Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia

Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia
Cel mai bun pret
3650EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia

Circuit Indochina - Vietnam, Laos, Cambodgia

 

Ziua 1: București - Hanoi 

Întâlnire cu reprezentantul J’Info Tours pe aeroportul Henri Coandă. pentru îmbarcarea în zborul către Vietnam. 

  

Ziua 2: Hanoi (1 noapte) 

Sosire în Hanoi. Opțional, plimbare cu ricșa (tricicletă cu șofer), în zona veche a orașului cu multe lacuri, parcuri și temple. Seara, opțional, spectacol de teatru cu marionete pe apă. Cazare la Eco Hotel 3*.  

 

Ziua 3: Hanoi - Golful Ha Long (1 noapte)

Tur în Hanoi, ce include: Mausoleul Ho Chi Minh, Palatul Prezidențial, Lacul de vest, Templul Literaturii, Cartierul colonial, Pagoda pe un pilon etc. Plecare către Ha Long, cu oprire la Dong Trieu (vizită la magazinul de ceramică). Cazare în Ha Long (Marea Chinei de Sud), la City Bay Palace Hotel 3*.  
 

 

Ziua 4: Golful Ha Long - Hanoi - Danang (3 nopți) 

Croazieră în Golful Ha Long (Dragonul care coboară în mare), navigând printre cele aproximativ 3000 de stânci, denumite după forma acestora (Banană, Broasca țestoasă, Elefantul etc.). Se vizitează grota Sung Sot și peștera Loun. Debarcare și deplasare la Hanoi, pentru zbor intern la Da Nang. Cazare la Sanouva Da Nang Hotel 3*.

  

Ziua 5: Da Nang - Hue 

Transfer la Hue prin trecătoarea Hai Van (Trecătoarea Norilor, numită astfel deoarece se află la 1500 m altitudine) din Munții de Marmură, în grotele cărora se află splendide temple. În Hue, croazieră pe vasul dragon pe Song Huang (râul parfumat). Se vizitează: Mausoleul Împăratului Minh Mang, pagoda Thien Mu, Citadela Imperială, Piața Dong Ba și Mausoleul Împăratului Tu Duc. Timp liber în Hue. Cazare în zona Hue.

  

Ziua 6: Danang - Hoi An - My Son 

În Da Nang, vizită la Muzeul Cham și China Beach. Vizitare stațiunii Hoi An, apoi la 30 km, vizitarea Ținutului Sfânt My Son, denumit și Valea Regilor. Aici se află ruinele fostului regat Champa, unde unei femei îi era permis să aibă mai mulți barbați.
  

 

Ziua 7: Da Nang - Ho Chi Minh (2 nopți) 

Din Da Nang zbor spre Ho Chi Minh (orașul scuterelor). Facem un tur de oraș, care printre altele include și: Palatul Norodom, Catedrala Nôtre Dame, Muzeul Rămășițelor de Război, clădirile foarte înguste și lungi datorită taxelor pentru “ieșirea la stradă”, Pagoda Thein Hau, tunelele subterane Cu Chi (rămase din războiul cu trupele americane), cartierul chinezesc cu bazarul Binh Tay etc. Opțional, croazieră pe fluviul Mékong. Cazare în Ho Chi Minh (Saigon), la Sunrise Central Hotel 3*. 
 

 
 

Ziua 8: Ho Chi Minh-Delta Mékong 

Opțional, excursie în Delta Mékongului-croazieră la Insula Unicornului/My Tho (show cu muzică și dansuri tradiționale, degustare de fructe tropicale din livadă și ceai vietnamez îndulcit cu miere). La întoarcere, vizită la Pagoda Vinh Trang. Cazare în Ho Chi Minh. 
  

 

Ziua 9: Ho Chi Minh - Phnom Penh (1 noapte) 

Transfer la aeroport, pentru zbor la Phnom Penh. Sosire și tur panoramic care, printre altele, include și: Muzeul Național, Palatul Regal, Monumentul Independenței și Pagoda de Argint. Cazare în Phnom Penh, la River Palace Hotel 4*. 
 

