Circuit Expeditie in America de Sud

Circuit Expeditie in America de Sud
Cel mai bun pret
de la 4250EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud

Expediţie în America de Sud

Ziua 1: București – Rio de Janeiro

Întâlnire cu însoțitorul de grup de la J’Info Tours pe aeroportul Henri Coandă și îmbarcare pe zborul către Rio de Janeiro. 
 

 

Ziua 2: Rio de Janeiro (3 nopţi) 

Transfer şi cazare în Rio de Janeiro, hotel Majestic Rio 3*. Turul începe pe celebra plajă Copacabana, apoi Ipanema și obiectivele din zona istorică: Biserica Candelaria, Catedrala Metropolitană, Teatrul Municipal,  stadionul Maracana cu cel mai mare număr de locuri din lume (200.000 persoane), Sambadromul, locul unde se desfăşoară carnavalul. 
  

 

Ziua 3: Rio de Janeiro – Corcovado – Sugar Loaf 

Excursie la Muntele Corcovado. Pe vârful muntelui se află renumita statuie a Mântuitorului  Iisus Hristos. Excursia continuă cu Muntele Sugar Loaf unde avem o spectaculoasă panoramă de 360 de grade. 
 

 

Ziua 4: Rio De Janeiro – Tur Favela 

Timp liber pentru plajă în Rio de Janeiro. Opţional, Tur Favela. Descoperiţi unul dintre cele mai mari cartiere de tip “favela” din Brazilia în cadrul unui tur care prezintă istoria urbană şi cultura acestei comunităţi. Turul include transport privat până la favela şi apoi tur pietonal cu un ghid local, inclusiv urcarea pe un acoperiş de unde se deschide o panoramă deosebită asupra oraşului.
 

 

Ziua 5: Rio de Janeiro – Iguazu (1 noapte) – Partea braziliană a cascadei 

Transfer la aeroport pentru zborul către Iguazu. Sosire şi transfer către Parcul Naţional Iguazu. Vizităm partea braziliană a cascadei (taxele de intrare în Parcul Naţional sunt incluse în program). Transfer la hotel Foz Presidente 3*. 
 

 
 

Ziua 6: Iguazu – Partea argentiniana a cascadei – Buenos Aires (3 nopţi) 

Dimineaţă, transfer către Parcul Naţional Iguazu. Continuăm vizita în parc, partea argentiniană (taxele de intrare în Parcul Naţional sunt  incluse). În cursul serii, transfer la aeroport pentru zbor către Buenos Aires. După aterizare, transfer şi cazare la hotel Vista Sol 4*. 
  

  

Ziua 7: Buenos Aires 

Capitala tangoului şi a Evitei Peron, Buenos Aires are un stil de viaţă fascinant şi o diversitate culturală în care oricine îşi poate găsi locul. Turul panoramic începe cu San Telmo, cel mai vechi cartier al oraşului, Teatrul Colon, Tango La Ideal, clădire veche cu numeroase săli de dans unde se învaţă tangoul, Plaza de Mayo, Casa Rosada, Catedrala Metropolitană, Plaza San Martin cu Turnul Englez, o plimbare pe Calea Florida şi La Boca – un cartier colorat şi foarte animat, Palacio San Martin, Parcul Palermo şi Grădinile Botanice. Continuăm cu La Recoleta, cartierul în care se află cimitirul ce adăposteşte mormântul Evitei Peron, Plaza Lavalle. Seara, Opţional, Tango Show cu cină inclusă. 
 

 

Ziua 8: Buenos Aires – Estancia Santa Susana 

 Zi liberă la dispoziţie sau, opţional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana tradiţională cu prânz inclus. În cadrul excursiei se vizitează Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oraş), unde vom fi întâmpinaţi cu o băutură locală de către Gauchos. Vi se vor explica stilul de viaţă al Gauchos şi vizităm ferma (călăre sau cu căruţa rustică). La prânz se va organiza un barbeque (Asado). În continuare va avea loc un spectacol de folclor şi dansuri tradiţionale. După-amiază servim cafeaua şi ne întoarcem în Buenos Aires. 

