Circuit Bavaria

Circuit Bavaria
Cel mai bun pret
995EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria

 

Bavaria Drumul Romantic

 

Ziua 1 Bucure╚Öti – Memmingen ( Munchen Vest ) (2 Nopti)

Întâlnire cu reprezentantul J'Info Tours pe aeroport pentru zborul catre Memmingen . Sosire in Memmingen si transfer la hotel. Cazare  Hotel Drexel´s Parkhotel 4* Memmingen Ulmer Str. 7 87700 Memmingen

 

Ziua 2: Memmingen – Munchen

Mic dejun .   Tur pietonal in  Munchen . Incepem vizita in capitala Bavariei cu un Tur pietonal in centrul vechi al orasului .

Ce puteti vizita :  Marienplatz (pia╚Ťa central─â înc─â din sec. XII), care se remarc─â prin cl─âdirea impresionant─â în stil gotic a prim─âriei, catedrala Frauenkirche (simbol al ora╚Öului datorit─â celor dou─â turnuri), ber─âria Hofbrauhaus, cea mai celebr─â din Germania., Palatul Residenz, fost─â re╚Öedin╚Ť─â oficial─â a monarhilor Bavariei în perioada 1385-1918. Mergem ╚Öi pe strada comercial─â Maximilianstrasse, una dintre cele mai scumpe str─âzi din Europa, dar ╚Öi în pie╚Ťele Odeonsplatz ╚Öi Viktualienmarkt. V─â recomand─âm si o vizit─â la Muzeul BMW sau la Deutsches Museum, cel mai mare muzeu de ╚Ötiin╚Ť─â ╚Öi tehnologie din lume. 

 

Ziua 3:   Memmingen – Regensburg -Fussen  (5 Nopti)

Mic dejun .Timp liber la dispozitie dimineata sau  Excursie op╚Ťional─â la Regensburg.

Regensburg , situat pe Valea Dun─ârii, se num─âr─â printre cele mai vizitate ora╚Öe germane. Dun─ârea formeaz─â insule pitore╚Öti pe care se afl─â câteva ber─ârii tipic bavareze (biergarten). Centrul medieval cu str─âdu╚Ťe înguste ╚Öi numeroase magazine de artizanat ╚Öi suveniruri a fost declarat parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Simbolul arhitectural al ora╚Öului este Vechiul pod de piatr─â peste Dun─âre, construit în sec. XII. Transfer si cazare la hotel Pfrontener Hof    3* Tiroler Str. 174, 174 - 87459 - Füssen, Pfronten (5 Nopti). Între vârfuri alpine ╚Öi lacuri cere╚Öti: sta╚Ťiunea de vacan╚Ť─â ╚Öi s─ân─âtate Füssen – situat─â la cap─âtul sudic al „Drumului Romantic” – este una dintre cele mai impresionante regiuni de vacan╚Ť─â bavareze.Arta, cultura ╚Öi cump─âr─âturile din ora╚Öul vechi romantic, precum ╚Öi atrac╚Ťiile turistice, cum ar fi castelele celebre Neuschwanstein ╚Öi Hohenschwangau, nu trebuie ratate. Lasa-te fermecat de orasul regelui Ludwig al II-lea. Timp liber la dispozitie pentru vizite si relaxare .

Timp liber la dispozzitie pentru a vizita orasul Fussen .De╚Öi toat─â lumea  viziteaz─â Bavaria pentru  frumuse╚Ťea castelelor Neuschwastein ╚Öi Hohenschwangau , merit─â s─â face╚Ťi o plimbare prin or─â╚Öelul pre╚Ťios de munte Fussen . Acesta este situat la poalele mun╚Ťilor Alpi , foarte aproape de frontiera cu Austria , situat pe malul râului Lech . Aflat în locul unde bavarezii îl numesc „col╚Ťul regelui” , Fussen este sfâr╚Öitul rutei romantice ,  un traseu care une╚Öte cele mai frumoase locuri ale Germania

Fussen are un centru istoric deosebit de frumos , cu case medievale vopsite în culori vii , cu fa╚Ťade pictate ╚Öi acoperi╚Öurile în dou─â ape . Obiectivele turistice mai importante pe care le întâlnim aici sunt castelul Hohes Schloss – sau Castelul Inalt, m─ân─âstirea benedectin─â Sfântul  Mang , biserica  Heiling  Geist , turnul  cu ceas . În centrul medieval se intr─â pe Reichenstrauss , principala strad─â a ora╚Öului plin─â de magazine ╚Öi restaurante .

