Newsletter

* campuri obligatorii
Email marketing by Interspire

Circuit SUA Calator pe Coasta de Est & Croaziera Bahamas

Circuit SUA Calator pe Coasta de Est & Croaziera Bahamas
Cel mai bun pret
1999 EUR / pers.
Rezerva acum
Circuit SUA Calator pe Coasta de Est & Croaziera Bahamas Circuit SUA Calator pe Coasta de Est & Croaziera Bahamas

Ziua 1: Bucuresti - New York (3 nopti)

Intalnire la aeroportul Otopeni si plecare spre New York. Sosire la New York, metropola cu cultura bogata si o multime de obiective turistice. Pe langa faptul ca este un centru financiar mondial, Insula Manhattan (cumparata de olandezi de la nativii americani pentru 60 de guldeni) are cel mai mare cartier de afaceri din SUA, iar capodoperele arhitecturale si institutiile de arta venerabile pe care le gasim aici, fac din New York cel mai mare oras cultural din lume. Transfer la hotel si cazare in zona New York - Hotel Luxe – Brooklyn 1420 ATLANTIC AVENUE -11216 - BROOKLYN, US.

Ziua 2: New York

Tur panoramic New York ce include urmatoarele obiective turistice: Central Park, Empire State Building - a fost cea mai inaltă clădire din lume pentru mai mult de 40 de ani, intre anii 1931 si 1972, Chrysler Building, Fifth Avenue - renumita strada din New York pentru, Rockefeller Center, Central Station, Broadway - faimoasa strada a teatrelor si music hallurilor din Manhattan, Wall Street - renumita strada centru financiar al orasului si al lumii, Brooklyn Bridge - cel mai vechi pod suspendat din SUA, la vremea constructiei a fost considerat o minune a tehnicii mondiale, podul uneste Manhattan-ul de Brooklyn peste East River, Primăria, Battery Park - parc ce a primit numele primei bateri canoniere care apăra coasta americana si Castelul Clinton - o fortăreată in forma circulară construită in 1811. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: New York - Boston

Excursie optionala la Boston- unul din cele mai frumoase orase ale SUA (transport cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Trinity Church, cea mai veche catedrala din Boston, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc.

Ziua 4: New York - Niagara Falls (2 nopti) 680 Km

Plecare din New York catre Niagara, cursa Amtrak New York- Niagara Falls, NY (NFL), orar informative -06:35AM - 08:05 PM . Seara devreme sosim la Niagara Falls - Monument al Naturii - a 8-a minune a lumii. Cazare la Niagara Falls. Days Inn Niagara Falls Buffalo, 2821 Niagara Falls Blvd14304 Niagara Falls. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Niagara Falls - Niagara Falls 260 Km

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala, Turul Cascadei Niagara incluzand – Maid of The Mist. Acest tur de Niagara Falls este de aproximativ 4 ore si incepe cu un pick-up de la hotelul dvs. Prima oprire la York State Park, la Cascada Niagara - cel mai vechi parc de stat in America. Prima ocazie de a vedea cascada o avem de la turnul de observatie, de aici vom merge la celebrul Maid of the MIST, unde avem ocazia sa ne plimbam cu barca, continuam cu – Goat Island- care se afla intre cascade. Vom merge apoi la Pestera Vanturilor fiind a doua cea mai mare atractie populara din Niagara. Acesta excursie va include, de asemenea, punctele de vedere ale Terrapin Point, American Falls, Falls Horseshoe, Luna Island si Monumentul Tesla. Excursia include: transport, taxele de intrare, biletele de intrare la Maid of the Mist si la Pestera Vanturilor si ghidul roman. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Niagara Falls - Washington D.C. (2 nopti) 500 Km

Cursa Amtrak de la Niagara Falls, NY (NFL) la Washington, DC - Union Station. Vizitatorii sunt atrasi de bogatia impresionanta de muzee, monumente si memoriale dedicate unor momente din istoria tarii sau a unor personalitati marcante. Alte industrii importante din oras includ asociatii comerciale, firme de avocatura, institutii de educatie superioara si activitati editoriale. In oras se afla Banca Mondiala si Fondul Monetar International. Sosire si cazare in zona Washington, Comfort Inn & Suites College Park - Washington, DC. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Washington D.C.

Optional- Tur  panoramic al  orasului, se  pot admira:  Casa Alba,  Arlington Cemetery, Washington Monument, Curtea Suprema, Capitoliul. Dupa-amiaza: la dispozitie pentru vizitarea unuia din muzeele Smithsonian, cum ar fi Muzeul National al Aerului si Spatiului. Cazare in zona Washington. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 8: Washington D.C. – Miami (4 nopti)

Transfer la aeroport pentru zborul catre Miami. Sosire si transfer catre hotel. River Park Hotel
& Suites Address: 100S.e. 4th Street , 33131 Miami Area - FL Miami US. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 9: Miami - Orlando

Excursie optionala la Orlando, un oras format in majoritate din parcuri tematice, ce a devenit capitala mondiala a divertismentului pentru familii. Optional: vizita Disney Land. Cazare in zona Orlando. Anice Inn Universal - Orlando, FL. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 10: Miami 

Excursie optionala South Beach, centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic, Coral Gables, cartierul Cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove, Hotelul Biltmore. Dupa amiaza ,optional croaziera in insula vedetelor (Star Island) sau plimbare pietonala pe Ocean Drive, pentru familiarizarea cu imprejurimile si cu zonele de shopping. Cazare in zona Miami. Excursie Optionala Croaziera "Milionars Row Cruise. Mese incluse: Mic dejun. 

