Circuit Lacurile Alpine ale Italiei

Circuit Lacurile Alpine ale Italiei
Cel mai bun pret
750EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei

Lacurile Alpine ale Italiei

Ziua 1: București – Milano (5 nopți) 

Întâlnire pe aeroportul Henri Coandă cu reprezentantul J’Info Tours și îmbarcare pe zborul către Milano. Sosire și transfer la hotel 3*, zona Milano.
Excursie opțională - tur pietonal de oraș Milano, ce va cuprinde următoarele obiective turistice: Domul din Milano (ce se mai numește Catedrala Santa Maria Nascente), Galeriile Vittorio Emanuelle II (reprezintă o variantă a mall-ului modern, construit la sfârșit de secol XIX, cu arcade de oțel acoperite de sticlă), Teatro alla Scala, Castelul Sforzesco ce găzduiește, în prezent, două galerii de artă cu opere ale lul Michelangelo (Pieta Rondanini-1564) și Muzeul de Artă Antică. După tur, timp liber pentru cumpărături sau vizite. 
 

 

Ziua 2: Lacul Como 

Excursie de o zi la lacul Como. La sosire, ne vom îmbarca pe un vas pentru traversare și ajungem în Bellagio, perla lacului Como, stațiune situată la intersecția celor 2 brațe din formă de Y ale lacului. Bellagio este celebru pentru vilele de lux cu panoramă asupra lacului. Vă recomandăm o sesiune de cumpărături pe artera comercială Via Garibaldi și o cafea pe malul lacului.  

  

 

Ziua 3: Lacul Garda 

Excursie opțională de o zi la lacul Garda, cu vizitarea localităților Sirmione și Bardolino. Timp liber pentru ca fiecare să poată explora orașul în ritmul propriu. Veți putea face cumpărături și admira lacul din mai multe unghiuri, fiecare dezvăluind o altă vedere deosebit de frumoasă. Întoarcere la hotel. 

 

 

Ziua 4: Lacul Iseo 

Excursie opțională de o zi la lacul Iseo, pe parcursul căreia se vor vizita Lovere, unul dintre cele mai frumoase sate din Italia și Sarnico, orășel care în Evul Mediu era înconjurat de ziduri, cu trei porți și vegheat de pe înălțimi de un castel. În Sarnico se pot vedea Turnul cu Ceas din sec. al XV-lea și o biserică din sec. al XIV-lea, San Martino Vescovo.  

  

 

Ziua 5: Lacul Lugano 

Excursie opțională de o zi la lacul Lugano. Autocarul vă va conduce pe șosele montane superbe, peste granița cu Elveția, până în orașul Lugano, supranumit “Monte Carlo al Elveției”. Amplasat pe malul lacului omonim și având ca fundal Alpii Elvețieni, Lugano este o adevărată Mecca a amatorilor de shopping și preparate culinare deosebite. Nu ratați ocazia de a cumpăra ciocolată elvețiană.  

  

 

Ziua 6: Milano - București 

Transfer la aeroport pentru zbor de retur spre București. 

 

 

Nota: Hotelurile menționate în program pot suferi modificări în sensul obținerii sau negocierii unor oferte mai performante, căutand beneficiul clientului.

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 25 de plătitori. Pentru un grup mai mic de 25 de plătitori, tarifele se recalculează.

Lacul Garda – 91 euro/persoană 
Lacul Iseo – 83 euro/persoană 
Lugano – 70 euro/persoană

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 25 de plătitori. Pentru un grup mai mic de 25 de plătitori, tarifele se recalculează.

* Excursiile opționale sunt nerambursabile.

Lacul Como este un lac de origine glaciară, cu o suprafață de 146 kilometri pătrați și cu o adâncime de peste 400 metri, fiind printre cele mai adânci lacuri din Europa.

Lacul Garda, diamantul din nordul Italiei, este un lac cu o lungime de 50 km un loc minunat în care ai parte de o vacanță cu plajă și munte.

 

 

 

 

Vizitează Lacurile Alpine 
în perioada aprilie – octombrie
Clima: mediteraneană, cu ierni blânde și veri călduroase, cu microclimat montan în zona alpină
Moneda: euro 
De luat în bagaj: pălărie de soare, cremă cu protecție solară, haine comode din fibre naturale, încălțăminte comodă. 
De cumpărat: accesorii din piele (încălțăminte, genți), antichități, obiecte din sticlă
Mâncare și băutură: pastele, pizza, lasagna, tiramisu, fructe de mare, vin 

Bilete de avion 

Taxe de aeroport

5 nopți de cazare la hotel 3*

Mic dejun

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu traseul circuitului 

Excursie la lacul Como și traversarea lui 

Asistența turistică 

 

Asigurare medicală

Asigurare storno

Excursii opționale 

Intrări la obiectivele turistice  

Supliment plecare Paște 60 euro/persoană

Supliment plecare iulie/august/septembrie: 120 euro/persoană

Supliment plecare octombrie  - 78 euro/persoană 

Supliment plecare iunie - 32 euro/persoana 

Bagaj de cală

 

 

 

 

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,50000EUR
5 nopti

Info Practic

Vizitează Lacurile Alpine 
în perioada aprilie – octombrie
Clima: mediteraneană, cu ierni blânde și veri călduroase, cu microclimat montan în zona alpină
Moneda: euro 
De luat în bagaj: pălărie de soare, cremă cu protecție solară, haine comode din fibre naturale, încălțăminte comodă. 
De cumpărat: accesorii din piele (încălțăminte, genți), antichități, obiecte din sticlă
Mâncare și băutură: pastele, pizza, lasagna, tiramisu, fructe de mare, vin