Circuit Coasta de Azur

Circuit Coasta de Azur
Cel mai bun pret
de la 995EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur Circuit Coasta de Azur

Vacanţă pe Coasta de Azur

Mergi în vacanţă în Franţa, pe Coasta de Azur, dacă visezi la mare de culoarea turcoazului, la străduţe colorate şi la peisaje şi clădiri care te lasă fără grai. Un circuit de neuitat la Nisa, Cannes, St Tropez şi în multe alte locuri încântătoare. 

 

Ziua 1: București – Nisa (7 nopți) 

Întâlnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul J’Info Tours, pentru zbor către Nisa. Sosire la Nisa și transfer la hotel. Cazare în zona Nisa, la Ibis Nice Centre Gare 3*.

  

Ziua 2: Nisa 

Vizităm Nisa, bijuteria Coastei de Azur și unul dintre cele mai frumoase orașe ale Franței. Nisa este un adevărat caleidoscop al istoriei și culturii, numele fiind moștenire de la vechii greci, care au denumit locul Nikaia – Orașul Victoriei. Artiștii impresioniști sau aristocrații englezi au dorit de-a lungul timpului să revendice frumosul oraș de pe Riviera Franceză, de aici provenind denumirea falezei Promenade des Anglais. Tur pietonal ce include principale obiective turistice: Vieux Nice (centrul vechi), Piața de flori, zona comercială Rue de France, Catedrala Sf. Nicolae, Hotel Negresco.    


Ziua 3: Èze - Monaco   

Excursie la Eze și Monaco. Prima oprire este în Èze, orășel construit în întregime din piatră, care se înalță la 427 m deasupra mării și vorbește lumii despre timpuri apuse, când locuitorii își observau inamicii venind pe mare și se refugiau aici pentru a scăpa de pericol. Èze își dezvăluie farmecul la fiecare pas, pe străduțe înguste, povârnite, umbrite de casele vechi de piatră, cu acoperișuri de teracotă, care adăpostesc ateliere ale artiștilor, magazine cu produse locale și cafenele. Următoarea vizită este în Monaco, care are o suprafață de 2 kmp și este al doilea cel mai mic stat din lume după Vatican, un adevărat paradis al luxului. Turul include: Palatul Princiar din Monaco Ville, construit în stil renascentist, Muzeul Oceanografic, Grădina exotică și Grădina japoneză, Cazinoul din Monte Carlo, Piața La Condamine.  

  

Ziua 4: Antibes și Cannes 

Excursie la Antibes și Cannes. În urmă cu 2000 de ani, grecii au fost cei care au fondat orașul Antibes, ce avea pe atunci numele de Antipolis. Grecii au trăit liniștiți în Antibes pană când locația a fost descoperită de pirați. Orașul poate fi caracterizat ca fiind locul perfect unde poți avea parte de peisaje splendide, restaurante în aer liber, strădute înguste perfecte pentru plimbări. Cannes este una dintre cele mai renumite stațiuni de pe Coasta de Azur. Printre obiectivele turistice majore ale orașului se numără: cheiul La Croisette, muzeul Castre (în incinta castelului medieval), bastionul Sainte Marguerite (sec. XI, locul întemnițării "Măștii de Fier"), mănăstirea Saint-Honorat (sec. IV, situată pe insula cu același nume).  

  

Ziua 5: St Tropez și Marsilia 

Excursie opțională la St. Tropez și Marsilia. Orașul de suflet al celei mai mari dive a cinemaului francez, Brigitte Bardot, Saint Tropez este astăzi faimos datorită celebrităților și bogătașilor care l-au ales drept reședință. Încă de la sfârșitul secolului XIX, orășelul a fost drept unul dintre locurile de etalare a bogăției, clasei și fastului aristocrației europene. 
Plecare către Marsilia, al doilea oraș că mărime al Franței după Paris, destinația cultural-istorică nr. 1 de pe coasta franceză a Mediteranei și centrul economic al regiunii Provence-Alpes-Côte d’Azur. Tur panoramic al celui mai vechi oraș al Franței, ce include: clădirea primăriei, cartierul Panier (zona veche a orașului) cu Piața Lenche, Teatrul Lenche și Grec, biserica St. Laurent, fortul St. Jean și St. Nicolae, mănăstirea Sf.Victor. Seara, retur la Nisa.  

