Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare

Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare
Cel mai bun pret
de la 2925EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare

Japonia - Țara Soarelui Răsare

Japonia este un taram fascinant. Cel mai bine vizitezi aceasta tara primavara si vara. Daca iubesti ciresii infloriti, mergi in Japonia primavara.

 

Ziua 1: București - Tokyo

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către Tokyo.

 

Ziua 2: Tokyo (4 nopti)

Transfer la hotel. Cazare în zonă, la The B Akasaka.

 

Ziua 3: Tokyo - Tur panoramic

Începem turul panoramic cu Turnul Primăriei, apoi trecem pe lângă Palatul Imperial și podul Nijubashi. În jurul palatului se afla parcul Kitamonaru, considerat cel mai frumos loc. Publicul îl vizitează de ziua împăratului și pe 2 ianuarie. Urmează Grădina Imperială, Asakusa (cel mai mare district al orașului, renumit pentru magazine și cluburi de noapte), cartierul de lux Ginza (aici se află cea mai scumpă arteră comercială din lume). Ne întoarcem la hotel. 

 

Ziua 4: Tokyo – Nikko (150 Km)

Excursie opțională la Nikko, un loc sacru în Japonia datorită templelor aflate aici. Se vizitează Templul Toshogu, considerat unul din cele mai frumoase și importante temple din Japonia, unde se găsește mormântul shogun-ului Tokugawa Ieyasu, personaj important din istoria Japoniei. După-amiază se vizitează împrejurimile orașului Nikko, lacul Chuzenji și cascada Kegon. Ne întoarcem la hotel. 

 

Ziua 5: Tokyo - Muntele Fuji (130 Km)

Opțional, excursie la cel mai înalt munte al Japoniei: Muntele Fuji -3776 m. Vizităm un vechi crater distrus și urcăm până la stația 5 a muntelui, de unde, în funcție de condițiile meteo,  se pot vedea Oceanul Pacific și munții vulcanici din jur. Vulcan considerat încă activ deși a erupt ultima oară în urmă cu peste 300 de ani, Fuji impresionează prin conul sau perfect. Croazieră pe lacul Kawaguchi. Ne întoarcem la hotel. 
 

 

Ziua 6: Tokyo - Osaka (2 nopți)

Zbor Tokyo - Osaka. Tur panoramic al orașului, numit și “Veneția Japoniei”. Turul include: Castelul Osaka, Acvariul Kaiyukan, Umeda Sky Building, Sala Nakanoshima (clădire istorică în stil neorenascentist), strada Midosuji cu cei 900 arbori gingko, Abeno Harukas (cea mai înaltă clădire din Japonia, cu înălțimea de 300 m și 60 etaje). Cazare în zona Osaka, la Hotel The Lutheran. 

 

Ziua 7: Osaka - Nara (40 Km)

Excursie la Nara. Vizităm temple care fac parte din patrimonial UNESCO, precum Templul Todaiji, cu o imensă statuie a lui Buddha, Altarul Kasuga, parcul Nara (unde se află căprioare, considerate sacre). Nara a fost prima capitală permanentă a Japoniei, începând cu anul 710 (sub denumirea Heijo). Întoarcere la hotel. 

 

Ziua 8: Osaka - Kyoto (1 noapte) (60 Km)

Dimineață, transfer la Kyoto, fostă capitală imperială a Japoniei, actuală capitală culturală. Prin simetria construcțiilor și cadrul natural în care este așezat orașul își merită denumirea de capitală a Liniștii și a Păcii. Admirăm Pavilionul de Aur (acoperit, la propriu, cu un strat de aur), Castelul Nijo (reședința Shogunului). Trecem pe lângă Tokugawa Toji (templul care găzduiește cea mai înaltă pagodă japoneză), Grădina de Piatră (Templul Ryoanji), Palatul Imperial, Templul Higashi Honganji. După-amiază mergem la Sanjusangen-do Hall cu cele 1001 imagini ale lui Buddha și Templul Kiyomizu. Cazare în zonă la Sunroute Hotel Kyoto. 

