J`info Tours
img

Charter Mallorca

.

 

 

 

Spania, Palma de Mallorca

7 nopti de cazare cu regimul de masa specificat la fiecare hotel

Transport cu avionul Bucuresti – Palma de Mallorca – Bucuresti

Transfer aeroport – hotel – aeroport

Taxe de aeroport 95 E/persoana

 Atractii turistice:

La Seu:

Catedrala gotica din Palma – interiorul catedralei a fost reconstruita de catre A. Gaudi
Galeria Es Baluard:

arta moderna intalneste arhitectura militara
Acvariul Palma:

un spectaculos parc marin
Palatul Almudaina,

citadela veche situata in afara zidurilor, ridicata de printii mauri ai insulei
Castelul Bellver (sec. XIV)

situat pe un promontoriu inalt de 100 m deasupra marii.

 

Va recomandam excursia din Palma spre Soller care se va face cu un tren de epoca, vechi din anul 1912.

Plajele minunate cu cel mai fin nisip din Europa, marea in nuante de turcoaz, ospitalitatea localnicilor, dar si frumusetile naturii (paduri de pini) din nordul insulei atrag anual peste 6 milioane de turisti.

Insula Mallorca mai gazduieste si o serie de parcuri acvatice  care ofera posibilitatea tinerilor, dar si copiilor sa simta diverse emotii, beneficiind de divertisment permanent.

Cele mai importante parcuri ale insulei sunt :

Aqualand El Arenal, Aqualand Magaluf

(destinat in special copiilor)

Western Park

(cu o tematica inspirata din decorurile vestului salbatic).

Cunoscut ca si “aquacity”  (un mini orasel cu tema acvatica), Aqualand El Arenal

este considerat cel mai mare parc tematic de acest gen din Europa 

Excursii optionale

Turul Insulei
Pornim spre centrul insulei, cu mic popas in orasul Inca, cunoscut pentru produsele de pielarie. Strabatem serpentinele muntilor Tramontana in apropierea varfului Puig Major (1445 m), indreptindu-ne spre nordul insulei, cu popas la importanta Manastire Lluc unde se poate vizita capela cu statuia sfintei “Virgen Morena” - patroana insulei. Continuam pe serpentine spre Sa Calobra. Dupa ce strabatem un tunel lung de 200 m vizitam “Torrente de Pareis”. Timp liber pentru masa, plaja si inot. In continuare se face o croaziera spre portul Soller, putand astfel admira litoralul stancos de vest al insulei. (In caz de vreme nefavorabila pe mare, excursia se realizeaza cu autocarul).

Drumul de intoarcere de la Soller spre Palma se face cu trenuletul istoric, al carui traseu prin munti si tunele este exceptional de frumos. La sosirea in Palma, transfer la hoteluri. Nu include masa.
 

Valldemossa Durata: ½ zi
Idilicul sat de munte Valldemossa isi datoreaza renumele in mare parte lui Frederick Chopin si iubitei acestuia George Sand, care au petrecut aici faimoasa “iarna a discordiei” intre 1938-1939 in manastirea “Cartuja de Valldemossa”. Aici se pot vizita chiliile, inclusiv cele in care au locuit cei doi artisti. In continuare se viziteaza minunatul palat al regelui Sancho.
 

Grota “DRACH” Durata: zi intreaga
Incepem excursia traversind zona centrala de campie a insulei, trecand prin oraselul Manacor, loc in care s-a nascut celebrul jucator de tenis Rafael Nadal. Se viziteaza renumitul magazin “Perlas de Mallorca” celebru in toata lumea. Continuam drumul spre idilicul port “Porto Cristo” un superb orasel cu iesire la mare si maluri stancoase, apoi se face o pauza de masa la un restaurant (optional). Pestera “Dragonului” cu o lungime de aproape 2000 de metri si 6 lacuri subterane, a fost descoperita in apropiere de Porto Cristo, pe coasta de est, in 1896 de catre speologul francez Martel. Un alt speolog celebru ce a explorat pestera este romanul Emil Racovita. Vizitarea se incheie cu un superb concert de muzica clasica. Inspirati de acest spectacol puteti face si dvs o mica plimbare cu barca pe lacul subteran. Incheiem cu o vizita la magazinul specializat pe produse din lemn de maslin. (Nu include masa)
 

“Dia de mar” - zi de croaziera pe mare
Ziua incepe cu transferul spre portul de Palma, de unde ne inbarcam pe vapor pentru croaziera, inconjuram partea de sud a insulei, admirind frumosul tarm stincos. Pauza de inot in largul marii. Apoi popas in statiunea Camp del Mar, unde coborim de la bord pentru a face plaja, dupa care sintem invitati la o gustoasa “paella” acompaniata de vin si urmata de tipicul desert majorchin “ensaimada”. Dupa-amiaza ne intoarcem spre Palma, de-a lungul tarmului. Transfer inapoi la hoteluri. (include masa la bord, transfer)
 

Pollença – Formentor
Traversam Mallorca de la sud spre nord, admirand minunatele privelisti pe care aceasta insula ni le ofera. Scurta oprire in orasul Inca (recunoscut international ca important centru al pielariei) pentru a vizita una dintre renumitele sale fabrici (posibilitate de achizitie produse din piele). Continuam drumul spre portul Pollença, de unde ne vom imbarca pe o croaziera pana la splendida plaja Formentor, Timp liber pentru plaja apoi intoarcere spre Palma. Nu include masa
 

Son Amar - Dinnershow (Cina cu spectacol divertisment, durata 3 ore)
Son Amar este numele unei superbe proprietati maiorchine situate in apropierea capitalei. Spectacolul prezentat include balet clasic spaniol, Flamenco, acrobatii, dans modern, muzica live, un frumos numar de magie, totul acompaniat de o cina / sau doar o cupa de sampanie – in varianta fara cina. Include transfer.
 

Grup minim 80 persoane

Pret de la 420,00 € Rezerva

 

 


Hoteluri la care va puteti caza


Palma Mazas
Palma Mazas

Palma Mazas

 

399,00 €

Preturi de la


Las Arenas 4*
Las Arenas 4*

Las Arenas 4*

 

629,00 €

Preturi de la


Helios Mallorca
Helios Mallorca

Helios Mallorca

 

518,00 €

Preturi de la


Fergus Bahia Palma Nova 3
Fergus Bahia Palma Nova 3

Fergus Bahia Palma Nova 3

 

627,00 €

Preturi de la


Carribean Bay 3*
Carribean Bay 3*

Carribean Bay 3*

 

525,00 €

Preturi de la


BQ Apolo 4*
BQ Apolo 4*

BQ Apolo 4*

 

693,00 €

Preturi de la

 


 

Google+