Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia

Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia
Cel mai bun pret
de la 2950EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia Circuit Aventura in Africa de Sud si Zambia

Aventura în Africa de Sud și Zambia

 Africa de Sud este o regiune fascinantă, dacă îţi doreşti o vacanţă plină de adrenalină. Cine nu şi-ar dori măcar o data în viaţă să meargă în Rezervaţiile sălbatice?

 

Ziua 1: Bucureşti – Cape Town

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către Africa de Sud. Se călătoreşte în timpul nopţii.

 

Ziua 2: Tur de oraş Cape Town (2 nopţi)

Sosire în Cape Town. Tur al "Oraşului Mamă", cu vizitarea Muzeului Africii de Sud, a oazei Campany Garden şi a portului, Castelul Bunei Speranţe şi pitorescul Bo-Kaap. Opţional, urcare cu telecabina pe Table Mountain (dacă vremea permite). Cazare Cape Town. Radisson Blu Le Vendome 4*. 

  

Ziua 3: Cape Town - Capul Bunei Speranţe (223 Km) 

Excursie opţională, vizităm Rezervaţia Naturală Capul Bunei Speranţe şi se traversează una din cele mai pitoreşti trasee din Africa de Sud. Se vizitează Hout Bay şi Cape Point. Se continuă cu Boulders Beach şi colonia de pinguini africani, apoi baza navală istorică Simon's Town. Se continuă prin Muizenberg, spre Grădina Botanică Naţională Kirstenbosch ce se întinde pe mai mult de 560 ha pe Table Mountain. 
 

 

Ziua 4: Cape Town – Johannesburg (1 noapte) 

Transfer la aeroport pentru zbor la Johannesburg. Sosire în Johannesburg şi tur de oraş, cu vizitarea Dealului Constituţiei, de pe vârful căruia se deschide o panoramă superbă asupra întregului oraş, Curtea Constituţională (înființată în 1994, odată cu naşterea democraţiei), Old Fort (unde au fost încarceraţi mii de prizonieri printre care câştigătorul premiului Nobel pentru Pace Albert Lutuli, Nelson Mandela şi Mahatma Gandhi). Continuăm cu Carlton Center, Piaţa Libertăţii, Muzeul Memorial Hector Pieterson şi fosta reşedinţa a lui Nelson Mandela (intrările nu sunt incluse), grota Sterkfontein (intrarea nu este inclusă), considerată leagănul umanităţii pentru că acolo a fost descoperit un craniu vechi de 2 milioane de ani, aparţinând unui umanoid. Turul continuă cu vizitarea unei vechi mine de aur, Kromdraai (intrarea nu este inclusă), aflata într-o aşezare rurală nealterată. Apoi ajungem în parcul leilor, un parc unde puteţi hrăni pui de leu şi va puteţi jucă cu ei în voie. Cazare Johannesburg la Protea Hotel Parktonian 4*. 

  

Ziua 5: Johannesburg - Parcul Kruger (2 nopţi) (496 Km) 

Plecare pe unul dintre cele mai frumoase trasee către Kruger Park, unde turiştii sunt plimbaţi cu vehicule decapotabile printre “comorile” Africii. Animalele ajung chiar şi la 2-3 m de maşină. Cazare în lodge-uri situate în interiorul Kruger Park. Kruger Park Lodge 4*.
  

Ziua 6: Parcul Kruger 

Safari în parcul Kruger, mic dejun pe traseu. Prânz-opţional. Pe lângă animale, avem ocazia să vedem locul cu cele mai multe picturi pe stâncă vechi de 1500 de ani (peste 250). Vizităm Skukuza, principală tabără a parcului. 
 

 

Ziua 7: Parcul Kruger – Johannesburg (2 nopţi) (496 Km) 

Plimbare scurtă de rămas-bun în parc şi plecăm spre Johannesburg. Explorăm Panorama Route ce se întinde de-a lungul lanţului muntos Drakensberg de Nord şi admirăm “Fereastra lui Dumnezeu”. Sosire la Johannesburg în cursul serii. Cazare la Protea Hotel Parktonian 4*. 

  

Ziua 8: Johannesburg - Pretoria (60 Km) 

Excursie opţională la Pretoria, capitală executivă a Africii de Sud, unde vizităm cartierul guvernamental Union Building, Kruger House, Voortrekker Monument, Grădină Zoologică, considerată a fi una dintre cele mai spectaculoase din lume. Întoarcere la Johannesburg. 
  

 

Ziua 9: Johannesburg – Bucureşti sau OPŢIONAL Livingstone (2 nopţi) 

Transfer la aeroport pentru zbor spre Bucureşti sau opţional extensie în Zambia la Livingstone. Transfer şi cazare Livingstone. Protea Hotel Livingstone 3*. 

  

Ziua 10: Livingstone – Cascada Victoria 

Plecăm spre cascada Victoria, una dintre cele mai înalte din lume, apele fluviului Zambezi căzând de la o înălțime de 110 metri. Băștinașii Kolo numesc cascada Mosi-oa-Tunya, „Fumul tunător”, de la ceața provenită din pulverizarea apei care se înalță până la 30 de m și este vizibilă de la o distanță de 30 km. Oprim în mai multe puncte pentru a admira cascada, iar la apus vom face o croazieră pe Zambezi. 
 

