Circuit Coasta de Azur

Circuit Coasta de Azur
Cel mai bun pret
995EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur

Vacanţă pe Coasta de Azur

Mergi în vacan┼ú─â în Fran┼úa, pe Coasta de Azur, dac─â visezi la mare de culoarea turcoazului, la str─âdu┼úe colorate ┼či la peisaje ┼či cl─âdiri care te las─â f─âr─â grai. Un circuit de neuitat la Nisa, Cannes, St Tropez ┼či în multe alte locuri încânt─âtoare. 

 

Ziua 1: Bucure╚Öti – Nisa (7 nop╚Ťi) 

Întâlnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul J’Info Tours, pentru zbor c─âtre Nisa. Sosire la Nisa ╚Öi transfer la hotel. Cazare în zona Nisa, la Ibis Nice Centre Gare 3*.

  

Ziua 2: Nisa 

Vizit─âm Nisa, bijuteria Coastei de Azur ╚Öi unul dintre cele mai frumoase ora╚Öe ale Fran╚Ťei. Nisa este un adev─ârat caleidoscop al istoriei ╚Öi culturii, numele fiind mo╚Ötenire de la vechii greci, care au denumit locul Nikaia – Ora╚Öul Victoriei. Arti╚Ötii impresioni╚Öti sau aristocra╚Ťii englezi au dorit de-a lungul timpului s─â revendice frumosul ora╚Ö de pe Riviera Francez─â, de aici provenind denumirea falezei Promenade des Anglais. Tur pietonal ce include principale obiective turistice: Vieux Nice (centrul vechi), Pia╚Ťa de flori, zona comercial─â Rue de France, Catedrala Sf. Nicolae, Hotel Negresco.    


Ziua 3: Èze - Monaco   

 

Excursie op╚Ťional─â la Eze ╚Öi Monaco. Ziua de azi o dedicam orasului   Monaco. Prima dvs. oprire va fi în satul medieval Eze, unul dintre cele mai pitore╚Öti locuri de pe Riviera Francez─â. Datând din Evul Mediu, satul a fost construit pe vârful stâncii din motive de securitate. Porni╚Ťi pe str─âzile pietruite ╚Öi îndrepta╚Ťi-v─â spre gr─âdina exotic─â ╚Öi ruinele castelului, de unde ve╚Ťi avea parte de priveli╚Öti uimitoare, de la o altitudine de 427 de metri. Vizita╚Ťi faimoasa fabric─â de parfumuri Fragonard din sat pentru un tur ghidat. Continua╚Ťi spre satul La Turbie, cunoscut sub numele de Terasa de Monaco datorit─â vederii panoramice asupra Principatului Monaco. Admira╚Ťi ruinele unui monument impun─âtor, Trofeul Alpilor, dedicat împ─âratului Augustus ╚Öi construit în anul 7 î.Hr. pe drumul care lega Italia de Cimiez (Nisa). În continuare, ve╚Ťi ajunge în Principatul Monaco. Petrece╚Ťi dup─â-amiaza în ora╚Öul vechi, cu vedere la port ╚Öi la mare de la o în─âl╚Ťime de 60 de metri. Asista╚Ťi la schimbarea g─ârzii la Palatul Prin╚Ťului, la ora 11:55. Vizita╚Ťi Catedrala, construit─â în stil neoromânesc în 1875, în întregime din pietre albe din La Turbie. Construc╚Ťia sa a fost finalizat─â în noiembrie 1903. Prin╚Ťii de Monaco ╚Öi Prin╚Ťesa

  

Ziua 4: Antibes ╚Öi Cannes 

 

Excursie op╚Ťional─â la Antibes ╚Öi Cannes. Ve╚Ťi fi preluat de la cazare pentru a descoperi cele mai frumoase ora╚Öe de pe Coasta de Azur ╚Öi atrac╚Ťiile lor str─âlucitoare într-o jum─âtate de zi.

Vizita╚Ťi Saint Paul-De-Vence pentru a admira bijuteria Provence, unde au fost mul╚Ťi pictori ╚Öi arti╚Öti. Pute╚Ťi sim╚Ťi istoria ╚Öi creativitatea artistic─â. Este un loc unic ╚Öi o destina╚Ťie care nu trebuie ratat─â.

