Circuit REVELION 2022 - Croazieră pe NIL

Circuit REVELION 2022 - Croazieră pe NIL
Cel mai bun pret
de la 769EUR / pers
Rezerva acum
Circuit REVELION 2022 - Croazieră pe NIL Circuit REVELION 2022 - Croazieră pe NIL Circuit REVELION 2022 - Croazieră pe NIL Circuit REVELION 2022 - Croazieră pe NIL Circuit REVELION 2022 - Croazieră pe NIL Circuit REVELION 2022 - Croazieră pe NIL Circuit REVELION 2022 - Croazieră pe NIL Circuit REVELION 2022 - Croazieră pe NIL Circuit REVELION 2022 - Croazieră pe NIL

Ziua 1: 26.12.2021 - București – Cairo (3 nopți)

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours, la aeroportul Henri Coandă, pentru zbor de noapte.

  

Ziua 2: 27.12.2021 - Cairo

Sosire la Cairo, noaptea. Întâlnire cu reprezentantul local, în aeroportul din Cairo. Transfer la Barcelo Cairo Pyramids 4*.

Tur de oraş. Vizităm Muzeul de Egiptologie, citadela cu Moscheea de Alabastru şi Marele Bazar. Opţional, spectacol de sunet şi lumini la piramide.

 

Ziua 3: 28.12.2021 - Cairo – Piramidele și Marele Sfinx – tren către Aswan (900 km)

Excursie la Giza, la una dintre cele 7 Minuni ale Lumii Antice, Marea Piramidă a lui Keops. Vedem și Sfinxul și celelalte piramide celebre ale faraonilor, Institutul Papirusului și Laboratorul de Parfumuri Orientale. Marele Sfinx de la Giza rămâne unul dintre monumentele cele mai surprinzătoare ale Egiptului. Aflat în umbra piramidelor, el își păstrează dimensiunile originare, înălţimea de aproape 20 metri și lungimea de peste 72 metri.

Excursie la Piramida Saqqara și Memphis. Saqqara este necropola antică a orașului Memphis, capitala Egiptului în timpului Primului Regat. Piramida lui Djoser de la Saqqara este cea mai veche construcție de piatră din lume, care datează din sec. 27 î.Hr., fiind construită de arhitectul Imhotep pentru faraonul Djoser.

 

Ziua 4: 29.12.2021 - Aswan – croazieră (3 nopți)

Sosire Aswan și îmbarcare pentru croazieră pe Nil, cel mai lung fluviu din lume (6671 km). Plimbare cu felucă pe lângă Insula Elefantina, cu oprire la Grădina Botanică de pe insula lui Kitchener și admirarea Mausoleului lui Aga Khan. Cazare pe vasul de croazieră de 5*.

  

Ziua 5: 30.12.2021 - Aswan – Kom Ombo – Edfu

Plecare către Kom Ombo, unde se vizitează Templul Kom Ombo, construit în timpul dinastiei ptolemeice, atipic prin faptul că este perfect simetric. Partea sudică a templului este dedicată zeului crocodil Sobek, iar cea nordică zeului șoim Haroeris, cunoscut drept Horus cel Bătran. În apropiere, au fost descoperite 300 de mumii de crocodili. Continuăm să navigăm către Edfu.

  

Ziua 6: 31.12.2021 -  Edfu – Luxor - LA MULTI ANI  2022 !!

Dimineața se vizitează Templul ptolemeic de la Edfu, dedicat lui Horus, cel mai bine păstrat templu din Egipt, cu pereții cu imagini și hieroglife, adevărate manuale de mitologie și geopolitică. Mergem și spre Esna, oraș construit peste ruinele Templului lui Khnum, apoi către Luxor. Este considerat cel mai mare muzeu în aer liber din lume, zona Luxor din Egiptul de Sus fiind fosta Theba a grecilor antici și capitala Egiptului în timpul Regatului Nou. În prezent, locul este faimos pentru templele sale și Valea Regilor din apropiere. Se vizitează: Templul Luxor, dedicat triadei tebane: Zeul Amun-Ra, soția sa, Mut și fiul lor, Konshu. Legătura dintre Luxor și Karnak este facută prin Aleea Sfincșilor, un drum de procesiune (3 km).

 

Ziua 7: 01.01.2022 - Luxor – Karnak – Hurghada (3 nopți) (289 km)

Debarcare de pe vasul de croazieră. Dimineată se vizitează Templul lui Amun-Ra de la Karnak, ansamblu monumental de 20 de temple mai mici, răspandite pe 25 ha.

Excursie la Valea Regilor. Templul Reginei Hatshepsut este amplasat într-un amfiteatru natural spectaculos. Coloșii lui Memnon îl infătisează pe faraonul Amenhotep al III-lea și tronează de 3400 de ani pe malul vestic al Nilului. Deplasare la Hurghada și cazare la Regina Swiss Inn Resort & Aqua Park 4* 

 

Ziua 8:02.01.2022 Hurghada – Insula Gifton

Timp liber în Hurghada, pentru plajă și relaxare.

Excursie optională pe Insula Gifton, una dintre cele mai interesante insule ale Mării Roșii, o adevărată rezervație naturală cu plaje foarte frumoase și recifuri de corali în jur. Prânz pescăresc, pe vas. Pentru doritori, există posibilități de snorkeling.

 

Ziua 9: 03.01.2022 - Hurghada

Timp liber în Hurghada pentru plajă și relaxare.

