Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica

Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica
Cel mai bun pret
1195EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica

Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica

 

Ziua 1: Bucure╚Öti –  Alghero - Palau ( Sardinia ) ( 2 nop╚Ťi)

Întâlnire pe aeroportul Otopeni pentru zborul c─âtre Sardinia -aeroport Alghero  , Plecare la ora 18:50 din aeroportul Otopeni,  sosire in Alghero la ora 20.30 ,transfer in Palau . Palau este un ora╚Ö mic ╚Öi fermec─âtor situat pe coasta de nord a insulei Sardinia, în Italia. Este renumit pentru stâncile sale sculptate de vânt ╚Öi ap─â, formând peisaje spectaculoase, pentru peisajele sale naturale uimitoare, portul animat ╚Öi apropierea de arhipelagul La Maddalena.. Puncte de atractie in Palau : Stânca Uria╚Öului (Roccia dell’Orso): O forma╚Ťiune stâncoas─â natural─â emblematic─â, asem─ân─âtoare cu un urs, situat─â pe un deal cu o vedere panoramic─â asupra coastei. Este un loc excelent pentru drume╚Ťii ╚Öi fotografii. Portul de agrement din Palau: Un loc plin de via╚Ť─â, cu b─ârci de toate dimensiunile, restaurante ╚Öi cafenele. Este un punct de plecare pentru excursii cu barca c─âtre insulele din apropiere. Plaja Porto Pollo: Cunoscut─â pentru condi╚Ťiile ideale de windsurfing ╚Öi kitesurfing, Porto Pollo atrage pasiona╚Ťii de sporturi nautice din toat─â lumea. Plaja este frumoas─â ╚Öi bine amenajat─â. Fortezza di Monte Altura: O fort─ârea╚Ť─â istoric─â construit─â în secolul al XIX-lea, oferind o priveli╚Öte panoramic─â asupra m─ârii ╚Öi o incursiune în istoria militar─â a regiunii.Palau este o destina╚Ťie care combin─â perfect natura s─âlbatic─â cu confortul modern ╚Öi cultura local─â, fiind ideal─â pentru o vacan╚Ť─â relaxant─â ╚Öi activ─â în acela╚Öi timp Cazare la Hotel Piccada 3* sau similar in Palau in Nordul insulei.

 

Ziua 2: Palau – Maddalena - Caprera

Mic dejun . Tur pietonal de oras .   Timp liber la dispozitie sau  Excursie op╚Ťional─â pe insula Maddalena . Imbarca╚Ťi-v─â într-o excursie cu barca cu ghid de o zi în Arhipelagul La Maddalena din Palau Admira╚Ťi atrac╚Ťiile emblematice precum Spiaggia Rosa, forma╚Ťiunile stâncoase din Spargi ╚Öi multe altele. Începe╚Ťi-v─â c─âl─âtoria în portul Palau unde echipajul v─â va întâlni. Fii confortabil pe barca cu motor de epoc─â înainte de a porni într-o c─âl─âtorie de neuitat pentru a descoperi Arhipelagul La Maddalena. Face╚Ťi o baie de pe barc─â în piscinele naturale din Budelli în timpul primei opriri(daca vremea o permite). Admira╚Ťi celebra Spiaggia Rosa ╚Öi nisipul s─âu roz unic din ap─â. Continua╚Ťi spre insula Santa Maria pentru a face plaj─â pe plaja sa alb─â. Vizita╚Ťi Spargi pentru a admira forma╚Ťiunile sale stâncoase ╚Öi plaja încânt─âtoare din Cala Corsara, cunoscut─â pentru apele sale cristaline. Apoi, cu condi╚Ťia s─â fie vreme bun─â, mai face╚Ťi o baie din barc─â. Bucura-te de minunile Arhipelagului în timp ce ne intoarcem înapoi in port..

Cazare la Hotel Piccada 3* sau similar in Palau in Nordul insulei.