M─ân─âstirea Sfântul Mang , a╚Öezata pe malul râului , ad─âposte╚Öte în prezent muzeul ora╚Öului . Pe lâng─â s─âlile luxoase decorate în stil baroc se poate vizita colec╚Ťia de viori ╚Öi mandoline , cea mai veche ╚Öi  spectaculoas─â  din Europa . Fussen a fost leag─ânul european al fabric─ârii  viorii ╚Öi mandolinei în secolul al XVIII- lea . Vechea biseric─â p─âstreaz─â cea mai veche fresc─â din anul 980.

 

Ziua 4: Castelele regale ale Bavariei

Mic dejun . Zi dedicate vizitei la cele 2 castele :  Neuschwanstein si Castelul Hohenschwangau   ( nu include bilete de intrare )

Vizita la Castelul  Neuschwanstein, considerat de mul╚Ťi cel mai frumos castel din lume, se înal╚Ť─â seme╚Ť, la peste 800 de metri altitudine, deasupra satului Hohenschwangau, lâng─â Füssen, în sud-vestul Bavariei. A fost ridicat din ordinul regelui Ludovic al II-lea al Bavariei, în onoarea compozitorului Richard Wagner, construc╚Ťia lui începând în 1869.

Pere┼úii interiori sunt acoperi┼úi cu fresce care ilustreaz─â scene din operele lui Wagner. Sala tronului, care nu a mai fost terminat─â, poate fi considerat─â drept cea mai impresionant─â înc─âpere din castel. Dup─â moartea regelui, lucr─ârile au fost suspendate, iar turnul principal al castelului nu a mai fost construit niciodat─â. Neuschwanstein a inspirat construc╚Ťia castelului Frumoasei din Padurea Adormita din parcurile Disney si a fost gandit sa aib─â aspectul unui construc╚Ťii medievale, de╚Öi nu are mai mult de 150 de ani.

Vizita la Castelul Hohenschwangau sau Schloss Hohenschuangau este un palat construit în secolul al XIX-lea în Regatul Bavariei. El a fost re╚Öedin╚Ťa din copil─ârie a lui Ludovic al II-lea (1845-1886), rege al Bavariei (1864-1886), ╚Öi a fost construit de tat─âl s─âu, regele Maximilian al II-lea al Bavariei (1848-1864). Castelul a fost construit în satul german Hohenschwangau din apropierea ora╚Öului Füssen, parte a districtului Ostallgäu din sud-vestul landului Bavaria (Germania), foarte aproape de grani╚Ťa cu Austria. Castelul Hohenschwangau a fost construit pe ruinele cet─â╚Ťii Schuangau (sau Schwanstein. Cetatea medieval─â a fost construit─â de o familie de cavaleri ╚Öi a servit ca re╚Öedin╚Ť─â a seniorilor din Schwangau. În 1523, castelul a fost descris ca având ziduri prea sub╚Ťiri pentru a fi utile în scopuri defensive. Dup─â stingerea familiei cavalere╚Öti în secolul al XVI-lea, fort─ârea╚Ťa ╚Öi-a schimbat de mai multe ori proprietarii ╚Öi a fost distrus─â de mai multe ori. Declinul cet─â╚Ťii a continuat pân─â când aceasta a ajuns în cele din urm─â în stare de ruin─â, la începutul secolului al XIX-lea.

Castelul Hohenschwangau a fost re╚Öedin╚Ťa oficial─â de var─â ╚Öi de vân─âtoare a familiei regale a Bavariei: Maximilian, rege al Bavariei (1848-1864), so╚Ťia sa, Maria a Prusiei (1825-1889), ╚Öi cei doi fii ai lor: Ludovic (viitorul rege Ludovic al II-lea al Bavariei) ╚Öi Otto (viitorul rege Otto I al Bavariei).

Regele Maximilian a murit în 1864 ╚Öi fiul s─âu Ludovic i-a succedat la tronÔÇőÔÇő, mutându-se în camera tat─âlui s─âu din castel. Deoarece Ludovic nu s-a c─âs─âtorit niciodat─â, mama lui, Maria, a putut s─â locuiasc─â în continuare la etajul ei. Regele Ludovic s-a bucurat de via╚Ťa de la Hohenschwangau, mai ales dup─â 1869 când cl─âdirea castelului s─âu, Neuschwanstein, a început s─â fie construit─â la mic─â distan╚Ť─â de casa lui p─ârinteasc─â.

Dup─â moartea lui Ludovic în 1886, Regina Maria a fost singura locuitoare a castelului pân─â la moartea ei, petrecut─â în 1889. Cumnatul ei, prin╚Ťul regent Luitpold al Bavariei, a locuit la etajul 3 al cl─âdirii principale. El a fost responsabil pentru electrificarea castelului în 1905 ╚Öi instalarea unui ascensor electric. Luitpold a murit în 1912, iar palatul a fost deschis ca muzeu în cursul anului urm─âtor.

