Circuit SUA de Vest si Hawaii

Circuit SUA de Vest si Hawaii
Cel mai bun pret
de la 3960EUR / pers
Rezerva acum
Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii

SUA de Vest și Hawaii

 

Ziua 1: București - Los Angeles (2 nopţi)

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către Los Angeles și transfer la hotel. Cazare în zona Los Angeles, Tuscan Garden Inn 3*.

 

Ziua 2: Los Angeles

Los Angeles este orașul cu cea mai mare întindere și al doilea ca populație din SUA. Se întinde pe o distanța de 122 km, de-a lungul coastei Pacificului, de la Malibu până la Long Beach, în timp ce partea din interiorul continentului se întinde pe un teren vast, o fostă albie aridă, încercuit de Munții Santa Monica și San Gabriel.
Opțional, tur panoramic Los Angeles. Ne plimbăm prin Beverly Hills cu celebrul Rodeo Drive (strada împânzită de magazine de lux), Hollywood, bulevardul Walk of Fame, Kodak Theatre (teatrul unde, în fiecare an, se decernează premiile Oscar), un loc de unde puteți face o poză memorabilă cu faimoasa emblemă Hollywood și Observatorul Griffith aflat pe o colină.
Excursie opțională Universal Studios, unde vizităm platourile de filmare. 

 

Ziua 3: Los Angeles - San Francisco (3 nopţi)

Transfer cu tren/autocar la San Francisco, „Oraşul din Golf” faimos pentru tramvaiele sale, parcuri, Podul Golden Gate, Cheiul Pescarilor. Cazare în zona San Francisco la Super 8 San Francisco. 

 

Ziua 4: San Francisco

Opţional, tur panoramic sau tip city bus San Francisco, unul din cele mai frumoase oraşe din America: Chinatown, Union Square, Golden Gate Park, vedere asupra Insulei Alcatraz (unde a fost construită fortareaţa şi ulterior vestita închisoare, ce a fost închisă în anul 1963, devenind astăzi o atracție turistică). Opțional, vizită la Sausalito – cu podul Golden Gate Bridge sau Vista Helicopter. 

 

Ziua 5: San Francisco - Parcul Naţional Yosemite 

Excursie opţională la Parcul Naţional Yosemite, al doilea parc naţional din SUA, cea mai populară destinaţie turistică naturală a Californiei.
  

 

Ziua 6: San Francisco – Honolulu - Hawaii (4 nopţi) 

Transfer la aeroport şi îmbarcare pe zborul către Hawaii. Sosire şi transfer la hotel. Cazare în Hawaii la Queen Kapiolani Hotel 3*. 
  

 

Ziua 7: Honolulu – Hawaii 

Timp liber pentru a descoperi atracţiile din Hawaii, unde se află unii dintre cei mai activi vulcani din lume şi unii dintre cei mai înalţi munţi. Hawaii creşte la propriu, scurgerile de lavă din vulcani activi precum Kilauea formând pământ nou în fiecare zi. 
Excursie opţională la Pearl Harbor şi Turul insulei Oahu. Oahu este cea mai populată şi dezvoltată insulă, aici aflându-se şi USS Arizona National Memorial. Se vizitează Pearl Harbor şi Memorialul, după care continuăm turul pentru a vedea National Cemetery, Palatul Iolani, Biserica Kawaiahao, statuia regelui Kamehameha, muzeul Mission Houses şi multe altele. 
  

 

Ziua 8: Honolulu - scufundare cu submarinul 

Excursie opţională cu submarinul. Scufundarea se face cu submarine cu o capacitate de 48 pasageri şi sub supravegherea Pazei de Coastă. Situat aproape de celebrul Diamond Head, locul de scufundări Atlantis este frecventat de ţestoase verzi, rechini, pisici de mare, ţipari şi alte soiuri de peşti. Turul cu submarinul durează o oră. Pentru intrare/ieşire din submarin, trebuie urcată/coborâtă o scară aproape verticală cu 7 trepte.
  

 

Ziua 9: Honolulu - Turul insulei Oahu cu elicopterul 

Excursie opţională cu elicopterul. Turul este ghidat, fiecare pilot fiind ghid acreditat de statul Hawaii. Punctele de atracţie incluse în tur sunt: Waikiki, Diamond Head, Hanauma Bay, Waimanalo Beach Hawaii, Chinaman’s Hat Island, Kaneohe Bay, Nuuanu Valley Rainforest, Sacred Falls, Dole Plantation, Pearl Harbor, Arizona Memorial şi Battleship Missouri. 
  

