Circuit Anglia - Scotia - Irlanda

Circuit Anglia - Scotia - Irlanda
Cel mai bun pret
de la 989EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Anglia - Scotia - Irlanda Circuit Anglia - Scotia - Irlanda Circuit Anglia - Scotia - Irlanda Circuit Anglia - Scotia - Irlanda Circuit Anglia - Scotia - Irlanda Circuit Anglia - Scotia - Irlanda

Anglia - Scotia - Irlanda

Ziua 1: Bucuresti - Londra (3 nopti)

Plecam catre Londra din aeroportul Otopeni. Ne indreptam catre hotel.

Cazare in zona Londra la Cranbrook Hotel 2* - Adresa: Coventry Road 22-24, IG14QR, Londra sau similar.

 

Ziua 2: Londra - Tur panoramic

Londra atrage un numar foarte mare de vizitatori si de turisti. Turul de oras include cele mai vizitate obiective turistice care se gasesc in centrul Londrei: Parlamentul cu Big Ben, Westminster Abbey (catedrala unde au fost incoronati toti regii Angliei incepand de la William Cuceritorul, 1027-1087), Buckingham Palace, Trafalgar Square, St. Paul's Cathedral.

Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 3: Londra - Windsor - Stonehenge - Salisbury (350 Km)

Excursie optionala Windsor – Stonehenge – Salisbury. Se viziteaza Castelul Windsor, resedinta familiei regale britanice, apoi plecare catre Stonehenge pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Oprim in Salisbury, unde vom vizita catedrala gotica din sec. 13, o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia.

Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 4: Londra - Oxford - Chester (313 Km) (1 noapte)

Plecam catre Chester, via Oxford si Stratford upon Avon, orasul lui William Shakespeare, aflat pe raul Avon, la 32 de kilometri sud-est de Birmingham. Chester este un cochet oras britanic - obiective turistice: The Eastgate Clock, ceas despre care localnicii spun cu mandrie ca ar fi cel mai fotografiat din Marea Britanie, Catedrala si Castelul Warwick.

Cazare la Ibis Styles Crewe 3*, Emperor Way, Crewe Business Park, Cw1 6bd Crewe - CW1 6BD - Chester, Crewe sau similar.

Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 5: Chester - Lake District - Gretna Green - Glasgow (385 Km) (1 noapte)

Continuam catre Lake District, parc national situat în nord-vestul Angliei, in imediata apropiere de granita cu Scotia. In Lake District se afla cel mai mare lac din Anglia, Windermere.

Cazare Best Western Glasgow City Hotel 3*, Elmbank Street 27 - G2 4PB - Glasgow sau similar. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 6: Glasgow & Edinburgh (100 Km) (2 nopti)

Turul panoramic de Glasgow include urmatoarele obiective turistice: Piata George, Parcul Pollok, Parcul Bellahouston, Palatul Poporului, Universitatea, Catedrala Gotica. Continuam catre Edinburgh, capitala Scotiei, unde vom admira Castelul – cel mai vizitat castel din Scotia (se poate opri in functie de trafic pentru vedere panoramica), fortareata antica, Palatul Holyroodhouse - resedinta oficiala a monarhilor Scotiei din sec. XV (se poate opri in functie de trafic pentru vedere panoramica), Cladirea Parlamentului, Catedrala St. Giles.

Cazare la Almond House Lodge 2*, 46 Marine Drive Edinburgh, Midlothian Eh4 5ep, Edinburgh, United Kingdom.

Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 7: Nordul Extrem - Loch Ness (490 Km)

Excursie optionala de o zi in nordul extrem, la Lacul Loch Ness si castelele bantuite. Vom admira Castelul Stirling, ridicat pe un deal vulcanic cu stanci abrupte, Balmoral Castle, principala resedinta de vara a familiei regale britanice. Ajungem la Inverness, locul asa numitilor "highlanders" si ne vom intoarce in Glasgow mergand pe malul Lacului Loch Ness, locul legendar al monstrului Nessie. In Drumnadrochit, vom vizita expozitia dedicata legendarului monstru.

Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 8: Edinburgh - York - Leeds (390 Km) (1 noapte)

Plecare spre York. Ne oprim pentru vizita in Durham unde vedem Catedrala din York si fortificatiile orasului de pe vremea ocupatiei romane.

Cazare in zona Leeds, la Days Inn Wetherby 3*, Kirk Deighton - LS22 5GT sau similar.

Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 9: Leeds - Manchester - Liverpool - Dublin (210 Km) (2 nopti)

Scurt tur panoramic Manchester, oras popular in Marea Britanie datorita clubului de fotbal Manchester United. Mergem pe Oxford Road, unde putem admira: Universitatea, Primaria, Catedrala si Opera House. Ne deplasam la Liverpool - orasul natal al membrilor formatiei Beatles, orasul se remarca prin: Catedrala Anglicana, Catedrala Metropolitana, vechile docuri. Plecare spre Holyhead, imbarcare pe feribot si traversare in Irlanda. Sosire la Dublin seara.

