Circuit Dubai & Abu Dhabi

Circuit Dubai & Abu Dhabi
Cel mai bun pret
945EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi Circuit Dubai & Abu Dhabi

Dubai & Abu Dhabi 

Dubai ╚Öi Abu Dhabi sunt dou─â destina╚Ťii luxoase pentru pasiona╚Ťii de shopping ╚Öi de excursii în de╚Öert.

 

Ziua 1: Bucure╚Öti  - Dubai (7 nop╚Ťi)

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucure┼č  pentru zborul c─âtre Dubai. Sosire ┼či întâlnire cu reprezentantul local pentru transferul c─âtre hotelul ales.

 

Ziua 2: Dubai- Burj Khalifa -Muzeul Viitorului
Mic dejun. Tur panoramic de ora╚Ö: Moscheea Jumeirah, World Trade Center, Emirates Towers, Burj al Arab (singurul hotel de 7* din lume), Burj Khalifa (cea mai înalt─â cl─âdire din lume, 828 m), Dubai Creek (zona veche a ora┼čului, de unde a început dezvoltarea ulterioar─â), Muzeul Dubai din Fortul Al Fahidi (cea mai veche cl─âdire din Dubai, construit─â în 1787), zona istoric─â Al Bastakiya, unde înc─â pot ´Čü admirate vechile case ale negustorilor ┼či turnurile de vânt  specifice zonelor de┼čertice, ce asigurau o bun─â ventila┼úie, precursoarele aparatelor moderne de aer condi┼úionat. Trecem prin pia┼úa materialelor textile ╚Öi ne plimb─âm pe canal cu „abra” (taxiul pe ap─â) spre bazarurile de aur ┼či condimente (Gold Souk ┼či Spice Souk). Dupa tur, optional,  timp de o ora si jumatate, putem vizita Orasul Viitorului. C─âl─âtore╚Öte în  timp pentru a vedea cum va ar─âta lumea peste 50 de ani. Las─â-te inspirat de concep╚Ťiile pline de imagina╚Ťie create de tehnologi vizionari. Bucura╚Ťi-v─â de o experien╚Ť─â muzeal─â care poate contribui la modelarea lumii prin idei. Dup─â-amiaz─â, op┼úional, urcare în Burj Khalifa at the top, pentru o vedere panoramic─â de la etajul 125 (456 m). Dup─â coborârea din turn ┼či un scurt tur al Dubai Mall, vizion─âm spectacolul fântânilor arteziene de la baza Burj Khalifa. Fântânile, inspirate de cele din Las Vegas, au fost inaugurate în 2009, ┼či ofer─â în prezent cel mai grandios show cu jeturi de ap─â din lume.

 

Ziua 3: Dubai - Miracle Garden ( Cea mai mare gradina cu ´Čéori din lume ) /Croazier─â pe canalul Dubai în barc─â Dhow
Mic dejun. Timp liber la dispozi┼úie pentru plaj─â, sau excurise optionala la Miracle Garden. Descoperi╚Ťi cea mai mare gr─âdin─â de ´Čéori din lume, cunoscut─â pentru recrearea ´Čéoral─â în m─ârime natural─â a unui Airbus A380. Aprecia╚Ťi expozi╚Ťia ´Čéoral─â mul color─â de la uimitorul Lake Park. Explora╚Ťi gr─âdina ╚Öi veri´Čüca╚Ťi ´Čéorile. Vede╚Ťi o interpretare a unui avion realizat din 500.000 de ´Čéori proaspete ╚Öi alte plante. Vizita╚Ťi gr─âdina cu ´Čéuturi. Dup─â aceasta, privi╚Ťi doamna plutitoare, o sculptur─â impresionant─â a unei femei culcate deasupra unui câmp de ´Čéori, decorat─â cu petunii ro╚Öii ╚Öi albe. De asemenea, plimba╚Ťi-v─â prin Satul ╚śtrum´Čülor, vede╚Ťi cât e ceasul la ceasul ´Čéoral, face╚Ťi-v─â drum prin tunelul umbrelelor ╚Öi multe altele.

Dup─â-amiaz─â, op┼úional, croazier─â pe canalul Dubai într-o barc─â tradi┼úional─â Dhow.

