Circuit Expeditie in America de Sud

Circuit Expeditie in America de Sud
Cel mai bun pret
de la 2889EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud

Expeditie in America de Sud

Ziua 1: Bucuresti - Rio de Janeiro

Plecare de pe Aeroportul International „Henri Coanda” din Bucuresti pentru zborul catre Rio de Janeiro.

 

Ziua 2: Rio de Janeiro (3 nopti)

Transfer si cazare in Rio de Janeiro - Majestic Rio 3* (Rua 5 De Julho, 195 Copacabana 195, 22051030 Rio de Janeiro) sau similar.

Rio de Janeiro este orasul carnavalurilor, este faimos pentru plajele sale. Turul incepe pe celebra plaja Copacabana si apoi Ipanema cu obiective in zona istorica: Biserica Candelaria, Catedrala Metropolitana ,o constructie  modernista, Teatrul Municipal,  stadionul Maracana cu cel mai mare numar de locuri din lume - 200.000 persoane, Sambadromul - locul unde se desfasoara carnavalul. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 3: Rio De Janeiro - Corcovado - Sugar Loaf

Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie la Muntele Corcovado, calatorind (cu cremaliera) prin splendida padure subtropicala Tijuca, spre locul cu o fantastica vedere asupra orasului Rio de Janeiro. Pe varful muntelui Corcovado se afla renumita statuie a Mantuitorului  Iisus Hristos.

Excursia continua cu Muntele Sugar Loaf (accesul se face cu doua telecabine) - la 400 m inaltime si admiram spectaculoasa panorama de 360 de grade, plajele aurii, padurile verzi si metropola. Dejunul este inclus. Mese incluse: mic dejun si dejun (doar pentru participantii la excursia optionala).

Citeste despre America de SUD

Ziua 4: Rio De Janeiro - Tur Favela

Timp liber pentru plaja in Rio de Janeiro. Optional, Tur Favela – descoperiti unul dintre cele mai mari cartiere de tip “favela” din Brazilia in cadrul unui tur care va prezinta istoria urbana si cultura acestei comunitati. Turul include transport privat pana la favela si apoi tur pietonal cu un ghid local, inclusiv urcarea pe un acoperis de unde se deschide o panorama deosebita a orasului. Mese incluse: mic dejun

 

Ziua 5: Rio de Janeiro - Iguazu (1 noapte) - Partea braziliana a cascadei

Transfer la aeroport pentru zborul catre Iguazu. Sosire si transfer catre Parcul National Iguazu. Se va vizita partea braziliana a cascadei (taxele de intrare in Parcul National din Iguazu sunt incluse in program). Transfer la hotel Foz Presidente 3* (Rua Xavier Da Silva 1000, 85851020 Iguazu Falls, Foz Do Iguacu) sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 6: Iguazu - partea argentiniana a cascadei - Buenos Aires (3 nopti)

Dimineata transfer catre Parcul National Iguassu. Se va continua vizita in parc, partea argentiniana (taxele de intrare in Parcul National din Iguazu sunt  incluse). In cursul serii, transfer la aeroport pentru zbor catre Buenos Aires.

Dupa aterizare in Buenos Aires, transfer si cazare la hotel Vista Sol 4* (Tucuman 451, 1001 Buenos Aires) sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 7: Buenos Aires

Capitala tangoului si a Evitei Peron, Buenos Aires are un stil de viata fascinant si o diversitate culturala in care oricine isi poate gasi locul. Turul panoramic incepe cu San Telmo, cel mai vechi cartier al orasului, cafenele, si magazine de antichitati, Teatrul Colon, Tango La Ideal, cladire veche cu numeroase sali de dans unde trebuie sa invatati tangoul, dar puteti sa luati masa sau macar o cafea, Plaza de Mayo unde, in fiecare zi de joi, mamele celor disparuti marsaluiesc si tin discursuri, Casa Rosada, Catedrala Metropolitana, Plaza San Martin cu Turnul Englez, de unde puteti avea o priveliste de neuitat, o plimbare pe Calea Florida si La Boca - un cartier colorat si foarte animat, Palacio San Martin, Parcul Palermo si Gradinile Botanice. Continuam cu La Recoleta, cartierul in care se afla cimitirul ce adaposteste mormantul Evitei Peron, Plaza Lavalle.

