Circuit Aventură și REVELION atipic în MAASAI MARA

Circuit Aventură și REVELION atipic în MAASAI MARA
Cel mai bun pret
de la 2520EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Aventură și REVELION atipic în MAASAI MARA Circuit Aventură și REVELION atipic în MAASAI MARA Circuit Aventură și REVELION atipic în MAASAI MARA Circuit Aventură și REVELION atipic în MAASAI MARA Circuit Aventură și REVELION atipic în MAASAI MARA Circuit Aventură și REVELION atipic în MAASAI MARA Circuit Aventură și REVELION atipic în MAASAI MARA Circuit Aventură și REVELION atipic în MAASAI MARA

Plecare in data de 30 decembrie 2023 

Program

Ziua 1 - 30 Decembrie 2023: Intalnire in aeroportul Otopeni cu reprezentatul J Info Tours pentru imbarcare zbor Turkish destinatia Nairobi.


Ziua 2 - 31 decembrie 2023: Rezervația Nairobi-Maasai Mara – La Multi Ani 2024!
Sosire in Nairobi  la ora 03:20 . Dupa formalitatile  vamale preluare la ora 03.20 de la aeroportul Nairobi și plecare spre Maasai Mara prin peisajul spectaculos și câmpiile locuite de păstori Maasai pentru a ajunge pentru check-in și prânz. Timp de odihna iar la  ora 15:00 ieșim la un safari de după-amiază până la apus.
Intampinam Anul Nou 2024 in Maasai Mara .  Cina si cazare la Mara Simba Lodge.


Ziua 3 - 1 ianuarie 2024: Rezervația  Masai Mara
Mic dejun .  Incepem ziua de 1 ianuarie 2024 in rezervatia Maasai Mara, unde la ora 8 dimineața se va pleca urmand a se  servi prânzul la pachet si safari pentru 1 zi. Pauză de prânz la un loc de picnic lângă râu, urmată de un safari după-amiaza si intoarcere către tabăra dumneavoastră, iar pentru restul serii timp liber.
Cina si cazare  la Mara Simba Lodge (Pensiune completa )


Ziua 4-5, 2-3 ianuarie 2024: Rezervația  Maasai Mara
Zile pline în Masai Mara, unde după micul dejun vom pleca in safari de dimineață până la prânz. Intoarcere  la lodge  pentru prânz. Restul după-amiezii va fi petrecut liber, bucurându-vă de facilități, si de un joc  până la apus.
Cina si cazare la Mara Simba Lodge ( Pensiune completa )


Ziua 6 - 4 ianuarie 2024: Maasai Mara-Nairobi
Servim micul dejun și plecam spre Nairobi,  transfer la hotel pentru check-in. Restul zilei va fi petrecut liber în hotelul din Nairobi. Cazare la The Boma hotel.


Ziua 7 - 5 ianuarie 2024: Zi întreagă în Nairobi
Preluare de la hotel pentru safari de dimineață în Parcul Național Nairobi, urmată de o vizită la orfelinatul pentru elefanți Daphne Sheldrick. 
Apoi optional Sanctuarul Girafelor si interactiune cu girafele din rezervatie si dejun la restaurantul Carnivore ;  întoarcere la hotel.
Cazare la The Boma hotel  /similar  ( Mic dejun )


Ziua 8 - 6 ianuarie 2024: Zi întreagă în Nairobi
Optional o vizită la Plantația de ceai Kiambethu pentru a ajunge la ora 11:00 și la o ceașcă de ceai sau cafea. Descoperim istoria fermei și procesul de preparare a ceaiului, avand oportunitatea de a vedea ceaiul direct pe câmp.  Apoi facem o plimbare în pădurea indigenă cu ghidul rezident din Kenya, care va identifica plantele și va explica cum sunt folosite în mod tradițional. Observam de  aproape maimuțele Colobus și hoinărim prin grădinile care găzduiesc o mare varietate de păsări și flori. Savuram o băutură înainte de prânz pe verandă, cu vederi minunate peste câmpurile de ceai . După aceea, ne intoarcem la hotel pentru a petrece liber restul zilei.
Cazare la The Boma Hotel ( mic dejun )


Ziua 9 - 7 ianuarie 2024:  Nairobi Zambia Cascada Victoria 
Preluare la ora 04:00 și transfer la aeroportul din Nairobi la timp pentru zborul dvs. la ora 07:25 spre următoarea destinație.
Sosire in Livingstone :  Orașul de graniță înfloritor al Zambiei, Livingstone sau Maramba, este situat în provincia de sud a țării. Orașul colonial britanic este un centru turistic pentru Cascada Victoria din apropiere, Parcul Național Mosi-oa-Tunya și râul Zambezi. În continuă creștere, această destinație romantică este bogată în cultură și istorie, cu o serie de experiențe pline de adrenalină din care puteți alege, inclusiv bungee jumping, rappel, leagăn în defileu, rafting, caiac, canotaj și plimbări cu jet. Pentru vizitatorii care doresc o experiență mai relaxată, există și nenumărate alte activități oferite. OPTIONAL Vizitați fascinantul Muzeu Livingstone, luați un zbor cu elicopterul deasupra căderii zgomotoase sau experimentați un joc superb în Parcul Național Mosi-oa-Tunya, inclus în Patrimoniul UNESCO, care găzduiește elefanții africani, hipopotam și o varietate impresionantă de specii de păsări. Cazare la : Victoria Waterfront Lodge / similar  


