Circuit CHINA – Croaziera pe raul Yangtze

Circuit CHINA – Croaziera pe raul Yangtze
Cel mai bun pret
1950EUR / pers
Rezerva acum
Circuit CHINA – Croaziera pe raul Yangtze Circuit CHINA – Croaziera pe raul Yangtze Circuit CHINA – Croaziera pe raul Yangtze Circuit CHINA – Croaziera pe raul Yangtze Circuit CHINA – Croaziera pe raul Yangtze Circuit CHINA – Croaziera pe raul Yangtze Circuit CHINA – Croaziera pe raul Yangtze Circuit CHINA – Croaziera pe raul Yangtze Circuit CHINA – Croaziera pe raul Yangtze Circuit CHINA – Croaziera pe raul Yangtze

 

Descoperiți Splendorile Chinei: O Aventură de 12 Zile pe Râul Yangtze

Îmbarcați-vă într-o călătorie fermecătoare de 12 zile care străbate China care ocupa ¼ din suprafata Terrei,cu o instorie de peste 4000de ani, supra numita :FABRICA LUMII. De la străzile pline de viață ale Shanghaiului până la peisajele serene de-a lungul Yangtze, acest tur este o simfoniea experiențelor. Bucurați-vă de luxul cazărilor de 4 stele și savurați o combinație de bucătărie locală și mese gourmet, în timp ce alunecați prin inima Chinei într-o croazieră de neuitat pe râu.

 

Program:

 

Ziua 1: București – Shanghai

"Începutul Aventurii în Inima Shanghaiului"

Întâlnirea începe la aeroportul Otopeni, unde veți fi întâmpinați de reprezentantul nostru. Îmbarcați-vă pentru zborul spre Shanghai, unde aventura chineză va începe cu adevărat. Călătoriți confortabil prin noapte, pregătiți-vă pentru prima destinație plină de viață și culoare.

 

Ziua 2: Sosirea la Shanghai (1 noapte)

“Explorarea Vibrantului Shanghai”

Începeți aventura în Shanghai cu un tur al istoricului Bund, unde arhitectura coloniala întâlnește modernitatea. Acesta este un loc ideal pentru a capta esența orașului, unde fiecare clădire spune o poveste. Apoi, vizitați Templul lui Dumnezeu o incursiune în spiritualitatea și arta tradițională chinezească. Aici, simțiți pulsul vieții locale și explorați gustări autentice. Ziua se încheie cu o plimbare pe Nanjing Road, o stradă pietonală plină de viață, ideală pentru cumpărături, mâncăruri delicioase și explorarea culturii urbane. Shanghaiul se dezvăluie în toată splendoarea sa, fiind o fuziune perfectă între trecut și prezent.Descoperă strălucirea Shanghaiului

 

Ziua 3: Shanghai – Suzhou (1 noapte)

"Suzhou: O Oază de Eleganță și Cultura Mătăsii"

Ziua a treia vă poartă spre Suzhou, cunoscut și ca „Veneția Orientului”, un oraș unde tradițiile străvechi și frumusețea naturală se împletesc armonios. După un mic dejun energizant, călătoria continuă cu o plimbare relaxantă prin Grădina Lingering, una dintre cele mai renumite grădini chinezești și parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Această grădină, un exemplu sublim de peisagistică dinastia Qing, este un paradis de liniște și frumusețe, cu lacuri serafice, pavilioane elegante și vegetație luxuriantă.

Experiența se îmbogățește cu vizita la o fabrică de mătase tradițională, unde veți descoperi secretele acestei arte străvechi. Suzhou este renumit pentru producția de mătase de înaltă calitate, iar la fabrica de mătase veți avea oportunitatea de a vedea procesul fascinant de la cocon la țesătură, învățând despre istoria și importanța mătăsii în cultura chineză.

Ziua în Suzhou este o călătorie prin timp, o experiență cultural și vizuală care vă va îmbogăți înțelegerea și aprecierea pentru bogăția și diversitatea Chinei.