 

Ziua 4: Dubai-Abu Dhabi
Mic dejun. Timp liber la dispozi e sau Excursie op┼úional─â la Abu Dhabi, eleganta capital─â a Emiratelor Arabe Unite. Vedem palatul AI Hosn, construit la sfâr┼čitul secolului XVIII, pia┼úa local─â de covoare ┼či parcul The Corniche. Op┼úional, vizit─â la Moscheea Sheikh Zayed, una dintre cele mai mari din lume, votat─â online  timp de doi ani consecutivi drept a dou─â cea mai popular─â atrac┼úie turistic─â din lume.
Op┼úional, vizit─â la Louvre Abu Dhabi, asociat cu celebrul Luvru din Paris, cel mai mare muzeu de art─â din Peninsula Arab─â, deschis la sfâr┼čitul anului 2017.

 

Ziua 5: Dubai-Sharjah & Ajman
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau op┼úional vizit─â la Sharjah ┼či Ajman. Pentru a în┼úelege mai mult Emiratele Arabe Unite, trebuie mai întâi s─â vede┼úi Sharjah, cu arhitectura care taie respira┼úia ┼či emiratul al─âturat, Ajman. Ne întoarcem în Sharjah. Turul continu─â cu Fortul AI Hisn, casa AI Naboodah (muzeu care va va ajut─â s─â va forma┼úi o imagine asupra civiliza┼úiei Emiratelor Arabe), bazarul AI Arsah, Bazarul Central, Moscheea Regelui Faisal ┼či Monumentul „Federa┼úiei Emiratelor”.

 

Ziua 6: Dubai - Turul interior al Burj Al Arab - Safari în De┼čert
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau shopping sau op╚Ťional, Turul interior al Burj Al Arab. Nu rata╚Ťi ocazia de a participa la un tur al unuia dintre cele mai legendare repere din Dubai, Burj Al Arab. Aceast─â minune arhitectural─â ╚Öi-a deschis por╚Ťile pentru vizitatori, oferindu-le acces la interioarele luxoase ale hotelului. Explora╚Ťi interiorul împreun─â cu un ghid ╚Öi descoperi╚Ťi enclavele ╚Öi suitele aurite. Bucura╚Ťi-v─â de priveli╚Öti uimitoare ╚Öi a´Čéa╚Ťi despre istoria hotelului împreun─â cu o mul╚Ťime de pove╚Öti ne╚Ötiute. Minuna╚Ťi-v─â de frumuse╚Ťea solu╚Ťiilor arhitecturale elegante ╚Öi a interiorului opulent.O experien╚Ť─â cu adev─ârat de neuitat, o experien╚Ť─â de neratat în  timpul vizitei dumneavoastr─â în Dubai. Seara, excursie op┼úional─â cu jeep-urile printre dune de nisip. Vizit─âm o oaz─â natural─â ┼či o ferm─â de c─âmile. În tab─âr─â, care este un a┼čez─âmânt de cinci stele cu iz tradi┼úional arab, ave╚Ťi ocazia s─â c─âl─âri┼úi pe c─âmile, s─â încerca┼úi o shisha (narghilea), s─â practica┼úi sur´Čüng pe nisip, pute┼úi s─â cere┼úi s─â vi se fac─â un tatuaj cu henna sau pute┼úi s─â va bucura┼úi de cin─â (barbeque în s l bufet tradi┼úional, salate proaspete ┼či fructe) pe acorduri de muzic─â oriental─â.

 

