Circuit Incursiune in Tara Bascilor

Circuit Incursiune in Tara Bascilor
Cel mai bun pret
de la 1390EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor

Incursiune în Ţara Bascilor

Ziua 1: Bucureşti – Madrid – Bilbao (3 nopţi) (400 km)

Întâlnire cu însoțitorul de grup la Aeroportul Henri Coandă Otopeni pentru zborul București-Madrid. Transfer la Bilbao, capitala Țării Bascilor, cazare la Holiday Inn Express Bilbao 3*.

  

Ziua 2: Bilbao 

Excursie opțională – turul orașului Bilbao. La numai 14 km de Oceanul Atlantic, în estuarul creat de Nervion, se află Bilbao, capitala provinciei Vizcaya, port și centru industrial, unul dintre cele mai moderne orașe din Europa de Sud. Într-un tur panoramic de-a lungul apei, vom admira podurile, unul dintre acestea fiind construit de marele arhitect spaniol contemporan Santiago Calatrava, Universitatea Deusto, clădirea primăriei, cartierul cel mai vechi, numit Las siete calles (Cele 7 străzi). Vom continua pe Gran Via, admirând palate, teatre, sedii ale unor instituții importante. Ne oprim apoi la Muzeul Guggenheim, un edificiu emblematic (premiul Pritzker pentru arhitectura), capodopera architecturală a deconstructivismului,  o sculptură gigantica din titan, calcar si cristal, situată în zona industrială, pe malul râului Nervion.

 

Ziua 3: Bilbao - Guernica - San Sebastian - Biarritz (Plaja Regilor) (160 km) 

Excursie opțională la Guernica, San Sebastian și Biarritz. Prima vizită este în Guernica, localitate unde a avut unul dintre primele bombardamente naziste, în 1939, sursă de inspirație pentru celebra operă “Guernica” a lui Picasso. Plecare apoi către San Sebastian, unul dintre cele mai frumoase orașe din Spania. Numit Donostia în limba bască și cunoscut drept Perla Cantabriei, San Sebastian este așezat într-un golf în formă de scoică, străjuit de munți și are două plaje - Concha și Ondarreta - cu nisip fin, care formează o curbă aproape perfectă. După o plimbare pe malul oceanului, vom urca pe muntele Igueldo, din apropiere, pentru o panoramă deosebită. Biarritz se află pe malul Oceanului Atlantic, în Franța, la mai puțin de 25 km de granița cu Spania și este o stațiune elegantă cu o istorie bogată. Altădată, loc de vilegiatura preferat de nobili, oraș imperial ce găzduiește palatul dăruit împărătesei Eugenie de către Napoleon III, Biarritz este capitala europeană a surfingului. Stânca Fecioarei este una dintre emblemele orașului, iar o pasarelă lucrată în atelierele Eiffel leagă țărmul de stâncă. Cazinoul stațiunii este construit în stil art deco și este situat aproape de plajă.  

  

Ziua 4: Bilbao – Madrid (3 nopți) (400 km) 

Transfer la Madrid. Așezat în centrul Peninsulei Iberice, pe râul Manzanores și la o altitudine de mai mult de 650 metri, Madridul de pe platoul Castilian reprezintă combinația perfectă între altitudinea înaltă și briza montană, beneficiind de o atmosferă unică. Transfer la hotel. 
Turul panoramic al Madridului include: Palatul Regal, Teatrul Regal, Parcul Buen Retiro, Bulevardul Gran Via, Piața Spaniei, Puerta del Sol, Piața Columb,  Piața Cibeles. Timp liber, la Madrid, pentru cumpărături, plimbare sau vizită la Muzeul Prado, pinacotecă faimoasa, datorită pânzelor clasicilor spanioli: Goya, EI Greco, Zurbaran, Velasquez. Cazare la Compostela Suites Apartments 3*.

  

Ziua 5: Madrid - Toledo (75 km) 

Excursie opțională  la Toledo, unul din cele  vechi orașe din Peninsula Iberică. Între Toledo și Madrid se înalță,  în vârful unui deal numit EI Cerro de Los Angeles (Dealul îngerilor), o statuie a lui Iisus, simbol al Spaniei catolice.  

  

Ziua 6: Madrid - Escorial - Valea celor Căzuți (56 km) 

Excursie opțională la mănăstirea Lorenzo din EI Escorial, simbol al măreției Imperiului spaniol și Valea celor Căzuți, monumentala bazilică în stâncă muntelui, săpată în memoria victimelor Războiului Civil. Aici se găsește mormântul generalului Franco. 
  

 

Ziua 7: Madrid – Avila – Segovia (175 km) 

Excursie opțională la Avila și Segovia, două dintre cele mai vechi orașe ale Spaniei, cu o istorie bogată și monumente vechi de sute de ani. În Avila, puteți vedea zidurile fortificate construite în urmă cu 1000 de ani, care încă rezistă până în prezent, palatele gotice, biserica în stil romanic și catedrala construită în sec. XII (prima catedrală gotică din Spania). Orașul Segovia a fost fondat de romani și impresionează prin multitudinea de monumente istorice, dintre care: apeductul roman al lui Augustus, catedrala și Alcazar, considerat a fi cel mai spectaculos castel al Spaniei. 
Transfer la aeroportul Madrid pentru zborul spre București.  
  

Tur Bilbao                                               36 euro/persoană
Guernica, San Sebastian și Biarritz         144 euro/persoană
Toledo                                                    63 euro/persoană
El Escorial                                              67 euro/persoană
Avila și Segovia                                       65 euro/persoană

 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Transferul la punctul de plecare în excursiile opționale este inclus în preț, dacă grupul este de 20 + de persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează. Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Vizitează Țara Bascilor
în perioada martie - octombrie 
Clima: temperată
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine și încălțăminte comode
De cumpărat: tradiționala basca și vinuri roșii seci
Mâncare și băutură: Jambon de Bayonne, tortilla de patatas, fructe de mare si crustacee,  txipirones, sepii micuțe fierte în cerneala lor, desertul tostadas.

 

Bilete avion București – Madrid – București 
3 nopți de cazare la hotel 3*, în Bilbao
3 nopți de cazare la hotel 3*, în Madrid

Taxe de aeroport

Mic dejun
Transferuri aeroport – hotel – aeroport
Transport cu tren/autocar/microbuz/curse regulate clasa Turist, conform itinerarului
Tur panoramic Madrid
Asistența turistică în limba română

Asigurare medicală

Taxă de oraș și taxe guvernamentale

Intrări la obiectivele turistice 

Excursii opționale

Bagaj de cală 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.                                                                                        

 

tara bascilor, excursie tara bascilor, tara bascilor 2024, circuite spania jinfo tours, spania 2024, circuit tara bascilor, excursie madrid, excursie spania, san sebastian, madrid, tur madrid, spania, tara bascilor, vacanta de vara, oferte vacanta, sejur, jinfo tours

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
2,78000EUR
6 nopti

Info Practic

Vizitează Țara Bascilor
în perioada martie - octombrie 
Clima: temperată
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine și încălțăminte comode
De cumpărat: tradiționala basca și vinuri roșii seci
Mâncare și băutură: Jambon de Bayonne, tortilla de patatas, fructe de mare si crustacee,  txipirones, sepii micuțe fierte în cerneala lor, desertul tostadas.