Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor

Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor
Cel mai bun pret
1690EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor Circuit Zanzibar - Insula Mirodeniilor

Zanzibar - Insula Mirodeniilor

Știați că în capitala Zanzibarului, Stone Town, s-a născut Freddy Mercury, solistul trupei Queen?

 

Ziua 1 : București - Istanbul - Zanzibar

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către Zanzibar. 

 

Ziua 2: Zanzibar  (10 nopti)

Sosire dimineața devreme și transfer la hotel 3* pentru odihnă și mic dejun. Timp liber pentru plajă și relaxare.

 

Ziua 3: Zanzibar

Timp liber pentru plajă și relaxare la piscină. 

 

Ziua 4: Zanzibar – Spice Tour (vizita la o plantaţie de condimente) 

Excursie opţională pentru a descoperi de ce Zanzibar este cunoscută drept Insula Condimentelor sau a Mirodeniilor. Până de curând, de aici se exportau 80% din rezervele mondiale de cuişoare. Se vizitează o plantaţie de condimente, unde aflăm de la ghidul local toate detaliile despre fiecare condiment în parte şi tehnicile utilizate de fermieri. 

 

Ziua 5: Zanzibar – Stone Town și Prison Island

Excursie opţională la Stone Town, partea veche a capitalei. Fosta capitală a sultanatului Zanzibar şi centru înfloritor al comerţului cu mirodenii şi sclavi, Stone Town şi-a menţinut importanţa şi în timpul protectoratului britanic. Doi celebri foşti rezidenţi ai oraşului sunt Freddie Mercury, născut aici (se vizitează casa acestuia) şi exploratorul britanic David Livingstone. Se vizitează Muzeul Naţional Zanzibar. Vedem pieţele de condimente, de fructe şi fostele pieţe de sclavi. După masa de prânz ne îndreptăm spre Prison Island. Timp liber pentru a înota sau a face fotografii cu broaştele ţestoase.


Ziua 6: Zanzibar – Rezervaţia Forestieră Jozani cu maimuţele Red Colobus 

Excursie opţională la Pădurea Jozani, care este rezervaţie naturală încă din anii ‘60. Vedem maimuţele Red Colobus, care se întâlnesc doar aici. Se crede că leopardul de Zanzibar (văzut ultima oară în urmă cu câţiva ani) încă mai trăieşte aici dar, fiind un animal nocturn, se hrăneşte doar în timpul nopţii, când accesul turiştilor este interzis. 

  

Ziua 7: Zanzibar – Croazieră în Atolul Mnemba pentru snorkeling şi observarea coralilor 

Excursie opţională care include transfer, o scurtă croazieră în bărcile tradiţionale dhow, echipament pentru snorkeling (inclus) şi dejun pescăresc. Plecarea se va face din Nungwi, aflat în partea de nord a insulei. Insula Mnemba este locul cel mai potrivit pentru snorkeling şi scufundări, apa fiind foarte limpede. După masă, navigăm spre coasta de nord a insulei, una din cele mai frumoase din Zanzibar. 
  
  


Ziua 8: Zanzibar – Dar es Salaam 

Excursie opţională la Dar es Salaam (“Leagănul păcii”), cel mai mare oraş al Tanzaniei. Transfer pe continent cu feribotul. Capitala Tanzaniei a fost iniţial un sat pescăresc, pe care la mijlocul secolului al XIX-lea sultanul Zanzibarului l-a transformat în port şi centru comercial. Astăzi este o metropolă de 1,5 milioane de locuitori unde bărci tradiţionale arabe se amestecă printre imense vase trans-oceanice. Asemenea majorităţii oraşelor africane, Dar es Salaam este plin de contraste, cu străzi aglomerate, pieţe Kariakoo, dar şi bulevarde moderne în cartierul guvernamental. Domină arhitectură swahili, care încorporează elemente din stilurile arab, persan, indian, european şi african. 

