Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare

Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare
Cel mai bun pret
de la 2790EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare

Japonia - Tara Soarelui Rasare

Japonia este un taram fascinant. Cel mai bine vizitezi aceasta tara primavara si vara. Daca iubesti ciresii infloriti, mergi in Japonia primavara.

Program Japonia 2019

 

Ziua 1: Bucuresti - Tokyo

Intalnire pe Aeroportul International “HENRI COANDA” cu reprezentantul J'INFO TOURS pentru zborul catre Tokyo.

 

Ziua 2: Tokyo (4 nopti)

Bine ati venit la Tokyo! Transfer la hotel – The B Akasaka (7-6-13 Akasaka, Minato-ku, Tokyo 107-0052) sau similar.

 

Ziua 3: Tokyo - Tur panoramic

Incepem turul panoramic de Tokyo cu Turnul Primariei, apoi vom trece pe langa Palatul Imperial si podul Nijubashi (podul dublu, in traducere), unul dintre celebrele poduri japoneze, care se remarca prin simplitate si lipsa luxului specific. In jurul palatului se afla parcul Kitamonaru, considerat cel mai frumos loc - simbolul Japoniei. Publicul il viziteaza de ziua imparatului si pe 2 ianuarie. Urmeaza Gradina Imperiala, Asakusa – este cel mai mare district al orasului, renumit pentru magazine si cluburi de noapte, aici avand loc in luna iulie Festivalul Florilor si Cartierul de lux Ginza – cu magazine de lux si cea mai scumpa artera comerciala din lume. Ne intoarcem la hotel. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 4: Tokyo - Nikko (150 Km)

Excursie de 1 zi la Nikko, patrimoniu universal cunoscut de secole ca un loc sacru in Japonia datorita templelor aflate in aceasta regiune. Se viziteaza Templul Toshogu, considerat unul din cele mai frumoase si importante temple din Japonia, unde se gaseste mormantul Shogun-ului Tokugawa Ieyasu, personaj foarte important din istoria Japoniei. Dupa-amiaza se viziteaza imprejurimile orasului Nikko, Lacul Chuzenji si cascada Kegon. Ne intoarcem la hotel. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 5: Tokyo - Mt. Fuji (130 Km)

Optional - Excursie de o zi la cel mai inalt munte al Japoniei: Muntele Fuji -3776 m, simbolul cel mai iubit al japonezilor. Dupa vizitarea unui vechi crater distrus, se va urca pana la statia 5 a muntelui,  unde se poate vedea (in functie de conditiile meteo) panorama Oceanului Pacific si a muntilor vulcanici din jur. Vulcan considerat inca activ desi a erupt ultima oara in urma cu peste 300 de ani, Fuji impresioneaza prin conul sau perfect simetric si este o sursa de inspiratie pentru artisti si poeti. Croaziera pe Lacul Kawaguchi. Ne intoarcem la hotel. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 6: Tokyo - Osaka (2 nopti)

Zbor Tokyo-Osaka cu compania Jetstar (orar informativ Tokyo Narita 09:45 - Osaka 11:15). Tur panoramic al orasului, numit si “Venetia Japoniei”. Turul include: Castelul Osaka, Acvariul Kaiyukan, Umeda Sky Building, Sala Nakanoshima (cladire istorica in stil neorenascentist), strada Midosuji cu cei 900 arbori gingko, Abeno Harukas (cea mai inalta cladire din Japonia, cu inaltimea de 300 m si 60 etaje).

Cazare la Hotel The Lutheran (3-1-6 Tanimachi, Osaka 540-0012) sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 7: Osaka - Nara (40 Km)

Excursie la Nara, unde cateva temple fac parte din patrimoniu UNESCO, ca Templul Todaiji, cu o imensa statuie a lui Buddha, Altarul Kasuga, parcul Nara (cu frumoase caprioare, considerate sacre, plimbindu-se in aer liber). Nara a fost prima capitala permanenta a Japoniei, incepand cu anul 710 (sub denumirea Heijo). Intoarcere la hotel. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 8: Osaka - Kyoto (1 noapte) (60 Km)

Dimineata, transfer la Kyoto.

