Circuit Maroc - Intre Desert si Mare

Circuit Maroc - Intre Desert si Mare
Cel mai bun pret
de la 699EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Maroc - Intre Desert si Mare Circuit Maroc - Intre Desert si Mare Circuit Maroc - Intre Desert si Mare

Ziua 1: Bucuresti - Casablanca (2 nopti)

Intalnire cu reprezentantul J'Info Tours pe aeroport pentru zborul catre Casablanca. Tur panoramic pentru a admira obiectivele turistice: Moscheea lui Hassan al II-lea, Cartierul  Anfa, La Corniche (bulevardul de promenada pe malul oceanului), Palatul Mohamed V cu fantana, Medina, Piata  Natiunilor Unite, Cartierul Habous (cartier marocan tipic), Cartierul evreiesc Lusitania cu Muzeul Iudaismului Marocan, singurul de acest fel din lumea islamica, Biserica Notre-Dame de Lourdes din anul 1956, apoi Marabout cu “Altarul lui Sidi Abderrahman”, lac sfant pentru islamici, accesibil numai cand se retrag apele - se va admira de la distanta pe celebra Cornisa. Cazare in Casablanca. Hotel Best Western Hotel Toubkal 4*, 9 Rue Sidi Belyout, Casablanca 20100. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

 

Ziua 2: Casablanca - Azemmour (72 Km)

Optional - excursie de o zi cu autocarul in pitorescul orasel Azemmour (orasul artistilor), situat pe malurile raului Oum-Errabia. Iubitorii de suveniruri vor fi incantati sa faca o plimbare prin magazinele de artizanat. Apoi, vizita in orasul fortificat EI Jadida, cunoscut ca oras balnear sau “orasul nou”, la 100 km de Casablanca, singura asezare cu aspect ne-maur din Maroc datorita numeroaselor cladiri medievale ramase de la portughezi. Timp liber pentru plaja si baie in Atlantic. Seara, optional se poate vizita “Barul Casablanca”, care aminteste de filmul “Casablanca”, pe vestita plaja EI Haouzia. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

 

Ziua 3: Casablanca - Rabat (1 noapte) (95 Km)
Plecare spre Rabat, capitala Marocului. Vom admira obiectivele turistice: Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan, Mausoleul lui Mohamed V, Galeriile Bab EI Kebir, Ouadayas Kasbah (o fortareata din secolul al XII-lea care adaposteste muzeul artei marocane, un “oras in oras” situat la marginea Rabat-ului, cu decoratiuni originale si cu vestita gradina Andaluza), Palatul Regal (doar exterior). Cazare la Ibis Rabat Agdal 3*, 32-34, rue Abderrahmanne, El Ghafiki, Rabat 10000. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

 

Ziua 4: Rabat - Meknes - Volubilis - Fez (2 nopti) (275 Km)
Deplasare catre Fez cu oprire in orasul Meknes, supranumit “orasul sutelor de minarete” si una dintre cele patru capitale imperiale ale Marocului, orasul resedinta a vizirilor Merindes inca din secolul al XII-lea, inconjurat de 40 Km de ziduri de protectie. Vom admira obiectivele turistice: Medersa Bou Inania (cea mai mare Scoala de Coran din Maroc din anul 1358, numita dupa Sultanul Abu Inan), Poarta Bab Mansou, considerata una dintre cele mai frumoase porti din lume. Medina este animata de povestitori, dresori si saltimbanci. Orasul Meknes este inclus de UNESCO in Patrimoniul Cultural al Umanitatii. Optional, excursie la Volubilis, cel mai important sit arheologic roman din Maroc. Intalnim aici cele mai de pret vestigii romane precum mozaicurile de paviment, foarte bine conservate din casele unor locuitori instariti. Cazare in Fez. Hotel Perla 3*, 15 Rue de Jordanie, Fès. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

 

Ziua 5: Fez - Capitala Invatatilor, Perla Lumii Arabe
Daca ajungeti in Fez veti putea sa afirmati ca ati vizitat cel mai vechi oras islamic din lume. Este impartit in trei: orasul nou construit in 1912, orasul medieval construit in secolul al XIII- lea si orasul vechi, cu prima atestare documentara in anul 809. Vom vizita obiectivele turistice: Medina Fez el Bali, Medersa EI Attarine (Scoala Caranica), Piata Nejjarine, Moscheea Karaouiyine, Bou Inania (Scoala Coranica). Aici se gaseste si cea mai veche universitate din lume, din acest motiv a devenit orasul filozofilor, al teologilor, centrul artelor islamice. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

 

Ziua 6: Fez - Marrakech (2 nopti) (539 Km)
Plecare spre Marrakech, situat la poalele Muntilor Atlas, fiind renumit pentru gradinile si monumentele sale de arhitectura din partea veche a orasului numita Medina. Vom admira obiectivele turistice: Gradinile Agdal, Moschea al-Koutoubya, Moschea Ben Youssef, Medersa “Scoala Coranica” (cea mai mare scoala islamica din nordul Africii), necropola Saadiana, Palatul Bahia, Piata Djernaa-EI-Fna, centrul vital al Marrakech-ului in jurul caruia s-a dezvoltat orasul vechi. Cazare in Marrakech. Hotel Ryad Mogador 3*, Angle Blvd 11 Janvier Blvd Prince Moulay Abdellah/Bab Doukkala, Marrakech. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

 