 

Ziua 3: Palau –Bastia (Corsica ) ( 1 noapte )

Mic dejun . Se traverseaza cu feribotul din Santa Teresa in Bonifacio . Plecare spre  Bastia ╚Öi scurt tur de ora╚Ö  pietonal. Bastia este portul principal al insulei Corsica, situat pe coasta de est, la baz─â peninsulei Cap Corse. Întemeiat de genovezi în 1380 ╚Öi protejat de un bastion puternic, Bastia a fost capitala insulei pân─â în 1811 când, din ordinul lui Napoleon, capitala s-a mutat la Ajaccio. Vechiul port este renumit pentru aleile sale ╚Öi pia╚Ťa St. Nicolas, în care se concentreaz─â activitatea ora╚Öului. Ce mai putem sa vizitam in Bastia :  Pia╚Ťa Sf. Nicolae , este loca╚Ťia  cea mai emblematic─â din Bastia . Aceast─â vast─â esplanada, una dintre cele mai mari din Fran╚Ťa, se afl─â în fa╚Ťa terminalului de feriboturi, care prime╚Öte b─ârcile de pe continent sau din Italia. G─âzduie╚Öte multe evenimente pe tot parcursul anului: concerte vara, un patinoar în perioada Cr─âciunului ╚Öi Salon du Chocolat (târgul de ciocolat─â), atr─âgând în fiecare an mii de gurmanzi în octombrie.. Înconjurat─â de copaci mari ╚Öi m─ârginit─â de baruri ╚Öi restaurante, Pia╚Ťa Saint-Nicolas este un loc ideal pentru a savura o b─âutur─â pe o teras─â. Acolo vei gasi si boutique-ul Cap Corse MATTEI. Dac─â vrei s─â te sim╚Ťi ca un localnic, atunci cu siguran╚Ť─â ar trebui s─â încerci brandul emblematic de aperitive din Corsica! Pe pia╚Ť─â, ve╚Ťi descoperi ╚Öi o statuie a lui Napoleon, un memorial de r─âzboi ╚Öi un chio╚Ö de trupe.  Un alt punct de interes este  Strada Napoleon .

Strada Napoleon este o strad─â pietonal─â situat─â lâng─â Pia╚Ťa Saint-Nicolas, în Terra Vecchia, cel mai vechi cartier din Bastia. Aici ve╚Ťi descoperi mai multe magazine de artizanat, precum ╚Öi multe magazine de suveniruri care vând produse din toat─â Corsica. De asemenea, pute╚Ťi admira 2 monumente: Oratoriul Saint-Roch: construit în 1604, are un interior frumos plin de ornamente de aur. Cu pere╚Ťii c─âptu╚Öi╚Ťi cu m─âtase ro╚Öie ╚Öi lambriurile din lemn sculptat, mi-a amintit de oratoriile italiene. Oratoriul Imaculatei Concep╚Ťii: construit în 1611 în acela╚Öi stil cu Oratoriul Saint-Roch, are un frumos altar de marmur─â. Apoi, continua╚Ťi plimbarea c─âtre mica „Allée de la Creation” ╚Öi ajunge╚Ťi la pia╚Ť─â. Dup─â cum sugereaz─â ╚Öi numele, acest loc întâmpin─â pia╚Ťa din Bastia în fiecare sfâr╚Öit de s─âpt─âmân─â. Acolo, ve╚Ťi g─âsi mul╚Ťi produc─âtori locali, care vând produse tipice precum Coppa, Lonzu sau delicioase brânzeturi corsicane.   Tot aici, vizitam si Eglise Saint-Jean-Baptiste.  Eglise Saint-Jean-Baptiste este situat─â aproape de pia╚Ť─â. Aceast─â biseric─â se num─âr─â în mod clar printre cl─âdirile religioase care trebuie v─âzute din Bastia! Construit─â între 1636 ╚Öi 1666 ╚Öi clasificat─â ca monument istoric, este cea mai mare biseric─â din Corsica. Aceast─â frumoas─â biseric─â în stil baroc are clopotni╚Ťe gemene ╚Öi un interior bogat decorat. În timpul vizitei dumneavoastr─â, ve╚Ťi admira piese de art─â magnifice, cum ar fi tabernacolul de argint al altarului mare ╚Öi o statuie de marmur─â a Sfântului Jean Baptiste.Cazare la Hotel  3* in Bastia  sau similar.