Seara, Optional - Tango Show cu cina inclusa. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 8: Buenos Aires - Estancia Santa Susana

Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. In cadrul excursiei se viziteaza Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras), unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre Gauchos. Vi se vor explica stilul de viata al Gauchos si va fi vizitata ferma (calare sau cu caruta rustica).

La pranz se va organiza un barbeque (Asado). In continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai Pampasului. Dupa-amiaza, se va servi cafeaua si ne vom intoarce in Buenos Aires. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 9: Buenos Aires - La Paz (2 nopti)

Transfer la aeroport pentru zbor catre La Paz (*Pentru Bolivia se obtine viza turistica la intrare in Bolivia, cost aproximativ 95 USD). Dupa aterizare in La Paz, transfer si cazare la Hotel Panamerican 3* (Calle Mexico 1555, La Paz) sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 10: La Paz

Tur de oras de jumatate de zi - La Paz, capitala situata la 3600 m altitudine, a fost intemeiata de capitanul Alonzo in 1548 sub numele de La Ciudad de Nuestra Senora de la Paz, iar astazi este centrul administrativ al tarii. Orasul are numeroase cladiri coloniale foarte bine conservate si gazduieste multe targuri indiene. Atractii: Palatul Prezidential, Biserica San Francisco impodobita cu sculpturi in piatra, cladirea impresionanta a Catedralei din Piata Murillo, Casa de Murillo – erou al luptei de independenta.

Turul se incheie cu o incursiune in Valea Lunii cu relieful sau asemanator celui selenar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 11: La Paz - Lacul Titicaca - La Paz - Puno (1 noapte)

Dimineata devreme plecam din La Paz cu microbuz sau autocar catre Copacabana, de unde vom pleca spre Insula Soarelui; vizita se va efectua pe o barca cu motor. Transfer catre Puno, capitala folclorica a Peru situata pe malul lacului Titicaca, la altitudinea de peste 3800 m.

Cazare  Casona Plaza Hotel Centro 3* (787 Jiron Lima Esq Con Jiron Cajamarca, Puno) sau similar. Mese incluse: mic dejun si pranz.

 

Ziua 12: Puno - Cuzco (3 nopti)

Dimineata la prima ora se viziteaza Insulele Uros, dupa care transfer cu autocarul (cursa regulata) spre Cuzco. Pe drum, spre Cuzco, se traverseaza cateva mici orase de munte din Peru (se atinge altitudinea de 4335 m): Andahuaylillas, Rachi, Pucara. Sosire in Cuzco si transfer la hotel. Cazare la San Francisco Cusco Hotel 3* (Ceniza Street 147, 08000, Cuzco) sau similar. Mese incluse: mic dejun si pranz.

 

Ziua 13: Cuzco - Machu Picchu - Cuzco

Excursie la complexul arheologic Machu Picchu situat la 2350 m altitudine; singurul mijloc de transport spre Machu Picchu este trenul. Transfer la gara pentru a incepe calatoria spre unul dintre cele mai fascinante locuri din lume. Veti descoperi frumusetea vechiului oras Inca admirand vechile piete, terase, temple, centre religioase, Templul Condorului, Templul Celor Trei Ferestre, Palatul Regal si Ceasul Solar - Intiwatana.

