Circuit Tarile Nordice

Circuit Tarile Nordice
Cel mai bun pret
2120EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Tarile Nordice Circuit Tarile Nordice Circuit Tarile Nordice Circuit Tarile Nordice Circuit Tarile Nordice

Descoperă Țările Nordice

F─â un tur spectaculos în splendidele ╚Ü─âri Nordice: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda. Uria╚Öii blonzi ai nordului se mândresc cu peisaje divine, mun╚Ťi, p─âduri, lacuri, fiorduri ╚Öi mai ales cu aurora boreal─â. 

Ziua 1: Bucure┼čti - Copenhaga (1 noapte)
Întâlnire pe aeroport pentru zbor c─âtre Copenhaga. Cazare în Copenhaga la Hotel Cabinn City 2* sau similar. 

  

Ziua 2: Copenhaga - Hirtshals (513 Km) (1 noapte pe vas) 

Tur pietonal al ora┼čului: Palatul Amalienborg, Palatul Christiansborg, statuia lui Hans Christian Andersen, Fântâna artezian─â Ge´Čüon, Turnul Rotund, Parcul Tivoli (parc de distrac┼úii întins pe o suprafa┼úa de 82.717 mp), Prim─âria, Planetariul Tycho Brahe, Palatul Rosenborg, Palatul FrederikSborg (noua Pia┼ú─â a Regelui), Muzeul Teatrului, Muzeul ┼či Biblioteca Nobel, portul nou Nyhavn ┼či Mica Siren─â, amplasat─â pe o stânc─â rotund─â din portul Langelinie. Deplasare din Hirsthals c─âtre Bergen. Cazare pe feribot, în cabine de patru persoane, f─âr─â mic dejun. 

  

Ziua 3: Bergen, “Capitala Fiordurilor” (2 nop┼úi) 

Tur pietonal al ora┼čului, al doilea ca m─ârime din Norvegia: Muzeul de Art─â, Centrul ┼×tiin┼úi´Čüc Vilvite, telecabina Ulriksbanen, ambarca┼úiunea Statsraad Lehmkuhl, construit─â în 1914, una dintre cele mai bine conservate (se pot organiza mici croaziere), docurile Bryggen, cartierul Bryggen (aflat în patrimoniul UNESCO din 1979), Muzeul Theta, Acvariul, Biserica din Doage Fantoft (datând de la începutul erei cre┼čtine), Spitalul St. Jorgen în care func┼úioneaz─â Muzeul Leprei, pia┼úa de pe╚Öte (Fisketorget). Plimbare prin centrul vechi, Gamle Bergen, construit în lemn în sec. al XVIII-lea, cu multe cafenele ┼či magazine de suveniruri. Cazare la Hotel Scandic Neptun 3* sau similar. 

  

Ziua 4: Bergen 

Excursie op┼úional─â, Croazier─â în fiordul Mostraumen:  95 euro/persoana

Experimenta╚Ťi emo╚Ťia unic─â în via╚Ť─â de a c─âl─âtori prin maiestuoasele fiorduri norvegiene într-un tur panoramic cu barca cu plecare din Bergen. Admira╚Ťi stâncile pline de verdea╚Ť─â sau acoperite de ghea╚Ť─â, în func╚Ťie de perioada din an, ╚Öi admira╚Ťi reflexiile ca o oglind─â din ap─â.

Plecarea din centrul ora╚Öului Bergen pentru o priveli╚Öte minunat─â a emblematicului Bryggen de pe ap─â. Plute╚Öte de-a lungul Osterfjordului, lung de 27 de kilometri ╚Öi înconjurat de mun╚Ťi abrup╚Ťi ╚Öi prive╚Öte cum se îngusteaz─â în strâmtoarea Mostraumen, pu╚Ťin adânc─â ╚Öi cu curen╚Ťi puternici.
V─â apropia╚Ťi de o cascad─â pentru a prinde o g─âleat─â de ap─â de munte rece ca ghea╚Ťa pe care s─â o gusta╚Ťi înainte de a v─â întoarce la Bergen prin peisajul magnific.

 

Ziua 5: Bergen - Oslo (1 noapte) 

Transfer cu trenul la Oslo, ora┼č care a aniversat un mileniu în anul 2000. Optional, tur panoramic al ora┼čului, care include Cetatea Akershus (construit─â în 1299), Prim─âria (locul unde se decerneaz─â premiul Nobel pentru Pace), Palatul Regal, Opera, Trambulina Holmenkolen, realizat─â în 1892 (aici se a´Čéa ┼či cel mai vechi muzeu al schiului din lume). Catedrala Domkirke, Parlamentul Stortinget, Parcul Vigenald. Cazare în Oslo la P-Hotel Oslo 3* sau similar. 

