Circuit Istanbul - Poarta Orientului

Circuit Istanbul - Poarta Orientului
Cel mai bun pret
de la 175EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Istanbul - Poarta Orientului Circuit Istanbul - Poarta Orientului Circuit Istanbul - Poarta Orientului Circuit Istanbul - Poarta Orientului Circuit Istanbul - Poarta Orientului Circuit Istanbul - Poarta Orientului Circuit Istanbul - Poarta Orientului Circuit Istanbul - Poarta Orientului

Circuit Istanbul - Poarta Orientului

Program Istanbul 2019

Ziua 1: Bucuresti - Istanbul

Prezentare în Aeroportul Otopeni pentru zbor spre Istanbul. Istanbul este unicul oras din lume ce se intinde pe doua continente - Europa si Asia. Multi cred ca Istanbul e un oras asiatic insa centrul lui istoric se afla in partea europeana. După aterizare se va face transferul catre hotel. Cazare Istanbul, la alegere Hoteluri 3*-4*.

 

Ziua 2: Istanbul

Mic dejun. Tur de oras cu vizitarea Moscheei Albastre,  singura moschee din lume cu  6 minarete la fatada. Istoria spune ca atunci cand a construit-o sultanul Ahmed Intaiul, moscheea avea cu un minaret mai mult decat Marea Moschee din Mecca, iar musulmanii au considerat acest fapt o lipsa de respect. Asa ca sultanul a trebuit sa ordone constructia unui nou minaret pentru Marea Moschee, restabilind astfel pacea si echilibrul.

Urmeaza Biserica Sfânta Sofia care a fost, pe rand, biserică, moschee și din 1935 muzeu.  Hagia Sofia (”Sfânta Înțelepciune”, ”Înțepelciunea Divină”) este clădirea ce simbolizează: trecerea de la cultura europeană la cea orientală, gloria Imperiului Bizantin și apogeul celei mai fertile perioade din istoria romanității orientale - domnia lui Iustinian.

Continuam cu  Palatul Topkapi, reședința sultanilor otomani timp de aproape 400 de ani. Seara program liber pentru vizitarea Bazarului. Cazare în Istanbul.

 

Ziua 3: Istanbul - Croaziera pe Bosfor

Mic dejun. Timp liber în Istanbul sau optional (22 euro), vizita in Bazarul de Mirodenii, construit in anul 1663, plin cu clienti, negustori si portari in mijlocul unei game ametitoare de culori si arome, urmand sa ne imbarcam intr-o superba Croaziera pe Bosfor insotita de  trecerea pe langa Fortareata Rumeli. Scopul fortaretei  era de a preveni invaziile dinspre Constantinopol. In prezent, castelul Rumeli Hisari este gazda Muzeului de Arheologie. 

Întoarcere în Istanbul pentru vizite individuale şi shopping. Cazare în Istanbul.

 

Ziua 4: Istanbul - Sedinta Foto

Mic dejun. Timp liber în Istanbul pentru vizite individuale şi shopping  sau opţional (20 euro), sedinta foto cu costume traditionale otomane din Epoca Dinastiei si din perioada militara.

 

La final fiecare persoane va primi una dintre pozele realizate. Istanbul este cel mai mare oras al Turciei si, vreme de 1500 de ani, a fost unul dintre cele mai importante orase ale lumii. Localizarea strategica a facut din el centrul tuturor activitatilor comerciale dintre Europa si Asia. Cazare în Istanbul.

 

Ziua 5: Istanbul - Bucuresti

După micul dejun, se face chek out si transfer la aeroport pentru zborul catre Bucureşti.

Croaziera pe Bosfor 22 euro/persoana

Sedinta Foto cu costume traditionale 20 euro/persoana.

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

  • Moscheea Albastra
  • Biserica Sfânta Sofia
  • Palatul Topkapi
  • Bazarul de Mirodenii
  • Bosfor
  • Fortareata Rumeli

Bucuresti 10.00 - Istanbul 11.25

Istanbul  18.35 - Bucuresti 19.50

Clima: mediteraneana

Perioada recomandata: Mai - Octombrie

Ce sa luati in bagaj: haine si incaltari comode

Ce sa cumparati: rahat, mirodenii, aur

Mancarea si bautura: Baclava, Suberek, Kebab, ouzo

Bilet avion

4 nopti cazare cu mic dejun

Asistenta turistica

Taxe aeroport si transferuri 175 euro/pers

Excursii optionale

Asigurare medicala si storno

Supliment hotel 4* 50 euro/persoana

Alte servicii neincluse in pret

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

vacanta Istanbul, Vacanta istanbul 2019, oferte isranbul 2019, circuite Istanbul 2019, vacanta Turcia 2019, city break Istanbul, circuit Istanbul, Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, Croaziera pe Bosfor, bazar, circuit Turcia, sejur Istanbul, excursie Istanbul, Excursie Turcia, Turcia 2019, Istanbul 2019, oferte turistice Istanbul 2019

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
35000EUR
4 nopti

Info Practic

Clima: mediteraneana

Perioada recomandata: Mai - Octombrie

Ce sa luati in bagaj: haine si incaltari comode

Ce sa cumparati: rahat, mirodenii, aur

Mancarea si bautura: Baclava, Suberek, Kebab, ouzo