Circuit Tarile Nordice

Circuit Tarile Nordice
Cel mai bun pret
2120EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Tarile Nordice Circuit Tarile Nordice Circuit Tarile Nordice Circuit Tarile Nordice Circuit Tarile Nordice

Descoperă Țările Nordice

Fă un tur spectaculos în splendidele Țări Nordice: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda. Uriașii blonzi ai nordului se mândresc cu peisaje divine, munți, păduri, lacuri, fiorduri și mai ales cu aurora boreală. 

Ziua 1: Bucureşti - Copenhaga (1 noapte)
Întâlnire pe aeroport pentru zbor către Copenhaga. Cazare în Copenhaga la Hotel Cabinn City 2* sau similar. 

  

Ziua 2: Copenhaga - Hirtshals (513 Km) (1 noapte pe vas) 

Tur pietonal al oraşului: Palatul Amalienborg, Palatul Christiansborg, statuia lui Hans Christian Andersen, Fântâna arteziană Gefion, Turnul Rotund, Parcul Tivoli (parc de distracţii întins pe o suprafaţa de 82.717 mp), Primăria, Planetariul Tycho Brahe, Palatul Rosenborg, Palatul FrederikSborg (noua Piaţă a Regelui), Muzeul Teatrului, Muzeul şi Biblioteca Nobel, portul nou Nyhavn şi Mica Sirenă, amplasată pe o stâncă rotundă din portul Langelinie. Deplasare din Hirsthals către Bergen. Cazare pe feribot, în cabine de patru persoane, fără mic dejun. 

  

Ziua 3: Bergen, “Capitala Fiordurilor” (2 nopţi) 

Tur pietonal al oraşului, al doilea ca mărime din Norvegia: Muzeul de Artă, Centrul Ştiinţific Vilvite, telecabina Ulriksbanen, ambarcaţiunea Statsraad Lehmkuhl, construită în 1914, una dintre cele mai bine conservate (se pot organiza mici croaziere), docurile Bryggen, cartierul Bryggen (aflat în patrimoniul UNESCO din 1979), Muzeul Theta, Acvariul, Biserica din Doage Fantoft (datând de la începutul erei creştine), Spitalul St. Jorgen în care funcţionează Muzeul Leprei, piaţa de pește (Fisketorget). Plimbare prin centrul vechi, Gamle Bergen, construit în lemn în sec. al XVIII-lea, cu multe cafenele şi magazine de suveniruri. Cazare la Hotel Scandic Neptun 3* sau similar. 

  

Ziua 4: Bergen 

Excursie opţională, Croazieră în fiordul Mostraumen:  95 euro/persoana

Experimentați emoția unică în viață de a călători prin maiestuoasele fiorduri norvegiene într-un tur panoramic cu barca cu plecare din Bergen. Admirați stâncile pline de verdeață sau acoperite de gheață, în funcție de perioada din an, și admirați reflexiile ca o oglindă din apă.

Plecarea din centrul orașului Bergen pentru o priveliște minunată a emblematicului Bryggen de pe apă. Plutește de-a lungul Osterfjordului, lung de 27 de kilometri și înconjurat de munți abrupți și privește cum se îngustează în strâmtoarea Mostraumen, puțin adâncă și cu curenți puternici.
Vă apropiați de o cascadă pentru a prinde o găleată de apă de munte rece ca gheața pe care să o gustați înainte de a vă întoarce la Bergen prin peisajul magnific.

 

Ziua 5: Bergen - Oslo (1 noapte) 

Transfer cu trenul la Oslo, oraş care a aniversat un mileniu în anul 2000. Optional, tur panoramic al oraşului, care include Cetatea Akershus (construită în 1299), Primăria (locul unde se decernează premiul Nobel pentru Pace), Palatul Regal, Opera, Trambulina Holmenkolen, realizată în 1892 (aici se afla şi cel mai vechi muzeu al schiului din lume). Catedrala Domkirke, Parlamentul Stortinget, Parcul Vigenald. Cazare în Oslo la P-Hotel Oslo 3* sau similar. 

  

Ziua 6: Oslo - Stockholm (2 nopţi) 

Ne îndreptăm către Stockholm. Arhipelagul Stockholm este un uimitor labirint de 24.000 insule. Cazare în zona Stockholm la Hotel Best Western & hotel  3* sau similar. 

