Circuit Nepal

Circuit Nepal
Cel mai bun pret
de la 1795EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal

Circuit in Nepal

 

Ziua 1. Sosire in Kathmandu

Zbor Bucuresti - Kathmandu. Astazi incepe calatoria ta in surprinzatorul Nepal. La sosirea pe aeroport vei fi transferat la Hotel Himalaya 4* - camera deluxe sau similar. Vei avea restul timpului la dispozitie pentru a te bucura de oras si imprejurimile acestuia.

 

Ziua 2. Kathmandu

Dupa micul dejun vei face un tur la Stupa Swayambhunath, numita de localnici si Templul Maimutelor. Aceasta stupa are o istorie milenara, fiind  una dintre cele mai vechi din Nepal si cea mai spectaculoasa. Deasupra stupei sunt pictati ochii lui Buddha, intre care se gaseste ochiul intelepciunii, cel de-al treilea ochi. Nasul seamana cu un semn al intrebarii, semn ce simbolizeaza unitatea si armonia.

Dupa aceasta vizita vei face un tur de oras si vei incepe cu piata centrala, Basantapur Durbar Square. Aici se tin in fiecare an marile sarbatori ale regalitatii nepaleze. Vei vizita si Kumari Bahal, locul unde locuieste zeul-copil Kumari. Dupa amiaza vei face o vizita pe malul Raului Bagmati la cel mai sacru templu hindus din Nepal, Templul Pashupatinath, inchinat lui Shiva. Acesta atrage anual sute de mii de pelerini hindusi atat din Nepal, cat si din India. Din pacate, celor de alta religie decat cea hindusa le este interzis sa intre in inchinta templului.

Urmatoarea oprire este Boudhanath Stupa una dintre cele mai mari stupe sferice din Nepal. Seara vei servi cina la hotel.

 

Ziua 3. Kathmandu

Inainte de micul dejun vei avea parte de o experienta pe care cu siguranta nu o vei uita, un zbor deasupra Everestului. Vei fi transferat la aeroport pentru a te imbarca in avionul Buddha Air, cu care vei zbura aproximativ o ora deasupra celor mai marete varfuri montane de pe glob. Fiecarui pasager, pilotul ii va permite sa experimenteze si sa vada Everestul din carlinga.

Dupa aproximativ o ora vei ateriza pe aeroport si vei fi transferat la hotel pentru a servi micul dejun. Dupa micul dejun te vei indrepta catre Patan, unde vei vizita piata centrala Durban Patan, unde vei gasi Keshav Narayan Chowk, Sundari Chowk, Mul Chowk si Templul Krishna.

Te vei intoarce in Kathmandu unde te vei bucura de o plimbare cu ricksaw cartierul thamel. Acesta este cea mai cautata zona de shopping din Kathmandu. Vei avea o buna ocazie sa achizitionezi suveniruri pentru cei dragi. Seara vei fi transferat la un restaurant local, unde vei participa la un show traditional si vei servi cina.

 

Ziua 4. Kathmandu - Bhaktapur

Dupa micul dejun te vei indrepta catre Bhaktapur, o fosta capitala nepaleza. Aici vei vizita piata centrala, Durbar Square, unde se gasesc Palatul celor 55 de Ferestre, Poarta de Aur, Poarta Leului si Templul Nyatapola, cel mai inalt din Nepal.

Vei mai vizita si doua centre de artizanat, unul de ceramica si unul de sculptura in lemn. Seara vei putea interactiona cu membri unei familii locale, servind cina in caminul acestora. Dupa cina vei fi transferat la Hotel Heritage 3* - camera classic sau similar. Seara vei servi cina la hotel.


Ziua 5. Bhaktapur - Pokhara

Dupa micul dejun vei fi transferat catre Pokhara. Dupa aproximativ 6 ore vei ajunge la Hotel Pokhara Grande 4* - camera deluxe sau similar. Pokhara este situat pe marginea Lacului Phewa intr-un peisaj care iti taie rasuflarea. De asemenea, acesta este si punctul de plecare pentru expeditiile catre Annapurna.

Dupa check-in te vei indrepta catre Chorepatan de unde vei face o drumetie de trei ore pana la Stupa Pacii Mondiale. Spre seara vei fi transferat la hotel unde vei servi cina.

