Circuit Ocolul lumii in 24 de zile

Circuit Ocolul lumii in 24 de zile
Cel mai bun pret
de la 4169EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile Circuit Ocolul lumii in 24 de zile

Ziua 1: București – Singapore

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către Singapore.

 

Ziua 2: Singapore

Sosire în Singapore în cursul dimineții. Fondat de britanici în urmă cu două secole, cu arhitectură urbană fascinantă, influențe chineze, indiene şi malaeziene, climă tropicală, bucătărie delicioasă, malluri ultramoderne şi o vibrantă viaţă de noapte, Singapore este o veritabilă perlă a Asiei. Turul de oraş include Orchard Road (principala arteră comercială), Chinatown, Templul Sasaranamsi, Riverside, Little India, cartierul Kampong Glam, inima vieţii musulmane din Singapore cu templul Kwan Im Thong, templu tradiţional chinezesc şi Moscheea Sultanului, cel mai important loc de rugăciune, ridicată în 1924 şi renovată în 1975. După-amiază, timp liber la dispoziţie. Cazare în zona Singapore.

 

Ziua 3: Singapore - Cairns 

Transfer la aeroport pentru zborul pentru Cairns. Cazare în zona Cairns.

 

Ziua 4: Cairns - Marea Barieră de Corali

Mergem cu catamaranul la Marea Barieră de Corali pentru a admira unul dintre cele mai fascinante ecosisteme de pe Terra. 

 

Ziua 5: Cairns - Kuranda

Excursie opțională cu telefericul pe desupra pădurii tropicale la Kuranda, apoi vizităm parcul Tjapukai, unde vedem cea mai veche cultură a lumii adusă la viață prind ansuri tradiționale, artă și demonstrații interactive. Transfer la aeroport pentru zborul spre Brisbane. Cazare în zona Brisbane.

 

Ziua 6: Brisbane

Turul orașului, în care vedem mai multe obiective precum Primăria, Piața King George, Grădina Botanică, Parlamentul, catedrala Sf. Ioan. Mergem cu trenul/autobuzul spre Gold Coast unde vom face un popas, după care continuăm deplasarea spre zona Grafton - Coffs Harbour. Cazare în zona Grafton - Coffs Harbour. 

 

Ziua 7: Grafton – Sydney

Plecăm cu trenul/autobuzul pe ruta Coffs Harbour – Newcastle, portul de unde se exportă cea mai mare cantitate de cărbune din lume, unde facem un popas, după care continuăm spre Sydney. Cazare în zona Sydney.

 

Ziua 8: Sydney - Canberra

Turul orașului, în care vedem Golful şi Portul Sydney, Harbour Bridge, Golful Cockle, Opera din Sydney. Plecăm spre Canberra cu trenul/autobuzul. Cazare în zona Canberra. 

 

Ziua 9: Canberra - Melbourne

Tur de oraș, în cadrul căruia vizităm exteriorul Catedralei și Primariei și facem un popas în centru. Plecăm spre Melbourne cu autobuzul. Cazare în zona Melbourne.

 

Ziua 10: Melbourne - Christchurch

Tur de oraș în care vizităm Primăria, opulenta Catedrală Sf. Paul, Teatrul Prinţesei şi Piaţa Federaţiei. Turul continuă cu Grădina Fitzroy şi Cabana căpitanului Cook. În finalul turului vedem animata Piaţă Regină Victoria şi portul. După, timp liber. Zbor de noapte spre Christchurch.

 

Ziua 11: Christchurch - Greymouth

Cazare în zona Christchurch. Turul orașului, în care vedem Piața catedralei cu a sa catedrală anglicană, simbolul orașului, zona culturală cu Centrul Artelor și Muzeul Canterbury și apoi timp liber. Plecăm spre Greymouth cu trenul TranzAlpin. Cazare în zona Greymouth.

