Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara

Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara
Cel mai bun pret
de la 3250EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara Circuit Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara

Marele Tur al Canadei și Cascada Niagara

 

Ziua 1: Bucureşti – Montreal (2 nopţi) 

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul spre Montreal. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Days Inn Centre-Ville Montréal 3*. 
 

 

Ziua 2: Montreal 

Facem un tur pietonal al oraşului şi vedem Vechiul Port, Biserica Nôtre Dame, clădire construită în 1829 în stil neogotic, cunoscută şi sub denumirea de “capela nunților”, aici căsătorindu-se în 1994 şi Celine Dion. Turul continuă cu Oratoriul St. Joseph, având al doilea dom că mărime din lume (97 m) după San Pietro din Vatican, şi se încheie cu o oprire în parcul Mount Royal. După-amiază vizităm RESO, Oraşul Subteran, realizat în scopul protejării împotrivă temperaturilor scăzute ce se înregistrează iarna, este cea mai mare reţea subterană construită de om (30 km). Aici există numeroase mall-uri, restaurante, hoteluri, bănci, muzee, staţii de metrou şi de autobuz. 
  


 

Ziua 3: Montreal - Quebec City (2 nopţi) (271 km) Montreal - Quebec 

Plecare spre Quebec, cel mai vechi oraş canadian, inclus de UNESCO pe lista patrimoniului mondial. Cazare în Quebec la Château Repotel-Henri-IV 3*. 

  

Ziua 4: Quebec City 

În cursul dimineţii opţional, tur al oraşului în cadrul căruia descoperim singurul oraş fortificat din America de Nord. Ne plimbăm prin “Oraşul de Sus” şi trecem prin Parcul Battlesfield, scena ultimei bătălii dintre francezi şi englezi pentru cucerirea “Noii Franţe” (1759). Continuăm cu Place d’Armes unde se află Castelul Frontenac, simbol al Quebec-ului, în prezent transformat în hotel. Retur şi cazare la Montreal. Vizităm impresionanta cascadă Montmorency, înălţimea ei de 89,4 m depăşind-o pe cea a celebrei Niagara şi oprim la celebra biserică St. Anne de Beaupre, centru de pelerinaj vizitat anual de zeci de mii de oameni. După-amiază, timp liber pentru cumpărături şi vizite individuale în Quebec City. 
 

 

Ziua 5: Quebec City – Tadoussac - Regiunea Fiordului Saguenay (1 noapte) (340 km) 

Plecăm spre regiunea Tadoussac. Străbatem renumita regiune Charlevoix cu munţi maiestuoşi ce se oglindesc în apele fluviului St. Lawrence și sate pitoreşti. Ne oprim pentru prânz în apropierea hotelului Tadoussac, renumit pentru acoperişul sau roşu. În fiecare vară, la confluenţa fluviului cu apele fiordului vin să se hrănească balenele albastre. În prezent acestea sunt pe lista animalelor pe cale de dispariţie, aşa că nu rataţi ocazia de a ajunge cât mai aproape de ele participând la o croazieră în care veţi afla toate secretele acestor animale fascinante. Seară, cină şi cazare în regiunea Saguenay, Le Montagnais 3*+. 
 

 

Ziua 6: Regiunea Fiordului Saguenay – Lac Blanc (1 noapte) (300 km) 

Pornim spre regiunea montană Lac Blanc, renumită pentru peisajele naturale deosebite. Facem o călătorie fascinantă în orăşelul “fantomă” Val Jalbert, părăsit în anul 1920 şi readus în prezent la viaţă de actori ce reproduc fidel obiceiurile de zi cu zi ale locuitorilor din acea perioadă şi vedem cascada Ouiatchouan. În continuare, vizităm grădina zoologică Saint Felicien unde vedem magnificii urşi grizzly, ratoni şi multe alte animale specifice continentului nord-american. Cazare în “nature hotel” (hotel situat într-un cadru natural deosebit dar cu facilităţi şi dotări de bază) situat în mijlocul naturii, Pourvoirie du Lac Blanc 4*. 
 

 

Ziua 7: Lac Blanc – Ottawa (2 nopţi) (475 km) 

Timp liber în Lac Blanc, relaxare sau drumeţii în împrejurimi. După prânz, plecăm spre Ottawa. Situată la graniţă Quebecului şi confluenţa râurilor Outaouais, Rideau şi Gatineau, Ottawa este renumită pentru frumuseţea ei naturală, ieşind din tiparele metropolelor nord americane aglomerate. Capitală Canadei are un pronunţat caracter britanic, având numeroase clădiri construite în stil victorian, fapt pentru care este denumită şi “sora mai tânără a Londrei”. Pentru a ne familiariza cu acest fermecător oraş, un ghid local ne va prezenta, într-un tur pietonal, clădirile istorice, clădirea Parlamentului, reşedinţa premierului, Primăria Rideau (intrările nu sunt incluse). Nicio vizită a capitalei canadiene nu ar fi completă fără o plimbare de-a lungul Canalului Rideau. Opţional croazieră de o oră pe acest canal. După-amiază,  timp liber pentru vizitarea Pieţei Byward şi a împrejurimilor. Cazare în Ottawa la Quality Inn & Suites Gatineau 3*+. 
  

