Circuit Expeditie in America de Sud

Circuit Expeditie in America de Sud
Cel mai bun pret
4250EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud Circuit Expeditie in America de Sud

Expedi┼úie în America de Sud

Ziua 1: Bucure╚Öti – Rio de Janeiro

Întâlnire cu înso╚Ťitorul de grup de la J’Info Tours pe aeroportul Henri Coand─â ╚Öi îmbarcare pe zborul c─âtre Rio de Janeiro. 
 

 

Ziua 2: Rio de Janeiro (3 nop┼úi) 

Transfer ┼či cazare în Rio de Janeiro, hotel Majestic Rio 3*. Turul începe pe celebra plaj─â Copacabana, apoi Ipanema ╚Öi obiectivele din zona istoric─â: Biserica Candelaria, Catedrala Metropolitan─â, Teatrul Municipal,  stadionul Maracana cu cel mai mare num─âr de locuri din lume (200.000 persoane), Sambadromul, locul unde se desf─â┼čoar─â carnavalul. 
  

 

Ziua 3: Rio de Janeiro – Corcovado – Sugar Loaf 

Excursie la Muntele Corcovado. Pe vârful muntelui se afl─â renumita statuie a Mântuitorului  Iisus Hristos. Excursia continu─â cu Muntele Sugar Loaf unde avem o spectaculoas─â panoram─â de 360 de grade. 
 

 

Ziua 4: Rio De Janeiro – Tur Favela 

Timp liber pentru plaj─â în Rio de Janeiro. Op┼úional, Tur Favela. Descoperi┼úi unul dintre cele mai mari cartiere de tip “favela” din Brazilia în cadrul unui tur care prezint─â istoria urban─â ┼či cultura acestei comunit─â┼úi. Turul include transport privat pân─â la favela ┼či apoi tur pietonal cu un ghid local, inclusiv urcarea pe un acoperi┼č de unde se deschide o panoram─â deosebit─â asupra ora┼čului.
 

 

Ziua 5: Rio de Janeiro – Iguazu (1 noapte) – Partea brazilian─â a cascadei 

Transfer la aeroport pentru zborul c─âtre Iguazu. Sosire ┼či transfer c─âtre Parcul Na┼úional Iguazu. Vizit─âm partea brazilian─â a cascadei (taxele de intrare în Parcul Na┼úional sunt incluse în program). Transfer la hotel Foz Presidente 3*. 
 

 
 

Ziua 6: Iguazu – Partea argentiniana a cascadei – Buenos Aires (3 nop┼úi) 

Diminea┼ú─â, transfer c─âtre Parcul Na┼úional Iguazu. Continu─âm vizita în parc, partea argentinian─â (taxele de intrare în Parcul Na┼úional sunt  incluse). În cursul serii, transfer la aeroport pentru zbor c─âtre Buenos Aires. Dup─â aterizare, transfer ┼či cazare la hotel Vista Sol 4*. 
  

  

Ziua 7: Buenos Aires 

Capitala tangoului ┼či a Evitei Peron, Buenos Aires are un stil de via┼ú─â fascinant ┼či o diversitate cultural─â în care oricine î┼či poate g─âsi locul. Turul panoramic începe cu San Telmo, cel mai vechi cartier al ora┼čului, Teatrul Colon, Tango La Ideal, cl─âdire veche cu numeroase s─âli de dans unde se înva┼ú─â tangoul, Plaza de Mayo, Casa Rosada, Catedrala Metropolitan─â, Plaza San Martin cu Turnul Englez, o plimbare pe Calea Florida ┼či La Boca – un cartier colorat ┼či foarte animat, Palacio San Martin, Parcul Palermo ┼či Gr─âdinile Botanice. Continu─âm cu La Recoleta, cartierul în care se afl─â cimitirul ce ad─âposte┼čte mormântul Evitei Peron, Plaza Lavalle. Seara, Op┼úional, Tango Show cu cin─â inclus─â. 
 

 

Ziua 8: Buenos Aires – Estancia Santa Susana 

 Zi liber─â la dispozi┼úie sau, op┼úional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana tradi┼úional─â cu prânz inclus. În cadrul excursiei se viziteaz─â Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de ora┼č), unde vom fi întâmpina┼úi cu o b─âutur─â local─â de c─âtre Gauchos. Vi se vor explica stilul de via┼ú─â al Gauchos ┼či vizit─âm ferma (c─âl─âre sau cu c─âru┼úa rustic─â). La prânz se va organiza un barbeque (Asado). În continuare va avea loc un spectacol de folclor ┼či dansuri tradi┼úionale. Dup─â-amiaz─â servim cafeaua ┼či ne întoarcem în Buenos Aires. 

