Circuit Incursiune in Tara Bascilor

Circuit Incursiune in Tara Bascilor
Cel mai bun pret
de la 395EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor

Ziua 1, 10.10: Bucuresti – Madrid (3 nopti)

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni pentru zborul Bucuresti - Madrid. Transfer la Madrid - asezat in centrul peninsulei Iberice, pe raul Manzanores si la o altitudine de mai mult de 650 metri, Madridul de pe Platoul Castilian reprezinta combinatia perfecta intre altitudinea inalta si briza montana, care genereaza o atmosfera unica. Transfer si cazare la NH Madrid Sur 3*, Avenida de la Ciudad de Barcelona, 113 sau similar.

 

Ziua 2, 11.10: Madrid

Tur panoramic: Palatul Regal, Teatrul Regal, Parcul Buen Retiro, Bulevardul Gran Via, Piata Spaniei, Puerta del Sol, Piata Columb, Plata Cibeles. Dupa amiaza, timp liber in Madrid pentru cumparaturi, plimbare sau vizita la Muzeul Prado, pinacoteca faimoasa pentru panzele clasicilor spanioli: Goya, EI Greco, Zurbaran, Velasquez. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 3, 12.10: Madrid - Toledo (75 km)

Excursie optionala la Toledo, unul din cele mai vechi orase din peninsula iberica. Intre Toledo si Madrid se inalta, in varful unui deal numit EI Cerro de Los Angeles (Dealul ingerilor) - considerat a fi centrul geografic al Spaniei, o statuie a mantuitorului Iisus, simbol al Spaniei catolice. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 4, 13.10: Madrid - Escorial Valea celor Cazuti (56 km) - Zaragoza (3 nopti)

Excursie optionala de ½ zi la Manastirea San Lorenzo din EI Escorial, simbol al maretiei Imperiului spaniol si Valea celor Cazuti, monumentala basilica in stanca muntelui sapata in memoria victimelor Razboiului Civil. Aici se gaseste mormantul Generalului Franco. Dupa-amiaza, transfer cu trenul la Zaragoza. Cazare la Eurostars Plaza Delicias 3*, Los Fayos 11, Zaragoza sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 5, 14.10: Zaragoza - Bilbao – Guernica (340 km)

Excursie optionala la Bilbao si Guernica. La numai 14 km de Oceanul Atlantic, in estuarul creat de Nervion, se afla Bilbao - capitala provinciei Vizcaya, port si centru industrial, unul dintre cele mai moderne orase din Europa de sud. Intr-un tur panoramic de-a lungul apei vom admira podurile, unul dintre acestea fiind construit de marele arhitect spaniol contemporan Santiago Calatrava, Universitatea Deusto, Primaria, cartierul cel mai vechi, numit “Las siete calles” – cele 7 strazi. Vom continua pe Gran via, admirand palate, teatre, sedii ale unor institutii importante. Ne oprim apoi la Muzeul Guggenheim, un edificiu emblematic (premiul Pritzker pentru arhitectura) – o sculptura gigantica din titan, calcar si cristal, situata in zona industriala, pe malul raului Nervion. Inainte de intoarcerea la Zaragoza, vom face o scurta vizita in Guernica, localitate unde a avut unul dintre primele bombardamente naziste, in 1939, sursa de inspiratie pentru celebra opera “Guernica” a lui Picasso. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 6, 15.10: Zaragoza - San Sebastian - Biarritz “Pe plaja Regilor” (315 km)

Excursie optionala la San Sebastian si Biarritz. Numit Donostia in limba basca si cunoscut drept “perla Cantabriei”, San Sebastian este asezat intr-un golf in forma de scoica, strajuit de munti si are doua plaje cu nisip fin, care formeaza o curba aproape perfecta: Concha si Ondarreta. Dupa o plimbare pe malul oceanului, vom urca pe muntele Igueldo, din apropiere, pentru o panorama deosebita. Biarritz se afla pe malul Oceanului Atlantic, in Franta, la mai putin de 25 km de granita cu Spania, si este o statiune eleganta cu o istorie bogata. Altadata loc de vilegiatura preferat de nobili, oras imperial ce gazduieste palatul daruit imparatesei Eugenie de catre Napoleon III, astazi Biarritz este capitala europeana a surfingului. Stanca Fecioarei este una dintre emblemele orasului iar o pasarela lucrata in atelierele Eiffel leaga tarmul de stanca. Cazinoul statiunii este construit in stil Art Deco si este situat aproape de plaja. Seara, retur la Zaragoza. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 7, 16.10: Zaragoza - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

- Toledo 67 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana

- El Escorial 65 euro/persoana, include: transport, bilete de intrare si asistenta turistica in limba romana

- Bilbao si Guernica 118 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana

- San Sebastian si Biarritz 124 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana

 

* Tarifele sunt valabile pentru un grup minim de 20 persoane. Pentru un grup mai mic de 20 platitori, tarifele se recalculeaza.

  • Palatul Regal
  • Muzeul Prado
  • Plaza Major
  • Manastirea San Lorenzo din EI Escorial
  • Muzeul Guggenheim
  • San Sebastian

10 octombrie, 14:40 Bucuresti – 17:50 Madrid

16 octombrie, 17:00 Zaragoza – 21:20 Bucuresti

Clima: temperata

Moneda: euro

Limba: spaniola, dar au si un dialect local, euskara

Perioada recomandata: Din martie pana in octombrie

Ce sa luati in bagaj: Haine si incaltari comode si usoare

Ce sa cumparati: Traditionala "basca" si vinuri rosii seci

Mancarea si bautura: Jambon de Bayonne, tortilla de patatas, fructe de mare si crustacee, " txipirones", sepii micute fierte in cerneala lor, desertul " tostadas".

Bilet avion Bucuresti – Madrid / Zaragoza – Bucuresti

3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3* in Madrid

3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3* in Zaragoza

Transferuri aeroport – hotel – aeroport

Tur panoramic Madrid

Transfer Madrid-Zaragoza

Asistenta turistica in limba romana

Taxe aeroport si securitate 135 euro/persoana

Asigurarea medicala si storno

Taxa de oras si taxele gurvernamentale

Intrarile la obiectivele turistice

Excursiile optionale

 

Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.                                                                                            

Nota: Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori, tarifele se recalculeaza.

tara bascilor, excursie tara bascilor, circuit tara bascilor, excursie madrid, excursie spania, san sebastian, madrid, tur madrid, spania, tara bascilor, vacanta de vara, oferte vacanta, sejur, jinfo tours

Rezervare online

Info Practic

Clima: temperata

Moneda: euro

Limba: spaniola, dar au si un dialect local, euskara

Perioada recomandata: Din martie pana in octombrie

Ce sa luati in bagaj: Haine si incaltari comode si usoare

Ce sa cumparati: Traditionala "basca" si vinuri rosii seci

Mancarea si bautura: Jambon de Bayonne, tortilla de patatas, fructe de mare si crustacee, " txipirones", sepii micute fierte in cerneala lor, desertul " tostadas".