Circuit Columbia - Panama

Circuit Columbia - Panama
Cel mai bun pret
4800EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Columbia - Panama Circuit Columbia - Panama Circuit Columbia - Panama Circuit Columbia - Panama Circuit Columbia - Panama Circuit Columbia - Panama Circuit Columbia - Panama Circuit Columbia - Panama Circuit Columbia - Panama Circuit Columbia - Panama Circuit Columbia - Panama Circuit Columbia - Panama Circuit Columbia - Panama

Circuit Columbia - Panama

 

Ziua 1: Bucure╚Öti - Bogota (3 nop╚Ťi)

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucure┼čti pentru zborul c─âtre Bogota. Transfer la hotel 4*.

 

Ziua 2: Bogota - Tur de ora╚Ö în Bogota

Tur de ora┼č, care începe în cartierul istoric La Candelaria; în Plaza de Bolivar ve┼úi putea admira cele mai importante cl─âdiri ale ora┼čului: statuia lui Simon Bolivar, primul monument public ridicat în capitala columbian─â, Capitoliul, Palatul Cardenalicio (fostul palat arhiepiscopal), biserica colonial─â El Sagrario, Cas─â del Florero (Casa Independen┼úei), Palatul de Justi┼úie, Palatul Lievano (prim─âria ora┼čului), Catedrala a c─ârei construc┼úie a fost proiectat─â de c─âlug─ârul Domingo de Petres, Casa de Nariño (Palatul Preziden┼úial) ┼či biserica colonial─â San Agustín. 
  

 

Ziua 3: Bogota - Zipaquira - Bogota (51 km) 

Excursie spre ora┼čul Zipaquira, unde coborâm în minele de sare ale Muntelui Halite pentru a admira Catedral─â sculptat─â în sare.  
  
   


Ziua 4: Bogota – Pereira (3 nop┼úi) (314 km) 

Transfer hotel-aeroport Bogota pentru zborul c─âtre Pereira. Transfer la hotel 4*. 
 

 

Ziua 5: Pereira 

Tur al fermelor ┼či planta┼úiilor de cafea de la Recuca, aflate lâng─â ora┼čul Calarca din departmentul Quindio. Plimbare prin planta┼úia de cafea ┼či vedem întregul proces de plantare, coacere, recoltare, sp─âlare ┼či uscare a cafelei.  
  

 

Ziua 6: Pereira – Valea Cocora - Salento (35 km) 

Se viziteaz─â ora┼čul Salento, o localitate specific─â acestei regiuni cu planta┼úii de cafea, cu o arhitectur─â tradi┼úional─â, numit─â bahareque, unde vedem modul de via┼ú─â al localnicilor Provinciei Antioquia. Mergem mai departe spre Parcul Na┼úional Cocora (cu o suprafa┼ú─â de 590 km²), cu celebrii palmieri de cear─â. Aflat─â la circa 75 Km de Armenia Quindio, Valea Cocora este considerat─â un sanctuar al vie┼úii s─âlbatice. În arealul parcului, numit ┼či Parque Nacional de Los Nevados, se g─âsesc numeroase specii de flor─â ┼či faun─â, o parte dintre ele endemice, cum ar fi palmierul de cear─â, papagalul galben urecheat, ursul andin, pas─ârea guan. În zona central─â se înal┼ú─â muntele St. Isabel cu vârful acoperit de z─âpad─â.  
  
  


 Ziua 7: Pereira – Cartagena (2 nop┼úi) (868 km) 

Transfer de la hotel la aeroportul din Pereira pentru zbor la Cartagena. Transfer de la aeroport la hotel 4*. 

  
 

Ziua 8: Cartagena 

Tur al ora┼čului Cartagena cu m─ân─âstirea La Popa, construit─â cu patru secole în urm─â, Castillo de San Felipe de Barajas, fort construit în secolul al XVII-lea pentru a proteja ora┼čul de invadatori m─ân─âstirea San Pedro Claver, construit─â în onoarea c─âlug─ârului cunoscut drept „apostolul negrilor”. Curtea m─ân─âstirii, umbrit─â de numero┼či arbori, g─âzduie┼čte o serie de artefacte religioase ┼či precolumbiene.  
 

 

Ziua 9: Cartagena - Panama City (5 nop┼úi) 

Plecare spre Panama. Sosire pe aeroportul Tocumen, transfer ┼či cazare în Panama City la hotel 4*. 
  
 

 

Ziua 10: Panama City 

Tur panoramic Panama City, ora┼č modern ┼či centru al comer┼úului, care se întinde de-a lungul coastei Pacificului. Farmecul deosebit al ora┼čului, precum ┼či numeroasele sale atrac┼úii precum Metropolitan Cathedral, The Canal Museum, Bolivar Plaza, Presidential Palace, Summit Biological Garden sau Soberania National Park, fac din Panama City un excelent punct de plecare pentru o vacan┼ú─â în aceast─â ┼úar─â.  
  