  

Ziua 9: Buenos Aires – La Paz (2 nop┼úi) 

Transfer la aeroport pentru zbor c─âtre La Paz. Transfer ┼či cazare la Hotel Panamerican 3*. 

  

Ziua 10: La Paz 

Tur de ora┼č. La Paz, capitala Boliviei, situat─â la 3600 m altitudine, a fost întemeiat─â de c─âpitanul Alonzo în 1548 sub numele de La Ciudad de Nuestra Senora de la Paz. Ora┼čul are numeroase cl─âdiri coloniale foarte bine conservate ┼či g─âzduie┼čte multe târguri indiene. Atrac┼úii: Palatul Preziden┼úial, Muzeul Miniaturilor, Biserica San Francisco, Catedrala din Pia┼úa Murillo, Casa de Murillo (erou al luptei de independen┼ú─â). Turul se încheie cu o incursiune în Valea Lunii loc cu aspect selenar. 

  

Ziua 11: La Paz – Lacul Titicaca – La Paz – Puno (1 noapte) 

Diminea┼úa devreme plec─âm din La Paz cu microbuz/autocar c─âtre Copacabana, ┼či, de acolo, cu barca cu motor, spre Insula Soarelui. Transfer c─âtre Puno, capitala folcloric─â a Peru situat─â pe malul lacului Titicaca, la altitudinea de peste 3800 m. Cazare la Casona Plaza Hotel Centro 3*. 

  

Ziua 12: Puno – Cuzco (3 nop┼úi) 

Se viziteaz─â Insulele Uros, dup─â care transfer cu autocarul (curs─â regulat─â) spre Cuzco. Pe drum se traverseaz─â câteva mici ora┼če de munte din Peru (se atinge altitudinea de 4335 m): Andahuaylillas, Rachi, Pucara. Sosire în Cuzco ┼či transfer la hotel. Cazare la San Francisco Cusco Hotel 3*. 

 

Ziua 13: Cuzco – Machu Picchu – Cuzco 

Excursie cu trenul la complexul arheologic Machu Picchu situat la 2350 m altitudine. Descoperi┼úi frumuse┼úea vechiului ora┼č Inca admirând Templul Condorului, Templul Celor Trei Ferestre, Palatul Regal ┼či Ceasul Solar – Intiwatana. Întoarcere cu trenul la Cuzco. 
 

 

Ziua 14: Cuzco 

Timp liber sau excursie op┼úional─â de o zi pe Valea Sacr─â a Inca┼čilor pe râul Urubamba – care nu a fost descoperit─â de spanioli, vizit─â în pitorescul ora┼č Pisac cu a sa Pia┼ú─â Indian─â. Dup─â prânzul servit într-un restaurant tradi┼úional de pe valea Urubamba se viziteaz─â ruinele Ollantaytambo. Întoarcere la Cuzco. 

  

Ziua 15: Cuzco – Lima (3 nop┼úi) 

Tur panoramic de ora┼č în Cuzco, supranumit ┼či “Buricul P─âmântului”, cel mai vechi ora┼č locuit permanent din America de Sud: Plaza de Armas, Palatul Almirante (Palatul Amiralului) care ad─âposte┼čte Muzeul Inca ┼či Catedrala în stil renascentist, cu statui interioare din cedru, picturi ale ┼čcolii din Cuzco ┼či obiecte din argint. Turul continu─â cu vizitarea Templului Soarelui (Qurikancha) ┼či a împrejurimilor cu Fort─ârea┼úa Sacsayhuaman, Q'enqo, Pucapucara ┼či Tambo Machay, b─âile inca┼če. Zbor c─âtre Lima ┼či transfer la Hotel Stefanos 3*. 
  

 

Ziua 16: Lima – Nazca 

Timp liber în Lima sau excursie op┼úional─â la Nazca pentru a admira din avion desenele cu animale ┼či figuri geometrice de dimensiuni uria┼če gravate în roca sedimentar─â l─âsate mo┼čtenire de cultura Nazca, datând din jurul anului 800 î.Hr. Se pare c─â acestea au fost concepute ini┼úial pentru a fi parcurse pe jos în cadrul unui ritual ini┼úiatic. 