  
  

Ziua 9: Zanzibar – Înot cu delfinii 

Excursie opţională pentru înot cu delfinii. Turul se desfăşoară în apropiere de hotel şi satul pescăresc Kizimkazi. Organizarea acestei excursii depinde de vreme. 
 

 

Ziua 10: Zanzibar – Croazieră pe mare – Laguna cu mangrove din Insula Kwale 

Excursie opţională, croazieră pe mare, una dintre experienţele acvatice unice din Zanzibar. Se pleacă de pe Plaja Fumba, cu vase tradiţionale dhow. Puteţi înota şi sta la plajă pe un banc de nisip. Atracţia principală a excursiei o reprezintă laguna cu mangrove ascunsă pe Insulă Kwale. Înotul în pădurea de mangrove în timpul fluxului este o experienţă de neegalat. O altă atracţie este baobabul vechi de 200 ani, în care se poate urcă până în vârf, de unde se deschide o frumoasă panoramă. Timp liber pentru plajă şi relaxare. 

 

Ziua 11: Zanzibar – Istanbul – București

În timpul nopții, transfer la aeroport pentru zborul de retur. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

Spice Tour 75 euro/persoană 
Stone Town şi Prison Island 88 euro/persoană 
Rezervația Forestieră Jozani 64 euro/persoană 
Croazieră în Atolul Mnemba 83 euro/persoană 
Dar es Salaam 73 euro/persoană
Inot cu delfinii 65 euro/persoană
Croazieră pe mare & Insula Kwale 82 euro/persoană 

 

 

* Tarifele excursiilor optionale sunt calculate pentru un grup de 20 persoane. Pentru un numar mai mic de persoane, tariful se va recalcula.

** Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

 

Vizitează Zanzibar 
Tot timpul anului
Clima: tropicală
Moneda: shiling tanzanian 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode, încălțăminte confortabilă, creme pentru protecție solară
De cumpărat: textile, produse din ceramică, măști sculptate în lemn
Mâncare şi băutură: supă de cocos, mchuzi wa pweza (caracatita cu curry), biryani (orez cu carne, nucșoară, cuișoare, piper, cardamom, scorțișoară, usturoi, ghimbir și coriandru), chips mayai (omletă cu cartofi prăjiți, salată de ceapă și roșii, sos de chili, maioneză și sos de roșii), banane verzi prajite, ciocolată zanzibareză (care este de fapt un fel de susan cu miere), cafea.

 

Bilet de avion București - Zanzibar – București
Bagaje de mana si de cala
10 nopți de cazare cu mic dejun hotel 3*
Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Asistența turistică 

 

Excursii opționale
Cina festivă de Anul Nou
Taxe de intrare la obiective
Asigurare medicală
Bacșișuri locale
Alte servicii neincluse în program
Supliment plecare Paște/Revelion - 620 euro/persoană
Supliment hoteluri de 4* și 5* - 499 euro/persoană

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

zanzibar, vacanta zanzibar, sejur zanzibar 2023, luna de miere zanzibar, mirodenii, condimente, tanzania, pestere, insule, circuite, hotel 3*

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
3,38000EUR
11 nopti

Info Practic

Vizitează Zanzibar 
Tot timpul anului
Clima: tropicală
Moneda: shiling tanzanian 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode, încălțăminte confortabilă, creme pentru protecție solară
De cumpărat: textile, produse din ceramică, măști sculptate în lemn
Mâncare şi băutură: supă de cocos, mchuzi wa pweza (caracatita cu curry), biryani (orez cu carne, nucșoară, cuișoare, piper, cardamom, scorțișoară, usturoi, ghimbir și coriandru), chips mayai (omletă cu cartofi prăjiți, salată de ceapă și roșii, sos de chili, maioneză și sos de roșii), banane verzi prajite, ciocolată zanzibareză (care este de fapt un fel de susan cu miere), cafea.