Circuit Barcelona - Pe urmele lui Gaudi si Dali

Circuit Barcelona - Pe urmele lui Gaudi si Dali
Cel mai bun pret
799EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Barcelona - Pe urmele lui Gaudi si Dali Circuit Barcelona - Pe urmele lui Gaudi si Dali Circuit Barcelona - Pe urmele lui Gaudi si Dali Circuit Barcelona - Pe urmele lui Gaudi si Dali Circuit Barcelona - Pe urmele lui Gaudi si Dali Circuit Barcelona - Pe urmele lui Gaudi si Dali

 

Pentru plecarea din 20.05.2024 platesti 6 zile si stai 7.

 

Barcelona - Pe urmele lui Gaudi ┼či Dali

Descoper─â operele de art─â ale marilor arti┼čti Gaudi ┼či Dali. F─â un tur al galeriilor de art─â ce expun opere de Miro, Tapies ┼či Picasso!

Citeste despre fascinanta Barcelona, aici

 

Ziua 1: Bucure╚Öti - Barcelona: Ora╚Öul lui Gaudi (6 nop╚Ťi) 

Întâlnire pe aeroport pentru zbor c─âtre Barcelona. Cazare în zona 
Costa Brava/Costa Maresme, sta╚Ťiune situat─â la 60 km de Barcelona, la Hotel 4*. Cunoscut─â pentru peisajele s─âlbatice, apa cristalin─â ╚Öi nisipul foarte fin, Costa Brava a fost una dintre destina╚Ťiile preferate ale marilor arti╚Öti Salvador Dali ╚Öi Pablo Picasso.  

  
 

Ziua 2: Costa Brava-Barcelona 

Vizit─â panoramic─â a ora╚Öului Barcelona. Include: Sagrada Familia, emblema Barcelonei ╚Öi opera neterminat─â  a lui Antoni Gaudi, Las Ramblas, centrul vechi al ora╚Öului (se întinde de la Placa de la Catalunya pân─â la statuia lui Cristofor Columb), Cartierul Gotic, Parcul Guell ╚Öi Casa Milla (operele lui Gaudi), Montjuic – dealul care confer─â o vedere panoramic─â a ora╚Öului, Port Olimpic.  
 

 

Ziua 3: Costa Brava/Costa Maresme - Blanes (70 Km) 

Excursie op╚Ťional─â la  Blanes. Gr─âdina botanic─â din Marimurtra reprezint─â una dintre cele mai frumoase gr─âdini din Spania. Sau, tot op╚Ťional, scurt─â croazier─â pân─â în Tossa de Mar, perla sta╚Ťiunilor de pe Costa Brava. Tossa de Mar este un or─â╚Öel splendid, cu str─âzi pietruite ╚Öi un castel antic magnific înconjurat de mun╚Ťi spectaculo╚Öi ╚Öi v─âi pline de vegeta╚Ťie. Istoria ╚Öi arta localit─â╚Ťii Tossa de Mar se împletesc cu savoarea tradi╚Ťional─â a unui ora╚Ö marin─âresc. Timp liber în pitoreasca sta╚Ťiune, pentru: plaj─â, vizit─â castel, plimb─âri prin centrul medieval, admirarea golfului. Retur cu vaporul pân─â în sta╚Ťiune. 
 

 

Ziua 4: Costa Maresme / Costa Brava - Montserrat (160 Km) 

Excursie op╚Ťional─â la M─ân─âstirea Montserrat, capitala religioas─â a Cataloniei, amplasat─â printre turlele naturale de piatr─â ale mun╚Ťilor cu acela╚Öi nume. Lâng─â mân─âstire se afl─â “Drumul Crucii”, unde este amenajat─â Pe╚Ötera Sfânt─â ╚Öi icoana Sfintei Fecioare din Montserrat. În mân─âstire, admir─âm statuia neagr─â a Fecioarei Maria, La Moreneta. Seara, op╚Ťional, spectacolul de sunet ╚Öi lumini Fântânile Magice din Barcelona. 
  