Merge╚Ťi apoi la Antibes pentru a traversa ora╚Öul vechi ╚Öi pia╚Ťa pân─â la cheiul miliardarilor, unde pute╚Ťi admira iahturi de lux apar╚Ťinând unor companii multina╚Ťionale.

Ultima destina╚Ťie va fi Cannes, ora╚Öul actorilor ╚Öi al celebrit─â╚Ťilor, care este cunoscut ca fiind Hollywood-ul Fran╚Ťei. Ve╚Ťi explora Beverly Hills al Fran╚Ťei ╚Öi v─â ve╚Ťi plimba pe celebra Croisette. Bucura╚Ťi-v─â de restaurante ╚Öi magazine de lux în timp ce pune╚Ťi piciorul pe celebrul covor ro╚Öu al festivalului de film.

  

Ziua 5: St Tropez ╚Öi Marsilia 

Excursie op╚Ťional─â la St. Tropez ╚Öi Marsilia. Ora╚Öul de suflet al celei mai mari dive a cinemaului francez, Brigitte Bardot, Saint Tropez este ast─âzi faimos datorit─â celebrit─â╚Ťilor ╚Öi bog─âta╚Öilor care l-au ales drept re╚Öedin╚Ť─â. Înc─â de la sfâr╚Öitul secolului XIX, or─â╚Öelul a fost drept unul dintre locurile de etalare a bog─â╚Ťiei, clasei ╚Öi fastului aristocra╚Ťiei europene. 
Plecare c─âtre Marsilia, al doilea ora╚Ö c─â m─ârime al Fran╚Ťei dup─â Paris, destina╚Ťia cultural-istoric─â nr. 1 de pe coasta francez─â a Mediteranei ╚Öi centrul economic al regiunii Provence-Alpes-Côte d’Azur. Tur panoramic al celui mai vechi ora╚Ö al Fran╚Ťei, ce include: cl─âdirea prim─âriei, cartierul Panier (zona veche a ora╚Öului) cu Pia╚Ťa Lenche, Teatrul Lenche ╚Öi Grec, biserica St. Laurent, fortul St. Jean ╚Öi St. Nicolae, m─ân─âstirea Sf.Victor. Seara, retur la Nisa.  

  

Ziua 6: Grasse – Capitala mondial─â a parfumurilor 

Excursie op╚Ťional─â la Grasse. Mic─â localitate din Alpii Maritimi este cas─â pentru 70 de companii care activeaz─â în industria parfumurilor. Trei produc─âtori renumi╚Ťi - Fragonard, Galimard, Molinard – î╚Öi au atelierele aici. Ele sunt deschise publicului, oferind experien╚Ťe inedite prin care ajungi s─â afli despre etapele de produc╚Ťie a parfumurilor. Dac─â vizitezi ora╚Öul vara, ai ocazia s─â admiri ╚Öi s─â sim╚Ťi aromele câmpurilor ╚Öi gr─âdinilor pline de trandafiri, iasomie, violete, mimoze ╚Öi lavande.
Chiar ╚Öi florile folosite pentru fabricarea renumitului Chanel N ° 5 sunt cultivate ╚Öi recoltate în Grasse. Farmecul ora╚Öului Grasse este dat de casele cu arhitectur─â medieval─â, ridicate în secolele XVII ╚Öi XVIII, de conace superbe, vile ╚Öi cl─âdiri de inspira╚Ťie “belle époque”.
Centrul vechi se remarc─â prin fântâni ╚Öi pie╚Ťe pitore╚Öti, terase si cafenele cochete, cl─âdiri cu fa╚Ťade pictate în ro╚Öu ╚Öi galben ╚Öi buticuri pline de farmecul stilului provensal. V─â recomand─âm s─â v─â cump─âra╚Ťi parfumuri de la atelierele marilor produc─âtori si s─â vizita╚Ťi: Catedrala Notre Dame du Puy, construit─â în stilul romanic provensal, în secolul al XI-lea, Muzeul Interna╚Ťional al Parfumurilor, Muzeul provensal al constumelor ╚Öi bijuteriilor – aflat în apropierea parfumeriei Fragonard, Vila-muzeu unde, în anii 1790 a locuit ╚Öi creat pictorul Jean-Honoré Fragonard.