  

Ziua 9: Buenos Aires – La Paz (2 nopţi) 

Transfer la aeroport pentru zbor către La Paz. Transfer şi cazare la Hotel Panamerican 3*. 

  

Ziua 10: La Paz 

Tur de oraş. La Paz, capitala Boliviei, situată la 3600 m altitudine, a fost întemeiată de căpitanul Alonzo în 1548 sub numele de La Ciudad de Nuestra Senora de la Paz. Oraşul are numeroase clădiri coloniale foarte bine conservate şi găzduieşte multe târguri indiene. Atracţii: Palatul Prezidenţial, Muzeul Miniaturilor, Biserica San Francisco, Catedrala din Piaţa Murillo, Casa de Murillo (erou al luptei de independenţă). Turul se încheie cu o incursiune în Valea Lunii loc cu aspect selenar. 

  

Ziua 11: La Paz – Lacul Titicaca – La Paz – Puno (1 noapte) 

Dimineaţa devreme plecăm din La Paz cu microbuz/autocar către Copacabana, şi, de acolo, cu barca cu motor, spre Insula Soarelui. Transfer către Puno, capitala folclorică a Peru situată pe malul lacului Titicaca, la altitudinea de peste 3800 m. Cazare la Casona Plaza Hotel Centro 3*. 

  

Ziua 12: Puno – Cuzco (3 nopţi) 

Se vizitează Insulele Uros, după care transfer cu autocarul (cursă regulată) spre Cuzco. Pe drum se traversează câteva mici oraşe de munte din Peru (se atinge altitudinea de 4335 m): Andahuaylillas, Rachi, Pucara. Sosire în Cuzco şi transfer la hotel. Cazare la San Francisco Cusco Hotel 3*. 

 

Ziua 13: Cuzco – Machu Picchu – Cuzco 

Excursie cu trenul la complexul arheologic Machu Picchu situat la 2350 m altitudine. Descoperiţi frumuseţea vechiului oraş Inca admirând Templul Condorului, Templul Celor Trei Ferestre, Palatul Regal şi Ceasul Solar – Intiwatana. Întoarcere cu trenul la Cuzco. 
 

 

Ziua 14: Cuzco 

Timp liber sau excursie opţională de o zi pe Valea Sacră a Incaşilor pe râul Urubamba – care nu a fost descoperită de spanioli, vizită în pitorescul oraş Pisac cu a sa Piaţă Indiană. După prânzul servit într-un restaurant tradiţional de pe valea Urubamba se vizitează ruinele Ollantaytambo. Întoarcere la Cuzco. 

  

Ziua 15: Cuzco – Lima (3 nopţi) 

Tur panoramic de oraş în Cuzco, supranumit şi “Buricul Pământului”, cel mai vechi oraş locuit permanent din America de Sud: Plaza de Armas, Palatul Almirante (Palatul Amiralului) care adăposteşte Muzeul Inca şi Catedrala în stil renascentist, cu statui interioare din cedru, picturi ale şcolii din Cuzco şi obiecte din argint. Turul continuă cu vizitarea Templului Soarelui (Qurikancha) şi a împrejurimilor cu Fortăreaţa Sacsayhuaman, Q'enqo, Pucapucara şi Tambo Machay, băile incaşe. Zbor către Lima şi transfer la Hotel Stefanos 3*. 
  

 

Ziua 16: Lima – Nazca 

Timp liber în Lima sau excursie opţională la Nazca pentru a admira din avion desenele cu animale şi figuri geometrice de dimensiuni uriaşe gravate în roca sedimentară lăsate moştenire de cultura Nazca, datând din jurul anului 800 î.Hr. Se pare că acestea au fost concepute iniţial pentru a fi parcurse pe jos în cadrul unui ritual iniţiatic. 