  
 

Ziua 17: Lima – Ora┼čul Regilor 

Tur de ora┼č în Lima. Începem din Plaza de Armas cu faimoasa fântân─â de bronz (din anul 1650), Palacio de Gobierno, Catedrala ┼či Palatul Episcopal, M─ân─âstirea San Francisco cu galeriile subterane folosite ca cimitire în perioada colonial─â. Turul continu─â cu vizitarea cartierelor moderne precum San Isidro ┼či Miraflores ╚Öi Parcul  Dragostei, de unde se poate vedea o frumoas─â panoram─â asupra Oceanului Pacific. 
 Dup─â-amiaz─â, vizit─â op┼úional─â la Muzeul Aurului ┼či Muzeul Arheologic. Seara, op┼úional, cin─â tradi┼úional─â cu program folcloric în pitorescul cartier Barranco. 

  

Ziua 18: Lima – Bucure┼čti  

Timp liber în Lima ┼či seara transfer la aeroport pentru zborul c─âtre Bucure┼čti. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.

Hai cu noi in Mexic-Belize-Guatemala! Vezi programul, aici!

 

Te tenteaza un circuit in Ecuador si Galapagos? Vezi programul, aici

 

 

 • Excursie la Muntele Corcovado – Sugar Loaf : tarif / pers : 149 euro *

Pe vârful muntelui se afl─â renumita statuie a Mântuitorului Iisus Hristos. Traversam p─âdurea tropical─â Tijuca si ne indreptam spre faimaoasa si impunatoarea statuie Christos Mantuitorul, inalta de 38 m de pe muntele Corcovado. Magnifica statuie a lui  Iisus Hristos este o veritabila capodopera de arta, fiind un adevarat simbol al orasului Rio de Janeiro si al ospitalitatii brazilienilor care-si primesc vizitatorii cu bratele deschise. Proiectul a fost realizat in anul 1932 de Heitor da Silva Costa care a fost autorul proiectului. Chipul lui Iisus a fost sculptat de sculptorul roman Gheorghe Leonida, nascut la Galati in anul 1892.  Excursia continu─â cu Muntele Sugar Loaf unde avem o spectaculoas─â panoram─â de 360 de grade.  Sugar Loaf, in traducere Paine Dulce, datorita formei de paine dulce traditionala, este un monolit alcatuit din granit si cuart. Urcam cu o telecabin─â din sticl─â, persoane ce str─âbate un traseu cu o lungime de total─â de 1400 de metri.

 

 • Tur în culisele carnavalului la Samba City cu cocktail: tarif / pers : 45 euro  *

Singurul tur în culisele Carnavalului Carioca, cel mai faimos carnaval din lume! Când v─â afla╚Ťi în Rio, trebuie s─â experimenta╚Ťi Samba! Acest tur v─â prezint─â m─âiestria ╚Öi imagina╚Ťia carnavalului ╚Öi v─â permite s─â descoperi╚Ťi culisele celui mai mare spectacol de pe P─âmânt! Ave╚Ťi parte de o experien╚Ť─â unic─â ╚Öi autentic─â, explorând culisele, secretele, oamenii care lucreaz─â ╚Öi preg─âtirile pentru parad─â, care este, de asemenea, o competi╚Ťie. În timpul turului, ve╚Ťi putea asista la procesul de construc╚Ťie ╚Öi produc╚Ťie a carelor alegorice ╚Öi la cele peste 3000 de costume pentru spectacol. Aceast─â vizit─â include un tur ghidat la fabrica ╚Öcolii de samba campioan─â a Carnavalului 2022, Grande Rio. Incluzând o expozi╚Ťie despre istoria samba ╚Öi a carnavalului, turul ofer─â ╚Öansa de a v─â îmbr─âca în costume de parad─â autentice, de a experimenta dansul samba ╚Öi de a savura o delicioas─â b─âutur─â de bun venit Caipirinha!