Ziua 7: Dubai - Atlan s Aquaventure Waterpark
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, poti petrece ziua la Atlantis Aquaventure Waterpark. Bucura╚Ťi-v─â de o zi de distrac╚Ťie la parcul acvatic num─ârul 1 din Orientul Mijlociu, Experimenta╚Ťi emo╚Ťiile de a c─âl─âri valurile unui râu rapid. Plonjeaz─â 27 de metri într-o cascad─â aproape vertical─â . Relaxa╚Ťi-v─â pe o plaj─â privat─â . Daca nu te atrage sa  petreci ziua la Waterpark, poti merge la Dubai Mall care se a´Čé─â în Dubai Downtown ┼či este cel mai modern ┼či mare mall din Dubai ┼či unul dintre cele mai mari din lume, unde se a´Čé─â ╚Öi Acvariul. Mall of the Emirates se a´Čé─â în apropierea hotelului Burj al Arab ┼či include Centrul de Ski Dubai. Deira City Center se a´Čé─â în zona veche a ora┼čului ┼či are peste 250 de magazine ┼či restaurante la pre┼úuri mai bune decât în mall-uri cele mai moderne. La Holiday Center se a´Čéa Titan Book Store, Bassa Trading, Nutcrackers ┼či Rodeo Drive. Centrul este situat în cadrul Hotelului Crowne Plaza. Lamcy Plaza este unul dintre cele mai mari magazine universale din lume. Aici pute┼úi g─âsi peste 200 de magazine printre care Paris Gallery, Guess, Shoe Mart, Axara etc.

 

Ziua 8: Dubai - Bucure┼čti 
Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.

 

Vezi aici ce poti vizita in Dubai

 

Burj Khalifa at the Top 68 euro/persoan─â

Miracle Garden 65 euro/persoan─â

Croaziera pe canalul Dubai - Dhow 69 euro/persoan─â

Abu Dhabi 90 euro/persoan─â

Moscheea Sheikh Zayed Abu Dhabi 33 euro/persoan─â

Orașul Viitorului 50 euro/persoană

Louvre Abu Dhabi 42 euro/persoan─â

Sharjah & Ajman 55 euro/persoan─â

Atlantis Aquaventure Waterpark 95 euro/persoan─â

Prânz la Burj Al Arab 139 euro/persoan─â

Safari în de┼čert: 78 euro/persoan─â

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â

Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Moscheea Jumeriah

World Trade Center - Turnurile Emiratelor

Bastakia, partea veche a orasului

Croaziera pe inserate in Dhow

Palatul si Fortul Al Hosn

Bazarul Central

 

 

 

Viziteaz─â Dubai ╚Öi Abu Dhabi 
Tot timpul anului
Clima: tropical-uscat─â
Moneda: dirham
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âri comode ┼či decente, crema de protec╚Ťie solar─â 
De cump─ârat: argint─ârie, covore, m─ât─âsuri
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: luqaimat (gogo┼či), hummus, falafel, carne de c─âmil─â, knafeh, sambusa (produse de patiserie umplute cu carne legume ┼či mai ales 3 tipuri de brânz─â), margoogat (tocan─â condimentat─â). De b─âut: ceaiul de ment─â este b─âutura cea mai popular─â.

 

Bilet de avion Bucure╚Öti - Dubai – Bucure╚Öti

Taxe de aeroport

7 nop╚Ťi de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*

Tur panoramic de ora╚Ö Dubai

Transfer aeroport - hotel - aeroport

Asisten╚Ťa turistic─â

 

  • Excursiile op╚Ťionale
  • Intr─ârile la obiectivele turistice
  • Taxele de ora╚Ö
  • Orice alt serviciu neinclus în program
  • Supliment obligatoriu plecarea de Pa╚Öte ╚Öi Revelion - 410 euro 
  • Asigurare medical─â
  • Asigurare storno
  • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
  • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.


vacanta exotica dubai, raiul cumparaturilor dubai, shopping dubai, oferte vacanta dubai, sejur dubai, vacanta abu dhabi, Dubai, Asia, shopping, Burj Al Arab, excursie Dubai, vacanta Dubai, vacanta shopping, Asia, Arabia Saudita, sejur Dubai, Emiratele Arabe, bazar

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
pachet

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,89000EUR
7 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Dubai ╚Öi Abu Dhabi 
Tot timpul anului
Clima: tropical-uscat─â
Moneda: dirham
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âri comode ┼či decente, crema de protec╚Ťie solar─â 
De cump─ârat: argint─ârie, covore, m─ât─âsuri
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: luqaimat (gogo┼či), hummus, falafel, carne de c─âmil─â, knafeh, sambusa (produse de patiserie umplute cu carne legume ┼či mai ales 3 tipuri de brânz─â), margoogat (tocan─â condimentat─â). De b─âut: ceaiul de ment─â este b─âutura cea mai popular─â.