Circuit Portugalia

Circuit Portugalia
Cel mai bun pret
de la 597EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Portugalia Circuit Portugalia Circuit Portugalia Circuit Portugalia Circuit Portugalia Circuit Portugalia Circuit Portugalia Circuit Portugalia Circuit Portugalia Circuit Portugalia Circuit Portugalia

Circuit în Portugalia

 

Ziua 1: București - Lisabona (6 nopți) 

Întâlnire cu reprezentantul J'Info Tours pe aeroportul din București pentru zborul către Lisabona. 
Sosire și tur panoramic de oraș Lisabona pentru a admira: Cartierul Baixa și centrul istoric - Praca do Comercio, Arco Rua Augusta, Casa dos Bicos, Primăria, Piața Don Pedro, Teatrul Național, Palatul Conților de Almada, Piața Smochinilor, Gara Rossio, Biserica San Antonio de Sé (ridicată pe locul unde se presupune că s-a născut Sf. Anton), catedrala cu aspect de fortăreață, castelul Sao Jorge (fosta reședință regală în sec. XIII-XIV). Continuăm turului către Belem (zona cea mai verde a orașului, denumirea se referă la Betleem, fapt ce amintește de implicarea țării în cruciade), pentru a vedea simbolul Lisabonei,  Turnul Belem, mănăstirea Jeronimos (unde este înmormântat Vasco Da Gama). Transfer la hotel și cazare la Hotel Radisson Blu 4*. 

  

Ziua 2:  Lisabona - Sintra- Cabo da Roca - Cascais sau Estoril  

Excursie opțională la Sintra, Cabo de Roca, Cascais/Estoril. Popas la Sintra, fostă reședință de vară a regilor Portugaliei, unde se află nu mai puțin de cinci palate superbe: Palacio da Pena (un amestec de minarete arabe, turnuri gotice, cupole renascentiste și ferestre manueline), Castelul Maur, Palatul Național Sintra, Quinta da Regaleira și Palatul Montserrat. Vom trece apoi prin pitorescul sat Sao Pedro, renumit pentru magazinele de antichități. Continuăm excursia către Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Scurtă oprire în Cascais sau Estoril. După-amiază, timp liber la dispoziție în Lisabona pentru plimbare, vizitarea Muzeului Caleștilor sau a Muzeului Gulbenkian, faimoasă colecție de artă. Seara, opțional, cină la un restaurant tradițional cu muzică fado. 

  

Ziua 3: Lisabona - Porto 

Excursie opțională de o zi la Porto. Al doilea oraș ca mărime din Portugalia, Porto atrage sute de mii de turiști, anual. Centrul istoric este Ribeira, cartier ce va invită la plimbare prin labirintul de străduțe înguste ce păstrează stilul arhitectural al secolului al XVIII-lea, datorită căruia a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Trecerea podului Dom Luis I este de neratat pentru orice vizitator al orașului. Pe malul celălalt al râului Douro, veți descoperi o mulțime de pivnițe ale celor mai celebre podgorii portugheze. Cele mai cunoscute obiective turistice din Porto sunt: Torre dos Clerigos (turn cu o înălțime de 75 m), Cais da Ribeira, Podul Dom Luis, Catedrală da Se, Palacio da Bolsa, Catacombele San Francisco. 

 

Ziua 4:  Lisabona – Azeitao – Sesimbra - Setubal 

Excursie opțională de o zi la Azeitao, Sesimbra și Setubal. Se traversează Podul 25 Aprilie, pentru a ne bucura de o priveliște incredibilă asupra Lisabonei, de la Statuia lui Iisus Hristos (o copie a statuii Corcovado din Rio de Janeiro, Brazilia). Apoi, mergem către Azeitao, unde se produce vestitul vin de Muscatel. Opțional, se poate vizita o cramă și degusta vinul Mușcatel. Se va vizita apoi un centru de producție de azulejos, binecunoscutele plăcuțe de ceramică tipic portugheze. După-amiază, ajungem la Sesimbra și continuăm excursia de-a lungul Munților Arrabida, către Setubal. Seara, se traversează vestitul Pod Vasco Da Gama, lung de 17 km, și se va face transferul de retur la hotel. 

 

Ziua 5:  Lisabona – Fatima – Batalha – Nazare - Obidos 

Excursie opțională la Fatima, Batalha, Nazare și Obidos. Fatima este un renumit centru religios și de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe apariții ale Fecioarei Maria, în anul 1917. Excursia continuă cu o vizită la mănăstirea Batalha, capodoperă a arhitecturii portugheze gotice din sec. al XIV-. Oprire la Nazare, un pitoresc oraș pescăresc. Continuăm cu vizitarea orașului medieval Obidos, un exemplu clasic de așezare fortificata, cu străzi înguste și case albe. 

