Circuit China - Tibet

Circuit China - Tibet
Cel mai bun pret
de la 2299EUR / pers
Rezerva acum
Circuit China - Tibet Circuit China - Tibet Circuit China - Tibet Circuit China - Tibet Circuit China - Tibet Circuit China - Tibet Circuit China - Tibet Circuit China - Tibet

Alege China - Tibet

Alege sa vizitezi Tibet primavara cand natura reinvie. Sau, mergi vara sau toamna, cand cad frunzele. China fiind o tara extrem de vasta nu se poate spune exact cand e timpul ideal pentru vizitarea ei. Insa, exista totusi o recomandare in functie de regiunea vizitata. Viziteaza-le impreuna pentru un efect "wow"!

Afla aici de ce sa vizitezi China

Ziua 1: Bucuresti - Beijing

Plecam catre Beijing din aeroportul Otopeni. Se calatoreste in timpul noptii.

 

Ziua 2: Beijing - Palatul de vara (2 nopti)

Bine ati venit la Beijing. Ne indreptam catre hotel iar dupa amiaza, vizitam Palatul de Vara cu una din cele mai bine conservate gradini regale din China. Cazare in Beijing. Mese incluse: Cina la un restaurant local. Cazare la Jinguqilong Hotel- NO.6 East Street, Beijing Station,Beijing 100005, China sau similar.

 

Ziua 3: Beijing - Marele Zid

Vizitam cea mai reprezentativa- contructie a Chinei - Marele Zid - sectiunea Juyongguan Pass - cu o lungime de 6700 km. In continuare vizitam un magazin traditional de cloisonne- uri (vase raditionale). Continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Dinastiei Ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). La finalul excursiei vizitam un centru de medicina traditionala. Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

 

Ziua 4: Beijing - Xian - Orasul Interzis (1 noapte Xian, 1 noapte tren)

Astazi vizitam Orasul Interzis (Palatul Imperial, un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp2, si a Pietei Tian'Anmen - cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Putem vedea Templului Cerului, Opera din Beijing - are 200 ani vechime, construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. Dupa cina, ne imbarcam in trenul de noapte cu destinatia Xian (cuseta de dormit de cate 6 persoane). Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

 

Ziua 5: Xian

Ghidul ne va conduce la sapaturile de la Mormantul primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. Dejun in timpul vizitelor la restaurant " Palatul Imparatului Tang “. Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina la un restaurant local. City Hotel - No. 70 South Street, Beilin District, Xi'an 710002, China sau similar.

 

Ziua 6: Xian - Luoyang - Terracotta Warriors (1 noapte)

Mic dejun.Transfer la Luoyang - ce se afla in vestul provinciei Henan din centrul Chinei, fiind strabătut de Fluviul Galben. Mese incluse: Mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare la Grand Hotel 1, Zhoushan Road, Luoyang city sau similar.

 

Ziua 7: Luoyang - Zhengzhou (1 noapte)

Se viziteaza Pesterile Longmen, Templul Shaolin si Kungfu Show. Continuam catre Zhengzhou - capitala provinciei Henan, cu Fluviul Galben curgand la nord si Muntii Songshan la vest, orasul este asezat in Campia Centrala a Chinei si uneste noua provincii ale tarii. Mese incluse: Mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare: Red Coral Hotel Zhengzhou- NO.20 Second Road, Er'qi District, Zhengzhou 450000, China sau similar.

 

Ziua 8: Zhengzhou - Wuxi - Suzhou (2 nopti)

Plecam cu trenul catre Wuxi - vechi oras industrial, la sosire vom vizita Lacul Taihu si Shan Tang- strada antica  din Suzhou pentru cazare. Mese incluse: Mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

 

Ziua 9: Suzhou - Turul orasului

Vizitam Gradinile Master of the Net, plimbare cu barca pe  Marele Canal si unul din canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si "orasul de apa" Tongli. Cazare Suzhou.Mese incluse: Mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Tianping hotel - 168 Jinshan Road 215101, Mudu, Suzhou sau similar.

 

Ziua 10: Suzhou - Shanghai - Piata Populara (1 noapte)

Continuam traseul catre Shanghai. Tur Shanghai :vizitam Piata Populara , apoi ne plimbam pe strada Nanjing - principala artera comerciala, si pe promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau.Mese incluse: Mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Shanghai Airlines Travel Hotel - No. 951, Shilong Road, Shanghai sau similar.

