Circuit Australia - Tasmania - Noua Zeelanda - Singapore - Fiji (optional)

Circuit Australia - Tasmania - Noua Zeelanda - Singapore - Fiji (optional)
Cel mai bun pret
6950EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Australia - Tasmania - Noua Zeelanda - Singapore - Fiji (optional) Circuit Australia - Tasmania - Noua Zeelanda - Singapore - Fiji (optional) Circuit Australia - Tasmania - Noua Zeelanda - Singapore - Fiji (optional) Circuit Australia - Tasmania - Noua Zeelanda - Singapore - Fiji (optional) Circuit Australia - Tasmania - Noua Zeelanda - Singapore - Fiji (optional) Circuit Australia - Tasmania - Noua Zeelanda - Singapore - Fiji (optional) Circuit Australia - Tasmania - Noua Zeelanda - Singapore - Fiji (optional) Circuit Australia - Tasmania - Noua Zeelanda - Singapore - Fiji (optional) Circuit Australia - Tasmania - Noua Zeelanda - Singapore - Fiji (optional) Circuit Australia - Tasmania - Noua Zeelanda - Singapore - Fiji (optional)

Australia - Tasmania - Noua Zeelandă - Singapore (opţional Fiji)

Ziua 1: București – Singapore

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către Singapore cu escală în Istanbul.

 

Ziua 2: Singapore (1 noapte)

Sosire în Singapore. Cazare în zonă, Ibis Styles Singapore 3*

 

Ziua 3: Singapore – Sydney

Tur panoramic de oraş: Chinatown, Templul Thian Hock Keng, Riverside (centrul colonial cu numeroase statui, teatre, muzee, restaurante şi baruri), Little India, cartierul Kampong Glam, inima vieţii musulmane din Singapore, cu templul Kwan Im Thong. Seara, transfer la aeroport pentru zborul către Australia (zbor de noapte). 

 

Ziua 4: Sydney - Croazieră Golful Sydney (3 nopţi)

Sosire Sydney. Dimineaţa, întâlnire cu partenerul local şi transfer la hotel.După sosirea la hotel, ne pregătim sa exploram primul oraș pe care il vizitam in Australia: Sydney. Plecare spre port. Ne îmbarcăm pe vas pentru o croazieră de neuitat prin Golful Sydney. Tur pietonal de oraş:Golful şi Portul Sydney, Harbour Bridge, Golful Cockle, Opera din Sydney. Excursie opțională Opera House Guided Tour. Cazare Mercure Sydney Wynyard 5*.

 

Ziua 5: Sydney – Munții Albaștri

Dimineață, la ora 07.00, ne așteaptă autocarul, pentru vizita la Parcul Naţional al Munţilor Albaştri. Oprire la Echo Point, pentru a admira Valea Jamison şi grupul de stânci denumit “Cele 3 surori”. Vizităm parcul sălbatic Featherdale Wildlife Park, unde vedem animale: canguri, urşi koala, wombati şi crocodili. Opțional - Scenic World, oferă cea mai completă experienţă de vizitare a Munţilor Albaştri, prin intermediul celor 3 atracţii principale: Scenic Cableway, cu o lungime de 545 metri, este cea mai lungă gondolă aeriană şi cu înclinaţia cea mai mare din emisferă sudică, din care se pot observa „Cele 3 surori”: Orphan Rock, Mt. Solitary şi Katoomba Falls; Scenic Skyway este un drum pietonal cu podea de sticlă cu o lungime de 720 metri, suspendat deasupra pădurii tropicale; Scenic Railway este calea ferată cea mai abruptă din lume,cu o pantă de 52 grade şi vedere panoramică asupra Văii Jamison din vagoanele roşii cu acoperiş de sticlă. 

 

Ziua 6: Sydney 

Mic dejun. Excursie optionala illi-Langi The Rocks Aboriginal Dreaming Tour. Lăsați-vă purtați către cea mai veche cultură umană de pe pământ, într-o plimbare cu un ghid aborigen în The Rocks Sydney și călătoriți în DreamTime, cultura aborigenilor. illy Langi The Rocks Aboriginal Dreaming Tour este deținut în proporție de 100% de aborigeni și a fost dezvoltat de către bătrânul aborigen, Margret Campbell, o femeie Dunghutti – Jerrinjah. Este condus de ghizi aborigeni care au permisiunea ei de a-și împărtăși cunoștințele culturale. Turul vă oferă oportunitatea de a descoperi cum străvechiul Aboriginal DreamTime este încă viu în peisajul modern din Sydney și cum portul vechi de miliarde de ani, mediul marin, straturile de gresie, căile navigabile, flora și fauna continuă să influențeze modul în care trăiesc aborigenii astăzi. . Seara, timp liber sau excursie opțională Sky Feast at Sydney Tower cu cina inclusă si apus de  soare. Cazare Mercure Sydney Wynyard 5*.

  

Ziua 7: Sydney – Cairns (3 nopţi) 

Mic dejun (la pachet). Transfer la aeroport pentru zbor intern spre Cairns. Sosire în Cairns, oraş cosmopolit situat în Queensland, pe coasta de nord-est a Australiei. Cairns este poarta spre două obiective turistice celebre ale Australiei: Marea Barieră de Corali şi Grădinile Tropicale Daintree. Facem un scurt tur pietonal al oraşului. Transfer la hotel. Optional - vizite Paronella Park and Mamu Tropical Skywalk. Cazare la Cairns Queens Court 3.5*.  

