Newsletter

* campuri obligatorii
Email marketing by Interspire

Circuit Africa de Sud si Zambia

Circuit Africa de Sud si Zambia
Cel mai bun pret
1829 EUR / pers.
Rezerva acum
Circuit Africa de Sud si Zambia Circuit Africa de Sud si Zambia Circuit Africa de Sud si Zambia Circuit Africa de Sud si Zambia

Ziua 1: Bucuresti - Johanesburg

Intalnire pe aeroportul international Henri Coanda pentru zbor spre Africa de Sud (Johanesburg). Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 2: Tur de Oras Johanesburg (1 noapte) & SOWETO 34 km

Sosire Johanesburg si tur de oras, cu vizitarea dealului Constitutiei, de pe varful caruia se deschide o panorama superba asupra intregului oras, Curtea Constitutionala infiintata in 1994, odata cu nasterea democratiei precum si Old Fort ("Vechiul Fort"), unde au fost incarcerati mii de prizonieri inclusiv castigatorul premiului Nobel pentru pace Albert Luthuli, Nelson Mandela si Mahatma Gandi. Continuam cu vizitarea Bisericii Ortodoxe si a Bisericii Sf Atanasie, Carlton Center, Piata Libertatii, Muzeul Memorial Hector Pieterson si fosta resedinta a lui Nelson Mandela, grota Sterkfontein - considerata a fi leaganul umanitatii pentru ca acolo a fost descoperit un craniu cu o vechime de 2 milioane de ani, apartinand unui umanoid considerat a fi unul dintre primii stramosi ai omului. Turul continua cu vizitarea unei vechi mine de aur; Kromdraai, aflata intr-o asezare rurala nealterata. Apoi ajungem inparcul leilor; un parc unde puteti hrani puiuti de leu si va puteti juca cu ei in voie. Cazare Johanesburg. Protea Hotel Parktonian 4*,120 De Korte St Johannesburg 2001, South Africa . Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Johanesburg - Parcul Kruger (2 nopti) 496 km

Plecare pe unul dintre cele mai frumoase trasee catre Kruger Park, unde turistii sunt plimbati cu vehicule decapotabile printre "comorile" Africii. Animalele ajung chiar si la 2-3 m de turistii fascinati de spectacolul vietii salbatice. Cazare in lodqe-uri situate in interiorul Kruger Park. Kruger Park Lodge4*, PO Box 989/ Hazyview, Hazyview 1242, South Africa Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Parcul Kruger

Trezire foarte matinala. Safari de o zi in parcul Kruger, mic dejun pe traseu. Pranz - optional. Plimbarea cu vehiculul decapotabil in parc ne va da posibilitatea sa vedem lei, elefanti, leoparzi, rinoceri, bizoni si multe alte specii de animale si pasari. De asemenea, in rezervatia naturala avem ocazia sa vedem locul cu cele mai multe picturi pe stanca vechi de 1500 de ani (peste 250). Vizitam Skukuza, principala tabara a parcului. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Parcul Kruger - Johanesburg (1 noapte) 496 km

Trezire matinala. Plecare intr-un vehicul decapotabil in parcul Kruger pentru o vedere de ramas-bun a animalelor si, dupa micul dejun, plecare catre Johannesburg. Avem ocazia sa exploram Panorama Route ce ne poarta de-a lungul lantului muntos al Drakensberg de Nord si avem avea ocazia sa admiram "Fereastra lui Dumnezeu". Sosire la Johannesburg in cursul serii. Cazare Johanesburg. Cazare Johanesburg. Protea Hotel Parktonian 4 *, 120 De Korte St, Johannesburg 2001, South Africa. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Johanesburg - Pretoria & Sun City (1 noapte) 205 km

Excursie optionala la Pretoria, vizitam: cartierul guvernamental Union Building, Kruger House, Voortrekker Monument. Transfer la Sun City (drumul dureaza cca 2,5 ore). Cazare zona Sun City. Boekenhoutfontein, R565/ Sun City Road, Rustenburg 0301, South Africa. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Sun City - Johanesburg - Cape Town (2 nopti)

Transfer la aeroportul din Johannesburg pentru zbor la Cape Town si transfer la hotel Ambasador 4*. Tur al "Orasului Mama", cu vizitarea Muzeului Africii de Sud, a oazei Campany Garden si a portului; veti avea ocazia sa pasiti in renumitul Castel al Bunei Sperante care face faima orasului si pitorescul Bo-Kaap. Optional, urcare cu telecabina pe Table Mountain (daca vremea permite). Cazare Cape Town. Ambasador 4*,34 Victoria Road, Bantry Bay, 8005 Cape Town. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 8: Cape Town - Capul Bunei Sperante 223 Km

