Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine

Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine
Cel mai bun pret
de la 2099EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine

Vacanță în Țara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine

 

Ziua 1: Bucureşti - Buenos Aires (2 nopţi) 

Întâlnire cu reprezentantul J`Info Tours pe aeroportul Henri Coandă pentru zborul către Buenos Aires. Sosire şi transfer la hotel. Cazare la RH Rochester Concept 3*. 
  

 

Ziua 2: Buenos Aires 

Capitala tangoului şi a Evitei Peron, Buenos Aires are un stil de viaţă fascinant şi o diversitate culturală în care oricine îşi poate găsi locul. Tur de oraș. Vizităm cu San Telmo, cel mai vechi cartier al oraşului, cu muzee, cafenele, biserici şi magazine de antichităţi, Teatrul Colon, Tango La Ideal, clădire veche cu numeroase săli de dans, Plaza de Mayo unde, în fiecare zi de joi, mamele celor dispăruţi mărşăluiesc şi ţin discursuri, Casă Rosada (reşedinţa preşedintelui Argentinei). Apoi Cafe Tortoni, Plaza San Martin cu Turnul Englez, plimbare pe Calea Florida şi La Boca-un cartier colorat şi foarte animat, Palacio San Martin, Plaza Carlos Pelegrini, Parcul Palermo şi Grădinile Botanice, Malba, muzeul de artă latino-americană. Continuăm turul panoramic cu: Cabildo, Catedrala Metropolitană, Recoleta (cartierul în care se află cimitirul ce adăposteşte mormântul Evei Peron), Plaza Lavalle. Seara, Opţional, Tango Show. 

 

Tara de Foc sau cum e in vizita la Capatul lumii, click aici

 

Ziua 3: Buenos Aires – Ushuaia – Călătorie cu trenul la “capătul lumii” (3 nopţi) 

Transfer la aeroport pentru zborul intern Buenos Aires – Ushuaia, supranumită “capătul lumii” (“fin del mundo”). Înconjurat de munţi abrupţi şi cu vârfurile acoperite de zăpada care străjuiesc Canalul Beagle de la înălţimea celor 1500 de metri, mărginit de o vastă întindere de natură neexplorată, este greu de imaginat un peisaj mai spectaculos pentru cel mai sudic oraş al planetei. Facem o excursie cu trenul cu locomotivă cu aburi şi vagoane tradiţionale, pentru a descoperi evenimentele legate de cea mai sudică închisoare din lume. “Estacion del Fin del Mundo” (Staţia de la capătul lumii) este gara de plecare în călătoria de 7 km care ne va purta printr-un peisaj sălbatic, traversând Canadon del Toro, valea râului Pipo şi trecând pe lângă cascada Macarena. Prizonierii făceau acest drum pentru a căra diferite materiale de construcţie de la poalele Muntelui Susana. Cazare la Hotel Ushuaia 4*. 
  

 

Ziua 4: Ushuaia – Croazieră pe Canalul Beagle 

De la debarcader ne îmbarcăm într-o croazieră de-a lungul Canalului Beagle către farul “Les Eclaireurs”, iar pe traseu observăm de pe mare partea de sud a oraşului Ushuaia, Muntele Olivia, Estancia Fique, Muntele Escarpado şi Râul Encajonado. Ajungem lângă Insula Lobos unde vom putea vedea lei de mare şi alte specii de vietăţi marine, pinguini, după care Insula Păsărilor, pentru a vedea coloniile de cormorani, pescăruşi şi albatroşi. Cazare în Ushuaia. 
  

 

Ziua 5: Ushuaia – Lacurile Fagnano şi Escondido 

Excursie opţională la lacurile Fagnano şi Escondido. Plecăm dimineaţa către nord-est. De la Ferma Hambre vom urca spre Pasul Garibaldi (altitudine 430 m), de unde vom avea vederi panoramice superbe asupra celor 2 lacuri. Vom vizita întâi lacul Escondido, după care ne vom continua drumul pe lângă o moară şi vom ajunge la cel mai mare lac al regiunii, Fagnano. 
  

 

Ziua 6: Ushuaia-El Calafate (2 nopţi) 

Transfer la aeroport pentru zborul către EI Calafate. Cazare la Fuerte Calafate Hotel Panoramico 3*. 
  