*aceste 2 excursii nu se pot achizitiona separat

 

 • Angra dos Reis Excursie cu barca cu prânz Tarif / pers : 99 euro

Descoperi╚Ťi Angra dos Reis ╚Öi Ilha Grande într-o excursie cu goeleta, cu patru sau cinci opriri. Bucura╚Ťi-v─â de prânz ╚Öi înota╚Ťi cu pe╚Ötii exotici locali.
Vizita╚Ťi insulele din Angra do Reis în aceast─â excursie cu barca din Rio de Janeiro. Naviga╚Ťi prin arhipelagul Ilha Grande. Debarca╚Ťi pe insulele mici pentru a explora plajele, a vizita pie╚Ťele ╚Öi a face snorkeling în apele albastre ╚Öi adânci. Savura╚Ťi prânzul la bord ╚Öi bucura╚Ťi-v─â de o zi de neuitat .

Relaxa╚Ťi-v─â în cele 3 ore de mers cu ma╚Öina spre ora╚Öul Angra dos Reis. Se va face o oprire rapid─â pe drum pentru a folosi toaletele ╚Öi a cump─âra o gustare. La sosirea în docuri, bucura╚Ťi-v─â de o plimbare cu goeleta prin sutele de insule din Angra dos Reis. Minuna╚Ťi-v─â de frumuse╚Ťea celei mai faimoase insule dintre toate: Ilha Grande. Delecta╚Ťi-v─â cu apa cristalin─â ╚Öi închiria╚Ťi un tub de snorkeling la fa╚Ťa locului pentru a vedea diferitele specii de pe╚Öti. Dup─â aceea, devora╚Ťi prânzul tip bufet Explora╚Ťi diferite opriri pe parcursul zilei în locuri precum Laguna Albastr─â, plaja Cataguases ╚Öi plajele Japariz sau Araçá. C─âpitanul va alege cele mai bune locuri în func╚Ťie de aglomera╚Ťie ╚Öi de condi╚Ťiile meteorologice.

 

 • Tripla Frontiera : vedere panoramica : 25 euro / pers

Vedere panoramica : tripla frontiera , borna de unde se pot admira cele 3 granite :Argentina, Paraguay ╚Öi Brazilia. Ora╚Öele Puerto Iguazú, Ciudad del Este ╚Öi Foz fac

Tripla Frontier─â este un cunoscut trifinio interna╚Ťional situat la punctul de trecere a frontierei dintre Argentina, Brazilia ╚Öi Paraguay, lâng─â faimoasele cascade.

 

 • Spectacol  Tango Porteño cu b─âuturi: tarif / pers : 119 euro

Aceast─â op╚Ťiune include b─âuturi gratuite (vin Malbec, bere, b─âuturi r─âcoritoare ╚Öi ap─â mineral─â).

Cufunda╚Ťi-v─â în via╚Ťa de noapte argentinian─â autentic─â, cu dansuri ritmice ╚Öi muzic─â antrenant─â la Tango Porteño, care reînvie Epoca de Aur a tangoului într-un cadru unic. Situat în apropiere de faimosul Obelisc, fostul teatru a fost restaurat într-un stil art-deco rafinat. Asista╚Ťi la o fuziune a celor mai buni dansatori de tango ╚Öi a unei orchestre formate din opt muzicieni ╚Öi doi cânt─âre╚Ťi, care capteaz─â adev─ârata esen╚Ť─â a culturii argentiniene, creat─â cu stilul distinctiv al dansatorului ╚Öi coregrafului multi-premiat Mora Godoy.

Daca se doreste si cina, se adauga suplimentar 40 euro / pers

 

 • Din Buenos Aires: Excursie de o zi la Gaucho ╚Öi la ferm─â: tarif / pers : 265 euro

Vizita╚Ťi San Antonio de Areco într-un tur de o zi întreag─â din Buenos Aires. Face╚Ťi un tur al satului, vizita╚Ťi o estancia, bucura╚Ťi-v─â de un prânz la gr─âtar ╚Öi asista╚Ťi la un spectacol folcloric.
Începe╚Ťi turul de 9 ore cu o plimbare cu ma╚Öina din Buenos Aires pân─â în satul San Antonio de Areco. Bucura╚Ťi-v─â de priveli╚Ötile din pampas pe traseu .Când ajunge╚Ťi, face╚Ťi o plimbare prin centrul istoric al ora╚Öului. Dup─â aceea, merge╚Ťi la estancia exclusivist─â "El Ombu", unde v─â ve╚Ťi bucura fie de o plimbare cu calul, fie de o plimbare cu tr─âsura, împreun─â cu ni╚Öte Empanadas tradi╚Ťionale ╚Öi b─âuturi. Mai târziu, lua╚Ťi loc la un gr─âtar tipic argentinian cu cele mai bune c─ârnuri. În timpul desertului, asista╚Ťi la un spectacol folcloric urmat de o demonstra╚Ťie a abilit─â╚Ťilor uimitoare ale unui gaucho.

