Circuit Revelion in Portugalia

Circuit Revelion in Portugalia
Cel mai bun pret
de la 457EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Revelion in Portugalia Circuit Revelion in Portugalia Circuit Revelion in Portugalia Circuit Revelion in Portugalia Circuit Revelion in Portugalia Circuit Revelion in Portugalia

Programul nostru de revelion include multe excursii optionale, astfel incat se pot vizita majoritatea atractiilor turistice principale ale Portugaliei in doar 7 zile.

Ziua 1, 28.12: Bucuresti - Lisabona  ( 6 Nopti )
Intalnire cu reprezentantul J'Info Tours pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul catre Lisabona. Sosire si tur panoramic de oras Lisabona pentru a admira: Cartierul Baixa si centrul istoric - Praca do Comercio, Arco Rua Augusta, Casa dos Bicos, Primaria, Piata Don Pedro, Teatrul National, Palatul Contilor de Almada, Piata Smochinilor, Gara Rossio, Biserica San Antonio de Sé (ridicata pe locul unde se presupune ca s-a nascut Sf. Anton), Catedrala (cu aspect de fortareata), castelul Sao Jorge (fosta resedinta regala in sec. XIII-XIV). Continuarea turului catre Belem (zona cea mai verde a orasului, denumirea se refera la Betleem, fapt ce aminteste de implicarea tarii in cruciade) pentru a vedea simbolul Lisabonei – Turnul Belem, Manastirea Jeronimos (unde este inmormantat Vasco Da Gama).

 

 

Ziua 2, 29.12: Lisabona - Sintra - Cabo da Roca
Excursie optionala la Sintra, Cabo de Roca, Cascais/Estoril. Popas la Sintra, fosta resedinta de vara a Regilor Portugaliei, unde se afla nu mai putin de 5 palate superbe – Palacio da Pena (un amestec de minarete arabe, turnuri gotice, cupole renascentiste si ferestre manueline), Castelul Maur, Palatul National Sintra, Quinta da Regaleira si Palatul Montserrat. Vom trece apoi prin pitorescul sat Sao Pedro, renumit pentru magazinele de antichitati. Continuam excursia catre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Scurta oprire in Cascais sau Estoril. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Lisabona pentru plimbare, vizitarea Muzeului Calestilor sau a Muzeului Gulbenkian, faimoasa colectie de arta. Seara, optional - cina la un restaurant traditional cu muzica fado in cartierul Alfama. Mese incluse: mic dejun

 

 

Ziua 3, 30.12: Lisabona - Porto

Excursie optionala de o zi la Porto. Al doilea oras ca marime din Portugalia dupa capitala, Porto atrage sute de mii de turisti anual cu obiectivele istorice si atractiile sale. Centrul istoric al orasului este Ribeira, cartier ce va invita la plimbare prin labirintul de stradute inguste ce pastreaza stilul arhitectural al secolului al XVIII-lea, datorita caruia a fost inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO. Trecerea podului Dom Luis I este de neratat pentru orice vizitator al orasului; pe malul celalalt al raului Douro veti descoperi o multime de pivnite ale celor mai celebre podgorii portugheze unde puteti vizita cramele si degusta un pahar de vin de Porto. Cele mai cunoscute obiective turistice din Porto sunt: Torre dos Clerigos (turn cu o inaltime de 75 m), Cais da Ribeira, Podul Dom Luis, Catedrala da Se, Palacio da Bolsa, Catacombele San Francisco. Retur si cazare Lisabona. Mese incluse: mic dejun

 

Ziua 4, 31.12: Lisabona - Azeitao, Sesimbra, Setubal

Excursie optionala de o zi la Azeitao, Sesimbra si Setubal. Se traverseaza Podul 25 Aprilie pentru a ne bucura de o priveliste incredibila asupra Lisabonei de la Statuia lui Iisus Hristos – o copie a statuii Corcovado din Rio de Janeiro, Brazilia. Statuia a fost ridicata ca simbol al recunostintei portughezilor pentru faptul ca au fost feriti de efectele tragice ale celui de-al doilea razboi mondial. Se continua catre Azeitao – unde se produce vestitul vin de Muscatel. Optional se poate vizita o crama si degusta vinul Muscatel. Se va vizita apoi un centru de productie de “Azulejos”, binecunoscutele placute de ceramica tipic portugheze. Dupa-amiaza se va ajunge la Sesimbra si se va continua excursia de-a lungul Muntilor Arrabida catre Setubal. Seara se traverseaza vestitul Pod Vasco Da Gama, lung de 17 km, si se va face transferul de retur la hotel. Mese incluse: mic dejun . Seara, optional Cina Festiva de Revelion

 

 

Ziua 5, 01.01: Lisabona - Fatima - Batalha - Nazare - Obidos
 

La multi ani 2019!