Ziua 8: Ottawa 

Dimineaţă vizităm Parlamentul şi vom asista la schimbarea gărzilor. În continuare, prânz tradiţional cu barbeque şi preparate specifice amerindiene. După prânz participăm la un spectacol vibrant prezentat de dansatori Pow-Wow şi facem un tur al satului lor. După-amiază vizităm Centrul Poliţiei Regale Călăre, cunoscuţi sub denumirea de “Mounties”, imaginea acestora în uniformă roşie fiind un simbol al Canadei la fel de celebru ca şi frunza de arţar. Aici vizităm şcoala de echitaţie, facem un tur al grajdurilor şi admirăm frumoasele exemplare cabaline. 

  

Ziua 9: Ottawa – Gananoque - Kingston (Regiunea celor 1000 de insule) (1 noapte) (400 km) 

Plecare spre Gananoque din regiunea celor 1000 de insule unde vom face o croazieră de o oră pe fluviul St. Lawrence. În continuare vom pleca spre Kingston, unde facem un scurt tur de oraş. Cazare la Days Inn – Kingston 3*. 
 

 

Ziua 10: Toronto (2 nopţi) 

Plecăm spre Toronto. Cosmopolita metropolă şi capitală economică a ţării este, fără îndoială, cel mai “americanizat” oraş canadian. După-amiază, timp liber pentru vizite individuale. Cazare în Toronto la Quality Inn Airport West 3*. 
  
 

 

Ziua 11: Cascadă Niagara – Toronto (265 km) 

Facem un tur pietonal al oraşului Toronto împreună cu un ghid local. Vom trece pe lângă zgârie-nori cu arhitecturi îndrăzneţe, Cartierul Chinezesc cu pieţe în aer liber şi miresme orientale și unul dintre cele mai înalte turnuri din lume, CN Tower (553 m). Vizită opțională la Cascada Niagara. Mergem până în apropiere de inima cascadei într-o croazieră de neuitat. Pe drumul de întoarcere spre Toronto, ne oprim la “Niagara on the Lake”, un orăşel tipic britanic cu străzi pitoreşti şi parcuri primitoare.

  

Ziua 12: Toronto – Bucureşti 

Transfer la aeroport şi îmbarcare pe zborul de retur către Bucureşti. 

 

 


Vizitează Canada 
în perioada iunie – octombrie 
Clima: temperată, cu precipitații abundete în lunile de iarnă
Moneda: dolar canadian
De luat în bagaj: încălţăminte comodă, tricouri şi pantaloni scurţi dar şi haine mai groase pentru seară
De cumpărat: bijuterii locale, pulovere indiene tricotate, sirop de arțar, tricouri de hochei, ornamente pentru bradul de Crăciun, vin înghețat. 
Mâncare şi băutură: poutine (cartofi prăjiţi cu brânză și sos), bacon,  tartă cu unt, rulouri cu homar, carne afumată de căprioară, ren sau elan, tourtiere (plăcintă cu carne tocată și condimente), beavertails (un fel de langoşi cu diverse toppinguri precum Nutella sau unt de arahide), caramele cu arţar. De băut: Caesar, un cocktail cu vodkă, suc Clamato (suc de roşii cu zahăr, condimente, supă de scoici), sos Tabasco, Worchestershire şi sare presărată pe buza paharului, bere locală.  

 

Transport cu avionul București –  Montreal și Toronto – București

Taxe de aeroport

11 nopți cazare cu mic dejun continental la hoteluri de 3*

Cină în zilele 5 și 6

Prânz în zilele 5 și 7

Prânz și spectacol tradițional amerindian în ziua 8

Transferuri aeroport – hotel – aeroport și transport cu autocar/microbuz conform itinerariului

Taxele de intrare la Biserica Notre Dame și Oratoriului St. Joseph (Montreal)

Excursia din Charlevoix – observarea balenelor

Taxa de intrare la Val Jalbert și gradina zoologică St. Felicien (Regiunea Saguenay-Lac Blanc)

Croazieră pe Canalul Rideau (Ottawa)

Vizitarea Parlamentului și a Centrului Regal Canadian al Ofițerilor din Poliția Călare (Ottawa)

Croazieră în regiunea celor 1000 de insule
Excursie la Niagara și croazieră cu Maid of the Mist 
Tururi panoramice în orașele Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto
Vizitele precizate în program (taxele de intrare la obiective se achita separat, dupa caz)
Asistența turistică 

 

Taxa procesare ETA - 100 euro/persoană 
Excursiile opționale
Asigurarea medicală
Asigurarea storno
 

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

Canada,circuit Canada,circuite Canada,vacanta Canada,vacante Canada,Montreal,Quebec City,Tadoussac,Regiunea Fiordului Saguenay,Lac Blanc,Ottawa,Ottawa – Gananoque,Kingston,Cascada Niagara,Toronto

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
6,50000EUR
11 nopti

Info Practic

Vizitează Canada 
în perioada iunie – octombrie 
Clima: temperată, cu precipitații abundete în lunile de iarnă
Moneda: dolar canadian
De luat în bagaj: încălţăminte comodă, tricouri şi pantaloni scurţi dar şi haine mai groase pentru seară
De cumpărat: bijuterii locale, pulovere indiene tricotate, sirop de arțar, tricouri de hochei, ornamente pentru bradul de Crăciun, vin înghețat. 
Mâncare şi băutură: poutine (cartofi prăjiţi cu brânză și sos), bacon,  tartă cu unt, rulouri cu homar, carne afumată de căprioară, ren sau elan, tourtiere (plăcintă cu carne tocată și condimente), beavertails (un fel de langoşi cu diverse toppinguri precum Nutella sau unt de arahide), caramele cu arţar. De băut: Caesar, un cocktail cu vodkă, suc Clamato (suc de roşii cu zahăr, condimente, supă de scoici), sos Tabasco, Worchestershire şi sare presărată pe buza paharului, bere locală.