Newsletter

* campuri obligatorii
Email marketing by Interspire

Seniori in Coasta Amalfi

Seniori in Coasta Amalfi
Cel mai bun pret
390 EUR / pers.
Rezerva acum
Seniori in Coasta Amalfi Seniori in Coasta Amalfi Seniori in Coasta Amalfi Seniori in Coasta Amalfi Seniori in Coasta Amalfi Seniori in Coasta Amalfi

Ziua 1: Bucuresti - Napoli - Tur Napoli

Intalnire pe aeroportul din Otopeni pentru zborul catre Napoli. Sosire si transfer la hotelul din Napoli. Cazare la hotel de 4**** in zona Napoli. Mese incluse: Cina.  

Ziua 2: Napoli - Tur Amalfi

Vizita pe Coasta Amalfitana, incepem cu  Positano, ce este pozitionat pe un ax vertical, un oras cu gradini luxuriante care coboara in trepte catre mare, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de  sus precum si pentru monumentele sale precum Villa Rufolo si Villa Cimbrone. Mese incluse:mic dejun si cina.

Ziua 3: Capri

Excursie optionala de o zi in legendara Insula Capri - insula apreciata pentru frumusetea ei inca din timpul imparatilor Augustus si Tiberius. Se viziteaza celebra Piazzetta, Gradinile Auguste, Vila San Michele din Anacapri si posibilitate de vizita la Grota Albastra in functie de timp. Vizitarea ei se face doar in barci speciale, care pot fi inchiriate din micul port din apropiere. Din nefericire, Grotta Azzura nu poate fi vizitata decat atunci cand marea este foarte linistita, pe timpul refluxului. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4: Napoli - Vezuviu & Pompei

Excursie optionala la Vulcanul, Vezuviu devenit cunoscut dupa ce a erupt, devastand prosperele orase romane Pompei si Herculaneum. Vulcanul Vezuviu se afla la altitudinea de 3000 m, unde vom putea ajunge chiar pe craterul vulcanului. Continuam cu Pompei – “orasul mort”. Obiective turistice: Casa dei Vetii, casa negustorilor bogati; Casa Faunului, o casa de mari dimensiuni; Forumul, piata publica; Teatrul  Mare, Casa Misterelor, Gradina Fugarilor. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 5: Napoli - Palatul Regal de la Caserta

Excursie la Caserta este renumita pentru incantatorul Palat Regal si gradinile sale cu fantani spectaculoase. Palatul Regal din Caserta - La Reggia - se afla pe lista de patrimoniu mondial UNESCO. Constructia a fost realizata in secolul XVIII, de catre arhitectul italian Luigi Vanvitelli, ca resedinta pentru regii de Burbon ai Siciliei si Napoli. Planul palatului are o forma dreptunghiulara, masurand 247 m pe 184 m. Gradina din jurul palatului se intinde pe 120 de hectare si este inspirata de gradinile palatului Versailles. Parcul incepe de la fatada posterioara si flancheaza alei cu cascade si fantani artificiale. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 6: Napoli - Roma - Vatican

Excursie optionala la Roma si Vatican, resedinta teritoriala a Sfantului Scaun, entitate institutionala reprezentata de Papa si prin urmare principala resedinta ecleziastica a Bisericii Catolice. Se viziteaza celebra Capela Sixtina si Basilica San Pietro. Dupa-amiaza timp liber in Roma pentru a vizita centrul anticei Roma Imperiale: Piata Navona, Biserica in stil baroc, Sant'Agnese in Agone, Dealul Palatino, Circus Maximus - cel mai mare stadion din Roma antica, Teatro Marcello, Arco di Tito, Parcul Colle di Opio. . Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 7: Napoli

Excursie optionala- Turul orasului ce include: Castel Nuovo, este cea mai cunoscuta constructie a orasului si reprezinta o fortareata comandată de către regele Carol I; Teatrul San Carlo, Galeriile Umberto I , Piazza del Plebiscito, Palatul Regal a fost construit de - Domenico Fontana pe locul vechiului palat viceregal la începutul secolului al XVIII-lea functionand ca resedintă regala până la sfarsitul secolului când familia regală s-a mutat în noul palat de la Caserta; Basilica San Francesco di Paola este o biserică situată în Piazza Plebiscito vizavi de Palatul Regal. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 8: Napoli - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse:mic dejun.

Bucuresti - Napoli

08:20      09:25

Lisabona - Funchal

11:40     19:20

Clima: mediteraneana

Perioada recomandata:
primavara sau la inceputul verii si toamna

Ce sa cumparati:
sticle de limoncello, diferite soiuri de lichior dulce, ulei de masline, condimente

Mancarea si bautura:
Neaparat incercati pizza, Limoncello si berea Morreti

 • Bilet de avion Bucuresti – Napoli si retur  
 • Bagaj de cala
 • 7 nopti de cazare in zona Amalfi la hotel 4**** cu mic dejun si cina  
 • Transferuri de la aeroport – hotel - aeroport
 • BONUS: Tur Coasta Amalfitana inclus: Positano - Amalfi - Ravello
 • Asistenta turística in limba romana

 

 • Taxele de aeroport si securitate 95 €/persoana
 • Taxa de oras 
 • Intrarile la obiectivele turistice 
 • Excursii optionale
 • Asigurarea storno
 • Alte servicii neincluse in program

 

Tur Coasta Amalfitana inclus: Positano - Amalfi - Ravello

Amalfi, Coasta Amalfi, Italia, vacanta Italia, circuit Italia, circuit Amalfi, vacanta Amalfi, vacanta Coasta Amalfi, excursie Italia, excursie Coasta Amalfi, excursie Amalfi, Napoli, Vezuviu, Pompei, excursie Pompei, Insula Capri, excursie Insula Capri, Positano, Ravello

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
Disponibilitate
Pret
Loc in camera dubla
package
one adult On request
39000 EUR
8 nopti
Loc in camera single
package
one adult On request
49900 EUR
8 nopti
Pachet turistic circuit
package
2 adults On request
78000 EUR
8 nopti
Primul Copil 2-12 ani in camera cu parintii fara extra bed
package
2 adults + one child On request
1,01900 EUR
8 nopti
Pachet turistic circuit
package
3 adults On request
1,13200 EUR
8 nopti

Rezervare online

Info Practic

Clima: mediteraneana

Perioada recomandata:
primavara sau la inceputul verii si toamna

Ce sa cumparati:
sticle de limoncello, diferite soiuri de lichior dulce, ulei de masline, condimente

Mancarea si bautura:
Neaparat incercati pizza, Limoncello si berea Morreti