Excursie optionala - Tur complet de o zi al Peninsulei Capului. Se viziteaza Rezervatia Naturala Capul Bunei Sperante si se traverseaza una din cele mai pitoresti trasee din Africa de Sud. Se viziteaza Hout Bay si Cape Point. Pranz la resturant (specific pescaresc). Se continua cu Boulders Beach si colonia de pinguini africani,apoi baza navala istorica Simon 's Town. Se continua prin Muizenberg, spre Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch ce se intinde pe mai mult de 560 ha pe Table Mountain, gradina de renume mondial dedicata conservarii plantelor indigene ale Africii de Sud. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 9: Cape Town – Bucuresti sau OPTIONAL Livingstone (2 nopti)

Transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti sau optional extensie in Zambia- Livingstone.Transfer si cazare Livingstone. Protea Hotel Livingstone 3*, Plot 2110 Mosi-o- Tunya Road, Livingstone 10101, Zambia. Mese incluse: Mic dejun

Ziua 10: Livingstone - Victoria Falls

Plecam spre Victoria Falls, facand trecerea intre doua zone contrastante ale Africii: de la apele lenese ale unui fluviu care formeaza cea mai mare delta continentala a lumii pana la Victoria Falls -lacul in care apa cade cu o asemenea forta incat jetul de apa devine vizibil de la o distanata de 40 de km. Ambele au ecosisteme unice si remarcabile: microclimatul padurii tropicale in care se afla cascada Victoria si mlastinile cu fauna bogata ale Deltei Okavango din inima desertului Botswana. Vom vizita cascada restul zilei, oprind in mai multe puncte de panorama, iar la apus vom face o croaziera pe raul Zambezi si vom admira frumusetea cu care natura a inzestrat aceste locuri. Mese incluse: Mic dejun

Ziua 11: Livingstone - Cape Town- Bucuresti

Transfer la aeroportul din Livingstone pentru zbor la Cape Town si timp liber la dispozitie pana la transfer la aeroport pentru zbor de intoarcere in tara cu escala. Se calatoreste pe timpul noptii. Mese incluse: Mic dejun

 • Rezervatia Naturala Capul Bunei Sperante & Table Mountain - 129 euro/pers, include: transport, taxe si bilete de intrare
 • Pretoria - 69 euro/pers  Include: transport, taxe si bilete de intrare.
 • Urcare cu telecabina pe Table Mountain
 • Extensie in Zambia- Livingstone
 • Dealul Constitutiei, de pe varful caruia se deschide o panorama superba asupra intregului oras
 • Curtea Constitutionala - infiintata in 1994, odata cu nasterea democratiei precum si Old Fort ("Vechiul Fort"), unde au fost incarcerati mii de prizonieri inclusiv castigatorul premiului Nobel pentru pace Albert Luthuli, Nelson Mandela si Mahatma Gandi.
 • Biserica Sf Atanasie
 • Carlton Center
 • Piata Libertatii
 • Muzeul Memorial Hector Pieterson
 • Fosta resedinta a lui Nelson Mandela
 • Grota Sterkfontein - considerata a fi leaganul umanitatii pentru ca acolo a fost descoperit un craniu cu o vechime de 2 milioane de ani, apartinand unui umanoid considerat a fi unul dintre primii stramosi ai omului.
 • Mina de aur Kromdraai, aflata intr-o asezare rurala nealterata
 • Parcul leilor; un parc unde puteti hrani puiuti de leu.
 • Kruger Park
 • Panorama Route
 •  Pretoria, unde se pot vizita: cartierul guvernamental Union Building, Kruger House, Voortrekker Monument. 
 • In Cape Town puteti face un tur al "Orasului Mama", cu vizitarea Muzeului Africii de Sud, a oazei Campany Garden si a portului; veti avea ocazia sa pasiti in renumitul Castel al Bunei Sperante care face faima orasului si pitorescul Bo-Kaap. 
 • Rezervatia Naturala Capul Bunei Sperante 
 • Boulders Beach si colonia de pinguini africani
 • Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch
 • Cascada Victoria

