Circuit Bavaria

Circuit Bavaria
Cel mai bun pret
995EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria Circuit Bavaria

În vizită în Bavaria - Tărâmul castelelor regale

Bavaria este un mix între vechi și nou, între stilul tradițional și cel inovator. Ținutul bavarezilor este o regiune liberă din parte ade sud-est a Germaniei. Aici se găsesc Alpii și pârtiile de schi, castelele medievale, nenumărate tipuri de bere, mașini, muzee şi lacuri.

Vezi aici ce poti vizita in Germania

 

Ziua 1: București – Munchen (7 nopți)

Întâlnire cu reprezentantul J'Info Tours pe aeroport pentru zborul catre Munchen. Sosire în Munchen și transfer la hotel. Cazare 7 zile,  în zona Munchen, Novum Hotel Seidlhof Munchen 3*. 
 

 

Ziua 2: Munchen

Tur pietonal de oraș, în capitala Bavariei, cel mai vizitat oraș din Germania. 
Acesta include: Marienplatz (piața centrală încă din sec. XII), care se remarcă prin clădirea impresionantă în stil gotic a primăriei, catedrala Frauenkirche (simbol al orașului datorită celor două turnuri), berăria Hofbrauhaus, cea mai celebră din Germania. 
Turul contină cu: Palatul Residenz, fostă reședința oficială a monarhilor Bavariei în perioada 1385-1918. Mergem și pe strada comercială Maximilianstrasse, una dintre cele mai scumpe străzi din Europa, dar și în piețele Odeonsplatz și Viktualienmarkt. 
Timp liber la dispoziție pentru plimbări individuale. Vă recomandăm o vizită la Muzeul BMW sau la Deutsches Museum, cel mai mare muzeu de știință și tehnologie din lume. 

 

Ziua 3: Castelele regale ale Bavariei

Excursie la castelele Neuschwanstein și Linderhof. 
Castelul  Neuschwanstein, considerat de mulți cel mai frumos castel din lume, se înalță semeț, la peste 800 de metri altitudine, deasupra satului Hohenschwangau, lângă Füssen, în sud-vestul Bavariei. A fost ridicat din ordinul regelui Ludovic al II-lea al Bavariei, în onoarea compozitorului Richard Wagner, construcția lui începând în 1869.
Pereţii interiori sunt acoperiţi cu fresce care ilustrează scene din operele lui Wagner. Sala tronului, care nu a mai fost terminată, poate fi considerată drept cea mai impresionantă încăpere din castel. După moartea regelui, lucrările au fost suspendate, iar turnul principal al castelului nu a mai fost construit niciodată. Neuschwanstein a inspirat construcția castelului Frumoasei din Padurea Adormita din parcurile Disney si a fost gandit sa aibă aspectul unui construcții medievale, deși nu are mai mult de 150 de ani.
Castelul Linderhof a fost construit tot de “Regele Nebun”, Ludovic al II-lea al Bavariei, în perioada 1874-1886. A fost castelul său preferat si singurul dintre cele ridicate din ordinul său care a fost terminat pe parcursul vieții sale. Linderhof a fost amenajat potrivit cerintelor extravagante ale regelui, interiorul fiind amenajat în stil rococo.
Desi este mult mai mic ca dimensiuni, Linderhof este construit după Palatul Versaille, Ludovic al II-lea fiind un mare admirator al Regelui Soare, Ludovic al XIV-lea al Franței. 

 

Ziua 4: Drumul romantic

Excursie Drumul romantic. Acest drum din sudul Germaniei șerpuiește printr-un peisaj rural minunat și traversează unele dintre cele mai pitorești localități medievale din Europa. Pe parcursul lui vizităm orașul Harburg și castelul său, Dinkelsbühl și Rothenburg ob der Tauber. Aceste orășele tradițional germane se remarcă prin fațadele colorate. Trecem prin Hallertau, unde află cea mai mare zonă de cultivare a hameiului din lume.

 

Ziua 5: Salzburg

Excursie opțională la Salzburg. “Orașul muzicii” este al doilea oraș ca mărime al Austriei și unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, atât din punct de vedere architectonic, cât și din cel al peisajelor.: Admirăm: Hohensalzburg, cea mai importantă fortăreață din centrul Europei, palatul și grădinile Mirabell, capodoperă în stil baroc, construită sub numele de Castelul Altenau, sub conducerea Prințului Arhiepiscop Wolf Dietrich von Raitenau, în anul 1606.

 

Ziua 6: Garmisch Partenkirchen – Zugspitze

Excursie opțională la Garmisch Partenkirchen și Zugspitze. Vom petrece o zi în Alpii Germani, în cea mai mare stațiune montană a Germaniei, unde are loc în fiecare iarnă o etapă din cadrul circuitului celor 4 trambuline din Cupa mondială de sărituri cu schiurile. Din Garmisch vom lua telecabina până pe Zugspitze, cel mai înalt vârf din Germania (2962 m). Chiar pe vârf se află granița dintre Germania și Austria. Aici aveți ocazia de a bea o bere în cel mai înalt biergarten (grădină a berii). Coborârea de pe vârf se va face cu trenul.

 

Ziua 7: Regensburg

Excursie opțională la Regensburg. Situat pe Valea Dunării, se numără printre cele mai vizitate orașe germane. Dunărea formează insule pitorești pe care se află câteva berării tipic bavareze (biergarten). Centrul medieval cu străduțe înguste și numeroase magazine de artizanat și suveniruri a fost declarat parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Simbolul arhitectural al orașului este Vechiul pod de piatră peste Dunăre, construit în sec. XII. 

 

Ziua 8: Munchen – București

Transfer la aeroport pentru zborul de retur către România.

 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

Poate te intereseaza operele lui Gaudi si Dali. Vezi oferta noastra de circuit in Spania, aici

Salzburg                                                    108 euro/persoană
Garmisch Partenkirchen și Zugspitze       138 euro/persoană
Regensburg                                               64 euro/persoană

 

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru minimum 20 persoane. In cazul in care participa un numar mai mic de persoane, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Vizitează Germania 
în perioada aprilie – octombrie  
De luat în bagaj: haine și încălțăminte comodă, impermeabile
De cumpărat: ciocolată, ceramică/porțelan, figurine sub formă de porc 
Mâncare și băutură: Weisswurst, Dampfnudle - chifla servita ca fel principal, Kartoffelkase - o pastă din cartofi, smântână și ceapă

 

 

Bilete de avion București – Munchen - București

Taxe de aeroport

7 nopți de cazare la hotel 3*
Mic dejun


Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asistență turistică 

 

Excursii opționale

Taxe de intrare la obiective turistice

Asigurare medicală și storno

Supliment obligatoriu pentru plecare septembrie și octombrie 125 euro/persoană

Supliment obligatoriu pentru plecare de Paste - 125 euro/persoană

bavaria tur, bavaria 2023, castelele din Bavaria, vacanta Bavaria 2023, ce sa vizitezi in munchen, oferta vizita Schloss Neuschwanstein, castelul Linderhof, bere bavareza, mancare bavareza, ski alpi, Salzburg, craciun bavaria, craciun salzburg

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,99000EUR
7 nopti

Info Practic

Vizitează Germania 
în perioada aprilie – octombrie  
De luat în bagaj: haine și încălțăminte comodă, impermeabile
De cumpărat: ciocolată, ceramică/porțelan, figurine sub formă de porc 
Mâncare și băutură: Weisswurst, Dampfnudle - chifla servita ca fel principal, Kartoffelkase - o pastă din cartofi, smântână și ceapă