 

 • Valea Sacr─â Pisaq,Ollantaytambo,Chinchero cu prânz Tarif / pers : 95 euro

Porni╚Ťi într-un tur de o zi întreag─â în Valea Sacr─â, începând cu preluarea de la hotelul din Cusco. Admira╚Ťi priveli╚Ötile uluitoare ale mun╚Ťilor în timp ce v─â îndrepta╚Ťi spre Valea Sacr─â. Vizita╚Ťi Mirador de Taray, vechiul sit inca╚Ö din Pisac ╚Öi ora╚Öul Ollantaytambo. Începe╚Ťi aventura cu o plimbare pitoreasc─â de 45 de minute cu autobuzul prin mun╚Ťi. Opri╚Ťi-v─â la Mirador de Taray, un punct de belvedere care v─â taie respira╚Ťia, de unde pute╚Ťi face fotografii panoramice uimitoare cu valea de jos. Nu v─â gr─âbi╚Ťi s─â v─â bucura╚Ťi de frumuse╚Ťe timp de 10 minute înainte de a v─â continua turul. În continuare, merge╚Ťi la vechiul sit inca╚Ö din Pisac. De-a lungul drumului, fi╚Ťi martorii unor temple impresionante, re╚Öedin╚Ťe, altare, canale complicate, sculpturi ╚Öi chiar tuneluri. Nu uita╚Ťi s─â urm─âri╚Ťi faimosul Intiwatana, o piatr─â de marcare a soarelui, ╚Öi cel mai mare cimitir inca╚Ö cunoscut, care se mândre╚Öte cu peste 2.000 de morminte. Dup─â ce vizita╚Ťi pia╚Ťa Pisaq cu autobuzul, conduce╚Ťi timp de aproximativ o or─â pân─â la Urubamba pentru a lua prânzul. Apoi, face╚Ťi o scurt─â plimbare cu ma╚Öina pân─â la Ollantaytambo, un important ora╚Ö inca╚Ö înconjurat de mun╚Ťi sacri. Ollantaytambo a servit ca centru militar strategic, centru agricol ╚Öi centru religios. Templul Soarelui, coco╚Ťat pe vârful unui deal, prezint─â o arhitectur─â impresionant─â, sculpturi, terase agricole ╚Öi trepte de piatr─â interconectate. În special, acest sit este unul dintre pu╚Ťinele locuri în care spaniolii au pierdut o b─ât─âlie în timpul cuceririi. Pe drumul de întoarcere spre Cusco, vizita╚Ťi o frumoas─â biseric─â colonial─â ╚Öi situl arheologic din Chinchero, cu terasele ╚Öi altarele sale impresionante. Opri╚Ťi-v─â la un atelier de ╚Ťesut, unde localnicii care continu─â s─â practice tradi╚Ťiile Quechua v─â vor ar─âta cum ob╚Ťin vopsele naturale din plante.

sau

excursie op┼úional─â de o zi pe Valea Sacr─â a Inca┼čilor pe râul Urubamba : tarif / pers : 160 euro

 

