Circuit China - Hong Kong

Circuit China - Hong Kong
Cel mai bun pret
de la 1659EUR / pers
Rezerva acum
Circuit China - Hong Kong Circuit China - Hong Kong Circuit China - Hong Kong Circuit China - Hong Kong Circuit China - Hong Kong

Circuit China - Hong Kong

 

Ziua 1: Bucuresti - Beijing

Plecam catre Beijing din aeroportul Otopeni. Se calatoreste in timpul noptii.

 

Ziua 2: Beijing (2 nopti)

Bine ati venit la Beijing! Ne indreptam catre hotel. Cazare in Beijing la Jinguqilong Hotel - No.6 East Street, Beijing Station, Beijing 100005. Mese incluse: cina la un restaurant local.

 

Ziua 3: Beijing - Marele Zid

Vizitam cea mai reprezentativa contructie a Chinei, Marele Zid (cu o lungime de 6700 km), mai precis sectiunea Juyongguan Pass. In continuare vizitam un magazin traditional de cloisonné-uri, vase traditionale din cupru emailate. Continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Dinastiei Ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la circa 50 km de Beijing). La finalul excursiei, vizitam un centru de medicina traditionala. Dupa-amiaza vizitam Palatul de Vara cu una dintre cele mai bine conservate gradini regale din China. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

 

Ziua 4: Beijing - Orasul Interzis - Xian (tren de noapte)

Tur Beijing. Astazi vizitam Orasul Interzis (Palatul Imperial, un complex ce insumeaza 9999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), si a Pietei Tian'anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Turul continua cu Templul Cerului, construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming si inchinat Cerului. Excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. Dupa tur, ne imbarcam in trenul de noapte cu destinatia Xian (cuseta de dormit de cate 6 persoane). Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

 

Citeste despre China si lumea culorilor, aici

 

Ziua 5: Xian (1 noapte)

Ghidul ne va conduce la sapaturile de la mormantul primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. Dejun in timpul vizitelor la restaurant “Palatul Imparatului Tang”. City Hotel - No.70 South Street, Beilin District, Xi'an 710002. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

 

Ziua 6: Xian - Luoyang (1 noapte)

Mic dejun. Transfer la Luoyang, ce se afla in vestul provinciei Henan din centrul Chinei, fiind strabatut de Fluviul Galben (Huang He). Cazare la Grand Hotel1, Zhoushan Road, Luoyang city. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

 

Ziua 7: Luoyang - Zhengzhou (1 noapte)

Se viziteaza pesterile Longmen, Templul Shaolin unde vom asista la un spectacol Kungfu. Continuam catre Zhengzhou - capitala provinciei Henan, cu Fluviul Galben curgand la nord si Muntii Songshan la vest, orasul este asezat in Campia Centrala a Chinei si uneste noua provincii ale tarii. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare: Red Coral Hotel Zhengzhou - No.20 Second Road, Er'qi District, Zhengzhou 450000.

 

Ziua 8: Zhengzhou - Wuxi - Suzhou (2 nopti)

Plecam cu trenul catre Wuxi, vechi oras industrial. La sosire vom vizita Lacul Taihu. Sosire in Suzhou, unde vizitam Shan Tang (strada antica) si apoi transfer la hotel. Cazare la Conference Center Hotel, Suzhou 215002. Mese incluse: mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

 

Ziua 9: Suzhou - Turul orasului

Mic dejun. Turul include vizitarea Gradinilor Master of the Net, plimbare cu barca pe Marele Canal si canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si “orasul de apa” Tongli. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

 

Ziua 10: Suzhou - Shanghai (1 noapte)

Continuam traseul catre Shanghai. Sosire in Shanghai. Tur panoramic ce include Piata Populara, strada Nanjing - principala artera comerciala, promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cazare la Shanghai Airlines Travel Hotel - No. 951, Shilong Road, Shanghai. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

 

Ziua 11: Shanghai - Hong Kong (3 nopti)

Astazi vizitam zona veche a orasului, Gradinile Yuyuan si Templul lui Buddha din Jad. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Hong Kong, fost dominion britanic dupa razboiul opiului din anul 1840 si intrat in componenta statului chinez in anul 1997. Cazare la Rosedale Hotel Kowloon, 86 Tai Kok Tsui Rd, Tai Kok Tsui, Hong Kong. Mese incluse : mic dejun si pranz.