 

Ziua 4: Suzhou – Yichang

"Tranziția spre Aventura pe Yangtze"

După micul dejun în Suzhou, porniți spre Yichang cu trenul de mare viteză, un drum cevă oferă o perspectivă unică asupra peisajelor variate ale Chinei. La sosirea în Yichang, un oraș ce echilibrează modernitatea cu tradiția, veți fi conduși spre portul Maoping. Aici, vă veți îmbarca pe vasul de croazieră, anticipând  experiențele ce urmează pe râul Yangtze. Această zi marchează tranziția dinspre grădinile încântătoare ale Suzhou spre minunile naturale și tehnologice ce vă așteaptă pe râu, deschizând calea spre o nouă aventură extraordinară.

 

Ziua 5: Croaziera pe râul Yangtze (3 nopți) - Barajul Three Gorges

"Începutul Croazierei Istorice pe Yangtze"

A cincea zi vă aduce pe apele maestuoase ale râului Yangtze, începând cu o explorare a mărețului Baraj Three Gorges. Această construcție impresionantă, cea mai mare hidrocentrală din lume, simbolizează forța și inovația Chinei. Vizitați barajul și aflați desprec omplexitatea și magnitudinea acestui proiect monumental care a remodelat peisajul și economia locală.

Pe măsură ce vasul se îndreaptă pe râu, vă veți delecta cu vederi spectaculoase ale peisajelor în schimbare. Cheile și defileurile se dezvăluie în toată splendoarea lor naturală, oferind un contrast remarcabil cu aglomerările urbane vizitate anterior. Croaziera este, de asemenea, o oportunitate de a vărelaxa și a savura experiența unică a vieții pe râu, cu mese delicioase și confortul oferit de vasul dumneavoastră.

Seara, după o zi plină de descoperiri, participați la petrecerea de bun venit organizată de căpitan, un moment perfect pentru a socialize și a vă bucura de atmosfera prietenoasă la bord. Această zi pe Yangtze este o fuziune perfectă între natură, cultură și tehnologie, o experiență memorabilă în inima Chinei.

 

Ziua 6: Croaziera pe râul Yangtze, Cheile Wu

"Navigând prin Eleganța Cheilor Wu"

A șasea zi a aventurii dumneavoastră pe Yangtze începe cu un mic dejun pe vas, în timp cevă pregătiți să explorați splendoarea Cheilor Wu. Aceste chei, cunoscute pentru eleganța lor naturală, se întind pe 25 de mile, oferind priveliști care vă vor tăia respirația. În timp ce navigați, veț iavea șansa să vă delectați cu prânzul la bord, admirând în același timp frumusețea sălbatică a peisajului înconjurător.

Seara, savurați o cină delicioasă pe vas, în timp ce vă pregătiți să descoperiți Cheile Qutang, cele mai scurte dar și cele mai dramatice dintre cele trei chei ale Yangtze. Acestea sunt un amestec unic de frumusețe natural și istorie profundă, oferind un spectacol visual uimitor.

Ziua se încheie cu un spectacol oferit de echipaj, o modalitate perfectă de a celebra experiențele zilei întimp ce croaziera continuă să se desfășoare pe apele râului Yangtze. Această zi este o adevărată sărbătoare a naturii, a culturii și a istoriei, pe măsură cevă cufundați în splendoarea și măreția râului Yangtze.

 Ziua 7: Croaziera pe râul Yangtze

"Explorarea Minunilor Naturale pe Yangtze"

În a șaptea zi a călătoriei dvs. pe Yangtze, vă veți trezi la bordul vasului de croazieră, începând ziua cu un mic dejun energizant în timp ce sunteți înconjurați de peisajele râului. Această zi continuă cu explorarea uluitoarelor  frumuseți ale râului, inclusiv o vizită la Peștera de Jad Fengdu. Această peșteră, considerată una dintre cele mai frumoase din China, vă oferă o fereastră către un peisaj subteran captivant, cu formațiuni stâncoase și galerii impresionante.