 

Ziua 8: Cairns – Kuranda 

Mic dejun. Ne deplasam pe cont propriu, pana la  gara Smithfield Terminal, pentru îmbarcare în trenul care circulă pe calea ferată istorică Kuranda Scenic Railway, ce traversează 15 tuneluri săpate de mână. Sosire la Kuranda, „satul din mijlocul pădurii”, unde admirăm Heritage Market, Birdworld, Australian Butterfly Sanctuary, Kuranda Koala Gardens. Ne întoarcem la Cairns pe Skyrail Rainforest Cableway, o gondolă cu care traversăm pădurea tropicală pe deasupra copacilor. Există 2 staţii intermediare unde putem coborî pentru scurte plimbări prin pădure până la puncte de observaţie.Cazare Cairns Queens Court 3.5*.

 

Ziua 9: Cairns – Marea Barieră de Corali

Mic dejun. Excursie opţională la Marea Barieră de Corali. ( cu pranz inclus ). Ne vom îmbarca pentru o croazieră în care admirăm unul dintre cele mai fascinante ecosisteme de pe Terra. Descoperim GreenIsland, un mic paradis din cadrul Marii Bariere, unde există peste 120 de specii de plante endemice,precum şi numeroase specii de păsări şi o faună marină variată. Pe insulă putem face snorkeling, ne relaxăm pe plaja cu nisip alb, vizităm Marineland Melanesia (unde se află cel mai mare crocodil din lume, Cassius, cu lungimea de 5,5 metri, 1000 kg, vârstă 110 ani) sau privim peşti prin podeaua de sticlă a vasului. Cazare  Cairns Queens Court 3.5*.

 

Ziua 10: Cairns – Melbourne (4 nopţi)

Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport pentru zbor către Melbourne. Sosire in Melbourne. Transfer la hotel Mercure Melbourne Albert Park   4*.

 

Ziua 11: Melbourne – Insula Phillip

Mic dejun Tur panoramic al oraşului în care vizităm Primăria, opulenta Catedrală Sf. Paul, Teatrul Prinţesei şi Piaţa Federaţiei. Turul continuă cu Grădina Fitzroy şi Cabana căpitanului Cook. În finalul turului vedem animata piaţă Regină Victoria şi portul, o lume a cumpărăturilor, preparatelor culinare şi artei tradiționale australiene. După-amiază, excursie pentru vizitarea Insulei Phillip, unde admirăm viaţă sălbatică australiană incluzând cea mai mare colonie de foci, pinguini, urşi koala şi canguri australieni. Cazare hotel Mercure Melbourne Albert Park   4*. 

 

Ziua 12: Melbourne – Tasmania sau Yarra Valley 

Mic dejun. Excursie opţională de o zi la Hobart. Vizitam capitala Tasmaniei. Dimineaţă, transfer la aeroport pentru zborul către Hobart, al doilea oraș ca vechime din Australia. Tur pietonal de oraş, incluzând Salamanca Market, Battery Point, centrul vechi, promenada. Întoarcere seară la Melbourne. 

SAU 

Excursie opțională Yarra Valley. Tour Gourmet de 1 zi cu pranz inclus. Descoperiți câteva dintre cele mai bune crame din Valea Yarra cu autocarul  pentru a degusta vinuri și mâncăruri locale delicioase. Gustați o gamă de sucuri locale proaspete, savurați vinuri de calitate la trei crame, gustați un prânz local delicios și completați totul cu o vizită la o ciocolaterie. Începeți turul gourmet de o zi întreagă în Valea Yarra cu o vizită exclusivă la poarta fermei Yarra Farm Fresh, pentru o experiență de degustare de fructe. Gustați o gamă de sucuri proaspăt preparate și alte produse locale. Apoi, călătoriți la una dintre cramele emblematice ale văii, Balgownie Estate, pentru a vă bucura de o degustare din gama lor extinsă de vinuri de calitate. Aflați cum să adulmecați vinul ca niște adevărați cunoscători, în timp ce degustați unele dintre cele mai bune sortimente de climă rece. La Yarra Valley Dairy, brânzeturile de aici sunt uimitoare. Opriți-vă pentru prânz la fabulosul Rochford Wines și alegeți dintre patru mese principale diferite, cu un pahar de vin, ceai sau cafea. Acordați-vă timp pentru a explora magazinul de cadouri sau poate urcați scara în spirală, pentru a vă bucura de priveliștile panoramice din faimosul turn de observație din Rochford. După prânz, mergeți la una dintre marile crame din Australia, membru al galei celebre a turismului australian, Yering Station. Adăpostul celor mai vechi podgorii din Victoria, încă din 1838, vinurile de aici sunt de o calitate excepțională și o degustare aici nu trebuie ratată. Destinația finală este uimitoarea Yarra Valley Chocolaterie. Aici, bucurați-vă de o degustare gratuită a deliciilor spectaculoase realizate manual de ciocolatieri francezi și belgieni. Întoarcere la Melbourne. Cazare  Mercure Melbourne Albert Park  4*.