 

Ziua 12: Hong Kong

Jumatate de zi tur de oras: Colina Victoria (faimoasa zona rezidentiala de lux, unde de la altitudinea de 554 m se admira o frumoasa panorama asupra orasului si a insulelor din jur), Golful Rusinii, Stanley Market, satul de pescari Aberdeen. Timp liber sau optional – excursie la Ocean Park. Intoarcere la hotel. Mese incluse : mic dejun

 

Citeste despre Hong Kong, aici

 

Ziua 13: Hong Kong - Macao - Hong Kong

Optional - excursie optionala la Macao, fosta colonie portugheza pana in anul 1999. Se viziteaza ruinele Bisericii Sf. Paul, Biserica Penha, Cazinoul Lisboa, Templul Zeitei A-Ma, Piata Senatului, Poarta Barierei, Templul Kun. Dejun in timpul vizitelor. Intoarcere la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina la un restaurant local.

 

Ziua 14: Hong Kong - Bucuresti

Astazi ne luam la revedere de la Hong Kong. Ghidul ne va anunta ora de preluare de la hotel pentru a ne indrepta catre aeroport. Mese incluse: mic dejun.

 

Vezi si alte oferte de circuite in China

 

Vezi si oferta de China, Invatamintele lui Buuddha

Xian

Tang Dynasty Music & Dancing Show in Shanxi Theater: 47 €/persoana, include: transport, ghid si bilet de intrare

Shanghai

Maglev Train: 36 €/persoana, include: transport, ghid si bilet de intrare

Croaziera pe raul Huangpu: 42 €/adult, include: transport, ghid si bilet de intrare

Climb Oriental Pearl TV Tower: 43 €/persoana, include: transport, ghid si bilet de intrare

Spectacol de acrobatie Era si luminile Shanghai-ului: 44 €/persoana

Hong Kong

Macao: 149 €/persoana, include: transfer, ferry, tur Macao, pranz si ghid

Ocean Park: 89 €/persoana, include: transfer, bilet de intrare si ghid

PLECARI       SOSIRI

Otopeni   13:35 - Viena  14:20
Viena 17:40  - Beijing 09:15+1

Hong Kong    23:35 - Frankfurt 06:10+1
Frankfurt 12:05 – Otopeni   15:20

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori, tarifele se recalculeaza.

Perioada recomandata: Primavara si vara, iernile sunt foarte reci

Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, spray de insecte

Ce sa cumparati: textilele sunt de buna calitate, in special matasea, dar in China veti gasi orice de cumparat si la preturi foarte bune

Mancarea si bautura: Veti fi uimiti sa vedeti ca mancarea din China este complet diferita fata de bucataria chinezeasca europenizata. Trebuie sa incercati peking duck – rata caramelizata care se serveste cu legume si clatite mandarine si de baut ceaiul de iasomie

Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, nu mancati legume crude si salate

Bilet avion Bucuresti - Beijing/Hong Kong - Bucuresti

Bilet de avion Shanghai - Hong Kong

Cazare la hoteluri de 3* conform program

Mese conform program

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform itinerariului

Bilete de tren conform itinerariu

Cuseta de dormit hardsleeper, 6 persoane in cabina

Ghid local

Asistenta turistica in limba romana

Taxele de aeroport: 450 euro/persoana

Taxa de viza si procesare: 70 euro/persoana

Supliment plecare de Paste/Revelion: 339 euro/persoana

Supliment hoteluri de 4*: 249 euro

Intrarile la obiectivele turistice

Asigurarea medicala

Asigurarea storno

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori tarifele se recalculeaza.

China, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Xian, Suzhou, Marele Zid Chinezesc, excursie China, circuit China, vacanta China, vacanta Asia, circuit Asia, excursie Asia, Macao

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
3,31800EUR
11 nopti

Info Practic

Perioada recomandata: Primavara si vara, iernile sunt foarte reci

Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, spray de insecte

Ce sa cumparati: textilele sunt de buna calitate, in special matasea, dar in China veti gasi orice de cumparat si la preturi foarte bune

Mancarea si bautura: Veti fi uimiti sa vedeti ca mancarea din China este complet diferita fata de bucataria chinezeasca europenizata. Trebuie sa incercati peking duck – rata caramelizata care se serveste cu legume si clatite mandarine si de baut ceaiul de iasomie

Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, nu mancati legume crude si salate