Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine

Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine
Cel mai bun pret
3960EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine Circuit Tara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine

Vacan╚Ť─â în ╚Üara de Foc: El Calafate, Ushuaia, Torres del Paine

 

Ziua 1: Bucure┼čti - Buenos Aires (2 nop┼úi) 

Întâlnire cu reprezentantul J`Info Tours pe aeroportul Henri Coand─â pentru zborul c─âtre Buenos Aires. Sosire ┼či transfer la hotel. Cazare la RH Rochester Concept 3*. 
  

 

Ziua 2: Buenos Aires 

Capitala tangoului ┼či a Evitei Peron, Buenos Aires are un stil de via┼ú─â fascinant ┼či o diversitate cultural─â în care oricine î┼či poate g─âsi locul. Tur de ora╚Ö. Vizit─âm cu San Telmo, cel mai vechi cartier al ora┼čului, cu muzee, cafenele, biserici ┼či magazine de antichit─â┼úi, Teatrul Colon, Tango La Ideal, cl─âdire veche cu numeroase s─âli de dans, Plaza de Mayo unde, în fiecare zi de joi, mamele celor disp─âru┼úi m─âr┼č─âluiesc ┼či ┼úin discursuri, Cas─â Rosada (re┼čedin┼úa pre┼čedintelui Argentinei). Apoi Cafe Tortoni, Plaza San Martin cu Turnul Englez, plimbare pe Calea Florida ┼či La Boca-un cartier colorat ┼či foarte animat, Palacio San Martin, Plaza Carlos Pelegrini, Parcul Palermo ┼či Gr─âdinile Botanice, Malba, muzeul de art─â latino-american─â. Continu─âm turul panoramic cu: Cabildo, Catedrala Metropolitan─â, Recoleta (cartierul în care se afl─â cimitirul ce ad─âposte┼čte mormântul Evei Peron), Plaza Lavalle. Seara, Op┼úional, Tango Show. 

 

Tara de Foc sau cum e in vizita la Capatul lumii, click aici

 

Ziua 3: Buenos Aires – Ushuaia – C─âl─âtorie cu trenul la “cap─âtul lumii” (3 nop┼úi) 

Transfer la aeroport pentru zborul intern Buenos Aires – Ushuaia, supranumit─â “cap─âtul lumii” (“fin del mundo”). Înconjurat de mun┼úi abrup┼úi ┼či cu vârfurile acoperite de z─âpada care str─âjuiesc Canalul Beagle de la în─âl┼úimea celor 1500 de metri, m─ârginit de o vast─â întindere de natur─â neexplorat─â, este greu de imaginat un peisaj mai spectaculos pentru cel mai sudic ora┼č al planetei. Facem o excursie cu trenul cu locomotiv─â cu aburi ┼či vagoane tradi┼úionale, pentru a descoperi evenimentele legate de cea mai sudic─â închisoare din lume. “Estacion del Fin del Mundo” (Sta┼úia de la cap─âtul lumii) este gara de plecare în c─âl─âtoria de 7 km care ne va purta printr-un peisaj s─âlbatic, traversând Canadon del Toro, valea râului Pipo ┼či trecând pe lâng─â cascada Macarena. Prizonierii f─âceau acest drum pentru a c─âra diferite materiale de construc┼úie de la poalele Muntelui Susana. Cazare la Hotel Ushuaia 4*. 
  

 

Ziua 4: Ushuaia – Croazier─â pe Canalul Beagle 

De la debarcader ne îmbarc─âm într-o croazier─â de-a lungul Canalului Beagle c─âtre farul “Les Eclaireurs”, iar pe traseu observ─âm de pe mare partea de sud a ora┼čului Ushuaia, Muntele Olivia, Estancia Fique, Muntele Escarpado ┼či Râul Encajonado. Ajungem lâng─â Insula Lobos unde vom putea vedea lei de mare ┼či alte specii de viet─â┼úi marine, pinguini, dup─â care Insula P─âs─ârilor, pentru a vedea coloniile de cormorani, pesc─âru┼či ┼či albatro┼či. Cazare în Ushuaia. 
  

 

Ziua 5: Ushuaia – Lacurile Fagnano ┼či Escondido 

Excursie op┼úional─â la lacurile Fagnano ┼či Escondido. Plec─âm diminea┼úa c─âtre nord-est. De la Ferma Hambre vom urca spre Pasul Garibaldi (altitudine 430 m), de unde vom avea vederi panoramice superbe asupra celor 2 lacuri. Vom vizita întâi lacul Escondido, dup─â care ne vom continua drumul pe lâng─â o moar─â ┼či vom ajunge la cel mai mare lac al regiunii, Fagnano. 
  

 

Ziua 6: Ushuaia-El Calafate (2 nop┼úi) 

Transfer la aeroport pentru zborul c─âtre EI Calafate. Cazare la Fuerte Calafate Hotel Panoramico 3*. 
  

