Circuit Dubai & Abu Dhabi

Circuit Dubai & Abu Dhabi
Cel mai bun pret
de la 945EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi

Dubai & Abu Dhabi 

Dubai și Abu Dhabi sunt două destinații luxoase pentru pasionații de shopping și de excursii în deșert.

Pentru oferta completa va rugam sa contactati unul din agentii nostri.

021 9820 / 0742220643 / 0743041040 / 0757986366 

 

Vezi aici ce poti vizita in Dubai

 

Ziua 1: București - Dubai (7 nopți)

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către Dubai. Sosire şi întâlnire cu reprezentantul local pentru transferul către hotelul ales. 

 

Ziua 2: Dubai

Tur panoramic de oraș: Moscheea Jumeirah, World Trade Center, Emirates Towers, Burj al Arab (singurul hotel de 7* din lume), Burj Khalifa (cea mai înaltă clădire din lume, 828 m), Dubai Creek (zona veche a oraşului, de unde a început dezvoltarea ulterioară), Muzeul Dubai din Fortul Al Fahidi (cea mai veche clădire din Dubai, construită în 1787), zona istorică Al Bastakiya, unde încă pot fi admirate vechile case ale negustorilor şi turnurile de vânt tipice zonelor deşertice, ce asigurau o bună ventilaţie, precursoarele aparatelor moderne de aer condiţionat. Trecem prin piaţa materialelor textile și ne plimbăm pe canal cu „abra” (taxiul pe apă) spre bazarurile de aur şi condimente (Gold Souk şi Spice Souk). După-amiază, opţional, urcare în Burj Khalifa at the Top pentru o vedere panoramică de la etajul 125 (456 m). După coborârea din turn şi un scurt tur al Dubai Mall, vizionăm spectacolul fântânilor arteziene de la baza Burj Khalifa. Fântânile, inspirate de cele din Las Vegas, au fost inaugurate în 2009, şi oferă în prezent cel mai grandios show cu jeturi de apă din lume.

 

Ziua 3: Dubai - Croazieră pe canalul Dubai în barcă Dhow 

Timp liber la dispoziţie pentru plajă. După-amiază, opţional, croazieră pe canalul Dubai într-o barcă tradiţională Dhow. 

  

Ziua 4: Dubai-Abu Dhabi 

Excursie opţională la Abu Dhabi, eleganta capitală a Emiratelor Arabe Unite. Vedem palatul AI Hosn, construit la sfârşitul secolului XVIII, piaţa locală de covoare şi parcul The Corniche. Opţional, vizită la Moscheea Sheikh Zayed, una dintre cele mai mari din lume, votată online timp de doi ani consecutiv drept a două cea mai populară atracţie turistică din lume. 
 Opţional, vizită la Louvre Abu Dhabi, asociat cu celebrul Luvru din Paris, cel mai mare muzeu de artă din Peninsula Arabă, deschis la sfârşitul anului 2017. 
  

 

Ziua 5: Dubai-Sharjah & Ajman 

Opţional, vizită Sharjah şi Ajman. Pentru a înţelege mai mult Emiratele Arabe Unite, trebuie mai întâi să vedeţi Sharjah, cu arhitectura care taie respiraţia şi emiratul alăturat, Ajman. Ne întoarcem în Sharjah. Turul continuă cu Fortul AI Hisn, casa AI Naboodah (muzeu care va va ajută să va formaţi o imagine asupra civilizaţiei Emiratelor Arabe), bazarul AI Arsah, Bazarul Central, Moscheea Regelui Faisal şi Monumentul „Federaţiei Emiratelor”. 
 

 

Ziua 6: Dubai - Safari în Deşert 

Excursie opţională cu jeep-urile printre dune de nisip. Vizităm o oază naturală şi o fermă de cămile. În tabără, care este un aşezământ de cinci stele cu iz tradiţional arab, aveți ocazia să călăriţi pe cămile, să încercaţi o shisha (narghilea), să practicaţi surfing pe nisip, puteţi să cereţi să vi se facă un tatuaj cu henna sau puteţi să va bucuraţi de cină (barbeque în stil bufet tradiţional, salate proaspete şi fructe) pe acorduri de muzică orientală. 
 

