Circuit SUA de Vest si Hawaii

Circuit SUA de Vest si Hawaii
Cel mai bun pret
3980EUR / pers
Rezerva acum
Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii

SUA de Vest și Hawai

Ziua 1: Bucure╚Öti Los Angeles(2 nop╚Ťi)
Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru zborul c─âtre Los Angeles. Sosire in Los Angeles la ora 22.11 .Transfer si cazare hotel Best Western Plus LA Mid-Town Hotel 3*+
 
Ziua 2- Los Angeles 
Los Angeles este ora╚Öul cu cea mai mare întindere ╚Öi al doilea ca popula╚Ťie din SUA. Se întinde pe o distan╚Ťa de 122 km, de-a lungul coastei Paci´Čücului, de la Malibu pân─â la Long Beach, în timp ce partea din interiorul continentului se întinde pe un teren vast, o fost─â albie arid─â, încercuit de Mun╚Ťii Santa Monica ╚Öi San Gabriel.
Mic dejun. Excursie op╚Ťional─â Universal Studios, care te introduce, prin spectacole si efecte speciale, in mijlocul filmelor Shrek, Transformers, Jurassic Park, The Mummy,Castelul luin Hary Poter. In cadrul parcului, se desfasoara periodic un tur al studiourilor de filmare, astfel ca vei avea ocazia sa vezi cum arata un platou de filmare, sa experimentezi un cutremur intr-o statie de metrou, sa vezi  un avion prabusit la scara naturala, sa recunosti case, masini si decoruri din filme, seriale si show-uri de televiziune. Dupa amiaza timp liber sau op╚Ťional tur panoramic Los Angeles. Prima oprire este pe Hollywood Boulevard, unde toti turistii merg cu privirea in jos pentru a gasi steaua vedetei preferate. Pe bulevardul Walk of Fame si la Kodak Theatre (teatrul unde, în ´Čüecare an, se decerneaz─â premiile Oscar), pute╚Ťi face o poz─â memorabil─â cu faimoasa emblem─â Hollywood ╚Öi Observatorul Griffith aflat pe o colin─â.
Din Hollywood, traversam Sunset Boulevard, pentru a ajunge in Beverly Hills. Ne plimb─âm prin Beverly Hills cu celebrul Rodeo Drive (strada împânzit─â de magazine de lux .Cazare hotel hotel Wayfarer Down Town Tapestry by Hilton.
 
Ziua 3 -Los Angeles –Las Vegas (3 nop╚Ťi)                                                                                                             
Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau excursie optinala la Santa Monica.Seara transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Las Vegas Sosire Las Vegas. Transfer si cazare hotel hotel Cazino Circus Circus 3* 
 
Ziua 4 – Las Vegas –Valea Focului 
Mic dejun(continental).Timp liber la dispozitie sau excursie op┼úional─â de o jumatate de zi la Valea Focului. Excursie în cel mai vechi parc din Nevada, desemnat în 1968 monument natural. Cu o vechime de 150 de milioane de ani, Valea de Foc este compus─â din dune de nisip ro┼ču, forma┼úiuni calcaroase ┼či ardezie. Civiliza┼úia Anasazi a tr─âit aici între anii 300 î.Hr - 1150 d.Hr. Acest loc a fost folosit adesea de scenografii ┼či produc─âtorii de filme SF. Dupa amiaza din cazinou in cazinou -  poti explora piramidele Egiptului la Luxor, poti calatorii în timp, în vremea turnirurilor si a cavalerilor la Excalibur, te poti plimba cu trenuletul printre zgarie norii din Manhattan la New York, New York, poti servi o cina romantica in restauratul din Turnul Eifell de la Paris, te poti plimba cu gondola pe canalele din The Venetian, poti trai experienta eruperii unui vulcan la The Mirage, poti admira spectacolul de fantâni de la Bellagio. Cazare Cazino Circus Circus 3*. 
 
Ziua 5 - Las Vegas –Marele Canion(210 km)  
Mic dejun(continental).Timp liber sau  Excursie op┼úional─â la Marele Canion, una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale lumii, str─âb─âtut de fluviul Colorado. Din Las Vegas, se poate ajunge in cateva ore la Grand Canyon: fie la West Rim (care este mai apropiat si unde se afla si Skywalk-intrarea la Skywalk nu este inclusa). Dupa amaza din nou Las Vegas. Las Vegas-ul, un oras legendar, capitala mondiala a distractiei! Este greu sa iti imaginezi un oras mai unic. De la hotelurile grandioase de pe faimosul bulevard The Strip cu tematica arhitecturala extravaganta pana la nenum─âratele casinourile pana la lumina dinamica a orasului care straluceste non-stop si spectacolele plus concertele fabuloase, toate acestea fac din Las Vegas o experienta memorabila, atingandu-si scopul de a ne impresiona. Cazare hotel Cazino Circus Circus 3*.
 
