Circuit Expeditie in America de Sud

Circuit Expeditie in America de Sud
Cel mai bun pret
4250EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud

Expediţie în America de Sud

Ziua 1: București – Rio de Janeiro

Întâlnire cu însoțitorul de grup de la J’Info Tours pe aeroportul Henri Coandă și îmbarcare pe zborul către Rio de Janeiro. 
 

 

Ziua 2: Rio de Janeiro (3 nopţi) 

Transfer şi cazare în Rio de Janeiro, hotel Majestic Rio 3*. Turul începe pe celebra plajă Copacabana, apoi Ipanema și obiectivele din zona istorică: Biserica Candelaria, Catedrala Metropolitană, Teatrul Municipal,  stadionul Maracana cu cel mai mare număr de locuri din lume (200.000 persoane), Sambadromul, locul unde se desfăşoară carnavalul. 
  

 

Ziua 3: Rio de Janeiro – Corcovado – Sugar Loaf 

Excursie la Muntele Corcovado. Pe vârful muntelui se află renumita statuie a Mântuitorului  Iisus Hristos. Excursia continuă cu Muntele Sugar Loaf unde avem o spectaculoasă panoramă de 360 de grade. 
 

 

Ziua 4: Rio De Janeiro – Tur Favela 

Timp liber pentru plajă în Rio de Janeiro. Opţional, Tur Favela. Descoperiţi unul dintre cele mai mari cartiere de tip “favela” din Brazilia în cadrul unui tur care prezintă istoria urbană şi cultura acestei comunităţi. Turul include transport privat până la favela şi apoi tur pietonal cu un ghid local, inclusiv urcarea pe un acoperiş de unde se deschide o panoramă deosebită asupra oraşului.
 

 

Ziua 5: Rio de Janeiro – Iguazu (1 noapte) – Partea braziliană a cascadei 

Transfer la aeroport pentru zborul către Iguazu. Sosire şi transfer către Parcul Naţional Iguazu. Vizităm partea braziliană a cascadei (taxele de intrare în Parcul Naţional sunt incluse în program). Transfer la hotel Foz Presidente 3*. 
 

 
 

Ziua 6: Iguazu – Partea argentiniana a cascadei – Buenos Aires (3 nopţi) 

Dimineaţă, transfer către Parcul Naţional Iguazu. Continuăm vizita în parc, partea argentiniană (taxele de intrare în Parcul Naţional sunt  incluse). În cursul serii, transfer la aeroport pentru zbor către Buenos Aires. După aterizare, transfer şi cazare la hotel Vista Sol 4*. 
  

  

Ziua 7: Buenos Aires 

Capitala tangoului şi a Evitei Peron, Buenos Aires are un stil de viaţă fascinant şi o diversitate culturală în care oricine îşi poate găsi locul. Turul panoramic începe cu San Telmo, cel mai vechi cartier al oraşului, Teatrul Colon, Tango La Ideal, clădire veche cu numeroase săli de dans unde se învaţă tangoul, Plaza de Mayo, Casa Rosada, Catedrala Metropolitană, Plaza San Martin cu Turnul Englez, o plimbare pe Calea Florida şi La Boca – un cartier colorat şi foarte animat, Palacio San Martin, Parcul Palermo şi Grădinile Botanice. Continuăm cu La Recoleta, cartierul în care se află cimitirul ce adăposteşte mormântul Evitei Peron, Plaza Lavalle. Seara, Opţional, Tango Show cu cină inclusă. 
 

 

Ziua 8: Buenos Aires – Estancia Santa Susana 

 Zi liberă la dispoziţie sau, opţional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana tradiţională cu prânz inclus. În cadrul excursiei se vizitează Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oraş), unde vom fi întâmpinaţi cu o băutură locală de către Gauchos. Vi se vor explica stilul de viaţă al Gauchos şi vizităm ferma (călăre sau cu căruţa rustică). La prânz se va organiza un barbeque (Asado). În continuare va avea loc un spectacol de folclor şi dansuri tradiţionale. După-amiază servim cafeaua şi ne întoarcem în Buenos Aires. 

