Circuit Andaluzia - Circuit 5 nopți

Circuit Andaluzia - Circuit 5 nopți
Cel mai bun pret
975EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Andaluzia - Circuit 5 nopți Circuit Andaluzia - Circuit 5 nopți Circuit Andaluzia - Circuit 5 nopți Circuit Andaluzia - Circuit 5 nopți Circuit Andaluzia - Circuit 5 nopți Circuit Andaluzia - Circuit 5 nopți

Andaluzia în paşi de flamenco - demipensiune

 

Ziua 1: București – Malaga - Torremolinos (5  nopți)

Întâlnire cu reprezentantul J'Info Tours pe aeroport pentru zborul către Malaga. Sosire Malaga. Transfer către Torremolinos, stațiune aflata la 12 km de Malaga. Transfer la hotel din zona Torremolinos. Cazare la Hotel Arcos de Montemar 3* sau similar.

 

Ziua 2: Torremolinos – Gibraltar (135 km)

Timp liber pentru a va relaxă pe plajele: La Carihuela, Bajondillo, Los Alamos și Playamar sau pentru a vizita: biserica parohială Nuestra Senora del Carmen, La Casa de los Navaja, La Torre de Pimentel/Molinos și Cortijo del Tajo sau excursie opțională la Gibraltar, singurul teritoriu dependent de Regatul Unit al Mării Britanii și al Irlandei de Nord, situat în partea continentală a Europei, așezat în partea de sud a Spaniei, mărginind Strâmtoarea Gibraltar, care leagă Mediterana de Oceanul Atlantic. Aici, admirăm maimuțele macaci, un simbol al acestui loc, ce fac parte din Rezervația Naturală Upper Rock. De asemenea, vedem și peștera Sf. Michael, o grota impresionantă, folosită de locuitorii din neolitic ai Gibraltarului. Seara, optional, cină cu spectacol de flamenco. 

  

 

Ziua 3: Torremolinos – Granada & Alhambra (145 km)

Excursie opțională la Granada, cu vizită inclusă la Palatul Alhambra și Grădinile Generalife. Orașul Granada este plin de istorie și arhitectură uimitoare la fiecare pas, fiind renumit și pentru cultura flamenco. În turul pietonal de oraș facem o vizită la Catedrala Regală, construită în 1523, unde se află mormintele reginei Isabel și regelui Ferdinand. Aici se află unul dintre cele mai vizitate monumente din toată Europa, complexul muzeal Alhambra, în cadrul căruia veți putea admira: ansamblul arhitectural Alhambra, vechea cetate maură (în traducere Fortăreața Roșie), cu: Palatul maur Nasrid, Palatul baroc al lui Carol Quintul și superbele grădini Generalife.

  

Ziua 4: Torremolinos – Sevilla (220 km)

Excursie opțională la Sevilla. Capitala Andaluziei este unul dintre cele mai vizitate orașe ale Spaniei. Aici media temperaturii anuale este cea mai ridicată de pe bătrânul continent, de aceea este o destinație turistică potrivită chiar și iarnă. Principalele obiective turistice sunt: Giralda, Palatul Arab (Reales Alcazares), Torre del Oro, Patio de los Naranjos, arena de coridă Maestranza, Casa de Pilatos, Plaza de Espana, Parcul Maria Luisa, teatrul Maestranza, Archivos de las Indias (Arhivele Indiene), Lonja, Palacio Arzobispal (Palatul Arhiepiscopal), Fabrica de Tabacos. Arhitectura caracteristică a Sevillei îi conferă un plus de culoare, alături de tavernele cu gastronomie unică, festivalurile și combinația de tradiție și modernitate.

  

Ziua 5: Torremolinos – Cordoba (174 km)

Excursie opțională la Cordoba. Situat pe malul râului Guadalquivir, orașul Cordoba este renumit pentru moscheea sa, probabil cel mai impresionant edificiu religios islamic din Europa. Denumită și Catedrala Mezquita, a fost construită între secolele VIII și X și a fost, de-a lungul timpului, adăpost de rugăciune atât pentru musulmani, cât și pentru evrei și creștini. Admirăm și vechiul cartier evreiesc, Podul Roman, Medina Azahara, Plaza de la Corredera, Plaza del Potro și superba Calleja de Las Flores.

 

 

Ziua 6: Torremolinos – Malaga – București

Excursie opțională la Malaga. Capitala provinciei cu același nume, Malaga atrage turiștii datorită fermecătorului port și a surprinzătoarelor sale obiective care merită a fi vizitate: catedrala, considerată a fi cea mai impunătoare construcție din Andaluzia, Castelul Alcazaba, Muzeul Picasso, biserica "Nuestra Senora de la Victoria" și portul.

După-amiază, transfer la aeroport pentru zborul de retur către România.

 

 

Gibraltar  103 euro/persoană
Granada & Palatul Alhambra – 123 euro/persoană
Sevilla  103 euro/persoană
Cordoba  98 euro/persoană
Malaga  58 euro/persoană

 

 

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru minimum 20 persoane. In cazul in care participa un numar mai mic de persoane, tarifele se recalculeaza.

** Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Vizitează Andaluzia
în perioada martie - octombrie 
Climă: mediteraneană
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine și încălțăminte comodă, pălărie de soare, cremă cu protecție solară 
De cumpărat: obiecte din piele
Mâncare și băutură: paella-preparat pe baza de orez; gazapacho - o supa aperitiv făcută din roșii, ardei, ulei de masline, usturoi, sangria, vinul de Rioja

Bilete de avion București-Malaga-București
Bagaj de mână
5 nopți de cazare la hotel 3*,  în Torremolinos / Costa del Sol
Transfer aeroport-hotel-aeroport

Excursii opționale

Taxe de intrare la obiective turistice

Servicii de ghid local

Asigurare de sănătate

Asigurare storno

 

 

Supliment hotel 4*                                                          535 euro

Supliment obligatoriu plecare iulie, august, septembrie 165 euro

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Andaluzia, Spania, soarele Andaluziei, circuit, vacanță Andaluzia, vacanță Spania, Palatul Alhambra, vacanță Jinfo Tours

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,95000EUR
5 nopti

Info Practic

Vizitează Andaluzia
în perioada martie - octombrie 
Climă: mediteraneană
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine și încălțăminte comodă, pălărie de soare, cremă cu protecție solară 
De cumpărat: obiecte din piele
Mâncare și băutură: paella-preparat pe baza de orez; gazapacho - o supa aperitiv făcută din roșii, ardei, ulei de masline, usturoi, sangria, vinul de Rioja