Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor

Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor
Cel mai bun pret
1690EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor

Zanzibar - Insula Mirodeniilor

╚śtia╚Ťi c─â în capitala Zanzibarului, Stone Town, s-a n─âscut Freddy Mercury, solistul trupei Queen?

 

Ziua 1 : București - Istanbul - Zanzibar

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucure┼čti pentru zborul c─âtre Zanzibar. 

 

Ziua 2: Zanzibar  (10 nopti)

Sosire diminea╚Ťa devreme ╚Öi transfer la hotel 3* pentru odihn─â ╚Öi mic dejun. Timp liber pentru plaj─â ╚Öi relaxare.

 

Ziua 3: Zanzibar

Timp liber pentru plaj─â ╚Öi relaxare la piscin─â. 

 

Ziua 4: Zanzibar – Spice Tour (vizita la o planta┼úie de condimente) 

Excursie op┼úional─â pentru a descoperi de ce Zanzibar este cunoscut─â drept Insula Condimentelor sau a Mirodeniilor. Pân─â de curând, de aici se exportau 80% din rezervele mondiale de cui┼čoare. Se viziteaz─â o planta┼úie de condimente, unde afl─âm de la ghidul local toate detaliile despre fiecare condiment în parte ┼či tehnicile utilizate de fermieri. 

 

Ziua 5: Zanzibar – Stone Town ╚Öi Prison Island

Excursie op┼úional─â la Stone Town, partea veche a capitalei. Fosta capital─â a sultanatului Zanzibar ┼či centru înfloritor al comer┼úului cu mirodenii ┼či sclavi, Stone Town ┼či-a men┼úinut importan┼úa ┼či în timpul protectoratului britanic. Doi celebri fo┼čti reziden┼úi ai ora┼čului sunt Freddie Mercury, n─âscut aici (se viziteaz─â casa acestuia) ┼či exploratorul britanic David Livingstone. Se viziteaz─â Muzeul Na┼úional Zanzibar. Vedem pie┼úele de condimente, de fructe ┼či fostele pie┼úe de sclavi. Dup─â masa de prânz ne îndrept─âm spre Prison Island. Timp liber pentru a înota sau a face fotografii cu broa┼čtele ┼úestoase.


Ziua 6: Zanzibar – Rezerva┼úia Forestier─â Jozani cu maimu┼úele Red Colobus 

Excursie op┼úional─â la P─âdurea Jozani, care este rezerva┼úie natural─â înc─â din anii ‘60. Vedem maimu┼úele Red Colobus, care se întâlnesc doar aici. Se crede c─â leopardul de Zanzibar (v─âzut ultima oar─â în urm─â cu câ┼úiva ani) înc─â mai tr─âie┼čte aici dar, fiind un animal nocturn, se hr─âne┼čte doar în timpul nop┼úii, când accesul turi┼čtilor este interzis. 

  

Ziua 7: Zanzibar – Croazier─â în Atolul Mnemba pentru snorkeling ┼či observarea coralilor 

Excursie op┼úional─â care include transfer, o scurt─â croazier─â în b─ârcile tradi┼úionale dhow, echipament pentru snorkeling (inclus) ┼či dejun pesc─âresc. Plecarea se va face din Nungwi, aflat în partea de nord a insulei. Insula Mnemba este locul cel mai potrivit pentru snorkeling ┼či scufund─âri, apa fiind foarte limpede. Dup─â mas─â, navig─âm spre coasta de nord a insulei, una din cele mai frumoase din Zanzibar. 
  
  


Ziua 8: Zanzibar – Dar es Salaam 

Excursie op┼úional─â la Dar es Salaam (“Leag─ânul p─âcii”), cel mai mare ora┼č al Tanzaniei. Transfer pe continent cu feribotul. Capitala Tanzaniei a fost ini┼úial un sat pesc─âresc, pe care la mijlocul secolului al XIX-lea sultanul Zanzibarului l-a transformat în port ┼či centru comercial. Ast─âzi este o metropol─â de 1,5 milioane de locuitori unde b─ârci tradi┼úionale arabe se amestec─â printre imense vase trans-oceanice. Asemenea majorit─â┼úii ora┼čelor africane, Dar es Salaam este plin de contraste, cu str─âzi aglomerate, pie┼úe Kariakoo, dar ┼či bulevarde moderne în cartierul guvernamental. Domin─â arhitectur─â swahili, care încorporeaz─â elemente din stilurile arab, persan, indian, european ┼či african. 

  
  

Ziua 9: Zanzibar – Înot cu delfinii 

Excursie op┼úional─â pentru înot cu delfinii. Turul se desf─â┼čoar─â în apropiere de hotel ┼či satul pesc─âresc Kizimkazi. Organizarea acestei excursii depinde de vreme. 
 