  

Ziua 9: Buenos Aires – La Paz (2 nopţi) 

Transfer la aeroport pentru zbor către La Paz. Transfer şi cazare la Hotel Panamerican 3*. 

  

Ziua 10: La Paz 

Tur de oraş. La Paz, capitala Boliviei, situată la 3600 m altitudine, a fost întemeiată de căpitanul Alonzo în 1548 sub numele de La Ciudad de Nuestra Senora de la Paz. Oraşul are numeroase clădiri coloniale foarte bine conservate şi găzduieşte multe târguri indiene. Atracţii: Palatul Prezidenţial, Muzeul Miniaturilor, Biserica San Francisco, Catedrala din Piaţa Murillo, Casa de Murillo (erou al luptei de independenţă). Turul se încheie cu o incursiune în Valea Lunii loc cu aspect selenar. 

  

Ziua 11: La Paz – Lacul Titicaca – La Paz – Puno (1 noapte) 

Dimineaţa devreme plecăm din La Paz cu microbuz/autocar către Copacabana, şi, de acolo, cu barca cu motor, spre Insula Soarelui. Transfer către Puno, capitala folclorică a Peru situată pe malul lacului Titicaca, la altitudinea de peste 3800 m. Cazare la Casona Plaza Hotel Centro 3*. 

  

Ziua 12: Puno – Cuzco (3 nopţi) 

Se vizitează Insulele Uros, după care transfer cu autocarul (cursă regulată) spre Cuzco. Pe drum se traversează câteva mici oraşe de munte din Peru (se atinge altitudinea de 4335 m): Andahuaylillas, Rachi, Pucara. Sosire în Cuzco şi transfer la hotel. Cazare la San Francisco Cusco Hotel 3*. 

 

Ziua 13: Cuzco – Machu Picchu – Cuzco 

Excursie cu trenul la complexul arheologic Machu Picchu situat la 2350 m altitudine. Descoperiţi frumuseţea vechiului oraş Inca admirând Templul Condorului, Templul Celor Trei Ferestre, Palatul Regal şi Ceasul Solar – Intiwatana. Întoarcere cu trenul la Cuzco. 
 

 

Ziua 14: Cuzco 

Timp liber sau excursie opţională de o zi pe Valea Sacră a Incaşilor pe râul Urubamba – care nu a fost descoperită de spanioli, vizită în pitorescul oraş Pisac cu a sa Piaţă Indiană. După prânzul servit într-un restaurant tradiţional de pe valea Urubamba se vizitează ruinele Ollantaytambo. Întoarcere la Cuzco. 

  

Ziua 15: Cuzco – Lima (3 nopţi) 

Tur panoramic de oraş în Cuzco, supranumit şi “Buricul Pământului”, cel mai vechi oraş locuit permanent din America de Sud: Plaza de Armas, Palatul Almirante (Palatul Amiralului) care adăposteşte Muzeul Inca şi Catedrala în stil renascentist, cu statui interioare din cedru, picturi ale şcolii din Cuzco şi obiecte din argint. Turul continuă cu vizitarea Templului Soarelui (Qurikancha) şi a împrejurimilor cu Fortăreaţa Sacsayhuaman, Q'enqo, Pucapucara şi Tambo Machay, băile incaşe. Zbor către Lima şi transfer la Hotel Stefanos 3*. 
  

 

Ziua 16: Lima – Nazca 

Timp liber în Lima sau excursie opţională la Nazca pentru a admira din avion desenele cu animale şi figuri geometrice de dimensiuni uriaşe gravate în roca sedimentară lăsate moştenire de cultura Nazca, datând din jurul anului 800 î.Hr. Se pare că acestea au fost concepute iniţial pentru a fi parcurse pe jos în cadrul unui ritual iniţiatic. 