 

Ziua 5: Garmisch Partenkirchen – Zugspitze

Mic dejun .Timp liber la dispozitie sau Excursie op╚Ťional─â la Garmisch Partenkirchen ╚Öi Zugspitze. Vom petrece o zi în Alpii Germani, în cea mai mare sta╚Ťiune montan─â a Germaniei, unde are loc în fiecare iarn─â o etap─â din cadrul circuitului celor 4 trambuline din Cupa mondial─â de s─ârituri cu schiurile. Din Garmisch vom lua telecabina pân─â pe Zugspitze ( contra cost ) , cel mai înalt vârf din Germania (2962 m). Chiar pe vârf se afl─â grani╚Ťa dintre Germania ╚Öi Austria. Aici ave╚Ťi ocazia de a bea o bere în cel mai înalt biergarten (gr─âdin─â a berii). Coborârea de pe vârf se va face cu trenul.

 

Ziua 6 : Innsbruck Capitala tiroleza din inima Alpilor

Mic dejun . Timp liber la dispozitie  sau excursie optionala la Innsbruck . Puteti incepe cu o vizit─â la Stadtturm, cunoscut ╚Öi sub numele de Turnul ora╚Öului Innsbruck. Acesta are o în─âl╚Ťime de 51 de metri ╚Öi a fost folosit anterior ╚Öi ca parte a Prim─âriei pentru întâlniri importante. O punte de vizionare se afl─â la o în─âl╚Ťime de aproximativ 31 de metri, de unde ve╚Ťi putea admira priveli╚Öti frumoase ale ora╚Öului. Turnul medieval dateaz─â din secolul al XIV-lea, împreun─â cu Vechiul Rathaus (Prim─âria Veche), care se învecineaz─â cu el. Ve╚Ťi vedea unul dintre cele mai faimoase repere din Innsbruck, Goldenes Dachl (Acoperi╚Öul de aur), situat în ora╚Öul vechi din Innsbruck. Acoperi╚Öul s─âu este alc─âtuit din 2657 de ╚Ťigle de cupru placate cu aur. A fost construit pentru a marca nunta împ─âratului Maximilian I cu Bianca Maria Sforza ╚Öi era folosit pentru a urm─âri evenimentele din pia╚Ťa de dedesubt. Admira╚Ťi arhitectura Palatului Imperial (Hofburg). A fost un palat regal care a fost construit între secolele XV ╚Öi XVI ╚Öi remodelat ulterior în secolul al XVIII-lea în stil baroc ╚Öi rococo. În prezent este un muzeu ╚Öi g─âzduie╚Öte portrete ale familiei regale. Se num─âr─â printre cele mai importante monumente istorice ╚Öi culturale de top din Austria. A fost nevoie de 15 ani de munc─â pentru a-l restaura la cum ar fi ar─âtat în trecut. Camerele, în special ale Mariei Tereza ╚Öi ale împ─âr─âtesei Elisabeta, merit─â vizitate. Vizita╚Ťi Hofkirche (Biserica Cur╚Ťii), care are un stil gotic ╚Öi renascentist. A fost construit─â în 1553 de c─âtre împ─âratul Ferdinand I. Aici ve╚Ťi vedea mormântul împ─âratului Maximilian I, împreun─â cu 28 de statui de bronz ale str─âmo╚Öilor ╚Öi colaboratorilor apropia╚Ťi ai împ─âratului. Ve╚Ťi avea ocazia s─â vede╚Ťi Dom zu St. Jakob (Catedrala Sfântul Iacob), care este cunoscut─â ╚Öi sub numele de Catedrala din Innsbruck. De╚Öi catedrala dateaz─â din secolul al XVIII-lea, pe locul ei exista deja o biseric─â înc─â din secolul al XII-lea. Aici ve╚Ťi vedea celebra pictur─â cunoscut─â sub numele de Maria Hilf, realizat─â de artistul german Lucas Cranach cel B─âtrân. Plimba╚Ťi-v─â pe strada Maria Theresia, unde ve╚Ťi vedea case care dateaz─â din secolele al XVII-lea ╚Öi al XVIII-lea. Aici ve╚Ťi g─âsi multe magazine care ofer─â suveniruri. Ve╚Ťi vedea priveli╚Öti frumoase de munte spre nordul str─âzii. Pe m─âsur─â ce ve╚Ťi continua s─â v─â plimba╚Ťi, ve╚Ťi vedea pe drum repere celebre, cum ar fi Columna Sfintei Ana ╚Öi Arcul de Triumf. Încheia╚Ťi-v─â turul la Triumphpforte (Arcul de Triumf), situat spre cap─âtul sudic al str─âzii Maria Theresa. A fost construit în august 1765 pentru a marca nunta arhiducelui Leopold cu Maria Luisa, prin╚Ťesa spaniol─â. El a fost al doilea fiu al împ─âr─âtesei Maria Tereza ╚Öi al lui Francisc ╚śtefan de Lorena. Francisc ╚śtefan a murit la scurt timp dup─â nunt─â, într-un interval de 13 zile. Fa╚Ťada nordic─â a arcului înf─â╚Ťi╚Öeaz─â doliul împ─âratului, în timp ce fa╚Ťada sudic─â înf─â╚Ťi╚Öeaz─â nunta.