Pe parcursulzilei, vă veți bucura de prânz ș icină pe vas, savurând preparate culinare delicioase în timp ce admirați panorama în continuă schimbarea râului. Experiența la bord se îmbogățește cu prezentări și activități culturale, oferindu-vă o perspectivă aprofundată asupra istoriei și tradițiilorregiunii.

Seara, după o zi plină de descoperiri naturale și culturale, un nou spectacol oferit de echipajul vasului va completa atmosfera. Această zi pe Yangtze nu este doar o călătorie fizică, ci și una spiritual și culturală, permițându-vă să vă cufundaț iîn adâncimilei storiei și frumuseții Chinei.

 

Ziua 8: Chongqing - Xian

"De la Zidurile Chongqing-ului la Misterul Xian"

Ziua a opta începe cu sosirea în Chongqing, un oraș vibrant pe malurile Yangtze. Aici, veți avea un scurt tur al orașului, descoperind amestecul său unic de istorie și modernitate. Următorul segment al aventurii vă poartă spre Xian cu trenul, un călător prin timp către unul dintre cele mai vechi orașe ale Chinei. Xian, cunoscut pentru bogata sa istorie și pentru faimoasa Armata de Teracotă, vă așteaptă să-I descoperiți comorile ascunse. Această zi este o tranziție fascinantă de la peisajele naturale ale râului Yangtze la profunzimea istorică a Chinei antice.

 

Ziua 9: Xian

"În Inima Istoriei Antice a Xian"

Ziua a noua vă revelează splendoarea Xian, un oraș unde istoria Chinei prin de viață. După un mic dejun reconfortant, veți vizita impresionanta Armata de Teracotă, unde mii de războinici de teracotă în mărime natural veghează asupra mormântului primului împărat al Chinei, Qin Shihuang. Această descoperire arheologică extraordinară vă va transporta într-o lume a legendelor și a istoriei străvechi.

Explorarea continuă în zona musulmană a Xian, un amestec vibrant de cultură și tradiție. Aici, strada cu alimente oferă o panoramă a gastronomiei locale diverse și colorate. Cunoscută și ca Strada Huimin sau Cartierul Musulman, acest loc este plin de viață și istorie, oferind o perspectivă unică asupra influențelor culturale care au modelat orașul.

Seara, vă veți îmbarca în trenul spre Beijing, pregătiți pentru următoarea etapă a călătoriei dvs. prin China. Ziuaîn Xian este o aventură care vă îmbogățește cunoașterea și aprecierea pentru diversitatea culturală a Chinei.

 

Ziua 10: Beijing

"Descoperirea Comorilor Istorice și Culturale ale Beijingului"

Beijing, este capitala Republicii Chineze, cunoscută şi sub vechiul nume Peking, care adăposteşte peste 17 milioane de locuitori. Oraşul este perceput de chinezi ca „un tărâm al făgăduinţei”, datorită posibilităţilor multiple de petrecere a timpului liber. Totodată, Beijing rămâne unul dintre cele mai încărcate de istorie oraşe ale Chinei, deţinând o colecţie incredibilă de obiecte istorice şi de artă, expuse în mai mult de 50 de muzee, numeroase teatre şi centre culturale. Vom vedea celebra piaţă Tian’An Men, cea mai mare piaţă publică din lume, întinsă pe 40 de hectare, care găzduieşte un amestec impresionant de monumente antice şi moderne, fiind situată în inima oraşului.

Vom vizita apoi Palatul Imperial (Oraşul Interzis), un complex de clădiri construit de Împăratul Yongle (acelaşi care a construit şi Templul Cerului), în care au locuit 24 de împăraţi din dinastia Ming şi Qing şi care, cu cele 9.000 de camere, este cel mai mare din lume; câteva dintre marile săli sunt folosite ca muzee care adăpostesc impresionante colecţii ale artei chinezeşti. Clădirile interioare sunt construite din lemn pe fundaţie de piatră şi poartă nume precum armonie, puritate, linişte sau longevitate.

După această incursiune regală, vizitați o fermă de perle, descoperind frumusețea și măiestria bijuteriilor tradiționale chinezești. Învatați despre istoria și procesul de cultivare a perlelor, o parte integrală a culturii și artizanatului  chinez.