Excursie optionala la Fatima, Batalha, Nazare si Obidos. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria, in anul 1917. Excursia continua cu o vizita la Manastirea Batalha, capodopera a arhitecturii portugheze gotice sec. al XIV-lea. Oprire la Nazare, un pitoresc oras pescaresc. Continuam cu vizitarea orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Mese incluse: mic dejun

 

 

Ziua 6, 02.01: Lisabona - Evora

Excursie optionala la Evora. Capitala regiunii Alentejo, situata la o ora de mers catre est de Lisabona, Evora este un oras istoric cu centru vechi parte a Patrimoniului UNESCO, care cuprinde cateva dintre cele mai impresionante atractii turistice ale Portugaliei: Catedrala Se, construita in sec. XII, amplasata in zona cea mai inalta a orasului, Templul Roman si Biserica Sao Francisco cu celebra Capela dos Ossos, ce dateaza din sec. XVI si are peretii acoperiti cu oseminte de la circa 5000 oameni. Orasul vechi este un labirint de stradute inguste si pitoresti, care converg catre Praca do Giraldo, piata centrala. Tot aici veti putea vedea cele mai bine pastrate apeducte romane din Portugalia, intre arcele lor fiind construite case. Retur in Lisabona si transfer la hotel. Mese incluse: mic dejun

 

Ziua 7, 03.01: Cascais - Lisabona - Bucuresti

Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi sau vizite. Seara, transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

• Sintra, Cabo da Roca, Cascais/Estoril - 68 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana. Nu sunt incluse intrarile.

• Seara fado 65 euro/persoana, include: cina, bilet la spectacol fado, asistenta turistica in limba romana

• Porto 84 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana

• Azeitao, Sesimbra, Setubal - 73 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana

• Fatima, Batalha, Nazare, Obidos - 68 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana

• Evora - 48 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana

!Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup minim de 15 platitori. Pentru un grup mai mic, tarifele se vor recalcula.

Capitala Portugaliei, Lisabona se intinde pe sapte coline, pe coasta de vest a tarii, la Oceanul Atlantic, unde raul Tejo se varsa in ocean. 

Este un oras cu o istorie deosebita, un oras captivant si pentru ca e o capitala relativ mica este usor de strabatut cu piciorul, prilej cu care ii veti putea observa intreaga arhitectura si veti simti pulsul vietii portughezilor. Capitala este plina de atractii turistice:

  • Turnul Belem, construit in 1515, punct de reper pentru navigatorii ce plecau in expeditii pe mare;
  • Manastirea Jeronimos, datand din anul 1502,  cu centru cultural modern ce adaposteste o colectie de opere ale unor mari artisti contemporani - Dali, Picasso, Magritte, Muzeul Calestilor, cu cea mai mare colectie de vehicule de acest gen din lume, 
  • Muzeul Faiantei, instalat intr-o manastire din anul 1509, muzeu dedicat unei arte specific portugheze - cea a fabricarii placilor de faianta pictate (numite azulejos), cu o traditie de peste cinci secole;
  • Muzeul Marinei, Parcul Natiunilor. Un punct de atractie deosebit este Statuia lui Hristos Regele – Monumento Cristo Rei, care se gaseste in varful unui deal la aproximativ 110 m inaltime pe malul de sud al raului Tejo si poate fi vazuta din departare.
  • Neaparat trebuie vizitat Oceanarium, unul dintre cele mai mari acvarii din lume. Este o experienta in adancurile oceanului fara toate riscurile pe care le-ar implica o astfel de aventura.

28.12. 06:00 Bucuresti - 08:40 Lisabona
03.01. 23:05 Lisabona - 05:15 Bucuresti

Clima in Lisabona este extrem de placuta. Vara, in timpul zilei temperaturile sunt in jur de 26-29 de grade Celsius si scad noaptea la 16-18 grade Celsius.

Va recomandam bucataria portugheza, o imbinare intre bucataria europeana si cea araba, predominand preparatele din peste, fructe de mare, legume si neaparat simbolul Portugaliei, vinul de Porto, considerat de unii cel mai bun vin rosu din lume.

Bilete de avion Bucuresti-Lisabona / Lisabona-Bucuresti, zboruri directe
6 nopti de cazare cu mic dejun in Lisabona

Transfer privat aeroport-hotel-aeroport

Tur panoramic de oras Lisabona

Ghid roman

Taxele de aeroport 155 euro/persoana

Excursiile optionale
Taxele de intrare la obiective turistice

Serviciile de ghid local
Orice alt serviciu neinclus in program

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
pachet

un adult

Perioade
Disponibilitate
la cerere
Pret
49700EUR
Early Booking
45700EUR
6 nopti
Serviciu
pachet

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
la cerere
Pret
99400EUR
Early Booking
91400EUR
6 nopti

Rezervare online

Info Practic

Clima in Lisabona este extrem de placuta. Vara, in timpul zilei temperaturile sunt in jur de 26-29 de grade Celsius si scad noaptea la 16-18 grade Celsius.

Va recomandam bucataria portugheza, o imbinare intre bucataria europeana si cea araba, predominand preparatele din peste, fructe de mare, legume si neaparat simbolul Portugaliei, vinul de Porto, considerat de unii cel mai bun vin rosu din lume.