   

Ziua 7: Stockholm, “Oraşul dintre Poduri” 

Optional, tur panoramic de oraş ce cuprinde Kungliga Slottet (Palatul Regal), Saint Gertrude (Catedrala Germană), Stadshuset (sediul Primăriei, locul unde se decernează Premiile Nobel), Opera, Riddarholm (Biserica Cavalerilor), Parlamentul, Piaţa Stortoget, Universitatea. 

  

Ziua 8: Stockholm - Helsinki (1 noapte) 

Transfer cu feribotul către Helsinki. Opţional, tur panoramic de oraş, admirând pe rând Piaţa Senatului, Catedrala Uspenski, Biserica în Stâncă - Temppeliaukio, Monumentul compozitorului Sibelius, piaţa de pește. Cazare la Hotel Arthur 3* sau similar. 

  

 Ziua 9: Helsinki - Bucureşti 

 Transfer la aeroport pentru zborul de retur.   Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.
Vezi si oferta de circuit in Islanda, aici

Croazieră Bergen - Norheimsund kai - Eidfjord Kai – Bergen: 125 euro/persoană
 

 

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează. 

 

 

Palatul Amalienborg

Palatul Christiansborg

Parcul Tivoli

Mica Sirena

Cartierul "Bryggen" din Bergen

Muzeul Kon-Tiki

Insula Djurgarden

Fortificatia Suomenlinna de lângă Helsinki

Muzeul National al Finlandei

 

 

 

Vizitează ţările nordice 
în perioada mai – august
Clima: trei tipuri principale de climă: temperată, rece continentală şi polară, însă, datorită curentului Gulf Stream, în zonele de coastă clima este moderată
Moneda: coroana daneză, coroana norvegiană, coroană suedeză şi euro în Finlanda.
De luat în bagaj: ochelari de soare, încălţăminte rezistentă, haine impermeabile călduroase
Ce sa cumpărați: ciocolată Freia, îmbrăcăminte din lână, Aquavit, somon afumat
Mancare şi băutură: în Norvegia încercaţi creveţii cruzi şi în general peştele şi fructele de mare. Aquavit, o băutură spirtoasă făcută din cartofi, asemănătoare cu şnaps.
Recomandări: în iunie/iulie prindeţi soarele de la miezul nopţii

Bilet de avion Bucureşti – Copenhaga - Helsinki – Bucureşti
7 nopţi cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri de 2* şi 3*
1 noapte cazare pe vapor în cuşetă cu 4 paturi
Bilete feribot: Stockholm - Helsinki
Asistenţa turistică locală în limba română
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

1 mic dejun pe feribot Hirsthals

Asigurare medicală

Asigurare storno

Excursiile opţionale

Taxele de intrare la obiectivele turistice

Supliment plecare iunie 105 euro/persoană

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

Copenhaga, tarile nordice 2023, copenhaga 2023, oslo 2023, stockholm 2023, Helsinki, Stockholm, Danemarca, Finlanda, Suedia, circuit Scandinavia, excursie Scandinavia, circuit Danemarca, excursie Danemarca, excursie Suedia, circuit Suedia, circuit Danemarca, excursie Danemarca, Palatul Amalienborg, Palatul Christiansborg, Mica Sirena

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
4,24000EUR
358 nopti

Info Practic

Vizitează ţările nordice 
în perioada mai – august
Clima: trei tipuri principale de climă: temperată, rece continentală şi polară, însă, datorită curentului Gulf Stream, în zonele de coastă clima este moderată
Moneda: coroana daneză, coroana norvegiană, coroană suedeză şi euro în Finlanda.
De luat în bagaj: ochelari de soare, încălţăminte rezistentă, haine impermeabile călduroase
Ce sa cumpărați: ciocolată Freia, îmbrăcăminte din lână, Aquavit, somon afumat
Mancare şi băutură: în Norvegia încercaţi creveţii cruzi şi în general peştele şi fructele de mare. Aquavit, o băutură spirtoasă făcută din cartofi, asemănătoare cu şnaps.
Recomandări: în iunie/iulie prindeţi soarele de la miezul nopţii