 • Lima: Circuitul Magic Water Circuit Light Show Tour  : Tarif / pers : 62 euro

Bucura╚Ťi-v─â de un tur pietonal plin de lumini, culori ╚Öi muzic─â în Parcul Magic Water Fountains din Lima. . Descoperi╚Ťi cel mai mare complex de fântâni din parcuri publice din lume.
Preg─âti╚Ťi-v─â pentru un tur distractiv! Turul începe de la hotel sau de la locul de cazare, ╚Öoferul profesionist ╚Öi ghidul turistic v─â vor lua ╚Öi se vor îndrepta spre Parcul Magic Water Circuit. De îndat─â ce ajunge╚Ťi, ve╚Ťi fi impresiona╚Ťi de culori, muzic─â ╚Öi de frumoasele fântâni r─âspândite de-a lungul parcului, care este considerat un record Guinness. Ghidul dvs. turistic v─â va conduce într-o plimbare lin─â prin parc, spunându-v─â pove╚Öti ╚Öi fapte interesante despre fiecare dintre fântâni ╚Öi despre parc în general. Bineîn╚Ťeles, nu ve╚Ťi rata impresionantul "Lights Water and Sound Show". Acest spectacol va avea loc în Fântâna Fanteziei, care are 120 de metri lungime ╚Öi peste 20 de metri l─â╚Ťime, o scen─â perfect─â pentru a se da în spectacol cu o coregrafie hidraulic─â. Astfel, apa din aceast─â fântân─â devine din când în când un ecran mare pe care sunt proiectate peisaje din Peru, înso╚Ťite de muzic─â peruan─â autentic─â.

 

 • Excursie op┼úional─â la Nazca: Tarif / pers : 289 euro

 Azi putem merge intr o excursie la Nazca pentru a admira din avion desenele cu animale ┼či figuri geometrice de dimensiuni uria┼če gravate în roca sedimentar─â l─âsate mo┼čtenire de cultura Nazca, datând din jurul anului 800 î.Hr. Se pare c─â acestea au fost concepute ini┼úial pentru a fi parcurse pe jos în cadrul unui ritual ini┼úiatic.

sau

 

 • Tur de 1 zi intreaga  in Paracas ╚Öi Huacachina :  Tarif / pers :  165 euro

Explora╚Ťi mai multe destina╚Ťii populare într-o singur─â zi. .Fugi╚Ťi din ora╚Öul plin de via╚Ť─â Lima pentru coasta luxuriant─â a Peru .Bucura╚Ťi-v─â de un tur cu barca la Insulele Ballestas ..Ob╚Ťine╚Ťi informa╚Ťii despre cultura, natura ╚Öi istoria regiunii de la ghidul dvs. În timpul c─âl─âtoriei spre Ballestas, ve╚Ťi vedea figura enigmatic─â a Candelabrului, un desen uimitor desenat pe versantul unui deal din peninsul─â. Exist─â multe ipoteze cu privire la originea sa, unii cred c─â are leg─âtur─â cu Liniile Nazca, dar înc─â nu s-au g─âsit dovezi sau dovezi care s─â defineasc─â crearea sa. În Insulele Ballestas, ve╚Ťi vedea o lume uimitor de accidentat─â, plin─â de p─âs─âri ╚Öi lei de mare. Ve╚Ťi naviga în jurul insulelor la o distan╚Ť─â permis─â ╚Öi, în func╚Ťie de condi╚Ťiile de mare, ve╚Ťi vizita pe╚Öterile din apropiere. V─â ve╚Ťi întoarce în port la ora 11.00 ╚Öi ve╚Ťi petrece ceva timp în Paracas, unde ve╚Ťi avea timp liber pentru toalete sau pentru un scurt timp de relaxare. Apoi, continua╚Ťi spre urm─âtoarea destina╚Ťie, Huacachina Oasis. Lua╚Ťi o mic─â pauz─â pentru a v─â preg─âti pentru turul de╚Öertului; apoi urca╚Ťi la bordul unui buggy pentru o aventur─â de 2 ore prin dunele de nisip care înconjoar─â sursa de ap─â. Chiar înainte de final, de tur, ne vom opri în cel mai înalt punct pentru a aprecia apusul de soare. Întoarce╚Ťi-v─â la Huacachina ╚Öi ave╚Ťi timp pentru o reîmprosp─âtare. Continua╚Ťi spre podgoria tradi╚Ťional─â ╚Öi gusta╚Ťi cele mai bune vinuri locale ╚Öi Pisco sau lua╚Ťi prânzul la restaurantul din podgorie, apoi conduce╚Ťi înapoi la Lima, ajungând ╚Öi l─âsându-v─â la hotelul dumneavoastr─â. În jurul orei 21:30 sau 22:00

 

