Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore

Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore
Cel mai bun pret
2520EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore

Circuit Thailanda-Malaysia-Singapore

 

Ziua 1: București - Bangkok 

Întâlnire cu ghidul în aeroportul Otopeni, îmbarcare și zbor spre Bangkok. 

  

Ziua 2: Bangkok (3 nopți) 

Sosire în capitala Thailandei, Bangkok. Transfer la hotel și timp liber la dispoziție. Cazare Bangkok, la Hotel Narai 4*. 

  

Ziua 3: Bangkok - comorile metropolei 

Turul orașului Bangkok începe cu vizite la: Marele Palat, Templul lui Buddha de Smarald, Templul Zorilor. Cel mai vizitat este Templul lui Buddha de Smarald. Continuăm cu: celebrul Templu al Zorilor, situat pe malul râului Chao Praya, care este o pagodă în stil khmer, înaltă de 79 m și acoperită cu plăci de porțelan multicolor,Templul Wat Po, cel mai vechi templu din Bangkok și Templul lui Buddha Lungit, care a fost una dintre primele școli laice din Bangkok. Acesta găzduiește o statuie gigantică a lui Buddha, care măsoară 49 m și o renumită școală de masaj tradițional. Se pot observa din autocar și vechiul Parlament, clădire construită în anul 1907. Palatul Regal a fost construit pentru încoronarea regelui Rama I. Monumentul Democrației a fost construit în 1939, pentru a comemora lovitura de stat care a abolit regalitatea. Universitatea este cea mai veche și cea mai mare din Thailanda. Urmează vizita la cea mai mare fabrică de pietre prețioase din lume. După-amiaza, continuăm cu o croazieră pe canalele râului Chao Praya, care străbate Bangkok-ul, unde localnicii vin cu bărcile pentru a vinde sau cumpăra diverse produse. 

  

Ziua 4: Piața Plutitoare și Rose Garden (63 km) 

Excursie opțională la Rose Garden, un adevărat paradis tropical, unde asistăm la un spectacol cultural fascinant, cu: dansuri tradiționale, ritualuri tribale, reprezentații de arte marțiale, box thailandez, lupte cu săbiile etc. Plecăm la piața plutitoare Damnoen Saduak. Aici descoperim un adevărat oraș plutitor, străbătut de canale, unde localnicii fac troc și își negociază marfa din bărcile încărcate cu legume și fructe. 
 

 

Ziua 5: Bangkok - Kuala Lumpur (3 nopți) 

Timp liber până la transferul la aeroportul din Bangkok. Plecare spre Malaysia. Sosire în Kuala Lumpur, transfer la hotel și cazare. Kuala Lumpur este capitala și principalul centru cultural și economic din Malaysia. Cazare la Hotel Swiss Garden 4*.

  

Ziua 6: Kuala Lumpur 

Vizităm Kuala Lumpur care are două mari zone de interes: centrul orașului și Triunghiul de Aur. Tur panoramic de oraș, ce include: Piața Independenței (Dataran Merdeka), Moscheea Sultanului, Poarta Palatului Regal, Turnurile Gemene Petronas (452 m). Vizităm și: Grădina de Orhidee și peșterile Batu, o populară atracție turistică, aflata la 13 km nord de oraș. În peștera principală se afla un templu hindus, la care se ajunge urcând 272 de trepte. Într-o peșteră mai mică, aflată la bază dealului, se află o interesantă expoziție despre mitologia malaeziană. În Kuala Lumpur găsim îmbinarea arhitecturală între stilurile colonial, modernist și postmodernist și influențele asiatice. Vedem, astfel, Curtea Federală în stil maur, vechea clădire a Gării Centrale, o piesă de arhitectură mahomedană, Clubul de cricket, construit în stilul arhitectural Tudor și Palatul Regelui. Vizităm și Templul Thean Hou, situat pe colina Robson, casa zeiței Thean Hou a comunității Hainanese. 
 

 

Ziua 7: Kuala Lumpur - Peninsula Malacca (147 km) 

Timp liber în Kuala Lumpur sau, opțional, vizitarea Peninsulei Malacca și a orașului cu același nume, al cărui centru se remarcă pe lista celor mai proeminente situri din Patrimoniul Mondial UNESCO. Vizităm: cel mai vechi port din Malaysia, colina St. Paul, situată în vechiul orășel Bandar Hilir, poarta Fort de Santiago și ruinele Bisercii Sf. Paul. După-amiază, facem o plimbare pe Jonker Street, cu magazine de antichități și cel mai vechi templu chinezesc din Malaysia, Cheng Hoon Teng, Templul Norilor. Spre seară, cunoaștem stilul de viață tipic local, într-o așezare tradițională malaeziană, Kampong Kling.