  

Ziua 6: Oslo - Stockholm (2 nop┼úi) 

Ne îndrept─âm c─âtre Stockholm. Arhipelagul Stockholm este un uimitor labirint de 24.000 insule. Cazare în zona Stockholm la Hotel Best Western & hotel  3* sau similar. 

   

Ziua 7: Stockholm, “Ora┼čul dintre Poduri” 

Optional, tur panoramic de ora┼č ce cuprinde Kungliga Slottet (Palatul Regal), Saint Gertrude (Catedrala German─â), Stadshuset (sediul Prim─âriei, locul unde se decerneaz─â Premiile Nobel), Opera, Riddarholm (Biserica Cavalerilor), Parlamentul, Pia┼úa Stortoget, Universitatea. 

  

Ziua 8: Stockholm - Helsinki (1 noapte) 

Transfer cu feribotul c─âtre Helsinki. Op┼úional, tur panoramic de ora┼č, admirând pe rând Pia┼úa Senatului, Catedrala Uspenski, Biserica în Stânc─â - Temppeliaukio, Monumentul compozitorului Sibelius, pia┼úa de pe╚Öte. Cazare la Hotel Arthur 3* sau similar. 

  

 Ziua 9: Helsinki - Bucure┼čti 

 Transfer la aeroport pentru zborul de retur.   Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.
Vezi si oferta de circuit in Islanda, aici

Croazier─â Bergen - Norheimsund kai - Eidfjord Kai – Bergen: 125 euro/persoan─â
 

 

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â. 

 

 

Palatul Amalienborg

Palatul Christiansborg

Parcul Tivoli

Mica Sirena

Cartierul "Bryggen" din Bergen

Muzeul Kon-Tiki

Insula Djurgarden

Forti´Čücatia Suomenlinna de lâng─â Helsinki

Muzeul National al Finlandei

 

 

 

Viziteaz─â ┼ú─ârile nordice 
în perioada mai – august
Clima: trei tipuri principale de clim─â: temperat─â, rece continental─â ┼či polar─â, îns─â, datorit─â curentului Gulf Stream, în zonele de coast─â clima este moderat─â
Moneda: coroana danez─â, coroana norvegian─â, coroan─â suedez─â ┼či euro în Finlanda.
De luat în bagaj: ochelari de soare, înc─âl┼ú─âminte rezistent─â, haine impermeabile c─âlduroase
Ce sa cump─âra╚Ťi: ciocolat─â Freia, îmbr─âc─âminte din lân─â, Aquavit, somon afumat
Mancare ┼či b─âutur─â: în Norvegia încerca┼úi creve┼úii cruzi ┼či în general pe┼čtele ┼či fructele de mare. Aquavit, o b─âutur─â spirtoas─â f─âcut─â din carto´Čü, asem─ân─âtoare cu ┼čnaps.
Recomand─âri: în iunie/iulie prinde┼úi soarele de la miezul nop┼úii

Bilet de avion Bucure┼čti – Copenhaga - Helsinki – Bucure┼čti
7 nop┼úi cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri de 2* ┼či 3*
1 noapte cazare pe vapor în cu┼čet─â cu 4 paturi
Bilete feribot: Stockholm - Helsinki
Asisten┼úa turistic─â local─â în limba român─â
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

  • 1 mic dejun pe feribot Hirsthals
  • Asigurare medical─â
  • Asigurare storno
  • Excursiile op┼úionaleNu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
  • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Supliment plecare iunie 105 euro/persoan─â

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

Copenhaga, tarile nordice 2023, copenhaga 2023, oslo 2023, stockholm 2023, Helsinki, Stockholm, Danemarca, Finlanda, Suedia, circuit Scandinavia, excursie Scandinavia, circuit Danemarca, excursie Danemarca, excursie Suedia, circuit Suedia, circuit Danemarca, excursie Danemarca, Palatul Amalienborg, Palatul Christiansborg, Mica Sirena

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
4,24000EUR
358 nopti

Info Practic

Viziteaz─â ┼ú─ârile nordice 
în perioada mai – august
Clima: trei tipuri principale de clim─â: temperat─â, rece continental─â ┼či polar─â, îns─â, datorit─â curentului Gulf Stream, în zonele de coast─â clima este moderat─â
Moneda: coroana danez─â, coroana norvegian─â, coroan─â suedez─â ┼či euro în Finlanda.
De luat în bagaj: ochelari de soare, înc─âl┼ú─âminte rezistent─â, haine impermeabile c─âlduroase
Ce sa cump─âra╚Ťi: ciocolat─â Freia, îmbr─âc─âminte din lân─â, Aquavit, somon afumat
Mancare ┼či b─âutur─â: în Norvegia încerca┼úi creve┼úii cruzi ┼či în general pe┼čtele ┼či fructele de mare. Aquavit, o b─âutur─â spirtoas─â f─âcut─â din carto´Čü, asem─ân─âtoare cu ┼čnaps.
Recomand─âri: în iunie/iulie prinde┼úi soarele de la miezul nop┼úii