Circuit Tahiti - Calatorie in mijlocul Pacificului

Circuit Tahiti - Calatorie in mijlocul Pacificului
Cel mai bun pret
3149EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Tahiti - Calatorie in mijlocul Pacificului Circuit Tahiti - Calatorie in mijlocul Pacificului Circuit Tahiti - Calatorie in mijlocul Pacificului Circuit Tahiti - Calatorie in mijlocul Pacificului

Tahiti - Călătorie în mijlocul Pacificului

 

Ziua 1: București – Tahiti (3 nopți) 

Întâlnire cu reprezentantul J’Info Tours pe aeroportul Henri Coandă pentru îmbarcare pe zbor cu destinația finală Papeete, cu escală la Los Angeles. Sosire seara. 
Tahiti evocă imaginea unui peisaj tropical luxuriant, a apelor de azur din lagunele înconjurate de piscuri vulcanice, a iubirii și a romantismului, a zeițelor blânde și a zeilor războinici. Primii exploratori au dat de veste că au descoperit raiul pe pământ și nu s-au înșelat. Tahiti are câte ceva pentru fiecare, fie că va doriți o vacanță luxoasă sau o experiență rustică. De la stilul eclectic al stațiunilor hoteliere sau al "pensiunilor" autentice, este doar un pas până la apele cristaline ale Oceanului Pacific. Transfer la hotel și cazare, Intercontinental Resort Tahiti 5*. 
  

 

Ziua 2: Papeete 

Transfer la Papeete, cel mai mare oraș din Tahiti și din Polinezia Franceză, numele sau însemnând în traducere “apa din coș”. Locul pe care se află acum Papeete a fost al misionarului englez James Cook, orașul devenind capitală după ce Franța preia controlul insulelor tahitiene. 
Plimbați-va prin piața (Le Marche) din capitală insulei Tahiti. Piața este deschisă toată săptămâna, însă prinde viață cu adevărat duminica, atunci când vin comercianții din afara orașului. Puteți găsi flori, condimente, materiale și alimente proaspete. Aici merită vizitate primăria, Muzeul Perlelor Robert Wan (singurul muzeu al perlelor din lume), unde putem vedea rara și frumoasa Pinctada Margaritifera, Catedrala Catolică (L’imaculata Conception), Muzeul Memorial al Celui de-al Doilea Război Mondial,  monumentul Charles de Gaulle, centrul cultural cu farul, Templul Paofai și, bineînțeles, Plaja Hokule. 
 

 

Ziua 3: Tahiti Nui 

Timp liber la dispoziție pentru relaxare sau vizite. Vă recomandăm să vizitați minunile acvatice din Tahiti, de la gheizerele din Arahoho, care aruncă apă spre cer, până la cascadele Faarumai și Vaipahi. Vizitați Bougainville Park, unul dintre cele mai încântătoare locuri din Tahiti. Grădina Botanică Harrison Smith, deschisă în 1919, reflectă o diversitate fantastică de plante.   
Pe insula Tahiti Nui sunt, de asemenea, multe alte obiective turistice interesante: Punna’ania, la 13 km vest de Papeete, unde putem vedea prima casă colonială de pe insulă și unde există și Lagunarium; lângă Punna’ania se află Universitatea Franceză și Muzeul Tahiti și al celorlalte insule, cu colecțiile sale etnografice și geologice, care explică dezvoltarea insulei și a populației; Marae Aruhurahu, muzeul trezoreriei naționale; Muzeul Mataiea, situat la numai 30 minute de capitală; Muzeul Paul Gauguin și Grădinile Vaipahi, Paul Gauguin fiind adoptat de Tahiti. 
Un alt mare artist francez care a iubit culorile tahitiene a fost Henri Matisse, precum și William Hodges, care a fost primul rezident, venind în primul drum al Căpitanului Cook. Alți oameni de seamă, rezidenți ai insulei Tahiti, au fost romancierii Robert-Louis Stevenson și Jack London, ofițerul Fletcher Cristian și actorul Marlon Brando. 
 

 

Ziua 4: Papeete - Moorea (4 nopți) 

Transfer cu feribotul în insula Moorea. Sosire și transfer la hotel, Intercontinental Resort & Spa Moorea 4*. Bucurați-vă de plajă și relaxați-vă pe nisipul alb al insulei Moorea și în lagunele limpezi, ideale pentru înot și scufundări, înconjurate de piscuri vulcanice. De asemenea, în Moorea au loc demonstrații de hrănire a rechinilor și pisicilor de mare. Încă din secolul XVIII, navigatorii europeni au raportat despre obiceiul tatuarii în Tahiti. Legendă lui Tohu, zeul tatuajelor, descrie pictarea peștilor din ocean în diverse culori și modele. În cultură polineziană tatuajele sunt considerate semne de frumusețe și erau aplicate în cadrul unor ceremonii, cu ocazia adolescenței. Tatuajele conferă identitate culturală și au o importanță smbolică. Misionarii au interzis însă tatuajele și dânsul polinezian, considerat prea erotic. Până la începutul secolului XX, ceremoniile de dans au avut loc în secret. Caracteristice pentru acest dans sunt puterea și farmecul, mișcări simbolice ale corpului și costume populare. Astăzi, unele trupe precum Les grands ballets de Tahiti au turnee în toată lumea. 
  

