Circuit Canada - Tara siropului de artar

Circuit Canada - Tara siropului de artar
Cel mai bun pret
de la 1549EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Canada - Tara siropului de artar Circuit Canada - Tara siropului de artar Circuit Canada - Tara siropului de artar Circuit Canada - Tara siropului de artar Circuit Canada - Tara siropului de artar Circuit Canada - Tara siropului de artar Circuit Canada - Tara siropului de artar Circuit Canada - Tara siropului de artar Circuit Canada - Tara siropului de artar

Canada - Tara siropului de artar 

 

Ziua 1: Bucuresti - Montreal (4 nopti)

Intalnire cu reprezentantul Jinfo Tours in aeroportul Henri Coanda pentru imbarcare pe zbor cu destinatia Montreal. Bine ati venit in Canada! Transfer la hotel. Cazare la Sandman Hotel Montreal-Longueuil (999 Rue de Sérigny, Longueuil, QC J4K 2T1) sau similar.

 

Ziua 2: Montreal - Ottawa (200 km)

Excursie optionala la Ottawa – capitala Canadei. Situata la granita Quebecului si confluenta raurilor Outaouais, Rideau si Gatineau, Ottawa este renumita pentru frumusetea ei naturala, iesind din tiparele metropolelor nord americane aglomerate. Capitala Canadei are un pronuntat caracter britanic, avand numeroase cladiri construite in stil victorian, fapt pentru care este denumita si “sora mai tanara a Londrei”.

Pentru a ne familiariza cu acest fermecator oras, un ghid local ne va prezenta intr-un tur panoramic cladirile istorice, cladirea Parlamentului, resedinta Primului Ministru, Primaria Rideau. Dar nicio vizita a capitalei canadiene nu ar fi completa fara o plimbare de-a lungul Canalului Rideau, asa ca in continuare vom participa la o croaziera de o ora pe acest canal celebru. Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru vizitarea Pietei Byward si a imprejurimilor. Retur si cazare la Montreal.

Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 3: Montreal - Quebec City (270 km)

Excursie optionala la Quebec. Cel mai vechi oras canadian, a fost inclus de UNESCO pe lista patrimoniului mondial. Un tur pietonal ne va oferi oportunitatea descoperirii singurului oras fortificat din America de Nord. Ne vom plimba prin “Orasul de Sus” si vom trece prin Parcul Battlesfield, scena ultimei batalii (1759) dintre francezi si englezi pentru cucerirea “Noii Frante”, vom continua cu Place d’Armes unde se afla Castelul Frontenac, simbol al Quebec-ului, in prezent transformat in hotel. Retur si cazare la Montreal.

Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 4: Montreal

Tur pietonal al centrului orasului.

Excursie optionala – Tur panoramic Montreal (3 ore). Vom admira Vechiul Port, Biserica Notre Dame, cladire construita in 1829 in stil neogotic, cunoscuta si sub denumirea de “capela nuntilor”, aici casatorindu-se in 1994 si Celine Dion. Turul continua cu Oratoriul St. Joseph, avand al doilea dom ca marime din lume (97 m) dupa San Pietro din Vatican, si se incheie cu o oprire in parcul Mount Royal.

Nu uitati aparatele foto pentru imortalizarea panoramei superbe oferite de punctele de belvedere ale parcului. Orasul subteran a fost realizat in scopul protejarii impotriva temperaturilor scazute ce se inregistreaza iarna si este cea mai mare retea subterana construita de om (30 km), fiind un obiectiv ce nu trebuie ratat de pasionatii shopping-ului. Aici exista numeroase mall-uri, restaurante, hoteluri, banci, muzee, statii de metrou si de autobuz.

Excursie optionala Stadionul Olimpic Montreal, Gradina Botanica si Insectarium. O vizita la Stadionul Olimpic nu trebuie ratata de nimeni care ajunge la Montreal, el avand o mare importanta pentru romani, acesta fiind locul unde Nadia Comaneci a obtinut in 1976 aurul olimpic si primele note de 10 din gimnastica mondiala.

Vom face un tur ghidat al stadionului si vom urca in Montreal Tower, inalt de 165 m, acesta facand si el parte din Complexul olimpic. De asemenea, excursia include si vizitarea Gradinii Botanice si a Insectarium-ului (cel mai mare muzeu de insecte din America de Nord si unul dintre cele mai populare obiective turistice ale orasului, cu peste 400.000 vizitatori anual).

Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 5: Montreal - Toronto (4 nopti)

Transfer la aeroport pentru zbor intern. Sosire la Toronto. Cosmopolita metropola si capitala economica a tarii, Toronto este fara indoiala cel mai “americanizat” oras canadian. Vom face un tur pietonal al orasului Toronto.

Excursie optionala – Tur panoramic Toronto (3 ore). In cadrul turului de oras vom trece pe langa zgarie-nori cu arhitecturi indraznete, Cartierul Chinezesc cu piete in aer liber si miresme orientale, dar nimic nu ne va fascina mai mult decat vederea panoramica oferita de una dintre cele mai inalte cladiri din lume, CN Tower (553 m).

Optional, vizita la Ripley’s Aquarium of Canada, acvariu ce gazduieste peste 16.000 animale marine, printre care cel mai mare bazin cu meduze din lume, un homar de 65 ani, rechini si pisici de mare. Suprafata acvariului este de 12.500 metri patrati iar bazinele contin peste 5,7 milioane de litri de apa.

Cele 16.000 de animale acvatice apartin unui numar de 450 de specii din intreaga lume si sunt expuse privitorilor in bazine ce reproduc habitatele naturale atat de apa sarata cat si de apa dulce.

