Circuit SUA de Vest si Hawaii

Circuit SUA de Vest si Hawaii
Cel mai bun pret
3980EUR / pers
Rezerva acum
Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii

SUA de Vest și Hawai

Ziua 1: București Los Angeles(2 nopți)
Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru zborul către Los Angeles. Sosire in Los Angeles la ora 22.11 .Transfer si cazare hotel Best Western Plus LA Mid-Town Hotel 3*+
 
Ziua 2- Los Angeles 
Los Angeles este orașul cu cea mai mare întindere și al doilea ca populație din SUA. Se întinde pe o distanța de 122 km, de-a lungul coastei Pacificului, de la Malibu până la Long Beach, în timp ce partea din interiorul continentului se întinde pe un teren vast, o fostă albie aridă, încercuit de Munții Santa Monica și San Gabriel.
Mic dejun. Excursie opțională Universal Studios, care te introduce, prin spectacole si efecte speciale, in mijlocul filmelor Shrek, Transformers, Jurassic Park, The Mummy,Castelul luin Hary Poter. In cadrul parcului, se desfasoara periodic un tur al studiourilor de filmare, astfel ca vei avea ocazia sa vezi cum arata un platou de filmare, sa experimentezi un cutremur intr-o statie de metrou, sa vezi  un avion prabusit la scara naturala, sa recunosti case, masini si decoruri din filme, seriale si show-uri de televiziune. Dupa amiaza timp liber sau opțional tur panoramic Los Angeles. Prima oprire este pe Hollywood Boulevard, unde toti turistii merg cu privirea in jos pentru a gasi steaua vedetei preferate. Pe bulevardul Walk of Fame si la Kodak Theatre (teatrul unde, în fiecare an, se decernează premiile Oscar), puteți face o poză memorabilă cu faimoasa emblemă Hollywood și Observatorul Griffith aflat pe o colină.
Din Hollywood, traversam Sunset Boulevard, pentru a ajunge in Beverly Hills. Ne plimbăm prin Beverly Hills cu celebrul Rodeo Drive (strada împânzită de magazine de lux .Cazare hotel hotel Wayfarer Down Town Tapestry by Hilton.
 
Ziua 3 -Los Angeles –Las Vegas (3 nopți)                                                                                                             
Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau excursie optinala la Santa Monica.Seara transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Las Vegas Sosire Las Vegas. Transfer si cazare hotel hotel Cazino Circus Circus 3* 
 
Ziua 4 – Las Vegas –Valea Focului 
Mic dejun(continental).Timp liber la dispozitie sau excursie opţională de o jumatate de zi la Valea Focului. Excursie în cel mai vechi parc din Nevada, desemnat în 1968 monument natural. Cu o vechime de 150 de milioane de ani, Valea de Foc este compusă din dune de nisip roşu, formaţiuni calcaroase şi ardezie. Civilizaţia Anasazi a trăit aici între anii 300 î.Hr - 1150 d.Hr. Acest loc a fost folosit adesea de scenografii şi producătorii de filme SF. Dupa amiaza din cazinou in cazinou -  poti explora piramidele Egiptului la Luxor, poti calatorii în timp, în vremea turnirurilor si a cavalerilor la Excalibur, te poti plimba cu trenuletul printre zgarie norii din Manhattan la New York, New York, poti servi o cina romantica in restauratul din Turnul Eifell de la Paris, te poti plimba cu gondola pe canalele din The Venetian, poti trai experienta eruperii unui vulcan la The Mirage, poti admira spectacolul de fantâni de la Bellagio. Cazare Cazino Circus Circus 3*. 
 
Ziua 5 - Las Vegas –Marele Canion(210 km)  
Mic dejun(continental).Timp liber sau  Excursie opţională la Marele Canion, una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale lumii, străbătut de fluviul Colorado. Din Las Vegas, se poate ajunge in cateva ore la Grand Canyon: fie la West Rim (care este mai apropiat si unde se afla si Skywalk-intrarea la Skywalk nu este inclusa). Dupa amaza din nou Las Vegas. Las Vegas-ul, un oras legendar, capitala mondiala a distractiei! Este greu sa iti imaginezi un oras mai unic. De la hotelurile grandioase de pe faimosul bulevard The Strip cu tematica arhitecturala extravaganta pana la nenumăratele casinourile pana la lumina dinamica a orasului care straluceste non-stop si spectacolele plus concertele fabuloase, toate acestea fac din Las Vegas o experienta memorabila, atingandu-si scopul de a ne impresiona. Cazare hotel Cazino Circus Circus 3*.
 
