Newsletter

* campuri obligatorii
Email marketing by Interspire

Oferte Last Minute

cel mai mic pret garantat

fara comision de rezervare

fara taxe ascunse

Cautare hotel

Camera 1

cel mai mic pret garantat

fara comision de rezervare

fara taxe ascunse

Oferte de cazare

cazare in Paris de la 45
cazare in Dubai de la 47
cazare in Viena de la 28
cazare in Barcelona de la 36
cazare in Budapesta de la 24
cazare in Istanbul de la 34
cazare in Londra de la 45
cazare in Milano de la 50
cazare in Antalya de la 12
cazare in Madrid de la 37
cazare in Amsterdam de la 60
cazare in Oslo de la 71
cazare in Dublin de la 36
cazare in New York de la 81
cazare in Praga de la 17
cazare in Venetia de la 36
cazare in Valencia de la 39
cazare in Atena de la 34
cazare in Lisabona de la 30
cazare in Bruxelles de la 57

Cele mai bune oferte Last Minute!

Rezerva-ti vacanta Last Minute astazi si economisesti bani. Pe site-ul J'Info Tours vei gasi oferte last minute pentru toate variantele de zbor, bilete de avion low cost si de line, cazare la hoteluri din toata lumea, circuite cu cele mai inedite trasee de vacanta, sejururi si pachtete turistice, atat in tara cat si in strainatate. Selectia noastra de oferte variaza de la city break-uri de cateva zile in destinatii precum New York sau Paris, pana la sejururi all inclusive in cele mai selecte resorturi, cu facilitati pentru copii si aqua-parcuri moderne. Vacantele spontane, pot fi cele mai frumoase si mai pline de amintiri, asa ca pregateste-ti bagajele si hai cu J'Info Tours intr-una din destinatiile prezentate.

De ce sa alegi o vacanta Last Minute?

Cand vrei sa evadezi din cotidian sau nu ai avut timp pentru planificarea unei vacante early booking,cea mai buna optiune este alegerea unei oferte de ultim moment. Ofertele last minute apar cu cel mult 20 - 30 zile inainte de data plecarii, iar reducerile sunt de pana la 50%. Acest lucru poate insemna sa plecati in cursul saptamanii, sa vizitati o destinatie in afara sezonului sau de ce nu, sa vizitezi un oras la care nu te-ai fi gandit.

Pe J'Info Tours poti obtine preturi foarte bune la acest tip de oferte, la hoteluri sau pachete intregi cu transport inclus. Profita de reducerile last minute la vacantele marca J'Info Tours!