Ziua 11: Miami 

Timp liber la dispozitie pentru plaja sau cumparaturi in Miami.

Ziua 12: Miami - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

Excursie la Boston 180 Euro / Adult, include : transport, taxe, parcari,asistenta

Excursie optionala la Washington - 69 Euro / Adult, include : asistenta, transport, nu include: intrari.

Excursie optionala la Turul Cascadei Niagara - 139 Euro / Adult, include : asistenta, transport, intrari si taxe de parcare.

Excursie optionala la Orlando-139 Euro / Adult, include : asistenta, transport, intrari si taxe de parcare.

Excursie optionala turul orasului Miami - 59 Euro / Adult, include : asistenta, transport, nu include: intrari.

Excursie optionala croaziera in insula vedetelor - 39 Euro / Adult, include : bilet croaziera

Insula Manhattan

Tur panoramic New York: Central Park, Empire State Building, Fifth Avenue, Rockefeller Center, Central Station, Broadway, Wall Street

Harvard - cea mai veche universitate din SUA 

Trinity Church - cea mai veche catedrala din Boston 

Niagara Falls - a 8-a minune a lumii

Miami

Bahamas

Star Island

PLECARI SOSIRI

Bucuresti - Paris

13:10     15:30

Paris - New York

16:40    19:00

Miami - Paris

20:05    11:00+1zi

Paris - Otopeni

12:30    16:20

Clima: continental umeda in nord si sub-tropicala in Miami

Moneda: dolar american

Limba: engleza

Perioada recomandata: Tot timpul anului, in special la sfarsitul lunii octombrie, in perioada Haloween-ului

Ce sa luati in bagaj: Haine si incaltari comode, ochelari de soare

Ce sa cumparati: Electronicele si hainele au preturi foarte bune datorita taxeleor mici

Mancare si bautura: In general, veti gasi bucatarie internationala, dar trebuie sa incercati un burger american sau steak-urile pe care le prepara foarte bine. Ca desert incercati cheese cake - o prajitura cu branza dulce, foarte indragita de americani

Recomandari: Bacsisul se practica peste tot, in special, in restaurante, unde se lasa intre 15 si 20 %. In baruri se lasa 1$ pe bautura, iar pentru hamali 1$ per bagaj.

Bilet de avion Bucuresti- New York; Miami - Bucuresti

Bilet de avion Washington- Miami

11 nopti de cazare la unitatile de cazare din itinerariu

Mic dejun la hoteluri

Turul orasului New York

Transport cu autocarul/microbuz si curse de linie, clasa Turist

Bilete de tren compania Amtrak pe rutele: New York- Niagara Falls, NY (NFL). Niagara Falls, NY (NFL) to Washington, DC.Union Station

Ghid roman

Taxele de aeroport zborul international (465 euro/persoana)

Taxele de aeroport zborul domestic (89 euro/persoana)

Asigurarea medicala obligatorie

Taxa de viza pentru SUA, nu se plateste in agentie, cost aproximativ 151 USD

Excursiile optionale si intrari la obiectivele turistice din program

Ghid local

Orice al serviciu neinclus in program

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori tarifele se recalculeaza.

America,Statele Unite ale Americii,SUA,USA,New York,Boston,Niagara Falls,Orlando,Miami,circuit SUA,circuite SUA,circuit USA,circuite USA,vacanta SUA,vacanta USA,vacante SUA,vacante USA,circuite America,circuite America,vacanta America,vacante America

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
Disponibilitate
Pret
Loc in camera dubla
package
one adult On request
1,99900 EUR
41 nopti
Supliment Hoteluri de 4*/persoana
package
one adult On request
2,49400 EUR
41 nopti
Supliment camera single
package
one adult On request
2,59800 EUR
41 nopti
Pachet turistic circuit
package
2 adults On request
3,99800 EUR
41 nopti
Copil 2-12 ani in camera cu parintii
package
2 adults + one child On request
5,74700 EUR
41 nopti
A treia persoana in camera tripla
package
3 adults On request
5,99700 EUR
41 nopti

Rezervare online

Info Practic

Clima: continental umeda in nord si sub-tropicala in Miami

Moneda: dolar american

Limba: engleza

Perioada recomandata: Tot timpul anului, in special la sfarsitul lunii octombrie, in perioada Haloween-ului

Ce sa luati in bagaj: Haine si incaltari comode, ochelari de soare

Ce sa cumparati: Electronicele si hainele au preturi foarte bune datorita taxeleor mici

Mancare si bautura: In general, veti gasi bucatarie internationala, dar trebuie sa incercati un burger american sau steak-urile pe care le prepara foarte bine. Ca desert incercati cheese cake - o prajitura cu branza dulce, foarte indragita de americani

Recomandari: Bacsisul se practica peste tot, in special, in restaurante, unde se lasa intre 15 si 20 %. In baruri se lasa 1$ pe bautura, iar pentru hamali 1$ per bagaj.