 

Ziua 13: Melbourne – Great Ocean Road

Mic dejun. Excursie opţională Great Ocean Road. Considerat unul dintre cele mai pitoreşti drumuri din lume, figurând anual în top 10 al celor mai frumoase şosele de coastă la nivel mondial. Excursia va include stațiunile Anglesea, Lorne, Wye River, Apollo Bay şi Port Campbell şi opriri la Gibson’s Steps, faleza Twelve Apostles, Loch Ard Gorge şi Island Arch. Cazare la Mercure Melbourne Albert Park   4*.

 

Ziua 14: Melbourne- Queenstown (Noua Zeelanda) (3 nopti)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Noua Zeelanda. Sosire în Queenstown, pe insula de sud (South Island), regiunea Otago din Noua Zeelandă. O atracţie turistică importantă în apropierea oraşului este platforma suspendată Nevis. Scurt tur pietonal de oraş. Cazare la Holiday Inn Queenstown Frankton Road 4*.

 

Ziua 15: Queenstown – Croazieră Milford Sound 

Mic dejun. Croazieră pe Milford Sound. Plecăm la Fiordland, trecând prin Tunelul Homer, lung de 1600 m. Ne îmbarcăm pe vas, pentru o croazieră prin maiestuoasele fiorduri neozeelandeze, cu cascadele Bowen Falls și Mitre Peak. Cazare la Holiday Inn Queenstown Frankton Road 4*.

 

Ziua 16: Queenstown –  Mount Cook National Park 

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opţională Mount Cook National Park.  Plecăm din Queenstown către nord, cu destinaţia Parcul Naţional Aoraki/Mount Cook, unde se află cel mai înalt vârf din Noua Zeelandă, de 3724 m. Traversăm regiunea istorică a minelor de aur Kawarau, zona Cromwell renumită pentru pomii fructiferi şi trecem de lacul Dunstan şi pasul Lindis, pentru a ajunge la Mount Cook Village, de unde putem vedea vârful în toată splendoarea sa. Timp liber pentru explorarea staţiunii. După-amiază, întoarcere la Queenstown. Cazare Cazare Holiday Inn Queenstown Frankton Road 4*.

 

Ziua 17: Queenstown-Rotorua (2 nopti)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor spre Rotorua, cu escala in Auckland). Sosire la Rotorua, transfer și cazare  Ibis Rotorua Green 3*.

 

Ziua 18: Rotorua – Te Puia Whakarewarewa Thermal Reserve

Experimentăm cultura maori la Te Puia Whakarewarewa Thermal Reserve, complex termal cu gheizere şi vulcani noroioşi.. Seara, opţional, spectacol Maori Hangi în Tamaki Maori Village, concert cu cină tradiţională. Cazare la Ibis Rotorua Green 3*.

 

Ziua 19: Rotorua – Waitomo – Auckland (2 nopti)                                                                              

Mic dejun. Plecăm către peştera Waitomo, traversând regiunile cu ferme Waikato şi King Country. Vizităm peștera Glow Worm Groto din Waitomo, luminată de mii şi mii de licurici. Sosire la Auckland. Cazare la Auckland City Hotel - Hobson St  4*.

 

Ziua 20: Auckland                                                                                                                    

Mic dejun. Auckland în cel mai mare oraş al Noii Zeelande, cu o populație de 1,5 milioane de locuitori. Tur pietonal de oraş: Sky Tower, suburbia Devonport, recunoscută pentru restaurante și baruri. Excursie opțională ”Descoperă orașul Auckland“. Avem ocazia sa experimentam o călătorie de descoperire concepută pentru a explora istoria și obiectivele turistice, precum și pentru a vedea cum trăiesc și se joacă locuitorii din Auckland. Cazare la Auckland City Hotel - Hobson St 4*.

 

Ziua 21: Auckland- Sydney –Fiji(4 nopți) - Pentru cei care au ales opțional Fiji 

Mic dejun (pachet). Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Sydney. Sosire în Sydney. Continuam deplasarea spre Fiji. Sosire în Fiji. Transfer și cazare InterContinental Fiji Golf Resort & Spa 5*

 

Zilele 21 - 25: Fiji - Singapore - București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor spre casă. Sosire Singapore. Timp liber pentru a descoperi frumusețea aeroportului Singapore. Îmbarcare în cursa spre casa.

 

Ziua 26: Sydney - București 

Sosirea în București

 

Documente de calatorie :

    pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara 

    Viza Australia 

    Nzeta pentru Noua Zeelanda 

    Asigurari medicale 

 

Condiții de călătorie Australia

    nicio condiție de intrare/vaccinare, cu excepția vizei.

    dar e si o alta conditie f importanta – adică nu ai voie să intri cu mancare si altele – cel mai bine sa n- ai nimic asupra ta: mancare, fructe, apa.

Puteți verifica în avans ce puteți aduce în Australia accesând site-ul Poliției de Frontieră australiene: https://www.abf.gov.au/entering-and-leaving-australia/can-you-bring-it-in  

Cetățenii români trebuie să completeze cu atenție cardul de intrare în țară, pe care echipajul aeronavelor îl pune la dispoziție tuturor persoanelor care urmează să intre în Australia. Documentul completat are valoarea legală a unei declarații pe propria răspundere – orice omisiune poate fi pedepsită cu amendă, refuzul intrării în Australia (returnare) și până la 12 luni închisoare.