  

Ziua 6: Lisabona - Evora 

Excursie opțională la Evora. Capitală regiunii Alentejo, situată la o oră de mers către est de Lisabona, Evora este un oraș istoric cu centru vechi parte a Patrimoniului UNESCO, care cuprinde câteva dintre cele mai impresionante atracții turistice ale Portugaliei: Catedrala Se, construită în sec. XII, amplasată în zona cea mai înaltă a orașului, Templul Roman și Biserica Sao Francisco cu celebra Capela dos Ossos, ce datează din sec. XVI și are pereții acoperiți cu osemintele a cca. 5000 de oameni. Orașul vechi este un labirint de străduțe înguste și pitorești, care converg către Praca do Giraldo, piața centrală. Tot aici veți putea vedea cele mai bine păstrate apeducte romane din Portugalia, între arcele lor fiind construite case. Retur în Lisabona și transfer la hotel. 


 

Ziua 7: Lisabona - București 

Timp liber la dispoziție pentru ultimele cumpărături sau plimbări. Seara, transfer la aeroport pentru zborul de retur către București. 

 

Nota: Hotelurile menţionate în program pot suferi modificări în sensul obţinerii sau negocierii unor oferte mai performante, căutând beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de plătitori. Pentru un grup mai mic de 30 de plătitori tarifele se recalculează.

Sintra, Cabo da Roca, Cascais/Estoril       77 euro/persoană
Seara de fado                                             74 euro/persoană
Porto                                                           93 euro/persoană
Azeitao, Sesimbra, Setubal                        82 euro/persoană
Fatima, Batalha, Nazare, Obidos               77 euro/persoană
Evora                                                          57 euro/persoană

 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează

* Excursiile opţionale sunt nerambursabile.

Capitala Portugaliei, Lisabona se intinde pe sapte coline, pe coasta de vest a tarii, la Oceanul Atlantic, unde raul Tejo se varsa in ocean. 

Este un oras cu o istorie deosebita, un oras captivant si pentru ca e o capitala relativ mica este usor de strabatut cu piciorul, prilej cu care ii veti putea observa intreaga arhitectura si veti simti pulsul vietii portughezilor. Capitala este plina de atractii turistice:

  • Turnul Belem, construit in 1515, punct de reper pentru navigatorii ce plecau in expeditii pe mare;
  • Manastirea Jeronimos, datand din anul 1502,  cu centru cultural modern ce adaposteste o colectie de opere ale unor mari artisti contemporani - Dali, Picasso, Magritte, Muzeul Calestilor, cu cea mai mare colectie de vehicule de acest gen din lume, 
  • Muzeul Faiantei, instalat intr-o manastire din anul 1509, muzeu dedicat unei arte specific portugheze - cea a fabricarii placilor de faianta pictate (numite azulejos), cu o traditie de peste cinci secole;
  • Muzeul Marinei, Parcul Natiunilor. Un punct de atractie deosebit este Statuia lui Hristos Regele – Monumento Cristo Rei, care se gaseste in varful unui deal la aproximativ 110 m inaltime pe malul de sud al raului Tejo si poate fi vazuta din departare.
  • Neaparat trebuie vizitat Oceanarium, unul dintre cele mai mari acvarii din lume. Este o experienta in adancurile oceanului fara toate riscurile pe care le-ar implica o astfel de aventura.


Vizitează Portugalia
în perioada martie – octombrie 
Clima: mediteraneană
Moneda: euro 
De luat în bagaj: haine cu mânecă lungă. Chiar și vara, din cauza brizei oceanului, seara este mai racoare.
De cumpărat: vinuri, produse din plută: genți, portofele
Mâncare și băutură: pește, fructe de mare, vin și desertul Pasteis de Nata.

 

 

Bilete de avion București-Lisabona / Lisabona-București, zboruri directe
6 nopţi de cazare cu mic dejun la hotel 4*
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Tur panoramic de Lisabona
Asistență turistică în limba română

Taxe de aeroport 199 euro/persoană

Bagaj de cală 

Servicii check in

Taxe de oraș

Excursii opționale

Taxe de intrare la obiective turistice

Servicii de ghid local

Asigurare medicala

Asigurare storno

Orice alt serviciu neinclus în program

Supliment plecare iunie 95 euro/persoană

 

 

vacanta portugalia, circuit in portugalia, sejur portugalia, portugalia, sejur, lisabona, cascais, porto, vin de porto, excursie fatima, Evora

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,19400EUR
6 nopti

Info Practic

Vizitează Portugalia
în perioada martie – octombrie 
Clima: mediteraneană
Moneda: euro 
De luat în bagaj: haine cu mânecă lungă. Chiar și vara, din cauza brizei oceanului, seara este mai racoare.
De cumpărat: vinuri, produse din plută: genți, portofele
Mâncare și băutură: pește, fructe de mare, vin și desertul Pasteis de Nata.