Cazare la Best Western Plus Travel Hotel Toronto Airport 3* (5503 Eglinton Avenue West, M9C 5K5 Toronto) sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 6: Toronto - Cascada Niagara (140 km)

Excursie optionala la Cascada Niagara (aprox. 9 ore). Veti avea ocazia unica de a experimenta in compania unui ghid local a opta minune a lumii, Niagara Falls. Partea canadiana ofera cea mai spectaculoasa vedere asupra cascadei, aproximativ 90% din volumul de apa fiind concentrat in partea canadiana (denumita si Horseshoe Falls). Sunt incluse intrarea pe platforma de observatie Journey Behind the Falls, o vizita cu degustare la o crama si masa de pranz (bufet). Ne vom opri in mai multe locuri in jurul cascadei, pentru a o admira din cele mai interesante unghiuri. Seara, intoarcere la hotel.

Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 7: Toronto - Croaziera in golf - CN Tower

Timp liber in Toronto pentru vizite individuale.

Optional – Croaziera de o ora in golful Toronto. Pe parcursul acestei croaziere veti putea admira golful si orasul beneficiind de comentarii live din partea capitanului vasului sau a unui ghid local. Croaziera are loc la orele pranzului, ora fiind confirmata inaintea plecarii.

Optional, urcare in CN Tower, care a fost timp de 30 ani cel mai inalt turn din lume. De la inaltimea de 346 a platformei de observatie, veti avea parte de o panorama fantastica asupra orasului si a lacului Ontario, in timpul unei zile senine vazandu-se pana la o distanta de 160 km. Daca aveti curaj, pasiti pe celebra “Podea de Sticla” si priviti in jos la orasul ce se asterne la picioarele dvs.

Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 8: Toronto - Tur cu elicopterul

Timp liber in Toronto pentru vizite individuale.

Optional, tur cu elicopterul - Priviti zgarie-norii orasului Toronto de la o inaltime de 2600 m, zburand cu elicopterul cu o viteza medie de 160 km/h! Senzatia oferita de deplasarea aeriana rapida deasupra orasului, fara congestia obisnuita a traficului citadin, este una deosebita. Durata efectiva a zborului este de 6-8 minute. Turul cu elicopterul se poate organiza doar in conditii de vreme favorabila.

Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 9: Toronto - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul de retur catre Bucuresti.

 

Vezi si oferta Marele Tur al Canadei si Cascada Niagara

 

SUA de Vest si Hawaii? Vezi oferta aici

Tur panoramic Montreal - 63 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana

Ottawa - 85 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana

Quebec City - 95 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana

Stadionul Olimpic Montreal, Gradina Botanica si Insectarium - 84 euro/persoana, include: transport, tur ghidat al stadionului, bilete de intrare, asistenta turistica in limba romana

Tur panoramic Toronto - 59 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana

Ripley’s Aquarium Toronto - 42 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana

Cascada Niagara - 155 euro/persoana, include: transport, intrare la Journey Behind the Falls, masa de pranz, ghid local, asistenta turistica in limba romana

CN Tower - 42 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana

Tur cu elicopterul Toronto - 115 euro/persoana, include: zbor cu elicopterul de 6-8 minute

Croaziera Golful Toronto - 38 euro/persoana, include: croaziera de o ora, asistenta turistica in limba romana

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

PLECARI       SOSIRI

06:10 Bucuresti - 07:40 Frankfurt

14:05 Frankfurt - 16:10 Montreal

17:55 Toronto - 07:45 Munchen

08:55 Munchen - 11:50 Bucuresti


Clima: temperata, cu cantitati mari de precipitatii in lunile de iarna

Moneda: dolar american; dolar canadian.

Limba: engleza, franceza

Perioada recomandata: Iunie - octombrie

Ce sa luati in bagaj: Haine si incaltari impermeabile

Mancarea si bautura: In general veti gasi bucatarie internationala, dar trebuie sa incercati crabul de Alaska, somonul de Alaska si fructele de padure.

Recomandari: Bacsisul se practica peste tot, in special, in restaurante, unde se lasa intre 15 si 20 %.  In baruri se lasa 1$ pe bautaura, iar pentru hamali 1$ pe bagaj.

Transport cu avionul Bucuresti - Montreal / Toronto - Bucuresti

8 nopti cazare cu mic dejun continental la hoteluri de 3*

Transferuri aeroport - hotel - aeroport si transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform itinerariului

Tururi de oras pietonale in Toronto si Montreal

Vizite conform programului

Asistenta turistica in limba romana

Taxele de aeroport zbor international - 480 euro /persoana

Taxele de aeroport zbor local - 160 euro/persoana

Excursiile optionale

Taxele de intrare la obiectivele turistice

Asigurarea medicala

Asigurarea storno

Taxa procesare eTA (pentru turistii care au pasaport electronic): 30 USD

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

canada, turism canada, vacanta canada 2019, excursie niagara, bilet de avion ieftin montreal, croaziera toronto, Cn Tower, oniective turistice canada, vremea in canada, clima in canada, harta canada

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
3,09800EUR
8 nopti

Info Practic

Clima: temperata, cu cantitati mari de precipitatii in lunile de iarna

Moneda: dolar american; dolar canadian.

Limba: engleza, franceza

Perioada recomandata: Iunie - octombrie

Ce sa luati in bagaj: Haine si incaltari impermeabile

Mancarea si bautura: In general veti gasi bucatarie internationala, dar trebuie sa incercati crabul de Alaska, somonul de Alaska si fructele de padure.

Recomandari: Bacsisul se practica peste tot, in special, in restaurante, unde se lasa intre 15 si 20 %.  In baruri se lasa 1$ pe bautaura, iar pentru hamali 1$ pe bagaj.