  

Ziua 6: Grasse – Capitala mondială a parfumurilor 

Excursie opțională la Grasse. Mică localitate din Alpii Maritimi este casă pentru 70 de companii care activează în industria parfumurilor. Trei producători renumiți - Fragonard, Galimard, Molinard – își au atelierele aici. Ele sunt deschise publicului, oferind experiențe inedite prin care ajungi să afli despre etapele de producție a parfumurilor. Dacă vizitezi orașul vara, ai ocazia să admiri și să simți aromele câmpurilor și grădinilor pline de trandafiri, iasomie, violete, mimoze și lavande.
Chiar și florile folosite pentru fabricarea renumitului Chanel N ° 5 sunt cultivate și recoltate în Grasse. Farmecul orașului Grasse este dat de casele cu arhitectură medievală, ridicate în secolele XVII și XVIII, de conace superbe, vile și clădiri de inspirație “belle époque”.
Centrul vechi se remarcă prin fântâni și piețe pitorești, terase si cafenele cochete, clădiri cu fațade pictate în roșu și galben și buticuri pline de farmecul stilului provensal. Vă recomandăm să vă cumpărați parfumuri de la atelierele marilor producători si să vizitați: Catedrala Notre Dame du Puy, construită în stilul romanic provensal, în secolul al XI-lea, Muzeul Internațional al Parfumurilor, Muzeul provensal al constumelor și bijuteriilor – aflat în apropierea parfumeriei Fragonard, Vila-muzeu unde, în anii 1790 a locuit și creat pictorul Jean-Honoré Fragonard.

 

Ziua 7: Nisa 

Timp liber pentru cumpărături sau plimbări individuale.  

  

Ziua 8: Nisa - București 

Transfer la aeroport, pentru zborul înapoi spre București.  

 

 

Vrei sa mergi in Turul Frantei? Vezi oferta, aici

Pentru oferta turistica, Paris-Londra, vezi aici

St. Tropez și Marsilia    132 euro/persoană
Grasse                            56 euro/persoană

 

 

 

* Excursiile opţionale sunt nerambursabile.

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează. 

 

Vizitează Coasta de Azur 
în perioada martie - octombrie 
Clima: mediteraneană 
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine și încălțăminte comode
De cumpărat: delicatese culinare, vinuri 
Mâncare și băutură: crêpes Suzette (celebrele clătite franțuzești), foie gras, fondue, raclette, produse de patiserie 

 

Bilete de avion București – Nisa - București 

Taxe de aeroport

7 nopți de cazare cu mic dejun la hotel de 3*, în zona Nisa

Transferuri aeroport-hotel-aeroport

Tur pietonal Nisa

Asistență turistică 

Bagaj de cală 

Asigurare medicală

Asigurare storno

Excursii opționale 

Intrări la obiectivele turistice

Supliment obligatoriu pentru plecari iulie/august 245 euro/persoană

 

Grup minim: 30 Persoane
Tarifele sunt calculate pentru un grup  minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de  platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

vacanta coasta de azur, coasta de azur 2023, vacanta cannes, circuit coasta de azur 2023, oferte coasta de azur j'info tours, alpii maritimi, vacanta nisa, Nice, vacanta cannes, antibes

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,99000EUR
7 nopti

Info Practic

Vizitează Coasta de Azur 
în perioada martie - octombrie 
Clima: mediteraneană 
Moneda: euro
De luat în bagaj: haine și încălțăminte comode
De cumpărat: delicatese culinare, vinuri 
Mâncare și băutură: crêpes Suzette (celebrele clătite franțuzești), foie gras, fondue, raclette, produse de patiserie