Excursie opțională – Jeep Safari. Mergem în deșert, într-o mașină de teren cu tracțiune 4x4 și luăm cină berbecue într-o așezare de beduini.

  

Ziua 10: 04.01.2022  - Hurghada – Cairo

După micul dejun transfer la hotelul din Cairo.

Excursie opţională de o zi la Alexandria, orașul Cleopatrei, întemeiat de împăratul Alexandru cel Mare, unde se pot vizita: Fortul Quytbay situat pe locul anticului far din Pharos, una din cele șapte minuni ale lumii antice. În prezent, fortul adăpostește Muzeul Naval; Cartierul sudic (Rhakotis) și Biblioteca din Alexandria.

 

Ziua 11: 05.01.2022  - Cairo – București 

Transfer la aeroportul Cairo pentru zborul de retur către România.

Templele ABU SIMBEL 
Locul a două temple construite de regele egiptean Ramses al II-lea, situat în Aswān, în sudul 
Egiptului. Cele patru statui colosale ale lui Ramses din fața templului principal sunt exemple 
spectaculoase de artă egipteană antică. 
Prin intermediul unei lucrări complexe din anii 1960, templele au fost recuperate din apele în 
creștere ale râului Nil, cauzate de ridicarea barajului Aswan. 
Preţ excursie opţională: 135 euro/ adult, 125 euro/copil (0-12 ani) - include transport privat, bilet de intrare, ghid.

 

VALEA REGILOR

Locul unde de-a lungul unei perioade de aproape 500 de ani (sec. 16 î.Hr. - sec. 11 î.Hr.) au fost construite morminte pentru faraonii și nobilii din Noul Regat Egiptean. Valea se află situată pe malul de vest al Nilului, în dreptul orașului Theba (azi Luxor).

Zona a fost cercetată arheologic începând cu sfârșitul secolului 18, mormintele sale fiind studiate și în prezent. Valea a devenit faimoasă după 1922, ca urmare a descoperirii mormântului lui Tutankhamon (faraon din dinastia a 18-a, conducătorul Egiptului între anii 1332 î.Hr. - 1323 î.Hr, urcând pe tron la 9 ani). Preţ excursie opţională: 79 euro/ adult, 70 euro/ copil (0-12 ani) - include transport, ghid;

 

Insula Gifton

Unul dintre cele mai frumoase locuri ale Egiptului. Va puteti bucura de apusurile pitorești, orizontul fuzionează cu marea în fiecare seară și strălucește în nuanțe de roșu și portocaliu pastel. Plaja cu nisip alb și apa cristalină fac din această locație un loc de liniște și relaxare, unde viața cotidiană stresantă este uitată rapid.

Veți naviga printre recifuri de corali fascinante și impresionante. Puteti să faceți snorkeling și vă veți simți în mijlocul unui acvariu imens.

Preţ excursie opţională: 79 euro/adult,  70 euro/ copil (0-12 ani) - include transport cu barca, vizită pe insula, prânz

 

ALEXANDRIA

Un tur de o zi la Alexandria, cu vizită la: Catacombe, Coloana Pompei și Cetatea Qaitbay. Cetatea Qaitbay - o fortăreață defensivă din secolul al XV-lea, situată pe coasta Mării Mediterane. A fost înființată în 1477 d.Hr. de către sultanul Al-Ashraf Sayf al-Din Qa'it Bay. Cetatea este situată în partea de est a vârfului nordic al insulei Pharos, la gura portului estic.

Preţ excursie opţională: 110 euro / adult, 100 euro/copil (0-12 ani) – si include: transport cu autocar, vizită la obiectivele mentionate, prânz.

 

Jeep Safari în Hurghada

Faceți o călătorie în deșert cu Jeep Safari și bucurați-vă de un spectacol al naturii și dunelor.

Preţ excursie opţională:  73 euro /adult, 67 euro/copil (0-12 ani)

 

Orar de zbor :

1 . A3  963 S  26DEC OTPATH HK1  20:00   21:35 

 2 . A3  930 S  26DEC ATHCAI HK1  23:50  #01:50

 3 . A3  931 S  05JAN CAIATH HK1  04:40   06:40 

 4 . A3  960 S  05JAN ATHOTP HK1  08:25   10:00 

Servicii incluse:

 • Bilete de avion București  - Cairo și retur
 • 3 nopți cazare în Cairo cu mic dejun și cină(meniu turist) la hotel de 4*
 • Tren de noapte Cairo-Aswan, loc la clasa I
 • 3 nopți cazare pe vas de 5* cu pensiune completă
 • 3 nopți cazare cu mic dejun și cină(meniu turist), în Hurghada, hotel de 4*
 • Tururi și vizite cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerarul excursiei
 • Asistența turistică în limba română
 • Servicii ghid local

Servicii neincluse :

 • Taxe de aeroport: 290 euro/persoană
 • Supliment bilet tren Cairo-Aswan - loc la cușetă de 2 locuri 95 euro/persoană
 • Supliment plecare Revelion : 199 euro
 • Excursii optionale
 • Alte suplimente
 • Asigurarea medicală
 • Asigurarea storno
 • Alte servicii neincluse în program
 • Bacșișuri locale se achită în Egipt

 

Viza se achita in aeroportul din Egipt - cca. 25 dolari

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20  de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
pachet

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,53800EUR
10 nopti