  
 

Ziua 17: Lima – Oraşul Regilor 

Tur de oraş în Lima. Începem din Plaza de Armas cu faimoasa fântână de bronz (din anul 1650), Palacio de Gobierno, Catedrala şi Palatul Episcopal, Mănăstirea San Francisco cu galeriile subterane folosite ca cimitire în perioada colonială. Turul continuă cu vizitarea cartierelor moderne precum San Isidro şi Miraflores și Parcul  Dragostei, de unde se poate vedea o frumoasă panoramă asupra Oceanului Pacific. 
 După-amiază, vizită opţională la Muzeul Aurului şi Muzeul Arheologic. Seara, opţional, cină tradiţională cu program folcloric în pitorescul cartier Barranco. 

  

Ziua 18: Lima – Bucureşti  

Timp liber în Lima şi seara transfer la aeroport pentru zborul către Bucureşti. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

Hai cu noi in Mexic-Belize-Guatemala! Vezi programul, aici!

 

Te tenteaza un circuit in Ecuador si Galapagos? Vezi programul, aici

 

 

 • Excursie la Muntele Corcovado – Sugar Loaf : tarif / pers : 149 euro *

Pe vârful muntelui se află renumita statuie a Mântuitorului Iisus Hristos. Traversam pădurea tropicală Tijuca si ne indreptam spre faimaoasa si impunatoarea statuie Christos Mantuitorul, inalta de 38 m de pe muntele Corcovado. Magnifica statuie a lui  Iisus Hristos este o veritabila capodopera de arta, fiind un adevarat simbol al orasului Rio de Janeiro si al ospitalitatii brazilienilor care-si primesc vizitatorii cu bratele deschise. Proiectul a fost realizat in anul 1932 de Heitor da Silva Costa care a fost autorul proiectului. Chipul lui Iisus a fost sculptat de sculptorul roman Gheorghe Leonida, nascut la Galati in anul 1892.  Excursia continuă cu Muntele Sugar Loaf unde avem o spectaculoasă panoramă de 360 de grade.  Sugar Loaf, in traducere Paine Dulce, datorita formei de paine dulce traditionala, este un monolit alcatuit din granit si cuart. Urcam cu o telecabină din sticlă, persoane ce străbate un traseu cu o lungime de totală de 1400 de metri.

 

 • Tur în culisele carnavalului la Samba City cu cocktail: tarif / pers : 45 euro  *

Singurul tur în culisele Carnavalului Carioca, cel mai faimos carnaval din lume! Când vă aflați în Rio, trebuie să experimentați Samba! Acest tur vă prezintă măiestria și imaginația carnavalului și vă permite să descoperiți culisele celui mai mare spectacol de pe Pământ! Aveți parte de o experiență unică și autentică, explorând culisele, secretele, oamenii care lucrează și pregătirile pentru paradă, care este, de asemenea, o competiție. În timpul turului, veți putea asista la procesul de construcție și producție a carelor alegorice și la cele peste 3000 de costume pentru spectacol. Această vizită include un tur ghidat la fabrica școlii de samba campioană a Carnavalului 2022, Grande Rio. Incluzând o expoziție despre istoria samba și a carnavalului, turul oferă șansa de a vă îmbrăca în costume de paradă autentice, de a experimenta dansul samba și de a savura o delicioasă băutură de bun venit Caipirinha!

*aceste 2 excursii nu se pot achizitiona separat

 

 • Angra dos Reis Excursie cu barca cu prânz Tarif / pers : 99 euro

Descoperiți Angra dos Reis și Ilha Grande într-o excursie cu goeleta, cu patru sau cinci opriri. Bucurați-vă de prânz și înotați cu peștii exotici locali.
Vizitați insulele din Angra do Reis în această excursie cu barca din Rio de Janeiro. Navigați prin arhipelagul Ilha Grande. Debarcați pe insulele mici pentru a explora plajele, a vizita piețele și a face snorkeling în apele albastre și adânci. Savurați prânzul la bord și bucurați-vă de o zi de neuitat .

