Circuit Nepal

Circuit Nepal
Cel mai bun pret
2150EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal Circuit Nepal

Circuit în Nepal

 

Ziua 1. București - Kathmandu

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucure┼čti pentru zborul c─âtre Kathmandu. Transfer în zon─â la Hotel Himalaya 4*. Timp liber.

 

Ziua 2. Kathmandu

Vizit─â la Stupa Swayambhunath, numit─â de localnici ┼či Templul Maimu┼úelor. Aceast─â stup─â este una dintre cele mai vechi din Nepal ┼či cea mai spectaculoas─â. Deasupra stupei sunt picta┼úi ochii lui Buddha, între care se g─âse┼čte ochiul în┼úelepciunii, cel de-al treilea ochi. Na┼čul seam─ân─â cu un semn al întreb─ârii, semn ce simbolizeaz─â unitatea ┼či armonia. Începem turul de ora┼č din pia┼úa central─â, Basantapur Durbar Square. Aici se ┼úin în fiecare an marile s─ârb─âtori ale regalit─â┼úii nepaleze. Vizit─âm ┼či Kumari Bahal, locul unde locuie┼čte zeul-copil Kumari. Dup─â amiaz─â vei face o vizit─â pe malul râului Bagmati la cel mai sacru templu hindus din Nepal, Pashupatinath, închinat lui Shiva. Din p─âcate, celor de alt─â religie decât cea hindus─â le este interzis s─â între în incinta templului. Urm─âtoarea oprire este Boudhanath Stupa una dintre cele mai mari stupe sferice din Nepal. 
 

 

Ziua 3. Kathmandu 

Transfer la aeroport pentru îmbarcare în avionul Buddha Air, cu care vom zbura aproximativ o or─â deasupra Everestului. Fiecare pasagerva putea vedea Everestul din carling─â. Dup─â micul dejun plec─âm c─âtre Patan, unde vizit─âm pia┼úa central─â Durban Patan. Ne întoarcem în Kathmandu unde ne bucur─âm de o plimbare cu ric╚Öa în cartierul Thamel, cea mai c─âutat─â zon─â de shopping din Kathmandu. Seara, show tradi┼úional la un restaurant local. 

  

Ziua 4. Kathmandu – Bhaktapur  

Pornim spre Bhaktapur, fost─â capital─â nepalez─â, unde vizit─âm pia┼úa central─â, Durbar Square, unde se g─âsesc Palatul celor 55 de Ferestre, Poarta de Aur, Poarta Leului ┼či Templul Nyatapola, cel mai înalt din Nepal, dou─â centre de artizanat, unul de ceramic─â ┼či unul de sculptur─â în lemn. Seara, vizit─âm o familie local─â, ┼či lu─âm cina în c─âminul acestora. Cazare în zon─â, la Hotel Heritage 3*. 
 

 

Ziua 5. Bhaktapur - Pokhara 

Diminea┼ú─â plec─âm spre Pokhara, ora┼č situat pe marginea lacului Phewa, punctul de plecare pentru expedi┼úiile c─âtre Annapurna. Cazare în zon─â, la Hotel Pokhara Grande 4*, dup─â care mergem la Chorepatan de unde pornim într-o drume┼úie de trei ore pân─â la Stupa P─âcii Mondiale. 

  

Ziua 6. Pokhara 

Mergem în micul sat Sarangkot, în apropiere de Pokhara, unde vedem r─âs─âritul, apoi ne întoarcem la hotel pentru mic dejun ╚Öi apoi plec─âm într-un tur al V─âii Pokhara ce va include: Devi’s Falls, Pe┼čtera Gupteswar Mahadev în interiorul c─âreia exist─â un altar închinat zeului Shiva. Facem o plimbare cu barca pe lacul Phewa. Debarc─âm pe insula care g─âzduie┼čte Templul Taal Barahi, important templu hindus ┼či budist, închinat zeului Durga.
 

 

Ziua 7. Pokhara - Tansen 

Plec─âm spre Tansen, un mic or─â┼čel cu o bogat─â istorie. Este poate singurul loc din Nepal care dispune de o clima moderat─â pe tot parcursul anului. Datorit─â nebulozit─â╚Ťii reduse, putem admira vârfurile mun╚Ťilor Himalaya: Annapurna, Dhaulagiri, Manaslu, Gauri Shankar ┼či altele care trec de 8000 de metri. Dup─â-amiaz─â vizit─âm bazarul local ┼či un centru de artizanat. Spre sear─â, facem o plimbare pe Dealul Srinagar. 