 

Ziua 11: Shanghai-Lhasa (3 nopti)

Transfer aeroport pentru zbor Lhasa. Dupa aterizarea pe aeroportul Gonggar, transfer catre Lhasa, drumul va fi parcurs in aproximativ 2 ore. Scurta vizita la Giganticul Buddha sculptat in piatra pe fatada unui munte si continuarea drumului spre Lhasa. Cazare la hotel Tashi Choten Hotel 3*** - NO.18 liri First Alley, Chengguan District, Lhasa 850000, China sau similar. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 12: Lhasa

Excursie de o zi cu dejun, unde se viziteaza Palatul Potala - simbolul capitalei tibetane,

Templului Jakhang - construit de imparatul Songtsen Gampo si Piata Barkhor. Mese incluse:

Mic dejun si dejun.

 

Ziua 13: Lhasa

Excursie de o zi pentru vizitarea Manastirilor Drepung & Sera, Parcului Norbulingka si Palatului de vara al lui Dalai Lama. Dupa-amiaza, dejun traditional in sanul unei familii tibetane. Mese incluse: Mic dejun si dejun.

 

Ziua 14: Lhasa - Beijing (1 noapte)

Transfer la aeroport pentru zbor catre Beijing. Sosire si transfer la hotel pentru cazare. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 15: Beijing - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

 

Vezi aici si programul circuitului China-Hong Kong

 

Ce zici de un circuit in Mongolia

 

Xian

Tang Dynasty Music & Dancing Show in Shanxi Theater: 39 € / adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.

Shanghai

Maglev Train: 36 € /adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.

Night Cruise on Huangpu River: 39 € /adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.

Climb Oriental Pearl TV Tower: 39 € /adult, include: transport, ghid si bilet de intrare.

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Palatul de Vara din Beijin

 Marele Zid Chinezesc

Drumul Sacru

Mormintele Dinastiei Ming

Opera din Beijing

Fabrica de ceramica

Fluviul Galben

Pesterile Longmen

Templul Shaolin

Kungfu Show

Giganticul Buddha

Palatul Potala

Parcului Norbulingka

PLECARI       SOSIRI
Otopeni  13:35 - Viena  14:20
Viena 17:40 - Beijing  09:15+1        

Beijing    11:20 -  Viena  15:50
Viena 20:10  -  Otopeni  22:50

Perioada recomandata: primavara si vara. Iernile sunt foarte reci.

Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, spray de insecte

Ce sa cumparati: textilele sunt de buna calitate, in special matasea, dar in China veti gasi orice de cumparat si la preturi foarte bune.

Mancarea si bautura: Veti fi uimiti sa vedeti ca mancarea din China este complet diferita fata de bucataria chinezeasca europenizata. Trebuie sa incercati peking duck - rata caramelizata care se serveste cu legume si clatite mandarine. Beti ceai de iasomie.

Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, nu mancati legume crude si salate!

Bilet de avion Bucuresti - Beijing si retur

Bilet de avion Shanghai - Lhasa - Beijing

12 nopti de cazare in hoteluri de 3/4* conform programului

Pranz si cina conform program

Transport cu autocarul/ microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Bilete de tren conform itinerariu

Cuseta de dormit hardsleeper, 6 persoane in cuseta (1 noapte)

Ghid local

Asistenta turistica in limba romana

Taxele de aeroport 450 euro/persoana

Taxe de aeroport, zbor China - Tibet 129 euro/persoana

Taxa de viza si procesare 70 euro/persoana

Taxele de oras

Asigurarea medicala

Asigurare Storno


China, Beijing, circuite china tibet 2019, vacanta Tibet, tibet 2019, excursie China, excursie Tibet, excursie Asia, vacanta Asia, vacanta China, vacanta Tibet, sejur China, sejur Tibet, Asia

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
4,59800EUR
13 nopti

Info Practic

Perioada recomandata: primavara si vara. Iernile sunt foarte reci.

Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, spray de insecte

Ce sa cumparati: textilele sunt de buna calitate, in special matasea, dar in China veti gasi orice de cumparat si la preturi foarte bune.

Mancarea si bautura: Veti fi uimiti sa vedeti ca mancarea din China este complet diferita fata de bucataria chinezeasca europenizata. Trebuie sa incercati peking duck - rata caramelizata care se serveste cu legume si clatite mandarine. Beti ceai de iasomie.

Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, nu mancati legume crude si salate!