Circuit Andaluzia in pasi de flamenco

Circuit Andaluzia in pasi de flamenco
Cel mai bun pret
1560EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco

Andaluzia în pa┼či de flamenco / demipensiune

 

Ziua 1: Bucure╚Öti – Malaga - Torremolinos (7  nop╚Ťi)

Întâlnire cu reprezentantul J'Info Tours pe aeroport pentru zborul c─âtre Malaga. Sosire Malaga. Transfer c─âtre Torremolinos, sta╚Ťiune a´Čéata la 12 km de Malaga. Transfer la hotel din zona Torremolinos/Costa del Sol. Cazare la Hotel Arcos de Montemar 3*/similar.

 

Ziua 2: Torremolinos – Gibraltar (135 km)

Timp liber pentru a va relax─â pe plajele: La Carihuela, Bajondillo, Los Alamos ╚Öi Playamar sau pentru a vizita: biserica parohial─â Nuestra Senora del Carmen, La Casa de los Navaja, La Torre de Pimentel/Molinos ╚Öi Cortijo del Tajo sau excursie op╚Ťional─â la Gibraltar, singurul teritoriu dependent de Regatul Unit al M─ârii Britanii ╚Öi al Irlandei de Nord, situat în partea continental─â a Europei, a╚Öezat în partea de sud a Spaniei, m─ârginind Strâmtoarea Gibraltar, care leag─â Mediterana de Oceanul Atlantic. Aici, admir─âm maimu╚Ťele macaci, un simbol al acestui loc, ce fac parte din Rezerva╚Ťia Natural─â Upper Rock. De asemenea, vedem ╚Öi pe╚Ötera Sf. Michael, o grota impresionant─â, folosit─â de locuitorii din neolitic ai Gibraltarului. Seara, optional, cin─â cu spectacol de flamenco. 

  

 

Ziua 3: Torremolinos – Granada & Alhambra (145 km)

Excursie op╚Ťional─â la Granada, cu vizit─â inclus─â la Palatul Alhambra ╚Öi Gr─âdinile Generalife. Ora╚Öul Granada este plin de istorie ╚Öi arhitectur─â uimitoare la fiecare pas, fiind renumit ╚Öi pentru cultura flamenco. În turul pietonal de ora╚Ö facem o vizit─â la Catedrala Regal─â, construit─â în 1523, unde se afl─â mormintele reginei Isabel ╚Öi regelui Ferdinand. Aici se afl─â unul dintre cele mai vizitate monumente din toat─â Europa, complexul muzeal Alhambra, în cadrul c─âruia ve╚Ťi putea admira: ansamblul arhitectural Alhambra, vechea cetate maur─â (în traducere Fort─ârea╚Ťa Ro╚Öie), cu: Palatul maur Nasrid, Palatul baroc al lui Carol Quintul ╚Öi superbele gr─âdini Generalife.

  

Ziua 4: Torremolinos – Sevilla (220 km)

Excursie op╚Ťional─â la Sevilla. Capitala Andaluziei este unul dintre cele mai vizitate ora╚Öe ale Spaniei. Aici media temperaturii anuale este cea mai ridicat─â de pe b─âtrânul continent, de aceea este o destina╚Ťie turistic─â potrivit─â chiar ╚Öi iarn─â. Principalele obiective turistice sunt: Giralda, Palatul Arab (Reales Alcazares), Torre del Oro, Patio de los Naranjos, arena de corid─â Maestranza, Casa de Pilatos, Plaza de Espana, Parcul Maria Luisa, teatrul Maestranza, Archivos de las Indias (Arhivele Indiene), Lonja, Palacio Arzobispal (Palatul Arhiepiscopal), Fabrica de Tabacos. Arhitectura caracteristic─â a Sevillei îi confer─â un plus de culoare, al─âturi de tavernele cu gastronomie unic─â, festivalurile ╚Öi combina╚Ťia de tradi╚Ťie ╚Öi modernitate.

  

Ziua 5: Torremolinos – Cordoba (174 km)

Excursie op╚Ťional─â la Cordoba. Situat pe malul râului Guadalquivir, ora╚Öul Cordoba este renumit pentru moscheea sa, probabil cel mai impresionant edificiu religios islamic din Europa. Denumit─â ╚Öi Catedrala Mezquita, a fost construit─â între secolele VIII ╚Öi X ╚Öi a fost, de-a lungul timpului, ad─âpost de rug─âciune atât pentru musulmani, cât ╚Öi pentru evrei ╚Öi cre╚Ötini. Admir─âm ╚Öi vechiul cartier evreiesc, Podul Roman, Medina Azahara, Plaza de la Corredera, Plaza del Potro ╚Öi superba Calleja de Las Flores.