Intoarcere cu trenul la Cuzco. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 14: Cuzco

Timp liber sau excursie optionala de o zi pe Valea Sacra a Incasilor pe raul Urubamba – care nu a fost descoperita de spanioli, vizite in pitorescul oras Pisac cu a sa Piata Indiana. Dupa pranzul servit intr-un restaurant traditional de pe valea Urubamba se viziteaza ruinele Ollantaytambo. Intoarcere la Cuzco. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 15: Cuzco - Lima (3 nopti)

Tur panoramic de oras in Cuzco – supranumit si “Buricul Pamantului”, cel mai vechi oras locuit permanent din America de Sud cu Plaza de Armas. Cu aerul sau colonial, Palatul Almirante (Palatul Amiralului) adaposteste Muzeul Inca, vizitarea Catedralei construita in stil renascentist,  cu statui interioare din cedru, picturi ale scolii din Cuzco si obiecte din argint. Turul continua cu vizitarea Templului Soarelui (Qurikancha) si a imprejurimilor cu Fortareata Sacsayhuaman, Q'enqo, Puca Pucara si Tambomachay, baile incase.

Zbor catre Lima si transfer la Hotel Stefanos 3* (Esperanza 370, 15074, Lima) sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 16: Lima - Nazca

Timp liber in Lima sau excursie optionala la Nazca pentru a admira din avion desenele de dimensiuni uriase lasate mostenire de cultura Nazca. Liniile gravate in roca sedimentara formeaza desene de animale si figuri geometrice diverse si se afla pe o suprafata de 500 kmp. Studiile arheologice au aratat ca primele linii dateaza din jurul anului 800 i.Hr. Se pare ca acestea au fost concepute initial pentru a fi parcurse pe jos in cadrul unui ritual initiatic.

 

Ziua 17: Lima - Orasul Regilor

Tur de oras in Lima – pornim cu Plaza de Armas care a aparut odata cu fondarea orasului in 1535 si faimoasa fantana de bronz (din anul 1650), Palacio de Gobierno in fata caruia dupa-amiaza putem admira schimbarea garzii, Catedrala si Palatul Episcopal, Manastirea San Francisco cu frumoasa chilie si intrare a manastirii, precum si galeriile subterane folosite ca cimitire in perioada coloniala.

Turul continua cu vizitarea cartierelor moderne cu frumoase piete si strazi aglomerate, precum San Isidro si Miraflores, Parcul  Dragostei in care se gaseste o mare statuie reprezentand un cuplu de indragostiti andini si de unde se poate vedea o frumoasa panorama asupra Oceanului Pacific.

Dupa-amiaza, vizita optionala la Muzeul Aurului si Muzeul Arheologic, in Monte Rico.

Seara, program optional - cina traditionala cu program folcloric in pitorescul cartier Barranco. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 18: Lima - Bucuresti

Timp liber in Lima si seara transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

 

Hai cu noi in Mexic-Belize-Guatemala! Vezi programul, aici!

 

Te tenteaza un circuit in Ecuador si Galapagos? Vezi programul, aici

 

Muzeul Aurului & Muzeul Arheologic: 42 € de persoana si include: transport, ghid si  bilete de intrare;

Barranco: 71 € de persoana si include transfer, transport, ghid, cina cu spectacol;

       Nazca: 370 € de persoana si include transport Lima-Pisco, ghid si zbor cu avionul deasupra zonei Nazca)

Valea Incasilor: 93 € de persoana include transfer; ghid, pranz si intrare Complex Ollantaytambo;

Estancia argentiniana traditionala: 119 € de persoana si include transfer, transport,pranz si ghid;

Tango Show: 99 € de persoana si include: transport, cina si ghid;

Tur Favela: 63 € de persoana si include: transport si ghid;

Muntele Corcovado & Sugar Loaf: 139 € de persoana include transfer, transport tren si teleferic, pranz, ghid.