 

Ziua 12: Greymouth

Opțional, vizită la ghețarul Franz Josef, cu o lungime de 10 km, aflat în Westland Tai Poutini National Park, la aproximatiov 170 de km de Greymouth. Ghețarul se află la 5 km de orășelul Franz Josef unde se găsesc piscine cu ape termale. Cazare în zona Greymouth.

 

Ziua 13: Greymouth - Wellington

Plecăm spre Wellington cu trenul și feribotul. Cazare în zona Wellington. 

 

Ziua 14: Wellington - Rotorua

Pornim spre Rotorua pe coasta Kapiti. Trecem prin orașul Palmerston North și de-a lungul Platoului Central, locul unde sunt numeroși vulcani. Înainte de a ajunge în Rotorua vom trece și pe lângă lacul Taupo. Cazare în zona Rotorua.

 

Ziua 15: Rotorua

Vizităm Te Puia, zona termală din Rotorua, și experimentăm cea mai mare cultură Maori din Rotorua. Facem turul văii termale Whakarewarewa, vizităm Agrodome, o fermă organică și parcul natural Rainbow Spring unde admirăm viața sălbatică a Noii Zeelande. După-amiază, timp liber. Cazare în zona  Rotorua.

 

Ziua 16: Rotorua - Auckland

Plecăm spre Auckland. Vizităm peșterile Waitomo Glowworm unde sunt milioane de Iicurici (tur cu barca). În cursul după-amiezii ajungem la Auckland. Timp liber în funcție de ora la care ajungem. Transfer la aeroport și zbor spre Tahiti, cea mai mare insula din Polinezia Franceză. Cazare în zona Papeete.

 

Ziua 17: Papeete

Turul orașului, în care putem vedea palatul Președintelui, Parlamentul, Primăria, piața, Memorialul închinat Războiului Național, catedrala catolică și templul protestant, parcul Poafai, Grădina Botanică. Timp liber pentru plajă. Cazare în zona Papeete.

 

Ziua 18: Papeete – Bora Bora

Dimineaţa vom zbura spre Bora Bora, insulă de origine vulcanică, a cărei apariție este atribuită zeului local Taaroa. Din vulcanul inițial au mai rămas două piscuri: Otemanu și Pahia ce depășesc cu puțin altitudinea de 655 de metri. Stingerea treptată a stravechiului vulcan și apariția recifelor de corali ce o înconjoară au generat lagune de o frumusețe deosebită. Tur de 3 ore al insulei. Cazare în zona Bora Bora.

 

Ziua 19: Bora Bora – Insula Paștelui

Timp liber pentru plajă sau plimbare. După-amiază decolăm spre Insula Paștelui (cu escală în Papeete).

 

Ziua 20: Insula Paștelui

Ajungem în Insula Paștelui în jurul prânzului. Vizităm Ahu Akivi, vestită pentru cele 7 statui Moai restaurate, aflate în mijlocul insulei, pestera Ana Te Pahu, Ahu Tepeu și rocile megalitice de la Puna Pau. Timp liber pentru plajă sau plimbare. Cazare în Insula Paștelui.

 

Ziua 21: Insula Paștelui – Santiago de Chile

Transfer la aeroport pentru zborul către Santiago de Chile. Cazare în zona Santiago de Chile.

 

Ziua 22: Santiago de Chile

Dimineață mergem cu autobuzul de la Santiago de Chile la Algarrobo unde se află cea mai mare piscină din lume (la San Alfonso del Mar Resort), cu o lungime de peste 1000 de metri și o suprafață de 8 hectare. Ne întoarcem în Santiago de Chile. Timp liber pentru plimbare. Cazare în zona Santiago de Chile.

 

Ziua 23: Santiago de Chile – Paris 

Turul orașului, în cadrul căruia putem vizita Palatul Prezidenţial, Piaţa Armelor cu Catedrala şi vechea clădire a Poştei, Muzeul Naţional de Istorie, Casa Colonial, fosta reşedinţă a guvernatorului în perioadă colonial, Providencia, una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei unde se află o mulţime de magazine şi restaurante.  După tur, timp liber la dispoziție. Seara decolăm spre București. 