 • Lima  Tur de mancare Peruana : tarif / pers : 145 euro

Gust─â o varietate de arome peruane între mese ╚Öi b─âuturi tradi╚Ťionale într-unul dintre cele mai colorate cartiere din Lima. Lua╚Ťi parte la ateliere interactive ╚Öi înv─â╚Ťa╚Ťi cum s─â prepara╚Ťi popularele ceviche ╚Öi pisco sour. În timpul acestei experien╚Ťe culinare, ve╚Ťi gusta cele mai tradi╚Ťionale delicatese locale dintr-o varietate de restaurante mici ╚Öi magazine locale. Dar în cadrul acestui tur, nu numai c─â ve╚Ťi mânca bine, dar ve╚Ťi vizita ╚Öi unul dintre cele mai frumoase cartiere din Lima: Barranco. Gusta╚Ťi 15 arome locale diferite, de la fructe, la b─âuturi ╚Öi mânc─âruri. Întâlni╚Ťi-v─â cu me╚Öte╚Öugari locali ╚Öi mici antreprenori inspira╚Ťi ╚Öi afla╚Ťi pove╚Ötile lor în timp ce v─â bucura╚Ťi de unele dintre cele mai bune mânc─âruri peruane, cum ar fi lomo saltado, ceviche, pisco sour ╚Öi multe altele.

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Tramvaiul Bondinho din Rio de Janeiro

Plaja Copacabana

Statuia Mântuitorului Iisus Christos din Rio de Janeiro

Cascada Iguazu

San Temocel - cel mai vechi cartier din Buenos Aires

Cl─âdirile coloniale din La Paz

Machu Picchu

Plaza de Armas din Lima

 

Viziteaz─â America de Sud 
Tot timpul anului
Clima: tropical─â, temperat─â, rece ┼či uscat─â. 
Moneda: real brazilian, peso argentinian, boliviano bolivian, sol peruvian. 
De luat în bagaj: hanorac de ploaie/vânt, înc─âl┼ú─âminte comod─â, pelerin─â de ploaie, costum de baie, haine lejere, spray de ╚Ťân╚Ťari, un aparat de ╚Ťân╚Ťari pentru camer─â, crem─â cu factor de protec╚Ťie solar─â, o ╚Ťinut─â formal─â, clasic─â pentru seara tango show.
Electricitate - În cele 4 ╚Ť─âri voltajul este de 220V. În Argentina este nevoie de un adaptor pentru priz─â (2 picioru╚Öe oblice). 
De cump─ârat: în Brazilia: cafea marca Melita sau Pilau, bijuterii cu pietre pre╚Ťioase ╚Öi semipre╚Ťioase . În Peru: ceramic─â de Pukara (se poate cump─âra în pia╚Ťa de la Raqchi). Puloverele de alpaca sunt mai ieftine în Bolivia. În Argentina, pantofii, curelele ╚Öi gen╚Ťile de piele sunt relativ ieftine. 
Mâncare ┼či b─âutur─â: În Brazilia nu rata╚Ťi Romeo ╚Öi Julieta (past─â de guava între dou─â felii de brânz─â), Pao de Queijo (un fel de gogo╚Öi umplute cu brânz─â, f─âcute din f─âin─â de manioc, f─âr─â gluten), Empada (pl─âcinte cu carne uscat─â, carne de pui cu crem─â de brânz─â sau creve╚Ťi ╚Öi crem─â de brânz─â). În Argentina: empanada (pl─âcint─â cu carne), vit─â, provoleta (brânz─â provolone la gr─âtar), dulce de leche. În Bolivia: saltenas (pl─âcinte umplute cu maz─âre, morcovi, cartofi ╚Öi carne cu mult sos dulce-picant), sopa de mani (sup─â de arahide). În Peru: ceviche (biban marinat în zeam─â de l─âmâie, ceap─â, sare ╚Öi chilli iu╚Ťi) sau escalop de alpaca. B─âuturile recomandate în Brazilia sunt Caipirinha si Guarana, în Argentina vin, iar în Peru ╚Öi Bolivia, bere. În Peru, datorit─â altitudinilor se recomand─â consumul de ceai de coca. Hotelurile pun la dispozi╚Ťie frunze ╚Öi ceai de coca. Aten╚Ťie - consumul acestui ceai este permis doar în Peru ╚Öi Bolivia. Nu pute╚Ťi s─â aduce╚Ťi frunze ╚Öi ceai sau bomboane cu coca în alte ╚Ť─âri deoarece este pe lista drogurilor periculoase.