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Tramvaiul Bondinho din Rio de Janeiro

Plaja Copacabana

Statuia Mantuitorului Iisus Christos din Rio de Janeiro

Cascada Iguazu

San Temocel - cel mai vechi cartier din Buenos Aires

Cladirile coloniale din La Paz

Machu Picchu

Plaza de Armas din Lima

06 OCT  06:05 Otopeni -  08:20 Paris 

06 OCT 10:30 Paris - 16:00 Lima

 

22 OCT 21:55 Rio de Janeiro  - 23 OCT 14:20 Amsterdam

23 OCT 20.55 Amsterdam -  24 OCT: 00:35  Bucuresti  

Clima - Temperaturile vor varia între 26 C (temperaturi maxime estimate pentru Rio de Janeiro si Lima), 1 C (temperaturi minime la Puno, Peru), 29-30 C (cascadele Iguazu, Argentina / Brazilia). În perioada 16.10-14.11 se vor înregistra sporadic averse.

Electricitate - În cele 4 țări voltajul este de 220V. În Argentina este nevoie de un adaptor pentru priză (2 piciorușe oblice). Acest adaptor se poate procura în Buenos Aires și costă aproximativ 2 $.

Bagaj - Din bagaj este recomandat să nu lipsească un hanorac de ploaie/vânt, pantofi sport comozi, pelerină de ploaie, costum de baie, un pulover, o ținută lejeră pentru zile de vară (in Iguazu factorul umidității este de 69%), un spray de țânțari, un aparat de țânțari pentru cameră (la Rio de Janeiro și Iguazu este necesar), cremă cu factor de protecție solară min 8, o ținută formală, clasică pentru seara tango show (bluză, cămașă).

Unde și ce mâncam - În Brazilia nu ratați experiența unui restaurant tradițional – churascaria - carne nelimitată+bufet. Costul este de aprox. 15$/persoana, băuturile nu sunt incluse. În Peru recomandăm escalopul de alpaca-aprox. 12 $, sau o salată sebice - pește, aprox. 8$, sau de ce nu specialitatea cuzchenă Cuii-Porcușor de Guinea, aprox. 20$/2 persoane. În Argentina recomandăm vita, prețul fiind de aprox. 12 $/persoana. În general mâncarea este ieftină –pentru un dejun sau cină aveți nevoie de 10-15$/persoana. Micul dejun este bufet sau continental, depinde de țară. Băuturile recomandate în Brazilia sunt Caipirinha si Guarana, in Argentina vinul, iar în Peru și Bolivia berea - vinurile sunt scumpe, o sticlă costă aproximativ 20$.

Valuta și plăți - În Brazilia, Peru, Bolivia plățile se fac în valuta locală care se obține de la casele de schimb. Plățile se pot face și cu card de credit dar numai în anumite magazine.

Băuturi - Băuturile incluse la micul dejun sunt ceai/cafea sau în unele locații suc la dozator. Suc fresh se poate comanda contra cost. În Peru, datorită altitudinilor recomandăm consumul de ceai de coca. Hotelurile pun la dispoziție frunze și ceai de coca.

Atenție - consumul ceaiului de coca este permis în Peru, Bolivia și Ecuador. Nu puteți să aduceți frunze și ceai de coca în alte țări deoarece este pe lista drogurilor periculoase. Acest lucru este valabil și pentru bomboanele de coca, acestea fiind interzise în alte țări decât în cele 3 menționate.

Se recomandă consumul apei îmbuteliate. Recomandăm să aveți plicuri de ness. În restaurant se servește esență de cafea, la care se adaugă apă fiartă după preferințe.

Orarul magazinelor și ce cumpărăm - Brazilia este o țară scumpă. Nu putem să plecăm fără cafea (produs ieftin) marca Melita sau Pilau. Bijuteriile cu pietre prețioase și semiprețioase sunt cadouri apreciate de catre doamne. Bijuteriile marca Amsterdam Sauer sunt recomandate. În Brazilia magazinele sunt deschise de la 10:00-20:00. În Peru recomandăm ceramica de Pukara, care se poate cumpăra în piața de la Raqchi. Puloverele de alpaca sunt relativ scumpe, mai convenabil se pot cumpăra în Bolivia. În Argentina, datorită diferenței de curs valutar oficial la casa de schimb, pantofii, curelele și gențile de piele sunt relativ ieftine. În general magazinele se deschid la 10:00 și se închid la 20:00, excepție Cuzco-Peru, unde magazinele sunt deschise până la 21:00-22:00. Un cadou poate fi un pocal, o sipcă și ceai yerba, pentru băutura tradițională argentiniană - mate.