 

Ziua 5: Costa Brava/ Costa Maresme - Andorra (210 Km) 

Excursie op╚Ťional─â la Andorra – statul din inim─â Pirineilor. Principatul Andorrei este un ╚Ťinut muntos, aflat între Fran╚Ťa ╚Öi Spania, ale c─ârui in─âltimi înverzite sunt crestate de v─âi adânci. 
Ca principale atrac╚Ťii turistice ale capitalei Andorrei La Vella ar fi: Centrul Vechi, biserica Sf. Esteve, cl─âdirea parlamentului, teatrul ╚Öi muzeul din cadrul Centrului Cultural, Piazza ╚Öi Festivalul Muzical. Alternativ─â la excursia op╚Ťional─â la Andorra este excursia op╚Ťional─â la Port Aventura, cel mai mare parc de divertisment din Spania, aflat la 60 km de Barcelona, pe Costa Daurada (Dorada). 
  

 

Ziua 6: Costa Maresme / Costa Brava - Figueres (Lumea lui Dali) 

Excursie op╚Ťional─â la Figueres, pentru vizitarea Teatrului Muzeu Salvador Dali. Inaugurat în 1974, construit pe ruinele unui vechi teatru distrus la sfâr╚Öitul r─âzboiului civil, muzeul din Figueres este considerat cel mai mare obiect suprarealist din lume. Ro╚Öu c─âr─âmiziu în exterior, împodobit cu ou─â albe, gigante pe acoperi╚Ö ╚Öi manechine aurii pe marginea acestuia, el nu seam─ân─â cu niciun alt muzeu.  
  

 

Ziua 7: Barcelona - Bucure╚Öti 

Timp liber pentru plaj─â, cump─âr─âturi. Barcelona are unele dintre cele mai cosmopolite zone de cump─âr─âturi din lume. De la magazine apar╚Ťinând unor designeri faimo╚Öi, pân─â la crea╚Ťii de ultim─â or─â ╚Öi stiluri avangardiste, exist─â câte ceva pentru toate gusturile, atunci când vine vorba despre shopping. Indiferent c─â e vorba despre haine, antichit─â╚Ťi sau suveniruri, fiecare cartier are magazinele sale unicat ╚Öi la mod─â. Check-out ╚Öi transfer la aeroport pentru zborul spre Bucure╚Öti.  
  

Vezi si oferta Spania Maroc, aici

Incearca si Incursiune in Tara Bascilor

 

Acvariul din Barcelona : tarif / pers : 108 euro

 Acvariul din Barcelona Acvariul din Barcelona este cel mai important din lume cu o zon─â mediteranean─â . Cu peste 11.000 de animale marine din 450 de specii diferite, creeaz─â un ideal spatiu pentru familii. Are diferite zone în func╚Ťie de tem─â: Oceanarium: Vom g─âsi specii la fel de diverse precum aurii, murene, pe╚Öti soare oceanic, raze ╚Öi rechini. De asemenea, un tunel transparent de peste 80 de metri lungime. Acvariile mediteraneene: reprezentând diferitele comunit─â╚Ťi mediteraneene. Acvarii tropicale: 7 acvarii care reprezint─â aceste m─âri ╚Öi diferitele specii care le locuiesc. Acvarii tematice: module interactive pentru a v─â bucura de micile detalii ale florei ╚Öi faun─â. Spa╚Ťii interactive ╚Öi expozi╚Ťii: Peste 50 de activit─â╚Ťi. Informa╚Ťii suplimentare Turul include transportul, intrarea la Acvariul din Barcelona ╚Öi un ghid fluent în limba pe care a╚Ťi selectat-o.