 

Ziua 4: Bastia - Ajaccio (150 Km) (1 noapte)

Mic dejun .Timp liber la dispozitie sau  excursie optionala :Corte, Corsica - capitala istorica in munti .Un mic ora╚Ö din inima Corsicii, Corte a fost capitala insulei (din 1755-1769 sub Pasquale Paoli - un nume pe care îl ve╚Ťi auzi des în Corsica).Sosire in Ajaccio . Scurt tur pietonal in Centrul ora╚Öului, care este în jurul Place Gaffori, cu o statuie a generalului Gaffori în fa╚Ťa cl─âdirii în care a locuit cândva. Jean-Pierre Gaffory a fost ╚Öeful guvernului corsican între 1730 ╚Öi 1750 înainte de Pascal Paoli. Gaffori a fost asasinat de genovezi. Corte a fost clasificat drept ora╚Ö napoleonian din 2015, deoarece Napoleon Bonaparte, care s-a n─âscut în Ajaccio din apropiere, ╚Öi-a petrecut aici diverse vacan╚Ťe. L-a întâlnit adesea pe Pasquale Paoli, care era liderul Corsecii independente la mijlocul secolului al XVIII-leaTransfer la Ajaccio. Se viziteaz─â Casa Memorial─â a lui Napoleon.  Putem sa facem o scurta vizita si la Palais Fesch Muzeul de Arte Frumoase ╚Öi Capela Imperial─â Recent renovat, Palais Fesch de╚Ťine statutul de „muzeu al Fran╚Ťei” ╚Öi reune╚Öte trei colec╚Ťii majore: Mae╚Ötri italieni, Colec╚Ťia Napoleonic─â ╚Öi pictori corsicani. Dar este cel mai cunoscut ╚Öi recunoscut pentru colec╚Ťia sa de picturi primitive italiene (din secolele XIV-XV), cea mai important─â colec╚Ťie din afara Luvru. Coridoarele acestui muzeu sunt o adev─ârat─â pl─âcere s─â te plimbi. De asemenea, merita sa fie vazuta si  Catedrala San Roccu Catedrala în stil neoclasic din secolul al XIX-lea este situat─â pe una dintre arterele principale ale ora╚Öului. Cu acoperi╚Öul ╚Öi clopotni╚Ťa recent renovate, este iluminat noaptea ╚Öi str─âluce╚Öte cu o mie de lumini.

Seara , excursie optionala Cina in Pesterea lui Napoleon . Cazare la Hotel Ibis Ajaccio 3* sau similar.

 

Ziua 5: Ajaccio – Alghero - Palermo ( 1 noapte )

Mic dejun . Deplasare spre Bonifacio . Excursie optionala Drumul de Coasta al Sanguinaires Nu se poate sa parasesti Corsica fara sa mergi de-a lungul drumului de coast─â al Sanguinaires pentru a v─â bucura de priveli╚Ötile frumoase ale golfului Ajaccio. Mergand de-a lungul coastei de la Ajaccio ,ve╚Ťi fi fascinati de celebrele tonuri ro╚Öii ale stâncilor.Continuam spre Bonifacio Se traverseaz─â cu feribotul din Bonifacio- Corsica,în Santa Tereza (Sardinia). Transfer la aeroportul din Alghero  pentru zbor destinatia Palermo. Plecare la ora 21:10 cu  sosire in Palermo la ora  22:15  .

Cazare la Hotel  3* sau similar.

 

Ziua 6: Palermo – Catania  ( 3 nopti )

Mic dejun . Scurt tur panoramic al orasului Palermo ,cu scurte opriri pentru fotografii , al ora╚Öului-Catedrala,Teatrul Massimo,San Giovanni, Quatro Canti , Piazza Bellini. Excursie op╚Ťional─â în ora╚Öul templelor de aur, Agrigento , faimos mai ales pentru minunatele salecomori, faimos mai ales pentru minunatele sale comori arheologice din epoc─â greac─â, concentrate în Valea Templelor: Templul Junonei, Templul Concordiei (cel mai bine conservat), Templul lui Hercules ╚Öi Templul lui Zeus .Ne deplasam spre Catania .Sosire Catania. Cazare in Catania , cazare hotel 3 *

 

Ziua 7: Catania – Notto - Siracusa (130 Km)