Kyoto – fosta capitala imperiala a Japoniei, actuala capitala culturala, prin simetria constructiilor si cadrul natural in care este asezat orasul isi merita denumirea de capitala a Linistii si a Pacii. Vom admira Pavilionul de Aur – acoperit, la propriu, cu un strat de aur, Castelul Nijo – resedinta Shogunului. Vom trece pe langa: Tokugawa Toji - templul care gazduieste cea mai inalta pagoda japoneza, Gradina de Piatra (Templul Ryoanji), Palatul Imperial, Templul Higashi Honganji. Dupa-amiaza se va merge la Sanjusangen-do Hall cu cele 1001 imagini ale lui Buddha si Templul Kiyomizu. Sosire la hotel – Sunroute Hotel Kyoto (406 Nanba-cho Matsubara-sagaru, Kyoto 600-8027) sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 9: Kyoto - Hiroshima (1 noapte) (360 Km)

Dimineata, transfer la Hiroshima. Cunoscuta ca fiind prima localitate care a fost tinta unei bombe atomice, la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Hiroshima este astazi o evocare a trecutului trist, cu numeroase monumente ridicate in memoria acelui eveniment, dar si un oras care priveste cu incredere catre viitor. Tur de oras cu vizitarea Parcului si Muzeului Memorial al Pacii; transfer in port si plecare cu feribotul in Insula Miyajima, insula situata in apropierea orasului Hiroshima, unde se poate vizita Altarul Itsukushima. Cazare Hotel KKR (19-65 Higashihakushimacho, Naka Ward, Hiroshima) sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 10: Hiroshima - Fukuoka (1 noapte) (300 km)

Dimineata, continuam cu vizitarea orasului Hiroshima. Apoi, transfer catre Fukuoka, oras situat pe tarmul nordic al insulei Kyushu. Fukuoka este al cincilea oras ca marime din Japonia si, incepand cu 2010, o destinatie turistica din ce in ce mai populara, datorita zonei portuare care reprezinta un popas pentru numeroase vase de croaziera. Sosire si cazare Fukuoka - Valie Hotel Tenjin (2 Chome-8-12 Daimyo, Chuo Ward, Fukuoka) sau similar. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 11: Fukuoka - Bucuresti

Transfer aeroport pentru zborul catre Tokyo si apoi zbor de retur catre Bucuresti. Se calatoreste in timpul noptii. Mese incluse: mic dejun.

 

Muntele Fuji – 85 €/pers. – include transport si asistenta turistica in limba romana

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Bucuresti 00:45 - Doha 05:20

Doha  07:00 - Tokyo 22:40

Tokyo  00:01 - Doha  05:50

Doha  06:50 - Bucuresti 11:40

Perioada recomandata: Primavara si vara, iernile sunt reci. In Japonia este superba primavera, cand sunt infloriti ciresii.

Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, spray de insecte

Ce sa cumparati: textile si electronice

Mancarea si bautura: Bucataria japoneza are multe feluri de mancare cruda: sushi, sashimi (peste crud cu orez) si are la baza sosul de soia.

Bilet de avion Bucuresti - Tokyo - Bucuresti

Bilete de avion zboruri interne Tokyo-Osaka, Fukuoka-Tokyo

9 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*/4*

Tururi si vizite conform programului

Transport cu tren/autocar/microbuz/cursa locala clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Asistenta turistica locala in limba romana

Taxele de aeroport zbor Tokyo 490 euro/persoana

Taxele de aeroport zboruri interne 95 euro/persoana

Supliment hoteluri de 4* si 5*  590 euro/persoana

Supliment obligatoriu plecarea de Paste  495 euro/persoana

Supliment obligatoriu martie-aprilie  395 euro/persoana

Taxele de intrare la obiectivele turistice

Alte servicii neincluse in program

Asigurarea medicala

Asigurarea storno

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

Asia,Japonia 2019,vacanta Japonia,vacante Japonia 2019,circuit Japonia,circuite Japonia,Tokyo,Nikko,Muntele Fuji,Valea Hakone,Kyoto,Nara,Osaka,Kobe,Hiroshima,Insula Miyajima, Fukuoka,circuit,vacanta

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,58000EUR
9 nopti

Info Practic

Perioada recomandata: Primavara si vara, iernile sunt reci. In Japonia este superba primavera, cand sunt infloriti ciresii.

Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, spray de insecte

Ce sa cumparati: textile si electronice

Mancarea si bautura: Bucataria japoneza are multe feluri de mancare cruda: sushi, sashimi (peste crud cu orez) si are la baza sosul de soia.