Circuit Nepal

Circuit Nepal
Cel mai bun pret
de la 2150EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal

Circuit în Nepal

 

Ziua 1. București - Kathmandu

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către Kathmandu. Transfer în zonă la Hotel Himalaya 4*. Timp liber.

 

Ziua 2. Kathmandu

Vizită la Stupa Swayambhunath, numită de localnici şi Templul Maimuţelor. Această stupă este una dintre cele mai vechi din Nepal şi cea mai spectaculoasă. Deasupra stupei sunt pictaţi ochii lui Buddha, între care se găseşte ochiul înţelepciunii, cel de-al treilea ochi. Naşul seamănă cu un semn al întrebării, semn ce simbolizează unitatea şi armonia. Începem turul de oraş din piaţa centrală, Basantapur Durbar Square. Aici se ţin în fiecare an marile sărbători ale regalităţii nepaleze. Vizităm şi Kumari Bahal, locul unde locuieşte zeul-copil Kumari. După amiază vei face o vizită pe malul râului Bagmati la cel mai sacru templu hindus din Nepal, Pashupatinath, închinat lui Shiva. Din păcate, celor de altă religie decât cea hindusă le este interzis să între în incinta templului. Următoarea oprire este Boudhanath Stupa una dintre cele mai mari stupe sferice din Nepal. 
 

 

Ziua 3. Kathmandu 

Transfer la aeroport pentru îmbarcare în avionul Buddha Air, cu care vom zbura aproximativ o oră deasupra Everestului. Fiecare pasagerva putea vedea Everestul din carlingă. După micul dejun plecăm către Patan, unde vizităm piaţa centrală Durban Patan. Ne întoarcem în Kathmandu unde ne bucurăm de o plimbare cu ricșa în cartierul Thamel, cea mai căutată zonă de shopping din Kathmandu. Seara, show tradiţional la un restaurant local. 

  

Ziua 4. Kathmandu – Bhaktapur  

Pornim spre Bhaktapur, fostă capitală nepaleză, unde vizităm piaţa centrală, Durbar Square, unde se găsesc Palatul celor 55 de Ferestre, Poarta de Aur, Poarta Leului şi Templul Nyatapola, cel mai înalt din Nepal, două centre de artizanat, unul de ceramică şi unul de sculptură în lemn. Seara, vizităm o familie locală, şi luăm cina în căminul acestora. Cazare în zonă, la Hotel Heritage 3*. 
 

 

Ziua 5. Bhaktapur - Pokhara 

Dimineaţă plecăm spre Pokhara, oraş situat pe marginea lacului Phewa, punctul de plecare pentru expediţiile către Annapurna. Cazare în zonă, la Hotel Pokhara Grande 4*, după care mergem la Chorepatan de unde pornim într-o drumeţie de trei ore până la Stupa Păcii Mondiale. 

  

Ziua 6. Pokhara 

Mergem în micul sat Sarangkot, în apropiere de Pokhara, unde vedem răsăritul, apoi ne întoarcem la hotel pentru mic dejun și apoi plecăm într-un tur al Văii Pokhara ce va include: Devi’s Falls, Peştera Gupteswar Mahadev în interiorul căreia există un altar închinat zeului Shiva. Facem o plimbare cu barca pe lacul Phewa. Debarcăm pe insula care găzduieşte Templul Taal Barahi, important templu hindus şi budist, închinat zeului Durga.
 

 

Ziua 7. Pokhara - Tansen 

Plecăm spre Tansen, un mic orăşel cu o bogată istorie. Este poate singurul loc din Nepal care dispune de o clima moderată pe tot parcursul anului. Datorită nebulozității reduse, putem admira vârfurile munților Himalaya: Annapurna, Dhaulagiri, Manaslu, Gauri Shankar şi altele care trec de 8000 de metri. După-amiază vizităm bazarul local şi un centru de artizanat. Spre seară, facem o plimbare pe Dealul Srinagar. 

  

Ziua 8. Tansen - Lumbini - Chitwan 

Plecăm spre Parcul Naţional Chitwan. Pe drum trecem şi prin Lumbini, locul în care se spune că s-a născut Buddha, important centru spiritual al hinduşilor. Aici facem un tur al Grădinilor Lumbini, un complex considerat sacru, în componenţa căruia se află numeroase temple, mănăstiri, stupe şi pagode. Continuăm cu Arborele sacru Bodhi, Turnul lui Ashoka şi Templul Mayadevi unde se află locul exact unde s-a născut Buddha. Continuăm drumul către Parcul Naţional Chitwan, primul parc naţional înfiinţat în Nepal, ce conţine unele dintre cele mai bogate ecosisteme din Asia: peste 70 de specii de mamifere, 540 specii de păsări, 55 specii de amfibieni şi 125 specii de peşti. Cazare în zonă, la Hotel Jungle Village Resort 3*. 
  

 

Ziua 9. Chitwan 

Începem aventura prin Parcul Naţional Chitwan. Astăzi facem safari pe elefanţi, canoe, safari 4x4, vizităm centrul de creştere a elefanţilor şi facem nenumărate plimbări la pas prin junglă.
 

 

Ziua 10. Chitwan - Kathmandu  

Plecăm spre Kathmandu. După check-in, timp liber. 
  
 Ziua 11. Plecare din Kathmandu 
Transfer la aeroport pentru zborul către Bucureşti. 

Vizitează Nepal 
Primăvara şi toamna
Clima: tropicală
Moneda: rupie nepaleză 
De luat în bagaj: haine comode din fibre naturale, încălțăminte confortabilă, cremă pentru protecţie solară.
De cumpărat: thangka (picturi tradiționale pe bumbac sau mătase), măști sau zeități sculptate manual în lemn, steaguri de rugăciune, bijuterii, haine din cașmir, ceai, 
Mâncare şi băutură: dal bhat (supă de linte cu orez), momo (găluști cu legume sau carne), thukpa (o supă neagră cu legume și bucăți de carne). 

 

Bilet de avion București - Kathmandu – București
Bilet de avion Everest Experience
10 nopți de cazare cu mic dejun  + cina(meniu turist) la hoteluri de 3*/4*
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Taxele de intrare la obiectivele menționate în program
Asistența turistică în limba română

 

Taxa viză Nepal aprox. 45 usd (se obține la sosire în Kathmandu)

Supliment plecare iunie 180 euro/persoana

Intrările la obiectivele turistice 

Asigurare medicală

Asigurare storno

Taxe de oraș

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

nepal, everest, himalaya, budhism, kathmandu, bhaktapur, pokhara, tansen, lumbini, chitwan

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
4,30000EUR
10 nopti

Info Practic

Vizitează Nepal 
Primăvara şi toamna
Clima: tropicală
Moneda: rupie nepaleză 
De luat în bagaj: haine comode din fibre naturale, încălțăminte confortabilă, cremă pentru protecţie solară.
De cumpărat: thangka (picturi tradiționale pe bumbac sau mătase), măști sau zeități sculptate manual în lemn, steaguri de rugăciune, bijuterii, haine din cașmir, ceai, 
Mâncare şi băutură: dal bhat (supă de linte cu orez), momo (găluști cu legume sau carne), thukpa (o supă neagră cu legume și bucăți de carne).