Circuit Andaluzia in pasi de flamenco

Circuit Andaluzia in pasi de flamenco
Cel mai bun pret
de la 376EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco Circuit Andaluzia in pasi de flamenco

Andaluzia in pasi de flamenco

Ca localizare, Andaluzia se afla in sudul Spaniei. Vecinii sai sunt: Extremadur si Castilia - La Mancha la nord, Gibraltar la sud, Portugalia la vest si regiunea Murcia la est. La S si S-E, Andaluzia are iesire la Marea Mediterana, iar la S-V la Oceanul Atlantic.

 

Ziua 1: Bucuresti - Malaga - Torremolinos (5 nopti)

Intalnire cu reprezentantul J'Info Tours pe aeroport pentru zborul catre Malaga. Sosire Malaga. Transfer catre Torremolinos, statiune aflata la 12 km de Malaga. Transfer la hotel din zona Torremolinos. Cazare la Hotel Arcos de Montemar 3* (Av. Carlota Alessandri, 192, 29620 Torremolinos) sau similar. Mese incluse: cina.

 

Ziua 2: Torremolinos - Gibraltar (135 km)

Timp liber pentru a va relaxa pe plajele: La Carihuela, Bajondillo, Los Alamos si Playamarcat sau pentru a vizita: Biserica parohiala Nuestra Senora del Carmen, la Casa de los Navaja, la Torre de Pimentel/Molinos si Cortijo del Tajo,

SAU

Excursie optionala la Gibraltar, singurul teritoriu dependent de Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord situat in partea continentala a Europei, asezat in partea de sud a Spaniei, marginind Stramtoarea Gibraltar, care leaga Mediterana cu Oceanul Atlantic. Admiram maimutele macaci, un simbol al acestui loc ce fac parte din Rezervatia Naturala Upper Rock si Pestera Sf. Michael, o grota impresionanta folosita de locuitorii din neolitic ai Gibraltarului.

Seara, optional - Cina cu spectacol de flamenco.

Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 3: Torremolinos - Granada & Alhambra (145 km)

Excursie optionala la Granada, cu vizita inclusa la Palatul Alhambra si Gradinile Generalife. Orasul Granada este plin de istorie si arhitectura uimitoare la fiecare pas, fiind renumit si pentru cultura flamenco. In turul pietonal de oras nu putem rata o vizita la Catedrala Regala, construita in 1523, unde se afla mormintele reginei Isabel si a regelui Ferdinand.

Aici se afla unul dintre cele mai vizitate monumente din toata Europa – complexul muzeul Alhambra, in cadrul caruia veti putea admira: ansamblul arhitectural Alhambra, vechea cetate maura (in traducere "Fortareata Rosie"), cu Palatul maur Nasrid, Palatul baroc al lui Carol Quintul si superbele Gradini Generalife.

Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 4: Torremolinos - Sevilla (220 km)

Excursie optionala la Sevilla. Capitala Andaluziei, Sevilla este unul dintre cele mai vizitate orase ale Spaniei. Aici media temperaturii anuale este cea mai ridicata de pe batranul continent, de aceea este o destinatie turistica potrivita chiar si iarna.

Principalele obiective turistice sunt: Giralda, Palatul Arab (Reales Alcazares), Torre del Oro, Patio de los Naranjos, arena de corida Maestranza, Casa de Pilatos, Plaza de Espana, Parcul Mari­a Luisa, teatrul Maestranza, Archivos de las Indias (Arhivele Indiene), Lonja, Palacio Arzobispal (Palatul Arhiepiscopal), Fabrica de Tabacos. Arhitectura caracteristica a Sevillei ii confera un plus de culoare, alaturi de tavernele cu gastronomia unica, festivalurile si combinatia de traditie si modernitate.

Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 5: Torremolinos - Cordoba (174 km)

Excursie optionala la Cordoba. Situat pe malul raului Guadalquivir, orasul Cordoba este renumit pentru Moscheea sa, probabil cel mai impresionant edificiu religios islamic din Europa. Denumita si Catedrala Mezquita, a fost construita intre secolele VIII-X si a fost, de-a lungul timpului, adapost de rugaciune atat pentru musulmani, cat si pentru evrei si crestini. Vom admira de asemenea si vechiul cartier evreiesc, Podul Roman, Medina Azahara, Plaza de la Corredera, Plaza del Potro si superba Calleja de Las Flores.

Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 6: Torremolinos - Malaga - Bucuresti

Excursie optionala de o jumatate de zi (4 ore) la Malaga. Capitala provinciei cu acelasi nume, Malaga atrage turistii datorita fermecatorului  port si a surprinzatoarelor sale atractii, care merita a fi vizitate: Catedrala din Malaga, considerata a fi cea mai impunatoare constructie din Andaluzia, Castelul Alcazaba, Muzeul Picasso, Biserica "Nuestra Senora de la Victoria" si Portul.

Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Romania.

Mese incluse: mic dejun.

 

 

Vacanta in Tara Bascilor? Vezi oferta aici

 

Spania si Maroc in 2019. Vezi oferta aici

 

 

- Gibraltar – 89 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana

- Granada & Palatul Alhambra – 85 euro/persoana, include: transport, bilet de intrare Alhambra, asistenta turistica in limba romana

- Sevilla – 95 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana

- Cordoba – 78 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana

- Malaga – 40 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana

 

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru minimum 30 persoane. In cazul in care participa un numar mai mic de persoane, tarifele se recalculeaza.

** Excursiile optionale sunt nerambursabile.

15:35 Bucuresti – 18:55 Malaga

19:40 Malaga – 00:30 Bucuresti

 

Clima: mediteraneana

Perioade recomandate: martie-octombrie

Ce sa luati in bagaj: haine si incaltari comode, palarie de soare, crema de soare

Ce sa cumparati: obiecte din piele

Moneda: euro

Mancare si bautura: paella-preparat pe baza de orez; gazapacho - o supa aperitiv facut din rosii,ardei,ulei demasline,usturoi. Bauturile tradtitionale sunt: sangria,vinul de Rioja

Bilet de avion Bucuresti-Malaga-Bucuresti

Bagaj de mana
5 nopti de cazare in Torremolinos

Demipensiune

Transfer aeroport-hotel-aeroport

 

Taxe de aeroport 149 euro/persoana

Supliment hotel 4* 135 euro/persoana

Supliment obligatoriu plecarea de Paste  165 euro/persoana

Bagaj de cala

Excursii optionale
Taxe de intrare la obiective turistice

Servicii de ghid local

Asigurare de sanatate, asigurare storno

Taxele de oras

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
88800EUR
Early Booking 2020
75200EUR
5 nopti

Info Practic

Clima: mediteraneana

Perioade recomandate: martie-octombrie

Ce sa luati in bagaj: haine si incaltari comode, palarie de soare, crema de soare

Ce sa cumparati: obiecte din piele

Moneda: euro

Mancare si bautura: paella-preparat pe baza de orez; gazapacho - o supa aperitiv facut din rosii,ardei,ulei demasline,usturoi. Bauturile tradtitionale sunt: sangria,vinul de Rioja