Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia

Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia
Cel mai bun pret
2950EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia

Aventura în Africa de Sud ╚Öi Zambia

 Africa de Sud este o regiune fascinant─â, dac─â î┼úi dore┼čti o vacan┼ú─â plin─â de adrenalin─â. Cine nu ┼či-ar dori m─âcar o data în via┼ú─â s─â mearg─â în Rezerva┼úiile s─âlbatice?

 

Ziua 1: Bucure┼čti – Cape Town

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucure┼čti pentru zborul c─âtre Africa de Sud. Se c─âl─âtore┼čte în timpul nop┼úii.

 

Ziua 2: Tur de ora┼č Cape Town (2 nop┼úi)

Sosire în Cape Town. Tur al "Ora┼čului Mam─â", cu vizitarea Muzeului Africii de Sud, a oazei Campany Garden ┼či a portului, Castelul Bunei Speran┼úe ┼či pitorescul Bo-Kaap. Op┼úional, urcare cu telecabina pe Table Mountain (dac─â vremea permite). Cazare Cape Town. Radisson Blu Le Vendome 4*. 

  

Ziua 3: Cape Town - Capul Bunei Speran┼úe (223 Km) 

Excursie op┼úional─â, vizit─âm Rezerva┼úia Natural─â Capul Bunei Speran┼úe ┼či se traverseaz─â una din cele mai pitore┼čti trasee din Africa de Sud. Se viziteaz─â Hout Bay ┼či Cape Point. Se continu─â cu Boulders Beach ┼či colonia de pinguini africani, apoi baza naval─â istoric─â Simon's Town. Se continu─â prin Muizenberg, spre Gr─âdina Botanic─â Na┼úional─â Kirstenbosch ce se întinde pe mai mult de 560 ha pe Table Mountain. 
 

 

Ziua 4: Cape Town – Johannesburg (1 noapte) 

Transfer la aeroport pentru zbor la Johannesburg. Sosire în Johannesburg ┼či tur de ora┼č, cu vizitarea Dealului Constitu┼úiei, de pe vârful c─âruia se deschide o panoram─â superb─â asupra întregului ora┼č, Curtea Constitu┼úional─â (în´Čüin╚Ťat─â în 1994, odat─â cu na┼čterea democra┼úiei), Old Fort (unde au fost încarcera┼úi mii de prizonieri printre care câ┼čtig─âtorul premiului Nobel pentru Pace Albert Lutuli, Nelson Mandela ┼či Mahatma Gandhi). Continu─âm cu Carlton Center, Pia┼úa Libert─â┼úii, Muzeul Memorial Hector Pieterson ┼či fosta re┼čedin┼úa a lui Nelson Mandela (intr─ârile nu sunt incluse), grota Sterkfontein (intrarea nu este inclus─â), considerat─â leag─ânul umanit─â┼úii pentru c─â acolo a fost descoperit un craniu vechi de 2 milioane de ani, apar┼úinând unui umanoid. Turul continu─â cu vizitarea unei vechi mine de aur, Kromdraai (intrarea nu este inclus─â), a´Čéata într-o a┼čezare rural─â nealterat─â. Apoi ajungem în parcul leilor, un parc unde pute┼úi hr─âni pui de leu ┼či va pute┼úi juc─â cu ei în voie. Cazare Johannesburg la Protea Hotel Parktonian 4*. 

  

Ziua 5: Johannesburg - Parcul Kruger (2 nop┼úi) (496 Km) 

Plecare pe unul dintre cele mai frumoase trasee c─âtre Kruger Park, unde turi┼čtii sunt plimba┼úi cu vehicule decapotabile printre “comorile” Africii. Animalele ajung chiar ┼či la 2-3 m de ma┼čin─â. Cazare în lodge-uri situate în interiorul Kruger Park. Kruger Park Lodge 4*.
  