 

La Mais Spectacol de Flamenco : tarif / pers : 75 euro

La Masia (Spectacol de flamenco) Cina La Masia + spectacol ╚Öi petrecere Flamenco include: Preluare la hotelul selectat. Aperitiv de bun venit: Gust─âri ╚Öi Sangria Braseria ╚Öi cina catalan─â:  platou  de sarcuterie Pâine de ╚Ťar─â pr─âjit─â cu ro╚Öii, allioli Degustare de tapa ,Gr─âtar din diverse c─ârnuri cu garniture, desert catalan Ap─â mineral─â. Vin alb, rosu sau roz. Cava Spectacol în timpul cinei: Presta╚Ťia cânt─âre╚Ťilor cu chitara spaniol─â. ╚śi spectacol de flamenco al grupului de dansatori. Dup─â aceea, o petrecere de dans anilor 80 pân─â la ora plec─ârii. Preluarede la hotel . . Spectacolul incepe la ora 19.45 ( nu include insotitor de grup roman )

 

Excursie optionala Rupit si Besalu : Tarif / pers : 119 euro

Rupit y Besalú O excursie in interiorul Cataloniei unde vom vizita orasele Rupit si Besalu. În Rupit, casele vechi de piatr─â din secolele XVI-XVIII deseneaz─â stilul medieval alei în care pierderea te va transporta înapoi în timp. Mergând spre cel mai înalt punct, Coll de Condreu, vom face o oprire la punctul de belvedere al Nuestra Señora del Far, unde vom g─âsi vederi spectaculoase ale Susqueda ╚Öi Sau zone umede. De aici, ne vom îndrepta c─âtre un restaurant tipic pentru prânz (inclus în tur). Dup─â prânz, vom merge la Besalú, un ora╚Ö medieval unde vom g─âsi cl─âdiri precum Pont Vell „Podul Vechi”, b─âile evreie╚Öti, biserica M─ân─âstirii San Pere de Besalú ╚Öi San Julián, vechiul spital de pelerini, Casa Cornellà, biserica din San Vicente ╚Öi Sala Gotic─â a palatului la Cúria Reial. Informa╚Ťii suplimentare Turul include transportul,  ghid ╚Öi prânz la un restaurant tipic.

 

Excursie optionala : Monserrat : Tarif / pers : 119 euro

Monsterrat ╚Öi calea ferat─â cu cremalier─â Bazilica Montserrat este cel mai important centru spiritual din Catalonia, a loc de pelerinaj pentru credincio╚Öi ╚Öi o vizit─â obligatorie pentru turi╚Öti. Mai întâi, ne vom îndrepta c─âtre Monistrol de Montserrat, unde se afl─â gara cu cremalier─â (calatorie ascendenta inclusa in tur), o forma de acces la situl religios ce ne ofera o priveli╚Öte spectaculoas─â asupra mediului montan. Ajun╚Öi la locul religios Montserrat, vom accesa spa╚Ťiul audio-vizual, în special creat pentru ca vizitatorul s─â cunoasc─â via╚Ťa interioar─â a m─ân─âstirii, precum ╚Öi spa╚Ťiile care sunt nu este deschis publicului. La ie╚Öire, ne vor oferi un mic gust de tipic lichioruri. În Bazilica, unde se afl─â statuia Fecioarei din Montserrat, vom face bucura╚Ťi-v─â de cântatul Corului Montserrat, unul dintre cele mai vechi coruri din Europa, cu recunoa╚Ötere interna╚Ťional─â. Ca vizite optionale (pretul de intrare nu este inclus in tur), avem Montserrat Muzeu, bogat în art─â religioas─â ╚Öi profan─â, precum ╚Öi funicularul Sant Joan (biletul nu incluse în tur), care ne va duce la 1.000 de metri altitudine, pentru a ne bucura de excep╚Ťie vederi. Informa╚Ťii suplimentare Turul include autobuz, tren cu cremalier─â, acces la spa╚Ťiul audio-vizual ╚Öi un ghid fluent limba pe care a╚Ťi selectat-o.

