Circuit India, Triunghiul de Aur & Sejur Goa/Kerala

Circuit India, Triunghiul de Aur & Sejur Goa/Kerala
Cel mai bun pret
de la 999EUR / pers
Rezerva acum
Circuit India, Triunghiul de Aur & Sejur Goa/Kerala Circuit India, Triunghiul de Aur & Sejur Goa/Kerala Circuit India, Triunghiul de Aur & Sejur Goa/Kerala Circuit India, Triunghiul de Aur & Sejur Goa/Kerala Circuit India, Triunghiul de Aur & Sejur Goa/Kerala Circuit India, Triunghiul de Aur & Sejur Goa/Kerala Circuit India, Triunghiul de Aur & Sejur Goa/Kerala Circuit India, Triunghiul de Aur & Sejur Goa/Kerala Circuit India, Triunghiul de Aur & Sejur Goa/Kerala

India, Triunghiul de Aur & Sejur Goa/Kerala

 India este un paradis al extremelor-opulenţă versus sărăcie. Cultura, spiritualitatea, obiceiurile şi tradiţiile religioase, natura, iubirea, arta gastronomică şi multe altele definesc aceast tărâm. 

 

Citeste despre India, aici

 

Ziua 1: București - Delhi

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către Delhi. Se călătorește pe timpul nopții.

 

Ziua 2: Delhi (1 noapte)

Sosire în Delhi. Timp liber la dispoziție. Cazare în zonă, la Hotel The Muse Sarovar Portico 4*.

 

Ziua 3: Delhi - Agra (260 Km) (1 noapte)

Transfer cu autocarul în Agra. Transfer la hotel. După-amiază, vizită la Taj Mahal. Simbol al Indiei, mausoleul a fost construit în 1630 de împăratul Shah Jahan pentru soția sa, Mumtaz. Cazare în zonă, Hotel Crystal Inn 3*.

 

Ziua 4: Agra - Jaipur (250 Km) (2 nopți)

În Agra vizităm Fortul Roșu. Deplasare spre Jaipur cu oprire la Fatepur Sikri, Orașul Fantomă. Vizităm orașul construit pe o stâncă. Cazare în zonă, la Park Prime Hotel 4*.

 

Ziua 5: Jaipur

Vizităm palatul fortificat Amber, construit pe o stâncă. Opţional, plimbare cu elefantul către fort. Facem o scurtă oprire la un atelier de bijuterii. După-amiază, vizităm oraşul vechi Jaipur, capitala Rajasthanului, Orașul Roz cu Palatul Vânturilor și City Palace, palatul maharajahului. Seara, opțional - spectacol de sunet și lumină la Fortul Amber.

 

Ziua 6: Jaipur - Delhi (263 Km) (2 nopţi)

Plecăm spre Delhi, capitala Indiei. Tur panoramic: Poarta Indiei (monumentul memorial construit de britanici), Raisina Hill, centrul politic și administrativ cu Palatul președintelui, Parlamentul. Cazare in zona Delhi la Hotel Golden Tulip Vasundhara 3*.

 

Ziua 7: Delhi

Vizităm orașul vechi: Qutub Minar, construcție de 72 m din secolul XII, inspirată de minaretul unei moschei din Afganistan, Marea moschee Jama Masjid (Moscheea Vineri), cartierul Chandi Chowk și Memorialul Mahatma Ghandi, pe malul râului Yamuna. După-amiază, timp liber la dispoziție. Seara, optional, spectacolul Zangoora, cel mai mare spectacol de Bollywood cu peste 60 de artiști, efecte de lumină, apă și foc. 

 

Ziua 8: Delhi - Haridwar (241 Km) (2 nopţi)

Plecare spre Haridwar, „Orașul Sfânt de pe Gange”, unul dintre cele șapte locuri sfinte ale hindușilor, loc de pelerinaj pentru milioane de oameni. Haridwar este unul dintre cele patru locuri unde au căzut picături din elixirul nemuririi, purtat de pasărea cerului Garuda. După-amiază vizităm orașul. 
Cazare în zona Haridwar la Hotel Regenta Central 4*.

 

Ziua 9: Haridwar

Timp liber sau excursie opțională de o zi la Rishikesh, orașul de pe Gange la poalele Munților Himalaya, capitala mondială a centrelor yoga, ashramurilor, loc vizitat de trupa Beatles, care a găsit aici inspirație pentru multe cântece de pe White Album. Vizităm cel mai vechi templu din Rishikesh, Bharat Mandir (transport inclus cu ricșa, jeepuri și barca). Timp liber la dispoziție. Ne întoarcem în Haridwar. 

 

Ziua 10: Haridwar - Delhi (241 Km) (1 noapte)

Plecăm spre Delhi. Opțional, vizita templelor din oraş: templul Bahai, templul Laxami Naravan, marele templu hindus din marmură şi cărămidă roşie, cu decoruri şi bijuterii din aur masiv cu pietre preţioase. Cazare în zonă, la Hotel The Muse Sarovar Portico 4*.

 

Ziua 11: Delhi - Bucureşti sau OPȚIONAL, sejur în Goa/Kerala

Transfer la aeroport pentru îmbarcare zbor retur către Bucureşti.