Ziua 6: Parcul Kruger 

Safari în parcul Kruger, mic dejun pe traseu. Prânz-op┼úional. Pe lâng─â animale, avem ocazia s─â vedem locul cu cele mai multe picturi pe stânc─â vechi de 1500 de ani (peste 250). Vizit─âm Skukuza, principal─â tab─âr─â a parcului. 
 

 

Ziua 7: Parcul Kruger – Johannesburg (2 nop┼úi) (496 Km) 

Plimbare scurt─â de r─âmas-bun în parc ┼či plec─âm spre Johannesburg. Explor─âm Panorama Route ce se întinde de-a lungul lan┼úului muntos Drakensberg de Nord ┼či admir─âm “Fereastra lui Dumnezeu”. Sosire la Johannesburg în cursul serii. Cazare la Protea Hotel Parktonian 4*. 

  

Ziua 8: Johannesburg - Pretoria (60 Km) 

Excursie op┼úional─â la Pretoria, capital─â executiv─â a Africii de Sud, unde vizit─âm cartierul guvernamental Union Building, Kruger House, Voortrekker Monument, Gr─âdin─â Zoologic─â, considerat─â a fi una dintre cele mai spectaculoase din lume. Întoarcere la Johannesburg. 
  

 

Ziua 9: Johannesburg – Bucure┼čti sau OP┼óIONAL Livingstone (2 nop┼úi) 

Transfer la aeroport pentru zbor spre Bucure┼čti sau op┼úional extensie în Zambia la Livingstone. Transfer ┼či cazare Livingstone. Protea Hotel Livingstone 3*. 

  

Ziua 10: Livingstone – Cascada Victoria 

Plec─âm spre cascada Victoria, una dintre cele mai înalte din lume, apele fluviului Zambezi c─âzând de la o în─âl╚Ťime de 110 metri. B─â╚Ötina╚Öii Kolo numesc cascada Mosi-oa-Tunya, „Fumul tun─âtor”, de la cea╚Ťa provenit─â din pulverizarea apei care se înal╚Ť─â pân─â la 30 de m ╚Öi este vizibil─â de la o distan╚Ť─â de 30 km. Oprim în mai multe puncte pentru a admira cascada, iar la apus vom face o croazier─â pe Zambezi. 
 

 

Ziua 11: Livingstone - Bucure┼čti 

Transfer la aeroportul din Livingstone pentru zborul de retur c─âtre Bucure┼čti, via Johannesburg.  

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.

 

Rezervaţia Naturală Capul Bunei Speranţe - 137 euro/persoana

Table Mountain -45 euro/persoan─â

Pretoria - 78 euro/persoan─â 

 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane.  Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â.

Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

 • Dealul Constitutiei, de pe varful caruia se deschide o panorama superba asupra intregului oras
 • Curtea Constitutionala - in´Čüintata in 1994, odata cu nasterea democratiei precum si Old Fort ("Vechiul Fort"), unde au fost incarcerati mii de prizonieri inclusiv castigatorul premiului Nobel pentru pace Albert Luthuli, Nelson Mandela si Mahatma Gandi.
 • Biserica Sf Atanasie
 • Carlton Center
 • Piata Libertatii
 • Muzeul Memorial Hector Pieterson
 • Fosta resedinta a lui Nelson Mandela
 • Grota Sterkfontein - considerata a ´Čü leaganul umanitatii pentru ca acolo a fost descoperit un craniu cu o vechime de 2 milioane de ani, apartinand unui umanoid considerat a ´Čü unul dintre primii stramosi ai omului.
 • Mina de aur Kromdraai, a´Čéata intr-o asezare rurala nealterata
 • Parcul leilor; un parc unde puteti hrani puiuti de leu.
 • Kruger Park
 • Panorama Route
 •  Pretoria, unde se pot vizita: cartierul guvernamental Union Building, Kruger House, Voortrekker Monument. 
 • In Cape Town puteti face un tur al "Orasului Mama", cu vizitarea Muzeului Africii de Sud, a oazei Campany Garden si a portului; veti avea ocazia sa pasiti in renumitul Castel al Bunei Sperante care face faima orasului si pitorescul Bo-Kaap. 
 • Rezervatia Naturala Capul Bunei Sperante 
 • Boulders Beach si colonia de pinguini africani
 • Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch
 • Cascada Victoria

