Circuit Maroc - Intre Desert si Mare

Circuit Maroc - Intre Desert si Mare
Cel mai bun pret
de la 538EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Maroc - Intre Desert si Mare Circuit Maroc - Intre Desert si Mare Circuit Maroc - Intre Desert si Mare Circuit Maroc - Intre Desert si Mare Circuit Maroc - Intre Desert si Mare Circuit Maroc - Intre Desert si Mare Circuit Maroc - Intre Desert si Mare Circuit Maroc - Intre Desert si Mare Circuit Maroc - Intre Desert si Mare Circuit Maroc - Intre Desert si Mare Circuit Maroc - Intre Desert si Mare

Circuit Maroc - Intre Desert si Mare

Ziua 1: Bucuresti - Casablanca (2 nopti)

Intalnire cu reprezentantul J'Info Tours pe aeroport pentru zborul catre Casablanca. Sosire si transfer la Hotel Moroccan House 3* (04, Rue Mohamed Smiha, Cote Avenue Des Far, 20000 Casablanca) sau similar.

 

Ziua 2: Casablanca - El Jadida (72 km)

Optional - excursie de o zi cu autocarul la orasul fortificat EI Jadida, cunoscut ca oras balnear sau “orasul nou”, la 100 km de Casablanca, singura asezare cu aspect ne-maur din Maroc datorita numeroaselor cladiri medievale ramase de la portughezi. Timp liber pentru plaja si baie in Atlantic.

Seara, optional se poate vizita “Barul Casablanca”, care aminteste de filmul “Casablanca”, pe vestita plaja EI Haouzia. Mese incluse: mic dejun si cina.
 

 

Ziua 3: Casablanca - Rabat - Meknes  (1 noapte) (245 km)

Plecare spre Rabat, capitala Marocului. Vom admira obiectivele turistice: Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan, Mausoleul lui Mohamed V, Galeriile Bab EI Kebir, Ouadayas Kasbah (o fortareata din secolul al XII-lea care adaposteste muzeul artei marocane, un “oras in oras” situat la marginea Rabat-ului, cu decoratiuni originale si cu vestita gradina Andaluza), Palatul Regal (doar exterior).

Cazare la Hotel Akouas 3* (Rue Amir Abdelkader, Meknes 50000) sau similar. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 4: Meknes - Volubilis - Fez (2 nopti) (65 km)

Orasul Meknes, supranumit “orasul sutelor de minarete” si una dintre cele patru capitale imperiale ale Marocului este orasul resedinta a vizirilor Merindes inca din secolul al XII-lea, inconjurat de 40 Km de ziduri de protectie.

Vom admira obiectivele turistice: Medersa Bou Inania (cea mai mare Scoala de Coran din Maroc din anul 1358, numita dupa Sultanul Abu Inan), Poarta Bab Mansou, considerata una dintre cele mai frumoase porti din lume. Medina este animata de povestitori, dresori si saltimbanci. Orasul Meknes este inclus de UNESCO in Patrimoniul Cultural al Umanitatii.

Optional, excursie la Volubilis, cel mai important sit arheologic roman din Maroc. Intalnim aici cele mai de pret vestigii romane precum mozaicurile de paviment, foarte bine conservate din casele unor locuitori instariti.

Deplasare catre Fez si cazare in Fez. Hotel Zahrat al Jabal 3* (Avenue Des Far, 30000 Fès) sau similar. Mese incluse: mic dejun si cina.


Ziua 5: Fez - Capitala Invatatilor, Perla Lumii Arabe

Daca ajungeti in Fez veti putea sa afirmati ca ati vizitat cel mai vechi oras islamic din lume. Este impartit in trei: orasul nou construit in 1912, orasul medieval construit in secolul al XIII- lea si orasul vechi, cu prima atestare documentara in anul 809.

Vom vizita obiectivele turistice: Medina Fez el Bali, Medersa EI Attarine (Scoala Caranica), Piata Nejjarine, Moscheea Karaouiyine, Bou Inania (Scoala Coranica). Aici se gaseste si cea mai veche universitate din lume, din acest motiv a devenit orasul filozofilor, al teologilor, centrul artelor islamice. Mese incluse: mic dejun si cina.


Ziua 6: Fez - Marrakech (2 nopti) (539 km)

Plecare spre Marrakech, situat la poalele Muntilor Atlas, fiind renumit pentru gradinile si monumentele sale de arhitectura din partea veche a orasului numita Medina. Vom admira obiectivele turistice: Gradinile Agdal, Moschea al-Koutoubya, Moschea Ben Youssef, Medersa “Scoala Coranica” (cea mai mare scoala islamica din nordul Africii), necropola Saadiana, Palatul Bahia, Piata Djemaa-EI-Fna, centrul vital al Marrakech-ului in jurul caruia s-a dezvoltat orasul vechi.

Vom vizita superbele Gradini Majorelle, una dintre principalele atractii turistice ale Marocului. Cazare in Marrakech. Hotel Moroccan House 3* (3 Loubnane Street, Gueliz، Marrakech 40000) sau similar. Mese incluse: mic dejun si cina.


Ziua 7: Marrakech - Ouarzazate (205 km)

Optional - excursie la Ouarzazate, numit si “Poarta catre desertul Sahara”. Pentru a ajunge aici vom traversa Pasul Tizi n`Tichka (2260 m altitudine), admirand nenumarate asezari cu case de pamant care adapostesc familii numeroase, raspandite prin vaile muntilor. Aici se viziteaza o veche cetate berbera, construita numai din chirpici. Ajungem la Ouarzazate, situat pe un platou desertic la 1600 m altitudine, dincolo de care se intinde la nesfarsit desertul Sahara. In imediata vecinatate se afla orasul fortificat (“ksar”) Ait Benhaddou, inclus in patrimoniul mondial UNESCO, una dintre cele mai importante asezari fortificate de-a lungul vechiului drum de caravane dintre Sahara si Marrakech, pe care se transportau sclavi, aur, fildes si sare. Mese incluse: mic dejun si cina.