Ziua 6- Las Vegas –Hawaii(4 nopti)
Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Honolulu-Hawaii. Sosire la San Francisco.Plecare din San Francisco si sosire la Honolulul, transfer hotel Equus 4*. 
 
Ziua 7-  Hawaii
Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau excursie op┼úional─â de jumatate de zi la Pearl Harbor. e viziteaza SPearl Harbor ┼či Memorialul (intrarea Inclusa) si cine doreste are posibilitatea sa viziteze in interior un submarin din Cel de al Doilea Razboi Mondial (biletul nu este inclus).Dupa amiaza, timp liber pentru plaja sau vizitarea statiunii Waikiki. Cazare hotel Equus 4*.
 
Ziua 8- Hawaii-Tur Insula Oahu
Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau excursie op┼úional─â Turul insulei Oahu, pana in partea de nord a insulei cu o oprire la Plantatia de Ananas Dole,unde puteti sa gustati o inghetata de ananas. La intoarcere, tur panoramic Honolulu, Palatul Iolani, statuia regelui Kamehameha. Cazare hotel Equus 4*.
 
Ziua 9 – Hawaii
Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau sau excursie op┼úional─â cu submarinul. Scufundarea se face cu submarine cu o capacitate de 48 pasageri ┼či sub supravegherea Pazei de Coast─â. Situat aproape de celebrul Diamond Head, locul de scufund─âri Atlantis este frecventat de ┼úestoase verzi, rechini, pisici de mare, ┼úipari ┼či alte soiuri de pe┼čti. Turul cu submarinul dureaz─â o or─â. Pentru intrare/ie┼čire din submarin, trebuie urcat─â/coborât─â o scar─â aproape vertical─â cu 7 trepte. Cazare Cazare hotel Equus 4*.
 
Ziua 10 - Hawaii –San Francisco (3 nop╚Ťi)
Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor San Francisco cu plecare ora 7h00 .Sosire in San Francisco ora 15h19.Transfer si cazare Hotel Super 8 Union Square 415 O'Farrell
 
Ziua 11 - San Francisco 
Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau excursie op┼úionala - tur panoramic sau tip city bus San Francisco, unul din cele mai frumoase ora┼če din America: Chinatown, Union Square, Golden Gate Park, vedere asupra Insulei Alcatraz (unde a fost construit─â fortarea┼úa ┼či ulterior vestita închisoare, ce a fost închis─â în anul 1963, devenind ast─âzi o atrac╚Ťie turistic─â). Dupa amiaza timp, liber in Fisherman Wharf, cea mai animata promenada din oras, o plimbare cu celebrul tramvai descoperit sau timp de cumparaturi in Union Square. Cazare Hotel Super 8 Union Square 415 O'Farrell
 
Ziua 12 - San Francisco - Parcul Na┼úional Muir Woods Redwood Forestsi,Sausallito  scurta croaziera in Golful San Francisco (45 km)
Mic dejun. Excursie op┼úional─â de o jumatate de zi în Parcul Na╚Ťional Muir Woods Redwood Forest si Sausallito. Muir Woods National Monument este un monument na╚Ťional al Statelor Unite gestionat de Serviciul Parcului Na╚Ťional, numit dup─â naturalistul John Muir. Este situat pe Muntele Tamalpais în apropierea coastei Pacificului .Plimba╚Ťi-v─â printre sequoia vechi de coast─â, care au r─âd─âcinile în apa dulce din Redwood Creek ╚Öi ale c─âror coroane par a ajunge la soare. Protejat─â la nivel federal ca monument na╚Ťional din 1908, aceast─â p─âdure primitiv─â este atât refugiu, cât ╚Öi laborator, dezv─âluind rela╚Ťia noastr─â cu peisajul viu. La întoarcere, oprire in Sausalito, care are priveli╚Öti uimitoare si farmecul unui ora╚Ö mic ╚Öi o mul╚Ťime de oportunit─â╚Ťi de a lua masa ╚Öi de a face cump─âr─âturi. Vizitatorii ╚Öi reziden╚Ťii sunt de acord cu clasamentul lui Coastal Living care plaseaza Sausalito pe locul al treilea cand vine vorba de cel mai fericit ora╚Ö de pe litoral din ╚Ťar─â.
Scurta croaziera in Golful San Francisco.Admirati in toat─â splendoarea celebrul Goden Gate, treceti pe langa vestita inchisoare Alcatraz,descoperiti panorama orasului de pe apa. Dupa amiaza, timp liber.Nu ratati un dejun la Hard Rock Cafe care are in meniu celebrele coaste de 40 cm.Cazare Hotel Super 8 Union Square 415 O'Farrell
 
Ziua 13 - San Francisco-Bucuresti
Mic dejun.Timp liber la dispozitie pentru a mai vizita San Francisco. Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare zbor retur spre Bucuresti, cu plecare 19.25.Sosire in Londra 13.50. Imbarcare zbor spre Bucuresti. Sosire in Otopeni la ora 1.45.