Mic dejun .Scurt tur panoramic al orasului Catania . Catania  acest oras devastat de erup╚Ťii vulcanice, cutremure ╚Öi r─âzboaie. Catania este un sit al Patrimoniului Mondial ╚Öi unul dintre ora╚Öele baroc târziu din Val di Noto.  Printre principalele atractii se Numara  Castelul Ursino, o fort─ârea╚Ť─â care a v─âzut secole de istorie. Desigur, via Crociferi ( unde se poate merge merge pietonal )  o strad─â plin─â de cl─âdiri din secolul al XVIII-lea ╚Öi biserici monumentale, precum cea din San Giuliano sau cea din San Camillo.Timp liber la dispozitie sau . excursie op╚Ťional─â la Notto ╚Öi Siracusa . Excursia începe cu vizita ora╚Öului Noto, ora╚Ö baroc al Siciliei. Plec─âm, apoi, de-a lungul coastei M─ârii Ionice, spre Siracusa, unul dintre cele mai mari centre ale civiliza╚Ťiei grece╚Öti , urma╚Öa Atenei ╚Öi înainta╚Öa Romei ╚Öi Cartaginei, locul unde s-a n─âscut Arhimede. Se viziteaz─â zon─â arheologic─â a metropolei lumii an ce grece╚Ö m cu celebra Latomie a Paradisului , “Urechea lui Dionysos”, Teatrul grec ╚Öi Insula Ortigia-nucleul istoric al Siracusei cu Domul ╚Öi Fântâna Aretusa(intrarea nu este incluclusa) .Dupa intoarcerea din  Notto  si Siracusa  putem sa vizitam pietonal , Pia╚Ťa Universit─â╚Ťii.  Situat─â pe Via Etnea, la cap─âtul sudic, se afl─â Piazza dell’Universita, care este înconjurat─â de dou─â palate care de fapt se confrunt─â. Primul palat este Palazzo dell’Universita, care g─âzduie╚Öte vechea universitate, iar al doilea este Palazzo San Giuliano. Ambele palate sunt uluitoare de privit, iar cur╚Ťile lor interioare îngrijite v─â ofer─â o privire asupra istoriei bogate a ora╚Öului. Asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi cele patru felinare din cur╚Ťi, fiecare simbolizeaz─â o perioad─â mitic─â a Cataniei. Pute╚Ťi chiar s─â explora╚Ťi gratuit p─âr╚Ťi ale universit─â╚Ťii. Trebuie s─â pl─âti╚Ťi o tax─â de intrare dac─â dori╚Ťi s─â intra╚Ťi în Palazzo San Giuliano

 

Ziua 8: Catania  –  Taormina si Vulcanul Etna

Mic dejun . Timp liber la dispozitie sau excursie op╚Ťional─â de o zi la Taormina ╚Öi Vulcanul Etna, cel mai înalt (3340 m) ╚Öi mai activ vulcan din Europa. În medie, Etna erupe o data la 3 luni. Regiunea de la poalele vulcanului este dens populat─â, solul cu cenu╚Ö─â vulcanic─â favorizând cultivarea vi╚Ťei de vie, a m─âslinilor ╚Öi a pomilor fructiferi. Traseul merge pân─â la fostul refugiu montan Sapienza (1910 m).

Taormina este fosta capital─â a Siciliei bizantine, ora╚Ö istoric al c─ârui farmec a impresionat de-a lungul secolelor numero╚Öi arti╚Öti. Principala atrac╚Ťie turistic─â este Teatrul Grec, care se num─âra printre cele mai renumite vestigii antice din Italia . Dupa amiana , timp liber la dispozitie pentru vizite pietonale . Avem ocazia sa vedem  Catania de la inaltime .Unele dintre cele mai bune priveli╚Öti din Catania sunt gratuite! Dac─â v─â îndrepta╚Ťi în spatele Catedralei Catania, ve╚Ťi g─âsi Chiesa della Badia di Sant’Agata, care g─âzduie╚Öte cele mai bune priveli╚Öti din Catania. Ve╚Ťi urca pe o scar─â îngust─â pân─â la o teras─â pentru vederi frumoase ale coastei, apoi ve╚Ťi continua s─â urca╚Ťi sc─ârile de piatr─â spre cupola bisericii pentru vederi de 360 ÔÇőÔÇőde grade ale Catania ╚Öi Muntele Etna. Piazza del Duomo g─âzduie╚Öte câteva vederi minunate ale ora╚Öului, trebuie doar s─â ╚Ötii unde s─â te ui╚Ťi. Dup─â ce a╚Ťi vizitat Chiesa della Badia di Sant’Agata, plimba╚Ťi-v─â prin pia╚Ť─â verificând diferitele locuri ╚Öi atrac╚Ťii de-a lungul drumului.