  
Ziua 11: Panama City - Chagres (98 km) 

Excursie op┼úional─â Parcul Na┼úional Chagres, care se afl─â pe malul estic al Canalului Panama, între provinciile Panama ┼či Colon. Cu o suprafa┼ú─â de 1290 kmp, parcul a fost creat pentru a proteja p─âdurea tropical─â ┼či râurile din aceast─â zon─â, acestea fiind principal─â surs─â de apa care alimenteaz─â Canalul, dar ┼či ora┼čul Panama. Râul Chagres ┼či Lacul Alajuela sunt principalele atrac┼úii pentru iubitorii de rafting, pescuit sportiv ┼či sporturi nautice precum jet ski, naviga┼úie ┼či înot. Parcul Na┼úional Chagres este renumit ┼či pentru comunit─â┼úile indienilor Choco-Embera, ce î┼či p─âstreaz─â vii tradi┼úiile ancestrale. Întoarcere în Panama City.  
 

 

Ziua 12: Panama City - P─âdurea Tropical─â Gamboa 

Excursie op┼úional─â Gamboa Rainforest, unde parcurgem jungla cu Aerial Tram (un fel de telescaun) ┼či cu barc─â pe Canalul Panama, admirând maimu┼úele ┼či p─âs─ârile exotice ┼či ve┼úi descoperi numeroase informa┼úii interesante despre flor─â ┼či faun─â tropical─â. Prânzul inclus.   

 

  
Ziua 13: Panama City - Canalul Panama 

Considerat a opta minune a lumii moderne, Canalul Panama este unul din cele mai fascinante locuri de pe P─âmânt, unde geniul ┼či îndemânarea uman─â au f─âcut posibil─â unirea a dou─â oceane aducând astfel lumile mai aproape. Oportunitatea acestei c─âi de comunica┼úii a fost intuita de spanioli înc─â din 1524, dar cei care au început construc┼úia canalului au fost francezii în 1880, care au e┼čuat îns─â în încerc─ârile lor, astfel încât proiectul a fost preluat de americani. Construc┼úia a început în 1904 iar Canalul Panama, cu o lungime de aproape 80 km, a fost inaugurat în 1914. Energia electric─â necesar─â func┼úion─ârii ecluzelor ┼či instala┼úiilor canalului provine de la dou─â hidrocentrale (Gatun ┼či Maden Dam) ┼či o termocentral─â (Miraflores). Calajul navelor în ecluze este asigurat de 39 de locomotive electrice (mulas), iar ambarca┼úiunile de mic tonaj sunt manevrate de remorchere. Principalele porturi ale canalului sunt Cristobal (intrarea din Oceanul Atlantic) ┼či Balboa (intrarea din Oceanul Pacific). De┼či ecluzele sunt în pereche, permi┼úând traficul în ambele sensuri, în practic─â traficul naval se desf─â┼čoar─â în alternant─â.  
 

 

Ziua 14: Panama City - Bocas Del Toro (3 nop┼úi) (604 km) 

Transfer aeroport pentru zborul c─âtre Bocas del Toro, care dureaz─â aproximativ o or─â. Transfer ┼či cazare Bocas del Toro. Arhipelagul Bocas del Toro se afl─â în apropiere de grani┼ú─â cu Cost─â Rica. Vegeta┼úia luxuriant─â, flor─â ┼či faun─â bogat─â, plajele însorite care se pot compar─â oricând cu cele ale Caraibelor, recifurile de corali, apele limpezi, p─âdurile de mangrove, a┼čez─ârile indienilor guaymi ┼či rezerva┼úiile marine sunt puncte for┼úe demne de o destina┼úie exotic─â. Insulele Bocas del Toro reprezint─â o destina┼úie obligatorie pentru to┼úi turi┼čtii care viziteaz─â statul Panama. Cazare în Bocas del Toro, hotel 4*.

  

 

Ziua 15: Bocas Del Toro 

Timp liber la dispozi┼úie. Va pute┼úi bucur─â de soare, plaj─â ┼či sporturi acvatice în acest paradis tropical. Ve┼úi g─âsi numeroase oportunit─â┼úi de a practic─â aceste diverse sporturi. Dac─â timpul permite, pute┼úi face câteva excursii deosebite, dintre care va recomand─âm Parcul Na┼úional Amistad, Gr─âdin─â Botanic─â Finc─â Los Monos sau Dolphin Preservation Center unde vizitatorii pot interac┼úiona ┼či înota cu delfinii. 

  

 

Ziua 16: Bocas Del Toro 

Timp liber la dispozi┼úie pentru plaj─â sau op┼úional turul Insulei P─âs─ârilor, vizit─â Insulei Stelelor ┼či a Planta┼úiei de Cacao. 

 

 

Ziua 17: Bocas del Toro - Panama City (1 noapte) 

Timp liber la dispozi┼úie pentru plaj─â pân─â la transferul la aeroport pentru zborul c─âtre Panama City. Transfer ┼či cazare hotel 4*. 
 