Cazare in zona Dublin - Wilton Hotel Bray 3*, Southern Cross Rd, Kilruddery Demesne East, Bray, Co. Wicklow, A98 F224 sau similar.

Mese incluse: Mic dejun.
 

 

Ziua 10: Dublin

Tur panoramic de oras ce include: Castelul Dublin (fosta resedinta regala), Catedrala Christ Church, inchisoarea Kilmainham Gaol, Book of Kells, Distileria Jameson si Beraria Guinness – cea mai vestita berarie din lume. Se viziteaza Catedrala Christ Church. Seara, optional - cina traditionala irlandeza la taverna Abbey, cea mai veche din Dublin.

Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 11: Dublin - Clonmacnoise - Belfast (190 Km) (2 nopti)

Excursie optionala la Clonmacnoise, una din cele mai vechi asezari monahale, situata in comitatul Offaly, pe malul raului Shannon. Fondata in sec. al VI-lea de catre Sf. Ciran, devine in timp cel mai prestigios sit religios al Irlandei. Ne indreptam catre Belfast.

Cazare in Belfast la hotel Jurys Inn 3*, Fisherwick Place, Great Victoria Street, Belfast sau similar.

Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 12: Belfast

Optional - Tur panoramic de oras, ce include: Santierele Titanicului, Biblioteca centrala, Castelul Belfast, Donegall Square, Turnul cu ceas, catedrala Sf. Ana si Waterfront Hall, Muzeul de Arta, Gradina Botanica, Cafeneaua Victoriana. Dupa aceea, optional - excursie la Giant's Causeway, rezervatie naturala pe malul marii cu 40.000 coloane de bazalt interconectate, care s-au format in urma unei eruptii vulcanice.

Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 13: Belfast - Dublin - Bucuresti

Transfer la aeroport Dublin pentru zborul de retur spre Bucuresti.

Mese incluse: Mic dejun la hotel.

 

• Excursie la Windsor, Stonehenge si Salisbury - 105 Euro/persoana, include: transport, bilete de intrare si asistenta turistica in limba romana

• Excursie de 1 zi in nordul extrem si Lacul Loch Ness - 98 Euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana
• Excursie optionala la Clonmacnoise - 95 Euro/persoana, include: transport, bilete de intrare si asistenta turistica in limba romana

• Cina traditionala Taverna Abbey - 75 Euro/persoana, include: transfer, 4 feluri de mancare, cafea irish, program de divertisment

• Tur de Belfast - 68 Euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana

• Giant's Causeway - 58 Euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 • Londra
 • Parlamentul cu Big Ben
 • Windsor
 • Salisbury
 • Oxford
 • Lake District
 • Tur panoramic de Glasgow
 • Lacul Loch Ness
 • Castelul Stirling
 • Catedrala din York
 • Tur panoramic Manchester
 • Liverpool
 • Castelul Dublin
 • Tur panoramic Belfast

Otopeni - Londra

08:25     09:50

Dublin - Otopeni

10:00     15:40

Clima: maritima, foarte multa umiditate

Perioada recomandata: martie - octombrie

Ce sa luati in bagaj: haine calduroase, impermeabile, pantofi de munte, spray insecte

Ce sa cumparati: pulovere de aran, stofa de Donegal

Mancarea si bautura: Incercati berea Guinness, whiskey-ul, irish coffee (cafea cu whiskey si frisca),  fructele de mare si in special scoicile pe care in Scotia le gatesc minunat

Bilet de avion Bucuresti - Londra - Dublin - Bucuresti
12 nopti cazare cu mic dejun la hotel 2*/3*
Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Tururi si vizite conform itinerariului

Asistenta turistica locala in limba romana

Taxele de aeroport si taxa de serviciu 299 Euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrari la obiectivele turistice

Taxele de oras

Supliment Hoteluri de 4*/persoana 455 euro/persoana

Supliment obligatoriu pentru plecarea de Paste 259 euro/persoana

*Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Europa,Anglia,Scotia,Irlanda,vacanta Anglia,vacante Anglia,vacanta Scotia,vacante Scotia,vacanta Irlanda,vacante Irlanda,circuit Anglia,circuite Anglia,circuit Scotia,circuite Scotia,circuit Irlanda,circuite Irlanda,Londra,Windsor,Stonehenge,Salisbury,Oxford,Warwick,Stradford,Giant's Causeway,Glasgow,Edinburgh,Loch Ness,York,Leeds,Cambridge,Manchester,Liverpool,Dublin,Belfast

Rezervare online

Info Practic

Clima: maritima, foarte multa umiditate

Perioada recomandata: martie - octombrie

Ce sa luati in bagaj: haine calduroase, impermeabile, pantofi de munte, spray insecte

Ce sa cumparati: pulovere de aran, stofa de Donegal

Mancarea si bautura: Incercati berea Guinness, whiskey-ul, irish coffee (cafea cu whiskey si frisca),  fructele de mare si in special scoicile pe care in Scotia le gatesc minunat