Ziua 7: Marrakech - Ouarzazate (205 Km)
Optional - excursie la Ouarzazate, numit si “Poarta catre desertul Sahara”. Pentru a ajunge aici vom traversa Pasul Tizi n`Tichka (2260 m altitudine), admirand nenumarate asezari cu case de pamant care adapostesc familii numeroase, raspandite prin vaile muntilor. Aici se viziteaza o veche cetate berbera, construita numai din chirpici. Ajungem la Ouarzazate, situat pe un platou desertic la 1600 m altitudine, dincolo de care se intinde la nesfarsit desertul Sahara. In imediata vecinatate se afla orasul fortificat (“ksar”) Ait Benhaddou, inclus in patrimoniul mondial UNESCO, una dintre cele mai importante asezari fortificate de-a lungul vechiului drum de caravane dintre Sahara si Marrakech, pe care se transportau sclavi, aur, fildes si sare. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

 

Ziua 8: Marrakech - Casablanca (1 noapte) (242 Km)
Dupa-amiaza, plecare spre Casablanca, cazare la Hotel Best Western Hotel Toubkal 4*, 9 Rue Sidi Belyout, Casablanca 20100.

Optional - deplasare spre Agadir (transfer din Marrakech - 260 Km) pentru un sejur prelungit de 5 nopti in Agadir, vestita statiune la Oceanul Atlantic cu plaje cu nisip si hoteluri elegante. Cazare in Agadir.

 

 

Ziua 9: Casablanca sau Agadir

Mic dejun. Pentru persoanele care nu vor opta pentru sejur prelungit in Agadir, transfer la aeroportul din Casablanca pentru zborul de retur catre Bucuresti.

 

 

Zilele 10, 11, 12: Agadir - Timp liber pentru plaja si relaxare.

 

 

Ziua 13: Casablanca - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Casablanca pentru zborul de retur catre Bucuresti.

• Excursie Azemmour & EI Jadida - 30 €/persoana si include: transport, ghid

• Excursie Quarzazate - 59 €/persoana si include: transport, ghid, pranz

• Cina Traditionala in Fez - 35 €/persoana si include: transport, ghid local si cina

• Volubilis: 35 €/persoana si include: transport si ghid

Moscheea lui Hassan al II-lea

Cartierul Anfa La Corniche

Palatul Mohamed V cu fantana Medina

Piata Natiunilor Unite

Cartierul Habous (cartier marocan tipic)

Cartierul evreiesc Lusitania

Muzeul Iudaismului Marocan

Mausoleul lui Mohamed V

Galeriile Bab EI Kebir

Medersa

Bou Inania

Poarta Bab Mansou

Orasul Meknes

Medina Fez el Bali

Medersa EI Attarine (Scoala Caranica)

Piata Nejjarine

Moscheea Karaouiyine

Bou Inania (Scoala Coranica)

PLECARI SOSIRI

Otopeni  07:10  - Frankfurt   08:50
Frankfurt 11:35  - Casablanca 14:05  

Casablanca  15:00 – Frankfurt 19:45
Frankfurt 21:15 – Otopeni  00:30+1

Clima: mediteraneana desertica

Perioada recomandata: tot timpul anului

Ce sa luati in bagaj: Crema de soare, haine lejere din materiale riaturale, spray de insecte 

Ce sa cumparati: covoare, haine de piele, obiecte din piele, obiecte de olarit, argint, cupru, condimente

Mancarea si bautura: Mancarea traditionala este tajine, o mancare cu carne, legume si multe condimente printre care si curry, gatita la foc mic in niste vase special de lut. Pentru ca marocanii sunt arabi si nu beau alcool, bautura specifica este ceaiul de menta

Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, chiar si pe dinti este bine sa va spalati cu apa imbuteliata; Nu va plimbati imbracat sumar , mai ales daca sunteti tanar sau femeie, marocanii sunt foarte religiosi.

 

Bilete de avion Bucuresti - Casablanca - Bucuresti

3 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3*/4* in Casablanca

1 nopte de cazare cu mic dejun si cina la hotel de 3* in Rabat

2 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3*/4* in Fez

2 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3* in Marrakech

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Biletele de intrare la Bahia Palace si Saadians Tombs

Asistenta turistica in limba romana

 

Taxele de aeroport: 290 euro/persoana

Supliment 5 nopti in Agadir la hotel 3 stele: 389 euro/persoana

Supliment hotelusri de 4* si 5*/7 nopti/persoana: 299 euro

Excursiile optionale

Asigurare medicala

Asigurare storno

Serviciile de ghid local

Orice alt serviciu neinclus in program


*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 15 de platitori. Pentru un grup mai mic de 15 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Africa,Maroc,Casablanca,Rabat,Meknes,Fez,Marrakech,Quarzazate,circuit Maroc,circuite Maroc,vacanta Maroc,vacante Maroc,revelion Maroc

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,39800EUR
8 nopti

Info Practic

Clima: mediteraneana desertica

Perioada recomandata: tot timpul anului

Ce sa luati in bagaj: Crema de soare, haine lejere din materiale riaturale, spray de insecte 

Ce sa cumparati: covoare, haine de piele, obiecte din piele, obiecte de olarit, argint, cupru, condimente

Mancarea si bautura: Mancarea traditionala este tajine, o mancare cu carne, legume si multe condimente printre care si curry, gatita la foc mic in niste vase special de lut. Pentru ca marocanii sunt arabi si nu beau alcool, bautura specifica este ceaiul de menta

Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, chiar si pe dinti este bine sa va spalati cu apa imbuteliata; Nu va plimbati imbracat sumar , mai ales daca sunteti tanar sau femeie, marocanii sunt foarte religiosi.