 

Ziua 11: Livingstone - Bucureşti 

Transfer la aeroportul din Livingstone pentru zborul de retur către Bucureşti, via Johannesburg.  

 

Pentru Etiopia, click aici

Descopera si Egiptul, mergand intr-o croaziera pe Nil, vezi detalii, aici

Rezervaţia Naturală Capul Bunei Speranţe - 137 euro/persoana

Table Mountain -45 euro/persoană

Pretoria - 78 euro/persoană 

 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane.  Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează.

Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

 • Dealul Constitutiei, de pe varful caruia se deschide o panorama superba asupra intregului oras
 • Curtea Constitutionala - infiintata in 1994, odata cu nasterea democratiei precum si Old Fort ("Vechiul Fort"), unde au fost incarcerati mii de prizonieri inclusiv castigatorul premiului Nobel pentru pace Albert Luthuli, Nelson Mandela si Mahatma Gandi.
 • Biserica Sf Atanasie
 • Carlton Center
 • Piata Libertatii
 • Muzeul Memorial Hector Pieterson
 • Fosta resedinta a lui Nelson Mandela
 • Grota Sterkfontein - considerata a fi leaganul umanitatii pentru ca acolo a fost descoperit un craniu cu o vechime de 2 milioane de ani, apartinand unui umanoid considerat a fi unul dintre primii stramosi ai omului.
 • Mina de aur Kromdraai, aflata intr-o asezare rurala nealterata
 • Parcul leilor; un parc unde puteti hrani puiuti de leu.
 • Kruger Park
 • Panorama Route
 •  Pretoria, unde se pot vizita: cartierul guvernamental Union Building, Kruger House, Voortrekker Monument. 
 • In Cape Town puteti face un tur al "Orasului Mama", cu vizitarea Muzeului Africii de Sud, a oazei Campany Garden si a portului; veti avea ocazia sa pasiti in renumitul Castel al Bunei Sperante care face faima orasului si pitorescul Bo-Kaap. 
 • Rezervatia Naturala Capul Bunei Sperante 
 • Boulders Beach si colonia de pinguini africani
 • Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch
 • Cascada Victoria

Vizitează Africa de Sud şi Zambia 
Tot timpul anului, exceptând sezonul rece mai – iunie
Clima: tropicală
Moneda: rand în Africa de Sud și kwacha în Zambia 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode din fibre naturale, încălțăminte confortabilă, spry contra insectelor
De cumpărat: obiecte de artizanat confecţionate din lemn, lichior Amarula
Mâncare şi băutură: biltong (carne de antilopă uscată şi sărată), bobotie ( mâncare cu carne şi stafide servită cu orez cu cocos şi banană). Bautura tradiţională este lichiorul Amarula, făcut din fructul marula. În Zambia: chikanda (tuberculi de orhidee, alune, chili şi praf de copt, gătite până capătă consistenţa unei chiftele), peşte, vitumbuwa (gogoşi), masuku (un fruct cu gust de prune),  masau (fruct cu gust de mere acrişoare) şi seminţe de baobab 

 

Bilet de avion Bucureşti - Cape Town/Johannesburg - Bucureşti
Bilet avion Cape Town - Johannesburg
3 nopţi de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3/4* în Johannesburg
2 nopţi de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3/4 * în Cape Town
2 nopţi cazare cu mic dejun în cabane sau bungalow-uri 3*/4* în Kruger Park
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerarul excursiei
Biletele de intrare la Parcul Kruger
Asistenţa turistică în limba română

 

 

 

Taxa de viză (aprox. 50 euro/persoană, nerambursabilă)

Excursii optionale

Intrările la obiectivele turistice 

Servicii de ghid local

Extensie program Zambia 790 euro/persoană

Taxe de oraș

Supliment plecare Paşte/Revelion 760 euro/persoană

Orice alt serviciu neinclus în program

 

 

*Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Zambia, Africa de Sud, Africa, excursie Zambia, excursie Africa, excursie Africa de Sud, circuit Africa, safari Africa, safari Zambia, vacanta Africa, vacanta Zambia, safari, Johannesburg, Parcul Kruger, Pretoria, Victoria Falls

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,90000EUR
10 nopti

Info Practic

Vizitează Africa de Sud şi Zambia 
Tot timpul anului, exceptând sezonul rece mai – iunie
Clima: tropicală
Moneda: rand în Africa de Sud și kwacha în Zambia 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode din fibre naturale, încălțăminte confortabilă, spry contra insectelor
De cumpărat: obiecte de artizanat confecţionate din lemn, lichior Amarula
Mâncare şi băutură: biltong (carne de antilopă uscată şi sărată), bobotie ( mâncare cu carne şi stafide servită cu orez cu cocos şi banană). Bautura tradiţională este lichiorul Amarula, făcut din fructul marula. În Zambia: chikanda (tuberculi de orhidee, alune, chili şi praf de copt, gătite până capătă consistenţa unei chiftele), peşte, vitumbuwa (gogoşi), masuku (un fruct cu gust de prune),  masau (fruct cu gust de mere acrişoare) şi seminţe de baobab