Newsletter

* campuri obligatorii
Email marketing by Interspire

Circuit Croaziera in Alaska

Circuit Croaziera in Alaska
Cel mai bun pret
de la 3366EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Croaziera in Alaska Circuit Croaziera in Alaska Circuit Croaziera in Alaska

Ziua 1, 25.07: Bucuresti - Vancouver (3 nopti)

Intalnire la Otopeni cu insotitorul de grup J’Info Tours si plecare spre Vancouver. Transfer si cazare hotel Vancouver - The Westin Grand.

Mese incluse: cina.

 

Ziua 2, 26.07: Vancouver - tur de oras

Mic dejun. Dimineata vom porni in turul panoramic al orasului Vancouver, poarta Canadei spre Pacific, al treilea cel mai mare oras al tarii, tur care include Parcul Stanley, unde vom face o oprire la cele 8 Totem Pole, minunate exemple ale artei populatiei bastinase canadiene, transmisa din generatii in generatii, ca o modalitate de conservare a patrimoniului nativ si de a onora ritualurile tribale. Dupa aceea, trecem prin Chinatown, cu cladirile sale din sec. al XIX-lea.

Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 3, 27.07: Vancouver

Timp liber la dispozitie pentru vizite sau o excursie optionala. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 4, 28.07: Vancouver - Imbarcare pentru Croaziera Alaska (7 nopti)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite sau shopping. La pranz, transfer in port pentru imbarcarea pe vasul de croaziera. Plecare din port in jur de ora 16:30 intr-o fascinanta croaziera in care, timp de o saptamana, vom avea ocazia sa admiram frumusetile peisajelor din Alaska, ne vom lasa captivati de privelistea deosebita oferita de ghetari si ne vom rasfata la bordul vasului, bucurandu-ne de toate facilitatile oferite. Cazare la bord. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

 

Ziua 4, 29.07: Pasajul Interior (navigare)

Astazi vom naviga de-a lungul coastei sudice a Alaskai, prin zona numita Pasajul. Vom traversa Inside Passage, culoar de-a lungul coastei sudice a Alaskai. Timp liber pentru relaxare la bordul vaporului de lux. Seara puteti viziona diverse spectacole de teatru, animatie, muzica live si, bineinteles, discoteca. Cazare si toate mesele la bord. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

 

Ziua 5, 30.07: Ketchikan

Sosim dimineata in primul port din acest itinerar spectaculos, in pitorescul Ketchikan, un orasel rustic din sudul Alaskai, inconjurat de munti cu piscuri inzapezite. De aici incepe voiajul nostru in regiunile arctice, printre ghetari maiestuosi, fiorduri inguste si peisaje cuceritoare. Creek Street, principala strada din centrul orasului si cea mai populara zona turistica, se afla la cateva minute de mers pe jos de locul unde este ancorat vasul. Nu trebuie ratat Totem Heritage Center, muzeu in care este expusa cea mai mare colectie de totemuri din lume, precum si un tezaur cu artefacte vechi ale diferitelor culturi native din Alaska. Optional, vizita la Dolly’s House, zona felinarelor rosii din anii ’50, unde veti putea afla detalii despre istoria vietii de noapte in Alaska. Plecare la ora 14:00. Cazare si toate mesele la bord. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

 

Ziua 6, 31.07: Juneau

Sosim in capitala Alaskai, Juneau. Marea atractie o constituie Ghetarul Mendenhall, falnic si grandios, la care se poate ajunge intr-o excursie optionala cu autocarul sau cu elicopterul. O alta excursie fascinanta poate fi o plimbare cu vaporasul prin stramtoarea Padurii Tongass, pana la fostele mine de aur, locuri istorice care au determinat, in trecut, o frenezie teribila in goana continua dupa metalul galben. Optional, va recomandam de asemenea o vizita de entertainment cu masa de pranz inclusa la Red Dog Saloon, bar istoric, sau la o fabrica de bere locala. Vasul ridica ancora la ora 21:00. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

 

Ziua 7, 01.08: Skagway

Ajungem in Skagway, oras situat intr-o regiune montana, cu piscuri inalte, cascade care ies din crevasele ghetarilor si relicve din vremea cautatorilor de aur (cheechako). Optional - Trenul restaurat, cu cel mai ingust ecartament din lume, ne duce intr-un traseu de o frumusete rara, strabatand peisajele magnifice din White Pass, dincolo de frontiera cu Canada. Turistii pot opta, de asemenea, pentru plimbari cu barca sau cu caiacul in Glacier Bay sau sa viziteze Rezervatia de vulturi golasi (optional). Parasim portul la ora 20:30. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

 

Ziua 8, 02.08: Parcul National Glacier Bay (navigare)