 

Ziua 9: Kyoto - Hiroshima (1 noapte) (360 Km)

Dimineață, transfer la Hiroshima. Cunoscută că fiind prima localitate care a fost ținta unei bombe atomice, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, Hiroshima are astăzi numeroase monumente ridicate în memoria acelui eveniment. Tur de oraș cu vizitarea Parcului și Muzeului Memorial al Păcii; transfer în port și plecare cu feribotul în Insula Miyajima din apropiere, unde se poate vizită Altarul Itsukushima. Cazare în zonă, la Hotel KKR.

 

Ziua 10: Hiroshima - Fukuoka (1 noapte) (300 km)

Continuăm vizitarea orașului Hiroshima, apoi transfer către Fukuoka, al cincilea oraș ca mărime din Japonia, situat pe țărmul nordic al insulei Kyushu. Cazare în zona Fukuoka, la Valie Hotel Tenjin. 

 

Ziua 11: Fukuoka - București

Transfer aeroport pentru zborul către Tokyo și apoi zbor de retur către București. Se călătorește în timpul nopții. 

 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

 

Muntele Fuji – 95 euro/persoană 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Vizitează Japonia 
primăvara și vara 
Clima: temperată
Moneda: yen japonez 
De luat în bagaj: ochelari de soare, haine comode, încălțăminte confortabilă, adaptor pentru telefon
De cumpărat: cosmetice, yukata (kimono de vară), omamori (talismane), măști kabuki, umbrele, evantaie.   
Mâncare şi băutură: ramen, sushi, tempura, vită Kobe,  Nikumaki Onagiri (biluțe de orez învelite în bacon, puse pe grătar, presărate cu semințe de susan și însoțite de un sos), înghețată, clătite. De băut: matcha (ceai verde), sake (vin de orez), wagashi (un fel de desert din pasta de orez și pasta de fasole roșie).

 

  • Bilet de avion București - Tokyo - București
  • Bilete de avion zboruri interne Tokyo-Osaka, Fukuoka-Tokyo
  • Taxe aeroport
  • 9 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*/4*
  • Tururi și vizite conform programului
  • Transport cu tren/autocar/microbuz/cursă locală clasa Turist conform cu itinerarul excursiei
  • Asistența turistică locală în limba română

 

Supliment plecare martie/aprilie 700 euro/persoană

Taxele de intrare la obiectivele turistice

Excursiile opționale

Alte servicii neincluse în program

Asigurare medicală

Asigurare storno

Taxe de oraș

 

Suplimente cazare:

-Supliment single - 990 euro

- a 3-a persoana in camera tripla - 3200 euro

- Copil 0-11,99 ani in cameră cu părinții - 2900 euro

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

Asia,Japonia 2023,vacanta Japonia,vacante Japonia 2023,circuit Japonia,circuite Japonia,Tokyo,Nikko,Muntele Fuji,Valea Hakone,Kyoto,Nara,Osaka,Kobe,Hiroshima,Insula Miyajima, Fukuoka,circuit,vacanta

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
6,50000EUR
Reducere 10% valabila pana la 31.12.2023.
5,85000EUR
9 nopti

Info Practic

Vizitează Japonia 
primăvara și vara 
Clima: temperată
Moneda: yen japonez 
De luat în bagaj: ochelari de soare, haine comode, încălțăminte confortabilă, adaptor pentru telefon
De cumpărat: cosmetice, yukata (kimono de vară), omamori (talismane), măști kabuki, umbrele, evantaie.   
Mâncare şi băutură: ramen, sushi, tempura, vită Kobe,  Nikumaki Onagiri (biluțe de orez învelite în bacon, puse pe grătar, presărate cu semințe de susan și însoțite de un sos), înghețată, clătite. De băut: matcha (ceai verde), sake (vin de orez), wagashi (un fel de desert din pasta de orez și pasta de fasole roșie).