Circuit Ecuador si Galapagos - Expeditie in Jungla Amazonului

Circuit Ecuador si Galapagos - Expeditie in Jungla Amazonului
Cel mai bun pret
de la 2690EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Ecuador si Galapagos - Expeditie in Jungla Amazonului Circuit Ecuador si Galapagos - Expeditie in Jungla Amazonului Circuit Ecuador si Galapagos - Expeditie in Jungla Amazonului Circuit Ecuador si Galapagos - Expeditie in Jungla Amazonului Circuit Ecuador si Galapagos - Expeditie in Jungla Amazonului Circuit Ecuador si Galapagos - Expeditie in Jungla Amazonului Circuit Ecuador si Galapagos - Expeditie in Jungla Amazonului

Ecuador si Galapagos - Experienta in Jungla Amazonului

Ziua 1: Bucuresti - Quito (1 noapte)

Ne imbarcam pe zborul international cu destinatia Quito, capitala Ecuadorului. Sosire in Quito, oras fondat pe ruinele unei vechi asezari incase, situat la 2800 m altitudine, primul oras din lume intrat in patrimoniul mondial UNESCO.

Tur panoramic de oras, in cadrul caruia vom vizita noul muzeu al Artei Pre-Columbiene, prilej de a intelege intr-un mod interactiv esenta vechilor locuitori care au populat aceste locuri inainte de colonizare si viziunea lor asupra lumii. Vizitele continua cu Biserica iezuita La Compania, La Plaza Grande, EI Palacio Presidencial, La Catedral Metropolitana, EI Sagrario, San Francisco y Santo Domingo, EI Pancecillo.

Timp liber in Piata Artizanilor. Continuam turul cu Monumentul Ecuatorial, care marcheaza pozitia Ecuatorului, prilej unic de a ne afla in cele doua emisfere in acelasi timp. Va recomandam o plimbare cu telefericul peste inaltimile orasului, pentru o vedere panoramica de exceptie. Cazare in Quito la hotel Eugenia 3*, Ave Francisco de Orellana E7-66, Quito 170135 sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 2: Jungla Amazonului (1 noapte)

Plecare dimineata spre Bazinul Amazonului, situat la poalele Anzilor. Vom descoperi o lume noua, salbatica, cu paduri tropicale si mlastini adanci in care se dezvolta milioane de specii de plante si animale. Dupa pranz, vom avea prima intalnire cu fascinanta jungla a Amazanului. Un ghid local specializat ne va insoti pentru a ne oferi informatii interesante despre viata junglei.

Vom vedea maimute, iguane, caimani, broaste testoase, pesti si nenumarate specii de pasari exotice. Jungla Amazonului se bucura de o biodiversitate incomparabila cu vreo alta regiune din lume, aceasta absorbind peste o treime din speciile cunoscute de pe glob.

Seara, optional, puteti face o plimbare cu canoele pe canalele amazoniene, insotiti de ghizi specializati. Cazare in Kapawi Lodge, Mariscal Foch E7-38 y Reina Victoria, Quito, Ecuador sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 3: Jungla Amazonului - Quito (3 nopti)

Timp liber pentru a ne bucura de jungla amazoniana. Ne intoarcem in Quito. Cazare in Quito la hotel Eugenia 3*, Ave Francisco de Orellana E7-66, Quito 170135 sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 4: Quito - Vulcanul Cotopaxi

Excursie optionala la Vulcanul Cotopaxi, cel mai inalt vulcan activ din lume. Vom intra in Parcul National, care cuprinde o arie imensa cu vegetatie bogata, presarata cu numeroase ruine incase. Prima oprire va fi la Muzeul de istorie, dupa care continuam sa urcam pana la altitudinea de 4500 m. Privelistea este spectaculoasa.

In drumul de intoarcere vom face un scurt popas pe marginea Lacului Limpiopungo, prilej de a observa numeroase specii de pasari, apoi vom vizita fortul incas EI Salitre pentru o scurta privire in trecutul pre-colonial al Ecuadorului. Mese incluse: mic dejun.

 

Traditii de Anul Nou in Ecuador

Ziua 5: Quito - Imbabura

Excursie optionala cu pranz inclus - zona muntoasa din provincia Imbabura. Pe drum se pot admira peisaje spectaculoase, veti vizita centrul mestesugaresc Peguche, urmatoarea oprire va fi la San Antonio de Ibarra - leaganul celor mai buni sculptori din America de Sud.