  
 

Ziua 17: Lima – Oraşul Regilor 

Tur de oraş în Lima. Începem din Plaza de Armas cu faimoasa fântână de bronz (din anul 1650), Palacio de Gobierno, Catedrala şi Palatul Episcopal, Mănăstirea San Francisco cu galeriile subterane folosite ca cimitire în perioada colonială. Turul continuă cu vizitarea cartierelor moderne precum San Isidro şi Miraflores și Parcul  Dragostei, de unde se poate vedea o frumoasă panoramă asupra Oceanului Pacific. 
 După-amiază, vizită opţională la Muzeul Aurului şi Muzeul Arheologic. Seara, opţional, cină tradiţională cu program folcloric în pitorescul cartier Barranco. 

  

Ziua 18: Lima – Bucureşti  

Timp liber în Lima şi seara transfer la aeroport pentru zborul către Bucureşti. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

Hai cu noi in Mexic-Belize-Guatemala! Vezi programul, aici!

 

Te tenteaza un circuit in Ecuador si Galapagos? Vezi programul, aici

 

Muzeul Aurului & Muzeul Arheologic 52 euro/persoană 
Barranco 81 euro/ persoană 
Nazca 380 euro/persoană 
Valea Incaşilor 103 euro/persoană 
Estancia argentiniană tradiţională 129 euro/ persoană 
Tango Show 109 euro/persoană 
Tur Favela: 73 euro/ persoană 
Muntele Corcovado & Sugar Loaf 149 euro/persoană 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Tramvaiul Bondinho din Rio de Janeiro

Plaja Copacabana

Statuia Mântuitorului Iisus Christos din Rio de Janeiro

Cascada Iguazu

San Temocel - cel mai vechi cartier din Buenos Aires

Clădirile coloniale din La Paz

Machu Picchu

Plaza de Armas din Lima

 

Vizitează America de Sud 
Tot timpul anului
Clima: tropicală, temperată, rece şi uscată. 
Moneda: real brazilian, peso argentinian, boliviano bolivian, sol peruvian. 
De luat în bagaj: hanorac de ploaie/vânt, încălţăminte comodă, pelerină de ploaie, costum de baie, haine lejere, spray de țânțari, un aparat de țânțari pentru cameră, cremă cu factor de protecție solară, o ținută formală, clasică pentru seara tango show.
Electricitate - În cele 4 țări voltajul este de 220V. În Argentina este nevoie de un adaptor pentru priză (2 piciorușe oblice). 
De cumpărat: în Brazilia: cafea marca Melita sau Pilau, bijuterii cu pietre prețioase și semiprețioase . În Peru: ceramică de Pukara (se poate cumpăra în piața de la Raqchi). Puloverele de alpaca sunt mai ieftine în Bolivia. În Argentina, pantofii, curelele și gențile de piele sunt relativ ieftine. 
Mâncare şi băutură: În Brazilia nu ratați Romeo și Julieta (pastă de guava între două felii de brânză), Pao de Queijo (un fel de gogoși umplute cu brânză, făcute din făină de manioc, fără gluten), Empada (plăcinte cu carne uscată, carne de pui cu cremă de brânză sau creveți și cremă de brânză). În Argentina: empanada (plăcintă cu carne), vită, provoleta (brânză provolone la grătar), dulce de leche. În Bolivia: saltenas (plăcinte umplute cu mazăre, morcovi, cartofi și carne cu mult sos dulce-picant), sopa de mani (supă de arahide). În Peru: ceviche (biban marinat în zeamă de lămâie, ceapă, sare și chilli iuți) sau escalop de alpaca. Băuturile recomandate în Brazilia sunt Caipirinha si Guarana, în Argentina vin, iar în Peru și Bolivia, bere. În Peru, datorită altitudinilor se recomandă consumul de ceai de coca. Hotelurile pun la dispoziție frunze și ceai de coca. Atenție - consumul acestui ceai este permis doar în Peru și Bolivia. Nu puteți să aduceți frunze și ceai sau bomboane cu coca în alte țări deoarece este pe lista drogurilor periculoase.