Relaxați-vă în cele 3 ore de mers cu mașina spre orașul Angra dos Reis. Se va face o oprire rapidă pe drum pentru a folosi toaletele și a cumpăra o gustare. La sosirea în docuri, bucurați-vă de o plimbare cu goeleta prin sutele de insule din Angra dos Reis. Minunați-vă de frumusețea celei mai faimoase insule dintre toate: Ilha Grande. Delectați-vă cu apa cristalină și închiriați un tub de snorkeling la fața locului pentru a vedea diferitele specii de pești. După aceea, devorați prânzul tip bufet Explorați diferite opriri pe parcursul zilei în locuri precum Laguna Albastră, plaja Cataguases și plajele Japariz sau Araçá. Căpitanul va alege cele mai bune locuri în funcție de aglomerație și de condițiile meteorologice.

 

 • Tripla Frontiera : vedere panoramica : 25 euro / pers

Vedere panoramica : tripla frontiera , borna de unde se pot admira cele 3 granite :Argentina, Paraguay și Brazilia. Orașele Puerto Iguazú, Ciudad del Este și Foz fac

Tripla Frontieră este un cunoscut trifinio internațional situat la punctul de trecere a frontierei dintre Argentina, Brazilia și Paraguay, lângă faimoasele cascade.

 

 • Spectacol  Tango Porteño cu băuturi: tarif / pers : 119 euro

Această opțiune include băuturi gratuite (vin Malbec, bere, băuturi răcoritoare și apă minerală).

Cufundați-vă în viața de noapte argentiniană autentică, cu dansuri ritmice și muzică antrenantă la Tango Porteño, care reînvie Epoca de Aur a tangoului într-un cadru unic. Situat în apropiere de faimosul Obelisc, fostul teatru a fost restaurat într-un stil art-deco rafinat. Asistați la o fuziune a celor mai buni dansatori de tango și a unei orchestre formate din opt muzicieni și doi cântăreți, care captează adevărata esență a culturii argentiniene, creată cu stilul distinctiv al dansatorului și coregrafului multi-premiat Mora Godoy.

Daca se doreste si cina, se adauga suplimentar 40 euro / pers

 

 • Din Buenos Aires: Excursie de o zi la Gaucho și la fermă: tarif / pers : 265 euro

Vizitați San Antonio de Areco într-un tur de o zi întreagă din Buenos Aires. Faceți un tur al satului, vizitați o estancia, bucurați-vă de un prânz la grătar și asistați la un spectacol folcloric.
Începeți turul de 9 ore cu o plimbare cu mașina din Buenos Aires până în satul San Antonio de Areco. Bucurați-vă de priveliștile din pampas pe traseu .Când ajungeți, faceți o plimbare prin centrul istoric al orașului. După aceea, mergeți la estancia exclusivistă "El Ombu", unde vă veți bucura fie de o plimbare cu calul, fie de o plimbare cu trăsura, împreună cu niște Empanadas tradiționale și băuturi. Mai târziu, luați loc la un grătar tipic argentinian cu cele mai bune cărnuri. În timpul desertului, asistați la un spectacol folcloric urmat de o demonstrație a abilităților uimitoare ale unui gaucho.

 

 • Valea Sacră Pisaq,Ollantaytambo,Chinchero cu prânz Tarif / pers : 95 euro

Porniți într-un tur de o zi întreagă în Valea Sacră, începând cu preluarea de la hotelul din Cusco. Admirați priveliștile uluitoare ale munților în timp ce vă îndreptați spre Valea Sacră. Vizitați Mirador de Taray, vechiul sit incaș din Pisac și orașul Ollantaytambo. Începeți aventura cu o plimbare pitorească de 45 de minute cu autobuzul prin munți. Opriți-vă la Mirador de Taray, un punct de belvedere care vă taie respirația, de unde puteți face fotografii panoramice uimitoare cu valea de jos. Nu vă grăbiți să vă bucurați de frumusețe timp de 10 minute înainte de a vă continua turul. În continuare, mergeți la vechiul sit incaș din Pisac. De-a lungul drumului, fiți martorii unor temple impresionante, reședințe, altare, canale complicate, sculpturi și chiar tuneluri. Nu uitați să urmăriți faimosul Intiwatana, o piatră de marcare a soarelui, și cel mai mare cimitir incaș cunoscut, care se mândrește cu peste 2.000 de morminte. După ce vizitați piața Pisaq cu autobuzul, conduceți timp de aproximativ o oră până la Urubamba pentru a lua prânzul. Apoi, faceți o scurtă plimbare cu mașina până la Ollantaytambo, un important oraș incaș înconjurat de munți sacri. Ollantaytambo a servit ca centru militar strategic, centru agricol și centru religios. Templul Soarelui, cocoțat pe vârful unui deal, prezintă o arhitectură impresionantă, sculpturi, terase agricole și trepte de piatră interconectate. În special, acest sit este unul dintre puținele locuri în care spaniolii au pierdut o bătălie în timpul cuceririi. Pe drumul de întoarcere spre Cusco, vizitați o frumoasă biserică colonială și situl arheologic din Chinchero, cu terasele și altarele sale impresionante. Opriți-vă la un atelier de țesut, unde localnicii care continuă să practice tradițiile Quechua vă vor arăta cum obțin vopsele naturale din plante.