 

Ziua 5: Moorea - Croazieră cu snorkeling 

Opțional, croazieră cu snorkeling. Transfer de la hotel către portul de îmbarcare pe croaziera în care vom petrece  ore minunate, explorând paradisiaca insulă Moorea, navigând printre golfurile cu nisip fin și lagunele albastre. În drumul nostru către Lagună Moorea vom străbate golfurile Opunohu și Cook, unde ghidul local ne va demonstra cât de prietenoase pot fi pisicile de mare. Vom ajunge apoi pe o insulă nelocuită (“motu”), unde vom avea 3 ore la dispoziție pentru snorkeling în lumea multicoloră a peștilor tropicali. Timp liber pentru relaxare pe plajă cu nisip alb. Masă de prânz se ia sub formă de picnic la umbră. După masă, ghidul ne va arată cum se curață o nucă de cocoș și puteți încerca și dvs. acest lucru. Înaintea îmbarcării pe vas, veți învață să gătiți un preparat tradițional polinezian, poisson cru (ton marinat, suc de lime, legume și lapte de cocoș). Simplu și gustos! 
 Debarcare în port și transfer înapoi la hotel. 
  

 

Ziua 6: Moorea – Jeep safari 

Opțional – Jeep safari, excursie ce se adresează iubitorilor de aventură care își doresc să descopere insula Moorea în afara drumurilor cunoscute. Aveți ocazia să vedeți Magic Mountain, de unde se deschide o superbă panoramă asupra văii Papetoai și golfului Opunohu, să vizitați plantația de ananas, să vizitați o plantație de vanilie cu pomi fructiferi, flori tropicale. De asemenea, vom degusta dulcețuri și lichioruri locale la Fruit Juice Factory. Întoarcere la hotel. 

 

Ziua 7: Moorea 

Timp liber la dispoziție pentru plajă și relaxare.  

  

Ziua 8: Moorea – Papeete – Los Angeles (1 noapte) 

Transfer cu feribotul spre insula  Papeete  și transfer la aeroport pentru zbor către Los Angeles. Sosire  și transfer la hotel. Cazare la Tuscan Garden Inn 3*.
 

 

Ziua  9: Los Angeles – București 

Timp liber la dispoziție. Transfer la aeroport pentru zbor de retur către București. 

 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului.

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

 

Afla care sunt cele mai romantice destinatii de luna de miere, aici

 

Vezi si oferta noastra de vacanta in Indonezia, aici

 

Vizitează Tahiti 
în perioada mai-septembrie, când cantitatea de precipitații este redusă.
De cumpărat: piese de artizanat local cum ar fi colierele de perle negre, atat de admirate în întreaga lume.
Mâncare: Cuvantul "ahima~a" ilustrează stilul de gătit tradițional, într-un cuptor săpat în pământ. 
Astazi, Ahima~a se mai folosește duminică dimineața, mai cu seamă în ocaziile speciale, pentru a sărbători sosirea unor personalități. Mai întâi se încălzește cuptorul la un foc de lemne, apoi lemnul este asezat pe mai multe straturi perpendiculare si suprapuse. Prin această metodă se prepară carne de pui "fafa", pește, purcelusi de lapte, banane sau papaya, multe legume precum "taro", "uru, "popoi". Peste mâncare se așează frunze de bananier și mai multe straturi de frunze din copacul "apiu". Cel din urma strat consta în pamant și are rolul de a ține căldura înauntru. Mâncarea este servită în vase tradiționale din lemn.

 

 

Bilete de avion București – Los Angeles – Pepeete – Los Angeles – București
7 nopți de cazare la hoteluri de 4*/5* în Tahiti
1 noapte de cazare la hotel de 3* în Los Angeles
Mic dejun
Excursie la Papeete
Transport cu autocar/microbuz în timpul vizitelor și transferurilor
Asistență turistică în limba română

Taxele de aeroport 729 euro/persoană

Alte servicii suplimentare decât cele mentionate, cheltuieli personale, băuturi

Excursii opționale

Taxa de viză pentru SUA, nu se plateste în agentie, cost aproximativ 160 USD

Taxa aplicare viza - 50 euro/persoana

Asigurare medicală

Asigurare storno

 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

oferte tahiti 2022, circuite tahiti 2022, luna de miere tahiti 2022, vacante exotice 2022, oferte turistice in tahiti, J'info Tours tahiti, plaja tahiti, zbor ieftin Tahiti, Tahiti Nui, Moreea, Los Angeles

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
6,29800EUR
8 nopti

Info Practic

Vizitează Tahiti 
în perioada mai-septembrie, când cantitatea de precipitații este redusă.
De cumpărat: piese de artizanat local cum ar fi colierele de perle negre, atat de admirate în întreaga lume.
Mâncare: Cuvantul "ahima~a" ilustrează stilul de gătit tradițional, într-un cuptor săpat în pământ. 
Astazi, Ahima~a se mai folosește duminică dimineața, mai cu seamă în ocaziile speciale, pentru a sărbători sosirea unor personalități. Mai întâi se încălzește cuptorul la un foc de lemne, apoi lemnul este asezat pe mai multe straturi perpendiculare si suprapuse. Prin această metodă se prepară carne de pui "fafa", pește, purcelusi de lapte, banane sau papaya, multe legume precum "taro", "uru, "popoi". Peste mâncare se așează frunze de bananier și mai multe straturi de frunze din copacul "apiu". Cel din urma strat consta în pamant și are rolul de a ține căldura înauntru. Mâncarea este servită în vase tradiționale din lemn.