Otopeni - Istanbul

21:50     23:15

Istanbul - Johanesburg

00:50+1zi     10:40+1zi

Cape Town - Istanbul

16:30     05:20+1zi

Istanbul - Bucuresti

07:55+1zi     09:15+1zi

Clima: tropical cu doua anotimpuri ploioase aprilie – mai si octombrie - noiembrie

Moneda: randul

Limba: exista 11 limbi oficiale, insa engleza este vorbita de toata lumea

Perioada recomandata: tot timpul anului, exceptand sezonul rece mai – iunie. Pentru a vedea balene, cea mai buna perioada este iulie - noiembrie

Ce sa luati in bagaj: Crema de soare, haine lejere si impermeabile, spray de insecte

Ce sa cumparati: Artizanat din lemn, liqueur Amarula

Mancarea si bautura: Incercati biltong – carne de antilopa uscata si sarata, bobotie – o mancare cu carne si stafide servita cu orez cu cocos si banana. Bautura traditionala este liqueurul Amarula, facuta din fructul marula.

Recomandari: Malaria, holera si febra galbena sunt foarte raspandite. Nu beti apa decat imbuteliata, nu mancati salate sau legume negatite. Recomandam vaccinurile impotriva meningitei, poliomielitei, tetanosului, difteriei si rabiei.

 

 • Bilete de avion Bucuresti - Johannesburg; Cape Town - Bucuresti
 • Bilete avion zbor Johanesburg - Cape Town
 • 2 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3/4* in Johanesburg
 • 2 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3/4 * in Cape Town
 • 2 nopti cazare cu mic dejun in cabane, bungalow-uri 3/4 *, in Kruger Park
 • 1 noapte de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* in Sun City
 • Transport cu autocarul/ microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
 • Biletele de intrare la Parcul Kruger
 • Asistenta turistica in limba romana

 

 • Taxele de aeroport (450 euro / persoana)
 • Taxele de aeroport, zbor intern Johannesburg -Cape Town (189 euro/persoana)
 • Taxa de viza ( aproximativ 50 euro /persoana, nerambursabila) ;
 • Intrarile la obiectivele turistice care nu au fost mentionate la pretul include si servicii de ghid local
 • Extensie, program Zambia
 • Orice alt serviciu neindus in program

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 15 de platitori. Pentru un grup mai mic de 15 de platitori tarifele se recalculeaza.

Zambia, Africa de Sud, Africa, excursie Zambia, excursie Africa, excursie Africa de Sud, circuit Africa, safari Africa, safari Zambia, vacanta Africa, vacanta Zambia, safari, Johannesburg, Parcul Kruger, Pretoria, Victoria Falls

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
Disponibilitate
Pret
Loc in camera dubla
package
one adult On request
1,82900 EUR
12 nopti
Supliment Hoteluri de 4* si 5*
package
one adult On request
2,12800 EUR
12 nopti
Loc in camera single
package
one adult On request
2,21800 EUR
12 nopti
Supliment Zambia, persoana in Camera Dubla, hotel de 3*
package
one adult On request
2,61900 EUR
12 nopti
Pachet turistic circuit
package
2 adults On request
3,65800 EUR
12 nopti
Pachet turistic circuit
package
2 adults + one child On request
5,35700 EUR
12 nopti
Pachet turistic circuit
package
3 adults On request
5,48700 EUR
12 nopti

Rezervare online

Info Practic

Clima: tropical cu doua anotimpuri ploioase aprilie – mai si octombrie - noiembrie

Moneda: randul

Limba: exista 11 limbi oficiale, insa engleza este vorbita de toata lumea

Perioada recomandata: tot timpul anului, exceptand sezonul rece mai – iunie. Pentru a vedea balene, cea mai buna perioada este iulie - noiembrie

Ce sa luati in bagaj: Crema de soare, haine lejere si impermeabile, spray de insecte

Ce sa cumparati: Artizanat din lemn, liqueur Amarula

Mancarea si bautura: Incercati biltong – carne de antilopa uscata si sarata, bobotie – o mancare cu carne si stafide servita cu orez cu cocos si banana. Bautura traditionala este liqueurul Amarula, facuta din fructul marula.

Recomandari: Malaria, holera si febra galbena sunt foarte raspandite. Nu beti apa decat imbuteliata, nu mancati salate sau legume negatite. Recomandam vaccinurile impotriva meningitei, poliomielitei, tetanosului, difteriei si rabiei.