Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica

Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica
Cel mai bun pret
1195EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica

Circuit Sicilia - Sardinia - Corsica

Ziua 1: București - Catania - Roccalumera (3 nopți) 

Întâlnire pe aeroportul Otopeni pentru zborul către Catania. Sosire și tur panoramic Catania. Cazare la Hotel La Piramide 3*. 

  

Ziua 2: Roccalumera - Taormina - Vulcanul Etna 

Excursie opțională de o zi la Taormina și Vulcanul Etna, cel mai înalt (3340 m) și mai activ vulcan din Europa. În medie, Etna erupe o data la 3 luni. Regiunea de la poalele vulcanului este dens populată, solul cu cenușă vulcanică favorizând cultivarea viței de vie, a măslinilor și a pomilor fructiferi. Traseul merge până la fostul refugiu montan Sapienza (1910 m). 
Taormina este fosta capitală a Siciliei bizantine, oraș istoric al cărui farmec a impresionat de-a lungul secolelor numeroși artiști. Principala atracție turistică este Teatrul Grec, care se număra printre cele mai renumite vestigii antice din Italia. 

 

Ziua 3: Roccalumera - Notto - Siracusa (130 Km) 

Excursie opțională la Notto și Siracusa. Excursia începe cu vizita orașul Notto, oraș baroc al Siciliei. Plecăm, apoi, de-a lungul coastei Mării Ionice, spre Siracusa, unul dintre cele mai mari centre ale civilizației antice grecești, urmașa Atenei și înaintașa Romei și Cartaginei, locul unde s-a născut Arhimede.. Se vizitează zonă arheologică a metropolei lumii antice greceștim cu celebra Latomie a Paradisului , “Urechea lui Dionysos”, Teatrul grec și Insula Ortigia-nucleul istoric al Siracusei cu Domul și Fântâna Aretusa. 

 

Ziua 4: Roccalumera - Agrigento - Palermo - Cagliari (360 Km) 

Excursie opțională în orașul templelor de aur, Agrigento, faimos mai ales pentru minunatele sale comori arheologice din epocă greacă, concentrate în Valea Templelor: Templul Junonei, Templul Concordiei (cel mai bine conservat), Templul lui Hercules și Templul lui Zeus. Transfer la Palermo și scurt tur panoramic al orașului-Catedrală, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiți, Quattro Canti, Piazza Bellini. Îmbarcare pe vapor pentru transfer Palermo – Cagliari (12 ore). Cazare pe vapor, în cabine de câte 4 persoane (sau cabine de câte 2 persoane, contra unui supliment), fără mic dejun. 

  

Ziua 5: Cagliari - Palau (215 Km) (2 nopți) 

Sosire în Cagliari și transfer la Palau, în nordul Sardiniei. Cazare la Hotel Piccada 3.
 

 

Ziua 6: Palau - Maddalena - Caprera 

Excursie opțională pe insula Maddalena. Transfer din Palau cu feribotul în arhipeleagul Maddalena și cu autobuzul în Insula Caprera, ce face parte din arhipelagul din nord-estul coastei Sardiniei. Insula Caprera s-a aflat în proprietatea lui Giuseppe Garibaldi, unificatorul Italiei în secolul XIX. 
 

 

Ziua 7: Palau - Ajaccio (1 noapte) 

Se traversează cu feribotul din Santa Teresa în Bonifacio, Corsica. Transfer la Ajaccio. Se vizitează Casa Memorială a lui Napoleon. Cazare la Hotel Ibis Ajaccio 3*.

 

Ziua 8: Ajaccio - Bastia (150 Km) (1 noapte) 

Plecare la Bastia și scurt tur de oraș pietonal. Bastia este portul principal al insulei Corsica, situat pe coasta de est, la bază peninsulei Cap Corse. Întemeiat de genovezi în 1380 și protejat de un bastion puternic, Bastia a fost capitala insulei până în 1811 când, din ordinul lui Napoleon, capitala s-a mutat la Ajaccio. Vechiul port este renumit pentru aleile sale și piață St. Nicolas, în care se concentrează activitatea orașului. Cazare la Hotel Posta Vecchia 3*.