Bilet de avion Bucureşti – Rio de Janeiro/Lima-Bucureşti 

Taxe de aeroport

 Zboruri interne conform program 

 16 nopţi cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri 3* superior

 Asistența turistică locală 

 Transport cu autocar/microbuz clasă Turist conform cu itinerariul excursiei 

 Vizite şi intrări la Machu Pichu, Cascada Iguazu partea braziliană şi argentiniană

 Tur panoramic Lima, Cuzco, La Paz, Buenos Aires, Rio de Janeiro 
 

Taxă viză Bolivia, se achită local de către turist 
Taxă ieşire Bolivia, se achită local 
Asigurare medicală 
Asigurare storno 
Supliment plecare Paște/Revelion 900 euro/persoană 
Excursiile opţionale propuse 
Taxa de oraş 

Suplimente cazare:

- Supliment Single - 1100 euro

- A 3-a persoana in camera dubla - 4250 euro

- Copil 0-11,99 ani în cameră cu părinții - 3300 euro

- Supliment hoteluri 4* - 900 euro

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


vacanta Brazilia, america de sud 2023, circuit Brazilia, vacanta Peru, circuit Peru, vacanta Argentina, circuit Argentina, circuit Bolivia, circuit America de Sud, vacanta America de Sud, Buenos Aires, Rio de Janeiro, expeditie in america de sud, aventura in america de sud, circuit america de sud, excursie america de sud, vacanta america de sud

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
8,50000EUR
16 nopti

Info Practic

Vizitează America de Sud 
Tot timpul anului
Clima: tropicală, temperată, rece şi uscată. 
Moneda: real brazilian, peso argentinian, boliviano bolivian, sol peruvian. 
De luat în bagaj: hanorac de ploaie/vânt, încălţăminte comodă, pelerină de ploaie, costum de baie, haine lejere, spray de țânțari, un aparat de țânțari pentru cameră, cremă cu factor de protecție solară, o ținută formală, clasică pentru seara tango show.
Electricitate - În cele 4 țări voltajul este de 220V. În Argentina este nevoie de un adaptor pentru priză (2 piciorușe oblice). 
De cumpărat: în Brazilia: cafea marca Melita sau Pilau, bijuterii cu pietre prețioase și semiprețioase . În Peru: ceramică de Pukara (se poate cumpăra în piața de la Raqchi). Puloverele de alpaca sunt mai ieftine în Bolivia. În Argentina, pantofii, curelele și gențile de piele sunt relativ ieftine. 
Mâncare şi băutură: În Brazilia nu ratați Romeo și Julieta (pastă de guava între două felii de brânză), Pao de Queijo (un fel de gogoși umplute cu brânză, făcute din făină de manioc, fără gluten), Empada (plăcinte cu carne uscată, carne de pui cu cremă de brânză sau creveți și cremă de brânză). În Argentina: empanada (plăcintă cu carne), vită, provoleta (brânză provolone la grătar), dulce de leche. În Bolivia: saltenas (plăcinte umplute cu mazăre, morcovi, cartofi și carne cu mult sos dulce-picant), sopa de mani (supă de arahide). În Peru: ceviche (biban marinat în zeamă de lămâie, ceapă, sare și chilli iuți) sau escalop de alpaca. Băuturile recomandate în Brazilia sunt Caipirinha si Guarana, în Argentina vin, iar în Peru și Bolivia, bere. În Peru, datorită altitudinilor se recomandă consumul de ceai de coca. Hotelurile pun la dispoziție frunze și ceai de coca. Atenție - consumul acestui ceai este permis doar în Peru și Bolivia. Nu puteți să aduceți frunze și ceai sau bomboane cu coca în alte țări deoarece este pe lista drogurilor periculoase.