 

Ziua 6. Pokhara

Inainte de micul dejun vei fi transferat in apropiere de Pokhara, in micul sat Sarangkot, unde vei avea parte de un rasarit pe care cu siguranta nu il vei uita usor.

Dupa rasarit vei fi transferat la hotel, unde vei servi micul dejun, urmand ca mai apoi sa faci un tur al Vaii Pokhara ce va include: Devi’s Falls, Pestera Gupteswar Mahadev in interiorul careia exista un altar inchinat zeului Shiva. Vei continua catre Lacul Phewa unde te vei imbarca intr-o barca pentru a face o mica plimbare pe lac.

Vei debarca pe insula care gazduieste Templul Taal Barahi, important templu hindus si budist, inchinat zeului Durga. Spre seara vei servi cina la un restaurant local de pe marginea lacului admirand in acelasi timp un apus de soare incantator. Vei fi transferat la hotel.

 

Ziua 7. Pokhara - Tansen

Dupa micul dejun te vei indrepta catre Tansen, Hotel Srinagar 3* - camera standard sau similar. Tansen este un mic orasel cu o bogata istorie. Este poate singurul loc din Nepal care dispune de o clima moderata pe tot parcursul anului. De asemenea, nebulozitatea redusa ofera privelisti impresionante asupra Muntilor Himalaya.

Vei putea admira varfurile marete: Annapurna, Dhaulagiri, Manaslu, Gauri Shankar si multe alte varfuri care trec de 8000 de metri. Dupa amiaza vei vizita bazarul local si un centru de artizanat. Spre seara vei face o mica plimbare pe Dealul Srinagar, unde vei avea parte de un apus nemaipomenit. Seara vei servi cina la hotel.

 

Ziua 8. Tansen - Lumbini - Chitwan

Dupa micul dejun vei fi transferat catre Parcul National Chitwan. Pe drum vei trece si prin Lumbini, locul in care se spune ca Buddha s-a nascut. Acesta este un important centru spiritual al hindusilor.

La sosirea in Lumbini vei face un tur la Gradinile Lumbini, un complex de gradini considerate sacre in componenta caruia se afla numeroase temple, manastiri, stupe si pagode. Vei continua cu Arborele Bodhi, considerat sacru, Turnul lui Ashoka si Templul Mayadevi unde se afla locul exact unde s-a nascut Buddha.

Dupa amiaza iti vei continua drumul catre Parcul National Chitwan. Acesta este primul parc national infiintat in Nepal si contine unele dintre cele mai bogate ecosisteme din Asia, in componenta caruia gasim peste 70 de specii de mamifere, 540 specii de pasari, 55 specii de amfibieni si 125 specii de pesti. Seara vei servi cina la Hotel Jungle Village Resort 3* - standard cottage sau similar.

 

Ziua 9. Chitwan

Dupa micul dejun iti vei incepe aventura prin Parcul National Chitwan. Astazi vei avea ocazia sa faci safari pe elefanti, canoe, safari 4x4, vei vizita centrul de crestere a elefantilor si vei face nenumarate plimbari la pas prin jungla. Pranzul este inclus. Seara vei servi cina la hotel.

 

Ziua 10. Chitwan - Kathmandu 

Dupa micul dejun te vei indrepta catre Kathmandu. Dupa check-in vei avea dupa-amiaza libera pentru a-ti petrece timpul dupa bunul plac, urmand ca spre seara sa fii transferat la Restaurantul Rum Doodle pentru a servi cina.

 

Ziua 11. Plecare din Kathmandu

Dupa micul dejun te vei imbarca in zborul catre casa. Zbor Kathmandu - Bucuresti.

Bilet de avion Bucuresti - Katmandu – Bucuresti

Bilet de avion Everest Experience

10 nopti de cazare la hoteluri de 3*/4*

Demipensiune

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Mesele speciļ¬cate in program

Taxele de intrare la obiectivele mentionate in program

Asistenta turistica in limba romana

Taxele de aeroport  (460 euro/persoana)

Taxa viza Nepal aprox. 30 usd (se obtine la sosire in Katmandu)

Taxele de oras

Supliment obligatoriu plecare de Paste 325 euro/persoana

Excursiile optionale

Intrarile la obiectivele turistice care nu sunt mentionate

Asigurarea medicala

Asigurarea storno

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

nepal, everest, himalaya, budhism, kathmandu, bhaktapur, pokhara, tansen, lumbini, chitwan

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
3,59000EUR
10 nopti