Astazi vom naviga pe langa cei 11 ghetari impunatori din golful Glacier Bay. Experienta unica de vizionare va fi completata prin intermediul explicatiilor de specialitate primite de la un ranger al parcului national. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

 

Ziua 9, 03.08: Prince William Sound - College Fjord (navigare)

Continuam croaziera navigand prin fiordul Prince William Sound, care este amplasat in capatul golfului Alaska. Atractia zilei o reprezinta College Fjord, unde se gasesc 16 ghetari ce poarta numele universitatilor americane ce fac parte din Ivy League si care au sponsorizat Expeditia Harriman din anul 1899. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

 

Ziua 10, 04.08: Whittier - Anchorage (3 nopti)

In ultima zi vom debarca in oraselul Whittier, situat la circa 100 km sud de Anchorage. Transfer la Anchorage, cel mai populat oras din Alaska. Excursie optionala pentru a descoperi farmecul aparte al acestui oras nordic, sau putem opta sa participam la expeditii prin regiunile salbatice din jurul acestuia, unde vom avea ocazia sa admiram fauna rara, precum ursii negri si ursii grizzly, elani etc. Transfer la hotel si cazare. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina. Cazare la Marriott Downtown.

 

Ziua 11, 05.08: Anchorage

Timp liber la dispozitie. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 12, 06.08: Anchorage

Timp liber la dispozitie. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 13, 07.08: Anchorage - Seattle (2 nopti)

Transfer la aeroport pentru zbor intern catre Seattle. Cel mai mare oras atat al statului Washington, cat si al zonei Pacific Northwest, Seattle se numara in top 5 al oraselor americane cu cea mai rapida dezvoltare. Situat pe un istm intre Puget Sound (un golf al Oceanului Pacific) si Lacul Washington, Seattle se afla langa granita cu Canada si este al patrulea cel mai mare port din America de Nord. Orasul a jucat un rol important in dezvoltarea muzicii in sec. XX, de la muzica jazz la inceputul  secolului pana la lansarea unor artisti renumiti de blues precum Ray Charles si Quincy Jones si locul nasterii stilului grunge (Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden, Foo Fighters).

Cazare la Silver Cloud Hotel - Seattle Downtown. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 14, 08.08: Seattle

Timp liber la dispozitie. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 15, 09.08: Seattle - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor catre tara. Mese incluse: mic dejun.

 

Clima: temperata, cu cantitati mari de precipitatii in lunile de iarna

Moneda: dolar american

Limba: engleza

Perioada recomandata: Iunie - octombrie

Ce sa luati in bagaj: Haine si incaltari impermeabile

Ce sa cumparati: In general veti gasi bucatarie internationala, dar trebuie sa incercati crabul de Alaska, somonul de Alaska si fructele de padure

Mancarea si bautura: Bacsisul se practica peste tot, in special, in restaurante, unde se lasa intre 15 si 20  %. In baruri se lasa 1$ pe bautura, iar pentru hamali 1$ pe bagaj.

Bilet de avion Bucuresti - Vancouver si Seattle- Bucuresti

3 nopti de cazare in Vancouver (loc in camera dubla)

3 nopti de cazare in Anchorage (loc in camera dubla)

2 nopti de cazare in Seattle (loc in camera dubla)

7 nopti de cazare cu pensiune completa pe vas de croaziera

Asistenta turistica in limba romana

Taxele locale 560 euro / persoana

Excursiile optionale oferite de organizatorii croazierei

Intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse

Asigurarea medicala

Asigurare storno

 

Tariful se calculeaza pentru un grup minim de 10 de platitori. Pentru un grup mai mic de 10 platitori, tariful se recalculeaza.

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
pachet

un adult

Perioade
Disponibilitate
la cerere
Pret
3,36600EUR
15 nopti
Serviciu
pachet

un adult

Perioade
Disponibilitate
la cerere
Pret
5,46600EUR
15 nopti
Serviciu
pachet

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
la cerere
Pret
6,73200EUR
15 nopti

Rezervare online

Info Practic

Clima: temperata, cu cantitati mari de precipitatii in lunile de iarna

Moneda: dolar american

Limba: engleza

Perioada recomandata: Iunie - octombrie

Ce sa luati in bagaj: Haine si incaltari impermeabile

Ce sa cumparati: In general veti gasi bucatarie internationala, dar trebuie sa incercati crabul de Alaska, somonul de Alaska si fructele de padure

Mancarea si bautura: Bacsisul se practica peste tot, in special, in restaurante, unde se lasa intre 15 si 20  %. In baruri se lasa 1$ pe bautura, iar pentru hamali 1$ pe bagaj.