Circuit SUA de Vest si Hawaii

Circuit SUA de Vest si Hawaii
Cel mai bun pret
de la 2079EUR / pers
Rezerva acum
Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii Circuit SUA de Vest si Hawaii

SUA de Vest si Hawaii

 

Ziua 1: Bucuresti - Los Angeles (2 nopti)

Intalnire cu reprezentantul J’info Tours pe aeroportul Otopeni. Sosire la Los Angeles si transfer la hotel. Cazare la hotel Tuscan Garden Inn 3*, 2200 W Olympic Blvd Los Angeles, CA 90006 sau similar.

 

Ziua 2: Los Angeles

Los Angeles este orasul cu cea mai mare intindere si al doilea ca populatie din SUA. Se intinde pe o distanta de 122 km, de-a lungul coastei Pacificului, de la Malibu pana la Long Beach, in timp ce partea din interiorul continentului se intinde pe un teren vast, o fosta albie arida, incercuit de Muntii Santa Monica si San Gabriel.

Optional - Tur panoramic Los Angeles (durata aprox. 4 ore, dimineata), ce include zonele rezidențiale ale unui oras „paianjen” construit pe orizontală, Beverly Hills cu celebrul Rodeo Drive (strada impanzita de magazine de lux), Hollywood, bulevardul Walk of Fame, Kodak Theatre – teatrul unde, in fiecare an, se decerneaza premiile Oscar si un loc de unde puteti face o poza memorabila cu faimoasa emblema Hollywood si panorama orașului văzuta de pe colina Observatorului Griffith. Mese incluse: mic dejun.
Excursie optionala Universal Studios (durata aprox. 6 ore, dupa-amiaza) - vizitarea platourilor de la Hollywood. Pasiti in spatele scenei pentru a explora platourile reale de filmare unde sunt turnate filmele de pe marile ecrane.

Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 3: Los Angeles - San Francisco (3 nopti)

Transfer cu tren/autocar la San Francisco, „Orasul din Golf” faimos pentru tramvaiele sale, parcuri, Podul Golden Gate, Cheiul Pescarilor. Cazare la Super 8 San Francisco/Union Square Area, 415 O'Farrell St, San Francisco, CA 94102 sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 4: San Francisco

Optional - Tur panoramic San Francisco (durata aprox. 4 ore), unul din cele mai frumoase orase din America: Chinatown, Union Square, Golden Gate Park, vedere asupra Insulei Alcatraz - pe aceasta insula a fost construita o fortareata, numita „Fort Alcatraz”, iar ulterior inchisoarea vestita „Alcatraz” ce a fost inchisa in anul 1963, devenind astazi o atractie turistica. Optional vizita la Sausalito – cu podul Golden Gate Bridge sau Vista Helicopter. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 5: San Francisco - Parcul National Yosemite

Excursie optionala la Parcul National Yosemite - al doilea parc national din SUA, cea mai populara destinatie turistica naturala a Californiei. Parcul national se afla in centrul statului California, la aproximativ 300 km est de San Francisco și se întinde de-a lungul versantului vestic al muntilor Sierra Nevada, la locul de întâlnire a trei comitate californiene: Madera, Mariposa și Tuolumne. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 6: San Francisco - Honolulu - Hawaii (4 nopti)

Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul catre Hawaii. Sosire si transfer la hotel. Cazare in Hawaii la Queen Kapiolani Hotel 3*, 150 Kapahulu Ave Honolulu, Hawaii 96815 sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 7: Honolulu - Hawaii

Timp liber pentru a descoperi atractiile din Hawaii, un taram fascinant pe care veti gasi unii dintre cei mai activi vulcani din lume si unii dintre cei mai inalti munti. Hawaii creste la propriu, scurgerile de lava din vulcani activi precum Mount Kilauea formand pamant nou in fiecare zi.

Excursie optionala - Pearl Harbour si Turul insulei Oahu (durata aprox. 7 ore) - se vizitează Pearl Harbour și Memorialul Arizona, după care se continuă cu turul în partea de nord al insulei unde munții se întâlnesc cu oceanul. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 8: Honolulu - Scufundare cu submarinul

Dati un sens mai „adanc” vizitei dvs. in Hawaii!

Excursie optionala cu submarinul - Scufundarea se face cu submarine confortabile, dotate cu aer conditionat, cu o capacitate de 48 pasageri si sub supervizarea Pazei de Coasta. Situat aproape de celebrul Diamond Head, locul de scufundari Atlantis este frecventat de testoase verzi, rechini, pisici de mare, tipari si multe alte specii marine. Turul cu submarinul dureaza o ora. Pentru intrare/iesire din submarin, trebuie urcata/coborata o scara aproape verticala cu 7 trepte. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 9: Honolulu - Turul insulei Oahu cu elicopterul

Excursie optionala cu elicopterul - Descoperiti intreaga complexitate a insulei Oahu prin intermediul unui tur de 45 minute cu un elicopter sigur si modern. Turul este ghidat, fiecare pilot fiind ghid acreditat de State of Hawaii. Punctele de atractie incluse in tur sunt: Waikiki, Diamond Head, Hanauma Bay, Waimanalo Beach Hawaii, Chinaman’s Hat Island, Kaneohe Bay, Nuuanu Valley Rainforest, Sacred Falls, Dole Plantation, Pearl Harbor, Arizona Memorial si Battleship Missouri. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 10: Honolulu - Las Vegas (3 nopti)

Transfer la aeroport pentru zbor catre Las Vegas. Transfer si cazare la Plaza Hotel & Casino 3* , 1 Main Street , Las Vegas, NV 89101 sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 11: Las Vegas

Timp liber pentru a descoperi Las Vegas-ul - cazinourile deschise non-stop, fabulosul program de divertisment, restaurantele si hotelurile - fiecare cu specificul sau.