Viziteaz─â Africa de Sud ┼či Zambia 
Tot timpul anului, exceptând sezonul rece mai – iunie
Clima: tropical─â
Moneda: rand în Africa de Sud ╚Öi kwacha în Zambia 
De luat în bagaj: ochelari de soare, p─âl─ârie de soare, haine comode din fibre naturale, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, spry contra insectelor
De cumpărat: obiecte de artizanat confecţionate din lemn, lichior Amarula
Mâncare ┼či b─âutur─â: biltong (carne de antilop─â uscat─â ┼či s─ârat─â), bobotie ( mâncare cu carne ┼či sta´Čüde servit─â cu orez cu cocos ┼či banan─â). Bautura tradi┼úional─â este lichiorul Amarula, f─âcut din fructul marula. În Zambia: chikanda (tuberculi de orhidee, alune, chili ┼či praf de copt, g─âtite pân─â cap─ât─â consisten┼úa unei chiftele), pe┼čte, vitumbuwa (gogo┼či), masuku (un fruct cu gust de prune),  masau (fruct cu gust de mere acri┼čoare) ┼či semin┼úe de baobab 

 

Bilet de avion Bucure┼čti - Cape Town/Johannesburg - Bucure┼čti
Bilet avion Cape Town - Johannesburg
3 nop┼úi de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3/4* în Johannesburg
2 nop┼úi de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3/4 * în Cape Town
2 nop┼úi cazare cu mic dejun în cabane sau bungalow-uri 3*/4* în Kruger Park
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerarul excursiei
Biletele de intrare la Parcul Kruger
Asisten┼úa turistic─â în limba român─â

 

 

 

Taxa de viz─â (aprox. 50 euro/persoan─â, nerambursabil─â)

Excursii optionale

Intr─ârile la obiectivele turistice 

Servicii de ghid local

Extensie program Zambia 790 euro/persoan─â

Taxe de oraș

Supliment plecare Pa┼čte/Revelion 760 euro/persoan─â

Orice alt serviciu neinclus în program

 

 

*Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Zambia, Africa de Sud, Africa, excursie Zambia, excursie Africa, excursie Africa de Sud, circuit Africa, safari Africa, safari Zambia, vacanta Africa, vacanta Zambia, safari, Johannesburg, Parcul Kruger, Pretoria, Victoria Falls

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,90000EUR
10 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Africa de Sud ┼či Zambia 
Tot timpul anului, exceptând sezonul rece mai – iunie
Clima: tropical─â
Moneda: rand în Africa de Sud ╚Öi kwacha în Zambia 
De luat în bagaj: ochelari de soare, p─âl─ârie de soare, haine comode din fibre naturale, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, spry contra insectelor
De cumpărat: obiecte de artizanat confecţionate din lemn, lichior Amarula
Mâncare ┼či b─âutur─â: biltong (carne de antilop─â uscat─â ┼či s─ârat─â), bobotie ( mâncare cu carne ┼či sta´Čüde servit─â cu orez cu cocos ┼či banan─â). Bautura tradi┼úional─â este lichiorul Amarula, f─âcut din fructul marula. În Zambia: chikanda (tuberculi de orhidee, alune, chili ┼či praf de copt, g─âtite pân─â cap─ât─â consisten┼úa unei chiftele), pe┼čte, vitumbuwa (gogo┼či), masuku (un fruct cu gust de prune),  masau (fruct cu gust de mere acri┼čoare) ┼či semin┼úe de baobab