Franciza J'Info Tours

Va doriti o afacere de succes? Solutia este franciza! Adopta un model de afacere sigur si care functioneaza cu succes.

In aceasta lume de vis cifra de afaceri a crescut continuu de la zero si o investitie de 1000 de dolari la zeci de milioane de euro... este o provocare si pentru voi?

Oricine stie ca un nume se impune cu greu pe piata si cu investitii mari... ce-ai spune daca dintr-o data ti-ar aparea pe usa un nume care impune si care ti-ar aduce imediat in firma un numar dublu sau triplu de clienti? Ar insemna ca a meritat sa inchei contractul de franciza. Brand puternic recunoscut de peste 25 ani in Romania si in strainatate.

Diversitatea si calitatea produselor - traditie in a crea programe turistice proprii si a asigura servicii de excelenta. Best seller pe piata turistica sunt circuitele culturale sau sejururile charter, precum si calatoriile incentive marca J'INFO TOURS.

Training - acordat de J'INFO TOURS angajatilor francizatului pentru transmiterea Know-how.

Puterea cumpararii engross - J'INFO TOURS are putere mare de negociere data de volumul mare de servicii achizitionate. Francizatii beneficiaza de acest cel mai mic pret. Aceasta va putea sa va ajute in a oferi un pret mai mic sau sa va cresteti marja profitului. Sunteti scutiti de a cauta furnizori.

Publicitatea globala - francizorul face campanii promotionale intense care fac vizibile produsele si pe francizat. Participari la targuri de turism, campanii media, publicarea materialelor promotionale.Un model de afaceri - multi francizori au atins succesul dintr-un motiv fundamental: modelul afacerii este testat si functioneaza. Alte beneficii - succesul afacerii dumneavoastra se traduce in succesul francizorului J'INFO TOURS. Este interesul nostru sa facem totul ca sa merga bine afacerii dvs.

Comisione preferentiale pentru francizat - francizorul acorda firmei franciza comisioane mult peste nivelul pietei. Dezvoltarea businessului - crestere spectaculoasa financiara a agentiei de turism folosind reteta J'INFO TOURS de succes. Sistem de rezervari on line - folosit in comun de francizor si francizat, sistemul a fost dezvoltat special de catre J'INFO TOURS pentru nevoile unei agentii de turism: rapid, modern, sigur.

VREI:
 • optimizarea activitatii agentiei tale de turism
 • inceperea unei afaceri in turism
 • diversificarea altor afacerilor si domeniul turism sub brand puternic

Trimite ACUM solicitarea ta de franciza la office@jinfotours.ro

Conditii minime necesare pentru obtinerea unei francize:
 • spatiu comercial in proprietate/inchiriat, central, suprafata recomandata min. 25 mp, preferabil parter, cu bun vad comercial, vitrina reprezinta un avantaj
 • licenta agentie de turism cf. legislatiei sau indeplinirea conditiilor de obtinere a licentei
Pana atunci ce ai de facut:
 1. sa te identifici in fata francizorului J'Info Tours, respectiv sa completezi formularul de mai jos in care sa specifici daca esti proprietar de agentie de turism sau vrei sa investesti in domeniul turismului; functionezi intr-un spatiu comercial cu vad si detii echipamentul minim necesar unui birou - telefon, calculator, fax, internet
 2. sa astepti raspunsul nostru care nu va intarzia mai mult de 5 zile Beneficiul francizatului:
  • cresterea numarului de clienti prin utilizarea brandului J'Info Tours
  • diversificarea ofertei turistice prin preluarea produselor J'Info Tours
  • acces la tehnologia firmei
  • acces la trainingurile si pregatirile profesionale oferite de firma
  • informari permanente din partea firmei
  • papetarie inscriptionata gratuita
  • reclama gratuita
  • know-how si asistenta pentru dezvoltarea afacerii
  • acces la sistemele de rezervari on-line cu care lucreaza firma