Ziua se încheie cu o vizită la Palatul de Vară, o capodoperă de arhitectură și design peisagistic. Odată refugiul verii pentruf amiliile regale, acest complex vast cu lacuri, grădini, pavilioane și coridoare este un exemplu remarcabil al esteticii tradiționale chinezești.

Această zi în Beijing vă îmbogățește cu o înțelegere profundă a istoriei, culturii și artei chineze, oferindu-vă o perspectivă unică asupra bogăției și diversității acestei națiuni fascinante.

 

Ziua 11: Beijing – Marele Zid Chinezesc

"Ascensiunea pe Marele Zid și Descoperirea Patrimoniului Chinez"

 Ziua a unsprezecea  vă poartă în afara agitației urbane a Beijingului către unul dintre cele mai emblematice simboluri ale Chinei – Marele Zid Mutianyu. După micul dejun, porniți spre acest segment impresionant și bine conservat al Marelui Zid. Aici, vă veți găsi în fața unei minuni a lumii antice, un monument ce străbate istoria și geografia peisajului chinezesc. Ascensiunea pe zid oferă vederi spectaculoase și o perspectivă rară asupra măiestriei și rezilienței poporului chinez.

Continuați experiența cu o vizită la un magazin de medicină tradițională chineză. Aici, descoperiți secretele și practicile de vindecare ancestrale ale Chinei, o îmbinare fascinantă de știință și filozofie.

Ziua se încheie cu o vizită la Templul Raiului, un alt sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Templul, cu o arhitectură impresionantă și grădini pașnice, a fost locul unde împărații dinastiilor Ming și Qing se rugau pentru recolte bogate. Această vizită nu doar că oferă o incursiune în practicile spirituale ale Chinei, dar și o oportunitate de a aprecia arta și arhitectura rafinată a templului.

Această zi plină de explorări istorice și cultural vă îmbogățește călătoria, adăugând profunzime și înțelegere a patrimoniului chinezesc.

 

Ziua 12: Beijing - București

"Încheierea Călătoriei și Plecarea din Inima Chinei"

Ultima zi a aventurii dvs. în China începe cu un mic dejun la Beijing. Savurați ultimele momente în acest oraș vibrant, reflectând la experiențele și amintirile bogate accumulate în ultimele 12 zile. După micul dejun, veți fi transferați la aeroport, pregătiți pentru călătoria de întoarcere acasă.

 

 

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:

 

Grup minim :30 persoane

 

Pentru un grup mai mic de 30 persoane tarifele se recalculeaza.

 

Shanghai: Metropolă vibrantă și poarta Chinei către lume, Shanghai impresionează prin amestecul său unic de modernitate și tradiție, cu atracții precum Bund-ul istoric și grădina Yu Yuan.

Suzhou: Cunoscută ca "Veneția Orientului", Suzhou fascinează prin rețeaua sa de canale și grădini clasice chinezești, precum Grădina Lingering, o capodoperă a peisagisticii tradiționale.

Yichang: Punctul de început pentru croazierele pe râul Yangtze, Yichang este poarta către mărețul Baraj Three Gorges, o minune a ingineriei moderne.

Croaziera pe Yangtze: O experiență unică pe cel mai lung râu din Asia, croaziera dezvăluie peisaje naturale spectaculoase, inclusiv impresionantele Three Gorges.

Barajul Three Gorges: Cel mai mare proiect hidroelectric din lume, barajul este o realizare remarcabilă a ingineriei, oferind o perspectivă fascinantă asupra progresului tehnologic al Chinei.

Xian: Orașul antic Xian, cunoscut pentru Armata de Teracotă, este un punct de referință al istoriei chineze, fiind capitala a 13 dinastii și un capăt al Drumului Mătăsii.

Beijing: Capitala culturală și politică a Chinei, Beijing este acasă la situri istorice de neegalat, cum ar fi Orașul Interzis și Templul Cerului, ambele reflectând gloria imperială a Chinei.