 

Ziua 10: Honolulu - Las Vegas (3 nopţi) 

Transfer la aeroport pentru zbor către Las Vegas. Transfer şi cazare la Plaza Hotel & Casino 3* . 
 

 

Ziua 11: Las Vegas 

Timp liber pentru a descoperi Las Vegas: cazinourile deschise non-stop, fabulosul program de divertisment, restaurantele şi hotelurile. 
Excursie opţională la Valea Focului. Excursie în cel mai vechi parc din Nevada, desemnat în 1968 monument natural. Cu o vechime de 150 de milioane de ani, Valea de Foc este compusă din dune de nisip roşu, formaţiuni calcaroase şi ardezie. Civilizaţia Anasazi a trăit aici între anii 300 î.Hr - 1150 d.Hr. Acest loc a fost folosit adesea de scenografii şi producătorii de filme SF. 
  

 

Ziua 12: Las Vegas - Marele Canion 

Excursie opţională la Marele Canion, una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale lumii, străbătut de fluviul Colorado. Turul include o scurtă oprire la barajul Hoover. 
  

 

Ziua 13: Las Vegas – Bucureşti 

Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucureşti. 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.     

Vezi si oferta in SUA de Est, aici

 

Vezi si un circuit spectaculos in Canada, detalii, aici

Tur panoramic Los Angeles  65 euro/persoană
Universal Studios 169 euro/persoană (fără transfer)
Tur panoramic San Francisco 75 euro/persoană (fără transfer)
Parcul Naţional Yosemite  179 euro/persoană
Pearl Harbour şi turul insulei Oahu 105 euro/persoană
Scufundare cu submarinul 155 euro/persoană
Turul insulei Oahu cu elicopterul 275 euro/persoană
Marele Canion 169 euro/persoană

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Vizitează SUA 
Tot timpul anului
Clima: continental umedă în nord şi subtropicală în Miami
Moneda: dolar american 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode, încălțăminte confortabilă
Mâncare şi băutură: în general veţi găsi bucătărie internaţională, dar trebuie să încercaţi un burger american, pizza, coastele şi fripturile. Ca desert încercaţi cheesecake.
Recomandări: Bacşişul se practică peste tot, în special în restaurante, unde se lasă între 15 şi 20%. În baruri se lasă 1$ pe băutură, iar pentru hamali 1$ per bagaj.Bilet de avion Bucureşti - Los Angeles/Las Vegas - Bucureşti

Bilet de avion San Francisco – Honolulu

Bilet de avion Honolulu – Las Vegas

Taxe de aeroport

12 nopţi de cazare la hotel 3*

Transport cu autocar/microbuz/curse de linie clasa Turist

Transfer Los Angeles - San Francisco

Asistenţa turistică în limba română

Excursiile opţionale şi intrări la obiectivele turistice din program

Taxa de viză pentru SUA, nu se plăteşte în agenţie, cost aproximativ 160 USD

Taxa aplicare viza 100 euro/persoana

Bagaje de cala curse interne SUA

Asigurare medicală

Asigurarea storno

Ghid local

Supliment plecare Paște/ Revelion 1100 euro/persoană

Orice alt serviciu neinclus în program

Asistentă turistică

Suplimente cazare: 

Single - 1350 euro

A 3-a persoana in cameră dublă - 3900 euro

Copil 0 -11,99 ani în cameră cu părinții - 3300 euro

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

Hawaii, SUA, sua 2023, hawaii 2023, USA, America, vacanta SUA, circuit SUA, sejur Hawaii, vacanta Hawaii, vacanta exotica, excursie SUA, excursie Hawaii, Statele Unite ale Americii

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
7,96000EUR
12 nopti

Info Practic

Vizitează SUA 
Tot timpul anului
Clima: continental umedă în nord şi subtropicală în Miami
Moneda: dolar american 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode, încălțăminte confortabilă
Mâncare şi băutură: în general veţi găsi bucătărie internaţională, dar trebuie să încercaţi un burger american, pizza, coastele şi fripturile. Ca desert încercaţi cheesecake.
Recomandări: Bacşişul se practică peste tot, în special în restaurante, unde se lasă între 15 şi 20%. În baruri se lasă 1$ pe băutură, iar pentru hamali 1$ per bagaj.