 

Ziua 7: El Calafate – Gheţarul Perito Moreno 

Vizităm Parcul Naţional Los Glaciares. Plecăm din El Calafate pe drumul regional nr. 11, care în primii 40 km merge pe malul Lago Argentino, având vederi panoramice asupra lacului şi a stepei Patagoniei. La sosirea în parcul naţional vom începe turul diferitelor “balcoane” de observaţie a gheţarului, descoperind “Curba suspinelor” (Curva de los Suspiros) sau “Docul de sub umbre” (Muelle Bajo las Sombras). Ne îmbarcăm apoi pentru o croazieră cu catamaranul pe Rico Arm, navigând printre iceberg-uri căzute din pereţii gheţarului Perito Moreno. Mese incluse: mic dejun 

 

Citeste despre Argentina, Chile si Uruguay, aici

 

Ziua 8: El Calafate - Puerto Natales (2 nopţi) 

Se trece frontieră în Chile şi transfer cu autobuz local la Puerto Natales. Cazare la Hotel HD Natales 3*. 
  


Ziua 9: Puerto Natales – Torres del Paine 

Plecăm într-o drumeţie fascinantă în Parcul Naţional Torres del Paine. Urcăm pe Valea Ascencio, printr-o frumoasă pădure de arbori lenga şi ajungem aproape de piscurile impunătoare, ce oferă un peisaj unic, de o sălbăticie pură. Cel mai înalt vârf montan al Torres del Paine este Cerro Paine Grande, având altitudinea de aproximativ 2750 m. În Torres del Paine uneori se întâlnesc 4 anotimpuri într-o singură zi, vremea fiind extrem de imprevizibilă, de aceea cea mai bună soluţie este că activităţile să fie alese dimineaţa. Peisajele sunt cu adevărat spectaculoase, iar dacă timpul vă permite, vă recomandăm un tur călăre (cel spre munţii Torres del Paine este spectaculos). În timpul turului, veţi admira toate atracţiile naturale ale acestui parc naţional printre care Lacurile Nordenskjold şi Pehoe, spectaculoasa cascadă Salto Grandel şi Lacul Grey, unde puteți opta pentru o croazieră la gheţarul cu acelaşi nume, o experienţă inedită şi extremă. 
  

 

Ziua 10: Puerto Natales-Santiago de Chile (2 nopţi) 

Transfer cu autobuz local de la hotelul din Puerto Natales la aeroportul din Punta Arenas. Zbor intern Punta Arenas - Santiago de Chile. Transfer de la aeroport la hotel şi cazare la Hotel Sommelier Express 3*. 

  

Ziua 11: Tur de oraş Santiago şi excursie Valparaiso - Vina del Mar 

Dimineaţă facem un tur de oraş ce include: Palatul Prezidenţial, Piaţa Armelor cu Catedrala şi vechea clădire a Poştei, Muzeul Naţional de Istorie, Casa Colonial, fosta reşedinţa a guvernatorului, în perioada colonială. În continuare trecem pe lângă dealul Cerro San Cristobal, aflat în Parcul Metropolitano, ajungând într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, Providencia, unde veţi găsi o mulţime de magazine şi restaurante. Plecare spre pitorescul oraş Valparaiso, cu o arhitectură deosebită, inspirată de artişti şi poeţi, declarat Patrimoniu Mondial UNESCO. Vom admira clădirile viu colorate, Piaţa Sotomayor şi Clădirea Parlamentului. Ne îndreptăm apoi spre Vina del Mar, cea mai importantă staţiune de litoral din Chile şi una dintre principalele staţiuni din America de Sud.  Tur panoramic al “Capitalei Turismului Chilian“, care se află la doar 9 km nord-est de Valparaiso. 

  

 Ziua 12: Santiago de Chile – Bucureşti 

Transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere în ţară. 

 

Vrei sa descoperi misterele Mayasilor? Hai intr-un circuit in Mexic cu J'info Tours!