sau

excursie opţională de o zi pe Valea Sacră a Incaşilor pe râul Urubamba : tarif / pers : 160 euro

 

 • Lima: Circuitul Magic Water Circuit Light Show Tour  : Tarif / pers : 62 euro

Bucurați-vă de un tur pietonal plin de lumini, culori și muzică în Parcul Magic Water Fountains din Lima. . Descoperiți cel mai mare complex de fântâni din parcuri publice din lume.
Pregătiți-vă pentru un tur distractiv! Turul începe de la hotel sau de la locul de cazare, șoferul profesionist și ghidul turistic vă vor lua și se vor îndrepta spre Parcul Magic Water Circuit. De îndată ce ajungeți, veți fi impresionați de culori, muzică și de frumoasele fântâni răspândite de-a lungul parcului, care este considerat un record Guinness. Ghidul dvs. turistic vă va conduce într-o plimbare lină prin parc, spunându-vă povești și fapte interesante despre fiecare dintre fântâni și despre parc în general. Bineînțeles, nu veți rata impresionantul "Lights Water and Sound Show". Acest spectacol va avea loc în Fântâna Fanteziei, care are 120 de metri lungime și peste 20 de metri lățime, o scenă perfectă pentru a se da în spectacol cu o coregrafie hidraulică. Astfel, apa din această fântână devine din când în când un ecran mare pe care sunt proiectate peisaje din Peru, însoțite de muzică peruană autentică.

 

 • Excursie opţională la Nazca: Tarif / pers : 289 euro

 Azi putem merge intr o excursie la Nazca pentru a admira din avion desenele cu animale şi figuri geometrice de dimensiuni uriaşe gravate în roca sedimentară lăsate moştenire de cultura Nazca, datând din jurul anului 800 î.Hr. Se pare că acestea au fost concepute iniţial pentru a fi parcurse pe jos în cadrul unui ritual iniţiatic.

sau

 

 • Tur de 1 zi intreaga  in Paracas și Huacachina :  Tarif / pers :  165 euro

Explorați mai multe destinații populare într-o singură zi. .Fugiți din orașul plin de viață Lima pentru coasta luxuriantă a Peru .Bucurați-vă de un tur cu barca la Insulele Ballestas ..Obțineți informații despre cultura, natura și istoria regiunii de la ghidul dvs. În timpul călătoriei spre Ballestas, veți vedea figura enigmatică a Candelabrului, un desen uimitor desenat pe versantul unui deal din peninsulă. Există multe ipoteze cu privire la originea sa, unii cred că are legătură cu Liniile Nazca, dar încă nu s-au găsit dovezi sau dovezi care să definească crearea sa. În Insulele Ballestas, veți vedea o lume uimitor de accidentată, plină de păsări și lei de mare. Veți naviga în jurul insulelor la o distanță permisă și, în funcție de condițiile de mare, veți vizita peșterile din apropiere. Vă veți întoarce în port la ora 11.00 și veți petrece ceva timp în Paracas, unde veți avea timp liber pentru toalete sau pentru un scurt timp de relaxare. Apoi, continuați spre următoarea destinație, Huacachina Oasis. Luați o mică pauză pentru a vă pregăti pentru turul deșertului; apoi urcați la bordul unui buggy pentru o aventură de 2 ore prin dunele de nisip care înconjoară sursa de apă. Chiar înainte de final, de tur, ne vom opri în cel mai înalt punct pentru a aprecia apusul de soare. Întoarceți-vă la Huacachina și aveți timp pentru o reîmprospătare. Continuați spre podgoria tradițională și gustați cele mai bune vinuri locale și Pisco sau luați prânzul la restaurantul din podgorie, apoi conduceți înapoi la Lima, ajungând și lăsându-vă la hotelul dumneavoastră. În jurul orei 21:30 sau 22:00