  

Ziua 9: Bastia – Livorno – Pisa - București 

Transfer cu feribot la Livorno și transfer la aeroportul Pisa pentru zborul înapoi spre București. 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de plătitori. Pentru un grup mai mic de 30 de plătitori, tarifele se recalculează.

Nota: Hotelurile menționate în program pot suferi modificări în sensul obținerii sau negocierii unor oferte mai performante, căutând beneficiul clientului.

 

 

 

Taormina și Etna 107 euro/persoană
Siracusa și Notto 88 euro/persoană 
Agrigento 91 euro/persoană
Insula Maddalena & Caprera 88 euro/persoană

 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de plătitori. Pentru un grup mai mic de 20 de plătitori, tarifele se recalculează.

* Excursiile opționale sunt nerambursabile.

 

 

 


Vulcanul Etna
Excursie la Notto – Siracuza
Orașul templelor de aur - Agrigento
Insula Maddalena
Vechiul port - Vieux Port - din Bastia

Vizitează Sicilia, Sardinia și Corsica   
în perioada aprilie – octombrie 
Clima: mediteraneană
Moneda: euro 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, prosop de plajă, cremă cu protecție solară, brățară anti-tânțari.
De cumpărat: geanta siciliana Coffa, produse din piatră de lava, corali, marionete.
Mâncare și băutură: pizza, antipasti, tiramisu, tradiționalele Pasta alla Norma (paste cu legume și brânză ricotta), canolli (aluat prăjit în formă tubulară, cu diverse umpluturi dulci / sărate). 

 

Bilete de avion 

Taxe de aeroport

7 nopti cazare la hoteluri  3*

Mic dejun

1 noapte pe vas - Palermo - Cagliari - cabina 4 paturi 
Traversare cu feribot Santa Teressa - Bonifacio
Traversare cu feribot Bonifacio - Genova
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Tur panoramic: Catania, Palermo
Tur pietonal în Bastia
Vizita la casa lui Napoleon
Mesele specificate în program
Asistența turistică în limba română


Bagaj de cală 

Asigurarea medicală

Asigurare storno

Excursii opționale 

Intrări la obiectivele turistice

Supliment cabină cu 2 locuri, feribot Cagliari -  Palermo - 85 euro/persoană

Supliment plecare Paste 30.04.2025 300 euro/persoană 

Supliment plecare septembrie 200 euro/persoană

Supliment hotel 4* - 350 euro/persoană

Suplimente cazare: 

Supliment Single - 590 euro

A 3-a persoana în cameră tripla - 1195 euro

Copil 0-11,99 ani în cameră dublă - 790 euro 

 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.


vacanta sicilia 2023 oferte sicilia 2023, oferte sicilia, vacanta sicilia, oferte sudul italiei, sicilia sardinia corsica 2022, vacanta sardinia 2022, corsica 2022, oferte j'info tours italia 2023, Sicilia, Sardinia, Corsica, Italia, circuit Sicilia, vacanta Sicilia, circuit Sardinia, vacanta Sardinia, circuit Corsica, excursie Corsica, circuit Italia, insule Italia, Marea Mediterana, excursie Italia, vacanta Italia, Palermo, Catania, vulcanul Etna, Livorno, Siracusa, Cagliari

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
2,39000EUR
8 nopti

Info Practic

Vizitează Sicilia, Sardinia și Corsica   
în perioada aprilie – octombrie 
Clima: mediteraneană
Moneda: euro 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, prosop de plajă, cremă cu protecție solară, brățară anti-tânțari.
De cumpărat: geanta siciliana Coffa, produse din piatră de lava, corali, marionete.
Mâncare și băutură: pizza, antipasti, tiramisu, tradiționalele Pasta alla Norma (paste cu legume și brânză ricotta), canolli (aluat prăjit în formă tubulară, cu diverse umpluturi dulci / sărate).