 

Zilele 11-15 Delhi – Goa/Kerala (5 nopţi)

Goa - ţărmul de smarald, a fost colonie portugheză din sec. XVI până în sec. XX. Regiunea are cel mai mare PIB datorită turismului şi mai ales cazinourilor. Goa primește 2 milioane de turişti anual, pe o plajă lungă de 125 km. Cazare la hotel 4* pentru 5 nopţi, Hotel Citrus 4*.

Kerala este un stat indian din sudul Indiei, pe coasta Malaba, al treisprezecelea cel mai mare stat al Indiei (are  peste 33 de milioane de locuitori) și este împărțit în 14 districte, capitala fiind Thiruvananthapuram. 

 

Ziua 16: Goa/Kerala - Delhi

Transfer la aeroport pentru zborul către Delhi. Sosire în Delhi şi cazare în zonă, la Hotel The Muse Sarovar Portico 4*.

 

Ziua 17: Delhi - Bucureşti

Transfer la aeroport pentru zbor retur către București.

 

Vezi aici si programul circuitului in India de Nord

Spectacol de sunet şi lumină Jaipur 34 euro/persoană
Spectacol Zangoora în Delhi  49 euro/persoană
Excursie de o zi la Rishikesh 45 euro/persoană
Templele din Delhi  25 euro/persoană
Plimbare cu elefantul în Jaipur şi Jeep 25 euro/persoană

 

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Taj Mahal 
Fortul Roşu 
Fatepur Sikri - Oraşul Fantomă 
Palatului fortificat 
Amber Oraşul Roz 
Palatul Vânturilor 
City Palace-palatul maharajahului 
New Delhi - Poarta Indiei 
Oraşul vechi - Qutab Minar 
Marea moschee Jama Masjid 
Cartierul Chandi Chowk 
Memorialul Mahatma Ghandi 
Haridwar - ”Orașul Sfânt de pe Gange” 
Bharat Mandir - cel mai vechi templu din Rishikesh 
Templul Bahai - cel mai mare din cele şapte din lume 
Templul Laxami Naravan-cel mai mare templu hindus din marmură şi caramidă roşie 
GOA-ţărmul de smarald 

Plecari - Sosiri

Bucuresti - Moscova

12:40  16:40

Moscova - Delhi

19:50  04:20+1

Delhi - Moscova

01:25  05:20

Moscova - Bucuresti

09:25  11:40

Vizitează India 
Tot timpul anului 
Clima: tropical-musonică
Moneda: rupie indiană
De luat în bagaj: spray împotriva țânțarilor, pălărie de soare, șervețele umede, soluție antibacteriană, încălțăminte comodă, mici lacăte pentru a va asigura bunurile
De cumpărat: diamantele, pietrele prețioase, mătăsurile și mirodeniile sunt foarte ieftine
Mâncare şi băutură: pani puri (colțunași umpluți în general cu legume), keema (carne tocată de capră sau oaie amestecată cu fasole verde, usturoi, ceapă, chili și ghimbir), chaat (cartofi sau pâine prăjită cu chili, iaurt, mazăre, sos de tamarin și condimente), pâine naan, paneer (brânză prăjită și marinată), gulab jamun (gogoși din lapte praf, date prin sirop de zahăr cu șofran, cardamom și apă de trandafiri)

 

Bilet de avion București - New Delhi – București
9 nopți de cazare cu demipensiune la hoteluri de 3*/4*
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Servicii ghid local
Asistenţa turistică în limba română

 

Taxele de aeroport  460 euro/persoană
*Taxă viză India aprox 80 euro
*Sejur opţional în Goa - 850 euro/persoană
Excursiile opţionale
Intrările la obiectivele turistice şi taxele locale - 89 euro/persoană, se achită în agenţie
Supliment plecare Paște/Revelion 258 euro/persoană
Asigurare medicală
Asigurare storno
Taxe de oraș

* conform erată catalog

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Asia, India, Goa, vacanta India, vacante India, circuit India, circuite India, vacanta Goa, vacante Goa, circuit Goa, circuite Goa, Agra, Jaipur, Delhi, Haridwar

Rezervare online

Info Practic

Vizitează India 
Tot timpul anului 
Clima: tropical-musonică
Moneda: rupie indiană
De luat în bagaj: spray împotriva țânțarilor, pălărie de soare, șervețele umede, soluție antibacteriană, încălțăminte comodă, mici lacăte pentru a va asigura bunurile
De cumpărat: diamantele, pietrele prețioase, mătăsurile și mirodeniile sunt foarte ieftine
Mâncare şi băutură: pani puri (colțunași umpluți în general cu legume), keema (carne tocată de capră sau oaie amestecată cu fasole verde, usturoi, ceapă, chili și ghimbir), chaat (cartofi sau pâine prăjită cu chili, iaurt, mazăre, sos de tamarin și condimente), pâine naan, paneer (brânză prăjită și marinată), gulab jamun (gogoși din lapte praf, date prin sirop de zahăr cu șofran, cardamom și apă de trandafiri)