Circuit Lacurile Alpine ale Italiei

Circuit Lacurile Alpine ale Italiei
Cel mai bun pret
de la 360EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei

Lacurile Alpine ale Italiei

 

Ziua 1: Bucuresti - Milano (5 nopti)

Intalnire pe aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul J’Info Tours si imbarcare pe zborul catre Bergamo. Sosire si transfer la hotelul din zona Milano.

Excursie optionala - Tur de oras Milano. Transfer privat in Milano, unde vom face un tur de oras pietonal ce va cuprinde urmatoarele obiective turistice: Domul din Milano (ce se mai numeste Catedrala Santa Maria Nascente), Galeriile Vittorio Emanuelle II (reprezinta o varianta a mall-ului modern, construit la sfarsit de secol XIX, cu arcade de otel acoperite de sticla), Teatro alla Scala, Castelul Sforzesco ce gazduieste, in prezent, doua galerii de arta cu opere ale lul Michelangelo (Pieta Rondanini-1564) si Muzeul de Arta Antica. Dupa tur, timp liber pentru cumparaturi sau vizite.

Cazare la iH Hotels Milano St John Sesto San Giovanni 4* (Via Bruno Buozzi, 97, 20099 Sesto San Giovanni) / similar. Mese incluse: cina.

 

Ziua 2: Lacul Como

Excursie de o zi la lacul Como. Pe drum, veti asculta informatii interesante despre istoria si cultura zonelor pe care le traversam. La sosire, ne vom imbarca pe un vas pentru o croaziera de 2 ore pe lacul Como. Veti afla cine sunt proprietarii vilelor de lux de pe malul lacului (personalitati istorice din vremuri apuse sau celebritati din prezent), veti avea sansa de a face fotografii unice si va veti bucura de o gustare sau o bautura la bord.

Vom ajunge in Bellagio, perla lacului Como, statiune situata la intersectia celor 2 brate din forma de Y a lacului. Bellagio este celebru pentru vilele de lux cu panorama asupra lacului Villa Serbelloni si Villa Melzi. Va recomandam o sesiune de cumparaturi pe artera comerciala Via Garibaldi si o cafea pe malul lacului. Intoarcere si cina la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 3: Lacul Garda

Excursie optionala de o zi la lacul Garda, cu vizitarea localitatilor Sirmione si Bardolino. Timp liber pentru ca fiecare sa poata explora orasul in ritmul propriu. Veti putea face cumparaturi si admira lacul din mai multe unghiuri, fiecare dezvaluind o alta vedere deosebit de frumoasa. Intoarcere si cina la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 4: Lacul Iseo

Excursie optionala de o zi la lacul Iseo, pe parcursul careia se vor vizita Lovere, unul dintre cele mai frumoase sate din Italia si Sarnico, orasel care in Evul Mediu era înconjurat de ziduri, cu trei porți și vegheat de pe înălțimi de un castel. In Sarnico se pot vedea Turnul cu Ceas din sec. al XV-lea si o biserica din sec. al XIV-lea, San Martino Vescovo. Intoarcere si cina la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 5: Lacul Lugano

Excursie optionala de o zi la lacul Lugano. Autocarul va va conduce pe sosele montane superbe, peste granita cu Elvetia, pana in orasul Lugano, supranumit “Monte Carlo al Elvetiei”. Amplasat pe malul lacului omonim si avand ca fundal Alpii Elvetieni, Lugano este o adevarata Mecca a amatorilor de shopping si preparate culinare deosebite.

Nu ratati ocazia de a cumpara ciocolata elvetiana pentru dvs. si cei dragi. Intoarcere si cina la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 6: Milano - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zbor de retur spre Bucuresti.

 

- Tur Milano – 35 euro/persoana, include: transport, tur pietonal in Milano, asistenta turistica in limba romana

- Lacul Garda – 45 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana

- Lacul Iseo – 42 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana

- Lugano – 38 euro/persoana, include: transport, taxe drum Elvetia, asistenta turistica in limba romana

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Lacul Como este un lac de origine glaciara, cu o suprafata de 146 kilometri patrati si cu o adancime-record de peste 400 metri, fiind printre cele mai adanci lacuri din Europa.

Lacul Garda, diamantul din Nordul Italiei, este un lac cu o lungime  de 50 km un loc minunat în care ai parte de o vacanță cu plajă și munte.

 

06:20 Bucuresti Henri Coanda – 07:45 Milano Bergamo

08:20 Milano Bergamo – 11:35 Bucuresti Henri Coanda

 

 

Clima: mediteraneana cu ierni blande si veri calduroase, cu microclimat montan in zona alpina.

Perioada recomandata: Aprilie – Octombrie.

Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, crema de soare, haine comode din fibre naturale, incaltari confortabile.

Ce sa cumparati: obiecte din piele, antichitati, obiecte din sticla.

Mancarea si bautura: Italia este recunoscuta pentru bucataria fina, uleiul de masline si vinul excelent. Incercati pastele italiene, spaghetti si pizza.

Bilet de avion Bucuresti – Bergamo – Bucuresti
5 nopti de cazare la hotel 4*

Demipensiune

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Excursie la lacul Como

Asistenta turistica in limba romana

Taxele de aeroport 125 Euro/persoana
Supliment obligatoriu plecare de Paste 150 euro/persoana
Bagaj de cala
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrari la obiectivele turistice 
Taxele de oras

 

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
72000EUR
5 nopti

Info Practic

Clima: mediteraneana cu ierni blande si veri calduroase, cu microclimat montan in zona alpina.

Perioada recomandata: Aprilie – Octombrie.

Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, crema de soare, haine comode din fibre naturale, incaltari confortabile.

Ce sa cumparati: obiecte din piele, antichitati, obiecte din sticla.

Mancarea si bautura: Italia este recunoscuta pentru bucataria fina, uleiul de masline si vinul excelent. Incercati pastele italiene, spaghetti si pizza.