Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole

Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole
Cel mai bun pret
2995EUR / pers
Rezerva acum
Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole Circuit GUATEMALA - BELIZE - Pe urmele mayașilor, de la Chichicastenango la Blue Hole

Ziua 1: Intalnire in Aeroportul Otopeni cu Reprezentantul J’ Info Tours,  pentru imbarcare zbor . Plecare la  ora 7.00, prin Madrid. Aterizare in Guatemala City. Transfer si cazare la hotel Colonial.

 

Ziua  2: Tur de oras Guatemala City, caracterizat prin casele sale cu specific colonial si obiectivele  principale: Plaza Mayor, Palacio Nacional, catedrala, Mercado Central (Pia╚Ťa Central─â), Muzeul Fray Francisco Vasquez. Transfer la aeroport pentru zbor la Florel, ora 16.40. Sosire 17.40, transfer la hotel Isla de Flores, pentru cina si cazare.

 

Ziua  3: Dupa mic dejun, vizitam cateva din cele 3000 de piramide maya╚Öe din padurile tropicale aflate in Rezerva╚Ťia Arheologic─â Tikal Park. Paradisul tropical ne dezvaluie, pe langa monumentele de o valoare  inestimabila si locuitorii actuali, o diversitate de animale: maimu╚Ťe,p─âs─âri, p─âienjeni si chiar jaguari. Incheiem  ziua cu privelistea de la Mirador Del Rey.

 

Ziua 4: Mic dejun, transfer la aeroport pentru  zbor la Belize 8.30/9.30. Sosirea in Belize,  tur panoramic de oras. Include: Muzeul Maritim, Institutul Bliss, Casa de Cultur─â (Government House), Insula P─âs─ârilor (Bird Island), Catedrala St. John, Parcul Memorial  (Memorial Park.Vom asculta  povestea care s-a indragostit atat de tare de Belize si de locuitorii ei. Incat si-a donat  toata  averea  pentru constructia de drumuri, scoli, centre culturale, pie╚Ťe.Cazare  la hotel Radisson Fort George Hotel.

 

Ziua  5: Mic dejun, timp liber la dispozitie pentru relaxare in Belize City sau  excursie optionala la Bariera de Corali (a 2-a din lume ca m─ârime dupa Marea Barier─â de Corali din Australia) ╚Öi Great BLUE HOLE (Marea Gaur─â Albastr─â), un bazin maritim rotund gigant, format prin topirea ghe╚Ťii în urm─â cu aproximativ 15.000 de ani, cand nivelul marii a fost foarte sc─âzut.

 

Ziua 6:Mic dejun, timp liber pentru plaja si relaxare. Seara, cina.

 

Ziua 7: Mic dejun, transfer la aeroport pentru  zbor  ( 16.30/17.45) spre  Guatemala City. Sosire , transfer la hotel Colonial pentru cazare si cina.

 

Ziua 8: Mic dejun, transfer la Antigua.  Fondata in 1543 si strajuita de vulcanul Fuego, Antigua a fost capitala  Guatemalei  timp de 233 de ani. In 1773, dupa ce orasul a fost  distrus de eruptia vulcanului, capitala s-a mutat din nou la Guatemala City. Atmosfera  medievala a orasului , desprinsa  parca din povestile cu conchistadori , este intregita de:

 •  Palacio de Los Capitanes , construit in 1543 si care a gazduit  guvernul  Americii  Centrale. Catedrala Santiago, construita in 1542 si in care se odihneste  unul  dintre  primii conchistadori Bernal Diaz del Castillo.
 • Universitatea de San Carlos, fondata in 1676,
 • Casa K’Ojom,  infiintata de Samuel Franco Arce, este  muzeul  muzicii mayase.
 • Convento Santa Clara si Mercado Central (Piata Centrala) completeaza sirul lung de monumente din aceasta  splendid[  asezare  aflata la 1530 metri altitudine. Facem o incursiune  gastronomica pe strada restaurantelor  unde  atat  mirosurile cat si  culorile ne fascineaza , iar gustul  este  desavarsit. Cazare la hotel Santa Clara.

 

Ziua 9 : Mic dejun, timp liber la dispozitie sau optional ,excursie la Lacul Atitlan - lac vulcanic cu o adancime de 320 metri, care este  inconjurat de vulcanii Atitlan, San Pedro si  gazduieste statiunea Panajachel. Facem o plimbare pe lac cu vaporasul, apoi facem o vizita unui ╚Öaman,  sa ne prezica  viitorul. Seara, cina.

 

Ziua 10: Dupa mic dejun, ne pregatim de, excursie la Chichicastenango, denumit in trecut Chaviar, pe când era un centru important de schimb de marfuri inca dinaintea  conchistadorilor. Pentru  locuitorii maya, spiritualitatea si credinta sunt elemente  esentiale ale vietii  cotidiene. Vizit─âm biserica Santo Tomas, biserica   catolica dedicate preotului cu acelasi nume, ridicat─â si care a fost  ridicata pe un templu Maya si unde predic─â chuchkajaues (  denumirea  mayasa  pentru  preoti/lideri spirituali, care slujesc pe ramasitele  vechiului temple. Vizitam colorata  piata  mayasa, negociem pentru  ce dorim s─â cump─âr─âm si  pariticip─âm chiar si la ritualuri  stravechi. Seara, cina.

 

Ziua 11 : Mic dejun, timp liber la dispozitie pentru vizite si relaxare, seara cina.

 

Ziua 12: Mic dejun, transfer la aeroport  in Guatemala City, pentru  zborul de intoarcere de la ora 17.40. Se calatoreste in timpul noptii.

 

Ziua 13/Ziua 14: Sosire la Bucuresti, la ora 00.45.

 • Bariera de Corali - cu feribot: 85 euro / persoana
 • Blue Hole cu ╚Öalupa: 500 euro / persoana sau cu elicopterul -800 euro / persoana
 • Excursie la Lacul Atitlan: 75 euro / persoana
 • Guatemala City
 • Rezerva╚Ťia Tikal Park - Tikal a fost citadela maya╚Ö─â, aflat─â în p─âdurile tropicale din nordul Guatemalei. 
 • Belize
 • Great BLUE HOLE (Marea Gaura Albastr─â) 
 • Antigua 
 • Lacul Atitlan 
 • Chichicastenango 

Bucuresti - Madrid - 10.00 - 12.25

Madrid - Guatemala City - 16.10 - 

Guatemala City - Madrid  - 17.40 - 

Madrid - Bucuresti - 00.45 

 • Cazari la hoteluri de 3*/4*, mese si  vizite conform programului
 • Bilete de avion
 • Insotitor de grup
 • Taxe de aeroport  : 480 euro / pers
 • Excursii optionale
 • Asigurare medicala si storno
 • Alte  serviciii care nu au fost precizate ca fiind incluse

Rezervare online