Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului

Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului
Cel mai bun pret
1175EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului

Descoperă Georgia

Georgia este o ţară neasemuit de frumoasă. Munţii Caucazului bucură ochii iubitorilor de natură iar capitala Tbilisi este încărcată de istorie, iar asta se vede prin clădirile şi monumentele sale. 

 

Citeste aici despre Georgia si Caucaz

 

Ziua 1: Bucureşti – Tbilisi 

Întâlnire cu însoţitorul de grup de la J’Info Tours pe aeroportul Henri Coandă şi îmbarcare pentru zborul către Tbilisi.  Transfer la hotel Bridge Boutique 4*. Timp liber până la întâlnirea cu ghidul local pentru turul oraşului, cu vizitarea principalelor atracţii: Catedrala Sfânta Treime (Sameba), principala catedrală creştin-ortodoxă din Georgia, Biserică Metekhi  (secolul al XIII-lea), Cetatea Narikala (secolul al IV-lea d.Hr.), unde se ajunge cu telecabina şi care oferă o priveliște extraordinară asupra oraşului. Coborâm pe lângă cascada Legvtahevi, ne plimbăm prin parcul de lângă băile de sulf, vizităm strada şi cartierul Shardeni şi piaţa Meidan plină cu cafenele, galerii şi magazine de suveniruri. După tur, transfer şi cazare la hotel Bridge Boutique 4*.  
  

 

Ziua 2: Tbilisi – Mtskheta – Ananuri – Gudauri  

Plecăm spre Mtskheta. Începem ziua cu turul vechii capitale pentru a admiră monumentele aflate în  patrimoniul UNESCO: Mănăstirea Jvari (secolul al VI-lea î.Hr.) construită în stilul arhitectural tetraconch; Catedrala Svetitskhoveli (secolul al XI-lea) care adăpostește mantia Mântuitorului Hristos; complexul de arhitectură Ananuri (secolul XVI-XVII) alcătuit din biserici, fortificaţii şi clădiri rezidenţiale ale ducilor de Aragvi. Sosire în staţiunea de schi Gudauri. Cazare la hotel Marco Polo 4*. 

  

Ziua 3: Gudauri – Kazbegi – Gergeti – Gveleti - Gudauri 

Explorăm munţii Caucaz şi ajungem pe Cross Pass la 2395 metri altitudine. Vizităm Biserică Sfânta Treime (secolul al XIV-lea) din Gergeti, situată la poalele gheţarului Kazbegi (5047 m). Traversăm Cheile Dariali şi facem o drumeţie de-a lungul râului pentru a admiră cascadă Gweleti. Prânz tradiţional într-un restaurant local. După-amiază, plimbare în zona satului Juta.  
  
  


Ziua 4: Gudauri – Uplistsikhe – Borjomi 

Plecăm spre regiunea Samtskhe – Javakheti, prima oprire fiind în oraşul istoric Uplistsikhe, sculptat în stânci încă din mileniul I î.Hr. Continuăm drumul spre oraşul Borjomi unde se întâlnesc cele mai bune ape minerale din ţară. Cazare la hotel Borjomi Likani Health and Spa Center 4*. Timp liber.  
  
 


Ziua 5: Borjomi – Akhaltsikhe - Vardzia  

Dimineaţă vizităm Parcul Apelor Minerale, principala atracţie a oraşului. Plecăm apoi spre Akhaltsikhe unde vom vizita Cetatea Rabatului, una din cele mai frumoase cetăţi medievale de pe teritoriul Georgiei. În muzeul cetăţii putem vedea manuscrise vechi, materiale etnografice, colecţii de carpete vechi. Cazare în Vardzia la Valodia’s Cottages, în căsuţe turistice.  
  