 

Ziua 24: Amsterdam – București

Facem escală în Amsterdam. Plecăm mai departe spre București.

Vizitează Australia, Tahiti, Bora Bora, Chile  
Tot timpul anului 
Clima: mediteraneană, tropical-umedă, 
Moneda: dolar australian, francul CFP în Tahiti și Bora Bora, peso chilian 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode din fibre naturale, încălțăminte confortabilă
De cumpărat: în Australia: artefacte ale aborigenilor, picturi, stofe și sculpture; în Tahiti și Bora Bora: perle negre, sculpture în lemn, vanilia din Tahiti (este cea mai bună și mai parfumată din lume). Chile: obiecte făcute de meșterii și artizanii locali, cergi și pături din alpaca.
Mâncare şi băutură: în Australia: friptură de cangur, burger, plăcinte cu carne, barramundi (biban), supă de dovleac, pavlova, biscuiții anzac (nuca de cocos), lamingtons (pandișpan învelit în ciocolată și tras prin fulgi de nucă de cocos), ciocolată neagră cu cireșe și cocos (se vinde doar în Australia). În Tahiti și Bora Bora: poisson cru (pește marinat), pouletfafa (carne de pui cu frunze de taro, gătită în smântână de cocos), po`e (budincă din papaya, mango și banane cu un sos de cocos), suc de noni, bere. În Chile: pastel de choclo (carne tocată de vită făcută cu mai multe condimente - usturoi, ceapa, chimen, oregano, sare, piper și acoperită cu foietaj pe bază de făină de porumb și unt, forma finală fiind apoi pusă la cuptor pentru 30-40 minute). Vinul reprezintă marea vedetă, Chile fiind principala țară producătoare de vinuri recunoscute în toată lumea. Tot în Chile există pisco, un brandy special, făcut din strugurii de tip muscat. 

Bilete de avion 
20 de nopți cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*/4*
3 nopți avion
Vizite conform program 

Taxe de aeroport, de frontier și de viză, asistența turistică 3895 euro
Asigurare medicală
Asigurare storno
Excursii opționale
Intrări la obiective turistice

Rezervare online

Info Practic

Vizitează Australia, Tahiti, Bora Bora, Chile  
Tot timpul anului 
Clima: mediteraneană, tropical-umedă, 
Moneda: dolar australian, francul CFP în Tahiti și Bora Bora, peso chilian 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode din fibre naturale, încălțăminte confortabilă
De cumpărat: în Australia: artefacte ale aborigenilor, picturi, stofe și sculpture; în Tahiti și Bora Bora: perle negre, sculpture în lemn, vanilia din Tahiti (este cea mai bună și mai parfumată din lume). Chile: obiecte făcute de meșterii și artizanii locali, cergi și pături din alpaca.
Mâncare şi băutură: în Australia: friptură de cangur, burger, plăcinte cu carne, barramundi (biban), supă de dovleac, pavlova, biscuiții anzac (nuca de cocos), lamingtons (pandișpan învelit în ciocolată și tras prin fulgi de nucă de cocos), ciocolată neagră cu cireșe și cocos (se vinde doar în Australia). În Tahiti și Bora Bora: poisson cru (pește marinat), pouletfafa (carne de pui cu frunze de taro, gătită în smântână de cocos), po`e (budincă din papaya, mango și banane cu un sos de cocos), suc de noni, bere. În Chile: pastel de choclo (carne tocată de vită făcută cu mai multe condimente - usturoi, ceapa, chimen, oregano, sare, piper și acoperită cu foietaj pe bază de făină de porumb și unt, forma finală fiind apoi pusă la cuptor pentru 30-40 minute). Vinul reprezintă marea vedetă, Chile fiind principala țară producătoare de vinuri recunoscute în toată lumea. Tot în Chile există pisco, un brandy special, făcut din strugurii de tip muscat.