Circuit Incursiune in Tara Bascilor

Circuit Incursiune in Tara Bascilor
Cel mai bun pret
1390EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor Circuit Incursiune in Tara Bascilor

Incursiune în ┼óara Bascilor

Ziua 1: Bucure┼čti – Madrid – Bilbao (3 nop┼úi) (400 km)

Întâlnire cu înso╚Ťitorul de grup la Aeroportul Henri Coand─â Otopeni pentru zborul Bucure╚Öti-Madrid. Transfer la Bilbao, capitala ╚Ü─ârii Bascilor, cazare la Holiday Inn Express Bilbao 3*.

  

Ziua 2: Bilbao 

Excursie op╚Ťional─â – turul ora╚Öului Bilbao. La numai 14 km de Oceanul Atlantic, în estuarul creat de Nervion, se afl─â Bilbao, capitala provinciei Vizcaya, port ╚Öi centru industrial, unul dintre cele mai moderne ora╚Öe din Europa de Sud. Într-un tur panoramic de-a lungul apei, vom admira podurile, unul dintre acestea ´Čüind construit de marele arhitect spaniol contemporan Santiago Calatrava, Universitatea Deusto, cl─âdirea prim─âriei, cartierul cel mai vechi, numit Las siete calles (Cele 7 str─âzi). Vom continua pe Gran Via, admirând palate, teatre, sedii ale unor institu╚Ťii importante. Ne oprim apoi la Muzeul Guggenheim, un edi´Čüciu emblematic (premiul Pritzker pentru arhitectura), capodopera architectural─â a deconstructivismului,  o sculptur─â gigantica din titan, calcar si cristal, situat─â în zona industrial─â, pe malul râului Nervion.

 

Ziua 3: Bilbao - Guernica - San Sebastian - Biarritz (Plaja Regilor) (160 km) 

Excursie op╚Ťional─â la Guernica, San Sebastian ╚Öi Biarritz. Prima vizit─â este în Guernica, localitate unde a avut unul dintre primele bombardamente naziste, în 1939, surs─â de inspira╚Ťie pentru celebra oper─â “Guernica” a lui Picasso. Plecare apoi c─âtre San Sebastian, unul dintre cele mai frumoase ora╚Öe din Spania. Numit Donostia în limba basc─â ╚Öi cunoscut drept Perla Cantabriei, San Sebastian este a╚Öezat într-un golf în form─â de scoic─â, str─âjuit de mun╚Ťi ╚Öi are dou─â plaje - Concha ╚Öi Ondarreta - cu nisip ´Čün, care formeaz─â o curb─â aproape perfect─â. Dup─â o plimbare pe malul oceanului, vom urca pe muntele Igueldo, din apropiere, pentru o panoram─â deosebit─â. Biarritz se afl─â pe malul Oceanului Atlantic, în Fran╚Ťa, la mai pu╚Ťin de 25 km de grani╚Ťa cu Spania ╚Öi este o sta╚Ťiune elegant─â cu o istorie bogat─â. Alt─âdat─â, loc de vilegiatura preferat de nobili, ora╚Ö imperial ce g─âzduie╚Öte palatul d─âruit împ─âr─âtesei Eugenie de c─âtre Napoleon III, Biarritz este capitala european─â a surfingului. Stânca Fecioarei este una dintre emblemele ora╚Öului, iar o pasarel─â lucrat─â în atelierele Ei´ČÇel leag─â ╚Ť─ârmul de stânc─â. Cazinoul sta╚Ťiunii este construit în stil art deco ╚Öi este situat aproape de plaj─â.  

  

Ziua 4: Bilbao – Madrid (3 nop╚Ťi) (400 km) 

Transfer la Madrid. A╚Öezat în centrul Peninsulei Iberice, pe râul Manzanores ╚Öi la o altitudine de mai mult de 650 metri, Madridul de pe platoul Castilian reprezint─â combina╚Ťia perfect─â între altitudinea înalt─â ╚Öi briza montan─â, beneficiind de o atmosfer─â unic─â. Transfer la hotel. 
Turul panoramic al Madridului include: Palatul Regal, Teatrul Regal, Parcul Buen Retiro, Bulevardul Gran Via, Pia╚Ťa Spaniei, Puerta del Sol, Pia╚Ťa Columb,  Pia╚Ťa Cibeles. Timp liber, la Madrid, pentru cump─âr─âturi, plimbare sau vizit─â la Muzeul Prado, pinacotec─â faimoasa, datorit─â pânzelor clasicilor spanioli: Goya, EI Greco, Zurbaran, Velasquez. Cazare la Compostela Suites Apartments 3*.