Declarați dacă aveți asupra dvs sau în bagajele dvs:

-Medicamente, steroizi, publicații pentru adulți, arme de foc;

-Peste 2250mL de băuturi alcoolice, peste 25 țigarete sau peste 25g de produse care conțin tabac;

-Bunuri/mostre în scop de afaceri/pentru uz comercial;

-Peste 10.000 AUD sau echivalentul în monedă străină;

-Carne, produse din carne de pasăre, pește, fructe de mare, ouă, lactate, fructe și legume;

-Grăunțe, semințe, bulbi, paie, nuci, plante, părți ale plantelor, produse medicinale tradiționale sau ierburi medicinale, articole din lemn;

-Animale, părți din animale, produse animaliere, inclusiv cele prelucrate, echipamente, hrană pentru animale de companie, ouă, produse biologice, specimene, păsări, pește, insecte, moluște, carapace, scoici, produse apicole;

-Sol, pământ, orice articol care poate avea pământ sau noroi, articole care au fost folosite în apă dulce (ex: articole sportive, articole de pescuit, etc);

 

Condiții de intrare în Noua Zeelanda

    taxa NZeta aceea de conservare nu e taxa de viza  pt ca nu se cere o viza

propriu-zisa dar se cere acest lucru  https://bit.ly/3DrCw17  

Nu se mai cere declarație de sanatate, de asemenea, nu se mai cere vaccinarea sau testarea înainte sau la intrarea în țară. Se va verifica cu companiile aeriene dacă ele au vreo condiție privind vaccinare, testare sau masca, la îmbarcare. 

Ce trebuie sa se prezinte la intrare: 

    bilete de călătorie dus-întors sau dovada existenței aranjamentelor de călătorie din Noua Zeelandă;

    dovada scopului călătoriei, respectiv pentru scop turistic - programul general al vizitei, principalele obiective, pentru scop de afaceri - date despre contactele de afaceri, firme;

    dovada mijloacelor financiare necesare întreținerii pe durata șederii în Noua Zeelandă (dacă persoana are deja plătită cazarea şi face dovada acestui fapt, suma minimă este de 400 $ neozeelandezi/persoană/lună, iar dacă persoana nu are asigurată cazarea, suma minimă este de 1000 $ neozeelandezi/persoană/lună).

    Medicamentele sau alte produse farmaceutice trebuie declarate la intrarea în Noua Zeelandă. Se recomandă ca acestea să fie însoţite de prescripţie medicală, în care să se specifice starea medicală a persoanei şi medicaţia recomandată.

    NU AI VOIE sa introduci anumite  produse in NZ. Autorităţile locale interzic sau supun unor condiţii speciale introducerea în Noua Zeelandă a unor produse animale şi vegetale (produse din lemn, ouă, produse din carne, produse lactate, fructe, plante uscate, seminţe, bulbi, scoici, pene).

    Introducerea oricăror pesticide, materiale genetice sau germeni poate constitui o ameninţare serioasă, de aceea există proceduri şi verificări stricte în acest sens.

    În situaţia în care există dubii cu privire la posibilitatea introducerii unui produs în 

Noua Zeelandă, acesta va trebui declarat la vamă sau aruncat în coşurile special amenajate în acest sens, existente în aeroporturi.

    Referitor la aceste produse  - probabil ca nici țigările din alta parte nu–s permise 

( dacă sunt fumatori care pleacă cu ele de aici.)

 

Condiții de intrare în Singapore

    Incepand cu data de 13 februarie 2023 Singapore elimină cerința testării și vaccinării pentru călători

    cu pana la 3 zile înainte de sosire se complateaza aceasta declaratie de aici https://eservices.ica.gov.sg/sgarrivalcard/   

    Nu se intra în Singapore cu următoarele produse: 

Gumă de mestecat (cu excepția gumei dentare și medicamentoase)

Tutun de mestecat și produse de imitație din tutun (de exemplu, țigări electronice)

Brichete în formă de pistol sau revolver

Droguri controlate și substanțe psihotrope

Petarde

Articole obscene, publicații, casete video, video discuri și software

Reproduceri ale publicațiilor cu drepturi de autor, casete video, discuri video și discuri laser, discuri și casete.

 

La toate aceste tari, pentru acces în ele trebuie ca turistii sa fie asigurati iar asigurarea să cuprindă numele acestor tari.

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.


 

 • Sydney: Excursie optionala  Opera House Guided Tour ( bilet de intrare inclus )  Tarif : 68 euro / pers 

Alăturați-vă unui tur de mers pe jos pentru a explora sălile și spațiile din foaierul Operei din Sydney. Află ce face din această clădire o capodoperă inclusă în Patrimoniul Mondial de la ghidul tău. S-ar putea să prindeți o repetiție în acțiune sau echipajul lucrând la un platou.
Descoperiți poveștile, istoria și magia Operei din Sydney în timp ce vă urmați ghidul sub pânze și în capodopera Patrimoniului Mondial UNESCO. Explorează unele dintre cele 1.000 de camere, 300 de coridoare și sute de povești și secrete. Intră în teatrele inspirate, unde peste 1800 de spectacole prind viață în fiecare an și află cum a luat naștere designul și viziunea inovatoare ale arhitectului danez Jorn Utzon pentru arta spectacolului de clasă mondială.