 

Ziua 9: Catania - București

 Mic dejun .Dimineata , timp liber la dispozitie . Ce putem face pana la plecarea spre aeroport ?  Pornim dis de dimineata si incepem cu o vizita pietonala  in Piazza del Duomo .Este întotdeauna bine s─â explora╚Ťi pie╚Ťele istorice din Catania unde ve╚Ťi vedea o arhitectur─â uimitoare . Mergem in centrul ora╚Öului ╚Öi petrecem timp explorând Piazza del Duomo, unde ve╚Ťi g─âsi Fontana dell Elefante sau Fântâna Elefantului, care a fost creat─â din lav─â neagr─â ╚Öi sculptat─â în forma unui elefant, cu un obelisc egiptean deasupra. Se crede c─â inspira╚Ťia este obeliscul elefant al lui Bernini din Roma. Folclorul afirm─â c─â Fontana dell Elefante are puterea de a potoli furia Muntelui Etna ╚Öi de a opri erup╚Ťiile sale violente. Dup─â ce a╚Ťi vizitat fântâna, mergem la Loggia Giuratoria sau Prim─âria. Prim─âria a fost construit─â în 1659, dar a trebuit reconstruit─â dup─â ce un cutremur a distrus-o în 1693.Continuam cu  Domul din Catania. Catedrala Catania se afl─â în Piazza del Duomo ╚Öi se afl─â în spatele Fontanei dell Elefante. Pute╚Ťi vizita catedrala în orice zi, f─âr─â costuri. Dac─â dori╚Ťi s─â l─âsa╚Ťi o mic─â dona╚Ťie, sunte╚Ťi binevenit s─â o face╚Ťi, dar nu este obligatorie. Nu pute╚Ťi rata fa╚Ťada uluitoare din marmur─â alb─â, dar interiorul ornamentat este ceea ce atrage oamenii. Interiorul catedralei este dedicat Sfintei Agata. Agatha era o fecioar─â foarte tân─âr─â care a fost torturat─â pentru c─â a respins avansurile unui prefect roman destul de amoros. Ea a devenit martir─â ╚Öi patrona Cataniei. Sfânta Agata este s─ârb─âtorit─â în timpul S─ârb─âtorii Sfintei Agate care se ╚Ťine în fiecare an pe 5 februarie. Mormântul celebrului compozitor clasic, Vincenzo Bellini, se g─âse╚Öte ╚Öi în Duomo di Catania. Bellini s-a n─âscut la Catania în 1801 ╚Öi este autorul operei Norma, precum ╚Öi al altor opere minunate ╚Öi piese clasice.

Timp liber la dispozitie pentru vizite . Dupa amiza, transfer  la aeroportul din Catania  pentru zborul înapoi spre Bucure╚Öti. Plecare la ora Catania 16:10, sosire in  Bucuresti la ora 19:20

 

 

 

 

 • Excursie op╚Ťional─â pe insula Maddalena.. : tarif / pers: 85 euro *

Imbarca╚Ťi-v─â într-o excursie cu barca cu ghid de o zi în Arhipelagul La Maddalena din Palau Admira╚Ťi atrac╚Ťiile emblematice precum Spiaggia Rosa, forma╚Ťiunile stâncoase din Spargi ╚Öi multe altele. De asemenea, pute╚Ťi face o baie r─âcoritoare în piscinele naturale sau v─â pute╚Ťi bucura de plaj─â pe plaj─â.

Începe╚Ťi c─âl─âtoria în portul Palau .Porniti intr o calatorie de neuitat  pe o barca cu motor de epoc─â  pentru a descoperi Arhipelagul La Maddalena.