 

Ziua 10: Phnom Penh - Siem Reap (1 noapte) 

Transfer la aeroport pentru zbor la Siem Reap. Vizită Angkor Thom (marele oraș) și Angkor Wat (cel mai mare complex de temple din lume). Cazare în Siem Reap. Cazare la Angkor Holiday Hotel 4*.
 

 

Ziua 11: Siem Reap - Vientiane (1 noapte) 

Transfer la aeroport, pentru zbor la Vientiane, capitala Laosului, situată pe malul fluviului Mékong. Tur de oraș care, printre altele, include: Arcul de Triumf, Stupa That Loang, Piața Centrală Talat Sao, templele Sisa Ket și Prakeo. Cazare în Vientiane, la Garden Hotel 3*. 
  

 

Ziua 12: Vientiane - Luang Prabang (2 nopți) 

Transfer la aeroport, pentru zbor la Luang Prabang, unde se vizitează templele Weat Visoun, Weat Aham, Phousi Hill (se urcă 328 de trepte și se vede o panoramă superbă a orașului). Cazare în Luang Prabang, la Rama Hotel 3*. 
  
 

 

Ziua 13: Luang Prabang - Cascada Kuangsi - Peșterile de Calcar 

Dimineața, foarte devreme, asistăm la șirurile de călugări îmbrăcați cu robe portocalii, care părăsesc pagodele pentru a primi ofrande de hrană. Vizităm Cascada Kuangsi, pe râul Nam Kham, la 1 km de vărsarea în Mékong. La 20 km de Luang Prabang, se vizitează Peșterile de Calcar (Tham Thing și Tham Phum/Theung) de lângă Pak-Ou, apoi statuile lui Buddha. Cazare în Luang Prabang.

  

Ziua 14: Luang Prabang - Hanoi - București 

 Zbor la Hanoi și apoi zbor de retur spre România. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

 

Poate vrei o vacanta in Indonezia? Vezi programul circuitului, aici

 

Vezi aici si oferta de circuit exotic in Myanmar

*Plimbare cu ricșa 35 euro/persoană
*Spectacol de teatru cu marionete pe apă 55 euro/persoană
*Croazieră cu cină pe fluviul Mekong 85 euro/persoană
*Excursie în Delta Mekongului, croazieră la Insula Unicornului/My Tho 105 euro/persoană

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 15 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează.

Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Vizitează Vietnam, Laos, Cambodgia 
primăvara și toamna
Clima: tropicală
Moneda: dong vietnamez, kip laoțian, riel cambodgian
De luat în bagaj: cremă cu protecție solară soare, pălărie de soare, spray de țânțari
De cumpărat: mătase, ceramică, produse din bambus. 
Mâncare și băutură: Amok – mâncare tradițională în Cambodgia, insecte prăjite, Banh Mi, supă Pho.

 

Bilete avion București – Hanoi și retur

Bilete zboruri zonale: 
Hanoi-Danang/Danang-Ho Chi Minh/Ho Chi Minh-Phnom Penh/Phnom Penh-Siem Reap/Siem Reap-Vientiane/Vientiane-Luang Prabang/Prabang-Hanoi

Taxe aeroport

12 nopți de cazare la hoteluri de 3*/4*

Mic dejun

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerarul circuitului

Asistența turistică în limba română

 

Excursii opționale
Asigurare medicală și storno

Taxe vize: 

Taxe de viza - Laos, Cambodgia si Vietnam (cca. 50$/36$/35$). Se plătesc în conturile țărilor respective, nu în cele ale agenției. 

Laos - visa on arrival (la sosire)

Taxă procesare viză Vietnam - 100 euro

Taxă procesare viză Cambodgia - 100 euro

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

Taxele de viza se pot schimba conform politicii de vize ale tarilor respective. 

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
7,30000EUR
12 nopti

Info Practic

Vizitează Vietnam, Laos, Cambodgia 
primăvara și toamna
Clima: tropicală
Moneda: dong vietnamez, kip laoțian, riel cambodgian
De luat în bagaj: cremă cu protecție solară soare, pălărie de soare, spray de țânțari
De cumpărat: mătase, ceramică, produse din bambus. 
Mâncare și băutură: Amok – mâncare tradițională în Cambodgia, insecte prăjite, Banh Mi, supă Pho.