Ziua 10 -  8 ianuarie : Turul Wild Horizons al Cascadelor Zambia
Mic dejun . Pornim in Turul Wild Horizons al Cascadelor Zambia. Descrise de tribul Kololo care trăia în zonă în anii 1800 ca „Mosi-oa-Tunya” - „Fumul care tuna” și în termeni mai moderni drept „cea mai mare perdea cunoscută de apă care cade”, Cascada Victoria reprezintă o priveliște spectaculoasă a frumusețe și măreție uimitoare pe râul Zambezi, la granița cu Zambia și Zimbabwe. O potecă de-a lungul marginii pădurii oferă vizitatorului care este pregătit să înfrunte stropii uriași cu o serie inegalabila de vederi ale Cascadelor. Un punct de belvedere special se află peste podul Knife Edge, de unde vizitatorii pot avea cea mai frumoasă priveliște asupra Cataractei de Est și a Cascadei Principale, precum și la Boiling Pot.
Diferitele perioade ale anului vor oferi experiențe complet diferite ale regiunii Falls. Sezonul de vârf al inundațiilor este în jurul lunii martie- aprilie și întreaga putere a căderilor poate fi admirata în toată gloria. Pe măsură ce inundațiile se diminuează, vederea asupra cascadelor devine din ce în ce mai bună de-a lungul anului,lunile recomandate pentru vizita noiembrie si decembrie. 
OPTIONAL:  un tur al cascadelor de pe partea din Zimbabwe. 


Ziua 11 - 9 ianuarie 2024: Sosire în Nairobi
Mic dejun . Ora 15:00 transfer la aeroport pentru zbor Nairobi . Sosire  la ora 22.15  transfer la hotel pentru check-in. Cazare la The Boma hotel (Mic dejun)


Ziua 12 - 10 ianuarie 2024: Nairobi
Mic dejun . Timp liber la dispozitie pentru vizite si relaxare . Preluare de la hotel la ora 1:00 dimineața in ziua de 11 ianuarie și transfer la aeroport la timp pentru zborul de intoarcere acasa. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente. 


  1 TK1040 V  SA 30 DEC  OTPIST HK15  15:25 17:55 
  2 TK 607 V  SA 30 DEC  ISTNBO HK15  20:35 03:05*
  3 TK 608 V  TH 11 JAN  NBOIST HK15  04:50 11:25 
  4 TK1039 V  TH 11 JAN  ISTOTP HK15  14:20 14:35 

 

 

Vizitează Kenya - Maasai Mara
În perioadele Iunie - septembrie si decembrie – martie
Clima: tropicală, cu două anotimpuri ploioase:
aprilie – mai si octombrie - noiembrie
Moneda: shilling
Limba: swahili
De luat în bagaj: haine și încălțări comode, cremă cu protecție solară, haine impermeabile, spray de insecte
De cumpărat: Obiecte facute de mestesugarii locali, sculpture makonde, esarfe, kiondos (genti si cosuri din sisal) si bijuterii din par de elefant
Mancare și băutură: pilau – un fel de orez picant si biriani – o mancare picantă cu carne, ca, lapte de cocos.

Recomandări: malaria, holera și febra galbena sunt foarte răspândite. Beți doar apă îmbuteliată, nu mâncați salate sau legume negătite. Recomandăm vaccinurile împotriva meningitei, poliomielitei, tetanosului, difteriei și rabiei.

 
  • Taxa de rezervatie : 555 euro / pers 
  • Taxe de aeroport : 330 euro/persoana ( pot suferi modificari) 
  • Taxa de viza: 130 euro / pers
  •  Zbor Nairobi Livingstone si retur 
  • Excursii optionale 
  • Asigurari 

Nairobi, Revelion 2024, Kenya, Revelion Kenya, circuit Jinfo Tours Kenya.

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,04000EUR
11 nopti

Info Practic

 

Vizitează Kenya - Maasai Mara
În perioadele Iunie - septembrie si decembrie – martie
Clima: tropicală, cu două anotimpuri ploioase:
aprilie – mai si octombrie - noiembrie
Moneda: shilling
Limba: swahili
De luat în bagaj: haine și încălțări comode, cremă cu protecție solară, haine impermeabile, spray de insecte
De cumpărat: Obiecte facute de mestesugarii locali, sculpture makonde, esarfe, kiondos (genti si cosuri din sisal) si bijuterii din par de elefant
Mancare și băutură: pilau – un fel de orez picant si biriani – o mancare picantă cu carne, ca, lapte de cocos.

Recomandări: malaria, holera și febra galbena sunt foarte răspândite. Beți doar apă îmbuteliată, nu mâncați salate sau legume negătite. Recomandăm vaccinurile împotriva meningitei, poliomielitei, tetanosului, difteriei și rabiei.