Transportul - În Brazilia se recomandă transportul public. În Peru, Bolivia, Argentina taxiurile sunt relativ ieftine.

Jaful, hoțiile - Brazilia este o țară periculoasă, se recomandă folosirea seifului care se plătește suplimentar, aprox. 2$/zi. La Buenos Aires trebuie să fiți atenți în locurile aglomerate, iar în Buenos Aires nu se recomandă vizitarea cartierului La Bocca după ora 14:00.

Buget intrări muzee - Nu toate intrările la obiective sunt incluse. Pentru Peru aveți nevoie de un buget de aproximativ 35$/persoana, în Bolivia de 10-14 $/persoana, in Brazilia de aproximativ 5-6 $/persoana.

Bacșișurile - Bacșișurile nu sunt incluse în pachet. Taxa de viză Bolivia (95$) se plateste de catre turist la intrarea in tara, respectiv taxa de ieșire Bolivia (25$) se va strânge de ghid la fața locului.

 

Bilet de avion Bucuresti – Rio de Janeiro/Lima - Bucuresti

Zboruri interne conform program

16 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri 3*

Asistenta turistica locala in limba romana

Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Vizite si intrari la urmatoarele obiective turistice: Machu Pichu, Cascada Iguazu partea braziliana si argentiniana

Tur panoramic Lima, Cuzco, La Paz, Buenos Aires, Rio de Janeiro

Mesele specificate in program

Taxele de aeroport si securitate 489 Euro/persoana

Taxe de aeroport zboruri interne 265 Euro/persoana

Supliment obligatoriu plecare Revelion 389 Euro/persoana

Supliment Hoteluri 4* 399 euro/persoana

Taxele de oras

Taxa viza Bolivia, se achita local de catre turist (Pentru Bolivia se obtine viza turistica la intrare in Bolivia, cost aproximativ 95 USD)

Taxa iesire Bolivia, se achita local (in jur de 25 USD)

Asigurarea medicala si Asigurarea storno

Excursiile optionale propuse

Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse

Bacsisuri ghizi locali si soferi

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


vacanta Brazilia, america de sud 2019, circuit Brazilia, vacanta Peru, circuit Peru, vacanta Argentina, circuit Argentina, circuit Bolivia, circuit America de Sud, vacanta America de Sud, Buenos Aires, Rio de Janeiro, expeditie in america de sud, aventura in america de sud, circuit america de sud, excursie america de sud, vacanta america de sud

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,77800EUR
16 nopti
Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,77800EUR
Reducere wow Halloween
4,33400EUR
16 nopti

Info Practic

Clima - Temperaturile vor varia între 26 C (temperaturi maxime estimate pentru Rio de Janeiro si Lima), 1 C (temperaturi minime la Puno, Peru), 29-30 C (cascadele Iguazu, Argentina / Brazilia). În perioada 16.10-14.11 se vor înregistra sporadic averse.

Electricitate - În cele 4 țări voltajul este de 220V. În Argentina este nevoie de un adaptor pentru priză (2 piciorușe oblice). Acest adaptor se poate procura în Buenos Aires și costă aproximativ 2 $.

Bagaj - Din bagaj este recomandat să nu lipsească un hanorac de ploaie/vânt, pantofi sport comozi, pelerină de ploaie, costum de baie, un pulover, o ținută lejeră pentru zile de vară (in Iguazu factorul umidității este de 69%), un spray de țânțari, un aparat de țânțari pentru cameră (la Rio de Janeiro și Iguazu este necesar), cremă cu factor de protecție solară min 8, o ținută formală, clasică pentru seara tango show (bluză, cămașă).