 

Ziua 10: Zanzibar – Croazier─â pe mare – Laguna cu mangrove din Insula Kwale 

Excursie op┼úional─â, croazier─â pe mare, una dintre experien┼úele acvatice unice din Zanzibar. Se pleac─â de pe Plaja Fumba, cu vase tradi┼úionale dhow. Pute┼úi înota ┼či sta la plaj─â pe un banc de nisip. Atrac┼úia principal─â a excursiei o reprezint─â laguna cu mangrove ascuns─â pe Insul─â Kwale. Înotul în p─âdurea de mangrove în timpul fluxului este o experien┼ú─â de neegalat. O alt─â atrac┼úie este baobabul vechi de 200 ani, în care se poate urc─â pân─â în vârf, de unde se deschide o frumoas─â panoram─â. Timp liber pentru plaj─â ┼či relaxare. 

 

Ziua 11: Zanzibar – Istanbul – Bucure╚Öti

În timpul nop╚Ťii, transfer la aeroport pentru zborul de retur. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.

Spice Tour 75 euro/persoan─â 
Stone Town ┼či Prison Island 88 euro/persoan─â 
Rezerva╚Ťia Forestier─â Jozani 64 euro/persoan─â 
Croazier─â în Atolul Mnemba 83 euro/persoan─â 
Dar es Salaam 73 euro/persoan─â
Inot cu delfinii 65 euro/persoan─â
Croazier─â pe mare & Insula Kwale 82 euro/persoan─â 

 

 

* Tarifele excursiilor optionale sunt calculate pentru un grup de 20 persoane. Pentru un numar mai mic de persoane, tariful se va recalcula.

** Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

 

Viziteaz─â Zanzibar 
Tot timpul anului
Clima: tropical─â
Moneda: shiling tanzanian 
De luat în bagaj: ochelari de soare, p─âl─ârie de soare, haine comode, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, creme pentru protec╚Ťie solar─â
De cump─ârat: textile, produse din ceramic─â, m─â╚Öti sculptate în lemn
Mâncare ┼či b─âutur─â: sup─â de cocos, mchuzi wa pweza (caracatita cu curry), biryani (orez cu carne, nuc╚Öoar─â, cui╚Öoare, piper, cardamom, scor╚Ťi╚Öoar─â, usturoi, ghimbir ╚Öi coriandru), chips mayai (omlet─â cu cartofi pr─âji╚Ťi, salat─â de ceap─â ╚Öi ro╚Öii, sos de chili, maionez─â ╚Öi sos de ro╚Öii), banane verzi prajite, ciocolat─â zanzibarez─â (care este de fapt un fel de susan cu miere), cafea.

 

Bilet de avion Bucure╚Öti - Zanzibar – Bucure╚Öti
Bagaje de mana si de cala
10 nop╚Ťi de cazare cu mic dejun hotel 3*
Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Asisten╚Ťa turistic─â 

 

  • Excursii op╚Ťionale
  • Cina festiv─â de Anul Nou
  • Taxe de intrare la obiective
  • Asigurare medical─â
  • Bac╚Öi╚Öuri locale
  • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
  • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).
  • Alte servicii neincluse în program
  • Supliment plecare Pa╚Öte/Revelion - 620 euro/persoan─â
  • Supliment hoteluri de 4* ╚Öi 5* - 499 euro/persoan─â

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

zanzibar, vacanta zanzibar, sejur zanzibar 2023, luna de miere zanzibar, mirodenii, condimente, tanzania, pestere, insule, circuite, hotel 3*

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
3,38000EUR
11 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Zanzibar 
Tot timpul anului
Clima: tropical─â
Moneda: shiling tanzanian 
De luat în bagaj: ochelari de soare, p─âl─ârie de soare, haine comode, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, creme pentru protec╚Ťie solar─â
De cump─ârat: textile, produse din ceramic─â, m─â╚Öti sculptate în lemn
Mâncare ┼či b─âutur─â: sup─â de cocos, mchuzi wa pweza (caracatita cu curry), biryani (orez cu carne, nuc╚Öoar─â, cui╚Öoare, piper, cardamom, scor╚Ťi╚Öoar─â, usturoi, ghimbir ╚Öi coriandru), chips mayai (omlet─â cu cartofi pr─âji╚Ťi, salat─â de ceap─â ╚Öi ro╚Öii, sos de chili, maionez─â ╚Öi sos de ro╚Öii), banane verzi prajite, ciocolat─â zanzibarez─â (care este de fapt un fel de susan cu miere), cafea.