 

Ziua 7: El Calafate – Ghe┼úarul Perito Moreno 

Vizit─âm Parcul Na┼úional Los Glaciares. Plec─âm din El Calafate pe drumul regional nr. 11, care în primii 40 km merge pe malul Lago Argentino, având vederi panoramice asupra lacului ┼či a stepei Patagoniei. La sosirea în parcul na┼úional vom începe turul diferitelor “balcoane” de observa┼úie a ghe┼úarului, descoperind “Curba suspinelor” (Curva de los Suspiros) sau “Docul de sub umbre” (Muelle Bajo las Sombras). Ne îmbarc─âm apoi pentru o croazier─â cu catamaranul pe Rico Arm, navigând printre iceberg-uri c─âzute din pere┼úii ghe┼úarului Perito Moreno. Mese incluse: mic dejun 

 

Citeste despre Argentina, Chile si Uruguay, aici

 

Ziua 8: El Calafate - Puerto Natales (2 nop┼úi) 

Se trece frontier─â în Chile ┼či transfer cu autobuz local la Puerto Natales. Cazare la Hotel HD Natales 3*. 
  


Ziua 9: Puerto Natales – Torres del Paine 

Plec─âm într-o drume┼úie fascinant─â în Parcul Na┼úional Torres del Paine. Urc─âm pe Valea Ascencio, printr-o frumoas─â p─âdure de arbori lenga ┼či ajungem aproape de piscurile impun─âtoare, ce ofer─â un peisaj unic, de o s─âlb─âticie pur─â. Cel mai înalt vârf montan al Torres del Paine este Cerro Paine Grande, având altitudinea de aproximativ 2750 m. În Torres del Paine uneori se întâlnesc 4 anotimpuri într-o singur─â zi, vremea fiind extrem de imprevizibil─â, de aceea cea mai bun─â solu┼úie este c─â activit─â┼úile s─â fie alese diminea┼úa. Peisajele sunt cu adev─ârat spectaculoase, iar dac─â timpul v─â permite, v─â recomand─âm un tur c─âl─âre (cel spre mun┼úii Torres del Paine este spectaculos). În timpul turului, ve┼úi admira toate atrac┼úiile naturale ale acestui parc na┼úional printre care Lacurile Nordenskjold ┼či Pehoe, spectaculoasa cascad─â Salto Grandel ┼či Lacul Grey, unde pute╚Ťi opta pentru o croazier─â la ghe┼úarul cu acela┼či nume, o experien┼ú─â inedit─â ┼či extrem─â. 
  

 

Ziua 10: Puerto Natales-Santiago de Chile (2 nop┼úi) 

Transfer cu autobuz local de la hotelul din Puerto Natales la aeroportul din Punta Arenas. Zbor intern Punta Arenas - Santiago de Chile. Transfer de la aeroport la hotel ┼či cazare la Hotel Sommelier Express 3*. 

  

Ziua 11: Tur de ora┼č Santiago ┼či excursie Valparaiso - Vina del Mar 

Diminea┼ú─â facem un tur de ora┼č ce include: Palatul Preziden┼úial, Pia┼úa Armelor cu Catedrala ┼či vechea cl─âdire a Po┼čtei, Muzeul Na┼úional de Istorie, Casa Colonial, fosta re┼čedin┼úa a guvernatorului, în perioada colonial─â. În continuare trecem pe lâng─â dealul Cerro San Cristobal, aflat în Parcul Metropolitano, ajungând într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, Providencia, unde ve┼úi g─âsi o mul┼úime de magazine ┼či restaurante. Plecare spre pitorescul ora┼č Valparaiso, cu o arhitectur─â deosebit─â, inspirat─â de arti┼čti ┼či poe┼úi, declarat Patrimoniu Mondial UNESCO. Vom admira cl─âdirile viu colorate, Pia┼úa Sotomayor ┼či Cl─âdirea Parlamentului. Ne îndrept─âm apoi spre Vina del Mar, cea mai important─â sta┼úiune de litoral din Chile ┼či una dintre principalele sta┼úiuni din America de Sud.  Tur panoramic al “Capitalei Turismului Chilian“, care se afl─â la doar 9 km nord-est de Valparaiso. 

  

 Ziua 12: Santiago de Chile – Bucure┼čti 

Transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere în ┼úar─â. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.

 

Vrei sa descoperi misterele Mayasilor? Hai intr-un circuit in Mexic cu J'info Tours!

 

Vacanta in America Latina? Vezi oferta J'info Tours, aici

Tango Show - 109 euro/persoan─â
Lacurile Fagnano ┼či Escondido – 96 euro/persoan─â

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Transferul la punctul de plecare în excursiile op╚Ťionale este inclus în pre╚Ť, dac─â grupul este de 20 + de persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â.

 Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Viziteaz─â ┼óara de Foc 
Tot timpul anului, mai ales din octombrie pana in aprilie 
Clima: temperat─â ┼či rece
Moneda: peso argentinian, peso chilian  
De luat în bagaj: pastile pentru malarie, crem─â de soare, haine impermeabile ┼či rezistente la vânt, spray de insecte, bocanci pentru munte ┼či ochelari de soare 
De cump─ârat: obiecte f─âcute de me┼čterii ┼či artizanii locali, cergi ┼či p─âturi din alpaca ┼či tiqve scuIpatat 
Mâncare ┼či b─âutur─â: Argentina: încerca╚Ťi asados (gr─âtar), vit─â. La desert gusta┼úi dulce de leche ┼či bara brith (pâine din fructe). Chile: ajiaco (sup─â cu carne la gr─âtar), cazuela nogada (tocan─â cu sos de nuci), charqui (carne uscat─â de cal), empanadas de puino (pl─âcinte cu carne ╚Öi ceap─â, ou fiert tare ╚Öi stafide), cârna╚Ťii de Chillian, pâine de cartofi, pastel de jaiba (pl─âcint─â cu crab).

┼×tia┼úi c─â… Panamericana este cea mai lung─â cale rutier─â?
Aceast─â este o re┼úea de ┼čosele cu un trafic intens, care traverseaz─â continentul american cu mici întreruperi, legând Alaska de ┼óara de Foc. 
C─âl─âtorii care ajung în ┼óara de Foc pe autostrada transamerican─â î┼či pot inscrip┼úiona numele pe o t─âbli┼ú─â special─â, în cea mai sudic─â parcare a lumii. 
Ushuaia, în Argentina, este cea mai sudic─â a┼čezare de pe glob. 
Spre mijlocul anului, în sudul arhipelagului ┼óara de Foc, ziua dureaz─â doar cinci ore. 

Bilet de avion Bucure╚Öti - Buenos Aires/Santiago de Chile – Bucure╚Öti
Zboruri interne Buenos Aires - Ushuaia, Ushuaia - El Calafate și Punta Arenas - Santiago
11 nop╚Ťi de cazare cu mic dejun
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei
Asisten┼úa turistic─â în limba român─â

Excursiile op╚Ťionale propuse
Taxele de parcuri na╚Ťionale
Alte intr─âri la obiectivele turistice care nu au fost men╚Ťionate ca ´Čüind incluse
Asigurare medical─â
Asigurare storno
Supliment plecare Revelion 900 euro/persoan─â

 

Suplimente cazare

  • supliment Single - 1100 euro
  • A treia persoan─â în camer─â dubl─â/tripl─â - 3960 euro
  • Copil 2 – 11.99 ani în camer─â cu p─ârin╚Ťii - 2960 euro
  • Supliment hoteluri 4*/persoan─â/11 nop╚Ťi - 800 euro


*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

vacanta Patagonia, tara de foc 2023, argentina 2023, ushuaia, vacanta America de Sud, Tara de Foc, circuit Patagonia, circuit America de Sud, Ushuaia, Buenos Aires, vacanta Argentina, circuit Argentina, ghetari, croaziera

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
7,92000EUR
11 nopti

Info Practic

Viziteaz─â ┼óara de Foc 
Tot timpul anului, mai ales din octombrie pana in aprilie 
Clima: temperat─â ┼či rece
Moneda: peso argentinian, peso chilian  
De luat în bagaj: pastile pentru malarie, crem─â de soare, haine impermeabile ┼či rezistente la vânt, spray de insecte, bocanci pentru munte ┼či ochelari de soare 
De cump─ârat: obiecte f─âcute de me┼čterii ┼či artizanii locali, cergi ┼či p─âturi din alpaca ┼či tiqve scuIpatat 
Mâncare ┼či b─âutur─â: Argentina: încerca╚Ťi asados (gr─âtar), vit─â. La desert gusta┼úi dulce de leche ┼či bara brith (pâine din fructe). Chile: ajiaco (sup─â cu carne la gr─âtar), cazuela nogada (tocan─â cu sos de nuci), charqui (carne uscat─â de cal), empanadas de puino (pl─âcinte cu carne ╚Öi ceap─â, ou fiert tare ╚Öi stafide), cârna╚Ťii de Chillian, pâine de cartofi, pastel de jaiba (pl─âcint─â cu crab).

┼×tia┼úi c─â… Panamericana este cea mai lung─â cale rutier─â?
Aceast─â este o re┼úea de ┼čosele cu un trafic intens, care traverseaz─â continentul american cu mici întreruperi, legând Alaska de ┼óara de Foc. 
C─âl─âtorii care ajung în ┼óara de Foc pe autostrada transamerican─â î┼či pot inscrip┼úiona numele pe o t─âbli┼ú─â special─â, în cea mai sudic─â parcare a lumii. 
Ushuaia, în Argentina, este cea mai sudic─â a┼čezare de pe glob. 
Spre mijlocul anului, în sudul arhipelagului ┼óara de Foc, ziua dureaz─â doar cinci ore.