 

Ziua 6: Vardzia 

Vizităm oraşul-peşteră Vardzia, situat într-o zonă rurală izolată, aproape de graniţele cu Turcia şi Armenia. Peşterile au pe alocuri o lungime de 500 m şi o înălţime de 19 m. Oraşul a fost construit în secolul al XII-lea de regele creştin George al III-lea ca fortăreaţă militară. Fiică acestuia, prinţesa Tamar, a transformat fortăreaţa într-o mânăstire fortificată unde locuiau în jur de 2000 de călugări. Cele 13 etaje găzduiau 6000 de camere, 13 biserici, 25 de pivniţe pentru vin, o sală de petreceri, biblioteci, grajduri şi o biserică impresionantă. Cutremurul din 1283 a distrus o parte din oraş, grăbindu-i declinul.  Participăm la un curs de gastronomie georgiană unde vom învaţa să facem „meskhuri khachapuri”, pâine umplută cu brânză. Urmează o degustare de vin georgian şi prânz cu păstrăv la grătar. Cazare în căsuţe turistice.  
  

 

Ziua 7: Vardzia – Gori - Tbilisi 

În drum spre Tbilisi, ne vom opri în Gori, oraşul lui Stalin, pentru a vizita muzeul dedicat dictatorului. Muzeul a început să fie construit în 1951, în timpul vieţii acestuia, când ar fi trebuit să fie „Muzeul Istoriei Socialismului”. Sosire în Tbilisi, transfer şi cazare la hotel Bridge Boutique 4*. 

  

Ziua 8: Tbilisi - Bucureşti

Transfer la aeroport pentru îmbarcare cu destinaţia Bucureşti.  

 

Vezi aici si oferta de circuit in Azerbaidjan - Georgia - Armenia

Te fascineaza Iranul? Vezi oferta J'info Tours, aici

Orașul-peșteră Vardzia 85 euro/persoană

Grup minim 20 persoane

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic tarifele se recalculeaza.

Excursiile optionale sunt nerambursabile. 

Bucuresti 00:30 - Tbilisi 04:55
Tbilisi 05:45 - Bucuresti 06:30

Vizitează Georgia 
 tot timpul anului 
Clima: variază de la cea subtropicala la cea continentală 
Moneda: lari 
Ce să luaţi în bagaj: haine impermeabile şi încălţăminte comodă 
Ce să cumpăraţi: vinuri 
Mâncare şi băutură: Churchkhela (un şir lung de nuci întinse pe o sfoară, scufundate într-un amestec  de sucuri concentrate de struguri şi puțină făină); khinkali (găluște din aluat moale, umplute cu carne tocată, ciuperci sau brânză). Vinul georgian este unul din cele mai bune din lume. Puteţi degusta vinuri roşii (Saperavi, Mukuzani, Iberiuli),  albe (Tsinanadali sau Alazani) dar şi Chacha (o băutură asemănătoare cu ţuica).

 Bilet de avion Bucureşti – Tbilisi – Bucureşti 

Taxe de aeroport

Transport cu autocar/microbuz conform cu itinerariul circuitului

 5 nopţi de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3-4* 
 2 nopţi de cazare cu mic dejun în căsuţe turistice în Vardzia 

 Asistența turistică  
  

Asigurare medicală 

Asigurare storno 

Excursiile opţionale 

Biletele de intrare la obiectivele turistice din program

Supliment plecare iunie 88 euro/persoana 

 

Grup minim 30 persoane

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

circuit georgia, vacanta giorgia 2022, legendele georgiei, circuit caucaz, oferte Georgia si caucaz 2022, oferte j'info Tours Georgia, avion Tbilisi, cazare tbilisi, excursie caucaz, caucazian, Mtskheta, Ananuri, Gudauri, Kazbegi, Gori, Uplistsikhe, Vardzia

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
2,35000EUR
7 nopti

Info Practic

Vizitează Georgia 
 tot timpul anului 
Clima: variază de la cea subtropicala la cea continentală 
Moneda: lari 
Ce să luaţi în bagaj: haine impermeabile şi încălţăminte comodă 
Ce să cumpăraţi: vinuri 
Mâncare şi băutură: Churchkhela (un şir lung de nuci întinse pe o sfoară, scufundate într-un amestec  de sucuri concentrate de struguri şi puțină făină); khinkali (găluște din aluat moale, umplute cu carne tocată, ciuperci sau brânză). Vinul georgian este unul din cele mai bune din lume. Puteţi degusta vinuri roşii (Saperavi, Mukuzani, Iberiuli),  albe (Tsinanadali sau Alazani) dar şi Chacha (o băutură asemănătoare cu ţuica).