Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica

Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica
Cel mai bun pret
de la 999EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica

Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica

 

Ziua 1: Bucuresti - Catania - Roccalumera (3 nopti)

Intalnire pe aeroportul Otopeni pentru zborul catre Catania. Sosire si tur panoramic Catania. Ne indreptam catre hotel. Cazare la Hotel La Piramide 3***, Via Piccolo Torrente Pagliara, Italia sau similar.

 

Ziua 2: Roccalumera - Taormina - Vulcanul Etna

Excursie optionala de o zi la Taormina si Vulcanul Etna, cel mai inalt (3340 m) si mai activ vulcan din Europa. In medie, Etna erupe o data la 3 luni. Regiunea de la poalele vulcanului este dens populata, solul cu cenusa vulcanica favorizand cultivarea vitei de vie, a maslinilor si a pomilor fructiferi. Traseul merge pana la fostul refugiu montan Sapienza (1910 m).

Taormina este fosta capitala a Siciliei bizantine, oras istoric al carui farmec a impresionat de-a lungul secolelor numerosi artisti. Principala atractie turistica este Teatrul Grec, care se numara printre cele mai renumite vestigii antice din Italia.

Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 3: Roccalumera - Noto - Siracusa (130 Km)

Excursie optionala la Noto – Siracusa. Excursia incepe cu vizita orasul Noto, cel mai baroc oras al Siciliei. Si continuam cu Siracusa, metropola lumii antice grecesti. Plecare de-a lungul coastei Marii Ionice spre Siracusa, unul dintre cele mai mari centre ale civilizatiei antice grecesti, urmasa Atenei si inaintasa Romei si Cartaginei, locul unde s-a nascut Arhimede. Se viziteaza zona arheologica cu celebra Latomie a Paradisului , “Urechea lui Dionysos”, Teatrul grec si Insula Ortigia - nucleul istoric al Siracusei cu Domul si Fantana Aretusa. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 4: Roccalumera - Agrigento - Palermo - Cagliari (360 Km)

Va propunem o excursie optionala in orasul templelor de aur - Agrigento, faimos mai ales pentru minunatele sale comori arheologice din epoca greaca, concentrate in Valea Templelor: Templul Junonei, Templul Concordiei - cel mai bine conservat, Templul lui Hercules si Templul lui Zeus. Transfer la Palermo si scurt tur panoramic al orasului - Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini. Imbarcare pe vapor pentru transfer Palermo – Cagliari (12 ore). Cazare pe vapor in cabine de cate 4 persoane (sau cabine de cate 2 persoane, contra unui supliment), fara mic dejun.

 

Ziua 5: Cagliari - Palau (215 Km) (2 nopti)

Sosire in Cagliari si transfer la Palau, in nordul Sardiniei. Cazare la Hotel Piccada (Via degli Asfodeli, 6 Palau) sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

 

Ziua 6: Palau - Maddalena - Caprera

Excursie optionala - vizita insulei Maddalena. Transfer din Palau cu feribotul in arhipeleagul Maddalena si cu autobuzul in Insula Caprera, ce face parte din arhipelagul din nord - estul coastei Sardiniei. Insula Caprera s-a aflat in proprietatea lui Giuseppe Garibaldi, unificatorul Italiei in secolul XIX. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 7: Palau - Ajaccio (1 noapte)

Se traverseaza cu feribotul din Santa Teresa in Bonifacio, Corsica. Transfer la Ajaccio. Se viziteaza Casa Memoriala a lui Napoleon. Cazare la Hotel Ibis Ajaccio (Rue des Magnolias La Rocade, 20090 Ajaccio) sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 8: Ajaccio - Bastia (150 Km) (1 noapte)

Plecare la Bastia si scurt tur de oras pietonal. Bastia este portul principal al insulei Corsica, situat pe coasta de est, la baza peninsulei Cap Corse. Intemeiat de genovezi in 1380 si protejat de un bastion puternic, Bastia a fost capitala insulei pana in 1811 cand, din ordinul lui Napoleon, capitala s-a mutat la Ajaccio. Orasul are un farmec italian, iar vechiul port este renumit pentru aleile sale si piata St Nicolas, in care se concentreaza activitatea orasului. Cazare la Hotel Posta Vecchia (1 Rue Posta Vecchia, Quai des Martyrs de la Liberation, 20200 Bastia) sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 9: Bastia - Livorno - Pisa - Bucuresti

Transfer cu ferry la Livorno si transfer la aeroportul Pisa pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

 

• Taormina si Etna 98 €/pers. si include: transfer, transport, asistenta turistica
• Siracusa si Notto 79 €/pers. si include: transfer, transport, asistenta turistica
• Agrigento 82 €/pers. si include: transfer, transport, asistenta turistica
• Insula Maddalena & Caprera: 79 €/pers. si include: transfer, transport, asistenta turistica

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

 

 


Vulcanul Etna
Excursie la Notto – Siracuza
Orasul templelor de aur - Agrigento
Insula Maddalena
Vechiul port - Vieux Port - din Bastia

PLECARI SOSIRI

Bucuresti-Catania 08:55-10:10

Pisa-Bucuresti 15:15-18:30

Clima: mediteraneana cu ierni blande si veri calduroase

Perioada recomandata: Aprilie – Octombrie

Ce sa luati in bagaj: Palarie de soare, crema de soare, haine comode din fibre naturale, incaltari confortabile

Ce sa cumparati: Obiecte din piele, antichitati, obiecte din sticla

Mancarea si bautura: Italia este recunoscuta pentru bucataria fina, uleiul de masline si vinul excelent. Incercati antipasti ricette, spaghetti si pizza.

Bilet de avion Bucuresti - Catania/Milano – Bucuresti
7 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hotel 2*/3*
1 noapte pe vas - cabina 4 paturi fara mic dejun, Palermo - Cagliari
Traversare cu ferry-boat Santa Teressa in Bonifacio
Traversare cu ferry-boat Bonifacio in Genova
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Tur panoramic de oras: Catania, Palermo
Tur pietonal in Bastia
Vizita la Casa lui Napoleon
Mesele specificate in program
Asistenta turistica in limba romana
Taxele de aeroport 210 Euro/persoana
Taxele de oras
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrari la obiectivele turistice
Suplimentul pentru cabina cu 2 locuri pe ferry boat Cagliari la Palermo - 35 euro/persoana
Supliment Hoteluri 4*: 309 euro/persoana
Supliment obligatoriu pentru plecarea de Paste 146 euro/persoana

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

vacanta sicilia 2019, oferte sicilia 2019, oferte sicilia, vacanta sicilia, oferte sudul italiei, sicilia sardinia corsica 2019, vacanta sardinia 2019, corsica 2019, oferte j'info tours italia 2019, Sicilia, Sardinia, Corsica, Italia, circuit Sicilia, vacanta Sicilia, circuit Sardinia, vacanta Sardinia, circuit Corsica, excursie Corsica, circuit Italia, insule Italia, Marea Mediterana, excursie Italia, vacanta Italia, Palermo, Catania, vulcanul Etna, Livorno, Siracusa, Cagliari

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,99800EUR
9 nopti

Info Practic

Clima: mediteraneana cu ierni blande si veri calduroase

Perioada recomandata: Aprilie – Octombrie

Ce sa luati in bagaj: Palarie de soare, crema de soare, haine comode din fibre naturale, incaltari confortabile

Ce sa cumparati: Obiecte din piele, antichitati, obiecte din sticla

Mancarea si bautura: Italia este recunoscuta pentru bucataria fina, uleiul de masline si vinul excelent. Incercati antipasti ricette, spaghetti si pizza.