Newsletter

* campuri obligatorii
Email marketing by Interspire

SUA de Vest si Hawaii

Cel mai bun pret
1768 EUR/pers
Rezerva acum

Ziua 1: Bucuresti - Los Angeles (3 nopti)

Intalnire cu reprezentantul J’info Tours pe aeroportul Otopeni. Sosire la Los Angeles si transfer la hotel. Cazare la hotel Tuscan Garden Inn 3*, 2200 W Olympic Blvd Los Angeles, CA 90006.

 

Ziua 2: Los Angeles
Zi libera in Los Angeles (Orasul Ingerilor). Los Angeles este orasul cu cea mai mare intindere si al doilea ca populatie, din SUA. Se intinde pe o distanta de 122 km, de-a lungul coastei Pacificului, de la Malibu pana la Long Beach, in timp ce partea din interiorul continentului se intinde pe un teren vast, o fosta albie arida, incercuit de Muntii Santa Monica si San Gabriel.

Optional - Tur panoramic Los Angeles (durata aprox. 4 ore), ce include zonele rezidențiale ale unui oras „paianjen” construit pe orizontală, Beverly Hills cu celebrul Rodeo Drive (strada impanzita de magazine de lux), Hollywood, bulevardul Walk of Fame, Kodak Theatre – teatrul unde, in fiecare an, se decerneaza premiile Oscar si un loc de unde puteti face o poza memorabila cu faimoasa emblema Hollywood si panorama orașului văzuta de pe colina Observatorului Griffith. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Los Angeles - Universal Studios

Excursie optionala Universal Studios (durata aprox. 6 ore) - vizitarea platourilor de la Hollywood. Pasiti in spatele scenei pentru a explora platourile reale de filmare unde sunt turnate filmele de pe marile ecrane. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Los Angeles - Santa Maria (1 noapte)
Transfer la Santa Maria si cazare la hotel Days Inn Santa Maria 2*+, 839 East Main Street, Santa Maria, CA 93454. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 5: Santa Maria - San Francisco (3 nopti)
Transfer la San Francisco, „Orasul din Golf” faimos pentru tramvaiele sale, parcuri, Podul Golden Gate, Cheiul Pescarilor. Cazare la Super 8 San Francisco/Union Square Area, 415 O'Farrell St, San Francisco, CA 94102. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 6: San Francisco

Optional - Tur panoramic San Francisco (durata aprox. 4 ore), unul din cele mai frumoase orase din America: Chinatown, Union Square, Golden Gate Park, vedere asupra Insulei Alcatraz - pe aceasta insula a fost construita o fortareata, numita „Fort Alcatraz”, iar ulterior inchisoarea vestita „Alcatraz” ce a fost inchisa in anul 1963, devenind astazi o atractie turistica. Optional vizita la Sausalito – cu podul Golden Gate Bridge sau Vista Helicopter. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 7: San Francisco - Parcul National Yosemite

Excursie optionala la Parcul National Yosemite - al doilea parc national din SUA, cea mai populara destinatie turistica naturala a Californiei. Parcul national se afla in centrul statului California, la aproximativ 300 km est de San Francisco și se întinde de-a lungul versantului vestic al muntilor Sierra Nevada, la locul de întâlnire a trei comitate californiene: Madera, Mariposa și Tuolumne. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 8: San Francisco - Honolulu - Hawaii (2 nopti)
Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul catre Hawaii. Sosire si transfer la hotel. Cazare in Hawaii la Queen Kapiolani Hotel 3*, 150 Kapahulu Ave Honolulu, Hawaii 96815. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 9: Honolulu - Hawaii
Timp liber pentru a descoperi atractiile din Hawaii, un taram fascinant pe care veti gasi unii dintre cei mai activi vulcani din lume si unii dintre cei mai inalti munti. Hawaii creste la propriu, scurgerile de lava din vulcani activi precum Mount Kilauea formand pamant nou in fiecare zi.

Excursie optionala - Pearl Harbour si Turul insulei Oahu (durata aprox. 7 ore) - se vizitează Pearl Harbour și Memorialul Arizona , după care se continuă cu turul în partea de nord al insulei unde munții se întâlnesc cu oceanul. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 10: Honolulu - Las Vegas (3 nopti)
Transfer la aeroport pentru zbor catre Las Vegas. Transfer si cazare la Plaza Hotel & Casino 3* , 1 Main Street , Las Vegas, NV 89101. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 11: Las Vegas
Timp liber pentru a descoperi Las Vegas-ul - cazinourile deschise non-stop, fabulosul program de divertisment, restaurantele si hotelurile - fiecare cu specificul sau.