 

Ziua 7: Nisa 

Timp liber pentru cump─âr─âturi sau plimb─âri individuale.  

  

Ziua 8: Nisa - Bucure╚Öti 

Transfer la aeroport, pentru zborul înapoi spre Bucure╚Öti.  

 


 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.


Vrei sa mergi in Turul Frantei? Vezi oferta, aici

Pentru oferta turistica, Paris-Londra, vezi aici

 

  • Excursie op╚Ťional─â la Eze ╚Öi Monaco            99 euro/persoan─â

Ziua de azi o dedicam orasului   Monaco. Prima dvs. oprire va fi în satul medieval Eze, unul dintre cele mai pitore╚Öti locuri de pe Riviera Francez─â. Datând din Evul Mediu, satul a fost construit pe vârful stâncii din motive de securitate. Porni╚Ťi pe str─âzile pietruite ╚Öi îndrepta╚Ťi-v─â spre gr─âdina exotic─â ╚Öi ruinele castelului, de unde ve╚Ťi avea parte de priveli╚Öti uimitoare, de la o altitudine de 427 de metri. Vizita╚Ťi faimoasa fabric─â de parfumuri Fragonard din sat pentru un tur ghidat. Continua╚Ťi spre satul La Turbie, cunoscut sub numele de Terasa de Monaco datorit─â vederii panoramice asupra Principatului Monaco. Admira╚Ťi ruinele unui monument impun─âtor, Trofeul Alpilor, dedicat împ─âratului Augustus ╚Öi construit în anul 7 î.Hr. pe drumul care lega Italia de Cimiez (Nisa). În continuare, ve╚Ťi ajunge în Principatul Monaco. Petrece╚Ťi dup─â-amiaza în ora╚Öul vechi, cu vedere la port ╚Öi la mare de la o în─âl╚Ťime de 60 de metri. Asista╚Ťi la schimbarea g─ârzii la Palatul Prin╚Ťului, la ora 11:55. Vizita╚Ťi Catedrala, construit─â în stil neoromânesc în 1875, în întregime din pietre albe din La Turbie. Construc╚Ťia sa a fost finalizat─â în noiembrie 1903. Prin╚Ťii de Monaco ╚Öi Prin╚Ťesa Grace de Monaco au fost înmormânta╚Ťi în catedral─â. V─â pute╚Ťi bucura de vizite op╚Ťionale la Palatul Prin╚Ťului ╚Öi la Muzeul Oceanografic sau pute╚Ťi face un scurt tur al Monaco cu trenule╚Ťul (nu este inclus în pre╚Ťul turului). Îndrepta╚Ťi-v─â spre Monte Carlo urmând faimosul circuit de Grand Prix al Formulei 1. Vede╚Ťi uimitorul Casino de Monte-Carlo ╚Öi Hôtel de Paris, care prezint─â tot farmecul marilor hoteluri din secolul al XIX-lea.

 

  • Excursie op╚Ťional─â la St. Tropez ╚Öi Marsilia    132 euro/persoan─â

 Ora╚Öul de suflet al celei mai mari dive a cinemaului francez, Brigitte Bardot, Saint Tropez este ast─âzi faimos datorit─â celebrit─â╚Ťilor ╚Öi bog─âta╚Öilor care l-au ales drept re╚Öedin╚Ť─â. Înc─â de la sfâr╚Öitul secolului XIX, or─â╚Öelul a fost drept unul dintre locurile de etalare a bog─â╚Ťiei, clasei ╚Öi fastului aristocra╚Ťiei europene. 