 

 • Opţional, Scenic World (Cableway, Skyway, Railway) Tarif /pers :165 euro  

 Scenic World oferă cea mai completă experienţă de vizitare a Munţilor Albaştri, prin intermediul celor 3 atracţii principale: Scenic Cableway, cu o lungime de 545 metri, este cea mai lungă gondolă aeriană şi cu înclinaţia cea mai mare din emisferă sudică, din care se pot observă „Cele 3 surori”: Orphan Rock, Mt Solitary şi Katoomba Falls; Scenic Skyway este un drum pietonal cu podea de sticlă cu o lungime de 720 metri, suspendat deasupra pădurii tropicale; Scenic Railway este calea ferată cea mai abruptă din lume, cu o pantă de 52 grade şi vedere panoramică asupra Văii Jamison din vagoanele roşii cu acoperiş de sticlă.

 

 • illi-Langi The Rocks Aboriginal Dreaming Tour : Tarif / pers : 87 euro 

Excursie optionala illi-Langi The Rocks Aboriginal Dreaming Tour. Lăsați-vă purtați către cea mai veche cultură umană de pe pământ, într-o plimbare cu un ghid aborigen în The Rocks Sydney și călătoriți în DreamTime, cultura aborigenilor. illy Langi The Rocks Aboriginal Dreaming Tour este deținut în proporție de 100% de aborigeni și a fost dezvoltat de către bătrânul aborigen, Margret Campbell, o femeie Dunghutti – Jerrinjah. Este condus de ghizi aborigeni care au permisiunea ei de a-și împărtăși cunoștințele culturale. Turul vă oferă oportunitatea de a descoperi cum străvechiul Aboriginal DreamTime este încă viu în peisajul modern din Sydney și cum portul vechi de miliarde de ani, mediul marin, straturile de gresie, căile navigabile, flora și fauna continuă să influențeze modul în care trăiesc aborigenii astăzi. 

 

 • Skyfeast at Sydney Tower cu cina inclusa si apus de  soare (ora 18.30 ) : Tarif / pers :135 euro / pers 

Bucurați-vă de priveliști de 360 de grade în timp ce luați masa la un prânz sau o cină delicioasă tip bufet la restaurantul rotativ al restaurantului Sydney Tower. Din punctul tău de vedere, deasupra străzilor din Sydney, priveliștile se schimbă pe măsură ce restaurantul se învârte încet în timpul mesei. Ferestre mari încadrează obiective emblematice precum Opera din Sydney, Podul Portului din Sydney, Portul Darling, Cheiul Circular și, în depărtare, Munții Albaștri. Bucurați-vă de un prânz, cină sau chiar o degustare degustând o gamă de feluri de mâncare gustoase, care cu siguranță va mulțumi pe toată lumea din petrecerea dvs. Luați o masă memorabilă la cel mai înalt restaurant rotativ din emisfera sudică Obțineți vederi uimitoare ale Podului Sydney Harbour, Circular Quay și Munții Albaștri

 

 • Optional Paronella Park and Mamu Tropical Skywalk  Tarif /pers : 165 EURO 

Vizitati două atracții de top. Paronella Park, o bijuterie tropicală în inima regiunii Queensland din Australia, oferă o experiență fascinantă pentru cei ce își doresc să exploreze o parte din frumusețea diversă a țării. Situat la poalele munților Wooroonooran, acest loc magic îmbină istoria, arhitectura și natura spectaculoasă.
Cu rădăcini ce se întind în anii '30, când José Paronella, un visător spaniol, a creat acest colț de poveste, parcul este un amestec captivant de grădini luxuriante, cascade pitorești și structuri arhitecturale unice. Vizitatorii sunt invitați să se plimbe prin alei umbrite de palmieri și să descopere poveștile romantice și aventuroase ale fondatorului, în timp ce admiră construcții precum Castelul Paronella și Podul Jucăriilor. Excursia opțională în Paronella Park oferă o incursiune în trecutul plin de farmec al Australiei și posibilitatea de a explora peisaje tropicale, bogate în biodiversitate. Turiștii se pot bucura de relaxare în grădini, să asculte sunetul liniștitor al cascadelor și să se bucure de o atmosferă de basm. Această destinație unică adaugă o notă distinctă circuitului turistic prin Australia, oferind o incursiune memorabilă într-un tărâm fermecător plin de istorie și frumusețe naturală.
La Mamu Tropical Skywalk, ascultați poveștile popoarelor indigene originare din pădurea tropicală și ale primilor coloniști europeni. 

 

 • Excursie opţională la Marea Barieră de Corali. ( cu pranz inclus ) Tarif / pers : 165 euro 

 Ne vom îmbarca pentru o croazieră în care admirăm unul dintre cele mai fascinante ecosisteme de pe Terra. Descoperim Green Island, un mic paradis din cadrul Marii Bariere, unde există peste 120 de specii de plante endemice, precum şi numeroase specii de păsări şi o faună marină variată. Pe insulă putem face snorkeling, ne relaxăm pe plaja cu nisip alb, vizităm Marineland Melanesia (unde se află cel mai mare crocodil din lume, Cassius, cu lungimea de 5,5 metri, 1000 kg, vârstă 110 ani) sau privim peştii prin podeaua de sticlă a vasului. 