  

Ziua 5: Madrid - Toledo (75 km) 

Excursie op╚Ťional─â  la Toledo, unul din cele  vechi ora╚Öe din Peninsula Iberic─â. Între Toledo ╚Öi Madrid se înal╚Ť─â,  în vârful unui deal numit EI Cerro de Los Angeles (Dealul îngerilor), o statuie a lui Iisus, simbol al Spaniei catolice.  

  

Ziua 6: Madrid - Escorial - Valea celor C─âzu╚Ťi (56 km) 

Excursie op╚Ťional─â la m─ân─âstirea Lorenzo din EI Escorial, simbol al m─âre╚Ťiei Imperiului spaniol ╚Öi Valea celor C─âzu╚Ťi, monumentala bazilic─â în stânc─â muntelui, s─âpat─â în memoria victimelor R─âzboiului Civil. Aici se g─âse╚Öte mormântul generalului Franco. 
  

 

Ziua 7: Madrid – Avila – Segovia (175 km) 

Excursie op╚Ťional─â la Avila ╚Öi Segovia, dou─â dintre cele mai vechi ora╚Öe ale Spaniei, cu o istorie bogat─â ╚Öi monumente vechi de sute de ani. În Avila, pute╚Ťi vedea zidurile fortificate construite în urm─â cu 1000 de ani, care înc─â rezist─â pân─â în prezent, palatele gotice, biserica în stil romanic ╚Öi catedrala construit─â în sec. XII (prima catedral─â gotic─â din Spania). Ora╚Öul Segovia a fost fondat de romani ╚Öi impresioneaz─â prin multitudinea de monumente istorice, dintre care: apeductul roman al lui Augustus, catedrala ╚Öi Alcazar, considerat a fi cel mai spectaculos castel al Spaniei. 
Transfer la aeroportul Madrid pentru zborul spre Bucure╚Öti.  
  

 

 • Tur Bilbao                                               36 euro/persoan─â
 • Guernica, San Sebastian ╚Öi Biarritz         144 euro/persoan─â
 • Toledo                                                    63 euro/persoan─â
 • El Escorial                                              67 euro/persoan─â
 • Avila ╚Öi Segovia                                       65 euro/persoan─â

 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Transferul la punctul de plecare în excursiile op╚Ťionale este inclus în pre╚Ť, dac─â grupul este de 20 + de persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â. Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Vizitează Țara Bascilor
în perioada martie - octombrie 
Clima: temperat─â
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comode
De cump─ârat: tradi╚Ťionala basca ╚Öi vinuri ro╚Öii seci
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: Jambon de Bayonne, tortilla de patatas, fructe de mare si crustacee,  txipirones, sepii micu╚Ťe ´Čüerte în cerneala lor, desertul tostadas.

 

 

 • Bilete avion Bucure╚Öti – Madrid – Bucure╚Öti 
 • 3 nop╚Ťi de cazare la hotel 3*, în Bilbao
 • 3 nop╚Ťi de cazare la hotel 3*, în Madrid
 • Taxe de aeroport
 • Mic dejun
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Transport cu tren/autocar/microbuz/curse regulate clasa Turist, conform itinerarului
 • Tur panoramic Madrid
 • Asisten╚Ťa turistic─â în limba român─â

 

 • Asigurare medical─â
 • Tax─â de ora╚Ö ╚Öi taxe guvernamentale
 • Intr─âri la obiectivele turistice
 • Excursii op╚Ťionale
 • Bagaj de cal─â
 • Supliment plecare de Paste (30.04)       -        150 euro/persoana
 • Supliment plecare iunie                        -         46 euro/persoan─â 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.                                                                                        

 

tara bascilor, excursie tara bascilor, tara bascilor 2024, circuite spania jinfo tours, spania 2024, circuit tara bascilor, excursie madrid, excursie spania, san sebastian, madrid, tur madrid, spania, tara bascilor, vacanta de vara, oferte vacanta, sejur, jinfo tours

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
2,78000EUR
6 nopti

Info Practic

Vizitează Țara Bascilor
în perioada martie - octombrie 
Clima: temperat─â
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comode
De cump─ârat: tradi╚Ťionala basca ╚Öi vinuri ro╚Öii seci
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: Jambon de Bayonne, tortilla de patatas, fructe de mare si crustacee,  txipirones, sepii micu╚Ťe ´Čüerte în cerneala lor, desertul tostadas.