Excursie optionala - Valea Focului (durata aprox. 4 ore) - excursie de o jumătate de zi în cel mai vechi parc din Nevada, desemnat în 1968 monument natural. Avand o vechime de 150 de milioane de ani, Valea de Foc este compusă din dune de nisip roșu, formațiuni calcaroase și ardezie. Un peisaj cu forme și culori care se amestecă într-o simfonie a culorilor. Civilizația Anasazi a trăit aici între anii 300 î. Hr - 1150 d. Hr. Acest loc a fost folosit adesea de scenografii și producătorii de filme SF. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 12: Las Vegas - Marele Canion

Excursie optionala la Marele Canion - una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale lumii. Străbătut de fluviul Colorado, Marele Canion este un tablou natural fără egal. Turul include o scurtă oprire la barajul Hoover Dam. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 13: Las Vegas - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti.

 

Vezi si oferta in SUA de Est, aici

 

Vezi si un circuit spectaculos in Canada, detalii, aici

Tur panoramic Los Angeles - 55 Euro/persoana, include: transport, asistenta

Universal Studios - 159 Euro/persoana, include: transport, asistenta, intrarea la studiouri

Tur panoramic San Francisco - 65 Euro/persoana, include: transport, asistenta

Parcul National Yosemite - 169 Euro/persoana, include: transport, asistenta, nu include: intrari

Pearl Harbour si turul insulei Oahu - 95 Euro/persoana, include: transport, asistenta, intrarea la Pearl Harbour cu vizitarea Memorialului Arizona

Scufundare cu submarinul - 145 Euro/persoana, include: transferuri, tur de o ora, asistenta

Turul insulei Oahu cu elicopterul – 265 Euro/persoana, include: transferuri, tur de 45 minute

Valea Focului - 75 Euro/persoana, include: transport, asistenta

Marele Canion - 159 Euro/persoana, include: transport, asistenta, dejun, bilete

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Otopeni  08:25 -  Heathrow 10:00
Heathrow 12:20 - Las Vegas 15:05   

Los Angeles  21:35 - Heathrow 16:05

Heathrow 19:00 - Otopeni  00:15

 

Clima: sub-tropicala

Moneda: dolar american

Limba: engleza

Perioada recomandata: Tot timpul anului, in special la sfarsitul lunii octombrie, in perioada Haloween-ului

Ce sa luati in bagaj: Haine si incaltari comode, ochelari de soare

Ce sa cumparati: Electronicele si hainele au preturi foarte bune datorita taxelor mici

Mancarea si bautura: In general, veti gasi bucatarie internationala, dar trebuie sa incercati un burger american sau steak-urile pe care le prepara foarte bine. Ca desert incercati cheese cake - o prajitura cu branza dulce, foarte indragita de americani

Recomandari: Bacsisul se practica peste tot, in special, in restaurante, unde se lasa intre 15 si 20 %. In baruri se lasa 1$ pe bautura, iar pentru hamali 1$ per bagaj.

Bilet de avion Bucuresti - Los Angeles/Las Vegas - Bucuresti

Bilet de avion San Francisco - Honolulu

Bilet de avion Honolulu - Las Vegas

12 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 2*/3*

Transport cu autocar/microbuz/curse de linie clasa Turist

Transfer Los Angeles - San Francisco

Asistenta turistica in limba romana

Taxele de aeroport zborul international (495 euro/persoana)

Taxele de aeroport zborul domestic (189 euro/persoana)

Excursiile optionale si intrari la obiectivele turistice din program

Taxe de oras/resort (aprox. 26$/noapte/camera in Hawaii si 40$/noapte/camera in Las Vegas)

Taxa de viza pentru SUA, nu se plateste in agentie, cost aproximativ 160 USD

Asigurarea medicala

Asigurarea storno

Ghid local

Supliment obligatoriu plecare Revelion 379 euro/persoana

Supliment Hoteluri 4* 495 euro/persoana

Orice alt serviciu neinclus in program

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

Hawaii, SUA, sua 2019, hawaii 2019, USA, America, vacanta SUA, circuit SUA, sejur Hawaii, vacanta Hawaii, vacanta exotica, excursie SUA, excursie Hawaii, Statele Unite ale Americii

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
4,15800EUR
12 nopti

Info Practic

Clima: sub-tropicala

Moneda: dolar american

Limba: engleza

Perioada recomandata: Tot timpul anului, in special la sfarsitul lunii octombrie, in perioada Haloween-ului

Ce sa luati in bagaj: Haine si incaltari comode, ochelari de soare

Ce sa cumparati: Electronicele si hainele au preturi foarte bune datorita taxelor mici

Mancarea si bautura: In general, veti gasi bucatarie internationala, dar trebuie sa incercati un burger american sau steak-urile pe care le prepara foarte bine. Ca desert incercati cheese cake - o prajitura cu branza dulce, foarte indragita de americani

Recomandari: Bacsisul se practica peste tot, in special, in restaurante, unde se lasa intre 15 si 20 %. In baruri se lasa 1$ pe bautura, iar pentru hamali 1$ per bagaj.