Ziua 8: Marrakech - Casablanca (1 noapte) (242 km)

Plecare spre Casablanca. Tur panoramic pentru a admira obiectivele turistice: Moscheea lui Hassan al II-lea, Cartierul  Anfa, La Corniche (bulevardul de promenada pe malul oceanului), Palatul Mohamed V cu fantana, Medina, Piata  Natiunilor Unite, Cartierul Habous (cartier marocan tipic), Cartierul evreiesc Lusitania cu Muzeul Iudaismului Marocan, singurul de acest fel din lumea islamica, Biserica Notre-Dame de Lourdes din anul 1956, apoi Marabout cu “Altarul lui Sidi Abderrahman”, lac sfant pentru islamici, accesibil numai cand se retrag apele - se va admira de la distanta pe celebra Cornisa.

Cazare in Casablanca - Hotel Moroccan House 3* (04, Rue Mohamed Smiha, Cote Avenue Des Far, 20000 Casablanca) sau similar. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 9: Casablanca - Bucuresti sau optional Agadir

Mic dejun. Pentru persoanele care nu vor opta pentru sejur prelungit in Agadir, transfer la aeroportul din Casablanca pentru zborul de retur catre Bucuresti.


Zilele 10, 11, 12: Agadir

Timp liber pentru plaja si relaxare.

 

Ziua 13: Casablanca - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Casablanca pentru zborul de retur catre Bucuresti.

 

Vezi si oferta pentru Spania-Maroc

 

Vacanta in Andaluzia? Vezi oferta, aici

 

• Excursie EI Jadida - 30 €/persoana si include: transport, ghid

• Excursie Quarzazate - 59 €/persoana si include: transport, ghid, pranz

• Cina Traditionala in Marrakech - 49 €/persoana si include: transport, ghid local si cina

• Volubilis: 35 €/persoana si include: transport si ghid

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Moscheea lui Hassan al II-lea

Cartierul Anfa La Corniche

Palatul Mohamed V cu fantana Medina

Piata Natiunilor Unite

Cartierul Habous (cartier marocan tipic)

Cartierul evreiesc Lusitania

Muzeul Iudaismului Marocan

Mausoleul lui Mohamed V

Galeriile Bab EI Kebir

Medersa

Bou Inania

Poarta Bab Mansou

Orasul Meknes

Medina Fez el Bali

Medersa EI Attarine (Scoala Caranica)

Piata Nejjarine

Moscheea Karaouiyine

Bou Inania (Scoala Coranica)

PLECARI SOSIRI

Otopeni  07:10  - Frankfurt   08:50
Frankfurt 11:35  - Casablanca 14:05  

Casablanca  15:00 - Frankfurt 19:45
Frankfurt 21:15 - Otopeni  00:30+1

Clima: mediteraneana desertica

Perioada recomandata: tot timpul anului

Ce sa luati in bagaj: crema de soare, haine lejere din materiale naturale, spray de insecte

Ce sa cumparati: covoare, haine de piele, obiecte din piele, obiecte de olarit, argint, cupru, condimente

Mancarea si bautura: Mancarea traditionala este tajine, o mancare cu carne, legume si multe condimente printre care si curry, gatita la foc mic in niste vase speciale de lut. Pentru ca marocanii sunt arabi si nu beau alcool, bautura specifica este ceaiul de menta.

Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, chiar si pe dinti este bine sa va spalati cu apa imbuteliata. Nu va plimbati imbracati sumar, mai ales daca sunteti tanar sau femeie, marocanii sunt foarte religiosi.

Bilete de avion Bucuresti - Casablanca - Bucuresti

3 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3* in Casablanca

1 nopte de cazare cu mic dejun si cina la hotel de 3* in Meknes

2 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3* in Fez

2 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3* in Marrakech

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Bilet de intrare la Gradinile Majorelle din Marrakech

Asistenta turistica in limba romana

Taxele de aeroport: 290 euro/persoana

Excursiile optionale

Serviciile de ghid local

Orice alt serviciu neinclus in program

Supliment 5 nopti in Agadir la hotel 3 stele 389 euro/persoana

Supliment hoteluri 4* & 5* / 7 nopti 299 euro/persoana

Supliment obligatoriu plecare Paste 225 euro/persoana

Asigurare medicala

Asigurare storno

Taxele de oras

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Africa,Maroc,maroc 2019, vacanta Maroc 2019, casablanca 2019, Casablanca,Rabat,Meknes,Fez,Marrakech,Quarzazate,circuit Maroc,circuite Maroc,,vacante Maroc,revelion Maroc

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,39800EUR
Early Booking 2020
1,07600EUR
8 nopti

Info Practic

Clima: mediteraneana desertica

Perioada recomandata: tot timpul anului

Ce sa luati in bagaj: crema de soare, haine lejere din materiale naturale, spray de insecte

Ce sa cumparati: covoare, haine de piele, obiecte din piele, obiecte de olarit, argint, cupru, condimente

Mancarea si bautura: Mancarea traditionala este tajine, o mancare cu carne, legume si multe condimente printre care si curry, gatita la foc mic in niste vase speciale de lut. Pentru ca marocanii sunt arabi si nu beau alcool, bautura specifica este ceaiul de menta.

Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, chiar si pe dinti este bine sa va spalati cu apa imbuteliata. Nu va plimbati imbracati sumar, mai ales daca sunteti tanar sau femeie, marocanii sunt foarte religiosi.