 

 • Excursie opţională de o zi la Hobart . Tarif / pers : 525 euro 

Vizitam  capitala Tasmaniei. Dimineaţă, transfer la aeroport pentru zborul către Hobart, al doilea oraș ca vechime din Australia. Tur pietonal de oraş, incluzând Salamanca Market, Battery Point, centrul vechi, promenada. Întoarcere seară la Melbourne. 
Tarif include bilete de avion dus intors, transfer aeroport hotel aeroport ( nu include transfer aeroport centru Tasmania si retur ) 

sau 

 

 • Excursie optionala : Yarra Valey ,Tour Gourmet de 1 zi cu pranz inclus . tarif / pers : 188  euro  

Descoperiți câteva dintre cele mai bune crame din Valea Yarra cu autobuzul pentru a gusta vinuri și mâncăruri locale delicioase. Gustați o gamă de sucuri locale proaspete, savurați vinuri de calitate la trei crame, gustați un prânz local delicios și completați totul cu o vizită la o chocolaterie pentru un final dulce.
Începeți turul gourmet de o zi întreagă în Valea Yarra cu o vizită exclusivă la poarta fermei la Yarra Farm Fresh, pentru o experiență de degustare de fructe care curăța palatul. Gustați o gamă de sucuri proaspăt preparate și alte produse locale.
Apoi, călătoriți la una dintre cramele emblematice ale văii, Balgownie Estate, pentru a vă bucura de o degustare din gama lor extinsă de vinuri de calitate. Aflați cum să vă învârtiți și să adulmecați ca niște adevărați cunoscători, în timp ce degustați unele dintre cele mai bune vinuri cu climă rece.
La Yarra Valley Dairy, produsele uimitoare se vor topi cu adevărat în gură. Brânzeturile de aici sunt uimitoare și au papilele tale gustative lucrând peste ore!
Opriți-vă pentru prânz la fabulosul Rochford Wines și alegeți dintre patru mese principale diferite, cu un pahar de vin, ceai sau cafea. Acordați-vă timp pentru a explora magazinul de cadouri sau poate urcați scara în spirală pentru a vă bucura de priveliștile panoramice din faimosul turn de observație din Rochford.
După prânz, mergeți la una dintre marile crame din Australia și membru al Galei celebre a turismului australian, Yering Station. Adăpostul celor mai vechi podgorii din Victoria, plantat pentru prima dată în 1838, vinurile de aici sunt de o calitate excepțională și o degustare aici nu trebuie ratată.
Destinația finală este uimitoarea Yarra Valley Chocolaterie. Aici, bucurați-vă de o degustare gratuită a deliciilor spectaculoase realizate manual de ciocolatierii francezi și belgieni ai chocolateriei

 

 • Excursie opţională Great Ocean Road. Tarif / pers : 185 euro 

Bucurați-vă de o excursie de neuitat pe celebrul Great Ocean Road, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri de coastă din lume! Experimentați frumusețea naturală a regiunii și descoperiți peisaje incredibile într-o călătorie ce vă va rămâne în amintire. În timpul excursiei, veți avea ocazia să vă bucurați de stațiuni pitorești precum Anglesea, Lorne, Wye River, Apollo Bay și Port Campbell, fiecare având farmecul său distinct. De la plaje aurii la păduri luxuriante și stânci spectaculoase, fiecare stațiune vă va încânta cu peisaje deosebite. Avem ocazia sa vedem punctele de atracție celebre precum Gibson’s Steps, unde veți admira stâncile impozante și valurile furioase ale Oceanului Australian, faleza Twelve Apostles, unde veți vedea una dintre cele mai emblematice formațiuni stâncoase din lume, precum și alte puncte de interes precum Loch Ard Gorge și Island Arch. Cu ghidul nostru experimentat, veți afla povești fascinante despre istoria și geografia regiunii, completând astfel experiența dvs. de explorare. Fiecare moment va fi captivant și va oferi ocazia de a captura imagini memorabile și de a crea amintiri de neprețuit.
Nu ratați oportunitatea de a explora Great Ocean Road și de a vă bucura de una dintre cele mai impresionante călătorii pe care le veți face vreodată!
Taxa rezervatie Milford Sound : 38 euro /pers 

 

 • Excursie opţională Mount Cook National Park.Tarif / pers : 235 euro 

Descoperiți măreția naturală a Noii Zeelande într-o călătorie fascinantă către Parcul Național Aoraki/Mount Cook! Plecând din Queenstown și traversând peisaje de poveste, vom explora regiunea istorică a minelor de aur Kawarau și vom străbate zona Cromwell, faimoasă pentru pomi fructiferi. Cu fiecare cotitură, peisajele își dezvăluie farmecul unic, iar trecerea pe lângă lacul Dunstan și pasul Lindis ne va oferi priveliști spectaculoase. Ajungem în Mount Cook Village, de unde vom admira cel mai înalt vârf din Noua Zeelandă, impunătorul Aoraki/Mount Cook, cu cei 3724 de metri ai săi, în toată splendoarea sa. Timpul liber în stațiune vă va permite să explorați peisajele uluitoare și să vă bucurați de atmosfera relaxată a locului. Cu posibilitatea de a face drumeții uimitoare sau de a vă relaxa în mijlocul naturii, veți trăi experiențe de neuitat în acest colț pitoresc al Noii Zeelande.
După-amiaza ne întoarcem la Queenstown, iar pe drum vom continua să admirăm priveliști magnifice, încheind astfel o zi plină de aventură și descoperiri în inima peisajelor spectaculoase ale Noii Zeelande.