Face╚Ťi o baie de pe barc─â în piscinele naturale din Budelli în timpul primei opriri. Admira╚Ťi celebra Spiaggia Rosa ╚Öi nisipul s─âu roz unic din ap─â. Continua╚Ťi spre insula Santa Maria pentru a face plaj─â pe plaja sa alb─â. Vizita╚Ťi Spargi pentru a admira forma╚Ťiunile sale stâncoase ╚Öi plaja încânt─âtoare din Cala Corsara, cunoscut─â pentru apele sale cristaline. Apoi, cu condi╚Ťia s─â fie vreme bun─â, mai face╚Ťi o baie din barc─â. Bucur ate  de minunile Arhipelagului în timp ce ne intoarcem înapoi in  port.

 

 • Cina in Pesterea lui Napoleon : tarif / pers : 68  euro *

 Pe╚Ötera lui Napoleon v─â ofer─â, în exclusivitate, via╚Ťa lui Napoleon Bonaparte din copil─âria sa la Ajaccio pân─â la maturitate .

Vino s─â tr─âie╚Öti aceast─â experien╚Ť─â unic─â într-un cadru atipic într-o atmosfer─â din secolul al XVIII-lea,In preajma unei mese corsicane (b─âuturi incluse).

O experien╚Ť─â gustativ─â autentic─â : Spuntinul reprezint─â în mod tradi╚Ťional masa corsicanilor ╚Öi aceasta de secole, un moment convivial de împ─ârt─â╚Öire.

Mâncarea noastr─â corsican─â include : Aperitiv de bun venit, Ceapa si gogosari de smog, Mezeluri din Corsica (╚Öunc─â, cârna╚Ťi, coppa, lonzu), sortiment de brânzeturi corsicane ╚Öi marmelad─â de smochine, salata de nuci, pâine tradi╚Ťional─â de ╚Ťar─â, desert de sezon, 20 cl vin sau 25 cl bere (adult) sau 33 cl sifon, vas cu ap─â, cafea

 

 •  Excursie optionala Drumul de Coasta al Sanguinaires : tarif / pers: 35 euro *

Nu se poate sa parasesti  Corsica fara sa mergi de-a lungul drumului de coast─â al Sanguinaires pentru a v─â bucura de priveli╚Ötile frumoase ale golfului Ajaccio. Mergand de-a lungul coastei de la Ajaccio ,ve╚Ťi fi fascinati de celebrele tonuri ro╚Öii ale stâncilor.

 

 • Excursie op╚Ťional─â în ora╚Öul templelor de aur, Agrigento: Tarif / pers: 91 euro *

 Agrigento , faimos mai ales pentru minunatele sale comori arheologice din epoc─â greac─â, concentrate în Valea Templelor: Templul Junonei, Templul Concordiei (cel mai bine conservat), Templul lui Hercules ╚Öi Templul lui Zeus .La Agrigento descoperi╚Ťi una dintre cele mai faimoase atrac╚Ťii istorice din Sicilia, pentru templele sale dorice bine conservate dedicate divinit─â╚Ťilor grece╚Öti, faimoasa Vale a Templelor. Puteti admira i templele dorice din perioada elen─â, care corespund anticului Akragas, nucleul monumental original al ora╚Öului Agrigento. De asemenea aici gasim Templul Concordiei, r─âm─â╚Öi╚Ťele necropolei cre╚Ötine timpurii, Templul lui Heracles ╚Öi r─âm─â╚Öi╚Ťele Templului lui Zeus.

 

 •  Excursie op╚Ťional─â la Notto ╚Öi Siracusa. : tarif / pers : 88 euro *

 Excursia începe cu vizita ora╚Öul Notto, ora╚Ö baroc al Siciliei. Plec─âm, apoi, de-a lungul coastei M─ârii Ionice, spre Siracusa, unul dintre cele mai mari centre ale civiliza╚Ťiei antice grece╚Öti, urma╚Öa Atenei ╚Öi înainta╚Öa Romei ╚Öi Cartaginei, locul unde s-a n─âscut Arhimede. Se viziteaz─â zon─â arheologic─â a metropolei lumii antice grece╚Ötim cu celebra Latomie a Paradisului , “Urechea lui Dionysos”, Teatrul grec ╚Öi Insula Ortigia-nucleul istoric al Siracusei cu Domul ╚Öi Fântâna Aretusa.