Ziua 6- Las Vegas –Hawaii(4 nopti)
Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Honolulu-Hawaii. Sosire la San Francisco.Plecare din San Francisco si sosire la Honolulul, transfer hotel Equus 4*. 
 
Ziua 7-  Hawaii
Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau excursie opţională de jumatate de zi la Pearl Harbor. e viziteaza SPearl Harbor şi Memorialul (intrarea Inclusa) si cine doreste are posibilitatea sa viziteze in interior un submarin din Cel de al Doilea Razboi Mondial (biletul nu este inclus).Dupa amiaza, timp liber pentru plaja sau vizitarea statiunii Waikiki. Cazare hotel Equus 4*.
 
Ziua 8- Hawaii-Tur Insula Oahu
Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau excursie opţională Turul insulei Oahu, pana in partea de nord a insulei cu o oprire la Plantatia de Ananas Dole,unde puteti sa gustati o inghetata de ananas. La intoarcere, tur panoramic Honolulu, Palatul Iolani, statuia regelui Kamehameha. Cazare hotel Equus 4*.
 
Ziua 9 – Hawaii
Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau sau excursie opţională cu submarinul. Scufundarea se face cu submarine cu o capacitate de 48 pasageri şi sub supravegherea Pazei de Coastă. Situat aproape de celebrul Diamond Head, locul de scufundări Atlantis este frecventat de ţestoase verzi, rechini, pisici de mare, ţipari şi alte soiuri de peşti. Turul cu submarinul durează o oră. Pentru intrare/ieşire din submarin, trebuie urcată/coborâtă o scară aproape verticală cu 7 trepte. Cazare Cazare hotel Equus 4*.
 
Ziua 10 - Hawaii –San Francisco (3 nopți)
Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor San Francisco cu plecare ora 7h00 .Sosire in San Francisco ora 15h19.Transfer si cazare Hotel Super 8 Union Square 415 O'Farrell
 
Ziua 11 - San Francisco 
Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau excursie opţionala - tur panoramic sau tip city bus San Francisco, unul din cele mai frumoase oraşe din America: Chinatown, Union Square, Golden Gate Park, vedere asupra Insulei Alcatraz (unde a fost construită fortareaţa şi ulterior vestita închisoare, ce a fost închisă în anul 1963, devenind astăzi o atracție turistică). Dupa amiaza timp, liber in Fisherman Wharf, cea mai animata promenada din oras, o plimbare cu celebrul tramvai descoperit sau timp de cumparaturi in Union Square. Cazare Hotel Super 8 Union Square 415 O'Farrell
 
Ziua 12 - San Francisco - Parcul Naţional Muir Woods Redwood Forestsi,Sausallito  scurta croaziera in Golful San Francisco (45 km)
Mic dejun. Excursie opţională de o jumatate de zi în Parcul Național Muir Woods Redwood Forest si Sausallito. Muir Woods National Monument este un monument național al Statelor Unite gestionat de Serviciul Parcului Național, numit după naturalistul John Muir. Este situat pe Muntele Tamalpais în apropierea coastei Pacificului .Plimbați-vă printre sequoia vechi de coastă, care au rădăcinile în apa dulce din Redwood Creek și ale căror coroane par a ajunge la soare. Protejată la nivel federal ca monument național din 1908, această pădure primitivă este atât refugiu, cât și laborator, dezvăluind relația noastră cu peisajul viu. La întoarcere, oprire in Sausalito, care are priveliști uimitoare si farmecul unui oraș mic și o mulțime de oportunități de a lua masa și de a face cumpărături. Vizitatorii și rezidenții sunt de acord cu clasamentul lui Coastal Living care plaseaza Sausalito pe locul al treilea cand vine vorba de cel mai fericit oraș de pe litoral din țară.
Scurta croaziera in Golful San Francisco.Admirati in toată splendoarea celebrul Goden Gate, treceti pe langa vestita inchisoare Alcatraz,descoperiti panorama orasului de pe apa. Dupa amiaza, timp liber.Nu ratati un dejun la Hard Rock Cafe care are in meniu celebrele coaste de 40 cm.Cazare Hotel Super 8 Union Square 415 O'Farrell
 
Ziua 13 - San Francisco-Bucuresti
Mic dejun.Timp liber la dispozitie pentru a mai vizita San Francisco. Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare zbor retur spre Bucuresti, cu plecare 19.25.Sosire in Londra 13.50. Imbarcare zbor spre Bucuresti. Sosire in Otopeni la ora 1.45.