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.     

Vezi si oferta in SUA de Est, aici

 

Vezi si un circuit spectaculos in Canada, detalii, aici

 

 • Tur panoramic Los Angeles  65 euro/persoan─â
 • Universal Studios 169 euro/persoan─â (f─âr─â transfer)
 • Tur panoramic San Francisco 75 euro/persoan─â (f─âr─â transfer)
 • Parcul Na┼úional Yosemite  179 euro/persoan─â
 • Pearl Harbour ┼či turul insulei Oahu 105 euro/persoan─â
 • Scufundare cu submarinul 155 euro/persoan─â
 • Marele Canion 169 euro/persoan─â

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile. 
* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Transferul la punctul de plecare în excursiile op╚Ťionale este inclus în pre╚Ť, dac─â grupul este de 20 + de persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â. Tarifele pot suporta modificari. 

 

 

Viziteaz─â SUA 
Tot timpul anului
Clima: continental umed─â în nord ┼či subtropical─â în Miami
Moneda: dolar american 
De luat în bagaj: ochelari de soare, p─âl─ârie de soare, haine comode, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â
Mâncare ┼či b─âutur─â: în general ve┼úi g─âsi buc─ât─ârie interna┼úional─â, dar trebuie s─â încerca┼úi un burger american, pizza, coastele ┼či fripturile. Ca desert încerca┼úi cheesecake.
Recomand─âri: Bac┼či┼čul se practic─â peste tot, în special în restaurante, unde se las─â între 15 ┼či 20%. În baruri se las─â 1$ pe b─âutur─â, iar pentru hamali 1$ per bagaj.


 

 • Bilet de avion Bucure┼čti –Los Angeles si  San Francisco  - Bucure┼čti
 • Bilet de avion Los Angeles –Las Vegas 
 • Bilet de avion Las Vegas-San  Francisco-Honolulu
 • Bilet de avion Honolulu-San Francisco 
 • Taxele de aeroport zborul interna┼úional 495 euro/persoan─â
 • Taxele de aeroport zborul domestic 289 euro/persoan─â
 • Transport cu autocar/microbuz/curse de linie clasa Turist
 • Asisten┼úa turistic─â în limba român─â
 • 12 nop╚Ťi cazare hoteluri 3* si 4* cu mic dejun. 

 


 

 • Bagaj de cal─â zboruri  interne (aproximativ 58$/bagaj cabina si 60$/bagaj cala)
 • Excursiile op┼úionale ┼či intr─âri la obiectivele turistice din program*
 • Taxe de ora┼č/resort (aprox. 26$/noapte/camera în Hawaii ┼či 40$/noapte/camera în Las Vegas)
 • Taxa de viz─â pentru SUA, nu se pl─âte┼čte în agen┼úie, cost aproximativ 160 USD
 • Taxa aplicare viza - 50 euro/persoana 
 • Supliment camera dubla tip Twin(2 paturi)
 • Asigurare medical─â
 • Asigurarea storno
 • Ghid local
 • Bacsisuri obligatorii –aproximativ 50$/persoana –soferi transfer,soferi si ghizi.
 • Supliment hotel 4* 495 euro/persoan─â
 • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
  Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).
 • Orice alt serviciu neinclus în program

 

Suplimente cazare: 

Single - 1350 euro

A 3-a persoana in camer─â dubl─â - 3900 euro

Copil 0 -11,99 ani în camer─â cu p─ârin╚Ťii - 3300 euro

Supliment plecare Pa╚Öte/ Revelion 1100 euro/persoan─â

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

Hawaii, SUA, sua 2023, hawaii 2023, USA, America, vacanta SUA, circuit SUA, sejur Hawaii, vacanta Hawaii, vacanta exotica, excursie SUA, excursie Hawaii, Statele Unite ale Americii

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
7,96000EUR
12 nopti

Info Practic

Viziteaz─â SUA 
Tot timpul anului
Clima: continental umed─â în nord ┼či subtropical─â în Miami
Moneda: dolar american 
De luat în bagaj: ochelari de soare, p─âl─ârie de soare, haine comode, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â
Mâncare ┼či b─âutur─â: în general ve┼úi g─âsi buc─ât─ârie interna┼úional─â, dar trebuie s─â încerca┼úi un burger american, pizza, coastele ┼či fripturile. Ca desert încerca┼úi cheesecake.
Recomand─âri: Bac┼či┼čul se practic─â peste tot, în special în restaurante, unde se las─â între 15 ┼či 20%. În baruri se las─â 1$ pe b─âutur─â, iar pentru hamali 1$ per bagaj.