 

 • Excursie op╚Ťional─â de o zi la Taormina si Etna  : Tarif / pers : 107 euro *

Taormina este fosta capital─â a Siciliei bizantine, ora╚Ö istoric al c─ârui farmec a impresionat de-a lungul secolelor numero╚Öi arti╚Öti. Principala atrac╚Ťie turistic─â este Teatrul Grec, care se num─âra printre cele mai renumite vestigii antice din Italia. 

 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de pl─âtitori. Pentru un grup mai mic de 20 de pl─âtitori, tarifele se recalculeaz─â.

* Excursiile op╚Ťionale sunt nerambursabile.

 

 

 


Vulcanul Etna
Excursie la Notto – Siracuza
Orașul templelor de aur - Agrigento
Insula Maddalena
Vechiul port - Vieux Port - din Bastia

Viziteaz─â Sicilia, Sardinia ╚Öi Corsica   
în perioada aprilie – octombrie 
Clima: mediteranean─â
Moneda: euro 
De luat în bagaj: ochelari de soare, p─âl─ârie de soare, prosop de plaj─â, crem─â cu protec╚Ťie solar─â, br─â╚Ťar─â anti-tân╚Ťari.
De cump─ârat: geanta siciliana Coffa, produse din piatr─â de lava, corali, marionete.
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: pizza, antipasti, tiramisu, tradi╚Ťionalele Pasta alla Norma (paste cu legume ╚Öi brânz─â ricotta), canolli (aluat pr─âjit în form─â tubular─â, cu diverse umpluturi dulci / s─ârate). 

 

 

 • Bilete de avion 
 • Taxe de aeroport
 • 8 nopti cazare la hoteluri  2/3*
 • Mic dejun
 • Traversare cu feribot Santa Teressa - Bonifacio
 • Traversare cu feribot Bonifacio - Genova
 • Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
 • Tur panoramic: Catania, Palermo
 • Tur pietonal în Bastia
 • Vizita la casa lui Napoleon
 • Mesele speci´Čücate în program
 • Asisten╚Ťa turistic─â în limba român─â


Bagaj de cal─â 

Asigurarea medical─â

Asigurare storno

Excursii op╚Ťionale 

Intr─âri la obiectivele turistice

Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).

Supliment cabin─â cu 2 locuri, feribot Cagliari -  Palermo - 85 euro/persoan─â

Supliment plecare Paste 30.04.2025 300 euro/persoan─â 

Supliment plecare septembrie 200 euro/persoan─â

Supliment hotel 4* - 350 euro/persoan─â

Supliment cazare camera dubla tip twin (2 paturi) - max 15 euro pe zi

Suplimente cazare: 

Supliment Single - 590 euro

A 3-a persoana în camer─â tripla - 1195 euro

Copil 0-11,99 ani în camer─â dubl─â - 790 euro 

 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.


vacanta sicilia 2023 oferte sicilia 2023, oferte sicilia, vacanta sicilia, oferte sudul italiei, sicilia sardinia corsica 2022, vacanta sardinia 2022, corsica 2022, oferte j'info tours italia 2023, Sicilia, Sardinia, Corsica, Italia, circuit Sicilia, vacanta Sicilia, circuit Sardinia, vacanta Sardinia, circuit Corsica, excursie Corsica, circuit Italia, insule Italia, Marea Mediterana, excursie Italia, vacanta Italia, Palermo, Catania, vulcanul Etna, Livorno, Siracusa, Cagliari

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
2,39000EUR
8 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Sicilia, Sardinia ╚Öi Corsica   
în perioada aprilie – octombrie 
Clima: mediteranean─â
Moneda: euro 
De luat în bagaj: ochelari de soare, p─âl─ârie de soare, prosop de plaj─â, crem─â cu protec╚Ťie solar─â, br─â╚Ťar─â anti-tân╚Ťari.
De cump─ârat: geanta siciliana Coffa, produse din piatr─â de lava, corali, marionete.
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: pizza, antipasti, tiramisu, tradi╚Ťionalele Pasta alla Norma (paste cu legume ╚Öi brânz─â ricotta), canolli (aluat pr─âjit în form─â tubular─â, cu diverse umpluturi dulci / s─ârate).