  

Ziua 8. Tansen - Lumbini - Chitwan 

Plec─âm spre Parcul Na┼úional Chitwan. Pe drum trecem ┼či prin Lumbini, locul în care se spune c─â s-a n─âscut Buddha, important centru spiritual al hindu┼čilor. Aici facem un tur al Gr─âdinilor Lumbini, un complex considerat sacru, în componen┼úa c─âruia se afl─â numeroase temple, m─ân─âstiri, stupe ┼či pagode. Continu─âm cu Arborele sacru Bodhi, Turnul lui Ashoka ┼či Templul Mayadevi unde se afl─â locul exact unde s-a n─âscut Buddha. Continu─âm drumul c─âtre Parcul Na┼úional Chitwan, primul parc na┼úional înfiin┼úat în Nepal, ce con┼úine unele dintre cele mai bogate ecosisteme din Asia: peste 70 de specii de mamifere, 540 specii de p─âs─âri, 55 specii de amfibieni ┼či 125 specii de pe┼čti. Cazare în zon─â, la Hotel Jungle Village Resort 3*. 
  

 

Ziua 9. Chitwan 

Începem aventura prin Parcul Na┼úional Chitwan. Ast─âzi facem safari pe elefan┼úi, canoe, safari 4x4, vizit─âm centrul de cre┼čtere a elefan┼úilor ┼či facem nenum─ârate plimb─âri la pas prin jungl─â.
 

 

Ziua 10. Chitwan - Kathmandu  

Plec─âm spre Kathmandu. Dup─â check-in, timp liber. 
  
 Ziua 11. Plecare din Kathmandu 
Transfer la aeroport pentru zborul c─âtre Bucure┼čti. 

Viziteaz─â Nepal 
Prim─âvara ┼či toamna
Clima: tropical─â
Moneda: rupie nepalez─â 
De luat în bagaj: haine comode din fibre naturale, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, crem─â pentru protec┼úie solar─â.
De cump─ârat: thangka (picturi tradi╚Ťionale pe bumbac sau m─âtase), m─â╚Öti sau zeit─â╚Ťi sculptate manual în lemn, steaguri de rug─âciune, bijuterii, haine din ca╚Ömir, ceai, 
Mâncare ┼či b─âutur─â: dal bhat (sup─â de linte cu orez), momo (g─âlu╚Öti cu legume sau carne), thukpa (o sup─â neagr─â cu legume ╚Öi buc─â╚Ťi de carne). 

 

Bilet de avion Bucure╚Öti - Kathmandu – Bucure╚Öti
Bilet de avion Everest Experience
10 nop╚Ťi de cazare cu mic dejun  + cina(meniu turist) la hoteluri de 3*/4*
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Taxele de intrare la obiectivele men╚Ťionate în program
Asisten╚Ťa turistic─â în limba român─â

 

Taxa viz─â Nepal aprox. 45 usd (se ob╚Ťine la sosire în Kathmandu)

Supliment plecare iunie 180 euro/persoana

Intr─ârile la obiectivele turistice 

Asigurare medical─â

Asigurare storno

Taxe de oraș

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

nepal, everest, himalaya, budhism, kathmandu, bhaktapur, pokhara, tansen, lumbini, chitwan

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
4,30000EUR
10 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Nepal 
Prim─âvara ┼či toamna
Clima: tropical─â
Moneda: rupie nepalez─â 
De luat în bagaj: haine comode din fibre naturale, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, crem─â pentru protec┼úie solar─â.
De cump─ârat: thangka (picturi tradi╚Ťionale pe bumbac sau m─âtase), m─â╚Öti sau zeit─â╚Ťi sculptate manual în lemn, steaguri de rug─âciune, bijuterii, haine din ca╚Ömir, ceai, 
Mâncare ┼či b─âutur─â: dal bhat (sup─â de linte cu orez), momo (g─âlu╚Öti cu legume sau carne), thukpa (o sup─â neagr─â cu legume ╚Öi buc─â╚Ťi de carne).