 

Vacanta in America Latina? Vezi oferta J'info Tours, aici

Tango Show - 99 euro/persoană
Lacurile Fagnano şi Escondido – 86 euro/persoană

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

04:50 Bucuresti - 07:10 Istanbul

10:25 Istanbul - 22:35 Buenos Aires

12:45 Santiago - 14:35 Buenos Aires

00:05 Buenos Aires - 22:30 Istanbul

02:30 Istanbul - 02:45 Bucuresti

Vizitează Ţara de Foc 
Tot timpul anului, mai ales din octombrie pana in aprilie 
Clima: temperată şi rece
Moneda: peso argentinian, peso chilian  
De luat în bagaj: pastile pentru malarie, cremă de soare, haine impermeabile şi rezistente la vânt, spray de insecte, bocanci pentru munte şi ochelari de soare 
De cumpărat: obiecte făcute de meşterii şi artizanii locali, cergi şi pături din alpaca şi tiqve scuIpatat 
Mâncare şi băutură: Argentina: încercați asados (grătar), vită. La desert gustaţi dulce de leche şi bara brith (pâine din fructe). Chile: ajiaco (supă cu carne la grătar), cazuela nogada (tocană cu sos de nuci), charqui (carne uscată de cal), empanadas de puino (plăcinte cu carne și ceapă, ou fiert tare și stafide), cârnații de Chillian, pâine de cartofi, pastel de jaiba (plăcintă cu crab).

Ştiaţi că… Panamericana este cea mai lungă cale rutieră?
Această este o reţea de şosele cu un trafic intens, care traversează continentul american cu mici întreruperi, legând Alaska de Ţara de Foc. 
Călătorii care ajung în Ţara de Foc pe autostrada transamericană îşi pot inscripţiona numele pe o tăbliţă specială, în cea mai sudică parcare a lumii. 
Ushuaia, în Argentina, este cea mai sudică aşezare de pe glob. 
Spre mijlocul anului, în sudul arhipelagului Ţara de Foc, ziua durează doar cinci ore. 

Bilet de avion București - Buenos Aires/Santiago de Chile – București
Zboruri interne Buenos Aires - Ushuaia, Ushuaia - El Calafate și Punta Arenas - Santiago
11 nopți de cazare cu mic dejun
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei
Asistenţa turistică în limba română

Taxele de aeroport 390 euro/persoană
Taxele de aeroport zbor intern  210 euro/persoană
Excursiile opționale propuse
Taxele de parcuri naționale
Alte intrări la obiectivele turistice care nu au fost menționate ca fiind incluse
Asigurare medicală
Asigurare storno
Supliment plecare Revelion 279 euro/persoană
Taxele de oraș
Bagaj cală zbor intern​

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

vacanta Patagonia, tara de foc 2020, argentina 2020, ushuaia, vacanta America de Sud, Tara de Foc, circuit Patagonia, circuit America de Sud, Ushuaia, Buenos Aires, vacanta Argentina, circuit Argentina, ghetari, croaziera

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,98000EUR
Promo - 30%
4,18600EUR
11 nopti

Info Practic

Vizitează Ţara de Foc 
Tot timpul anului, mai ales din octombrie pana in aprilie 
Clima: temperată şi rece
Moneda: peso argentinian, peso chilian  
De luat în bagaj: pastile pentru malarie, cremă de soare, haine impermeabile şi rezistente la vânt, spray de insecte, bocanci pentru munte şi ochelari de soare 
De cumpărat: obiecte făcute de meşterii şi artizanii locali, cergi şi pături din alpaca şi tiqve scuIpatat 
Mâncare şi băutură: Argentina: încercați asados (grătar), vită. La desert gustaţi dulce de leche şi bara brith (pâine din fructe). Chile: ajiaco (supă cu carne la grătar), cazuela nogada (tocană cu sos de nuci), charqui (carne uscată de cal), empanadas de puino (plăcinte cu carne și ceapă, ou fiert tare și stafide), cârnații de Chillian, pâine de cartofi, pastel de jaiba (plăcintă cu crab).

Ştiaţi că… Panamericana este cea mai lungă cale rutieră?
Această este o reţea de şosele cu un trafic intens, care traversează continentul american cu mici întreruperi, legând Alaska de Ţara de Foc. 
Călătorii care ajung în Ţara de Foc pe autostrada transamericană îşi pot inscripţiona numele pe o tăbliţă specială, în cea mai sudică parcare a lumii. 
Ushuaia, în Argentina, este cea mai sudică aşezare de pe glob. 
Spre mijlocul anului, în sudul arhipelagului Ţara de Foc, ziua durează doar cinci ore.