  

Ziua 8: Kuala Lumpur-Putrajaya (37 km) - zbor către Singapore (2 nopți) 

Excursie opțională în Putrajaya, Orașul Grădină, proiectat și construit în urmă cu doar un deceniu, centrul administrativ federal al metropolei. Putrajaya se bucură de clădiri impozante și parcuri superbe. Facem o plimbare cu bărcile tradiționale pe canale, pentru o vedere panoramică a orașului. Vom admira: Perdana Putra, moscheea Putra, frumos colorată în roz, cu cel mai înalt minaret din Asia de Sud-Est, Palatul de Justiție, Piața Independenței. După-amiază liberă în Kuala Lumpur. Transfer la aeroport și zbor spre Singapore. Sosire și transfer și cazare la Hotel Changi Village 4*

 

Ziua 9: Singapore 

Fondat ca o colonie britanică în urmă cu două secole, cu arhitectură urbană fascinantă, cu: influențe chineze, indiene și malaeziene, climă tropicală, bucătărie delicioasă, mall-uri ultramoderne și o vibrantă viață de noapte, Singapore este o veritabilă perlă a Asiei. Turul de oraș include Orchard Road, principala arteră comercială, Chinatown, cartier etnic oferind elemente culturale și istorice chineze,Templul budhist Sasaranamsi, Riverside (centrul colonial cu numeroase statui, teatre, muzee, restaurante și baruri), Little India, cartierul Kampong Glam, inima vieții musulmane din Singapore cu templul Kwan Im Thong, templu tradițional chinezesc și Moscheea Sultanului. Moscheea Sultanului este cel mai important loc de rugăciune, ridicată în 1924 și renovată în 1975. După-amiază, timp liber la dispoziție.  

  

Ziua 10: Singapore 

Excursie opțională în insula Sentosa. Transportul se  face cu  telecabina de pe muntele Faber. Vizităm Templul taoist Bogong, apoi cel mai mare Oceanarium tropical din Asia, cu peste 2500 de vietăți marine, printre care peste zece specii de rechini. O pasarelă de 80 m lungime aduce vizitatorii în complex, unde sunt expuse, în acvarii, scoici gigantice, broaște țestoase, pești otrăvitori, căluți de mare, pești tropicali, specii pe cale de dispariție. Seara târziu, transfer la aeroport și îmbarcare pentru zborul de întoarcere în țară. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

Malacca              70 euro/persoană
Putrajaya            50 euro/persoană
Insula Sentosa    78 euro/persoană
Piața Plutitoare  60 euro/persoană
Rose Garden și spectacol tradițional - 55 euro/persoană

 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează. Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Templul lui Buddha de Smarald din Bangkok

Templul Wat Po din Bangkok

Palatul Regal din Bangkok

Piata Plutitoare

Damnoen Saduak

Pesterile Batu din Malayesia

Templul Thean Hou Cheng Hoon Teng „ Templul Norilor”

Templul Sasaranamsi, Riverside - Singapore

Templul taoist Da Bogong din Singapore

 

Vizitează Thailanda, Malaysia și Sinagapore 
tot timpul anului
Clima: tropicală
Moneda: baht thailandez, rinngit malaysian, dolar singaporez 
De luat în bagaj: cremă cu protecție solară soare, pălărie de soare, ochelari de soare, spray de țânțari
De cumpărat: mătase tailandeză, orhidee, bijuterii
Mâncare și băutură: Încercați tom yam kung nam khon, thai curry, phat thai kung si massman curry
Recomandări: În Bangkok, este bine să vă țineți banii într-o borsetă cât mai ascunsă, din cauza aglomerației fiind și paradisul hoților.

Bilete de avion București - Bangkok și Singapore - București
Bilete de avion Bangkok - Kuala Lumpur și Kuala Lumpur - Singapore
8 nopți de cazare la hoteluri de 3* și 4*
Mic dejun 
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist
Ghid local
Asistență turistică 

Intrările la obiectivele turistice din program

Asigurare medicală obligatorie

Taxă de viză pentru Thailanda și asistență

Excursii opționale

Supliment plecare Paște/Revelion 680 euro/persoană

Supliment hoteluri 5* - 259 euro/persoană 

Suplimente cazare:

- Supliment single - 329 euro/persoană

- A 3-a persoana in camera dubla/tripla - 1549 euro 

- Copil 2-11,99 ani în camera cu parintii - 1359 euro

 

 

 

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

 

 

circuit thailanda malaysia singapore 2023, thailanda 2023, malaysia 2023, singapore 2023, vacanta Asia, circuit Asia, vacanta Thailanda, circuit Thailanda, vacanta Singapore, circuit Singapore, vacanta Malaysia, circuit Malaysia, vacanta exotica, plaje exotice, Bangkok, Kuala Lampur, Singapore, temple,  Peninsula Malacca

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,04000EUR
8 nopti

Info Practic

Vizitează Thailanda, Malaysia și Sinagapore 
tot timpul anului
Clima: tropicală
Moneda: baht thailandez, rinngit malaysian, dolar singaporez 
De luat în bagaj: cremă cu protecție solară soare, pălărie de soare, ochelari de soare, spray de țânțari
De cumpărat: mătase tailandeză, orhidee, bijuterii
Mâncare și băutură: Încercați tom yam kung nam khon, thai curry, phat thai kung si massman curry
Recomandări: În Bangkok, este bine să vă țineți banii într-o borsetă cât mai ascunsă, din cauza aglomerației fiind și paradisul hoților.