Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite

Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite
Cel mai bun pret
2590EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite Circuit Coreea de Sud - Tara Diminetilor Linistite

Coreea de Sud - Țara Dimineților Liniștite

 

Ziua 1: București - Seul 

Întâlnire pe Aeroportul Internațional Henri Coandă cu reprezentantul J'Info Tours, pentru zborul către Seul. 
  

 

Ziua 2: Seul (3 nopți) 

Bine ați venit în Coreea de Sud! Transfer la Hotel Kobos 3*.
  

 

Ziua 3: Seul - Muzeul Satului Coreean și tur de oraș  

Transfer la Muzeul Satului Coreean, situat în afară orașului, prilej de a ne arunca o privire în cultură și viața tradițională ale Coreei de acum 2 secole. 
Întoarcere în Seul. Turul metropolei cu 10 milioane de locuitori ne poartă prin centrul istoric și modern. Admirăm: Palatul Gyeongbok, Casa Albastră (Palatul Prezidențial), Piață Namdaemun, Aleea Isadong, Templul Chogesa. 
 

 

Ziua 4: Seul - DMZ (Zona demilitarizată la granița cu Coreea de Nord) 

Excursie opțională de excepție în zona demilitarizată DMZ, fâșie de pământ care desparte Coreea de Sud de cea de Nord, una dintre cele mai mari atracții pentru orice turist ajuns în Seul. Vizităm Podul Libertății, Clopotul Păcii, Muzeul Armurilor, Observatorul, prilej de a arunca o scurtă privire asupra “Nordului”, Tunelul Infiltrării, una dintre cele câteva galerii subterane construite de nord-coreeni ca strategie de invadare. 
 

 

Ziua 5: Seul - Busan (4 nopți) 

Dimineața, transfer la aeroport pentru zbor către Busan, capitala de vară a țării, datorită poziției de pe malul mării. Începem turul de oraș, incluzând: Turnul Busan (simbolul orașului), Yongdusan Park, piața internațională de peste Jagalchi, bulevardul Nampodolg, Parcul oceanic Taejongdae, Altarul Chungnyeolsa. Busan este al doilea oraș al Coreei de Sud după Seul și al 10-lea port din lume. Cartierul rezidențial cu zgârie-nori se numără printre cele mai exclusiviste zona din Asia de Est. Cazare la Ibis Ambassador Busan City Centre 3*.

 

Ziua 6: Busan - Gyeongju (80 km) 

Excursie la Gyeongju, oraș istoric din sud-estul țării care găzduiește numeroase festivități  și sărbători  tradiționale. Pe drum, se vor face opriri pentru vizitarea templelor Beomeosa (sec. 7) și Tongdosa, unul din cele mai prețuite temple ale Coreei de Sud, unde, potrivit legendei, se afla diverse relicve ale lui Buddha însuși (o robă, un vas de rugăciune, un os din craniul sau). Tur de oraș Gyeongju-vom  putea admira Templul Bulguska și Grotele Seokguram, loc de ermitaj aparținând templului, situat pe țărmul mării la 750 m altitudine, ambele intrate în patrimoniul UNESCO datorită sculpturilor exemplare înfățișându-l pe Buddha. În continuare vom vizita Parcul Regal, Observatorul Astronomic și Muzeul Național. Întoarcere în Busan. Mese incluse: mic dejun. 
 

 

Ziua 7: Busan - Parcul Național Gayasan - Songnisan (250 km) 

Plecare spre Parcul Național Gayasan, ce are o suprafață de 800.000 kmp și este traversat de lanțul muntos Sobaek. Vom vizita Templul Haeinsa, faimos datorită statuii imense care îl înfățișează pe Buddha, sculptată în stâncă muntelui, intrată de asemenea în Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom continua cu vizitarea Templului Beopju, datând din secolul VII, considerat unul din principalele temple ale budismului corean. Întoarcere în Busan. 

  

Ziua 8: Busan 

Orașul Busan atrage mulți turiști cu cele șase plaje ale sale, dintre care Haeundae este celebra pentru hotelurile de lux și promenada de pe faleză, unde au loc carnavaluri. Timp liber pentru plajă și cumpărături. 

   

Ziua 9: Busan - Seul (325 km) 

După micul dejun, transfer la gară Busan pentru îmbarcare în trenul cu destinația Seul. Transfer la aeroport, pentru zborul de retur către București. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

     

Zona demilitarizată DMZ - 90 euro/persoană

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

 

 

 

Vizitează Coreea
primăvara și vara, iernile sunt foarte reci
Clima: tropicală
Moneda: won sud-coreean
De luat în bagaj: cremă cu protecție solară soare, pălărie de soare, spray de țânțari
De cumpărat: textile si electronice 
Mâncare și băutură: sushi, sashimi (peste crud cu orez), sosul de soia. Încercați hanjeongsik – preparat  tradițional, polsotbap – un orez gătit într-un vas special, făcut din piatră sau supa ttokguk.

 

Bilete de avion București - Seul - București

Taxe de aeroport

Bilet de avion Seul - Busan
7 nopți de cazare la hoteluri de 3*
Mic dejun
Tururi si vizite conform programului
Transport cu tren/autocar/microbuz/cursa locală clasa Turist, conform cu itinerarul excursiei
Servicii ghid local
Asistența turistică

Excursii opționale 

Taxe de intrare la obiectivele turistice

Asigurare medicală si asigurare storno

Supliment plecare iunie 199 euro/persoană 

Supliment plecare Paște 600 euro/persoană 

Suplimente cazare:

- supliment single - 800 euro

- A 3-a persoana in camera dubla/tripla - 2500 euro

- supliment hoteluri 4*/5* - 750 euro 

 

 

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

 

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,18000EUR
7 nopti

Info Practic

Vizitează Coreea
primăvara și vara, iernile sunt foarte reci
Clima: tropicală
Moneda: won sud-coreean
De luat în bagaj: cremă cu protecție solară soare, pălărie de soare, spray de țânțari
De cumpărat: textile si electronice 
Mâncare și băutură: sushi, sashimi (peste crud cu orez), sosul de soia. Încercați hanjeongsik – preparat  tradițional, polsotbap – un orez gătit într-un vas special, făcut din piatră sau supa ttokguk.