Circuit China - Invatamintele lui Buddha

Circuit China - Invatamintele lui Buddha
Cel mai bun pret
de la 1749EUR / pers
Rezerva acum
Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha Circuit China - Invatamintele lui Buddha

China - Invatamintele lui Buddha

China este o destinatie de poveste! Vom incepe bineinteles cu Beijing, vom trece si prin Xian, un oras minune, nu vom uita nici Luoyang, Zhengzhou, Wuxi  de unde se poate pleca in croaziere, Suzhou si nu in ultimul rand Shanghai.

Ziua 1: Bucuresti - Beijing

Plecam catre Beijing din aeroportul Otopeni. Se calatoreste in timpul noptii.

 

Ziua 2: Beijing (2 nopti)

Bine ati venit la Beijing. Ne indreptam catre hotel. Cazare in Beijing. Mese incluse: cina la un restaurant local. Cazare la Jiangxi Grand Hotel (8 Hengyitiao, East Tiejiangying, Dong Tiejiangying) sau similar.

 

Ziua 3: Beijing - Marele Zid 

Vizitam cea mai reprezentativa contructie a Chinei - Marele Zid - sectiunea Juyongguan Pass - cu o lungime de 6.700 km. In continuare vizitam un magazin traditional de cloisonné-uri (vase traditionale din cupru, emailate). Continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Dinastiei Ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la circa 50 km de Beijing). La finalul excursiei vizitam un centru de medicina traditionala.

Dupa amiaza, vizitam si Palatul de Vara cu una din cele mai bine conservate gradini regale din China. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

 

Ziua 4: Beijing - Orasul Interzis - Xian (tren de noapte)

Tur Beijing. Astazi vizitam Orasul Interzis (Palatul Imperial, un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp) si Piata Tian'anmen - cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Turul continua cu Templul Cerului, construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului.

Excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. Dupa cina, imbarcare in trenul de noapte cu destinatia Xian (cuseta de dormit de cate 6 persoane). Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

 

Ziua 5: Xian (1 noapte)

Ghidul ne va conduce la sapaturile de la mormantul primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. Dejun in timpul vizitelor la restaurant “Palatul Imparatului Tang”.

Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local. Cazare la Le Garden Hotel (No. 8, South Laodong Road, Lianhu, 710068 Xi'an) sau similar.

 

Ziua 6: Xian - Luoyang (1 noapte)

Mic dejun. Transfer la Luoyang, ce se afla in vestul provinciei Henan din centrul Chinei, fiind strabatut de Fluviul Galben. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare la Peony Hotel (No 15, West Zhongzhou Road, Jianxi District, Jian Xi, 471000 Luoyang) sau similar.

 

Ziua 7: Luoyang - Zhengzhou (1 noapte)

Se viziteaza pesterile Longmen si Templul Shaolin unde vom asista la un spectacol Kung fu. Continuam catre Zhengzhou - capitala provinciei Henan, cu Fluviul Galben curgând la nord si Muntii Songshan la vest, orasul este asezat in Campia Centrala a Chinei si uneste noua provincii ale tarii. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare la Tianhe Hotel (110 Erqi Rd, ErQi ShangQuan, Jinshui Qu, Zhengzhou Shi) sau similar.

 

Ziua 8: Zhengzhou - Wuxi - Suzhou (2 nopti)

Plecam cu trenul de mare viteza G-train catre Wuxi – vechi oras industrial. La sosire vom vizita Lacul Taihu. Transfer la Suzhou, unde vizitam strada antica Shan Tang si apoi transfer la hotel. Cazare la Conference Center Hotel (No. 100 Daoqian Street, Suzhou 215002) sau similar. Mese incluse: mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

 

Ziua 9: Suzhou - Turul orasului

Mic dejun. Turul Suzhou include vizitarea Gradinilor Master of the Net, plimbare cu barca pe Marele Canal si canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si “orasul de apa” Tongli. Cazare Suzhou. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

 

Ziua 10: Suzhou - Shanghai (2 nopti)

Continuam traseul catre Shanghai. Sosire Shanghai si tur panoramic ce include Piata Populara, strada Nanjing - principala artera comerciala, promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul ei. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare Days Hotel Frontier Pudong Shanghai, 2333 Pudong Road, Pudong New District, Shanghai sau similar.

 

Ziua 11: Shanghai

Mic dejun. Vizita Templul Buddha din Jad, zona veche a orasului si Gradinile Yuyuan. Mese incluse: mic dejun si pranz.

 

Ziua 12: Shanghai - Bucuresti

Timp liber. Check out la ora 12:00, iar bagajele se depun la camera de bagaje. Transfer la aeroport si zbor catre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun la hotel.

Xian

Tang Dynasty Music & Dancing Show in Shanxi Theater: 47 euro/adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.

 

Shanghai

Maglev Train: 36 euro/persoana, include: transport, ghid si bilet de intrare.

Cruise on Huangpu River: 42 euro/persoana, include: transport, ghid si bilet de intrare.

Climb Oriental Pearl TV Tower: 43 euro/persoana, include: transport, ghid si bilet de intrare.

Spectacol de acrobație la Shangcheng Theater, orele 20:00: 44 euro/persoana.

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Palatul de Vara din Beijing

Marele Zid Chinezesc

Orasul Interzis

Piata Tian'Anmen

Razboinicii de Terra Cotta

Templul Shaolin Gradinilor

Master of the Net

Templul Buddha din Jad

00:30 Bucuresti Otopeni – 06:15 Dubai

10:50 Dubai – 22:20 Beijing

07:15 Shanghai – 12:05 Dubai

19:10 Dubai – 23:30 Bucuresti Otopeni

Perioada recomandata: Primavara si vara, iernile sunt foarte reci

Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, spray de insecte

Ce sa cumparati: textilele sunt de buna calitate, in special matasea, dar in China veti gasi orice de cumparat si la preturi foarte bune

Mancarea si bautura: Veti fi uimiti sa vedeti ca mancarea din China este complet diferita fata de bucataria chinezeasca europenizata. Trebuie sa incercati peking duck – rata caramelizata care se serveste cu legume si clatite mandarine si de baut ceaiul de iasomie

Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, nu macati legume crude si salate

Bilet de avion Bucuresti - Beijing/Shanghai - Bucuresti

Taxele de aeroport 450 euro/persoana

Cazare la hoteluri 3* conform program

Mese conform program

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform itinerariului

Bilete de tren conform itinerariu

Cuseta de dormit hardsleeper, 6 persoane in cuseta

Ghid local

Asistenta turistica locala in limba romana

 

Taxa de viza si procesare 70 euro/persoana

Intrarile la obiectivele turistice

Asigurarea medicala

Asigurarea storno

Supliment obligatoriu plecare de Paste/Revelion 339 euro/persoana

Supliment Hoteluri 4*: 259 euro/persoana

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului!

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

vacanta China, vacanta Asia, circuit Asia, circuit China, Beijing, Shanghai, Buddha, temple, mancare asiatica, Xian, China

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
2,59800EUR
Reducere 10%
3,49800EUR
10 nopti

Info Practic

Perioada recomandata: Primavara si vara, iernile sunt foarte reci

Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, spray de insecte

Ce sa cumparati: textilele sunt de buna calitate, in special matasea, dar in China veti gasi orice de cumparat si la preturi foarte bune

Mancarea si bautura: Veti fi uimiti sa vedeti ca mancarea din China este complet diferita fata de bucataria chinezeasca europenizata. Trebuie sa incercati peking duck – rata caramelizata care se serveste cu legume si clatite mandarine si de baut ceaiul de iasomie

Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, nu macati legume crude si salate