Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului

Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului
Cel mai bun pret
1175EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului Circuit Georgia - Legendele si vinurile Caucazului

Descoper─â Georgia

Georgia este o ┼úar─â neasemuit de frumoas─â. Mun┼úii Caucazului bucur─â ochii iubitorilor de natur─â iar capitala Tbilisi este înc─ârcat─â de istorie, iar asta se vede prin cl─âdirile ┼či monumentele sale. 

 

Citeste aici despre Georgia si Caucaz

 

Ziua 1: Bucure┼čti – Tbilisi 

Întâlnire cu înso┼úitorul de grup de la J’Info Tours pe aeroportul Henri Coand─â ┼či îmbarcare pentru zborul c─âtre Tbilisi.  Transfer la hotel Bridge Boutique 4*. Timp liber pân─â la întâlnirea cu ghidul local pentru turul ora┼čului, cu vizitarea principalelor atrac┼úii: Catedrala Sfânta Treime (Sameba), principala catedral─â cre┼čtin-ortodox─â din Georgia, Biseric─â Metekhi  (secolul al XIII-lea), Cetatea Narikala (secolul al IV-lea d.Hr.), unde se ajunge cu telecabina ┼či care ofer─â o priveli╚Öte extraordinar─â asupra ora┼čului. Coborâm pe lâng─â cascada Legvtahevi, ne plimb─âm prin parcul de lâng─â b─âile de sulf, vizit─âm strada ┼či cartierul Shardeni ┼či pia┼úa Meidan plin─â cu cafenele, galerii ┼či magazine de suveniruri. Dup─â tur, transfer ┼či cazare la hotel Bridge Boutique 4*.  
  

 

Ziua 2: Tbilisi – Mtskheta – Ananuri – Gudauri  

Plec─âm spre Mtskheta. Începem ziua cu turul vechii capitale pentru a admir─â monumentele aflate în  patrimoniul UNESCO: M─ân─âstirea Jvari (secolul al VI-lea î.Hr.) construit─â în stilul arhitectural tetraconch; Catedrala Svetitskhoveli (secolul al XI-lea) care ad─âposte╚Öte mantia Mântuitorului Hristos; complexul de arhitectur─â Ananuri (secolul XVI-XVII) alc─âtuit din biserici, fortifica┼úii ┼či cl─âdiri reziden┼úiale ale ducilor de Aragvi. Sosire în sta┼úiunea de schi Gudauri. Cazare la hotel Marco Polo 4*. 

  

Ziua 3: Gudauri – Kazbegi – Gergeti – Gveleti - Gudauri 

Explor─âm mun┼úii Caucaz ┼či ajungem pe Cross Pass la 2395 metri altitudine. Vizit─âm Biseric─â Sfânta Treime (secolul al XIV-lea) din Gergeti, situat─â la poalele ghe┼úarului Kazbegi (5047 m). Travers─âm Cheile Dariali ┼či facem o drume┼úie de-a lungul râului pentru a admir─â cascad─â Gweleti. Prânz tradi┼úional într-un restaurant local. Dup─â-amiaz─â, plimbare în zona satului Juta.  
  
  


Ziua 4: Gudauri – Uplistsikhe – Borjomi 

Plec─âm spre regiunea Samtskhe – Javakheti, prima oprire fiind în ora┼čul istoric Uplistsikhe, sculptat în stânci înc─â din mileniul I î.Hr. Continu─âm drumul spre ora┼čul Borjomi unde se întâlnesc cele mai bune ape minerale din ┼úar─â. Cazare la hotel Borjomi Likani Health and Spa Center 4*. Timp liber.  
  
 


Ziua 5: Borjomi – Akhaltsikhe - Vardzia  

Diminea┼ú─â vizit─âm Parcul Apelor Minerale, principala atrac┼úie a ora┼čului. Plec─âm apoi spre Akhaltsikhe unde vom vizita Cetatea Rabatului, una din cele mai frumoase cet─â┼úi medievale de pe teritoriul Georgiei. În muzeul cet─â┼úii putem vedea manuscrise vechi, materiale etnografice, colec┼úii de carpete vechi. Cazare în Vardzia la Valodia’s Cottages, în c─âsu┼úe turistice.  
  