Bilet de avion Bucure┼čti – Rio de Janeiro/Lima-Bucure┼čti 

Taxe de aeroport

 Zboruri interne conform program 

 16 nop┼úi cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri 3* superior

 Asisten╚Ťa turistic─â local─â 

 Transport cu autocar/microbuz clas─â Turist conform cu itinerariul excursiei 

 Vizite ┼či intr─âri la Machu Pichu, Cascada Iguazu partea brazilian─â ┼či argentinian─â

 Tur panoramic Lima, Cuzco, La Paz, Buenos Aires, Rio de Janeiro 
 

 • Tax─â viz─â Bolivia, se achit─â local de c─âtre turist 
 • Tax─â ie┼čire Bolivia, se achit─â local 
 • Taxa bagaje curse interne
 • Asigurare medical─â 
 • Asigurare storno 
 • Supliment plecare Pa╚Öte/Revelion 900 euro/persoan─â 
 • Excursiile op┼úionale propuse 
 • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
 • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).

Suplimente cazare:

- Supliment Single - 1100 euro

- A 3-a persoana in camera dubla - 4250 euro

- Copil 0-11,99 ani în camer─â cu p─ârin╚Ťii - 3300 euro

- Supliment hoteluri 4* - 900 euro

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


vacanta Brazilia, america de sud 2023, circuit Brazilia, vacanta Peru, circuit Peru, vacanta Argentina, circuit Argentina, circuit Bolivia, circuit America de Sud, vacanta America de Sud, Buenos Aires, Rio de Janeiro, expeditie in america de sud, aventura in america de sud, circuit america de sud, excursie america de sud, vacanta america de sud

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
8,50000EUR
16 nopti

Info Practic

Viziteaz─â America de Sud 
Tot timpul anului
Clima: tropical─â, temperat─â, rece ┼či uscat─â. 
Moneda: real brazilian, peso argentinian, boliviano bolivian, sol peruvian. 
De luat în bagaj: hanorac de ploaie/vânt, înc─âl┼ú─âminte comod─â, pelerin─â de ploaie, costum de baie, haine lejere, spray de ╚Ťân╚Ťari, un aparat de ╚Ťân╚Ťari pentru camer─â, crem─â cu factor de protec╚Ťie solar─â, o ╚Ťinut─â formal─â, clasic─â pentru seara tango show.
Electricitate - În cele 4 ╚Ť─âri voltajul este de 220V. În Argentina este nevoie de un adaptor pentru priz─â (2 picioru╚Öe oblice). 
De cump─ârat: în Brazilia: cafea marca Melita sau Pilau, bijuterii cu pietre pre╚Ťioase ╚Öi semipre╚Ťioase . În Peru: ceramic─â de Pukara (se poate cump─âra în pia╚Ťa de la Raqchi). Puloverele de alpaca sunt mai ieftine în Bolivia. În Argentina, pantofii, curelele ╚Öi gen╚Ťile de piele sunt relativ ieftine. 
Mâncare ┼či b─âutur─â: În Brazilia nu rata╚Ťi Romeo ╚Öi Julieta (past─â de guava între dou─â felii de brânz─â), Pao de Queijo (un fel de gogo╚Öi umplute cu brânz─â, f─âcute din f─âin─â de manioc, f─âr─â gluten), Empada (pl─âcinte cu carne uscat─â, carne de pui cu crem─â de brânz─â sau creve╚Ťi ╚Öi crem─â de brânz─â). În Argentina: empanada (pl─âcint─â cu carne), vit─â, provoleta (brânz─â provolone la gr─âtar), dulce de leche. În Bolivia: saltenas (pl─âcinte umplute cu maz─âre, morcovi, cartofi ╚Öi carne cu mult sos dulce-picant), sopa de mani (sup─â de arahide). În Peru: ceviche (biban marinat în zeam─â de l─âmâie, ceap─â, sare ╚Öi chilli iu╚Ťi) sau escalop de alpaca. B─âuturile recomandate în Brazilia sunt Caipirinha si Guarana, în Argentina vin, iar în Peru ╚Öi Bolivia, bere. În Peru, datorit─â altitudinilor se recomand─â consumul de ceai de coca. Hotelurile pun la dispozi╚Ťie frunze ╚Öi ceai de coca. Aten╚Ťie - consumul acestui ceai este permis doar în Peru ╚Öi Bolivia. Nu pute╚Ťi s─â aduce╚Ťi frunze ╚Öi ceai sau bomboane cu coca în alte ╚Ť─âri deoarece este pe lista drogurilor periculoase.