Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare

Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare
Cel mai bun pret
3250EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare Circuit Japonia - Tara Soarelui Rasare

Japonia - Țara Soarelui Răsare

Japonia este un taram fascinant. Cel mai bine vizitezi aceasta tara primavara si vara. Daca iubesti ciresii infloriti, mergi in Japonia primavara.

 

Ziua 1: București - Tokyo

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucure┼čti pentru zborul c─âtre Tokyo.

 

Ziua 2: Tokyo (4 nopti)

Transfer la hotel. Cazare în zon─â, la The B Akasaka.

 

Ziua 3: Tokyo - Tur panoramic

Începem turul panoramic cu Turnul Prim─âriei, apoi trecem pe lâng─â Palatul Imperial ╚Öi podul Nijubashi. În jurul palatului se a´Čéa parcul Kitamonaru, considerat cel mai frumos loc. Publicul îl viziteaz─â de ziua împ─âratului ╚Öi pe 2 ianuarie. Urmeaz─â Gr─âdina Imperial─â, Asakusa (cel mai mare district al ora╚Öului, renumit pentru magazine ╚Öi cluburi de noapte), cartierul de lux Ginza (aici se afl─â cea mai scump─â arter─â comercial─â din lume). Ne întoarcem la hotel. 

 

Ziua 4: Tokyo – Nikko (150 Km)

Excursie op╚Ťional─â la Nikko, un loc sacru în Japonia datorit─â templelor a´Čéate aici. Se viziteaz─â Templul Toshogu, considerat unul din cele mai frumoase ╚Öi importante temple din Japonia, unde se g─âse╚Öte mormântul shogun-ului Tokugawa Ieyasu, personaj important din istoria Japoniei. Dup─â-amiaz─â se viziteaz─â împrejurimile ora╚Öului Nikko, lacul Chuzenji ╚Öi cascada Kegon. Ne întoarcem la hotel. 

 

Ziua 5: Tokyo - Muntele Fuji (130 Km)

Op╚Ťional, excursie la cel mai înalt munte al Japoniei: Muntele Fuji -3776 m. Vizit─âm un vechi crater distrus ╚Öi urc─âm pân─â la sta╚Ťia 5 a muntelui, de unde, în func╚Ťie de condi╚Ťiile meteo,  se pot vedea Oceanul Paci´Čüc ╚Öi mun╚Ťii vulcanici din jur. Vulcan considerat înc─â activ de╚Öi a erupt ultima oar─â în urm─â cu peste 300 de ani, Fuji impresioneaz─â prin conul sau perfect. Croazier─â pe lacul Kawaguchi. Ne întoarcem la hotel. 
 

 

Ziua 6: Tokyo - Osaka (2 nop╚Ťi)

Zbor Tokyo - Osaka. Tur panoramic al ora╚Öului, numit ╚Öi “Vene╚Ťia Japoniei”. Turul include: Castelul Osaka, Acvariul Kaiyukan, Umeda Sky Building, Sala Nakanoshima (cl─âdire istoric─â în stil neorenascentist), strada Midosuji cu cei 900 arbori gingko, Abeno Harukas (cea mai înalt─â cl─âdire din Japonia, cu în─âl╚Ťimea de 300 m ╚Öi 60 etaje). Cazare în zona Osaka, la Hotel The Lutheran. 

 

Ziua 7: Osaka - Nara (40 Km)

Excursie la Nara. Vizit─âm temple care fac parte din patrimonial UNESCO, precum Templul Todaiji, cu o imens─â statuie a lui Buddha, Altarul Kasuga, parcul Nara (unde se afl─â c─âprioare, considerate sacre). Nara a fost prima capital─â permanent─â a Japoniei, începând cu anul 710 (sub denumirea Heijo). Întoarcere la hotel. 

 

Ziua 8: Osaka - Kyoto (1 noapte) (60 Km)

Diminea╚Ť─â, transfer la Kyoto, fost─â capital─â imperial─â a Japoniei, actual─â capital─â cultural─â. Prin simetria construc╚Ťiilor ╚Öi cadrul natural în care este a╚Öezat ora╚Öul î╚Öi merit─â denumirea de capital─â a Lini╚Ötii ╚Öi a P─âcii. Admir─âm Pavilionul de Aur (acoperit, la propriu, cu un strat de aur), Castelul Nijo (re╚Öedin╚Ťa Shogunului). Trecem pe lâng─â Tokugawa Toji (templul care g─âzduie╚Öte cea mai înalt─â pagod─â japonez─â), Gr─âdina de Piatr─â (Templul Ryoanji), Palatul Imperial, Templul Higashi Honganji. Dup─â-amiaz─â mergem la Sanjusangen-do Hall cu cele 1001 imagini ale lui Buddha ╚Öi Templul Kiyomizu. Cazare în zon─â la Sunroute Hotel Kyoto. 