 

Ziua 7: Dubai - Shopping 

Timp liber la dispoziţie. Dubai Mall se află în Dubai Downtown şi este cel mai modern şi mare mall din Dubai şi unul dintre cele mai mari din lume, unde se află și Acvariul. Mall of the Emirates se află în apropierea hotelului Burj al Arab şi include Centrul de Ski Dubai. Deira City Center se află în zona veche a oraşului şi are peste 250 de magazine şi restaurante la preţuri mai bune decât în mall-uri cele mai moderne. La Holiday Center se afla Titan Book Store, Bassa Trading, Nutcrackers şi Rodeo Drive. Centrul este situat în cadrul Hotelului Crowne Plaza. Lamcy Plaza este unul dintre cele mai mari magazine universale din lume. Aici puteţi găsi peste 200 de magazine printre care Paris Gallery, Guess, Shoe Mart, Axara etc. 
  

 

Ziua 8: Dubai - Bucureşti 

Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.


Te tenteaza o vacanta in Iran? Vezi oferta J'info Tours, aici

Burj Khalifa at the Top 68 euro/persoană
Croaziera pe canalul Dubai - Dhow 69 euro/persoană
Abu Dhabi 90 euro/persoană
Moscheea Sheikh Zayed Abu Dhabi 33 euro/persoană
Louvre Abu Dhabi 42 euro/persoană
Sharjah & Ajman 55 euro/persoană
Prânz la Burj Al Arab 139 euro/persoană
Safari în deşert: 78 euro/persoană

 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează

Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

Moscheea Jumeriah

World Trade Center - Turnurile Emiratelor

Bastakia, partea veche a orasului

Croaziera pe inserate in Dhow

Palatul si Fortul Al Hosn

Bazarul Central

 

 

 

Vizitează Dubai și Abu Dhabi 
Tot timpul anului
Clima: tropical-uscată
Moneda: dirham
De luat în bagaj: haine și încălțări comode şi decente, crema de protecție solară 
De cumpărat: argintărie, covore, mătăsuri
Mâncare și băutură: luqaimat (gogoşi), hummus, falafel, carne de cămilă, knafeh, sambusa (produse de patiserie umplute cu carne legume şi mai ales 3 tipuri de brânză), margoogat (tocană condimentată). De băut: ceaiul de mentă este băutura cea mai populară.

 

Bilet de avion București - Dubai – București

Taxe de aeroport

7 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*

Tur panoramic de oraș Dubai

Transfer aeroport - hotel - aeroport

Asistența turistică

Excursiile opționale
Intrările la obiectivele turistice
Taxele de oraș
Orice alt serviciu neinclus în program
Supliment obligatoriu plecarea de Paște și Revelion - 410 euro 
Asigurare medicală
Asigurare storno

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


vacanta exotica dubai, raiul cumparaturilor dubai, shopping dubai, oferte vacanta dubai, sejur dubai, vacanta abu dhabi, Dubai, Asia, shopping, Burj Al Arab, excursie Dubai, vacanta Dubai, vacanta shopping, Asia, Arabia Saudita, sejur Dubai, Emiratele Arabe, bazar

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
pachet

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,89000EUR
7 nopti

Info Practic

Vizitează Dubai și Abu Dhabi 
Tot timpul anului
Clima: tropical-uscată
Moneda: dirham
De luat în bagaj: haine și încălțări comode şi decente, crema de protecție solară 
De cumpărat: argintărie, covore, mătăsuri
Mâncare și băutură: luqaimat (gogoşi), hummus, falafel, carne de cămilă, knafeh, sambusa (produse de patiserie umplute cu carne legume şi mai ales 3 tipuri de brânză), margoogat (tocană condimentată). De băut: ceaiul de mentă este băutura cea mai populară.