Ziua 6:Torremolinos –Tanger

Excursie optionala la Tanger . Tanger : mister exotic, istorie interesant─â, priveli╚Öti frumoase, plaje nealterate ╚Öi oameni prieteno╚Öi. Este un amestec interesant de culturi din Africa de Nord, Spania ╚Öi Fran╚Ťa ╚Öi, într-adev─âr, are o istorie foarte variata . Fondat─â cândva în secolul al V-lea î.Hr., Tanger a f─âcut parte din toate imperiile majore din regiune de-a lungul istoriei. Ast─âzi, ora╚Öul cu pu╚Ťin mai pu╚Ťin de un milion de locuitori este al treilea ora╚Ö ca m─ârime din Maroc, un port important, centru de industrie ╚Öi o destina╚Ťie popular─â pentru c─âl─âtorii de o zi.

Ziua 7: Torremolinos –Malaga- Cominito Del Rey

Excursie optionala : Descoperi╚Ťi El Cominito del Rey, cunoscut drept cea mai periculoas─â cale din lume, una dintre cele mai mari atrac╚Ťii turistice din Spania ╚Öi Málaga. Admira╚Ťi priveli╚Ötile sale incredibile, istoria sa fascinant─â ╚Öi spectaculozitatea sa incontestabil─â în aceast─â excursie obligatorie la Caminito del Rey atunci când v─â afla╚Ťi în Malaga.

Urma╚Ťi o pasarel─â pietonal─â de peste 3 kilometri lungime, construit─â pe pere╚Ťii Cheilor G─âitanesului. Explora╚Ťi una dintre cele mai frumoase enclave naturale din provincie, la doar 30 de kilometri nord de Málaga. Afla╚Ťi cum a fost excavat canionul de râul Guadalhorce.

De╚Öi cea mai cunoscut─â parte a drumului sunt aleile recent restaurate, traseul total al plimb─ârii tale Caminito del Rey este de 7,7 kilometri. Ghidul t─âu te va înso╚Ťi pe tot parcursul turului Caminito del Rey, împ─ârt─â╚Öind anecdote ╚Öi curiozit─â╚Ťi din jurul acestei incredibile construc╚Ťii

 

Ziua 8: Torremolinos – Malaga – Bucure╚Öti

Excursie op╚Ťional─â la Malaga. Capitala provinciei cu acela╚Öi nume, Malaga atrage turi╚Ötii datorit─â fermec─âtorului port ╚Öi a surprinz─âtoarelor sale obiective care merit─â a ´Čü vizitate: catedrala, considerat─â a fi cea mai impun─âtoare construc╚Ťie din Andaluzia, Castelul Alcazaba, Muzeul Picasso, biserica "Nuestra Senora de la Victoria" ╚Öi portul.

Dup─â-amiaz─â, transfer la aeroport pentru zborul de retur c─âtre România.

 

Vacanta in Tara Bascilor? Vezi oferta aici

 

Spania si Maroc. Vezi oferta aici

 

 

Gibraltar  103 euro/persoan─â

Tanger  150 euro/persoan─â

Granada & Palatul Alhambra – 123 euro/persoan─â

Sevilla  103 euro/persoan─â

Cordoba  98 euro/persoan─â

Malaga  58 euro/persoan─â

 

 

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru minimum 20 persoane. In cazul in care participa un numar mai mic de persoane, tarifele se recalculeaza.

** Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

 

Viziteaz─â Andaluzia
în perioada martie - octombrie 
Clim─â: mediteranean─â
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comod─â, p─âl─ârie de soare, crem─â cu protec╚Ťie solar─â 
De cump─ârat: obiecte din piele
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: paella-preparat pe baza de orez; gazapacho - o supa aperitiv f─âcut─â din ro╚Öii, ardei, ulei de masline, usturoi, sangria, vinul de Rioja.

Bilete de avion București-Malaga-București
Bagaj de mân─â
7 nop╚Ťi de cazare la hotel 3*,  în Torremolinos/Costa del Sol
Demipensiune 
Transfer aeroport-hotel-aeroport

 

 

Excursii op╚Ťionale

Taxe de intrare la obiective turistice

Servicii de ghid local

Asigurare de s─ân─âtate

Asigurare storno

Supliment hotel 4*                                                          535 euro

Supliment obligatoriu plecare iulie, august, septembrie 265 euro

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
3,12000EUR
7 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Andaluzia
în perioada martie - octombrie 
Clim─â: mediteranean─â
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comod─â, p─âl─ârie de soare, crem─â cu protec╚Ťie solar─â 
De cump─ârat: obiecte din piele
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: paella-preparat pe baza de orez; gazapacho - o supa aperitiv f─âcut─â din ro╚Öii, ardei, ulei de masline, usturoi, sangria, vinul de Rioja.