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.     

Vezi si oferta in SUA de Est, aici

 

Vezi si un circuit spectaculos in Canada, detalii, aici

 

 • Tur panoramic Los Angeles  65 euro/persoană
 • Universal Studios 169 euro/persoană (fără transfer)
 • Tur panoramic San Francisco 75 euro/persoană (fără transfer)
 • Parcul Naţional Yosemite  179 euro/persoană
 • Pearl Harbour şi turul insulei Oahu 105 euro/persoană
 • Scufundare cu submarinul 155 euro/persoană
 • Marele Canion 169 euro/persoană

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile. 
* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Transferul la punctul de plecare în excursiile opționale este inclus în preț, dacă grupul este de 20 + de persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează. Tarifele pot suporta modificari. 

 

 

Vizitează SUA 
Tot timpul anului
Clima: continental umedă în nord şi subtropicală în Miami
Moneda: dolar american 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode, încălțăminte confortabilă
Mâncare şi băutură: în general veţi găsi bucătărie internaţională, dar trebuie să încercaţi un burger american, pizza, coastele şi fripturile. Ca desert încercaţi cheesecake.
Recomandări: Bacşişul se practică peste tot, în special în restaurante, unde se lasă între 15 şi 20%. În baruri se lasă 1$ pe băutură, iar pentru hamali 1$ per bagaj.


 

 • Bilet de avion Bucureşti –Los Angeles si  San Francisco  - Bucureşti
 • Bilet de avion Los Angeles –Las Vegas 
 • Bilet de avion Las Vegas-San  Francisco-Honolulu
 • Bilet de avion Honolulu-San Francisco 
 • Taxele de aeroport zborul internaţional 495 euro/persoană
 • Taxele de aeroport zborul domestic 289 euro/persoană
 • Transport cu autocar/microbuz/curse de linie clasa Turist
 • Asistenţa turistică în limba română
 • 12 nopți cazare hoteluri 3* si 4* cu mic dejun. 

 


 

 • Bagaj de cală zboruri  interne (aproximativ 58$/bagaj cabina si 60$/bagaj cala)
 • Excursiile opţionale şi intrări la obiectivele turistice din program*
 • Taxe de oraş/resort (aprox. 26$/noapte/camera în Hawaii şi 40$/noapte/camera în Las Vegas)
 • Taxa de viză pentru SUA, nu se plăteşte în agenţie, cost aproximativ 160 USD
 • Taxa aplicare viza - 50 euro/persoana 
 • Asigurare medicală
 • Asigurarea storno
 • Ghid local
 • Bacsisuri obligatorii –aproximativ 50$/persoana –soferi transfer,soferi si ghizi.
 • Supliment hotel 4* 495 euro/persoană
 • Orice alt serviciu neinclus în program

 

Suplimente cazare: 

Single - 1350 euro

A 3-a persoana in cameră dublă - 3900 euro

Copil 0 -11,99 ani în cameră cu părinții - 3300 euro

Supliment plecare Paște/ Revelion 1100 euro/persoană

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

Hawaii, SUA, sua 2023, hawaii 2023, USA, America, vacanta SUA, circuit SUA, sejur Hawaii, vacanta Hawaii, vacanta exotica, excursie SUA, excursie Hawaii, Statele Unite ale Americii

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
7,96000EUR
12 nopti

Info Practic

Vizitează SUA 
Tot timpul anului
Clima: continental umedă în nord şi subtropicală în Miami
Moneda: dolar american 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode, încălțăminte confortabilă
Mâncare şi băutură: în general veţi găsi bucătărie internaţională, dar trebuie să încercaţi un burger american, pizza, coastele şi fripturile. Ca desert încercaţi cheesecake.
Recomandări: Bacşişul se practică peste tot, în special în restaurante, unde se lasă între 15 şi 20%. În baruri se lasă 1$ pe băutură, iar pentru hamali 1$ per bagaj.