 

Excursie optionala la Girona : tarif / pers : 86 euro

Girona ╚Öi Muzeul Dalí Ora╚Öul Girona posed─â una dintre cele mai frumoase concentra╚Ťii monumentale nu doar în Spania, dar în Europa. Ora╚Öul vechi, Barri Vell, este evocator ╚Öi ╚Ťine în el monumente precum Call, vechiul cartier evreiesc, unul dintre cele mai bine conservate din Spania; Catedrala, cu o nav─â unic─â ╚Öi grandioas─â, cea mai larg─â din lume în gotic stil. Bazilica San Felix ╚Öi casele râului Onyar sunt altele numeroase ┼či atractive monumente. Muzeul Teatrului Dali din Figueres este cel mai important ╚Öi cel care g─âzduie╚Öte cea mai mare parte a operei pictorului ampuradian. Decorarea ╚Öi distribu╚Ťia muzeului este definit─â complet de pictorul însu╚Öi. Fiecare spa╚Ťiu din muzeu este o oper─â de art─â, cu combina╚Ťii deosebite de picturi, sculpturi, mobilier, decora╚Ťiuni ╚Öi tot felul a curiozit─â┼úilor. Combina╚Ťia de lucr─âri din diferite epoci este o alta a acesteia caracteristici. Informa╚Ťii suplimentare Turul include transport privat , insotitor de grup

Tarif nu include bilet de intrare la Muzeul Dali ( tarif   Dalí Museum approx. 17€/ pers )  ( excursia se poate realiza doar cu participarea intregului grup , 9 persoane )

 

* Excursiile opţionale sunt nerambursabile.

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup minim de 20 de persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaza. 

Sagrada Familia – emblema Barcelonei
Las Ramblas
Placa de la Catalunya
Cristofor Columb
Cartierul Gotic
Parcul Guell si Casa Milla
Montjuic
Gradina Botanica Mari Mutra
Croaziera pana in Tossa de Mar
Manastirea Montserrat
“Drumul Crucii”
“Pestera Sfanta” cu icoana S´Čüntei Fecioare din Montserrat
Statuia neagra a Fecioarei Maria “La Moreneta”
Andorra – statul din inima Pirineilor
Port Aventura

 


Viziteaz─â Barcelona
în perioada martie - octombrie 
Clima: mediteranean─â
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comod─â, p─âl─ârie de soare, crem─â cu protec╚Ťie solar─â 
De cump─ârat: delicatese culinare (jamon serrano, fuet, cava catalane).
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: tapas, sangria rece, fructe de mare, pulpo (o specialitate cu caracati╚Ť─â).

 • Bilete de avion Bucure┼čti – Barcelona - Bucure┼čti
 • Taxe de avion
 • 6 nop╚Ťi de cazare la hotel de 4*
 • Mic dejun ╚Öi cin─â (meniu turist)
 • Transport cu autocar/ microbuz clasa Turist conform cu itinerarul excursiei
 • Tur panoramic Barcelona
 • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
 • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).
 • Asisten╚Ť─â turístic─â

 

 

Bagaj de cal─â

Asigurare medical─â

Asigurare storno

Excursii op╚Ťionale propuse

Suplimente: 

 • 200 euro/persoan─â in iulie
 • 150 euro/persoan─â in septembrie

Suplimente cazare: 

Single - 350 euro

A 3-a persoan─â in camer─â dubl─â - 750 euro

Copil 0-11,99 ani în camera cu parintii - 550 euro

 

Nota: Hotelurile men┼úionate în program pot suferi modific─âri în sensul ob┼úinerii sau negocierii unor oferte mai performante, c─âutand beneficiul clientului.

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de pl─âtitori. Pentru un grup mai mic de 20 de pl─âtitori tarifele se recalculeaz─â.


Europa, Spania, Gaudi, Dali, vacanta Spania, vacante Spania, circuit Spania, circuite Spania, Barcelona, Tossa De Mar, Blanes, Figuerres, Monserrat, vacanta spania, bacanta varcelona, oferta vacanta, oferte vacanta vara, vacanta vara, reduceri vacanta, 

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,59800EUR
6 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Barcelona
în perioada martie - octombrie 
Clima: mediteranean─â
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comod─â, p─âl─ârie de soare, crem─â cu protec╚Ťie solar─â 
De cump─ârat: delicatese culinare (jamon serrano, fuet, cava catalane).
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: tapas, sangria rece, fructe de mare, pulpo (o specialitate cu caracati╚Ť─â).