Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite

Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite
Cel mai bun pret
2590EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite

Coreea de Sud - ╚Üara Dimine╚Ťilor Lini╚Ötite

 

Ziua 1: Bucure╚Öti - Seul 

Întâlnire pe Aeroportul Interna╚Ťional Henri Coand─â cu reprezentantul J'Info Tours, pentru zborul c─âtre Seul. 
  

 

Ziua 2: Seul (3 nop╚Ťi) 

Bine a╚Ťi venit în Coreea de Sud! Transfer la Hotel Kobos 3*.
  

 

Ziua 3: Seul - Muzeul Satului Coreean ╚Öi tur de ora╚Ö  

Transfer la Muzeul Satului Coreean, situat în afar─â ora╚Öului, prilej de a ne arunca o privire în cultur─â ╚Öi via╚Ťa tradi╚Ťional─â ale Coreei de acum 2 secole. 
Întoarcere în Seul. Turul metropolei cu 10 milioane de locuitori ne poart─â prin centrul istoric ╚Öi modern. Admir─âm: Palatul Gyeongbok, Casa Albastr─â (Palatul Preziden╚Ťial), Pia╚Ť─â Namdaemun, Aleea Isadong, Templul Chogesa. 
 

 

Ziua 4: Seul - DMZ (Zona demilitarizat─â la grani╚Ťa cu Coreea de Nord) 

Excursie op╚Ťional─â de excep╚Ťie în zona demilitarizat─â DMZ, fâ╚Öie de p─âmânt care desparte Coreea de Sud de cea de Nord, una dintre cele mai mari atrac╚Ťii pentru orice turist ajuns în Seul. Vizit─âm Podul Libert─â╚Ťii, Clopotul P─âcii, Muzeul Armurilor, Observatorul, prilej de a arunca o scurt─â privire asupra “Nordului”, Tunelul In´Čültr─ârii, una dintre cele câteva galerii subterane construite de nord-coreeni ca strategie de invadare. 
 

 

Ziua 5: Seul - Busan (4 nop╚Ťi) 

Diminea╚Ťa, transfer la aeroport pentru zbor c─âtre Busan, capitala de var─â a ╚Ť─ârii, datorit─â pozi╚Ťiei de pe malul m─ârii. Începem turul de ora╚Ö, incluzând: Turnul Busan (simbolul ora╚Öului), Yongdusan Park, pia╚Ťa interna╚Ťional─â de peste Jagalchi, bulevardul Nampodolg, Parcul oceanic Taejongdae, Altarul Chungnyeolsa. Busan este al doilea ora╚Ö al Coreei de Sud dup─â Seul ╚Öi al 10-lea port din lume. Cartierul reziden╚Ťial cu zgârie-nori se num─âr─â printre cele mai exclusiviste zona din Asia de Est. Cazare la Ibis Ambassador Busan City Centre 3*.

 

Ziua 6: Busan - Gyeongju (80 km) 

Excursie la Gyeongju, ora╚Ö istoric din sud-estul ╚Ť─ârii care g─âzduie╚Öte numeroase festivit─â╚Ťi  ╚Öi s─ârb─âtori  tradi╚Ťionale. Pe drum, se vor face opriri pentru vizitarea templelor Beomeosa (sec. 7) ╚Öi Tongdosa, unul din cele mai pre╚Ťuite temple ale Coreei de Sud, unde, potrivit legendei, se a´Čéa diverse relicve ale lui Buddha însu╚Öi (o rob─â, un vas de rug─âciune, un os din craniul sau). Tur de ora╚Ö Gyeongju-vom  putea admira Templul Bulguska ╚Öi Grotele Seokguram, loc de ermitaj apar╚Ťinând templului, situat pe ╚Ť─ârmul m─ârii la 750 m altitudine, ambele intrate în patrimoniul UNESCO datorit─â sculpturilor exemplare înf─â╚Ťi╚Öându-l pe Buddha. În continuare vom vizita Parcul Regal, Observatorul Astronomic ╚Öi Muzeul Na╚Ťional. Întoarcere în Busan. Mese incluse: mic dejun. 
 

 

Ziua 7: Busan - Parcul Na╚Ťional Gayasan - Songnisan (250 km) 

Plecare spre Parcul Na╚Ťional Gayasan, ce are o suprafa╚Ť─â de 800.000 kmp ╚Öi este traversat de lan╚Ťul muntos Sobaek. Vom vizita Templul Haeinsa, faimos datorit─â statuii imense care îl înf─â╚Ťi╚Öeaz─â pe Buddha, sculptat─â în stânc─â muntelui, intrat─â de asemenea în Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom continua cu vizitarea Templului Beopju, datând din secolul VII, considerat unul din principalele temple ale budismului corean. Întoarcere în Busan. 

  

Ziua 8: Busan 

Ora╚Öul Busan atrage mul╚Ťi turi╚Öti cu cele ╚Öase plaje ale sale, dintre care Haeundae este celebra pentru hotelurile de lux ╚Öi promenada de pe falez─â, unde au loc carnavaluri. Timp liber pentru plaj─â ╚Öi cump─âr─âturi. 

   

Ziua 9: Busan - Seul (325 km) 

Dup─â micul dejun, transfer la gar─â Busan pentru îmbarcare în trenul cu destina╚Ťia Seul. Transfer la aeroport, pentru zborul de retur c─âtre Bucure╚Öti. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.

     

Zona demilitarizat─â DMZ - 90 euro/persoan─â

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

 

 

 

Viziteaz─â Coreea
primăvara și vara, iernile sunt foarte reci
Clima: tropical─â
Moneda: won sud-coreean
De luat în bagaj: crem─â cu protec╚Ťie solar─â soare, p─âl─ârie de soare, spray de ╚Ťân╚Ťari
De cump─ârat: textile si electronice 
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: sushi, sashimi (peste crud cu orez), sosul de soia. Încerca╚Ťi hanjeongsik – preparat  tradi╚Ťional, polsotbap – un orez g─âtit într-un vas special, f─âcut din piatr─â sau supa ttokguk.

 

Bilete de avion București - Seul - București

Taxe de aeroport

Bilet de avion Seul - Busan
7 nop╚Ťi de cazare la hoteluri de 3*
Mic dejun
Tururi si vizite conform programului
Transport cu tren/autocar/microbuz/cursa local─â clasa Turist, conform cu itinerarul excursiei
Servicii ghid local
Asisten╚Ťa turistic─â

 

Excursii op╚Ťionale 

Taxe de intrare la obiectivele turistice

Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).

Asigurare medical─â si asigurare storno

Supliment plecare iunie 199 euro/persoan─â 

Supliment plecare Pa╚Öte 600 euro/persoan─â 

Suplimente cazare:

- supliment single - 800 euro

- A 3-a persoana in camera dubla/tripla - 2500 euro

- supliment hoteluri 4*/5* - 750 euro 

 

 

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

 

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,18000EUR
7 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Coreea
primăvara și vara, iernile sunt foarte reci
Clima: tropical─â
Moneda: won sud-coreean
De luat în bagaj: crem─â cu protec╚Ťie solar─â soare, p─âl─ârie de soare, spray de ╚Ťân╚Ťari
De cump─ârat: textile si electronice 
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: sushi, sashimi (peste crud cu orez), sosul de soia. Încerca╚Ťi hanjeongsik – preparat  tradi╚Ťional, polsotbap – un orez g─âtit într-un vas special, f─âcut din piatr─â sau supa ttokguk.