Plecare c─âtre Marsilia, al doilea ora╚Ö c─â m─ârime al Fran╚Ťei dup─â Paris, destina╚Ťia cultural-istoric─â nr. 1 de pe coasta francez─â a Mediteranei ╚Öi centrul economic al regiunii Provence-Alpes-Côte d’Azur. Tur panoramic al celui mai vechi ora╚Ö al Fran╚Ťei, ce include: cl─âdirea prim─âriei, cartierul Panier (zona veche a ora╚Öului) cu Pia╚Ťa Lenche, Teatrul Lenche ╚Öi Grec, biserica St. Laurent, fortul St. Jean ╚Öi St. Nicolae, m─ân─âstirea Sf.Victor. Seara, retur la Nisa. 

 

 

  • Excursie op╚Ťional─â la Grasse                            65 euro/persoan─â

Mic─â localitate din Alpii Maritimi este cas─â pentru 70 de companii care activeaz─â în industria parfumurilor. Trei produc─âtori renumi╚Ťi - Fragonard, Galimard, Molinard – î╚Öi au atelierele aici. Ele sunt deschise publicului, oferind experien╚Ťe inedite prin care ajungi s─â afli despre etapele de produc╚Ťie a parfumurilor. Dac─â vizitezi ora╚Öul vara, ai ocazia s─â admiri ╚Öi s─â sim╚Ťi aromele câmpurilor ╚Öi gr─âdinilor pline de trandafiri, iasomie, violete, mimoze ╚Öi lavande.

Chiar ╚Öi florile folosite pentru fabricarea renumitului Chanel N ° 5 sunt cultivate ╚Öi recoltate în Grasse. Farmecul ora╚Öului Grasse este dat de casele cu arhitectur─â medieval─â, ridicate în secolele XVII ╚Öi XVIII, de conace superbe, vile ╚Öi cl─âdiri de inspira╚Ťie “belle époque”.

Centrul vechi se remarc─â prin fântâni ╚Öi pie╚Ťe pitore╚Öti, terase si cafenele cochete, cl─âdiri cu fa╚Ťade pictate în ro╚Öu ╚Öi galben ╚Öi buticuri pline de farmecul stilului provensal. V─â recomand─âm s─â v─â cump─âra╚Ťi parfumuri de la atelierele marilor produc─âtori si s─â vizita╚Ťi: Catedrala Notre Dame du Puy, construit─â în stilul romanic provensal, în secolul al XI-lea, Muzeul Interna╚Ťional al Parfumurilor, Muzeul provensal al constumelor ╚Öi bijuteriilor – aflat în apropierea parfumeriei Fragonard, Vila-muzeu unde, în anii 1790 a locuit ╚Öi creat pictorul Jean-Honoré Fragonard.

 

 

  • Excursie op╚Ťional─â la Antibes ╚Öi Cannes    65  euro/persoan─â

* Excursiile opţionale sunt nerambursabile.

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â. 

 

Viziteaz─â Coasta de Azur 
în perioada martie - octombrie 
Clima: mediteranean─â 
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comode
De cump─ârat: delicatese culinare, vinuri 
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: crêpes Suzette (celebrele cl─âtite fran╚Ťuze╚Öti), foie gras, fondue, raclette, produse de patiserie 

 

Bilete de avion Bucure╚Öti – Nisa - Bucure╚Öti 

Taxe de aeroport

7 nop╚Ťi de cazare cu mic dejun la hotel de 3*, în zona Nisa

Transferuri aeroport-hotel-aeroport

Tur pietonal Nisa

Asisten╚Ť─â turistic─â 

Bagaj de cal─â 

Asigurare medical─â

Asigurare storno

Excursii op╚Ťionale 

Intr─âri la obiectivele turistice

 

 

Grup minim: 30 Persoane
Tarifele sunt calculate pentru un grup  minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de  platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

vacanta coasta de azur, coasta de azur 2024, vacanta cannes, circuit coasta de azur 2024, oferte coasta de azur j'info tours, alpii maritimi, vacanta nisa, Nice, vacanta cannes, antibes

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,99000EUR
7 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Coasta de Azur 
în perioada martie - octombrie 
Clima: mediteranean─â 
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comode
De cump─ârat: delicatese culinare, vinuri 
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: crêpes Suzette (celebrele cl─âtite fran╚Ťuze╚Öti), foie gras, fondue, raclette, produse de patiserie