Circuit Israel - Pamantul sfant

Circuit Israel - Pamantul sfant
Cel mai bun pret
de la 299EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Israel - Pamantul sfant Circuit Israel - Pamantul sfant Circuit Israel - Pamantul sfant Circuit Israel - Pamantul sfant Circuit Israel - Pamantul sfant Circuit Israel - Pamantul sfant Circuit Israel - Pamantul sfant Circuit Israel - Pamantul sfant

Ziua 1: Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem (5 nopti)

Intalnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul Otopeni, pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Tel Aviv. Sosire Tel Aviv - cel mai modern si mai occidental oras din Israel. Ierusalim este capitala oficiala si religioasa a tarii, desi nerecunoscuta international, iar Tel Aviv este de asemenea partial capitala - recunoscuta de majoritatea statelor lumii. Tur panoramic in Tel Aviv, apoi transfer la hotel in Bethlehem. Cazare si cina zona Bethlehem – Hotel Sahara 3* (Shepherds' Field Street, Beit Sahour, P.O. Box 146, Bethlehem). Mese incluse: cina.

 

Ziua 2: Bethlehem - Ierusalim

Vizita inclusa - Bethlehem (Biserica Nasterii Domnului, Biserica Pastorilor), Turul orasului vechi Ierusalim: Muntele Maslinilor, Biserica Tuturor Natiilor (a Agoniei), Gradina Ghetsimani - locul unde a fost arestat Iisus Hristos, Zidul Plângerii, Via Dolorosa (Drumul Crucii) ce aminteste de patimile Mantuitorului, Golgota, Sfantul Mormant si Biserica Invierii. Cazare si cina zona Bethlehem. Mese incluse: mic dejun si cina in cadrul hotelului.

 

Ziua 3: Nordul Israelului - Marea Galileii, Capernaum, Nazaret, Haifa, Cezareea

Excursie optionala la Marea Galileii (Lacul Kineret), Muntele Fericirilor, Tiberias, Canna - locul unde Iisus a infaptuit miracolul preschimbarii apei in vin, Tabgha - locul "inmultirii" painilor si pestilor, Capernaum - sinagoga, templul si casa lui Petru, biserica ortodoxa, muntele Tabor (Biserica Schimbarii la fata), Nazaret (an-Nasira in limba araba) – unul dintre cele mai importante orase sfinte crestine (locul copilariei lui Iisus, Biserica Ortodoxa Buna Vestire, Biserica Catolica Buna Vestire), Haifa si Cezareea, care pastreaza multe ruine din perioada cruciadelor. Mese incluse: mic dejun si cina in cadrul hotelului.

 

Ziua 4: Ramallah - Taybeh - Nablus - Sebastya

Excursie optionala in Palestina, care incepe cu orasul Ramallah (capitala si cel mai mare oras al Palestinei) – muzeul Yasser Arafat si muzeul celebrului poet palestinian Mahmoud Darwish. Apoi se viziteaza satul Taybeh, unde puteti vedea cum decurge viata cotidiana a locuitorilor crestini. Oprire la fabrica de bere din Taybeh, dupa care plecare catre Nablus, unde se afla Fantana lui Iacob, fabrica de ulei de masline, ruinele cetatii Sebastya. Va recomandam sa degustati preparatele culinare specifice in Nablus – branza kinsfeh si dulciurile traditionale. Inainte de returul la Bethlehem, se fac doua opriri la Biserica Burkin si la Jen’in pentru cumparaturi la preturi foarte bune. Mese incluse: mic dejun si cina in cadrul hotelului.

 

Ziua 5: Marea Moarta - Qumran - Ierihon

Excursie optionala la Marea Moarta - aflata la cea mai joasa altitudine de pe suprafata globului - si la Qumran, loc din desert unde s-au gasit in pesteri Manuscrisele de la Marea Moarta. Se viziteaza si Ierihon - cel mai vechi oras din lume (11000 ani), vizita la Biserica Romaneasca si Manastirea de pe Muntele Tentatiei. Cazare si cina zona Bethlehem. Mese incluse: mic dejun si cina in cadrul hotelului.

 

Ziua 6: Tel Aviv - Bucuresti

Mic dejun. Tur in Orasul Nou al Ierusalimului (Parlamentul – Knesset si mall-ul modern), apoi transfer la aeroport pentru zborul de retur. Mese incluse: mic dejun.

- Nordul Israelului (Marea Galileii, Capernaum, Nazaret, Haifa, Cezareea) – 135 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana si intrari la Muntele Fericirilor si Capernaum. Nu sunt incluse alte intrari.

- Marea Moarta, Qumran, Ierihon – 69 euro/persoana, include: include: transport, telecabina pana la Manastirea de pe Muntele Tentatiei si asistenta turistica in limba romana. Nu sunt incluse intrarile.

- Ramallah, Taybeh, Nablus, Sebastya – 74 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana. Nu sunt incluse intrarile.

 

* Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de persoane, tarifele se vor recalcula.

Orasul Nou, capitala Ierusalimului

Zidul Plangerii

Via Dolorosa

Nazareth, unul dintre cele mai importante orase crestine

Marea Moarta

Masada, o celebra fortareata construita de Herod

Bucuresti 11:00 - Tel Aviv 13:45

Tel-Aviv 19:40 - Bucuresti 22:30

Clima: subtropicala, vara este foarte fierbinte, iarna este caracterizata prin precipitatii

Perioada recomandata: Primavara si toamna

Ce sa luati in bagaj: Spray impotriva insectelor, incaltari comode, haine confortabile din fibre naturale

Ce sa cumparati: covoare, bijuterii, alama, cupru

Mancarea si bautura: Bucataria israeliana este o combinatie intre cea arabeasca si cea mediteraneana, bogata in ulei de masline. Incercati falafel, hummus, thina, couscous, branza tzfat si shakshuka

Recomandari: Beti numai apa imbuteliata

Bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv si retur

5 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3*-4* - Categoria locala “turist” la Bethlehem

Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz clasa "Turist"

Tur panoramic de Tel Aviv

Excursie la Ierusalim

Asistenta turistica limba romana

 

 

Taxele de aeroport si taxa de serviciu (199 euro/persoana)

Bilete de intrare la obiectivele turistice din Israel (48 euro/ persoana)

Supliment obligatoriu plecarea de Paste/Revelion: 149 euro/persoana

Suplimet Hoteluri de 5*: 198 euro/persoana

Excursiile optionale

Serviciile de ghid local

Asigurarea medicala si storno

Bacsisuri locale

Alte servicii neincluse in program

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Asia,Israel,vacanta Israel,vacante Israel,circuit Israel,circuite Israel,Tel Aviv,Ierusalim,Canna,Yardenit,Tiberias,Capernaum,Nazareth,Cezareea,Haifa,Jaffa

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
59800EUR
5 nopti

Info Practic

Clima: subtropicala, vara este foarte fierbinte, iarna este caracterizata prin precipitatii

Perioada recomandata: Primavara si toamna

Ce sa luati in bagaj: Spray impotriva insectelor, incaltari comode, haine confortabile din fibre naturale

Ce sa cumparati: covoare, bijuterii, alama, cupru

Mancarea si bautura: Bucataria israeliana este o combinatie intre cea arabeasca si cea mediteraneana, bogata in ulei de masline. Incercati falafel, hummus, thina, couscous, branza tzfat si shakshuka

Recomandari: Beti numai apa imbuteliata