opţional, spectacol Maori Hangi în Tamaki Maori Village, concert cu cină tradiţională. Tarif / pers: 156 euro
Intrați într-un sat maori într-un cadru natural de tufișuri și aflați despre obiceiurile lor în timpul unei experiențe culturale captivante., Primiți o întâlnire călduroasă de la o frumoasă fecioară maori îmbrăcată în ținute tradiționale. 
Vedeți războinici în îmbrăcăminte tradițională vâslând o veche canoe războinică în josul pârâului Wai-o-whiro și minunați-vă de viermii strălucitori din habitatul lor natural. Fii captivat de cântecele și dansurile unui concert distractiv, completat cu dansul de război haka care ținte la coloana vertebrală. explorați arta ta moko (tatuaj) și multe altele.
Savurați cu o selecție preparate  fierbinti de carne și păsări suculente, legume și salate proaspete, completate cu deserturi tentante.

 

 • Hobbiton 150 euro + 80 $ ( Admission ticket: Hobbiton) Excursia se poate organiza daca tot grupul confirma participarea 

Începeți cu un tur prin ferma pitorească de oi de 1.250 de acri, cu vederi spectaculoase peste lanțurile Kaimai. Ghidul  o sa  prezinte detalii fascinante despre cum a fost creat setul de film Hobbiton. Hobbit Holes, The Green Dragon Inn, The Mill și alte structuri pot fi vizualizate și veți vedea cum această frumoasă bucată de pământ agricol Waikato a fost transformată în Shire din Pământul de Mijloc. Băuturile preparate special sunt disponibile la Green Dragon Inn pe măsură ce vă finalizați turul. După aceea, bucurați-vă de un prânz în stil foarte „Kiwi” la „Homestead” 

 

 • Waiheke – una din cele mai frumoase insule din lume : 95 euro ( transfer cu ferry ) 

Bucurați-vă de o evadare într-un paradis tropical pe insula Waiheke, un colț de rai situat la doar o scurtă distanță de malul continentului! Cunoscută pentru vinurile sale deosebite, plaje aurii și atmosfera relaxantă, Waiheke Island este un refugiu de neuitat în mijlocul Oceanului Pacific. În timpul acestei excursii opționale, veți avea ocazia să vă bucurați de plaje cu nisip fin și să admirați peisajele spectaculoase de la înălțime. O excursie pe Waiheke Island nu ar fi completă fără o degustare de vinuri de calitate. Insula este renumită pentru podgoriile sale și pentru producția de vinuri premiate. Vizitați unele dintre cele 30 de podgorii de pe Insula Waiheke pentru a degusta vinuri preparate local, apoi vizitați unul dintre restaurantele insulei pentru un prânz sau o cină gourmet .În plus, puteți explora satele pitorești ale insulei, cu străzi înguste, restaurante primitoare și galerii de artă locale. Atmosfera relaxantă și prietenoasă vă va încânta simțurile și vă va oferi ocazia să vă conectați cu autenticitatea și frumusețea insulei. În concluzie, o excursie opțională pe Waiheke Island promite să fie o escapadă de neuitat într-un colț de paradis tropical. Cu peisaje spectaculoase, vinuri excepționale și o atmosferă relaxantă, insula va captiva cu siguranță inima oricărui călător în căutare de aventură și relaxare.

 

 • Excursie optionala”  Descopera orasul Auckland “. Tarif / pers : 90 euro 

Turul de dimineață este o călătorie de descoperire concepută pentru a explora istoria și obiectivele turistice, precum și pentru a vedea cum trăiesc și se joacă locuitorii din Auckland.
Călătorește pe Queen Street, prin cartierul central de afaceri din Auckland, pe lângă Universitatea Auckland și prin parcul din interiorul orașului, cunoscut sub numele de Domain. Continuați prin suburbia pitorească Ponsonby, cu clădirile sale istorice, înainte de a trece peste Harbour Bridge către North Shore din Auckland. Plimbați-vă pe una dintre frumoasele noastre plaje cu nisip alb, unde aveți timp pentru o cafea, înainte de a continua până la vârful Muntelui Victoria, cu priveliștile sale panoramice uimitoare ale orașului Auckland și ale istoricului Devonport.
Apoi călătoriți înapoi peste Harbour Bridge pentru a vedea Westhaven Marina, unul dintre cele mai mari porturi din emisfera sudică.

Doua imagini iconice insotesc intrarea in portul Sidney, poleit de stralucirea cladirilor celui considerat a fi cel mai frumos port din lume: podul Harbour si cladirea Operei, celebre pe tot cuprinsul lumii. Orasul ne asteapta sa-i descoperim tainele, aventurile, dimensiunile cosmopolite, plajele splendide si maretia muntilor Albastri, iar noi avem la dispozitie doua zile pline pentru a ne indragosti iremediabil de Sydney

Incepem cu o excursie de o zi, care ne va arata minunile din jurul orasului. Mai intai mergem la Parcul Zoologic Featherdale, unde vom cunoaste fauna unica si pretioasa a Australiei in propriul sau mediu natural. Vom cunoaste mai mult de 2200 mamifere, pasari si reptile, vom participa la experiente unice hranind cu mana un cangur sau o pasare emu, sau intalnindu- ne fata in fata cu un urs koala. Apoi mergem mai departe cu autocarul urcand la cote mai inalte prin padurea de eucalipt, spre orasul Katoomba, spre Echo Point – iar privelistea ce ni se ofera ne taie respiratia: ne fascineaza canionul ametitor, straturile de roca ce il traverseaza aruncind spre noi ere de istorie geologica, vaile adanci impanzite de verdele copacilor, iar cascadele ametitoare si parca ireale ne cuceresc imediat.