Unde și ce mâncam - În Brazilia nu ratați experiența unui restaurant tradițional – churascaria - carne nelimitată+bufet. Costul este de aprox. 15$/persoana, băuturile nu sunt incluse. În Peru recomandăm escalopul de alpaca-aprox. 12 $, sau o salată sebice - pește, aprox. 8$, sau de ce nu specialitatea cuzchenă Cuii-Porcușor de Guinea, aprox. 20$/2 persoane. În Argentina recomandăm vita, prețul fiind de aprox. 12 $/persoana. În general mâncarea este ieftină –pentru un dejun sau cină aveți nevoie de 10-15$/persoana. Micul dejun este bufet sau continental, depinde de țară. Băuturile recomandate în Brazilia sunt Caipirinha si Guarana, in Argentina vinul, iar în Peru și Bolivia berea - vinurile sunt scumpe, o sticlă costă aproximativ 20$.

Valuta și plăți - În Brazilia, Peru, Bolivia plățile se fac în valuta locală care se obține de la casele de schimb. Plățile se pot face și cu card de credit dar numai în anumite magazine.

Băuturi - Băuturile incluse la micul dejun sunt ceai/cafea sau în unele locații suc la dozator. Suc fresh se poate comanda contra cost. În Peru, datorită altitudinilor recomandăm consumul de ceai de coca. Hotelurile pun la dispoziție frunze și ceai de coca.

Atenție - consumul ceaiului de coca este permis în Peru, Bolivia și Ecuador. Nu puteți să aduceți frunze și ceai de coca în alte țări deoarece este pe lista drogurilor periculoase. Acest lucru este valabil și pentru bomboanele de coca, acestea fiind interzise în alte țări decât în cele 3 menționate.

Se recomandă consumul apei îmbuteliate. Recomandăm să aveți plicuri de ness. În restaurant se servește esență de cafea, la care se adaugă apă fiartă după preferințe.

Orarul magazinelor și ce cumpărăm - Brazilia este o țară scumpă. Nu putem să plecăm fără cafea (produs ieftin) marca Melita sau Pilau. Bijuteriile cu pietre prețioase și semiprețioase sunt cadouri apreciate de catre doamne. Bijuteriile marca Amsterdam Sauer sunt recomandate. În Brazilia magazinele sunt deschise de la 10:00-20:00. În Peru recomandăm ceramica de Pukara, care se poate cumpăra în piața de la Raqchi. Puloverele de alpaca sunt relativ scumpe, mai convenabil se pot cumpăra în Bolivia. În Argentina, datorită diferenței de curs valutar oficial la casa de schimb, pantofii, curelele și gențile de piele sunt relativ ieftine. În general magazinele se deschid la 10:00 și se închid la 20:00, excepție Cuzco-Peru, unde magazinele sunt deschise până la 21:00-22:00. Un cadou poate fi un pocal, o sipcă și ceai yerba, pentru băutura tradițională argentiniană - mate.

Transportul - În Brazilia se recomandă transportul public. În Peru, Bolivia, Argentina taxiurile sunt relativ ieftine.

Jaful, hoțiile - Brazilia este o țară periculoasă, se recomandă folosirea seifului care se plătește suplimentar, aprox. 2$/zi. La Buenos Aires trebuie să fiți atenți în locurile aglomerate, iar în Buenos Aires nu se recomandă vizitarea cartierului La Bocca după ora 14:00.

Buget intrări muzee - Nu toate intrările la obiective sunt incluse. Pentru Peru aveți nevoie de un buget de aproximativ 35$/persoana, în Bolivia de 10-14 $/persoana, in Brazilia de aproximativ 5-6 $/persoana.

Bacșișurile - Bacșișurile nu sunt incluse în pachet. Taxa de viză Bolivia (95$) se plateste de catre turist la intrarea in tara, respectiv taxa de ieșire Bolivia (25$) se va strânge de ghid la fața locului.