 

Ziua 6: Vardzia 

Vizit─âm ora┼čul-pe┼čter─â Vardzia, situat într-o zon─â rural─â izolat─â, aproape de grani┼úele cu Turcia ┼či Armenia. Pe┼čterile au pe alocuri o lungime de 500 m ┼či o în─âl┼úime de 19 m. Ora┼čul a fost construit în secolul al XII-lea de regele cre┼čtin George al III-lea ca fort─ârea┼ú─â militar─â. Fiic─â acestuia, prin┼úesa Tamar, a transformat fort─ârea┼úa într-o mân─âstire fortificat─â unde locuiau în jur de 2000 de c─âlug─âri. Cele 13 etaje g─âzduiau 6000 de camere, 13 biserici, 25 de pivni┼úe pentru vin, o sal─â de petreceri, biblioteci, grajduri ┼či o biseric─â impresionant─â. Cutremurul din 1283 a distrus o parte din ora┼č, gr─âbindu-i declinul.  Particip─âm la un curs de gastronomie georgian─â unde vom înva┼úa s─â facem „meskhuri khachapuri”, pâine umplut─â cu brânz─â. Urmeaz─â o degustare de vin georgian ┼či prânz cu p─âstr─âv la gr─âtar. Cazare în c─âsu┼úe turistice.  
  

 

Ziua 7: Vardzia – Gori - Tbilisi 

În drum spre Tbilisi, ne vom opri în Gori, ora┼čul lui Stalin, pentru a vizita muzeul dedicat dictatorului. Muzeul a început s─â fie construit în 1951, în timpul vie┼úii acestuia, când ar fi trebuit s─â fie „Muzeul Istoriei Socialismului”. Sosire în Tbilisi, transfer ┼či cazare la hotel Bridge Boutique 4*. 

  

Ziua 8: Tbilisi - Bucure┼čti

Transfer la aeroport pentru îmbarcare cu destina┼úia Bucure┼čti.  

 

Vezi aici si oferta de circuit in Azerbaidjan - Georgia - Armenia

Te fascineaza Iranul? Vezi oferta J'info Tours, aici

Orașul-peșteră Vardzia 85 euro/persoană

Grup minim 20 persoane

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic tarifele se recalculeaza.

Excursiile optionale sunt nerambursabile. 

Bucuresti 00:30 - Tbilisi 04:55
Tbilisi 05:45 - Bucuresti 06:30

Viziteaz─â Georgia 
 tot timpul anului 
Clima: variaz─â de la cea subtropicala la cea continental─â 
Moneda: lari 
Ce s─â lua┼úi în bagaj: haine impermeabile ┼či înc─âl┼ú─âminte comod─â 
Ce s─â cump─âra┼úi: vinuri 
Mâncare ┼či b─âutur─â: Churchkhela (un ┼čir lung de nuci întinse pe o sfoar─â, scufundate într-un amestec  de sucuri concentrate de struguri ┼či pu╚Ťin─â f─âin─â); khinkali (g─âlu╚Öte din aluat moale, umplute cu carne tocat─â, ciuperci sau brânz─â). Vinul georgian este unul din cele mai bune din lume. Pute┼úi degusta vinuri ro┼čii (Saperavi, Mukuzani, Iberiuli),  albe (Tsinanadali sau Alazani) dar ┼či Chacha (o b─âutur─â asem─ân─âtoare cu ┼úuica).

 Bilet de avion Bucure┼čti – Tbilisi – Bucure┼čti 

Taxe de aeroport

Transport cu autocar/microbuz conform cu itinerariul circuitului

 5 nop┼úi de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3-4* 
 2 nop┼úi de cazare cu mic dejun în c─âsu┼úe turistice în Vardzia 

 Asisten╚Ťa turistic─â  
  

  • Asigurare medical─â 
  • Asigurare storno 
  • Excursiile op┼úionale 
  • Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
  • Supliment plecare iunie 88 euro/persoana 
  • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
  • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).

 

Grup minim 30 persoane

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

circuit georgia, vacanta giorgia 2022, legendele georgiei, circuit caucaz, oferte Georgia si caucaz 2022, oferte j'info Tours Georgia, avion Tbilisi, cazare tbilisi, excursie caucaz, caucazian, Mtskheta, Ananuri, Gudauri, Kazbegi, Gori, Uplistsikhe, Vardzia

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
2,35000EUR
7 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Georgia 
 tot timpul anului 
Clima: variaz─â de la cea subtropicala la cea continental─â 
Moneda: lari 
Ce s─â lua┼úi în bagaj: haine impermeabile ┼či înc─âl┼ú─âminte comod─â 
Ce s─â cump─âra┼úi: vinuri 
Mâncare ┼či b─âutur─â: Churchkhela (un ┼čir lung de nuci întinse pe o sfoar─â, scufundate într-un amestec  de sucuri concentrate de struguri ┼či pu╚Ťin─â f─âin─â); khinkali (g─âlu╚Öte din aluat moale, umplute cu carne tocat─â, ciuperci sau brânz─â). Vinul georgian este unul din cele mai bune din lume. Pute┼úi degusta vinuri ro┼čii (Saperavi, Mukuzani, Iberiuli),  albe (Tsinanadali sau Alazani) dar ┼či Chacha (o b─âutur─â asem─ân─âtoare cu ┼úuica).