 

Ziua 9: Kyoto - Hiroshima (1 noapte) (360 Km)

Diminea╚Ť─â, transfer la Hiroshima. Cunoscut─â c─â fiind prima localitate care a fost ╚Ťinta unei bombe atomice, la sfâr╚Öitul celui de-al Doilea R─âzboi Mondial, Hiroshima are ast─âzi numeroase monumente ridicate în memoria acelui eveniment. Tur de ora╚Ö cu vizitarea Parcului ╚Öi Muzeului Memorial al P─âcii; transfer în port ╚Öi plecare cu feribotul în Insula Miyajima din apropiere, unde se poate vizit─â Altarul Itsukushima. Cazare în zon─â, la Hotel KKR.

 

Ziua 10: Hiroshima - Fukuoka (1 noapte) (300 km)

Continu─âm vizitarea ora╚Öului Hiroshima, apoi transfer c─âtre Fukuoka, al cincilea ora╚Ö ca m─ârime din Japonia, situat pe ╚Ť─ârmul nordic al insulei Kyushu. Cazare în zona Fukuoka, la Valie Hotel Tenjin. 

 

Ziua 11: Fukuoka - București

Transfer aeroport pentru zborul c─âtre Tokyo ╚Öi apoi zbor de retur c─âtre Bucure╚Öti. Se c─âl─âtore╚Öte în timpul nop╚Ťii. 

 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.

 

Muntele Fuji – 95 euro/persoan─â 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Viziteaz─â Japonia 
prim─âvara ╚Öi vara 
Clima: temperat─â
Moneda: yen japonez 
De luat în bagaj: ochelari de soare, haine comode, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, adaptor pentru telefon
De cump─ârat: cosmetice, yukata (kimono de var─â), omamori (talismane), m─â╚Öti kabuki, umbrele, evantaie.   
Mâncare ┼či b─âutur─â: ramen, sushi, tempura, vit─â Kobe,  Nikumaki Onagiri (bilu╚Ťe de orez învelite în bacon, puse pe gr─âtar, pres─ârate cu semin╚Ťe de susan ╚Öi înso╚Ťite de un sos), înghe╚Ťat─â, cl─âtite. De b─âut: matcha (ceai verde), sake (vin de orez), wagashi (un fel de desert din pasta de orez ╚Öi pasta de fasole ro╚Öie).

 

  • Bilet de avion Bucure╚Öti - Tokyo - Bucure╚Öti
  • Bilete de avion zboruri interne Tokyo-Osaka, Fukuoka-Tokyo
  • Taxe aeroport
  • 9 nop╚Ťi de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*/4*
  • Tururi ╚Öi vizite conform programului
  • Transport cu tren/autocar/microbuz/curs─â local─â clasa Turist conform cu itinerarul excursiei
  • Asisten╚Ťa turistic─â local─â în limba român─â

 

Supliment plecare martie/aprilie 700 euro/persoan─â

Taxele de intrare la obiectivele turistice

Excursiile op╚Ťionale

Alte servicii neincluse în program

Asigurare medical─â

Asigurare storno

Taxe de oraș

 

Suplimente cazare:

-Supliment single - 990 euro

- a 3-a persoana in camera tripla - 3200 euro

- Copil 0-11,99 ani in camer─â cu p─ârin╚Ťii - 2900 euro

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

Asia,Japonia 2023,vacanta Japonia,vacante Japonia 2023,circuit Japonia,circuite Japonia,Tokyo,Nikko,Muntele Fuji,Valea Hakone,Kyoto,Nara,Osaka,Kobe,Hiroshima,Insula Miyajima, Fukuoka,circuit,vacanta

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
6,50000EUR
9 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Japonia 
prim─âvara ╚Öi vara 
Clima: temperat─â
Moneda: yen japonez 
De luat în bagaj: ochelari de soare, haine comode, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, adaptor pentru telefon
De cump─ârat: cosmetice, yukata (kimono de var─â), omamori (talismane), m─â╚Öti kabuki, umbrele, evantaie.   
Mâncare ┼či b─âutur─â: ramen, sushi, tempura, vit─â Kobe,  Nikumaki Onagiri (bilu╚Ťe de orez învelite în bacon, puse pe gr─âtar, pres─ârate cu semin╚Ťe de susan ╚Öi înso╚Ťite de un sos), înghe╚Ťat─â, cl─âtite. De b─âut: matcha (ceai verde), sake (vin de orez), wagashi (un fel de desert din pasta de orez ╚Öi pasta de fasole ro╚Öie).