 

Ziua  7 : Mic dejun . Timp liber la dispozitie sau Excursie optionala la Landsberg :  Landsberg este situat pe Drumul Romantic ╚Öi este centrul regiunii Lechrain, regiunea de grani╚Ť─â între Suvabia ╚Öi Bavaria. Este remarcat pentru centrul s─âu istoric pitoresc. Landsberg am Lech s-a dezvoltat acolo unde un drum istoric important de sare a traversat peste Lech. Pentru a proteja podul, Ducele Henric Leul a ordonat s─â fie construit un castel, Castrum Landespurch, încorporând o a╚Öezare mai veche ╚Öi un castel numit Phetine. Curând a evoluat o a╚Öezare mai mare, care ╚Öi-a primit statutul de ora╚Ö înc─â din secolul al XIII-lea. În 1315, ora╚Öul a ars, dar a fost reconstruit din cauza loca╚Ťiei sale importante. În 1320, lui Landsberg i s a permis s─â colecteze taxe la sare, aducând bog─â╚Ťii considerabile ora╚Öului. În 1419, un impozit fluvial a ad─âugat o alt─â surs─â de venit. Ora╚Öul este remarcat pentru închisoarea în care Adolf Hitler a fost încarcerat în 1924. În timpul acestei încarcer─âri, Hitler a scris/dictat cartea sa Mein Kampf împreun─â cu Rudolf Hess.

Este locul de naștere al laureatului Nobel Erwin Neher.

 

Ziua 8: Memmingen – Bucure╚Öti

Mic dejun . Timp liber la dispozitie pentru vizite . Transfer la aeroport pentru zborul de retur c─âtre România.

 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori, tarifele se recalculeaza

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

Click pentru: Curiozit─â╚Ťi, Tradi╚Ťii ╚Öi Istorie despre Bavaria

 

 

 

Salzburg                                                    108 euro/persoan─â
Garmisch Partenkirchen ╚Öi Zugspitze       138 euro/persoan─â
Regensburg                                               64 euro/persoan─â

 

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru minimum 20 persoane. In cazul in care participa un numar mai mic de persoane, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Viziteaz─â Germania 
în perioada aprilie – octombrie  
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comod─â, impermeabile
De cump─ârat: ciocolat─â, ceramic─â/por╚Ťelan, figurine sub form─â de porc 
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: Weisswurst, Dampfnudle - chifla servita ca fel principal, Kartoffelkase - o past─â din cartofi, smântân─â ╚Öi ceap─â

 

 

Bilete de avion Bucure╚Öti – Munchen Vest (Memmingen ) - Bucure╚Öti

Taxe de aeroport

7 nop╚Ťi de cazare la hotel 3*
Mic dejun


Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asisten╚Ť─â turistic─â 

 

  • Excursii op╚Ťionale
  • Bagaj de cala
  • Taxe de intrare la obiective turistice
  • Asigurare medical─â ╚Öi storno
  • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
  • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).
  • Supliment obligatoriu pentru plecare septembrie ╚Öi octombrie 125 euro/persoan─â
  • Supliment obligatoriu pentru plecare de Paste - 125 euro/persoan─â

bavaria tur, bavaria 2023, castelele din Bavaria, vacanta Bavaria 2023, ce sa vizitezi in munchen, oferta vizita Schloss Neuschwanstein, castelul Linderhof, bere bavareza, mancare bavareza, ski alpi, Salzburg, craciun bavaria, craciun salzburg

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,99000EUR
7 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Germania 
în perioada aprilie – octombrie  
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comod─â, impermeabile
De cump─ârat: ciocolat─â, ceramic─â/por╚Ťelan, figurine sub form─â de porc 
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: Weisswurst, Dampfnudle - chifla servita ca fel principal, Kartoffelkase - o past─â din cartofi, smântân─â ╚Öi ceap─â