Circuit Lacurile Alpine ale Italiei

Circuit Lacurile Alpine ale Italiei
Cel mai bun pret
750EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei Circuit Lacurile Alpine ale Italiei

Lacurile Alpine ale Italiei

Ziua 1: Bucure╚Öti – Milano (5 nop╚Ťi) 

Întâlnire pe aeroportul Henri Coand─â cu reprezentantul J’Info Tours ╚Öi îmbarcare pe zborul c─âtre Milano. Sosire ╚Öi transfer la hotel 3*, zona Milano.
Excursie op╚Ťional─â - tur pietonal de ora╚Ö Milano, ce va cuprinde urm─âtoarele obiective turistice: Domul din Milano (ce se mai nume╚Öte Catedrala Santa Maria Nascente), Galeriile Vittorio Emanuelle II (reprezint─â o variant─â a mall-ului modern, construit la sfâr╚Öit de secol XIX, cu arcade de o╚Ťel acoperite de sticl─â), Teatro alla Scala, Castelul Sforzesco ce g─âzduie╚Öte, în prezent, dou─â galerii de art─â cu opere ale lul Michelangelo (Pieta Rondanini-1564) ╚Öi Muzeul de Art─â Antic─â. Dup─â tur, timp liber pentru cump─âr─âturi sau vizite. 
 

 

Ziua 2: Lacul Como 

Excursie de o zi la lacul Como. La sosire, ne vom îmbarca pe un vas pentru traversare ╚Öi ajungem în Bellagio, perla lacului Como, sta╚Ťiune situat─â la intersec╚Ťia celor 2 bra╚Ťe din form─â de Y ale lacului. Bellagio este celebru pentru vilele de lux cu panoram─â asupra lacului. V─â recomand─âm o sesiune de cump─âr─âturi pe artera comercial─â Via Garibaldi ╚Öi o cafea pe malul lacului.  

  

 

Ziua 3: Lacul Garda 

Excursie op╚Ťional─â de o zi la lacul Garda, cu vizitarea localit─â╚Ťilor Sirmione ╚Öi Bardolino. Timp liber pentru ca fiecare s─â poat─â explora ora╚Öul în ritmul propriu. Ve╚Ťi putea face cump─âr─âturi ╚Öi admira lacul din mai multe unghiuri, fiecare dezv─âluind o alt─â vedere deosebit de frumoas─â. Întoarcere la hotel. 

 

 

Ziua 4: Lacul Iseo 

Excursie op╚Ťional─â de o zi la lacul Iseo, pe parcursul c─âreia se vor vizita Lovere, unul dintre cele mai frumoase sate din Italia ╚Öi Sarnico, or─â╚Öel care în Evul Mediu era înconjurat de ziduri, cu trei por╚Ťi ╚Öi vegheat de pe în─âl╚Ťimi de un castel. În Sarnico se pot vedea Turnul cu Ceas din sec. al XV-lea ╚Öi o biseric─â din sec. al XIV-lea, San Martino Vescovo.  

  

 

Ziua 5: Lacul Lugano 

Excursie op╚Ťional─â de o zi la lacul Lugano. Autocarul v─â va conduce pe ╚Öosele montane superbe, peste grani╚Ťa cu Elve╚Ťia, pân─â în ora╚Öul Lugano, supranumit “Monte Carlo al Elve╚Ťiei”. Amplasat pe malul lacului omonim ╚Öi având ca fundal Alpii Elve╚Ťieni, Lugano este o adev─ârat─â Mecca a amatorilor de shopping ╚Öi preparate culinare deosebite. Nu rata╚Ťi ocazia de a cump─âra ciocolat─â elve╚Ťian─â.  

  

 

Ziua 6: Milano - Bucure╚Öti 

Transfer la aeroport pentru zbor de retur spre Bucure╚Öti. 

 

 

Nota: Hotelurile men╚Ťionate în program pot suferi modific─âri în sensul ob╚Ťinerii sau negocierii unor oferte mai performante, c─âutand beneficiul clientului.

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 25 de pl─âtitori. Pentru un grup mai mic de 25 de pl─âtitori, tarifele se recalculeaz─â.

Lacul Garda – 91 euro/persoan─â 
Lacul Iseo – 83 euro/persoan─â 
Lugano – 70 euro/persoan─â

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 25 de pl─âtitori. Pentru un grup mai mic de 25 de pl─âtitori, tarifele se recalculeaz─â.

* Excursiile op╚Ťionale sunt nerambursabile.

Lacul Como este un lac de origine glaciar─â, cu o suprafa╚Ť─â de 146 kilometri p─âtra╚Ťi ╚Öi cu o adâncime de peste 400 metri, fiind printre cele mai adânci lacuri din Europa.

Lacul Garda, diamantul din nordul Italiei, este un lac cu o lungime de 50 km un loc minunat în care ai parte de o vacan╚Ť─â cu plaj─â ╚Öi munte.

 

 

 

 

Viziteaz─â Lacurile Alpine 
în perioada aprilie – octombrie
Clima: mediteranean─â, cu ierni blânde ╚Öi veri c─âlduroase, cu microclimat montan în zona alpin─â
Moneda: euro 
De luat în bagaj: p─âl─ârie de soare, crem─â cu protec╚Ťie solar─â, haine comode din ´Čübre naturale, înc─âl╚Ť─âminte comod─â. 
De cump─ârat: accesorii din piele (înc─âl╚Ť─âminte, gen╚Ťi), antichit─â╚Ťi, obiecte din sticl─â
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: pastele, pizza, lasagna, tiramisu, fructe de mare, vin 

Bilete de avion 

Taxe de aeroport

5 nop╚Ťi de cazare la hotel 3*

Mic dejun

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu traseul circuitului 

Excursie la lacul Como ╚Öi traversarea lui 

Asisten╚Ťa turistic─â 

 

 • Asigurare medical─â
 • Asigurare storno
 • Excursii op╚Ťionale 
 • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
 • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).
 • Intr─âri la obiectivele turistice  
 • Supliment plecare Pa╚Öte 60 euro/persoan─â
 • Supliment plecare iulie/august/septembrie: 120 euro/persoan─â
 • Supliment plecare octombrie  - 78 euro/persoan─â 
 • Supliment plecare iunie - 32 euro/persoana 
 • Bagaj de cal─â

 

 

 

 

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,50000EUR
5 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Lacurile Alpine 
în perioada aprilie – octombrie
Clima: mediteranean─â, cu ierni blânde ╚Öi veri c─âlduroase, cu microclimat montan în zona alpin─â
Moneda: euro 
De luat în bagaj: p─âl─ârie de soare, crem─â cu protec╚Ťie solar─â, haine comode din ´Čübre naturale, înc─âl╚Ť─âminte comod─â. 
De cump─ârat: accesorii din piele (înc─âl╚Ť─âminte, gen╚Ťi), antichit─â╚Ťi, obiecte din sticl─â
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: pastele, pizza, lasagna, tiramisu, fructe de mare, vin