Ceva mai departe putem cuprinde cu privirea panorama Vaii Jamison, a Muntelui Singuratic si a virfului numit Castelul Naruit. Privind cu atentie, deslusim formatiunea stincoasa numita Cele Trei Surori si cele 916 trepte ale Scarii Gigantice ce tivesc Calea Printului Henry pana in Valea Jamison. Toate formatiunile stancoase din jurul Vaii Jamison sunt din roca poroasa, supusa eroziunii vantului si apei. Asa cum s-au format, sub actiunea inceata a eroziunii, tot asa intr-o zi Cele Trei Surori vor disparea... La fel ca atatea alte frumuseti ale lumii, tocmai de aceea ar trebui sa profitam si sa le vedem!

Oras cosmopolit plin de viata, Melbourne este capitala si centrul cultural al statului Victoria. Locuitorii sai sustin ca Melbourne este cel mai bun oras din lume in care sa traiesti. Cu siguranta insa, este un oras ce trebuie neaparat vizitat. De fapt, rivalitatea traditionala intre Melbourne si Sydney, ce se manifesta in fiecare latura a vietii, de la afaceri la sport si cultura, a avut drept rezultat dezvoltarea unui oras mandru, dinamic, care incearca sa fie cel mai bun in toate domeniile.
Melbourne este un oras pe gustul tuturor: orasul ofera arta locala si internationala, mii de magazine, restaurante de toate specificurile, evenimente sportive si o viata de noapte trepidanta.

Aproape de Ecuator, Singapore nu este doar una dintre insule, ci este insula principala, inconjurata de 63 de insulite.
Iubitorii de cultura se desfata cu fuziunea intre culturile chineza, malaeza si indiana. Singapore este o combinatie fericita de extreme – maretie si lux la Hotelul Raffles, dar modestie in pietele din Jonctiunea Bugis si debarcaderul Clarke. Dar si in zonele mai saracacioase Singapore este un oras incredibil de curat in care nimic nu este crutat – chiar si guma de mestecat este interzisa.

 

     

 

Vizitează Australia
Tot timpul anului 
Clima: secetoasă
Moneda: dolar australian 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode din fibre naturale, încălțăminte confortabilă. crema cu protectie solară
De cumpărat: artefacte ale aborigenilor, picturi, stofe și sculpturi
Mâncare şi băutură: friptură de cangur, burger, plăcinte cu carne, barramundi (biban ), supă de dovleac, pavlova, biscuiții anzac (nuca de cocos), lamingtons (pandișpan învelit în ciocolată și tras prin fulgi de nucă de cocos), ciocolată neagră cu cireșe și cocos (se vinde doar în Australia). 

 

 • Bilete de avion București - Sydney / Melbourne - București
 • Bilete de avion pe zborurile interne
 • Taxe de aeroport
 • Transport cu autocar/microbuz în timpul vizitelor și transferurilor
 • Cazare cu mic dejun în hoteluri de 3*/4* conform program
 • Mese conform program
 • Transferurile, tururile, croazierele și excursiile menționate în program
 • Taxe de intrare la obiectivele menționate în program
 • Ghizi locali la obiectivele turistice
 • Asistența turistică în limba română

 

 • Bagaj de cală zboruri interne
 • Excursiile opționale care vor fi rezervate și achitate din țară (tarifele sunt valabile pentru un grup de min. 20 turiști)
 • Supliment plecare de Revelion 1300  euro/persoană
 • Supliment sejur Fiji hotel 5* 1450 euro/persoană
 • Taxa NZeTA (viza electronică) și IVL (taxa pentru turism) 100 euro
 • Taxa procesare viza Australia - 100 euro
 • Asigurare medicala
 • Asigurarea storno

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

*Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

vacanta Australia, circuit Australia, excursie Australia vacanta Tasmania, circuit Tasmania, vacanta Singapore, citybreak Singapore, excursie Noua Zeelanda, vacanta Noua Zeelanda, circuit Noua Zeelanda, Sydney, Auckland, Singapore, Melbourne, Featherdale Wildlife Park, Marea Bariera de Corali

 

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
13,90000EUR
20 nopti

Info Practic

Vizitează Australia
Tot timpul anului 
Clima: secetoasă
Moneda: dolar australian 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode din fibre naturale, încălțăminte confortabilă. crema cu protectie solară
De cumpărat: artefacte ale aborigenilor, picturi, stofe și sculpturi
Mâncare şi băutură: friptură de cangur, burger, plăcinte cu carne, barramundi (biban ), supă de dovleac, pavlova, biscuiții anzac (nuca de cocos), lamingtons (pandișpan învelit în ciocolată și tras prin fulgi de nucă de cocos), ciocolată neagră cu cireșe și cocos (se vinde doar în Australia).