 

 • Lima  Tur de mancare Peruana : tarif / pers : 145 euro

Gustă o varietate de arome peruane între mese și băuturi tradiționale într-unul dintre cele mai colorate cartiere din Lima. Luați parte la ateliere interactive și învățați cum să preparați popularele ceviche și pisco sour. În timpul acestei experiențe culinare, veți gusta cele mai tradiționale delicatese locale dintr-o varietate de restaurante mici și magazine locale. Dar în cadrul acestui tur, nu numai că veți mânca bine, dar veți vizita și unul dintre cele mai frumoase cartiere din Lima: Barranco. Gustați 15 arome locale diferite, de la fructe, la băuturi și mâncăruri. Întâlniți-vă cu meșteșugari locali și mici antreprenori inspirați și aflați poveștile lor în timp ce vă bucurați de unele dintre cele mai bune mâncăruri peruane, cum ar fi lomo saltado, ceviche, pisco sour și multe altele.

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Tramvaiul Bondinho din Rio de Janeiro

Plaja Copacabana

Statuia Mântuitorului Iisus Christos din Rio de Janeiro

Cascada Iguazu

San Temocel - cel mai vechi cartier din Buenos Aires

Clădirile coloniale din La Paz

Machu Picchu

Plaza de Armas din Lima

 

Vizitează America de Sud 
Tot timpul anului
Clima: tropicală, temperată, rece şi uscată. 
Moneda: real brazilian, peso argentinian, boliviano bolivian, sol peruvian. 
De luat în bagaj: hanorac de ploaie/vânt, încălţăminte comodă, pelerină de ploaie, costum de baie, haine lejere, spray de țânțari, un aparat de țânțari pentru cameră, cremă cu factor de protecție solară, o ținută formală, clasică pentru seara tango show.
Electricitate - În cele 4 țări voltajul este de 220V. În Argentina este nevoie de un adaptor pentru priză (2 piciorușe oblice). 
De cumpărat: în Brazilia: cafea marca Melita sau Pilau, bijuterii cu pietre prețioase și semiprețioase . În Peru: ceramică de Pukara (se poate cumpăra în piața de la Raqchi). Puloverele de alpaca sunt mai ieftine în Bolivia. În Argentina, pantofii, curelele și gențile de piele sunt relativ ieftine. 
Mâncare şi băutură: În Brazilia nu ratați Romeo și Julieta (pastă de guava între două felii de brânză), Pao de Queijo (un fel de gogoși umplute cu brânză, făcute din făină de manioc, fără gluten), Empada (plăcinte cu carne uscată, carne de pui cu cremă de brânză sau creveți și cremă de brânză). În Argentina: empanada (plăcintă cu carne), vită, provoleta (brânză provolone la grătar), dulce de leche. În Bolivia: saltenas (plăcinte umplute cu mazăre, morcovi, cartofi și carne cu mult sos dulce-picant), sopa de mani (supă de arahide). În Peru: ceviche (biban marinat în zeamă de lămâie, ceapă, sare și chilli iuți) sau escalop de alpaca. Băuturile recomandate în Brazilia sunt Caipirinha si Guarana, în Argentina vin, iar în Peru și Bolivia, bere. În Peru, datorită altitudinilor se recomandă consumul de ceai de coca. Hotelurile pun la dispoziție frunze și ceai de coca. Atenție - consumul acestui ceai este permis doar în Peru și Bolivia. Nu puteți să aduceți frunze și ceai sau bomboane cu coca în alte țări deoarece este pe lista drogurilor periculoase.