Marele Zid Mutianyu: Unul dintre cele mai bine conservate segmente ale Marelui Zid Chinezesc, Mutianyu oferă vederi panoramice uimitoare și o incursiune în istoria militară a Chinei.

Templul Raiului: Un complex arhitectural impresionant, Templul Raiului din Beijing era locul unde împărații dinastiilor Ming și Qing se rugau pentru recolte bogate, simbolizând armonia dintre cer și umanitate.

J’Info Pont…

Vizitează China 

primăvara și vara, iernile sunt foarte reci

Clima: tropicală

Moneda: yuan renminbi

De luat în bagaj: cremă cu protecție solară soare, pălărie de soare, spray de țânțari

De cumpărat: textilele, in special mătasea.

Mâncare și băutură: Veți fi uimiți să vedeți că mâncarea din China este complet diferită față de bucătăria chinezească europenizată. Încercați peking duck (rață caramelizată, care se servește cu legume) și clătite mandarine. Beți ceai de iasomie. 

Recomandări: Nu beți apă decât îmbuteliată, nu mâncaţi legume crude și salate. 

 

Călătorie Aeriană Confortabilă : Zburați din București către Shanghai și retur din Beijing, cu zboruri atent selecționate pentru confortul și siguranța dumneavoastră.

Cazare: Odihniți-va la hoteluri de 4 stele, alese pentru a vă oferi o experiență autentică și confortabilă.

Mese   : Începeți fiecare zi cu un mic dejun delicious în orașe și bucurați-vă de pensiune completă pe parcursul croazierei, unde veți avea ocazia să gustați specialități culinare locale și internaționale.

Transport: Călătoriți în stil și confort cu autocare și microbuze de clasă turistică, meticulous alese pentru a vă asigura o călătorie plăcută și relaxantă conform itinerarului.

Bilete de Tren Conform Itinerarului: Experimentați eficiența și confortul trenurilor chinezești, conectându-vă cu ușurință între destinațiile pitorești.

Ghid Local: Lăsați-vă ghidați de experți locali, care vă vor dezvălui secretele și poveștile fascinante ale fiecărui loc pe care îl vizitați.

Asistență în Limba Română: Pentru liniștea dumneavoastră, beneficiați de asistență turistică în limba română pe tot parcursul călătoriei, asigurându-vă că fiecare moment al aventurii este perfect înțeles și apreciat.

 

Taxa de Aeroport: 265 EUR/pers

Supliment plecare Paste: 150 euro/persoană

Taxa de Viză: Nu uitați să vă ocupați de formalitățile pentru obținerea vizei - un pas esențial pentru intrarea în lumea minunată a Chinei.

Taxe Locale: Fii pregătit pentru taxele de oraș, mici detalii care contribuie la menținerea frumuseții și serviciilor în locațiile pe care le vizitați.

Asigurare Medicală: Pentru liniștea dumneavoastră, recomandăm să aveți o asigurare medicală, astfel încât să vă bucurați de fiecare moment al călătoriei fără nicio preocupare.

Asigurare Storno:Considerați opțiunea unei asigurări storno, pentru a fi acoperit în cazul în care planurile dumneavoastră trebuie neașteptat modificate din motive obiective.

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de plătitori. Pentru un grup mai mic de 30 de plătitori, tarifele se recalculează.

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
3,90000EUR
11 nopti

Info Practic

J’Info Pont…

Vizitează China 

primăvara și vara, iernile sunt foarte reci

Clima: tropicală

Moneda: yuan renminbi

De luat în bagaj: cremă cu protecție solară soare, pălărie de soare, spray de țânțari

De cumpărat: textilele, in special mătasea.

Mâncare și băutură: Veți fi uimiți să vedeți că mâncarea din China este complet diferită față de bucătăria chinezească europenizată. Încercați peking duck (rață caramelizată, care se servește cu legume) și clătite mandarine. Beți ceai de iasomie. 

Recomandări: Nu beți apă decât îmbuteliată, nu mâncaţi legume crude și salate.