 

Ziua 18: Panama City - Bucure┼čti 

Transfer la aeroport pentru zborul spre Bucure┼čti.  

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.

 

 

Parcul Na╚Ťional Chagres ╚Öi satul Embera 160 euro/persoan─â
Gamboa Rainforest   155 euro/persoan─â 
Boca del Drago ╚Öi Insula P─âs─ârilor  85 euro/persoan─â

 

 

GRUP MINIM

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Cartierul istoric La Candelaria din Bogota

Minele de sare ale Muntelui Halite, cu Catedrala din sare

Plantaţiile de cafea de la Recuca

Parque Nacional de Los Nevados

M─ân─âstirea San Pedro Claver

Parcul Naţional Chagres

Canalul Panama

Arhipelagul Bocas del Toro

Viziteaz─â Columbia ╚Öi Panama 
Tot timpul anului
Clima: tropical─â cu varia╚Ťii.
Moneda: peso columbian ╚Öi dolarul american 
De luat în bagaj: haine u╚Öoare de bumbac, hain─â impermeabil─â. Haine putin mai calduroase sunt necesare în zonele cu altitudini mari. Crem─â de soare, spray anti-insecte 
De cump─ârat: în Columbia: ciocolat─â, cafea, ceramic─â de Chambra, smaralde, mochilas (gen╚Ťi f─âcute de indienii Wayuu). În Panama: costum popular Guna Yala sau Mola, cafea, p─âpu╚Ťi handmade, p─âl─ârii 
Mâncare ┼či b─âutur─â: în Columbia: bor╚Ö de pe╚Öte, ajiaco (tocan─â de pui cu cartofi ╚Öi porumb),  tocan─â de pe╚Öte cu nuc─â de cocos, obleas (napolitane cu umplutur─â de caramel,gem de mure, ciocolat─â, nuci, cocos ras). În Panama: guacho de mariscos (sup─â de orez cu cartofi dulci, yuca, legume ╚Öi fructe de mare), cocktail de fructe de mare, sancocho (tocan─â de pui), bienmesabe (migdale râ╚Önite, g─âlbenu╚Ö de ou, orez, miere ╚Öi lapte), no me olvides (un strat de biscui╚Ťi, înghe╚Ťat─â de vanilie, fri╚Öc─â ╚Öi „sosul secret al bunicii”). 

 

Bilet de avion Bucure╚Öti - Panama City – Bucure╚Öti

Bilet de avion Panama City - Bocas del Toro - Panama City și taxele de aeroport

Bilet de avion Bogota - Pereira și taxele de aeroport

Bilet de avion Pereira - Cartagena și taxele de aeroport

Bilet de avion Cartagena - Panama și taxele de aeroport

17 nop╚Ťi cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri 4*

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Vizită și intrare la Canalul Panama
Mesele specificate in program

Ghid local și tururi organizate conform itinerariu

Asisten╚Ťa turistic─â în limba român─â la realizarea grupului minim

Supliment plecarea de Revelion

Excursiile op╚Ťionale propuse
Asigurare medical─â
Asigurare storno
Taxe de oraș

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

vacanta Panama 2023, vacanta Columbia 2023, oferte circuite Columbia 2023, oferte circuite Panama, vacanta exotica columbia panama, vacanta America de Sud, circuit America de Sud, avion Bogota, Panama City, Cartagena, vremea in columbia panama, clima in columbia panama, moneda panama, moneda columbia , harta columbia, harta panama

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
9,60000EUR
17 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Columbia ╚Öi Panama 
Tot timpul anului
Clima: tropical─â cu varia╚Ťii.
Moneda: peso columbian ╚Öi dolarul american 
De luat în bagaj: haine u╚Öoare de bumbac, hain─â impermeabil─â. Haine putin mai calduroase sunt necesare în zonele cu altitudini mari. Crem─â de soare, spray anti-insecte 
De cump─ârat: în Columbia: ciocolat─â, cafea, ceramic─â de Chambra, smaralde, mochilas (gen╚Ťi f─âcute de indienii Wayuu). În Panama: costum popular Guna Yala sau Mola, cafea, p─âpu╚Ťi handmade, p─âl─ârii 
Mâncare ┼či b─âutur─â: în Columbia: bor╚Ö de pe╚Öte, ajiaco (tocan─â de pui cu cartofi ╚Öi porumb),  tocan─â de pe╚Öte cu nuc─â de cocos, obleas (napolitane cu umplutur─â de caramel,gem de mure, ciocolat─â, nuci, cocos ras). În Panama: guacho de mariscos (sup─â de orez cu cartofi dulci, yuca, legume ╚Öi fructe de mare), cocktail de fructe de mare, sancocho (tocan─â de pui), bienmesabe (migdale râ╚Önite, g─âlbenu╚Ö de ou, orez, miere ╚Öi lapte), no me olvides (un strat de biscui╚Ťi, înghe╚Ťat─â de vanilie, fri╚Öc─â ╚Öi „sosul secret al bunicii”).