Excursie optionala - Valea Focului (durata aprox. 4 ore) - excursie de o jumătate de zi în cel mai vechi parc din Nevada, desemnat în 1968 monument natural. Avand o vechime de 150 de milioane de ani, Valea de Foc este compusă din dune de nisip roșu, formațiuni calcaroase și ardezie. Un peisaj cu forme și culori care se amestecă într-o simfonie a culorilor. Civilizația Anasazi a trăit aici între anii 300 î. Hr - 1150 d. Hr. Acest loc a fost folosit adesea de scenografii și producătorii de filme SF. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 12: Las Vegas - Marele Canion

Excursie optionala la Marele Canion - una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale lumii. Străbătut de fluviul Colorado, Marele Canion este un tablou natural fără egal. Turul include o scurtă oprire la barajul Hoover Dam. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 13: Las Vegas - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti.

 • Tur panoramic Los Angeles - 55 Euro/persoana, include: transport, asistenta
 • Universal Studios - 159 Euro/persoana, include: transport, asistenta, intrarea la studiouri
 • Tur panoramic San Francisco - 65 Euro/persoana, include: transport, asistenta
 • Parcul National Yosemite - 169 Euro/persoana, include: transport, asistenta, nu include: intrari
 • Pearl Harbour si turul insulei Oahu - 95 Euro/persoana, include: transport, asistenta, intrarea la Pearl Harbour cu vizitarea Memorialului Arizona
 • Valea Focului - 75 Euro/persoana, include: transport, asistenta
 • Marele Canion - 159 Euro/persoana, include: transport, asistenta, dejun, bilete

PLECARI SOSIRI

Otopeni  08:50 -  Paris 09:00
Paris 13:10 – Las Vegas 15:50  

Los Angeles  17:15 – Amsterdam 16:05

Amsterdam  21.00 – Otopeni  00:35

Clima: sub-tropicala

Moneda: dolar american

Limba: engleza

Perioada recomandata: Tot timpul anului, in special la sfarsitul lunii octombrie, in perioada Haloween-ului

Ce sa luati in bagaj: Haine si incaltari comode, ochelari de soare

Ce sa cumparati: Electronicele si hainele au preturi foarte bune datorita taxeleor mici

Mancarea si bautura: In general, veti gasi bucatarie internationala, dar trebuie sa incercati un burger american  sau steak-urile pe care le prepara foarte bine. Ca desert incercati cheese cake – o prajitura cu branza dulce, foarte indragita de americani

Recomandari: Bacsisul se practica peste tot, in special, in restaurante, unde se lasa intre 15 si 20 %. In baruri se lasa 1$ pe bautaura, iar pentru hamali 1$ per bagaj.

 • Taxele de aeroport zborul international (495 euro/persoana)

  Taxele de aeroport zborul domestic (189 euro/persoana)

  Excursiile optionale si intrari la obiectivele turistice din program

  Taxa de viza pentru SUA, nu se plateste in agentie, cost aproximativ 160 USD

  Asigurarea medicala

  Asigurarea storno

  Ghid local

  Supliment plecare Revelion 279 euro/persoana

  Orice alt serviciu neinclus in program

 • Taxele de aeroport pentru zborul international, 495 euro/persoana
 • Taxele de aeroport pentru zborul domestic, 189 euro/persoana
 • Asigurarea medicala obligatorie
 • Taxa de viza pentru SUA; nu se plateste in agentie, cost aproximav 151 USD
 • Excursiile optionale si intrari la obiectivele turistice din program
 • Ghid local
 • Orice al serviciu neinclus in program

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori tarifele se recalculeaza.

 

Hawaii, SUA, USA, America, vacanta SUA, circuit SUA, sejur Hawaii, vacanta Hawaii, vacanta exotica, excursie SUA, excursie Hawaii, Statele Unite ale Americii

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
Disponibilitate
Pret
Loc in camera dubla (2 adults)
package
2 adults 03.02.2018 - 15.02.2018 On request
4,15800 EUR
Early Booking
3,53600 EUR
12 nopti
Pachet turistic circuit (2 adults)
package
2 adults 03.02.2018 - 15.02.2018 On request
4,15800 EUR
12 nopti

Rezervare online

Info Practic

Clima: sub-tropicala

Moneda: dolar american

Limba: engleza

Perioada recomandata: Tot timpul anului, in special la sfarsitul lunii octombrie, in perioada Haloween-ului

Ce sa luati in bagaj: Haine si incaltari comode, ochelari de soare

Ce sa cumparati: Electronicele si hainele au preturi foarte bune datorita taxeleor mici

Mancarea si bautura: In general, veti gasi bucatarie internationala, dar trebuie sa incercati un burger american  sau steak-urile pe care le prepara foarte bine. Ca desert incercati cheese cake – o prajitura cu branza dulce, foarte indragita de americani

Recomandari: Bacsisul se practica peste tot, in special, in restaurante, unde se lasa intre 15 si 20 %. In baruri se lasa 1$ pe bautaura, iar pentru hamali 1$ per bagaj.