Mesterii de aici au contribuit la constructia si apoi restaurarea celor mai importante muzee si biserici din Quito. Dupa un pranz tipic ecuadorian la o hacienda, veti vizita Piata Otavalo, unde pot fi achizitionate suveniruri; tot aici se pot asculta melodii traditionale din Ecuador. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 6: Quito - Galapagos (3 nopti)

Transfer la aeroport si zbor spre Galapagos, mic arhipeleag format din 13 insule principale si 6 insulite, loc unic in lume, faimos datorita faunei salbatice si diversificate. Cazare in orasul Puerto Ayora, Insula Santa Cruz la hotel Grand Lobo Del Mar 3*, Charles Darwin Avenue and 12 Febrero Santa Cruz Island sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 7: Croaziera in Galapagos

Croaziera fascinanta de o zi, vom naviga apele limpezi precum cristalul si ne vom opri pe insule pentru a vedea broaste testoase gigant, pinguini, lei de mare, foci, pasarea Sulidae - o pasare cu picioarele de un albastru orbitor. Vom fi insotiti de un ghid naturalist care ne va da informatii despre fauna si flora unice in lume. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 8: Croaziera in Galapagos

Excursie optionala croaziera pe insule salbatice unde numarul de turisti este restrictionat pentru a nu perturba viata animalelor. Se poate face plaja, baie, snorkelling, iar pranzul va fi luat pe vapor. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 9: Galapagos - Quito (1 noapte)

Transfer la aeroport si zbor inapoi spre Quito. Cazare in Quito la hotel Eugenia 3*, Ave Francisco de Orellana E7-66, Quito 170135 sau similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 10: Quito - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

 

Vrei sa vizitezi Mexicul dar si Belize si Guatemala? Vezi oferta, aici

 

Pentru Expeditie in America de Sud, vezi aici

Excursie Imbabura - 99 euro/persoana si include transfer, transport, pranz si asistenta locala.

Excursie la Vulcanul Cotopaxi - 109 euro/persoana si include transfer, transport si asistenta locala.

Croaziera de snorkeling in Galapagos - 139 euro/persoana

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Noul muzeu al Artei Pre-Columbiene din Quito

Monumentul Ecuatorial, situat la latitudinea de 0000'.00", care marcheaza pozitia Ecuatorului

Bazinul Amazonului

Fortul incas EI Salitre

Centrul mestesugaresc Peguche

Croaziera fascinanta de o zi in Galapagos

Otopeni  06:00 - Amsterdam 08:05
Amsterdam 10:15 - Quito 16:15 

Quito  17:35 - Amsterdam 13:40
Amsterdam 20:45 - Otopeni 00:30

Clima: ecuatoriala

Perioada recomandata: Tot timpul anului, in special in perioada Mai - Iunie, cand echilibrul climatic este perfect

Ce sa luati in bagaj: Pantofi rezistenti pentru drumetii, haina impermeabila usoara, lanterna, palarie de soare si spray de insecte.

Ce sa cumparati: Picturi si broderii Tigua

Mancarea si bautura: Preparatul national in Ecuador este porcusorul de Guineea fript, consumat cu o bere buna. In Venezuela incercati empanadas - un fel de gogosi umplute si ca bautura incercati chichi - o bautura alcoolica facuta din radacina de cassava

Recomandari: Evitati fructele, salatele si beti numai apa imbuteliata.

Bilet de avion Bucuresti - Quito - Bucuresti

Bilet de avion Quito - Galapagos - Quito

9 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri 3* si 4*

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei

Excursie organizata la Bazinul Amazonului

Croaziera in Galapagos

Tur panoramic de Quito

Mesele specificate in program

Asistenta turistica locala in limba romana

Taxele de aeroport si securitate - 499 Euro/persoana

Taxele de aeroport zboruri interne - 309 Euro/persoana

Excursiile optionale propuse

Taxele de oras

Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse

Supliment obligatoriu plecare Paste/Revelion - 279 Euro/persoana

Supliment Hoteluri 4* si 5* 500 euro/persoana

Asigurarea medicala

Asigurarea stomo

 

vacanta Ecuador, vacanta Galapagos, circuit Ecuador, circuit Galapagos, Quito, jungla Amazonului, Amazon, vulcanul Cotopaxi, Ecuador, Galapagos, America

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,38000EUR
9 nopti

Info Practic

Clima: ecuatoriala

Perioada recomandata: Tot timpul anului, in special in perioada Mai - Iunie, cand echilibrul climatic este perfect

Ce sa luati in bagaj: Pantofi rezistenti pentru drumetii, haina impermeabila usoara, lanterna, palarie de soare si spray de insecte.

Ce sa cumparati: Picturi si broderii Tigua

Mancarea si bautura: Preparatul national in Ecuador este porcusorul de Guineea fript, consumat cu o bere buna. In Venezuela incercati empanadas - un fel de gogosi umplute si ca bautura incercati chichi - o bautura alcoolica facuta din radacina de cassava

Recomandari: Evitati fructele, salatele si beti numai apa imbuteliata.