Bilet de avion Bucureşti – Rio de Janeiro/Lima-Bucureşti 

Taxe de aeroport

 Zboruri interne conform program 

 16 nopţi cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri 3* superior

 Asistența turistică locală 

 Transport cu autocar/microbuz clasă Turist conform cu itinerariul excursiei 

 Vizite şi intrări la Machu Pichu, Cascada Iguazu partea braziliană şi argentiniană

 Tur panoramic Lima, Cuzco, La Paz, Buenos Aires, Rio de Janeiro 
 

 • Taxă viză Bolivia, se achită local de către turist 
 • Taxă ieşire Bolivia, se achită local 
 • Taxa bagaje curse interne
 • Asigurare medicală 
 • Asigurare storno 
 • Supliment plecare Paște/Revelion 900 euro/persoană 
 • Excursiile opţionale propuse 
 • Taxa de oraş 

Suplimente cazare:

- Supliment Single - 1100 euro

- A 3-a persoana in camera dubla - 4250 euro

- Copil 0-11,99 ani în cameră cu părinții - 3300 euro

- Supliment hoteluri 4* - 900 euro

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


vacanta Brazilia, america de sud 2023, circuit Brazilia, vacanta Peru, circuit Peru, vacanta Argentina, circuit Argentina, circuit Bolivia, circuit America de Sud, vacanta America de Sud, Buenos Aires, Rio de Janeiro, expeditie in america de sud, aventura in america de sud, circuit america de sud, excursie america de sud, vacanta america de sud

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
8,50000EUR
16 nopti

Info Practic

Vizitează America de Sud 
Tot timpul anului
Clima: tropicală, temperată, rece şi uscată. 
Moneda: real brazilian, peso argentinian, boliviano bolivian, sol peruvian. 
De luat în bagaj: hanorac de ploaie/vânt, încălţăminte comodă, pelerină de ploaie, costum de baie, haine lejere, spray de țânțari, un aparat de țânțari pentru cameră, cremă cu factor de protecție solară, o ținută formală, clasică pentru seara tango show.
Electricitate - În cele 4 țări voltajul este de 220V. În Argentina este nevoie de un adaptor pentru priză (2 piciorușe oblice). 
De cumpărat: în Brazilia: cafea marca Melita sau Pilau, bijuterii cu pietre prețioase și semiprețioase . În Peru: ceramică de Pukara (se poate cumpăra în piața de la Raqchi). Puloverele de alpaca sunt mai ieftine în Bolivia. În Argentina, pantofii, curelele și gențile de piele sunt relativ ieftine. 
Mâncare şi băutură: În Brazilia nu ratați Romeo și Julieta (pastă de guava între două felii de brânză), Pao de Queijo (un fel de gogoși umplute cu brânză, făcute din făină de manioc, fără gluten), Empada (plăcinte cu carne uscată, carne de pui cu cremă de brânză sau creveți și cremă de brânză). În Argentina: empanada (plăcintă cu carne), vită, provoleta (brânză provolone la grătar), dulce de leche. În Bolivia: saltenas (plăcinte umplute cu mazăre, morcovi, cartofi și carne cu mult sos dulce-picant), sopa de mani (supă de arahide). În Peru: ceviche (biban marinat în zeamă de lămâie, ceapă, sare și chilli iuți) sau escalop de alpaca. Băuturile recomandate în Brazilia sunt Caipirinha si Guarana, în Argentina vin, iar în Peru și Bolivia, bere. În Peru, datorită altitudinilor se recomandă consumul de ceai de coca. Hotelurile pun la dispoziție frunze și ceai de coca. Atenție - consumul acestui ceai este permis doar în Peru și Bolivia. Nu puteți să aduceți frunze și ceai sau bomboane cu coca în alte țări deoarece este pe lista drogurilor periculoase.